sâmbătă, 13 iunie 2020

ORDIN SECUIESC ???


                                        11 Iunie 2020,ora 23,22 !

                              Dragii mei,

În aceasta seara, in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas crae spunea asa:
   "Da ! Intru emiterea ordinului secuiesc !"
După care dragilor, glasul nu mai spune nimic.
Dragii mei, sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ca sa fie pace ,liniste si buna intelegere intre oameni,indiferent din ce nationalitate fac parte.Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,Amin !
                            Cu dragoste,Maria.
P.S.

     Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in valuta: 2511102000RON18030000013032588
                   si cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.


                    .

                          Cu iubire,Maria.

29 de comentarii:

  1. O fi o actiune fatisa de autonomie prin emiterea aici sau in Ungaria a vreunei medalii ca tot ofera Ungaria sute de milioane de Euro cu care a umplut Ardealu pina acum doar de statui de criminali' civilizatori' ca Horty,acum va institui si ordine cu ei.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Vad ca esti doldora de informatie si umflat ca un balon cu vorbe. Daca tot te crezi Mos Craciun, imi explici si mie ceva? Cum se face ca un popor crestin uita atat de repede cazurile cumplite de copii abuzati sexual si apoi, acelasi popor crestin, vrea mariri salariale si ploaie cand e seceta?
    Politia romana e in cardasie cu mafia care răpește si vinde copii pentru prostitutie. La fel si politicienii, indiferent de partid. Judecatorii? O adunatura de lipsiti de inima ce judeca cu doua cantare. Procuratura? Buna doar sa bage spaima in oameni simpli si in hotii mărunți. Hoții cei mari sunt in varful piramidei. Acesti perversi din sistem care se prefac ca nu vad caracatita ce s-a extins peste toata Romania sunt tot din poporul roman. Nu sunt ET.
    Nici preotii nu vor scapa de Judecata!
    Fiecare dintre noi vom fi intrebati cu ce ne-am ocupat timpul cand Gradina Maicii Domnului era transformata in Sodoma si Gomora unde copiii sunt victime. Puteti sa va faceti zece catedrale ale mantuirii! Puteti sa le poleiti pe toate in aur! Nimic nu va spala lacrimile copiilor abuzati in Romania, "tara aleasa", zic unii...Care credinta?! E fariseism! Tamaie data peste mizerie. Mizeria a inceput sa iasa la suprafata. Ce bine ca exista presa!
    Dar romanii uita repede...
    Va mancati intre voi din motive politice! De parca ar fi vreun politician sau popă prin tara asta care nu a stiut cati minori sunt zilnic abuzati. In toata lumea, nu doar in Romania. Dar fiecare popor va fi judecat in functie de vinovăția lui.

    RăspundețiȘtergere
  3. In 2 zile aveti transferata pt. Parohia Sf. Dumitru Tecuci suma de 1000 lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim13 iunie 2020, 11:18 multumim si bogdaproste
      Daca vreti nr de tel al PARINTELUI GHEORGHE sunati-ma la 0747226236 ! Poate doriti sa vb cu PARINTELE PAROH ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va binecuvinteze DARUL si pe dvs si pe toti cei dragi inimii dvs !
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. PSD-vanzator de tara!

      Ștergere
  4. Cineva sau ceva prefera de a creea haos nu vrea altceva de a inclina balanta spre ura desi se incalca drepturile romanilor si de a incrimina orice faptura dumnezeiasca pt ca nu suporta iubirea Lui fata de semeni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vedeți dna Maria, dacă nu era ,,neamțul" de Iohannis, PSD trecea tacit autonomia Ardealului și până la alipirea de Ungaria , mai era doar un pas !!!ARDEALUL ESTE A ROMÂNIEI NU A CELOR DIN PSD !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim13 iunie 2020, 12:53
      ARDEALUL ne va fi luat de unguri,categoric!!!PSD avea doar niste hartii in sertare si nu le dadea drumul,ca nu cumva sa se intample ceea ce tu acuzi acum. Vei vedea ca PNL ul va vinde ROMANIA cu tot cu romani!!! Asadar,nu -i mai lauda,deoarece ,nu le pasa de ROMANIA! Nu PNL -ul conduce ROMANIA!!! Strainii ne conduc TARA si pe noi !!! PNL -ul a ingaduit acest lucru oribil !!!PSD -ul este al ROMANIEI ! Deci si ARDEALUL este si al PSD-ULUI! Daca taceai ,filozof ramaneai !!! ARDEALUL va trece la unguri 100% !!!

      Ștergere
    2. Dna Maria, dacă se întâmplă cum spuneți dvs o să revină Ardealul înapoi României? Mă îngrijorează că unii oamenii au asemenea intentii, de a ne vinde...

      Ștergere
    3. Iar dvs. cu siguranta nu aveti simpatii psd-iste.

      Ștergere
    4. Anonim 12:53 ai căzut în manipularea pentru reduși a neamțului. Nici nu mă aștept la manipulări mai inteligente din partea neamțului. Ca să respectăm adevărul dacă psd dorea autonomia Ardealului o trecea când voiau mușchii lor pentru că sunt majoritari în parlament. Manipularea asta ieftină cum că a ieșit neamțul din aparatul de bronzat și s-a speriat psd-ul de el și a votat împotrivă prinde la voi la guguștiuci. Să vezi când o să se sperie majoritatea parlamentară psd și o să îl suspende pe neamț așa ca să îl lase să se bronzeze liniștit și asta până în Crăciun.

      Ștergere
    5. Crăciun bați câmpii. Au trecut o tacit și dacă îți închipuiți că,,psd dacă dorea autonomia Ardealului, o treceau când voiau mușchii lor " !!! Pe bune ? Chiar crezi treaba asta ? Orice proiect de lege ,după ce e votat de parlament TREBUIE SA FIE SEMNAT DE PRESEDINTELE ȚĂRII ! TE dai deștept, dar te minți singur , ești deosebit de prost. Dna Maria cum o stiu ,,imparțială" ție ți-a publicat comentariul în care mă jignesti dar mie nu-mi publică.....pt.ca te jignesc. Bravo vouă!

      Ștergere
    6. Maria Ghiorghiu, este mesaj aici pe blog ,mai vechi,in care spuneati ca Transilvania ramane Romaniei, oricat s-ar chinuii ungurii cu viclesuguri.
      Sa inteleg ca nu mai este valabil acel mesaj?
      Multumesc si Domnul sa aiba in paza Romania ,ca multi dusmani si venetici au rupt bucati din trupul țarii, de-a lungul istoriei.

      Ștergere
  6. Romanii au vrut un Neamt dar au votat un evreu luxemburghez traficant de copii romani,imobile cu zimbet de Rambo iti ride in fata si te arde pe la spate etc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dna Gheorghiu, vă mulțumesc că v-ați făcut timp să-mi răspundeți dar uitați vă ce averi imense au cei din psd, sute de hectare de pădure sunt pe numele lui Dragnea ( în afară de vile și sume imense de bani) și în parlament cei din PSD, nu aveau niște hârtii la care nu le-a dat drumul(cum spuneți dvs) ci LE-A TRECUT TACIT, PE ASCUNS !!! Eu sunt mai în vârstă decât dvs și știu și ce a fost la revoluție. Cei care au devalizat România, au fost cei din psd( fostul fsn)....sunt așa de multe de scris că m-ai bine renunț. In fiecare zi aveți f.multe comentarii de citit . Vă mulțumesc că mi-ati răspuns.

    RăspundețiȘtergere
  8. Au aruncat pisica la PSD sa sara lumea in capul lor dar nu aveti grija lumea si a dat seama,sa nu creada nimeni ca romanul nu stie ce se încearcă.
    Dacă stăm si judecăm la ora actuală este cea mai mare balbaiala care a fost in Romania vr-o dată.
    Toti vorbesc dar nimeni nu face nimic,asta este cel mai rau.
    Se vorbește mult dar nu se vede nimic decât să purtăm mască,si spălat pe mâini și DISTANȚĂ INTRE NOI asta este bucuria lor sa stam la distanță,ferească dumnezeu să se adune romanul.
    Economic nu intereseaza pe nimeni acest lucru este lăsat sau pusa pe valatuci cum a spus doamna Maria într-un mesaj anterior.

    RăspundețiȘtergere
  9. o8,55 Buna intrebare,de nota 10.
    Eu i-as spune mafia comunista,produsa, ramasa si legata direct de sistemul de care incercam cu greu sa ne rupem in Romania fiind direct urmarea intirzierilor de parcurs.
    Sub o forma sau alta o gasim in toate tarile si necomuniste din America latina,SUA ,pina in Italia si Rusia,dar nu mai stim sa fie ca la noi si la cel mai mare nivel cu reprezentantul sau Ales de prostia romaneasca in incercarea disperata de a gasi un Mesia salvator tocmai intr-un reprezentant al Mafiei
    Daca te uiti acum pe TV vei vedea noua forma de actiune a neomarxismului chiar acum in SUA ,dar si la Londra,curent dezlantuit in tarile cu polarizare mare cu multi emigranti,o vilvatae greu de stins bazata pe frustrarea polarizatilor sociali rabufnita si de 'distantarea sociala'cu 'paharul' nemultumirilor adusa de noul coronavirus.
    Cum ai remarcat nu e ceva specific romanesc ci face parte din mizeria societatii umane obijnuita sa faca cu 'PAS cu Pas', doi pasi inainte si un pas inapoi,dar care poate duce cu viteza exploziva la cel mai mare si periculos nivel,RAZBOIUL
    Si nu ar fi prima data in istoria Omenirii ,doar ca acum ar fi cel mai Grav putind degenera intr-un razboi Nuclear -APOCALIPTIC.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Ceea ce se intimpla acum pare sa treaca obligator sau nu, prin Statia Solutiei ANTICristului care parind cea mai facila este testata intii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu e obligator doamna Maria,s-ar putea sa fie doar o faza din timpul unui razboi cum au mai fost .
    Sa zicem ca inamicul ce ataca din Est-Rusia sau Sud-musulmanii, ar face un front/granita temporara Carpatii caz in car ar fi aproape natural ca aliatii NATO deci si Ungaria ,Germania sa fie temporar pe timpul razboiului pe aceasta linie de aparare si sa fie o ocupare Temporara.
    Desii 'pasarea' malai.. viseaza si-n somn.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iar vorbești prostii!
      Nu mai scrie aberații pentru ca unii fără capacitate de înțelegere o sa te creadă. Lasă-ne in pace.

      Ștergere
  12. intreb-ce avantaje am avut cu PSD-UL SI ACUM CU PNL-UL?-poporul zace in mizerie de la asa zisa revolutie-si o duceam rau si cu raposatul pt ca si atunci erau bogati si f bogati-BLOGUL SE SCHIMBA DUPA CUM BATE VANTUL-nu respecta dictonul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII-toate postarile cu politica nu au ce cauta aici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu compara cele doua partide si guvernari. PSD afost 8 ani la guvernare si cunoasteti rezultatele.PNL nu a guvernat decat 3 luni, in rest a fost pandemie si ordonanta militara.Cine compara cele doua guvernari este incorect si lipsit de logica.
      Transilvania are populatie romaneasca si nu are cum sa fie alipita Hungariei.
      Este o dezinformare PSD pt. alegeri, pe principiul ca daca nu ne votati ,pierdeti Transilvania...

      Ștergere
  13. Comfunzi 23,00 , eu semnez '-craciun' cu c mic si nu e vorba de comentariul meu ci al unui anonim care se referea la 'pina la sarbatoarea de Craciun.'
    Scrie si tu clar ora comentariului la care te referi.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Manifestantii de acum o saptamina din Londra si Bucuresi cu steagul ANTIFA care s-a dovedit a fi o enigma pentru uciderea de politisi americani a unui negru,clarificata fiind ca ANTIFA e sponsorizata de...SOROS unealta globalizarii neomarxiste si a partidului Democrat din SUA.
    Despre mineriada de la care azi se implinesc 30 de ani din Bucuresti Razvan T spunea recent ca ';Unii oameni cu Epoleti care au organizat-o inca mai sint la Putere'.
    Ce sa mai spunem de evenimentele din 15 Martie 1990 de la Tirgu Mures unde intentionat romanul Cofariu era prezentat cu capul spart ca ungur batut de romani.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Au tot schimbat "guvernul meu" pînă au venit acei care vorbesc si gîndesc precum Klaus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica am scapat de alde Dancila si Tudose.Vai de capul lor, aia erau primministrii?! Ne-au facut de rusine si nu faceau nimic.Unde sunt promisiunile din 2016, spitale,scoli,autostrazi?! Critici degeaba cu motive fabricate,ba ca sunt de vina PNL-ul ca a aparut Covid ,ba ca nu exista Covid ,ba ca nu au guvernat bine in pandemie , culmea ,cand lumea era izolata acasa ,ba ca e neamt Johannis (decat Dragnea cuman ,mai bine neamț), ba ca Catu nu e bun ministru in conditiile in care Dancila si Teodorovici au golit Fondul de Rezerva al Guvernului ,etc .
      Chiar nu aveti un pic de decenta si logica?

      Ștergere
  16. unde este mesajul despre unguri?

    RăspundețiȘtergere