luni, 22 iunie 2020

DOAMNA MARIA HANDIC,NE ROAGA CA S-O AJUTAM !

Dragii mei,
Ieri m-a sunat dna Maria Handic si cu lacrimi in glas, m-a rugat ca sa mai public inca o data mesajul ei pentru a fi ajutata financiar ca sa poata merge la medic si apoi,sa-si poata procura cateva medicamente.
Cu mare drag si cu multa iubire sufleteasca am publicat din nou Mesajul dnei Handic,cu nadejdea ca o vom putea ajuta si de aceasta data.Iata necazul dnei Handic,mai jos:

Am primit de la dna MARIA HANDIC ,acest Mesaj tulburator:

Oameni buni la suflet,cei care m-ati ajutat de multe ori,va rog frumos sa o mai faceti! Am căzut duminică si mi-am spart ochelarii!Dioptriile sunt mari +5,ochelarii la pensionari ma costa 700,la particulari peste 1000!!
Va rog din suflet! Fara ei ma chinui tare,ma doare capul si imi lacrimeaza ochii.
Cu respect si rusine Handic Maria!

Pentru cine nu stie povestea extrem de trista a dnei MARIA HANDIC,iata dragilor ca o public iarasi mai jos:

   Dragii mei,

D-na Maria Handic multumeste Echipei de voluntari de la Brasov care ,au venit la dansa acasa cu medicamente si cu alimente!
Nu are cuvinte de multumire pentru acesti oameni dar si pentru toti oamenii cu inima si cu suflet mare care au ajutat-o mereu.
Dna Handic se roaga pentru toti cei care au ajutat-o si o vor mai ajuta,ca sa fie sanatosi si sa aiba parte numai de bucurii in viata si-n casa lor.
Si eu dragii mei va multumesc din inima pentru ca ati raspuns intotdeauna prezent cu inima si cu sufletul si ati ajutat-o mereu pe dna MARIA HANDIC dar si pe toti cei care au fost si sunt in mare dificultate.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va daruiasca inzecit ,toate cate ati daruit din inima.
Stim cu totii dragii mei,faptul ca dna Maria Handic are baiatul de 46 de ani bolnav grav, si trebuie ingrijit ca un bebelus ,deoarece,nu vorbeste,nu mananca singur, ....e cumplit.
Prieteni dragi , va rog si eu din suflet haideti sa ne unim cu totii si s-o ajutam pe aceasta doamna vaduva si cu fiul ei grav bolnav si incurabil.
Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va binecuvinteze masa si casa si pe toti cei dragi voua,si sa va inmulteasca DARUL vostru pentru dna Maria Handic.
Iata de ce sufera baiatul dnei Handic:
OIigofrenie 1' 2 cu alolie motorie, Epilepsie si multe alte complicatii, si care fiu ,nu se poate hrani singur,nu se poate imbraca singur,etc etc.
Iata dragilor si contul dnei Handic :
CONT DONATII pentru ROMANIA :

RAIFFEISEN BANK : RO72RZBR0000060011810593 !


Iar telefonul doamnei este:
Telefon : 0725646379
Adresa de facebook :


Maria Handic

                
                 Cu iubire si cu recunostinta,Maria Ghiorghiu.

27 de comentarii:

  1. Maria de ce nu apelezi tu personal la televiziuni fiindca ai mare trecere?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Maria,tu chiar poti ajuta prin intermediul lor.

      Ștergere
  2. Asta face pnl!
    Rusine la pnl!
    Nu este in stare sa taie pensiile nesimțite si speciale!
    Pnl se opune la mărirea alocațiilor.
    Premierul României, ludovic orban, a anunțat luni că Guvernul va sesiza la Curtea Constituțională a României legea privind dublarea alocațiilor. Orban a spus că orice majorare a alocațiilor nu se poate face decât treptat.
    Rusine pnl-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vor,nu ca nu pot.Pot orice cat sunt la guvernare.As vrea sa-i vad cum traiesc cu 700 de lei pe lună.

      Ștergere
    2. Bună ziua! PNL a depus la Parlament nu o dată tăierea sau impozitarea pensiilor speciale până la 80 la sută. A fost votată în Parlament dar contestată la Curtea Constituţională decătre avocatul poporului, doamna Renate Weber. Şi ea este beneficiară a pensiei speciale şi se opune şi ea, şi Curtea Constituţională. Alocaţiile au fost dublate o dată,la finele anului trecut. Dacă le mai dublează o dată şi încă o dată fără un suport financiar v-ar conveni să crească inflaţia adică să sară preţurile în aer. Toată lumea se află într-o criză economică fără precedent. Toate la timpul lor.

      Ștergere
    3. Pana la PNL a fost PSD atata amar de ani. De ce Maria H cerseste ca doar pe ei i-a votat ca sa-i dea mai multi bani la pensie. Nu ziceau ei ca pensionarii au atatia bani ca pot manca la restaurant?

      Ștergere
    4. Pot mânca din cei sub 1000 de lei pensie?Și surpriză,nu am votat niciodata PSD.

      Ștergere
  3. Hopa! Va fi eliberat Cioaca?
    https://www.romaniatv.net/cristian-cioaca-la-un-pas-de-eliberare-sotul-elodiei-cere-eliberarea-conditionata-din-inchisoare_526969.html Ce spun ghicitorii?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest lucru se întâmplă din cauza comportamentului nostru şi modificărilor virusului. Pe primul loc în privinţa mortalităţii este Macedonia de Nord, cu 45.6 de morţi la 100 de mii de locuitori. Pe locul doi e Albania - 11,9, (urmată de) Turcia - 10,7. Pe locurile cinci şi şase sunt Bulgaria - 8,3 şi Serbia -7.09 de morţi la suta de mii de locuitori. Asta se întâmplă în Europa, daca nu se vor lua măsuri mai bune

    RăspundețiȘtergere
  5. Unde ma pot opera de cataractă deoarece toate spitalele din județ sunt spitale suport covid-19?Multumesc.(nimeni nu mai opereaza).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Numai cazuri de urgenta se opereaza in aceste zile, iar a dat ordinul Arafat.

      Ștergere
    2. Cu rabdarea se trece marea. Aveti rabdare. Nu este o urgenta. Si noi ceilalti ne-am amanat destule lucruri. Exista risc mare de infectare. Nu cred ca cineva vrea neaparat sa ia virusul de la medici sau din spitale. Si medicii se infecteaza, si ei am vazut ca mor. Asa ca iti asumi riscul de a lua virusul doar ca vrei ACUM sa te operezi? Iti asumi riscul, 20.42, sa ajungi la ventilatoare doar ca nu mai ai rabdare? Nu vedeti ca romanii sunt needucati, iresponsabili, nu respecta nici legile, nu-si respecta aproapele si nu vor sub nici o forma sa poarte masca, de zici ca ar trebui sa poarte armura de fier, nu o carpa care sa le apere viata.

      Ștergere
    3. Multumesc mult 16.44.Ai dreptate.Multumesc

      Ștergere
    4. 09.40.Iti multumesc mult dar are dreptate 16.44 sa am răbdare.Multumesc.

      Ștergere
  6. Interesant!?!?
    https://m.jurnalul.antena3.ro/stiri/justitie/un-deputat-pnl-achitat-definitiv-intr-un-dosar-de-coruptie-in-prima-instanta-fusese-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-848916.html

    Ce părere aveti a fost ajutat de pnl?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23.05 antena 3? ce parere aveti?

      Ștergere
    2. 23.05 parerea mea e ca esri un pesedist care nu mai poate fura pt ca nu mai este la guvernare.

      Ștergere
  7. Toate spitalele din țară sunt închise.Toate secțiile de specialitate ale doctorilor sunt închise.Cu Dumnezeu inainte!

    RăspundețiȘtergere
  8. https://swimathonbucuresti.ro/fondul-special-pentru-varstnici/

    Din moment ce exista oameni ce dau bani pentru un fond pentru varstnici, exista si beneficiari. Dar Dumnezeu nu ne baga in traista. Dna Maria Handic, rugati pe cineva din acest grup sa-i contacteze si sa ceara ajutor.
    Sau aici:
    https://m.facebook.com/maria.holtzhauser
    Am mai postat acest link. Dar se pare ca nu vreti sa va rezolvati cu adevarat problemele. O problema ca a dvs poate fi foarte usor rezolvata de cineva cu experienta in domeniu. La aceasta fundatie am trimis si eu bani si foarte multi oameni. Cereti ajutor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cati bani se pot trimite minim?

      Ștergere
    2. I-am contactat azi prin mail si le-am scrus situatia,am dat si nr.de telefon.Am incercat sa sun dar,nu au raspuns! Sa nu credeti ca,e reavointa! Va multumesc! Handic M

      Ștergere
    3. I-am contactat azi prin mail si le-am scrus situatia,am dat si nr.de telefon.Am incercat sa sun dar,nu au raspuns! Sa nu credeti ca,e reavointa! Va multumesc! Handic M

      Ștergere
    4. Anonim 8.15 Referitor la cele scrise,am trimis mail! Iera un numar de telefon ,dar nu au raspuns! Sa stiti ca azi am aflatde la dumneavoastra! Va multumesc Handuc M

      Ștergere
    5. Cere de la PSD ca de aia i-ai votat, sa-ti rezolve problemele.

      Ștergere
    6. Anonim 8.15Sa stiti ca,am primit mai si raspunsul a fost:noi nu dam bani persoanelor! Banii se strang ptr.ONG-uri!Cand confirmati ceva,va rog sa va interesați! Handic M. Va rog mult,nu donti bani pte.ONG-uri! Ajutor eu nu dau! Nu stiu unde intra baniu stransi,!! Oricum,un amarat ,nu o sa vada nici 5 bani de la ONG! Nu vorbesc in necynostinta !

      Ștergere
  9. Doamna draga,nu pot deschide aplicatia! Ma intereseaz fara doar si poate Vavrog mult,daca ma puteti ajuta cu un nr.de contact.Va kultumrsc frumos Maria H

    RăspundețiȘtergere