miercuri, 10 aprilie 2024

IISUS HRISTOS ESTE PE CALE SA VINA, IN ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT!

 

.

9 Aprilie 2024, ora ora 6,12 !

Dragii mei, 

Astazi dimineata, m-a trezit un glas care spunea asa:

"In 6 luni vine.....!"
Clipa in care, o Forta nevazuta ataseza la un titlu de pe Blogul meu, aceste cuvinte pe care le-am auzit si le-am scris mai sus.
.
Titlul la articolul pe care eu il scrisesem de mai mult timp, si pe care nu-l vedeam in intregime, incepea cu IISUS HRISTOS.
Doar atat mi-a fost ingaduit ca sa vad din titlul de pe Blogul meu.
Iar acea Forta nevazuta,alipeste astfel toate cuvintele:
"In 6 luni vine Iisus Hristos !
Cele 4 cuvinte auzite si graite de Duhul Sfant , scrise chiar in rosu,erau in fata celor doua cuvinte scrise de mine cu albastru.
Asa incat, in uimirea mea, nu stiam ce sa cred,daca pot citit cuvintele asa cum au fost alipite.
Iar la framantarea mea sufleteasca, a mai venit un glas si spunea asa:
"Lumina Lui Iisus ! 
Iar un alt glas adauga cu iubire infinita:
Vino Lumina mea,vino !"
In acest moment dragii mei, am trait cateva clipe uimitor de frumoase si de reale.
Vedeam Cerul senin de ziua, iar pe Cer, in mijlocul lui, in locul Soarelui era un alt Soare alb, era Soarele Dreptatii -Iisus Hristos.
In Cerul nostru,care s-a deschis,a aparur un Tunel de lumina alba si orbitor de stralucitoare.Era precum Soarele de pe Cer,doar ca ,era alb orbitor si mai mare decat Soarele pe care noi il vedem.
Din acest Soare alb,iese MANTUITORUL IISUS HRISTOS imbracat in vesminte albe si stralucitoare foarte,vesminte de Lumina,are Mainile Sale intinse lateral, de parca ar vrea sa ne cuprinda pe noi toti din lume in bratele Sale, are parul precum castanele copate, lungut pana pe umeri si inelat, ochii albastri de seninul Cerului si este tras la fata,barba ii era foarte mica, ca a unui barbat nebarbierit de o saptamana.
Mantuitorul este foarte fericit.
Din Vesmintele Sale de Lumina alba,ieseau raze albe si aurii.
Locul unde aparuse Iisus Hristos pe Cer si cu Tunelul de Lumina din spatele Său,era imbracat de Lumina alba -aurie si orbitor de stralucitoare.
Cerul stralucea de Lumina MANTUITORULUI IISUS HRISTOS care venea spre omenire.Era si descult,Mantuitorul nostru prea iubit.
Imi doream ca sa nu se mai termine aceasta mare Minune,dar totusi s-a terminat.
Cu lacrimi in inima si-n suflet am scris toate in caietul meu de suflet,apoi vi le-am impartasit si voua dragilor.
Daca cele 6 luni,inseamna 6 luni de-ale noastre de pe pamant,nu stiu, daca eu am facut bine si am inteles asa acel titlu alipit de Duhul Sfant,iarasi nu stiu.
Ceea ce stiu cu certitudine dragilor, este faptul ca, MANTUITORUL va veni cat de curand, in Viata noastra de acum,va veni si-L vom putea imbratisa cu totii, si nu va fi ca o holograma pe Cer.
MANTUITORUL va fi in carne si oase in mijlocul nostru.
Stiu ca acesta este ultimul secol al omenirii pe Planeta Pamant.Dar asta nu inseamna sfarsitul omenirii.
Dimpotriva, ca intr-un vis,vom fi dusi pe un alt Pamant al Fagaduintei si vom tari acolo in liniste si-n pace,in armonie si-n iubire,in Credinta si dragoste.
Sa multumim Domnului si Maicutei Domnului pentru toate aceste Minuni, si sa-L chemam pe IISUS HRISTOS ca sa vina cat mai repede pe pamant si sa judece Lumea intreaga cu a Sa Dreptate!
Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Așa să ne ajute Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajută-ne și iartă-ne.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. VINO DOAMNE ISUSE HRISTOASE ȘI GUVERNEAZĂ PESTE PESTE TOT PĂMÎNTUL ȘI ÎN TOT UNIVERSUL ȘI DINCOLO DE EL

      Ștergere
  4. ce facem cu al treile razboi mondial cand va muri multa lume
    cum se va face peceltuirea lui anticrist
    reconstructia templului
    venirea lui enoh si ilie .....etc

    RăspundețiȘtergere
  5. Maranatha ! Domnul vine ! Vino Doamne Iisuse ! Iarta ne pe noi, pe toti robii Tai nevrednici 🌹✝️🌹 Amin !✝️✝️✝️

    RăspundețiȘtergere
  6. Multe Zaire occidentale ca Le Figaro plaseaza Romania si R Moldova ca primele afectata de un eventual viitor Razboi Mondial.
    Si ca sa citez din arhiva memoriei erau si niste mesaje-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest mesaj este pentru toți pământenii,dar foarte multi nu cred in aceste mesaje Divine scrise de doamna Maria din 2012, pe acest blog,chiar și preoți ortodocși nu vor crede in acest mesaj divin,că în cărțile sfinte se spune că nimeni nu va ști când că Veni Iisus Hristos a doua oara pe pământ.Multi nu cred in mesaje că multe nu sau implinit așa cum au fost trimise de divinitate,multi o aștepta pe Prunca Lui Dumnezeu 7,alții pe alti sfinți,trăim vremuri în care divinitatea este pe locul 2 ,pe primul loc este banul.Suntem foarte putini pe pământ care ne doare sufletul când Iisus Hristos ,a fost Răstignit pe Cruce pentru păcatele noastre,bogăția noastră pe acest pământ este numai Cuvântul cel Sfânt a Lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si Fiscul romanesc se pregateste pentru situatie de mobilization si razboi spun ei pentru a face fata speculei..
    In timp ce Evreul Iohannis a trecut de la Discursul gen Esuatul la importanta Romaniei pentru postul lui la Na-to pentru care vinde si ar mai vinde cam tot ce se mai poate si a mai ramas ,
    Adica Praful de pe Toba, ca Marea cu Sarea dupa regula mincinosilor si Tradatorilor
    In timpul asta Calaul Evreu ministru Rafila care a aruncat miliarde pe vaccinuri experimental si afaceri Covid vinde acum Electoratului Gogosi cu spitale la care nu poate plati nici salariile ca la falimentaltul spital din Tirgul Carbunesti si nici incalzirea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Meteorologa de serviciu anunta de peste o saptamina martea viitoare Ploi si lapovita anuntate mai de mult de un mesaj al doamnei Maria

    In timp ce inflatia la alimente de baza fac litrul de lapte redus doar de 800 ml la fel scade si kg alimentelor
    In timp ce copii nascuta in tara scad cu mult chiar sub cel al copiilor romani din afara tarii nascuti mai multi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. 6 luni de la o discutie viitoare din mesaj cam asa functioneaza -craciun,

    RăspundețiȘtergere
  11. Intai trebuie sa apara Antichrist cu pecetea si al 3 treilea templu din Ierusalim sa fie construit. Mai dureaza ceva ani pana se implinesc toate

    RăspundețiȘtergere
  12. 6 luni nu se refera la vederea Saci la sporirea credintei in urma urgie poruncita in direct de Cineva ca Acela e de care Cineva din Sion anuntase ca e prezent anonim.

    RăspundețiȘtergere
  13. sunt ANONIM 5 - la BZI spuneati ca razboiul mondial va tine 2 ani apoi va veni IISUS HRISTOS- razbpaiele sunt incepute in Europa si Orientul mijlociu asadar suntem vizati de rusi-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere