miercuri, 24 iunie 2020

STATUL DE DREPT, FACE RAVAGII IN 'ŢARĂ ???

 24 Mai 2020,ora 5,11 !

                   Hristos a Inviat ,dragii mei!

În aceasta dimineata dragii mei, ma trezeste un glas care pune o intrebare :
              "Ai auzit de Statul de drept ?
Iar raspunsul a fost asa:
            Statul de drept care ,face ravagii in tara?
            Da! Statul de drept care face ravagii in tara !"
După care,convorbirea in sfarsit.
Dragilor, haideti sa ne amintim ce inseamna cu adevarat Stat de drept:                
Statul de drept presupune armonizarea, echilibrarea raporturilor celor două componente, în sensul domniei legii, adică a supremației ei absolute în scopul prezervării drepturilor și libertăților individuale. El a apărut în secolele XVII-XVIII, în cadrul revoluțiilor din țările occidentale îndreptate împotriva arbitrariului feudal. În epoca modernă conceptul a fost reactualizat, în urma experiențelor totalitare din mai multe țări europene. Prin trăsăturile sale, se observa că, de fapt, statul de drept se identifică cu statul liberal-democratic. Oricum, reprezintă stadiul cel mai avansat de organizare social-politică, validat de experiența istorică, ceea ce nu înseamnă că nu este perfectibil.

România este stat de drept, democratic şi social, în care demnitatea omului, drepturile şi libertăţile cetăţenilor, libera dezvoltare a personalităţii umane, dreptatea şi pluralismul politic reprezintă valori supreme, în spiritul tradiţiilor democratice ale poporului român şi idealurilor Revoluţiei din decembrie 1989, şi sunt garantate.
Vi se pare dragii mei,că in România domneste Legea consfintita in Constitutia Romaniei?
                      Cu dragoste,Maria.
P.S.
 Prieteni dragi,
Se pare ca ESCROCII au ramas fara fonduri !
Am primit acuzatii grave de la unii cititori ,precum ca,as avea deschise CONTURI bancare in euro in strainatate ,dar si in lei.
Acesti escroci cer bani in numele meu,vand tot felul obiecte,amulete,globuri,cruciulite,lumanari,fac preziceri in numele meu si cer bani multi pentru asta.
Va rog din toata inima,nu dati curs acestor cereri false.Nu-mi apartin! Eu nu am conturi bancare in strainatate,nu am conturi deschise nici in Romania,inafara celui de pensionar.Va rog mult,nu trimiteti bani si nici nu cumparati tot felul de lucruri de la escroci !!!Eu vand doar cele 3 volume ale ADEVARULUI DUHULUI SFANT!!!
Nu va lasati pacaliti!!! 
Eu am un singur numar de telefon public pe care,il stiti deja.
Acesta este: 0747226236 !
Daca sunteti sunati de pe oricare alt numar in numele meu,sa stiiti ca este o escrocherie!
Anuntati POLITIA si PARCHETUL imediat ce intalniti astfel de situatii; sunt conturi false si pagini de socilaizare false.
Acestea sunt singurele mele pagini mele de socializare:
Blogul- DUMNEZEU EXISTA -MARTURII,pagina oficiala de facebook:https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu,precum si pagina de facebook cu like-uri:Dumnezeu exista -Marturii
Insist dragii mei:
Nu cumparati nimic in numele meu,inafara de CARTILE mele si nici nu depuneti bani in numele meu pe conturile de socializare !!!
Singurul meu nr. de telefon public este:0747226236!!!
Pentru DONATII care sa ma ajute la Editarea CARTILOR,ma sunati dragii mei, la acest numar :0747226236 ! Nu am alt numar de telefon!!! Daca primiti un apel de pe oricare alt numar  de telefon,inafara de acesta de mai sus,sa stiti ca este fals,este al escrocilor !
Nu mai depuneti bani in CONT sau in CONTURI! Sunt false CONTURILE,sunt ale escrocilor!Eu am numai Contul de pensionar,pe care deja il stiti din alte postari. Dar,pentru a evita orice discutie si pentru a anihila actiunile escrocilor,nu voi mai publica Contul,ci doar vă voi ruga ca sa ma sunati personal la 0747226236,atunci cand doriti sa faceti o Donatie pentru editarea Cartilor ADEVARUL DUHULUI SFANT, sau pur si simplu pentru a va ajuta cu sfaturi  pentru care nu am cerut si nu voi cere niciodata bani ! Nu sunati pe alte numere de telefon care va percep bani ca sa va spuna viitorul. Eu nu sunt nici prezicatoare,nici ghicitoare, eu nu fac previziuni in acest sens.Eu sunt un om obisnuit cu frica de Dumnezeu,care,a primit PORUNCA de la IISUS HRISTOS ca sa fac cunoscut al Său Cuvant ! 
Scriu de ani de zile despre DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,despre DIVINITATE si despre ce urmeaza a se intampla in Lumea toata.
Va rog din Suflet,nu cumparati nimic in numele meu!!! Eu vand doar CARTILE ADEVARULUI DUHULUI SFANT! 
Toate cate vi se ofera spre vanzare -cumparare in numele meu,sunt escrocherii !
Cu dragoste si cu pretuire,Maria Ghiorghiu-tel.0747226236 !

                              Va multumesc !!!

    Dragilor,
 Am redus pretul CARTILOR, pentru ca 
fiecare dintre voi sa poata cumpara orice 
volum doreste,iar eu sa pot strange 
banutii pentru urmatoarele doua volume 
pe care urmeaza ca sa le editez.
Iata linkul cu site-ul pe care puteti comanda CARTILE 
ADEVARULUI DUHULUI SFANT:

Adevarul Duhului Sfant 







Adevarul Duhului Sfant Vol 1= 20 lei,
Adevarul Duhului Sfant vol 2 = 20 lei 
Adevarul Duhului Sfant -Viata Extraterestra vol 3 =10 lei.

                 20 Lei                  20 Lei           10 lei

Viata Extraterestra  Adevarul Duhului Sfant Vol 1  .Adevarul Duhului Sfant Vol 2
                                                                                                                      
La SALA DALLES -ANTICARIAT am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august 2018,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
De asemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI sau pentru DONATII pentru urmatoarele CARTI .
Acesta este singurul meu Cont :

Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Îmi puteti scrie si in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai,Maria Ghiorghiu. 


            

28 de comentarii:

  1. Ni se pare ka kwj are grija inn zeine grosse gland dhe noi in seine stadt, er ist diese stadt mit ihre guwern

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine surioara, da nu puteau de la inceput sa populeze litoralul cu bolnavi de kokovid. Si spitalele erau libere. Ce s- o ales cu karantina de la. Suceava? Unde- s listele cu autopsiile celor morti de kokovid? Fain tare bancu ala cu doctoru care trata de limbrici pe toti. La ala de o cazut din pom de si- o rupt mana i- o spus ca l- o mancat in c.r de s- o suit..aia morti la inundatii as tot pe listele de kovid? . nu mai au bani si vor sa- l mazileasca pe. Isarescu
    Daca iau bani de la femei vand
    Cecul si portul. Constanta si centralele pe carbune pe nimic!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Kare stat sanitar politienesc cu armata pe strazi cu arma in mana!!!mai ceva ka- n toata u?? Stadhul lui kwj cu toate structurile de forta la picioarele lui, cu masmedia pupincurista si justitie la fel. Cu dnaul lui ca l- o facut pe. Isarescu colaborator al secu, da el are toate serviciile la cheremul lui!!! O putoare de neamt coclit ne conduce prin teroare!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. https://ioncoja.ro/douazeci-de-ani-s-a-tot-lucrat-la-planul-pe-care-presedintele-trump-si-intreaga-echipa-q-il-pun-acum-in-aplicare/

    RăspundețiȘtergere
  5. Degeaba incercati sa-i scoateti p-astia tapi ispasitori! N-am niciun interes, n-am mers de zeci de ani la vot, si nici timp nu mai am s-o fac, nu tin cu nicio forma politica, dar astia sunt idiotii de serviciu. Tot ceea ce se intampla azi , este datorita fostelor conduceri. Sunt prea multe polite de platit pentru toate prostiile si legaturile mafiote facute de fostii cretini. Si sa nu credeti ca vor fi platite de cei din interiorul mafiei.

    RăspundețiȘtergere
  6. Or fi avalanse de procese deschise pentru anularea amenzilor Dictaturii Iohanniste evreiesti care conduce Romania datorita incalcarii prin ordonante a drepturilor Constitutionale si chiar legilor caci PNL si guvernul nu e structurat pe principii doctrinare ci etnice ,evreiesti,toata conducerea din stat e dominata de evrei;Iohannis,Orban,Turcan,Citu,Helvig etc.
    Si Firea a deschis dosare ministerului sanatatii pentru zadarnicirea combaterii bolii dupa oprirea testarii bucurestenilor de coronavirus pe stadion.
    Si in tarile din Vest Italia SUA Franta Anglia Spania cetatenii au deschis procese contra statelor lor pe tema coronavirusului contra caruia s-a actionat cu intirziiere.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Face ravagii pentru ca vor sa gaseasca țapi ispășitori pentru toate relele făcute de ei.
    Se mănâncă unul pe altul iar poporul suferă si aici ma refer la cei care au de suferit din cauza inundațiilor doamna Maria
    Despre acest lucru nu se vorbește sa se ia o măsură cu cei ce sunt in SUFERINTA,si au rămas pe drumuri.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc.
    O zi binecuvântată tuturor românilor BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  8. Dna Maria încă face ravagii în țară, PSD-UL pt.că are majoritate in parlament și majoritate că primari și consilii județene. Sunt disperați să-și păstreze averile furate și să poată fura in continuare ! Unele legi din constituție sunt ambigue special să poată fi interpretate cum vor CORUPȚII. Norocul nostru este că generația mai tânără este dea dreptul mult mai inteligentă și nu se lasă manipulată de nemernici . Știați că AVOCATA POPORULUI numită în funcție de psd....a fost șefa ong-ului lu SOROS? Că apară pensiile imense și salariile nesimțite? Și multe altele ,probabil că le știați dar....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cui ii pasa?
      Parlamentarii se bat in.... pensii speciale si nesimtite.
      Sunt curios ce mai poate inventa acum pnl?
      Oricum va fi o mare TEAPA data de pnl.
      Pnl nu a fost capabil sa taie aceste pensii nesimtite chiar a angajat foarte mulți in sistem bugetar pe cei cu pensii speciale. Unii chiar cu doua pensii. Iar saptamana trecuta a aprobat din nou sa iasa la pensii nesimtite chiar de la 48 de ani peste 2000 de persoane.
      Rusine pnl

      Ștergere
  9. Cea mai mare pensie din Romania peste 73 000 lei lunar, e a unui CALAU al Comunismului ,comandant de inchisoare comunista care fura mincarea Detinutilor Politici omorindu-i si apoi le fura si scindura pentru sicrie ingropindu-i fara sicrie si fara cruci de identificare.
    Unul din astia ne-a cerut sa ne identificam pentru ca la Husi l-am intrebat unde este mormintul Marelui Patriot si Erou Martir roman moldovean Zelea Codreanu,cel achitat la Tribunal de orice vina,dar arestat ilegal si inchis in inchisoare unde a fost chinuit si omorit de aceste Brute cu pensii URIASE in timp ce aproape 3 milioane de romani sint pensionari cu o pensie sub 1000 de lei de trei ori mai mica decit valoarea cosului oficial de supravietuire Decenta in Romania..-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Daca va intreb definitia "Statului de drept", 99% dintre voi nu o stiti! Va pricepeti toti la Drept de cand va uitati la Antene, dar voi nu sunteti in stare sa faceti diferenta intre infractiune si contraventie si sa scrieti 2 fraze coerente si fara greseli de gramatica si ortografie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Cea mai mare pensie din Romania peste 73 000 lei lunar, e a unui CALAU al Comunismului ,comandant de inchisoare comunista care fura mincarea Detinutilor Politici omorindu-i si apoi le fura si scindura pentru sicrie ingropindu-i fara sicrie si fara cruci de identificare.
    Unul din astia ne-a cerut sa ne identificam pentru ca la Husi l-am intrebat unde este mormintul Marelui Patriot si Erou Martir roman moldovean Zelea Codreanu,cel achitat la Tribunal de orice vina,dar arestat ilegal si inchis in inchisoare unde a fost chinuit si omorit de aceste Brute cu pensii URIASE in timp ce aproape 3 milioane de romani sint pensionari cu o pensie sub 1000 de lei de trei ori mai mica decit valoarea cosului oficial de supravietuire Decenta in Romania...-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Atunci sa votam cu statul de stramb.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum rămâne cu cutremurul anunțat?
    Nostradamus descrie o imagine sumbră şi relevă pericolul la care este expusă specia umană în noaptea de 27 spre 28 iunie, când va avea loc o conjuncţie planetară între Satrun, Neptun şi Uranus-craciunita

    RăspundețiȘtergere
  14. Anul acesta urmeaza un președinte.
    Cine sa fie? EC sau ION I.?

    RăspundețiȘtergere
  15. Multi au spus inca de acum 2 luni, insa pandemia nu se lasa dusă. Ce parere aveți?
    https://www.romaniatv.net/bilant-coronavirus-romania-24-iunie-peste-300-de-noi-cazuri-de-covid-19-alte-16-persoane-au-decedat_527238.html

    RăspundețiȘtergere
  16. https://www.romaniatv.net/ministrul-mediului-a-anuntat-cand-va-fi-varful-inundatiilor-in-romania-ce-judete-se-afla-sub-averti_527301.html

    RăspundețiȘtergere
  17. Sparanghel Voda Iohannis a atacat legea Educatiei la Curtea Constitutionala pentru a elimina coditionarea predarii educatiei sexuale la copii mici de acceptul parintilor indepartind drepturile parintilor la o educatie bazata pe morala crestina ortodoxa, militind pentru libertinajul ideilor sexuale protestante ..

    RăspundețiȘtergere
  18. https://m.youtube.com/watch?v=tAhZ8FLZmcQ

    RăspundețiȘtergere
  19. Jurnalistul Tolontan critica CNA-ul=audiovizualului ''slugarnic potlogarilor politici' care tocmai a pierdut un proces definitiv cu Banciu de la B1 TV-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. Un proiect de lege prevede ca fii celor decedatii din motive politice dupa instaurarea Dictaturii prin alegerile falsificate din 6 martie 1945 sa primeasca o indemnizatie de 500 de lei.
    Asta nu e Dreptatea unui stat de drept atit timp cit cei vinovati, Calaii sint liberi si primesc cele mai mari pensii de la Statul Roman,dupa ce au facut Genocid.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. asta e stat de drept?!-fereasca-ne DUMNEZEU

    RăspundețiȘtergere
  22. D-le Craciun , deci bani sunt , indiferent ce ,,.inventie” ar mai breveta guvenul doar pentru drepturi legitime nu (pensii, alocatii) .

    RăspundețiȘtergere
  23. Curtea constitutionala a hotarit premierul a incalcat constitutia cind a carantinat obligator romanii intrati in tara,nu are el acest 'drept'-in fund i-a dat-o curtea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. Statul de Drept e atunci cind e condus de oamenii votati de popor si nu de cei ce numara voturile cum s-a intimplat in Romania in lunga perioada a Dictaturilor alogenilor Tradatori de neam si Tara.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. daca statul de drept de acum masluieste voturile ma intreb-la ce -mi foloseste sa merg la vot- pe cine sa votez?toti o apa si-un pamant-NU EXISTE STAT DE DREPT dar mai ales justitie corecta-toti pe interese iar poporul sufera

    RăspundețiȘtergere
  26. ORBAN e un nume renumit unguresc nu numai pentru ca il poarta cei doi premieri ai Ungariei si Romaniei dar si un renumit Tradator al Crestinatatii care a confectionat pentru otomani primul mare tun de 8 metri cu care otomanii atacind de la 2 km au reusit acum aproape 600 de ani sa cucereasca Constantinopolul capitala Imperiului Roman de Rasarit si al crestinilor ortodocxi pe care i-au omorit in case si bisericile din oras-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Statul de 'Drepti' a oferit in pre-Campania electorala circa 10 milioane de Euro principalelor televiziuni cica pentru a sustine informarea pentru protectia anti-coronavirusului in timp ce Ordonantele Militare dovedite de Curtea Constitutionala ca NE-Constitutionale interziceau drepturile cetatenesti si dreptul medicilor de a oferii informatii despre boala deci direct si dreptul de Libera informare a cetatenilor.-craciun

    RăspundețiȘtergere