marți, 11 iunie 2013

AJUTA - MA DOAMNE ! POMENESTE - MA DOAMNE , CÂND VOI VENI , ÎN ÎMPARAŢIA TA !

                                                    HRISTOS  A  ÎNVIAT , fratilor !
                                                       11  Iunie 2013, ora 6,15 dimineata.

Astazi dimineata, inca mai stateam in pat, mai leneveam putin, si brusc, imi aud propriul GLAS, care se ruga asa, fara ca eu sa deschid gura , citez :

                    "POMENESTE - MA  DOAMNE , POMENESTE - MA , CAND VOI VENI , ÎN ÎMPARĂŢIA TA ! POMENESTE - MĂ !
                     POMENESTE - MĂ DOAMNE , POMENESTE - MA , CAND VOI VENI , ÎN ÎMPARATIA TA ! POMENESTE -MA !
 (asa imi auzeam propriul glas, care atunc i, cand mi-l aud, eu nu mai am nicio puetre in fata lui, ma acapareaza cu totul, pentru cateva secunde).

Apoi, GLASUL, sufetului meu, continua, citez :

                     "AJUTA - MA DOAMNE !
                      CA SA FIU VREDNICA , DOAMNE ,DE BUNATATEA ,MAICII LUMINII !
                      DE  BUNATATEA  SI  DARUL TAU "!

Dragii mei, de cate ori, imi aud GLASUL sufletului meu, rugandu-se, fara vocea mea, imi dau seama ca, gresesc si eu, acordand ,prea mult timp, celor lumesti, si nu ma ocup, mai mult ,cu RUGACIUNEA, cu SCRISUL , aici pe BLOG, si ma simt vinovata, in faţa LUI DUMNEZEU, ca nu aduc la cunostinta, CUVANTUL LUI, mai mult si mai mult ,in fiecare zi.
Pentru ca, asa cum v-am mai spus, am foarte multe de scris, din foarte multe caiete, pe care ,le-am adunat de-a lungul anilor, si care asteapta, sa le scot la lumina, scriindu-le aici, pe Blog, pentru voi ,dragii, mei, pentru toti cei care, au indragit, acest BLOG, si care, cred in toate cate eu scriu, pentru ca nu sunt de la mine, ci numai de la BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI.
V-ati convins, dragii mei, prin implinirea, celor scrise de mine, in timp, ca, nu aveam de unde sa stiu, ce va fi.
Dragii mei, trebuie sa ramanem, tari in CREDINTA, sa fim buni si milostivi, si ne vom putea bucura, de AJUTORUL lui DUMNEZEU si de MILA MAICII DOMNULUI, noi toti ,cu toti cei dragi noua.
                                      Cu dragoste si cu pretuire,
                                                                              Maria

10 comentarii:

  1. Adevarat a Inviat!

    Eu mi-am dat seama ca ceea ce scrieti este de la Domnul!Pe mine ce s-a intamplat in Budapesta....m-a...nu stiu ce sa zic.Este ceva rau , dar totodata minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROBERT, ma rog la BUNUL DUMNEZEU, sa-ti ajute in toate cate doresti, pentru ca, ai un suflet bun, si crezi cu adevarat in al SĂU CUVÂNT !
      Ma bucur tare mult, ca urmaresti toate cate scriu, si te rog din suflet, tu cu bunatatea ta, indeamna si pe alţii la CREDINŢĂ, dandu+le adresa de BLOG, si spune-le chiar, ca imi pot scrie, si ma pot intreba despre orice, iar eu, le voi raspunde cu drag.
      DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI, sa te binecuvinteze ! Cu dragoste, Maria

      Ștergere
    2. Voi incerca sa aduc cat mai multi oameni.Dar e greu , din ce in ce mai putini oameni cred in Dumnezeu , chiar daca au o dovada vie , ceva incontestabil...Sa speram ca vom mai aduce oameni la crestinism.
      Multumesc mult pentru toate , sunteti o persoana deosebita!

      Ștergere
  2. Buna Maria. Abia acum am descoperit blogul tau si dupa tot ce am citit imi vine sa plang dar tot odata simt si dragostea fata de Dumnezeu. Vreau sa iti spun ca in ultimul timp merg foarte des la biserica dar parintii mei au un magazin asa ca nu prea mai au timp sa treaca pe la biserica. In acel loc unde este magazinul mai sunt inca vreo 5 sau 6 si acei oameni sunt forte rai si invidiosi si lacomi vor sa vina la ei toti clientii. Acum 3 zile o femeie trimisa de catre acei oameni a scapat intentionat pe jos o bucatica de ceva negru iar de atunci ne merge numai rau. Nu maiavem clienti eu am numai cosmaruri urate cu cel rau fratele meu s- imbonlavit de pneumonie pe mama o doare intruna piciorul tata s-a operat la coloana. Eu nu am renuntat sa ma duc la biserica,am adus si preotul sa sfinteasca casa dar degeaba. Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hristos a Inviat!

      Chiar daca ai pus intrebarea doamnei Maria , cred ca te pot sfatui si eu.Dar doamna Maria te va sfatui mai complex.
      Uite ce te sfatuiesc eu sa faci.Mai adu preotul sa sfinteasca casa , magazinul (doamna Maria , nu stiu daca se face asa ceva , va rog sa spuneti daca nu se face).Roaga-te Domnului , rugaciunea de seara , de dimineata , Sfanta Spovedanie , mergi regulat la SFANTA SI DUMNEZEIASCA LITURGHIE.Daca spui ca asa s-a intamplat , sigur este lucrul Diavolului , care prin acea persoana a lucrat.Roaga-te LUI DUMNEZEU pentru asta , roaga-te rugandu-L sa te ierte pe tine si pe toti ai casei si (poate nu vei fi deacord , dar trebuie) roaga-te si pentru cei care ti-au facut rau.Du-te la SFANTUL MASLU , roaga-te.Sigur se v-a fi bine!Numai bine , Domnul sa te ajute!

      Iti dau un sfat:
      Urmareste acest Blog , este ceva minunat , nemaipomenit.Iti spun ca de la om la om urmatoarele:Adevarat , adevarat iti spun tie ca ceea ce se scrie aici , de la Domnul este si nu de la oameni!

      Ștergere
    2. Imi pare rau, ca nu ti-ai dat si un nume, ca sa iti spun pe nume, indiferenta care, numai sa stiu, ca tie iti raspund.
      Magazinul pe care il au parintii tai, nu este un lucru rau. Fireste ca, va castigati existenta, din vanzari. Dar nu acest MAGAZIN, este piedica, de a nu merge la SFANTA BISERICA. Atunci cand este SARBATOARE SFANTA, si mai ales DUMINICA, care este ZIUA SFANTA, pe care BUNUL DUMNEZEU, ne-a lasat-o,pentru ca sa mergem la SFANTA BISERICA, si sa-I aducem, MULTUMIRE SI SLAVA, pentru tot ce ne-a daruit, in fiecare zi si in fiecare noapte din cursul saptamanii. Nu trebuie sa stam, la MAGAZIN,! Timp de 2 - 3 ore, de la 8,30 la 11, 30, putem sa lasam, magazinul inchis, si sa mergem, in CASA DOMNULUI, acolo unde EL, ne cheama, pentru ca sa ne mearga bine in casa si ca sa ne mantuim sufletul. Avem 6 zile din saptamana, in care putem lucra, cat vrem, dar a 7 a, DUMINICA, trebuie sa o inchinam DOMNULUI, prin mersul la SFANTA BISERICA, prin RUGACIUNE, prin POST. Dragii mei, nu vedeti cate se intampla ? Nu vedeti cate semne ne da DUMNEZEU ? In zi de sarbatoare, lasati munca, caci, vedeti ca vine POTOPUL, si ne ia totul! SFANTA DUMINICA, sa va gaseasca in CASA DOMNULUI, nu la piata, nu in carciumi, nu in sere, nu la magazine ! RESPECTATI ZIUA SFANTA, DUMINICA si toate SFINTELE SARBATORI.! Scaparea noastra, este numai prin RUGACIUNE,si la SFANTA BISERICA !
      Ascultati-ma ! trei sferturi din omenire, va suferi din cauza inundatiilor, a puhoaielor de apa.Nu o spun eu, ci am vazut, POTOPUL VENIND dinspre APUS, spre Rasarit. Si am auzit GLAS, care spunea ca, APOCALIPSA, vor fi inundatiile si furtunile, care ,va face ravagii, putin cate putin, pe intreg Pamantul. Ca intotdeauna, cu dragoste, Maria

      Ștergere
  3. "Ascultati-ma ! trei sferturi din omenire, va suferi din cauza inundatiilor, a puhoaielor de apa.Nu o spun eu, ci am vazut, POTOPUL VENIND dinspre APUS, spre Rasarit. Si am auzit GLAS, care spunea ca, APOCALIPSA, vor fi inundatiile si furtunile, care ,va face ravagii, putin cate putin, pe intreg Pamantul. Ca intotdeauna, cu dragoste, Maria"


    Doamna Maria!Ce sa facem?Va cred pe cuvant , POTOPUL va veni din APUS.Doamna Maria , nu stiu daca ma veti crede , dar si eu am visat in urma cu cateva zile (nu stiu cand , cu ceva timp in urma , cam la inceputul inundatiilor) , am vazut zona mea , un drumulet de pe aici , plin de apa , veneau suvoaie.......Nu am dat importanta , mam gandit ca e un vis.Era apa murdara , maronie.
    La noi in Romania va lovi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROBERT, INUNDATIILE , VIJELIILE, TSUNAMI, nu vor fi ,n umai la noi, in ROMANIA, ci ,pe alocuri, pe planeta noastra. Dar asta, nu inseamna ca trebuie sa intram, in panica. Stii ce inseamna ?
      DUMNEZEU, ne cheama la EL, prin aceste semne! Ne strica culturile, cu ghiata care cade din CER, ne strica casele, ni-i ia pe ce dragi , de langa noi, dar noi, ca niste surzi ,nu auzim, si ca niste orbi, nu vedem. De ce trebuie ca sa ni se intample ceva rau, ca sa ne intoarcem la CREDINTA? Oare, nu-L iubim noi pe DUMNEZEU indeajuns, incat sa ne intoarcem la CREDINTA, din DRAGOSTE pentru EL, din DRAGOSTE, pentru MAICA DOMNULUI, SI NU DE FRICA, INUNDATIILOR SAU A CUTREMURELOR! Ce putem face ???? Sa ne schimbam, in bine ! Sa respectam SFINTELE SARBATORI, sa fim credinciosi si milostivi, sa mergem la SFANTA BISERICA, si toate vor fi, spre folosul nostru si spre mantuirea sufletului nostru. Cu drag, Maria

      Ștergere
    2. Nu am intrat in panica , dupa cum ati spus , ati mai vazut si alte cutremure , razboaie etc.Ar trebui sa se schimbe ceva in lumea asta!Planetar!Cand am incercat sa mai aduc oameni aici , sa citeasca , sa va intrebe...ce credeti ca am primit?Un singur om a zis ca e minunat , in rest toti au spus ca sunt minciuni , ca acea persoana e nu stiu cum si nu stiu ce , oamenii nu cred absolut nimic.Nici daca le dai pe tava....
      Noapte buna , Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. ROBERT, tu iti faci datoria in faţa LUI DUMNEZEU, incercand sa-i faci si pe altii sa creada, nu in mine, care sunt un om obisnuit, cu pacate, ca toti oamenii, ci, in BUNUL DUMNEZEU, sa creada. Macar din curiozitate si tor vor intra pe BLOG, apoi, vor simti in suflet, ajutorul si dragostea LUI DUMNEZEU si se vor indrepta, pe CALEA CEA BUNA, ai sa vezi. Si eu, am primit vorbe urate si jignitoare, de la diferite persoane, in privinta a tot ce ei scriu, dar, nu m-au afectat, dimpotriva, m-am rugat si pentru acele persoane, ca sa le intoarca, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, la CREDINTA! Lor trebuie sa le fie rusine, de felul cum vorbesc si judeca omul, nu tie, care, cauti sa implinesti VOIA DOMNULUI, si sa aduci oamenii, la CREDINTA. Noapte buna, ROBERT !

      Ștergere