joi, 4 aprilie 2024

IEPURASUL,BUCURIA COPIILOR ! VIDEO AUDIO ! SA DARUIM BUCURIE SI DRAGOSTE ,SI ANUL ACESTA DE SFINTELE PASTI !

        

                                                           Dragii mei, 

Ca in fiecare an,de Sfintele Pasti ,bucuram multe suflete de toate varstele. Deja, copiii necajiti, batranii fara niciun sprijin, stiu ca de Sfintele Pasti vor primi de la Iepuras(de la Dumnezeu si Maicuta Domnului) un mic DAR care le vor face Sfintele Pasti mai fericit.

Vor simti in inima si-n sufletul lor ,ca nu sunt si nu vor fi singuri nicioadata, si ca, cineva din cand in cand se gandesc la ei, la necazurile si la suferintele lor.

SFANTUL si MARELE POST al Patimirilor Domnului nostru IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi incepe total, din ziua de luni 18 Martie 2024 si se incheie in noaptea de Inviere a Mantuitorului Iisus Hristos, adica, in sambata de 4 spre 5 Mai 2024, cand este Invierea Domnului!

.
Cine doreste si poate dragilor, ca sa tina locul de Iepuras si anul acesta, o poate face ca in fiecare an, ajutand cu inima si cu sufletul, daruind din toata inima si din tot sufletul cu iubire si cu dragoste orice suma cat de mica, in contul meu personal, cu rugamintea, ca sa ma sunati inainte si sa fiti siguri ca nu e un cont fals cu articolele mele copiate de escroci.
Sa ajutam pe "Iepuras "ca sa vina si anul acesta in inima si-n sufletul celor necajiti,in caselor celor tristi si indurerati!

„Căci aşa a iubit Dumnezeu lumea, încât ,pe Fiul Său Unul-Născut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică” (Ioan 3: 16).Adică: 

Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea oamenilor care trăia în păcat, încât, L-a dat morţii pe unicul Său Fiu, pentru a nu se pierde tot omul cu moartea cea veşnică, ci aceia care cred într-Însul ,să aibă viaţă veşnică.


A primit biciuiri, scuipari,loviri cu palma peste Chipul bland si insangerat,batut groaznic  cu bețe de trestie peste tot corpul, I s-a dat otet si fiere in loc de apa si miere, a fost rastignit si injunghiat cu sulita in coaste de unde a curs sange si apa, Coroana de spini ascutiti a primit pe capul Său prea sfant de pe care curgeau siroaie de sange prea sfant si prea curat,in loc de Coroana de flori !
Noi fratilor, am putea aduce o mangaiere acum in Sfantul si marele POST al PATIMIRILOR DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS. 
Multumim si bogdaproste din inima,tuturor celor care au ajutat pana acum si vor mai ajuta in continuare.


Sa- I aducem Coroana de flori pe Capul Său Prea sfant, sa ajutam la impodobirea si luminarea Sfintelor Biserici, ca sa ne pregatim de SFANTA INVIERE din noaptea de 4 spre 5 Mai 2024.

Trimiteti dragii mei si cate un Pomelnic de vii si cate unul pentru cei dragi si adormiti intru Invierea Domnului , pe nr meu de WhatsApp 0747226236 !

Toate pomelnicele vor fi citite in Sfanta noapte a Invierii Mantuitorului nostru bland si Prea iubit,de Preotii din Sfintele Biserici! Eu le voi da Parintelui la Sfantul Altar in noaptea Sfanta a Invierii Domnului,asa cum este oranduirea Sfintei Biserici.

Stiu dragilor, ca multi sunteti departe de tara sau nu puteti merge la Sfanta Biserica din diferite pricini binecuvantate,iar eu va voi ajuta cu multa dragoste sufleteasca ,ca sa fiti pomeniti la SFANTUL ALTAR in SFANTA NOAPTE A INVIERII MANTUITORULUI nostru Prea iubit si Prea scump IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.

Iata dragilor, cum puteti deveni ajutor pentru Iepuras:

RAIFFEISEN BANK :

      Maria Ghiorghiu 
 Cod IBAN:
 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307.
Dragilor, doresc sa va reamintesc faptul ca, eu raspund personal la unicul numar de telefon publi0747226236,si ca nu am alt cont,decat cel afisat mai sus.
Acelasi numar de telefon si pentru Whatsapp-0747226236.
Va rog sa ma sunati sau sa-mi trimiteti mesaj, ca sa va confirm personal ca ajutorul vostru, va ajunge acolo unde trebuie si nu la escroci.
Vom pregati dragilor si pachetele specifice pentru Sfintele Pasti, ca sa impartim in Sfanta Biserica in cele 3 zile de Pasti,ca doar va veni Iepurasul la toti cei care-l asteapta si cred in el. 
Asa isi vor dori cati mai multi copii si persoane in varsta ,ca sa vina la Sfanta Biserica in zilele de Sfintele Pasti,stiind ca vor primi ceva bun de la IEPURAS.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL de suflet si sa va ocroteasca impreuna cu cei dragi si scumpi,sa va daruiasca sanatate,izvor de bucurii si intarire in Credinta.
        Cu dragoste si cu bucurie in inima si-n suflet,Maria.

Iata Prieteni dragi, cum a fost Iepurasul din 2023,de Sfintele Pasti.
Numai si numai cu ajutorul vostru, am putut pregati atatea bucurii, care au fost impartite celor care aveau atata nevoie.
Anul 2023-de Sfintele Pasti:

HRISTOS A INVIAT, PRIETENI DRAGI! A VENIT SI IEPURASUL!




                             .
                                                       HRISTOS A INVIAT!

                                          Dragii mei,

Iata ca asa a voit Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca ,si anul acesta, sa ne bucuram cu inima si cu sufletul de Marea si Sfanta Sarbatoare a INVIERII MANTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS ,Fiul Lui Dumnezeu si al Prea Curatei Fecioare Maria.
Sa fiti sanatosi dragii mei, sa fiti fericiti impreuna cu toti cei dragi si scumpi inimii voastre! 
Va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca ,si ma rog intotdeauna pentru voi toti si pentru cei dragi voua!
Cu ajutorul vostru de suflet dragii mei, si anul acesta am bucurat peste o suta de suflete,de la cea mai frageda varsta si pana la cei care nu are cine sa le daruiasca macar o vorba buna si sa le stearga o lacrima de pe obrajii arsi de vremi si vremuri.
Va multumesc din inima si din suflet si nu uitati ca va iubesc, asa cum Iisus Hristos si Maicuta Domnului ne iubesc pe noi toti!
                                             Cu dragoste si cu multa recunostina,ca intotdeauna,Maria!

18 comentarii:

  1. Da iepurasul postas a terminat Greva si vine cu pensia -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. George Simeon -ce se intimpla Axum e
    Lovitura de stat,
    oamenilor le e frica de Comasarea partidul Totalitar Ciuca-Ciolacu pentru ca multi lucreaza la stat si le e frica de somaj
    De frica AUR au devansat alegerile locale care trebui au sa fie in toamna
    Asteptam sa vedem ce spune domnul Guse
    Se pare ca Piedonese poate razgindi
    Sa vedem ce surprize ne aduce mereu viata, pentru ziua de miine pentru aceste Alegeri Ilegale, domnul Cristoiu face parte din cei retrasi la ordinul Statului Paralel-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. MESAJUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS
    CĂTRE LUZ DE MARIA. 27 MAI 2023
    Iubiți copii, vă binecuvântez. Trăiți în fraternitate conform voinței Mele.

    Trebuie să vă continuați drumul în pace cu frații și surorile voastre, ducând Iubirea Mea oriunde mergeți.

    VĂ INVIT LA O POCĂINȚĂ ADEVĂRATĂ ȘI LA MĂRTURISIREA PĂCATELOR VOASTRE, PENTRU A PRIMI HARUL DE A AVEA O IUBIRE MAI MARE ÎN ACEASTĂ ZI CU TOTUL SPECIALĂ: SĂRBĂTOAREA SFÂNTULUI MEU SPIRIT. (1)

    Pentru ca voi să depășiți tot ceea ce trăiți și tot ceea ce va urma, aveți nevoie de rodul iubirii - acea iubire care depășește ceea ce este uman, acea iubire pe care Duhul Meu Sfânt o revarsă asupra copiilor Mei în fața calamităților și pentru ca ei să nu dispere. Iubirea Duhului Meu Sfânt vă va feri de deznădejde, fiind neclintiți și menținând credința în Mine.

    Cereți în mod constant Darurile Duhului Meu Sfânt în voi; este necesar să le posedați și să fiți demni de asemenea comori mari:

    Darul Înțelepciunii
    Darul înțelegerii
    Darul sfatului
    Darul tăriei de caracter
    Darul științei
    Darul Pietății
    Darul fricii de Dumnezeu

    Voi trebuie să lucrați și să acționați în voia Mea, fiind observatori ai Legii Mele, ducând o viață demnă și trăind cu demnitate.

    Din Darurile Duhului Meu Sfânt provin roadele necesare unei vieți drepte, fiind pe deplin conștienți că fără Mine nu sunteți nimic.

    Acestea sunt:

    IUBIREA, care vă conduce la caritate, pentru a trăi pe deplin în fraternitate și la împlinirea primei porunci.

    BUCURIA, căci bucuria sufletului vă confirmă mai presus de toate că la Mine nu există temeri.

    PACEA este rezultatul pentru cei care se predau voinței Mele și trăiesc în siguranță sub protecția Mea, în ciuda vieții pământești.

    RĂBDAREA aparține celor care nu sunt tulburați nici de adversitățile vieții, nici de tentații, ci trăiesc în armonie totală cu aproapele lor.

    ÎNDELUNGĂ-RĂBDARE. Să știi să aștepți Providența Mea, chiar și atunci când totul pare imposibil, îți oferă generozitate.

    AMIABILITATEA: o are persoana bună și blândă, păstrând blândețea în relațiile cu ceilalți.

    BUNĂTATEA aduce întotdeauna beneficii aproapelui. Devotamentul față de fratele său este constant prezent în persoana care o are, în asemănarea Mea.

    BLÂNDEȚEA te menține echilibrat; ea este o adevărată frână pentru mânie și furie; nu tolerează nedreptatea, nu permite răzbunarea sau ranchiuna.

    CREDINȚA dă mărturie despre prezența Mea în persoana care Îmi este fidelă până la capăt, trăind prin iubirea Mea, în adevăr.

    MODESTIE: ca temple ale Duhului Meu Sfânt, trăiți cu demnitate și decență, dând acestui templu demnitatea necesară pentru a nu-l întrista pe Duhul Meu Sfânt.

    MODERAȚIE: având Spiritul Meu Sfânt, o persoană are un grad ridicat de conștiință; astfel, persoana își menține ordinea în lucrările și acțiunile sale, nu dorește ceea ce nu posedă, fiind un martor al ordinii interioare și controlându-și poftele.

    CASTITATE: ca temple ale Duhului Meu Sfânt, voi sunteți în adevărată fuziune cu Mine; pentru aceasta trebuie să vă încredințați Mie, slăbind astfel nu numai tulburările cărnii, ci și dezordinea interioară care vă conduce la dezordine în lucrările și acțiunile voastre.

    IUBIȚI COPII, FIȚI ADEVĂRAȚI MARTORI AI SPIRITULUI MEU SFÂNT - NU CU JUMĂTATE DE INIMĂ, CI COMPLET.

    Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă, vulcanii (2) vor răcni și îi vor face pe copiii Mei să sufere, schimbând climatul pe întreg pământul.
    Rugați-vă, iubiți copii, rugați-vă ca prezența Duhului Meu Sfânt în plinătate în copiii Mei, să facă ca răul să nu pătrundă în interiorul umanității.
    Rugați-vă, copiii Mei, o mare durere va veni peste Biserica Mea...
    Rugați-vă, copiii Mei, rugați-vă pentru ca omenirea să aibă încredere în Mine.

    SPIRITUL MEU SFÂNT DOMNEȘTE ÎN FIECARE DINTRE COPIII MEI; DEPINDE DE FIECARE PERSOANĂ SĂ-L PRIMEASCĂ ȘI SĂ LUCREZE ȘI SĂ ACȚIONEZE CORECT PENTRU CA EL SĂ RĂMÂNĂ ÎN VOI.

    Rămâneți în alertă spirituală.

    Eu vă binecuvântez cu Iubirea Mea.

    Iisus al vostru.
    (x3) SALUTARE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

    (1) Recunoscându-ne ca temple ale Duhului Sfânt:
    (2) Pe vulcani:
    1/2

    RăspundețiȘtergere
  4. 2/2

    COMENTARIU DE LUZ DE MARIA
    Frați și surori,
    În lumina acestor daruri și roade atât de mari pe care Domnul nostru Iisus Hristos le evidențiază pentru noi, trebuie să ne străduim să le dobândim cu vrednicie, fără a ne mulțumi să le privim de departe sau să le vedem ca pe ceva de neatins: atitudinea noastră este extrem de importantă.

    Să ne păstrăm conștiința necesității de a fi plini de Duhul Sfânt în unitatea Preasfintei Treimi.

    Secvență

    Vino, Duhule Sfânt, vino!
    Și din casa Ta cerească
    Aruncă o rază de Lumină Divină!

    Vino, Tată al săracilor!
    Vino, Izvor al tuturor proviziilor noastre!
    Vino, în sânul nostru strălucește!

    Tu, cel mai bun dintre mângâietori;
    Tu, Cel mai binevenit Oaspete al sufletului;
    Dulce împrospătare aici jos;

    În munca noastră, Odihna cea mai dulce;
    Răcoare recunoscătoare în căldură;
    Alinare în mijlocul suferinței.

    O, Lumină Divină binecuvântată,
    Strălucește în aceste inimi ale Tale,
    Și umple-ne ființa noastră cea mai intimă!

    Unde nu ești Tu, noi nu avem nimic,
    Nimic bun în faptă sau gând,
    Nimic care să nu fie lipsit de rău.

    Vindecă-ne rănile, reînnoiește-ne puterea;
    Peste uscăciunea noastră toarnă roua Ta;
    Spală petele vinovăției:

    Îndoaie inima și voința încăpățânată;
    Topește ceea ce e înghețat, încălzește frigul;
    Îndrumă pașii care se rătăcesc.

    Pe cei credincioși, care se închină
    Și Te mărturisesc, în veci.
    În Darul Tău de șapte ori coboară;

    Dă-le răsplata sigură a virtuții;
    Dă-le, Doamne, mântuirea Ta;
    Dă-le bucurii care nu se sfârșesc niciodată. Amin.
    Aleluia.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un norovirus pe calea alimentare a apei acuzat de infectia in masa la un liceu din Timisoara.

    La Bucuresti procurorul general cere aviz pentru inceperea urmaririi penale ale lui Ion Iliescu pentru procesul Mineriadei din 13-15 iunie 1990 unde e implicata pentru batai cu pumnul si procuroarea comunista Monica Macovei acum mare democrata de Varza Bruxeleza care mai are un proces cu accidentarea fostului pompier de la mare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Au inceput iesirile de primavara la iarba verde cu copii
    in jurul orasului la la marginea cimpului era iesise si o vulpe la masa gratuita la containerele de gunoi ale orasenilor din margine de oras si a cimpului.
    Dar cred ca nu ar refuza nici un copil mai mic , naiv si nesupravegheat de parinti.
    Avea si doamna Maria un mesaj acum vreo doi ani cu Avertisment de acest gen la parintii cu copii mici la cimp supravegeati din tufele de pe cimp de animale si nu prea de parinti care se cred in siguranta-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ajutor militar acordat de Franta Ucrainei de 200 milioane Euro si ar mai dori inca 800milioane si cer suplimente de la Ue dar se opune Ungaria ca si America lui Trump
    dar ucrainieni vor milioane de obuze si drone in timp ce Industria Na-to scirtie din incheieturi cu productie mica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ajutoarelor militare pentru Ucraina vin cu intirziere, cel mai afectat Harcov in fiecare noapte atacat cu drone.
    Franta supravegheaza cu un avion Marea Neagra dar rusii tinteesc si jocurile olimpice de la vara de la Paris prin atacuri Digitale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rusia mută masiv trupe la granita Israelului. Nasol pentru Israel si-au cam gasit un adversar pe masura dar îi pot chema pe Americani cu nucleare. Incepe sa se adevereasca armaghedonul prezis si aici . Trupe terestre si navale masiv inarmate incep sa se adune in zona prezisă in biblie ca loc de confruntare. Se aduna cele sapte capete pentru armaghedon.

    RăspundețiȘtergere
  10. Polul Suveranist in tandem
    Guse cu Simion au discutat trei ore azi hotarit sa candideze la Primaria Capitalei iar Simion la prezidentiale
    -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Rusia face concentrati de trupe massive in multe zone unde vrea sa Sparga frontul ucrainian pentru noi teritorii , profitind de lipsa lor de armament-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rusia la ora actuala poate sparge lejer frontul. Ucraina este rastignita din lipsa de armament si de personal. Insa Rusiei i sa ivit un as in maneca atacul Israelului asupra consulatului Iranian din Siria. Se pare ca Iranul vrea sa se razbune si sa atace Israelul in sprijinul acestei afirmatii vin atentionarile CIA , anularea liberelor din armata Israeliana si bruiajul masiv Israelian al propriului spatiu aerian de frica dronelor sau a altor dispozitive aeriene. Rusia chiar a mutat ceva trupe in zona deasemenea celalalt aliat al Iranului China sta la panda. Un razboi intre Israel si Iran îi pică extraordinar de bine Rusiei când toata atentia si implicarea vor fi mutate asupra Israelului Rusia îi va da decisiva Ucrainei. Vin vremuri grele pentru omenire.

      Ștergere
  12. Gusa-lipsa de patriotism ne-a adus in situatia de Colonie Saraca cu atmosfera de tip contractionar si trebue sa readuc Mindria de Bucurestean desi candidez independent si taxat azi de Tapalaga ca proRusul Florin Gusa.
    La Noi Colonie nu avem candidat la prezidentialele pentru ca nu a dat viza Hegemonul -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. De noaptea muzeelor Protest al muzeografilor si bibliotecarilor pentru salarii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  14. Ciolacu Malacu premierul vede preturi mici la piata dar cere romanilor sa se angajeze pe santiere pentru a face fata inflatiei Maxime in Ue dar a inceput sa vada si un sistem bugetar umflat la maxim in lume, care nu duce la Dezvoltarea
    Dar Iohannista vinde gogosi ca ar vedea -o redresare economica rapida-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. DupaTaiwan un cutremur peste 6 si in Japonia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  16. Și în acest an incendiile vor devasta foarte multe regiuni din tara. Autoritățile au fost anunțate însă din nou vor fi nepregătite-craciunu

    RăspundețiȘtergere
  17. cine are urechi de auzit sa auda-indemnul necesar de INVIERE pt saraci

    RăspundețiȘtergere