joi, 18 iunie 2020

FOAMETE PESTE POPOARELE LUMII !!!

                                                   17 Iunie 2020,ora 5,22 !

                                    Dragii mei,  

Ne batem cu pumnul in piept ca suntem buni,ca suntem milostivi,ca facem Legi care sa vina in ocrotirea populatiei;ca vrem sa -i aparam de virusuri si mai nou de coronavirus, dar niciodata, nu rostim un singur cuvant ,cuvantul FOAME!
Foamea ucide mai mult decat coronavirusul ,fratilor! Foametea si lipsa spitalelor, interzicerea accesului in spitale, acestea ucid !!!
Acestea ucid mai puternic decat bietul coronavirus!!!
Iata:
Organizaţia Salvaţi Copii a anunțat că peste 5 milioane de copii ...PATRU copii luati cu Politia de Directia Copilului dintr-o casa ...Raport ONU: Aproape 260.000 de somalezi, jumătate copii, morţi în ....
Oamenii saraci,indiferent din orice tara ar veni sau locuiesc,au nevoie mai intai de toate,de Apa,paine si acces la tratament in spitale!
Dar,afuristul acesta de Coronavirus s-a cocotat in varful a tot si a toate, ca pe un tron si nu mai vrea sa coboare;iar o mare parte dintre oamenii de pe intreaga Planeta mor de foame, mor de sete,mor din cauza bolilor banale netratate,deoarece,măria sa covid 19, a cucerit intreaga planeta si nimeni din cei care sunt la butoane,nu se gandesc la bietii copii care mor de foame, la bietii batrani care mor de foame si de boli cronice.Covidul a venit ca pe un cal negru, si -a cotropit intreaga planeta, impunandu-si legile sale negre ,sub masca :stati in casa, covidul lucreaza pentru voi.
Iata dragii mei,in timp ce noi ne temem de acest nenorocit virus, suflete nevinovate mor; mor cu zile. Le pasa celor care ne spun sa stam in casa?
Le pasa de aceste suflete care nu au un colt de paine si acces in spitale?Nu ! Pe portile spitalelor sta scris:Spital Suport Covid 19!
Scrie undeva: Spital Suport copii bolnavi si infometati? Scrie undeva, Spital Suport pentru bolnavi cronici sau pentru orice boala inafara de prapaditul de covid 19? NU !
COVIDUL are coroana planetei!!!
Foametea ucide.wmv - YouTube.
Iata ce spunea un glas ,astazi dimineata:
                "În orice tara,îi orice foame!
                 În orice foame,îi orice tara !"
Aceasta ne asteapta fratilor !FOAMETEA!
Aceasta se extinde mai usor decat covidul, si chiar se moare!!!
Îmi doresc din tot sufletul sa vad scris asa, pe portile inchise ale spitalelor:
Spital suport, pentru cei care nu au ce manca!
Spital suport, pentru copii bolnavi de orice boala!
Spital suport, pentru boli cronice!
Spital suport pentru bolnavii de cancer,etc etc.
Iar undeva, intr-un coltisor al spitalului,intr-o anume aripa,sa scrie si ...Spital suport Covid 19!
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ocroteasca pe noi toti Fiii Săi,Fiii planetei,si sa nu avem nevoie sa batem la portile inchise ale spitalelor,unde "imparat"este covid 19!
                                Cu dragoste,Maria.
P.S.
Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .
Dragii mei,am primit telefoane de la cititori in care-mi spuneau ca nu au cum sa depuna in acest cont al CREDITEC Tecuci.Vin cu rugamintea fiebinte ,că daca nu reusiti sa depuneti in Contul Sfintei Biserici la CREDITEC Tecuci,puteti depune in contul meu de la 

RAIFFEISEN BANK cu specificatia: 

Donatie Biserica!
Iata Contul meu:
Cod IBAN :

Cont Raiffesein Bank:

RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 


Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.

                    .

Cu iubire,Maria.

18 comentarii:

  1. Sa nu va temeti de ce vine ca nu pentru voi este, ci pentru cei fara de credinta!

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. E foame de Iubire! Popoarele sunt conduse de masonerie. Care are idei elitiste, naziste! La masoni, ierarhia este inversa ierarhiei ceresti. In varful piramidei masonilor troneaza Satana. Care nu iubeste oamenii. Satana se foloseste de oameni ca de sclavi.
    Ati vazut filmul " Jocurile foamei"? Cam asa lucreaza satanistii pe pamant. Creeaza conflicte, razboaie religioase sau orice forma de razboi. In Romania, certurile politicienilor sunt de fațadă. Pentru fraieri. Ca sa ne certam intre noi pe politicieni. Cand este vorba de a-si apara averile ei fac front comun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Iar scri din cartile doamnei Georgeta Florea!!!
      Numai dansa a precizat de peste 20 de ani in carti de războiul CERNEREA

      Ștergere
  4. Ia cautati pe net lista cu masoni de la noi ca va cruciti, sunt pana si in bor. O gramada de lacasuri ortodoxe cu crucile lui bapfomet, patriarhul lu peste prajit. De ce nu da el bani pentru toate bisericile al carui stapan este?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este scris sa vina și foametea...Unul din cei 4 călăreți ai apocalipsei reprezintă foametea. Dar încă nici cele 7 peceți nu au fost rupte, ceea ce trăim acum sunt doar semnele premergătoare a ceea ce va urma: cele 7 peceti, apoi 7 trompete, apoi 7 urgii. După ce se va rupe prima pecete va apărea antihristul. Totul este scris in Apocalipsa lui Ioan, căutați pe net și citiți . Legat de asta, Trump se traduce prin Trompeta, alt semn cu referire la apocalipsa, președintele SUA era predestinat sa fie președinte .

    RăspundețiȘtergere
  6. Dacă sunt câțiva tartori care fac programări mentale, așa o fi.Pământul se chinuie să își găsească echilibrul,dar voi tot săriți într-un picior.văăăleu(în traducere ,, așa trebuie pentru păcătoși e asta).

    RăspundețiȘtergere
  7. Cantaretul Marcel Pavel e bolnav de covid si a fost luat cu izoleta. La fel si Ozana Barabancea, e internata la Matei Bals. Ea sustinea ca totul e o mare conspiratie si ca virusul nu exista.
    Ei au participat la filmarile pentru Te vreau langa mine la antena si unul dintre paericipanti avea covid.

    RăspundețiȘtergere
  8. 18 iunie 14:01-la tine nu va veni traista cu mancare pentru ca esti negativ-mai devreme sau mai tarziu vine bumerangul-ce-ti mai iubesti semenii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu îmi iubesc toți semenii,nu doar pe cei care se bat cu pumnul în piept.Mâncarea este muncită de oameni,nu vine cadou din cer că ești credincios.Dacă va fi foamete,va fi pentru toți.nu te mai inflama.iubire de semeni este atunci când dorești moartea omului care nu este religios? adică ortodox.Mai tăiați din trufie.Au ajuns oamenii să se roage la religie,nici nu mai contează ce scrie în cărți.Ajunge să fii cu Șefu și nu mai contează ce mizerie ai în tine.Lui Hristos chiar nu iau plăcut habotnicii...Asta dacă am înțeles eu că ești religios și eu nu

      Ștergere
    2. Esti o minte luminata,ce parere ai de cartea Design inteligent? Daca e adevarata,religia ne ascunde modul de a ajunge la mintuire,adica de a fi alesi pentru un nou cer si un nou paminf

      Ștergere
    3. 07:00 Eu nu am citit cartea.Oamenii au fost programați să gândească într-un anumit fel.Prin toate canalele.Cei care au făcut aceste programe au folosit nevoia oamenilor de a ajunge la Dumnezeu și au strecurat corupție în toate cărțile.Oricum facem și ce gândim ajungem să fim distructivi.Exact când să trecem un prag care este foarte important pentru civilizația noastră,ce să crezi..o luăm de la capăt.Eu sunt conștient că oamenii ăștia nu sunt vinovați și chiar îmi pare rău de felul în care mă adresez,dar... trebuie să separăm binele de rău.Viața este unicul sens

      Ștergere
  9. pentru cativa bani batranii sunt jefuiti in casa de rauvoitori ,ba ii si molesteaza -iata in ce punct a ajuns asa zisa democratie !

    RăspundețiȘtergere
  10. Ma gandesc la bancheri lumii, și vad imaginile cu acei copilași,ma doare sufletul,Doamne de as avea o putere,dar nu am,o bieții copilași Doamne Apara si păzește si Milueste,DOAMNE.
    Acele imagini ma face sa plâng,nu se poate de aceia se mânie Dumnezeu pe noi.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  11. 19 iunie 11:28-sa stii ca habotnicii au si ei parte de critici dure desi doresc sa pastreze cele 10 porunci -nu din trufie-cat priveste mancarea daca DUMNEZEU n-ar fi pus scanteia lui divina nici tu nu existai si nici acest pamant care ne hraneste pe toti-ca esti sau nu ortodox nu conteaza= religia eu ma refer la credinta nicidecum la sadicul cuvant MIZERIE din noi-ai vreo dovada ca ma cunosti in realitate? ti-as spune multe dar imi pierd vremea in discutii sterile

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu zic sa nu va mai certați mai bine sa ne gandim toți cum sa facem sa fim mai buni,cunosc oameni care din si cu ura traiesc,aceasta este hrana lor.
    Omul prin sudoarea frunții trăiește
    Însuși Mântuitorul zice: Cine nu munceste Nici sa nu mănânce,îndemnul este lucrul omului,munca cinstită Dumnezeu și Maica Domnului o sporește si din cât ai mai dai si celui care nu are este si mai mare bogăție in casa celui care da,mai ales că face o mare bucurie acelui care primește
    Cat de bine te simti când faci o faptă bună
    Milostenie scoate omul din pacate.
    Va rog nu va mai intepati cu vorbe nu trebuie sa aiba loc Satana aici pe acest blog al Duhului Sfânt scris de doamna Maria.
    Toate se vor împlini de acest lucru sa fim siguri dar prin bunătate putem amâna această foamete si toate cate vin,ori ce om greșește toți cei vii greșim,Dumnezeu este fără de păcat
    Va doresc din suflet sa aveti iubire iertare si mântuire
    Asa sa ne Ajute dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  13. pt Masinca-pe blog sunt persoane iresponsabile in privinta declaratiilor si este imposibil sa nu le raspunzi-O FACE SI D-NA MARIA asa ca nu-i usor sa-i suporti!

    RăspundețiȘtergere