miercuri, 10 iunie 2020

....CUM MURIM ??? EXISTA VIATA DUPĂ MOARTE !


                                       9 Iunie 2020,ora 4,34 !

                                  Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o strada inspre Sud -Est si multi oameni care circulau in diferite sensuri.
La un moment dat,mi se arata o persoana (nu-i vedeam chipul )care mergea pe trotuar.
Vad cum deasupra acelei persoane coboara de nicaieri,a aparut pur si simplu intr-o clipita o pasare mare neagra,cu aripi mari,pasare ce l-a cuprins cu aripile-i negre de la crestet pana dincolo de mijlocul trupului.
În clipa in care pasarea neagra l-a acoperit pe om cu aripile ei, acea persoana s-a prabusit pe trotuar ,nu inainte ca eu sa vad cum din trupul persoanei respective ,se desprinde o silueta albicioasa,transparenta,ca un abur a iesit de peste tot din trup. In circa 3 secunde,sufletul persoanei respective a iesit din trup,iar trupul neinsufletit s-a prabusit la pamant.
Oamenii de pe strada,de pe trotuar au navalit peste bietul om ca sa-l salveze,dar sufletul sub forma unei siluete ca de un abur transparent,inca plutea deasupra trupului neinsufletit si a oamenilor care voiau sa dea o mana de ajutor celui prabusit.Din păcate ,nu se mai putea face nimic.Dar cel (cea)care pana mai inainte a fost in viata,era fericit (a);se vedea dupa stralucirea siluetei albe ,dupa miscarile din atmosfera.
Dragii mei, totul a durat pana la 5 -7 secunde,apoi a disparut.
Canonul de pocăinţă către Domnul nostru Iisus Hristos | Biserica ...Icoana - Ioasaf zugravul. Iisus Hristos Viţă-de -Vie, 1903
Prieteni dragi, sa nu ne fie frica de moarte,niciodata.Noi nu murim! Noi trecem pe tărâmul vesniciei.Dar nu putem trece cu trupul de carne,ci cu trupul spiritual, cu sufletul nostru care este nemuritor.Cand ajungem dincolo,in lumea cea vesnica,noi ne vedem trupul de carne care incepe sa miroase,sa se descompuna ,si ne miram cum de-am putut trai intr-un asemenea hoit? Nu ne place ceea ce vedem si nici nu ne mai dorim ca sa ne intoarcem la trupul prabusit,la carcasa sufletului.
Atunci ,in primele clipe din viata de dincolo, suntem derutati,nu stim incotro sa apucam; uneori suntem chiar fericiti,pana cand,langa noi,apare INGERUL nostru Păzitor,dat de DUMNEZEU fiecaruia dintre noi la Sfantul Botez.
Chiar daca am gresit multe in viata de pe pămant,INGERUL PĂZITOR incearca sa ne linisteasca si ne spune ca va lupta cu diavolii,cu fortele răului ptr noi, ca nu cumva sarsaila sa ne insface in iad.
Timp de 40 de zile ne vedem cu trup ,asa cum eram in viata,desi noi ,suntem doar niste sfere mici de lumina transparenta.
Ingerul Păzitor ne arata absolut tot si toate pe unde am umblat, ce am facut bun si ce am facut rau, ce puteam sa facem si nu am vrut sa facem.
Iar in a 40 a zi,Ingerul Păzitor ne duce in zbor la picioarele Lui Iisus Hristos ,Îi arata care sunt faptele bune si care sunt cele rele, se roaga de IISUS ca sa ne dea pe noi de-a dreapta Sa,si nicidecum iadului.
Iar Mantuitorul, hotaraste unde vom vietui pana la JUDECATA UNIVERSALA care va fi in ROMANIA ADEVARULUI DUHULUI SFANT.
Asadar dragii mei, trebuie ca sa avem mare,mare grija cum ne traim scurta viata pe acest pamant,deoarece,intr-o clipa putem muri,si nu mai avem timp de cainta si de pocainta.
Sa avem CREDINTA fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,sa facem fapte bune,fapte de milostenie celor necajiti si amarati;sa mergem la Sfanta Biserica,sa ne spovedim si sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie,si niciodata sa nu uitam a multumi Domnului si Maicii Domnului,pentru faptul ca traim si ne bucuram de cei dragi,pentru faptul ca suntem sanatosi.
                                  Cu dragoste,Maria.
P.S.

     Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in valuta: 2511102000RON18030000013032588
                   si cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.

                    .

                          Cu iubire,Maria.

42 de comentarii:


  1. Exact despre ceea ce spuneti dvs. am citit in Calatoria sufletelor .

    VEZI PRIN OCHII SUFLETULUI NEMURITOR 
    De ce eşti aici pe Pământ? Unde vei merge după moarte? Ce se va întâmpla cu tine când veiajunge acolo? 
    Multe cărţi au fost scrise despre vieţile trecute, dar puţine despre existenţa sufletelornoastre în aşteptarea renaşterii - până la această lucrare provocatoare lucrare de început. 
    Când Dr. Newton, maestru hipnoterapeut atestat, a început regresia temporală cu clienţii săipentru a accesa amintirile din vieţile lor trecute, a făcut o descoperire de proporţii enorme: că există posibilitatea de a „vedea” lumea spiritelor prin ochii minţii subiecţilor aflaţi în stare de hipnoză saude supraconştienţă; şi că subiecţii aflaţi în această stare erau capabili să-i spună ce făceau sufletelelor între vieţile lor pe Pământ. 
    Ce eşti pe cale de a citi în această carte îţi va zgudui ideile preconcepute despre moarte. 
    Ani de-a rândul, autorul a purtat în lumea spiritelor sute de persoane.
    Cele 29 de cazuri cuprindrelatările unor persoane foarte religioase, ale altora neangajate spiritual şi ale acelora aflate, cum se  spune, „între” - comunicările celor care au arătat o remarcabilă consistenţă în modul în care aurăspuns întrebărilor despre lumea spiritelor.
     Doctorul Newton a aflat că procesul de vindecare prin găsirea locului cuiva în lumea spiritelora fost de departe mai plin de noimă pentru clienţii săi decât descrierea vieţilor anterioare aleacestora pe Pământ. 
    Călătoria Sufletelor reprezintă zece ani de cercetări şi introspecţii, pentru a teajuta să înţelegi scopul din spatele alegerilor tale în viaţă, să conştientizezi cum şi de ce sufletul tăuşi sufletele celor pe care-i iubeşti trăiesc veşnic.

    Despre autor 
    Michael Duff Newton a fost doctor în consiliere psihologică, atestat ca hipnoterapeut şi membrual Asociaţiei Americane de Consiliere.
     A fost profesor la Facultatea de Instituţii EducativeSuperioare şi a activat în domeniul practicii private în Los Angeles. 
    Dr. Newton şi-a dezvoltatpropriile tehnici referitoare la regresie, pentru a putea să-şi ducă clienţii aflaţi sub hipnoză dincolode amintirile vieţii lor trecute, spre experienţa mai însemnată a sufletului în viaţa de apoi. 
    Autorul este considerat un pionier al dezlegării misterelor vieţii noastre în lumea spiritelor, relatate pentruprima dată în best-sellerul său Călătoria Sufletelor (1994), volum tradus în 10 limbi străine.
     Graţie reputaţiei sale internaţionale ca regresionist spiritual, Dr. Newton a apărut la numeroase emisiunide radio şi televiziune. În semn derespect pentru îndelungatele sale cercetări clinice ale amintirilor sufletului şi pentru descoperirilesale asupra cosmologiei vieţii de după moarte, Dr. Newton a primit în 1998 premiul anual al Asociaţiei Hipnoterapeuţilor Transpersonali pentru „contribuţia unică” adusă în domeniul uniriiminţii, trupului şi sufletului. Autorul a fost  istoric, astronom amator şi călător de-a lungul şi de-alatul lumii. Alături de soţia sa Peggy a trait  în casa sa din munţii Sierra Nevada, în nordulCaliforniei.pana in anul 2016 cand a plecat in lumea spiritelor .


    https://www.academia.edu/19755252/Michael_Newton_-_1_Calatoria_sufletelor

    RăspundețiȘtergere
  2. 2.
    Atingand centrul Sinelui, mintea supraconstienta a subiectilor sai, autorul a fost fascinat el insusi de lumea pe care a descoperit-o atat prin intermediul unor pacienti profund religiosi, sau atei convinsi, cat si prin intermediul unor adepti ai unor credinte filozofice sau, pur si simplu, neancorati in vreo credinta, acest lucru neavand nici o importanta, pentru ca, acesti subiecti relatau lucruri asemanatoare.

    Sutele de studii de caz au fost analizate si ordonate, autorul oferind in primul volum, Calatoria Sufletelor, informatii referitoare la moarte si trecerea dincolo de ea, in timp ce in al doilea volum, prezinta, intr-o "a doua calatorie de-a lungul aceluiasi rau”aspecte ale vietii sufletului, organizarea si sistemul de educatie a sufletelor in lumea spiritelor, ordinea si planificarea ce exista in folosul fiintei umane.

    Calatoria Sufletelor ne dezvaluie ce se intampla imediat cand survine moartea, poarta spre lumea spiritelor, intoarcerea acasa, ne prezinta felul in care ghizii nostri ne conduc spre grupul din care facem parte ca spirit, ca si stadiile de dezvoltare ale spiritelor, atat cat practica si subiectii pe care i-a intalnit i-au permis autorului sa descopere si sa sintetizeze in acest volum.

    Cartile au fost traduse deja in limbile franceza,italiana, japoneza, portugheza, spaniola, ebraica, rusa, germana, chineza, coreeana, daneza, estoniana, bulgara, ungara, poloneza, turca, slovaca, ceha si slovena. Considerat un pionier al dezlegarii misterelor vietii noastre in lumea spiritelor, dupa aparitia primei carti, Calatoria Sufletelor, autorul aproape ca a fost impins de cititori sa continue dezvaluirile studiilor sale, astfel ca, in anul 2002 a aparut si Destinul Sufletelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tocmai arata o filmare din luna asta din Resita cu o retinere de acelasi gen care a revoltat America ,cu piciorul pe gitul retinutului incoltit de 3 politisti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca exista viata dupa,atunci Elodia spunea unde e ascuns trupul. Exista clarvazatori care,prin telepatie,primesc informatii din mintea ucigasului,nu de la spirit,care nu exista

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim10 iunie 2020, 22:57
      Te inseli !!! Sufletul este viu după moartea trupeasca ! Elodia ,ramasitele Elodiei sunt zidite in peretele casei de la Tara,a lui Cioaca.

      Ștergere
    2. Asta a vrut el, si protectorii lui, sa se creada. Ce-ar fi daca statul roman s-ar apuca sa-i darame casa in cautarea Elodiei? S-ar face cu cateva vile dupa proces. Bestiile astea care au format mafia faradelegilor, s-au gandit la toate. Cioaca a avut ghinionul de a fi luat in.vizor de Lazarus, caci altfel, mukti criminali au scapat nederanjati, protejati de mafia faradelegilor

      Ștergere
    3. Burculet spune ca trupul Elodiei nu mai exista pentru ca a fost dat la porci. E mult mai plauzibila varianta asta. Daca era zidita intr-o casa s-ar fi gasit pana acum. Cioaca a spus cuiva ca nu o vor mai gasi pe Elodia niciodata. Deci e clar ca nimic din ea nu mai exista.

      Ștergere
  5. greu de spus cum trecem dincolo !oricum pe nimeni n-am auzit sa spuna ca nu se teme de moarte-mare mister!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 😂Eu nu ma tem, și ca mine sunt mulți!

      Ștergere
    2. Relatarile despre viata de dincolo sint foarte diferite intre ele,deci nu sint adevarate. Ca ramasitele sint in zid,nu dovedeste ca sufletul exista,informatia exista in creierul celor care cunosc adevarul sau au stocat o informatie falsa in creier,pe care o transmit telepatic cind se gindesc la asta. Telepatia e la fel de reala ca undele radio,ai nevoie de un receptor si poti afla ce gindeste un om.

      Ștergere
    3. Silvia, nici eu nu ma tem de moarte! Cand ne nastem avem o singura cetitudine...ca vom muri intr-o zi.

      Ștergere
    4. 07.25, nu stii ce vorbesti. Nici tu nu ai aceeasi viata identica cu a altuia. Nici gemenii nu au o viata sau un destin identic. Daca cineva nu-ti povesteste ca are 2 copii - o fata si un baiat, am si tras concluzii prostesti: inseamna ca minte pentru ca altul are alta viata, alt destin. Ce tampenii vorbesc unii!!!

      Ștergere
    5. Nu moartea in sine e infricosatoare ci faptul ca te desparti de cei dragi si de sprijinul lor.

      Ștergere
  6. În ziua de 10 Iunie 2020, la ora 07:35:13 (ora locală a României), s-a produs în SOUTHERN SUMATRA, INDONESIA un cutremur semnificativ cu magnitudinea mb 5.4, la adâncimea de 10km.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nostradamus a prezis cutremur in Turcia in 2020 cu victime multe intre 7.00 si 7.6 grade. Sa fie cutremurul lui Burculet din iunie?

    RăspundețiȘtergere
  8. Stimata Doamna...''Iar in a 40 a zi,Ingerul Păzitor ne duce in zbor la picioarele Lui Iisus Hristos''...O singura intrebare, pana la Iisus Hristos, ce faceau sufletele celor care mureau? La care picioare se duceau? Ca nu stiau de existenta Lui! Dupa cum nu stiu, sau ignora, cam trei sferturi din populatia Terrei...Oare astia, nestiutorii sau ignorantii, nu au suflete?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar așa , ca bine zici ! Of fi numai ortodocși și catolici in rai ! Sau pe categorii, raiul budiștilor , raiul musulmanilor, etc...fiecare religie cu raiul ei!

      Ștergere
    2. Dacă ai citi(măcar atât)puțin Biblia sau ai fi mers la biserică,nu dădeai un astfel de răspuns idiot.Astfel,avem:
      1)Vechiul Testament_Înainte de Hristos,oamenii se spune că mureau(mergeau în iad).
      2) Noul Testament(Legământ)- de la Nașterea_Moartea_Învierea Domnului și Mântuitorului Nostru Iisus Hristos,Omul(Viața omului) a fost răscumpărtată prin crucificarea și sângele Lui pe crucea Golgotei.Omul ADOARME în Domnul și Învie spre Viața Veșnică.(exemplul bobului de grâu).Restul..nu există.

      Ștergere
    3. Faptul ca Dumnezeu a distrus omenirea prin asa zisul potop ridica un mare semn de intrebare.

      Ștergere
    4. Armaghedon. Bataia pe suflete- fiecare se duce pe unde ii e locul. Gandeste-te un pic numai la mitologia greaca, la zeii romanilor, piramidele etc la ce-s bune?
      O parere cand omul a fost alungat din rai si trimis pe pamant, crezi ca pe pamant nu mai era nimeni si nimic? Sau Dumnezeu a creat toate, pamantul si raiul, dar daca a creat raiul de unde au fost izgoniti adam si eva de ce a creat pamantul? In asteptarea ca cei 2 sa pacatuiasca sau ca un experiment? Aici e iadul, fiecare le tragem dupa cum le-am facut. Scuze dna Maria stiu ca nu credeti in reincarnare, dar acum sincer biblia nu explica deET..poate or fi pierdute mai multe amanunte?
      In fine una dupa alta Dumnezeul ortodox, catolic hai sa zicem, cu toate ca cei catolici au fost parasiti de mult de Duhul Sfant, e cea mai buna varianta. Iisus a fost pe Cruce pt noi.

      Ștergere
    5. 00.42 nu catolicismul sau ortodoxismul tine legatura cu Dumnezeu ci ceea ce are omul in suflet, credinta si iubirea de Hristos. De ridicarea deasupra pacatelor lumii, egoism, rautate, ura etc.Iisus a biruit lumea. Iubirea universala te indumnezeieste.Credinta reala nu tine de dogme asa cum nu tine de cladirea bisericii. Intr-o clipita, furtuna poate narui cladirea dar nu poate nimici credinta din inima omului. Credinta in bine, in frumos, in iubirea a tot si a toate. E foarte greu pentru un pamantean sa ajunga la asemenea revelatie dar nu e imposibil.„ Daca dragoste nu e, nimic nu e!”

      Ștergere
  9. Ajunge o silueta alba dacă sa desăvârșit aici pe pământ AAltfel va ramane ub reptilian că sa nu ii pronunț numele și se va întoarce într-o altă viață spre ispășire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, sti cum este... cand se intampla trecerea important este sa nu mai ai ego, dar asta inca din timpul vietii. Sa moara "mintea rationala" pe care noi o putem numi si parazitul (poate tu ii spui reptilian, dar nu e intocmai corect, ci parazitul este forma cea mai apropiata de corect) cum s-ar zice, adica sa nu te mai identifici cu aceasta minte rationala si nici cu corpul, dar nici cu rolul ce-l joci pe aceasta scena a vietii (ca-i doar un rol si atat iar tu nu esti asta). Sa nu mai ai nici o legatura cu ce-i aici pe pamant, nici macar vreo dorinta sau vreo parere de rau, ca asta te va tine legata sa te intorci iar. Sti cum trebuie? Sa te simti cum erai inainte a fi in pantecul mamei, daca intelegi ce vreau sa spun...iar asta inca din timpul vietii...

      Ștergere
    2. Pentru toti care pot intelege mesajul din acest video (pentru subtitrare in limba Ro, click pe butonul "Subtitrari", in caz ca nu-i afisata traducerea):

      https://www.youtube.com/watch?v=aS_5c4A9hQw&list=PL-u0k6iUTrZTdZVvrznrnC1PMvWeJiId8&index=5

      Ștergere
    3. Pentru toti cei interesati si acest material:

      https://www.slideshare.net/silviacojocaru54/adrian-nuta-ghidul-iluminarii-pentru-lenesi

      Ștergere
  10. Spiritul exista, dainuie. Nu intotdeauna in acelasi loc.
    Ce pot sa va spun absolut sigur este ca exista semne de apropiere a mortii. Eu n-am inteles la momentul respectiv insemnatatea acestor semne, apoi m-am cutremurat cand am facut legatura. Si nu numai in apropierea mortii cuiva. Doar ca ele sunt diferite. Exista nenorociti care deranjeaza voit spiritele. Totul trebuie sa aiba o limita, absolut totul trebuie sa se bazeze pe bun simt pe lumea asta. Trebuie sa intelegem ca nu totul e permis si ca nu trebuie sa existe legi scrise pentru asta. Suntem atat de inconstienti, nesimtiti si iresponsabili!

    RăspundețiȘtergere
  11. A murit subit in somn actorul din Liceenii Costin Marculesu de 51 ani,descoperit acasa dupa citeva zile,suferea cu inima si locuia singur .-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.13 mai craciune, de unde iti iei tu informatiile astea eronate? Pe Marculescu l-au gasit in baie, in cada, in stare de putrefactie.

      Ștergere
  12. Ne temem de cind ne nastem ,pina murim.
    Si mai ales ne temem de moarte.
    pentru ca nimeni n-o cunoaste.
    Ne temem chiar sa iubim.
    Ne temem de atitea lucruri,inca nu realizam
    ca intreaga noastra viata e sub papucul de fier
    Al fricii,
    Ne temem.-de Simona Anomis-craciun

    RăspundețiȘtergere
  13. La sapte ani de la inmormintare se cere de 1500 de credinciosi comvinsi ca este sfint, deshumarea lui Iustin Pirvu de la manastirea Petru Voda din Neamt,decizia va apartine Mitropoliei din Moldova,cel care a facut 17 ani de inchisoare si a facut multe biserici in memoria celor detinuti si morti la canalul Dunare -Marea Neagra-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Asa este crăciun ma gândeam la ce inseamna viata pentru om,păcat era băiat tânăr 51 ani.
    Adevarat cum spune Mântuitorul Sufletelor Noastre când spune,nu socotiți timpul după nevoi si dupa varsta ca nu stii cand vei trece la viata veșnică.
    Asa este de aceia este bine ca omul sa fie pregatit si sa nu aiba pacate.
    Sa se dovedească si sa se împărtășească.
    Dumnezeu să-l ierte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://www.romaniatv.net/va-fi-sfasitul-lumii-pe-27-iunie-2020-profetiile-lui-nostradamus-coincid-cu-cele-din-serialul-dark_525843.html

      Ștergere
  15. : mă duc la Tatăl să vă pregătesc un loc, în casa Tatălui meu sunt multe lăcașuri, dacă nu ar fi așa nu v-aș fi spus. Ne spune Domnul Isus.

    RăspundețiȘtergere
  16. Arhiepisopul catolic american Vigano cel care militind contra coruptiei din biserica catolica a dat un avertisment actualului papa Francisc,a primit aprecieri scrise trimise de Trump.
    Voda Iohannis al nostru e pe pozitie opusa crestinilor dupa Boicotatea Referendumului pentru Familia Crestina si inchiderea Bisericilor e
    pe punctul de a introduce cu PNL evreiesc reforme protestante de educatie sexuala a copiilor din primele clase de scoala punind bazele destrabalarii sexuale.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, mai taie din ele ca ne-ai plictisit groaznic!

      Ștergere
    2. Alegerea e a fiecaruia. Nu te obliga nimeni sa fii intr-un fel sau altul. Tu alegi, tu raspunzi.

      Ștergere
  17. Total fals.Realitatea este cu totul alta.Prezentati doar unul dintre programele inserate în minte.Oamenii cu suflet sunt vânați în viața iar după moarte sufletele sunt in robie și obligate să se reîncarneze reincarneze că sa fie hrana energetica pentru mii de ani dar nu și amintesc fiindcă li se șterge memoria.Pana ce conștiință nu se trezește din anestezia adm de entitățile fara suflet sufleul rămâne prizonierul multor rase,depinde cine a pus ghiara pe el.De obicei un suflet hrănește mai multe entități de rase diferite dar el nici nu știe.

    RăspundețiȘtergere
  18. pentru 10,00 Io-HA-HA-n.

    RăspundețiȘtergere
  19. pt OK sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu mare vazator in duh spunea-sa stiti ca la DUMNEZEU MULTE LACASURI SUNT-adica fiecare cult sa pastreze legile pentru a fi mantuiti-asa si ortodocsii sa pastreze cele 10 porunci care nu sunt usor de dus sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  20. 00:23, ca să faci o ceartă de vorbe este foarte simplu. Dar, nu ști nimic despre mîntuire și nu vreau să fac o polemică pe această temă. Întreabă, citește, învață.

    RăspundețiȘtergere
  21. pt ok-as vrea sa stii si tu si sa traiiesti prin ce am trecut eu-esti prea mandru de ce spui ca stii despre mantuire-e greu cu cei care se cred crestini-cearta e de de la vrajmas eu detest asemenea vorba

    RăspundețiȘtergere
  22. pt SILVIA-nu te lauda ca nu-ti este frica de moarte-este o trecere dar atunci se va vedea ADEVARUL-care sperie orice ai face-avem o nastere ,un trai si o moarte-depinde ce alegem sa invatam pe pamant ca sa ne putem salva sufletul-despre suflet stiu pana si medicii=adevarati

    RăspundețiȘtergere