marți, 9 iunie 2020

GATA ! ÎNCEP LIBERTATILE !


               
                                              Applaus! - InvormPTC.

                 8 Iunie 2020,ora 5,50 !

                        Dragii mei, 

Trebuie sa aplaudam si noi nu?
COVIDUL a plecat , noi am scapat,Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care nu mai sunt.
Se pare dragilor, ca ne vom bucura si noi de toate libertatile de care am fost lipsiti,oropsiti inainte de Pandemie.
Sa dea Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ,ca sa ni se redea dreptul la o viata normala si sa nu ne mai fie teama de tot felul de scenarii apocaliptice,căci nu se vor adeveri.
Cei care fac astfel de scenarii inspaimantatoare, cred ca si-au gresit cariera.
                   Cu dragoste,Maria.
P.S.
ÎL IUBESTI PE IISUS HRISTOS si pe MAICA DOMNULUI ?
Daca da,atunci dovedeste-o!
Cum???
Depunand in CONTUL PAROHIEI orice suma,cat de mica,pentru ca in CASA DOMNULUI sa nu mai ploua,sa numai fie mucegai si dusumele putrede, sa nu mai fie neingrijita din pricina lipsei de bani !
Acum este momentul sa-ti arăţi DRAGOSTEA infinita pentru DUMNEZEU si pentru MAICA LUI DUMNEZEU !
Vorbele???Nu au valoare! FAPTELE bune insa,sunt bineplacute DOMNULUI care, iti va rasplati tie inzecit,insutit !
DONEAZA orice suma cat de mica si arata ca- L iubesti pe HRISTOS si pe MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA!😢😢😢
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.

70 de comentarii:

  1. Libertatile nu vor mai fi decat pt cei ce accepta pecetea lui antihrist si pierzarea vesnica a sufletelor si trupurilor lor!Libertate inseamna fara masca-botnita si fara termoscanare!Cand va veni antihrist va fi libertate controlata digital cu cip si camere de supraveghere cam pe oriunde in lume pt cei nemantuiti care sunt cu miliardele,aproape toti locuitorii Pamantului!Sfintii adevarati majoritatea vor fi martiri,iar restul ce vor trai pana la final la Rapire pt a intampina pe Domnul Iisus dupa invierea mortilor,toti cei vii vor scapa cu viata pt ca se vor ascunde de antihrist in munti,paduri si pesteri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum ti se pare ca este altfel?

      Ștergere
    2. Pai nu,ce vream sa spun e ca restrictiile,persecutia,prigoana si martirajul se vor inteti,vor creste cu cat ne apropiem de finalul pacatului si inceputul dreptatii instaurate de Domnul Iisus Hristos!

      Ștergere
  2. Mai stiu pe cineva care a postat pe blog cam acelasi lucruri si i sa intors roata inapoi deci in concluzie mas gindii de 10 ori de a posta un articol.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi aduc aminte de un verset din biblie cum iuda sa lepadat de isus ceea ce imi da de inteles ca este o manipulare nu degeaba isus nu accepta asemenea lucruri in care se incalca legile lui dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne Ajuta-ne sa scapam de virusul asta! Dar a ramas criza economica ,iar pensionarii au pretentia sa li se mareasca pensiile. De unde bani ,din moment ce economia a fost oprita 3 luni?!
    Cei care muncesc sunt in șomaj sau au salarii mai mici ,de unde pretentia absurda sa fie marite pensiile? Noaptea minții .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10,40, noapte e in capul tău și al penelistilor!!!

      Ștergere
    2. Ai perfecta dreptate an.19.48!!! Romania este tara cu cele mai multe resurse din Europa doar că este guvernată de către dușmani ai poporului român...vor sa ne omoare cu zile acești guvernanți.

      Ștergere
    3. Mai dezinformatorule 19:48 ,iar ai aparut sa-ti sustii coruptii din PSD ?!
      Dar tot nu inteleg cum pot pensionarii sa aiba pretentia sa se mareasca pensiile in timpul unei Crize Economice ??! Salariatii sunt in șomaj sau cu salariile micsorate, iar pensionarii vor maririi?
      Unde e LOGICA?

      Ștergere
    4. 19:48 , He he he ,daca era Veorica Dancila ,ce facea ,tiparea bani fara valoare ,sa mareasca pensiile ? Sau aducea Dragnea rezerva de aur a BNR ,in țara ca sa mareasca pensiile si sa duca cateva miliarde si in Brazilia la Fortaleza ?Ne bagau in faliment.
      E criza , treziti-va.

      Ștergere
    5. 22.22 sunt invatati „sa li se dea”, chiar daca barca se scufunda.La mici si la bere moca.Pe hartie nu e greu sa „li se dea” ca doar guvernantii nu dau din buzunarul lor. Ce conteaza ca banii nu mai au valoare, hartii multe sa fie.

      Ștergere
    6. 19.48 cat de zevzec sa fii sa nu pricepi ca tara e intr-o situatie extrem de delicata dupa pandemie. Firmele nu au lucrat luni de zile si deci nu au produs nimic. De unde, puii mei, vrei bani, milogule! Numai la tine te gandesti si burdihanul tau, dupa tine potopul! Te-ai invatat sa furi si nu mai ai cum.

      Ștergere
    7. Voi sunteti zdraveni?? Sa li se dea gratis?? Pai oamenii astia n-au muncit si platit?? Deci e dreptul lor!

      Ștergere
    8. 19.33 au muncit dar asta nu inseamna ca tot ce ragaie dragnea si psd e si bun pentru tara. Toti de la privat avem salarii mici si muncim pe branci. Da-le tu daca vrei, ce conteaza ca nu ai, inseamna ca nu vrei!Nu asa gandeste creierul tau cat o nuca? Sare inflatia in aer si vom avea o caruta de bani cu care nu vom putea cumpara mai nimic.Daca la buget nu au intrat bani pentru ca s-a stat in izolare de unde vrei tu sa „se dea” bani?

      Ștergere
    9. 19:33 Habar nu ai ce reprezinta sistemul de PENSIE. Se bazeaza pe SOLIDARITATE SOCIALA ECONOMICA, adica persoanele active , salariatii sustin persoanele inactive ,pensionarii.
      Acum salariații NU PRODUC , e CRIZĂ,deci DE UNDE BANI PT. PENSII si MĂRIREA LOR ?!
      Pe logica ta ,pensionarii de acum ,ce au produs in economia centralizata din inainte de 1989 ?Unii au muncit, dar altii au taiat frunze la câini.Ei nu au avut crize economice.
      Vezi ca am dreptate, e vorba de solidaritate sociala, un salariat ține in spate 2 pensionari ! Acum SALARIATUL E IN ȘOMAJ, deci de unde bani de mariri de pensii? Trebuie sa fi nebun, sa pretinzi sa ti se mareasca pensia in plina pandemie si criza economica.

      Ștergere
    10. 21.51 cata naivitate, ca sa spun asa la tine.😂😂😂😂😂😂😂am ras , scuze dar imi dau seama ca un raspuns mai pertinent nu te ajuta sa intelegi.cu cat s-a indatorat Romania in ac perioada?? Und' s-a dus banul?

      Ștergere
    11. 04:44 😂😂😂😂😂
      Si noi am ras de tine ..."pertinentu' ".
      Unde s-au dus banii imprumutati ?! Pai iti spun eu : pe contractele paguboase lasate de Todorovici si Dancila ,pe salariile bugetarilor indexate de PSD ca sa primeasca voturi si pe Pensi, deoarece in perioada pandemiei 3 luni economia a fost oprita.
      Daca vrei radem cu tine 😂😂😂😂😂🤪🤪🤪🤪...sau de tine .

      Ștergere
    12. 14.05 rade singur de propria lui prostie, asta daca nu cumva are carnet de partid rosu. Rade pentru ca stie cat a furat.

      Ștergere
    13. Pai daca sunteti asa de vehementi impotriva pensionarilir, va anunt ca who spune ca va veni valul 2 de covid, scapati de ei, uite asa nu mai aveti nu stiu cati pensionari de tarat in spate. Multumiti acum? Sau poate chiar va doriti sa ii vedeti cum mor cu zile de foame? Faca-se voia Domnului ca de a voastea ...sa ne fereasca! Cate pacate avem de platit nu va ajunge? Va mai trebuie? No atunci aruncati cu pietre.veste trista pt cei care lucrati la patron, in viitor nu prea mai are cine sa va plateasca voua pensiile, ati izgonit cam multi tineri din tara asta

      Ștergere
  5. Se re-intrupeaza precum Skynet. Urmeaza Terminator 2.-cum spunea un utilizator de pe un site de pe google.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incep campaniile electorale de aici in colo curg numai zimbete si miere cu minciuni,dar v-ati grabit si a-ti uitat mesajul exact,oricum nu stim cind si cit va fii bine si pe' strada noastra',pina dupa instalarea hamurilor dupa alegerile cu 'Rezultat Programat' ca si ultimile, de cei care nu respecta nimic ,nici legile parlamentului si nici Constitutia-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate crăciun !!!!

      Ștergere
    2. 21.38 unde vezi tu ca are dreptate? Ciordache si ai lui au atentat la constitutie grav de tot. Dragnea a incercat sa-si dea legi ca sa scape de puscarie dar Dumnezeu nu i-a ajutat! craciune, ai ramas fara mici si bere?

      Ștergere
  7. A fost un plan mondial,"prietenii stiu de ce".

    RăspundețiȘtergere
  8. Libertățile încep la alții că la noi a anunțat întâiul primsecretar de partid covid19pnl, doctor docent specialist în covizi și bronzat la izoletă că prelungește starea de prosteală . Speranța rămâne la psd să nu voteze, pro România a anunțat că nu va vota bișnița cu materiale sanitare a sinistrului apendicită și ocuparea posturilor din sănătate cu neamuri a bandei pnl pe caz de mascaradă Covid19pnl. Dragi parlamentari vă rog eu să votați prelungirea stării de alertă că mai avem contracte de dat. De data asta nu a mai amenințat că este la mâna parlamentului și a văzut și sondajele cum se prăbușesc el și pnl. Gestul mi se pare surprinzător când te prăbușești în sondaje să continui să-ți tai creanga de sub tine prelungind o aiureală care se încheie în toate țările civilizate. Dar ținând cont că vor fi alungați prin moțiune de cenzură și apoi că va fi suspendat ce ar mai avea de pierdut? Îmi pare rău de votul dat acestui prăjit la cerebel la izoletă dar lasă că mă revanșez votând pentru suspendarea lui și împotriva pnlcovid19.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simpatic comentariul tău an.15.46 🤩🌞

      Ștergere
    2. nu conteaza ca scade in sondaje,important e sa-si vanda toate mastile si dupa aia...

      Ștergere
    3. 15.46 vai de capul tau plin cu corona!

      Ștergere
    4. 15.46-@- nu te dezminti!

      Ștergere
    5. Dar intre timp PSD condamnatul Dragnea a vizitat pe Dorneanu CCR, sa-i ceara o hotarare favorabila.Covid e in capul tau, mai mocofane...15:46.

      Ștergere
  9. Doamne Ajuta doamna Maria sa avem parte de sanatate si de liniste sa ne bucuram ca putem respira cum trebuie.
    VAD CA tot se încearcă să mai prelungească starea de alertă nu stiu ce vor mai face,dar lumea se duce pe unde pot sa se racoreasca la munte la mare.
    E greu sa mai tina pe cineva in casa acum pe căldurile verii.
    Sa speram sa fie bine.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  10. raul din lume gaseste alte modalitati sa ne sperie-sa fim cu DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI si TOTI SFINTII si sa ne rugam zilnic

    RăspundețiȘtergere
  11. Raminem fiecare pe cont propriu pentru ca vinovatii nu platesc aproape nicodata in tara asta.

    RăspundețiȘtergere
  12. 70 la suta din pomi de toate soiurile afectati de seceta in livezile din Romania.Irigatiile Ioc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. PSD a fost la guvernare 8 ani , intreaba-i de irigatii, de spitale sau autostrazi.
      Acum e stare de urgenta ,pandemie si criza economica.Guvernul actual nu a condus decat 3 luni ,restul perioadei au fost numai situatii in care Armata a condus si comitetul de situatii de urgenta!Acum ai inteles?

      Ștergere
    2. 01.37 asa este!

      Ștergere
  13. Prăpăd in România, de o lună toată țara este maturata de grindină vijelii, zilnic de cutremure si de clanurile interlope.
    Urmează protestele anunțate?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.44 protestele sunt in lume, nu mai astepta nimic ca PSD tot pe tobogan se duce la vale...

      Ștergere
    2. Da ,00:44 ,vor fi mari proteste ,la tine in Moscova. Putin e pe duca...
      Cica o sa preia puterea armata, asa ca vezi-ti de drum , mai agentule.

      Ștergere
  14. Dar pensionarii nu sunt cetateni ai acestei tari?Cum sa traiasca daca toate sau scumpit? Si un pensionar nu e un asistat social a contribuit 30-40 de ani la bugetul de pensii , e dreptul lui sa primeasca banii. Nu vedeti ce discordie se creeaza intre categoriile sociale? Tinerii sa nu mai suporte batranii, angajatii sa urasca pensionarii, categorii profesionala intre ele? Nu aveti decat ,comentati pentru toate pensiile speciale, inclusiv ale primarilor dar nu va mai luati toata ziua de oamenii care au muncit si contribuit cinstit la bugetul de pensii. Nu fac politica dar cand toti la unison au votat o lege, sa fie respectata. Cum ni se turuie toata ziua la ureche ca pensiile speciale nu pot fi taiate ca sunt un drept castigat prin lege, asa si amarata asta de lege sa fie respectata. Nu e nimeni bucuros sa stea nici in somaj tehnic dar, este o situatie care a intervenit , primeste angajatul un procent din salar si sta acasa .La fel si pensionarul... ar fi dorit sa ramana tanar , sa mai poata munci , si sa mai aiba unde munci...dar conditiile nu mai permit acest lucru , si el nu arata cu degetul spre altii. Lui ii puneti zilnic pumnul in gura, il inchideti in casa, ii luati si bruma de speranta si respect de sine . De ce? Voi credeti ca detineti adevarul absolut, ca ati descoperit secretul tineretii fara batranete si ca maine nu veti fi voi cei aratati cu degetul? Un singur lucru ii deranjeaza pe hulitori ...ca batranii nu au uitat sa iubeasca frumos, dezinteresat....ca sunt dispusi oricand sa repete gestul Domnului nostru Iisus Hrisos si sa sopreasca cu ultimele puteri : Doamne iarta-i ca nu stiu ce fac. Din 89 ni se repeta obsesiv..nu sunt bani, mereu ...nu sunt bani. Si cei ce comentati mai sus il contraziceti cumva pe ministrul Catu? El a spus in luna marie, aprilie, mai ca e optimist ca economia e ok si ca UE aloca fonduri. Lasati manipularea, la romani nu tine vorba aia ,, pe o ureche intra si pe cealalta iese”. Ganditi mai costructiv, si daca se vrea nimic nu e imposibil. Sa lasam dezbinarea la o parte si sa incercam sa ne punem in locul celui pe care il criticam, poate abia atunci vom intelege mai bine realitatea. Nu ajung banii din somajul tenic , multi avem copii , credite, cheltuieli de intretinere, altii au o amarata de pensie, cheltuieli de intretinere si lunar o reteta care reprezinta 50% din venitul lor. Avem masca pe fata fratilor, inima inca e libera sa iubeasca, nu o intemnitati.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 09.10 si salariile sunt la fel, ipocritule! Dragnea ti-a promis, lui deagnea sa-i ceri! A crezut ca nu va intra la puscarie daca promite bani in stanga si in dreapta si tot a intrat. Promitea ca doar nu dadea din buzunarul lui. Bugetul tarii, sac fara fund!

      Ștergere
    2. Sa tinem cont ca sensul e unic,spre pensionare,nu ne întoarcem la tinerețe.Toti vom fi batrani,atunci ce mai ziceți?Sau poate....nu se știe.....

      Ștergere
    3. 20.17 nu are nicio legatura. Pana nu se fac investitii din care sa iasa bani pentru buget nu conteaza ca vom fi batrani cu totii. Salariile la privat sunt de mizerie. Aia nu merita si ei salarii decente ca la stat?

      Ștergere
    4. Nu intelegi care este sistemul de asigurari sociale. Este vorba de SOLIDARITATE .Un salariat sustine 2 pensionari. Acum salariatul , care te sustine ,este in ȘOMAJ . Cum vrei sa-ti dea marire de pensie ?!Salariatul are copii , rate la banca si alte necazuri. Tu vrei sa-ti dea tie o marire de pensie?De unde ?!Zi mersi daca iti primesti pensia, fara marire.

      Ștergere
    5. 09.10 ai dreptate dar sunt p-aici cativa carora ar treb sa le plangi de mila dar nu-i bai ei isi plang deja, nu stiu si nici nu inteleg ceva dar ei se baga in seama.

      Ștergere
    6. Atunci lucrați toți la stat pe salarii banane.Statul la Stat este benefic.Sa fiti sănătoși și sa nu va tot plângeri!

      Ștergere
    7. 07.39 dragnea al tau a marit cu nemiluita salariile bugetarilor si a lasat de izbeliste sectorul privat. Tot dragnea al tau a promis mariri uriase pe hartie de frica inchisorii. Si tot nu a scapat de ea. Semn ca Dumnezeu nu doarme. Asteptam sa intre si amicul tariceanu +melescanu.

      Ștergere
    8. 09:10 Nu ai inteles sau te prefaci ca nu intelegi.
      Pensia inseamna SOLIDARITATE sociala.Salariatii sustin pensionari.
      Dar acum e CRIZA Economica ,iar salariatul este fie in ȘOMAJ fie are salariul mai mic.
      Este absurd si INCORECT ,ca o categorie sociala ,in timp de CRIZA ,sa aiba PRETENȚIE LA MARIREA PENSIEI.
      Toti cetatenii trec prin clipe grele ,iar pensionarii trebuie sa fie si ei SOLIDARI cu salariatii care sunt in somaj tehnic si sa nu aiba pretentii absurde sa le fie marite pensiile.
      Acum m-am facut inteles?

      Ștergere
  15. PNL nu a fost capabil sa taie pensiile speciale si pensiile nesimțite. Pensionarii de lux inca lucrează la stat pe salarii grase, unii chiar cu doua pensii. Ce părere aveți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:08 Sa te duci in Siberia ,sub un copac si sa canti la balalaica. Asta e parerea noastra.
      Ai rabdare , dupa pandemie si dupa alegeri se vor modifica aceste pensi nesimtite...Nu e timpul pierdut.In timpul razboaielor ,a pandemiilor , nu se taie din dreptul militarilor, jandarmilor sau al politistilor , ca altfel disparem ca stat unitar modern. Acum ai inteles?

      Ștergere
    2. 23.08 stii de ce voia Ioahannis alegeri rapide? Pentru ca, nota bene:in parlament Psd detine majoritatea si stia ca nu poate sa treaca nicio lege fara acordul lor.Eu te intreb de ce PSD-ul tau bine intentionat a respins desfintarea acestor pensii speciale daca sunt cinstiti si curati asa cum crezi tu? Ce parere ai???

      Ștergere
    3. Si pana la pandemie pnl ce a facut?
      De ce nu a taiat pensiile nesimțite?
      De ce nu a taiat pensiile speciale?
      De ce unii chiar cu doua pensii lucreaza tot la stat pe bani grei?
      De ce pnl pierde toate legile la CCR?
      De ce pnl nu da ordonanta ca sa rezolve toate acestea?
      Dc?
      Fiindca nu sunt capabili! Retine nu sunt capabili!
      O sa vezi ca tot PSD rezolva macar prin impozitare.
      Sa te vad atunci ce mai spui!!!!!

      Ștergere
    4. De ce,ne impusca?

      Ștergere
    5. 23:25 te prefaci ca nu intelegi?! Pana in pandemie au incercat sa faca ALEGERI ANTICIPATE. Inainte de alegeri nu se iau masuri de austeritate ( desfiintarea pensiilor speciale ,micsorarea aparatului bugetar,micsorarea coruptiei in administratie, etc) PSD s-a opus la organizarea alegerilor anticipate.PNL guverna de TREI LUNI.Ce vroiai sa faca in 3 luni?! Ce nu a facut PSD in 8 ani????!De ce esti incorect?Ca sa critici degeaba.
      Ai inteles sau te faci ca nu intelegi?!

      Ștergere
  16. Daca banii de la buget se duc sa ingrase,, seul de oaie”.......de ce ne mai plangem? Faceti singuri o analiza . Cel mai gresit lucru e sa ne aratam cu degetul unii pe altii ca si cum noi am fi vinovatii. Nu noi am facut politica acestei tari, noi am suportato. Si nu mai vorbiti aici de partide vinovate mai mult sau mai putin. Din 89 pana in 2020 au migrat politicienii dintr-un partid in altul la greu. Asa ca nu putem vorbi de respectarea unei doctrine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 08.11 pai suntem si vinovati ca nu ne-am informat cum trebuie inainte sa votam si am ascultat la Gadea si la Badea in loc sa gandim cu creierul nostru. Apoi am asteptat sa ni se umple portolelul cu banii promisi de politicieni, ce daca tara si bugetul se ducea de rapa, noi s-o ducem bine! Dupa noi potopul! Egoismul e in floare la romani, tot aia care se intituleasa si „ buni crestini”.

      Ștergere
  17. 08,10 Cu'' doctrina din 1945 a securitatii'',asa spunea un prieten de 88 de ani fost profesor universitar cel care l-a cunoscut si vorbea de bine pe Marele patriot roman moldovean Zelea Codreanu din Husi caruia tradatorii de tara ii tin mormintul ascuns in timp ce au umplut Ardealul de statuile Tradatorilor urmasi ai lui Horty si baronului Ribbentrop- dezmembatorii Romaniei revopsiti in europeni civilizatori veniturile Asiei,
    In timp ce in Bucuresti nu exista o statuie pe domeniul public a re-Unificatorului de Tara Alexandru Ioan Cuza iar Sparanghel Voda Iohannis Alogenul traficant de copii si impostor Neamt nu a vrut statuia lui Avram Iancu facuta din donatiile sibienilor ,pe domeniul public din SIBIU-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10.57 am copiat textul tau si l-am pus pagina politiei, Sper sa te ia putin la intrebari, domnu”craciun cu capul plin de statui. Am impresia sa ai niste crize de invidie cumplite din cand in cand. Faci propaganda legionara?

      Ștergere
  18. Voi,cei ce comentați de pensii stiti cum se trăiește dintr-o pensie de 700,800 sau chiar 1000 de lei după 38 de ani de muncă în condiții nu char usoare?Plătim taxe impozite utilitățile la bloc gaz curent si alte facturi medicamente si daca ramane ceva si putina mâncare,sa nu ne ingrasam cumva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E criza economica! Salariatii sunt in somaj tehnic,iar pensionarii se gandesc la mariri de pensie. Te doare capul cat EGOISM.
      Unde este solidaritatea pensionarilor cu ceilalti cetateni ai Romaniei ?!Ei nu traiesc in Criza Economica?!Toti cetatenii Romaniei trebuie sa fie patrioti ca sa trecem cu bine peste aceasta perioada.

      Ștergere
    2. Nu se pot mari pensiile,ca ajung unele prea mari si bate la ochi. Descurcati-va cu 700,ca domnul Craciun,care are 7000

      Ștergere
    3. Da,700,7000 ori 70.000 lei tot cu 7 incepe.E bine,e foarte bine!.Sa fim sănătoși!

      Ștergere
  19. Tot la Husi politisti surprinsi ieri pe un cimp si filmati in excapada sexuala in timpul programului.

    RăspundețiȘtergere
  20. 22,51 Nu stim ce era legionarismul ca nu l-am trait dar stim ce rezultate dezastruoase au adus Romaniei Tradatorii vinduti strainilor de 80 de ani .

    RăspundețiȘtergere
  21. 22,48 Dezinformator esti,eu am studii superioare si am pensie sub 1000 lei-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.02 este dezinformator nu eu 22.48.Si eu am studii superioare si dă-mi voie să nu te cred ca ai o pensie sub 1000 lei.E doar parerea mea.

      Ștergere
  22. 19,07 Seful vostru Iohannis are asa multi,chiar mult mai muli circa 100 000 lunar.

    RăspundețiȘtergere