joi, 4 aprilie 2024

MAICUTA DOMNULUI ISI STERGE LACRIMILE !

                                                 Dragii mei, 

In aceasta noapte, in timp ce ma rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ,ochii mi se inchid fara voia mea, si astfel, vad un interior de Sfanta Biserica  si pe Prea Curata Fecioara Maria din Sfanta Icoana  .

Maica Domnului Isi desface palmele Sale, apoi si bratele Sale, dupa care, Îsi intinde Mâna Sa stanga inafara Sfintei Icoane ,iar cu degetele de la Mâna stanga, Isi sterge lacrimile de pe obrazul drept,lacrimi care-I curgeau necontenit.



Langa Sfanta Icoana a Maicii Lui Dumnezeu cu Pruncul Iisus in bratele Sale,de pe solee, chiar langa Sfintele Usi Imparatesti, vad cum se apropie o silueta ca o umbra densa, in semintunericul din SFANTA BISERICA, si care silueta tine in mainile sale oTAVA argintata ,plina cu nisip uscat.
Silueta se apropie cu acea Tava cu nisip, care avea o lumanare aprinsa  in mijlocul nisipului, se apropie de Icoana sfanta a MAICII DOMNULUI, moment in care, atat Maica cat si Pruncutul Iisus Hristos se imbraca intr-o clipa cu o Lumina ca de Soare ,Lumina care era data doar de Lumânarea aprinsa si infipta in nisipul din tava.
O Mare Minune se intampla chiar acum ,cand, Lumanarea aprinsa s-a apropiat de Maicuta Domnului. 
Maica Domnului cu Pruncul in brate la vederea Luminii ca de Soare ,Lumina de la Lumanarea aprinsa, a inceput sa prinda viata, in Sfanta Icoana ,si incepe a se legana in Sfanta Icoana, de parca o batea vantul, atat de tare se apleca spre in fata si -napoi in Sfanta Icoana.
Dragii mei, sa ne rugam cu smerenie si cu dragoste ,atat Maicii Lui Dumnezeu ,cat si Prea Sfintei Treimi,Carora Li se cuvine toata cinstea, slava si inchinarea ,Amin.
                                       Cu dragoste,
                                                          Maria

Un comentariu:

  1. stie MAICA DOMNULUI ca bine nu va fi in lume, nici chiar in Romania-de ce sa planga pentru ca sf TREIME SI FIUL SAU stiu finalul-ma intreb ca multi, scrie in biblie - iata aveti tot ce trebuie sa traiti si sa va inmultiti-asadar inmultirea a scapat de sub control,desi sunt continente nepopulate

    RăspundețiȘtergere