sâmbătă, 20 iunie 2020

ZAPADA LA MUNTE DAR SI MAI JOS DE MUNTE !


                                            20 Iunie 2020,ora 14,12 !

                               Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, vad in spatele meu de parca as fi avut un ochi la ceafa ,vad inspre Nord -Est poalele unui munte pe care era nins proaspat. Zapada era si printre copacii de pe munte.
Prieteni dragi, chiar daca suntem in luna iunie,am trecut chiar de jumatatea lunii iunie,iata ca vom mai auzi si de astfel de episoade de iarna ,cu zapada proaspat cazuta.
Unde anume se va intampla eu nu stiu a va spune,dar stiu ca asa va fi.
zapada munte
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa ne ajute si sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni,pentru ca fiecare dintre noi sa se mantuiasca.
                               Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Este inca zăpadă pe Transfăgărășan

    RăspundețiȘtergere
  2. Azi eu am primit această informație prin vis.Nu cunoșteam persoanele dar erau undeva sus la munte sau un popas spre munte unde era așezată zăpadă iar cînd au coborît revenit mi-au zis că a fost frumos dar nu erau pregătiți deoarece așa cum i-am și văzut erau în pantaloni scurți ,slapi și maieu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai calatorit in astral, in vis. In astral vedem multe si ne intalnim cu suflete ca si ale noastre, ce cauta iesirea din lumea controlata de illuminati. Evident, ai vazut simbolic...Nu aveau protectie suficienta pentru ceea ce au vrut sa faca. Hainele in vis iti pot da detalii despre starea sufleteasca a unui om.
      Oamenii din visul tau aveau stiinta din carti, dar nu aveau fapte bune, singurele care ne imbraca atunci cand vin timpuri reci. Ca acum. Bantuie prin lume un curent neonazist...

      Ștergere
  3. a nins in HATEG cu ceva timp in urma

    RăspundețiȘtergere