luni, 15 iunie 2020

DOAMNA MARIA HANDIC,NE ROAGA TARE MULT CA S -O AJUTAM !

Prieteni dragi si voi buni crestini!

Am primit de la dna MARIA HANDIC ,acest Mesaj tulburator:

Oameni buni la suflet,cei care m-ati ajutat de multe ori,va rog frumos sa o mai faceti! Am căzut duminică si mi-am spart ochelarii!Dioptriile sunt mari +5,ochelarii la pensionari ma costa 700,la particulari peste 1000!!
Va rog din suflet! Fara ei ma chinui tare,ma doare capul si imi lacrimeaza ochii. Am probleme mari cu inima si trebuie sa ajung neaparat la medic.
Cu respect si rusine Handic Maria!
Dragilor, haideti sa punem mâna de la mâna si s-o ajutam pe dna HANDIC.
Sunati-o va rog frumosm ca sa stiti de ce are nevoie mai exact.Pentru cine nu stie povestea extrem de trista a dnei MARIA HANDIC,iata dragilor ca o public iarasi mai jos:

   Dragii mei,

D-na Maria Handic multumeste Echipei de voluntari de la Brasov care ,au venit la dansa acasa cu medicamente si cu alimente!
Nu are cuvinte de multumire pentru acesti oameni dar si pentru toti oamenii cu inima si cu suflet mare care au ajutat-o mereu.
Dna Handic se roaga pentru toti cei care au ajutat-o si o vor mai ajuta,ca sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii in viata si-n casa lor.
Si eu dragii mei va multumesc din inima pentru ca ati raspuns intotdeauna prezent cu inima si cu sufletul si ati ajutat-o mereu pe dna MARIA HANDIC dar si pe toti cei care au fost si sunt in mare dificultate.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca inzecit ,toate cate ati daruit din inima.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

22 de comentarii:

  1. Sa ma ierte Dumnezeu si unii dintre voi dar în acest caz suntem majoritatea dintre noi de pe acest blog.Si ce facem,strângem din dintii pe care nici pe aceea nu ii mai avem si ne rugam.Dumnezeu cu mila, atât ne-a mai ramas.Asa e cand ajungi bătrân și sărac nu te mai recunoaște nimeni,asemenea artiștilor.Doamne ajuta-ne pe toți copiii tăi ca suntem creația Ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne iarta-ne si nu ne lasa! Amin Handic M

      Ștergere
    2. https://m.facebook.com/asociatiamariaholtzhauser/

      Dna Maria, contactati-o pe doamna de la linkul postat. Are experienta cu persoanele cu probleme si va poate scurta calea spre rezolvarea problemelor multiple. In plus, trecand ea insasi prin probleme, stie ce inseamna suferinta si nu va va lasa cu mana intinsa.
      Nu mai cautati Oameni printre politicieni. Oamenii sunt printre noi, multi dintre ei anonimi.❤

      Ștergere
  2. Oameni buni,va rog mult ajutati-ma! Sunt programata la Spitalul CFR.din Brasov la oftalmolog si nu numai!Va rog mult,cei care aveti posibilitate ajutati-ma! Am nevoie si la un control la cardiolog,si cand vorbesc obisesc.Le multumesc tuturor,carw m-ati ajutat ! Sa fiti binecuvantati!Va rog mult,rugati-va si pentru noi! Cu respect Handic M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La cardiolog mergi cu trimitere. De ce ai nevoie de bani si pentru asta?

      Ștergere
    2. Cu trimitere mergi numai in judetul de care apartii I virba buna ajuta mai mult! Handic M

      Ștergere
    3. Eu merg si la oftalmolog tot cu trimitere de la medicul de familie si nu costa nimic.

      Ștergere
    4. Daca ai medic de familie dar care nu te poate ajuta sa ai gratuitati la consultatii din pricina ca e o incurcatura cu cardul de sanatate, acesta fiind pierdut din cauza unor proceduri birocratice cine stie pe unde in alt oras(capitala,de exemplu) de unde ai apartinut candva, cum ati proceda 00:44 si 20:27? Asta in conditiile in care ai o varsta si nu-ti mai poti permite deplasari repetate in capitala ca sa te lupti cu birocratia incat sa iei urma incurcaturilor birocratice care din pacate sunt destule in tara noastra.

      Ștergere
  3. Cutremurele din Turcia au facut victime. Burculet a ghicit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Of,Doamne sărăcuta de ea tare greu trebuie săi mai fie.
    Bunul Dumnezeu s-ai dea sanatate este tare greu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oameni buni,va rog din sufket,va cer ajutorul! Problemele au cam scapat de sub control! Am mare bevoie sa ma vada d-nul.dr.care m-a ajutat! In afara de faptul ca doctorul de familie mi-a dat picaturu de ochi care,mi-au facut mai mult rau,e nevoie sa ma vada si un cardiolog ! Va rog frumos ajutati-ma! Cu respect Handic M (ma gandesc cu groaza la amaratul asta de copil,nu avem pe nimeni,doar pe bunul Dumnezeu )! Va rog mult,nu ma condamnati!
    !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Majoritatea dintre noi mergem doar în județul de care aparținem.Ne limităm la condițiile financiare pe care le avem.Asta-i viața!Trăim cu gândul că Dumnezeu nr va arata calea.

      Ștergere
    2. Medicul de familie iti poate da trimitere la orice spital din Romania. Crede-ma ca am parinti batrani si ii aduc din provincie la spitalele din Bucuresti DOAR cu trimitere de la medicul de familie. Chiar nu pricep de ce reinventezi tu legile si ne crezi prosti pe toti - atat de prosti incat sa te credem!

      Ștergere
    3. 10:45, asta se intampla daca au card de sanatate, nu?

      Ștergere
    4. 15.45 nu mai e nevoie de card de sanatate pe perioada starii de alerta.

      Ștergere
    5. 23:38, in mod normal ai nevoie. Starea de alerta va tine o vreme, nu foarte mult...

      Ștergere
  6. Sa se duca in azil de batrani! Nu mai poate sta acasa - a cazut deja o data. Se va repeta pentru ca a prins frica. Ii trebuie persoana fizica alaturi.
    Iar baiatul ramane in ingrijirea statului.
    N-am ce-i face!

    RăspundețiȘtergere
  7. Baiatul e sufletul si viata mea,ptr.el ma chinuiesc! Cum credeti ca,as avea suflet sa-l dau la camin! Aveti idee ce este acolo? Ce usor vorbiti cand e vorba de altul!Dumneavoastra asa ati procda??? Handic M

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://m.facebook.com/asociatiamariaholtzhauser/
      Cred ca va poate ajuta pe amandoi. Dar contactati-o! Dumnezeu lucreaza prin oamenii buni la suflet

      Ștergere
  8. Eu nu am nevoie de trimitere! D-nul.dr.de la spitalul dun Brasov ne-a tratat si cunoaste si diagnosticele mele! Aici in secuime nu exista in dr.si nu au nici aparatura! Ei l-au tratat pe sotul,si nu au depistat ca,are cancer,de cat in ultima faza!Cei mai multi de aici din zona ,pleaca in Ungaria si se trateaza acolo! Handic M

    RăspundețiȘtergere
  9. Toți am avea ceva pretenții,dar avem și o limita.Sanatate!

    RăspundețiȘtergere