marți, 2 aprilie 2024

RAZBOIUL DINTRE RUSIA SI UCRAINA, SE VA TERMINA SI SE VOR FACE ALEGERI NOI !

                                      .

                                                          2 Aprilie 2024, ora 22,54 !

                                                                      Dragii mei, 

In aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                                              "Ucraina, steagul alb al Pacii!

                                        .

Iar glasul continua:

                               Rugam sa intervina pompierii ,pentru interzicerea doliului si pentru linistea alegerilor !"

Dupa care, vad steagul Ucrainei peste care s-a asternut steagul alb al Pacii.

Dragii mei, sa nadajduim ca nu va trece prea mult timp, si ne vom putea bucura cu totii de Pacea dintre Rusia si Ucraina,de Pacea intregii lumi.

Cat despre doliu si interzicerea doliului in timpul alegerilor care vor veni, aceasta este o problema interna care va avea rezolvare tot acolo.

Noi sa ne rugam pentru Pacea lumii intregi, pentru Pacea si linistea noastra sufleteasca.

Sa fim buni dragilor, sa fim milostivi si sa nu ne pierdem niciodata Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Sai.

                                                    Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. China spune ca Ucraina si Rusia ar vrea discutii de pace desi Rusia a facut noi recruit si a incercat cu 36 tancuri spattered Frontului la Avdinka dar se pare fara success in fata unei unitate speciale de parasutisti ucrainieni care au cam spulberat tancurile rusesti cu rachete-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. 7 milioane doze anticovid Phizer nefolosite si arse in Romania acuzata de firma americana pentru alte doze Neprimita si neplatite lor de o jumatate de miliard de pe care le vor daune de la Romania..
    Si Parketul european condus de Kovesi a inceput anketarea contractul ii pentru vaccinuri Covid semnat de Ursula Kolonialista de la Bruxell care se vrea sa ramina la conducere si dupa alegerile Europarlamentare ,in timp ce altii contracandidati I-ar dori capul pe tava inainte dar anketa se va finaliza prea tirziu-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mă gândesc că prunca 7 poate vine pe doi mai , 2+5 =7 🤔

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vine nici anul acesta,nu suntem pregătiți pentru aceasta schimbare divina,mai avem de lucrat fiecare la sufletul nostru,să ne iubim sufletul nu partea materiala.Si pe pământ se vor întâmpla alte profetii până vine Prunca Lui Dumnezeu 7.

      Ștergere
    2. vine pe1 iunie 1+6=7 Da!Mai e si ziua copilului,zi foarte importanta pentru cei care dau in mintea copiilor ,ca cum a spus si se stie ca daca nu dam in mintea copiilor nu intram in rai.Duamne ajuta la toti!

      Ștergere
  4. Doamne ajută … și cred ca partea buna a fost în acest război oprirea pandemiei și vaccinarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumex liu Dumnezeu ca am apucat sa fac si rapelu dedupa doza a doua de vaccin.inainti sa incepeaza rasbioiul.Duamne ajuta la roti.

      Ștergere
    2. Alexandru Dragomir5 aprilie 2024 la 21:28 Ce fel de intrebare e aceasta?

      Ștergere
    3. Am greșit că nu am specificat, e vorba de cel ce se laudă cu vaccinul înainte de războiul din Ucraina și ”ajută la roți”.

      Ștergere
  5. Comunicarea Duhului Sfânt, 06.02.2008 Binecuvântaţii Mei copii, ridicaţi mintea voastră spre cele Cereşti! Sufletul vostru suferă din cauza insuficienţei rugăciunii voastre şi temător este în faţa ispitelor, pentru că nu este bine apărat prin rugăciune. Fiţi prudenţi căci nu ştiţi când puteţi să cădeti! Şi apoi cu mare durere vă mai ridicaţi; în primul rând pentru că nu ştiţi să vă iertaţi. Vă veţi simţi ca nişte condamnaţi dacă de la început nu ascultaţi şi în păcate grele voi intraţi. Fiţi binevoitori! Asta vă rog mereu, dar nu prea văd progrese în evoluţia voastră. Sunt mici paşii pe care îi faceţi, iar ritmul este foarte lent. Grăbiţi-vă şi veţi simţi bucuria unor realizări atât de minunate pe plan spiritual, încât voi înşivă vă veţi întreba cum s-au făcut acestea şi de unde au izvorât toate aceste schimbări în bine, în viaţa voastră. Pregătiţi-vă pentru o spovadă bună, în care să atingeţi punctele voastre slabe, greşelile voastre, chiar şi cele mici. Învătaţi să vă corectaţi reciproc, unul pe altul, fără mândrie şi fără prejudecăţi, căci aşa învăţaţi. Binecuvântez această casă, pe toţi cei ce locuiesc întrânsa, binecuvântez oraşul acesta, ţara voastră şi întregul popor român, pe care Eu prea mult îl iubesc şi pe care-l binevestesc. Se va sfinţi acest Pământ, chiar dacă unii din voi nu vor să creadă, pentru că este trecut în planul Meu cel sfânt să fie aşa precum v-am spus. Vă iubesc şi vă binecuvântez! Pace vouă tuturor! Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Rusia cucereste Ucraina,Ucraina capituleaza si cedeaza teritorii,poate chiar toata Ucraina cade in mainile rusilor si pt a nu exterminata ridica steagul alb al pacii,si pe urma incepe al 3 lea Razboi Mondial,incepand cu Rusia-Nato si de asemenea cu extinderea conflictelor din Orientul Mijlociu si China-Taiwan!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine punctat, singura solutie care poate sa aduca pacea este exact ce ai scris aici altfel razboiul va continua pana cand nu va mai ramane piatra pe piatra in Ucraina. Astia nu au inteles ca pestele mare il inghite pe cel mic ?

      Ștergere
    2. Si reversal e valabil citeodata dupa proverbial
      -Buturuga mica rastoarna carul Mare-
      Sau
      -e de ajuns o bita la un gard Mare plin cu oale-
      Dovada ca ieri ucrainienii cu un avion utilitar modificat in drona si comanda de la mare distanta, plin cu explozibil au distrus o fabrica ruseasca de Drone de la 1200 km de granita lor in interiorul teritoriului Rusiei-craciun.

      Ștergere
    3. Alegeri noi in Ucraina ar putea insemna si caderea lui Zelenski si un nou presedinte cu alte puncte de vedeta si o noua Ucraina mai mica-craciun.

      Ștergere
  7. Doliu si alegeri poate insemna si o Lovitura de stat sau un asasinat la Kiev sau mai putin probabil la Moscova-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca razboiul R - U se v-a termina in luna mai. Sper.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil dupa venisera lui Tramp la putere in Sua dupa alegeri cam in ianuarie ,care nu va mai da fonduri Ucrainei
      Dar pacea posibil sa nu fie definitiva si de lunga furat a-craciun.

      Ștergere
    2. Mai mai, dar probabil nu anul asta ci anul viitor, pina atunci Ucraina si parte din Rusia pina la Moscova vor fi praf iar la nord de Moscova si peste va fi apa oceanului-craciun.

      Ștergere
  9. Spunea doamna Maria ca razboiul Mondial va incepe cind nu vor mai fi albine si deci nici miere
    Pai tocmai de asta au inceput sa se plinge multe tari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. suntem terorizati de marile puteri- nimic nu mai este bun in lume ne cumpara vrajmasul sufletele prin orice mijloace -SA VINA DUMNEZEUSI SA PIARA VRAJMASII DE LA FATA LUI...

    RăspundețiȘtergere