miercuri, 24 iunie 2020

COVID 19 VOCAL ??? DESCHIDETI SPITALELE ROMANIEI PENTRU TOTI BOLNAVII ,INDIFERENT DE ORICE BOALA AR SUFERI !!!


                   Noapte de 23 - 24 Iunie 2020,ora 1,15 !

                                Dragii mei,

Tot in aceasta noapte si tot in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:
         
  "În serviciul nostru,il scoatem pe vocalul Covid 19 !"
Clipa in care,vad un hol lung al unui Spital si un cadru medical cu o trusa medicala in mainile sale.
Dragilor, am mai spus-o si o mai spun:
Autoritatile romane trebuie neaparat sa redeschida Spitalele Romaniei pentru toti bolnavii Romaniei.Nu se poate asa ceva,ca Spitalele din Romania sa stea inchise in asteptare de Covid 19,in timp ce oamenii mor pe capete de alte boli.
Acesta se cheama GENOCID !!!
Cine raspunde sau va raspunde de GENOCIDUL din perioada nenorocitei de Pandemii care, nu vrea sa umple paturile Spitalelor din Romania?
Trebuie neaparat sa se ia masuri ,iar PANDEMIA in asteptare de bolnavi,sa fie separata de bolnavii cronici care mor acasa,deoarece ,nu sunt primiti in spitale.
Primesc multe telefoane de la oameni de toate varstele,care au probleme medicale cronice si care nu tin de acest nenorocit Covid 19, saracutii de ei, imi spun ca nu au unde merge la Spital pentru bolile lor,deoarece,nu sunt primiti decat cei cu COVID 19.Unii au hemoragii gastrice,altii au cancer,altii sunt doar raciti asa cum erau inainte de Pandemie,dar le e teama sa se adreseze unui medic,de frica a Covid 19, sau ,chiar daca merg la Spital nu sunt primiti din pricina rezervarii de 5 stele a Covidului 19.
Fratilor, rezervati mai putine locuri pentru COVID 19,si lasati oamenii sa vina sa se trateze de bolile care sufera.
Asa cum am mai scris,acest COVID 19,se va lasa plecat,disparut,in faţa Urnelor,adica,atunci cand vom merge ca sa votam.
Eu nu zic ca nu exista ,acest virus nenorocit! Exista !!! Dar trebuie ingrijiti in spitale si bolnavii care sufera de alte boli,si carora le este teama sa se adreseze medicilor specialisti ,de frica covidului sau nu sunt primiti in spitale deoarece,Covidul are prioritate, dar el se incapăataneaza sa ocupe toate paturile din spitale.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa le lumineze mintea si sa le imbuneze inima celor care ne conduc,si sa lase portile spitalelor deschise pentru toti bolnavii,iar COVIDUL 19 sa nu mai fie stapan pe Spitalele Romaniei in defavoarea celorlalti bolnavi ,care ,sufera in casele lor si unii chiar se sting sub privirile celor dragi.
                                     Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Pai nici in falnika glaandula nu- l doare pe kwj ka mor romanii prosti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Avram. Iancu zi de nastere. Sibiu statuie kanci. Fdgr la puthere. Hermannstadt. Rusine mare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Se tot chinuie sa elimine niste incomozi. Cum altfel decat cu Covid. Cel mai la indemana.Cum sa redeschida? Cum sa se murdareasca pe maini niste fericiti castigatori de salarii de peste 10.000 de Ron? Se ajunge si la 40.000. Asta e cea mai frumoasa perioada. Ce-si faceau unii de cap, prin intermediul meseriilor lor, dar ce fac acum! Nimeni nu mai deranjeaza pe nimeni de frica lui Covid. Oricum Covid asta este selectiv, nu omoara pe oricine. Oricum ar fi, nu se termina bine. Suntem sacrificati de ceva vreme. N-avem nicio sansa. Obisnuiti-va cu ideea. Atat cat se mai poate. Omul nu a contribuit cu nimic la crearea Universului, dar el distruge tot

    RăspundețiȘtergere
  4. Vai de noi ce au facut din aceasta tara!
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne ocrotească cu puterea lui mîntuitoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iată! Un motiv de a ieșii în stradă, e unul din multe altele. ( nu- mi este în caracter să ațîț lucrurile dar, tot ce se întămplă acolo duce)

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca esti si doctor, si epidemiolog, esti si preot, si politician, si economist, si de toate. Nu lasi pe nimeni sa isi spuna parerea, cenzurezi tot ce nu critica puterea. Dar nu ai nicio problema cu comentariile facute pe criterii etnice.Foarte dezamagitor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil asteapta recolta , adica pe cei care vor cadea bolnavi in plasa lor din cauza purtatului mastilor pe drum si in spatile deschise rapusi de propria toxicitate .

    RăspundețiȘtergere
  8. Poate opoziția sa mature toata tara, tot Trump va fi ales președinte!
    Dupa aceea urmează atentatul asupra lui.
    Oare va muri?
    Cine va ghici Baba Vanga? Sau Carmen Harra?

    RăspundețiȘtergere
  9. Aproximativ 1.500 de șoferi au fost depistați de oamenii legii băuți, în timp ce alți 40 sub influenta drogurilor, în cadrul unei acțiuni desfășurate de Poliția Română, timp de o săptămână, concomitent cu autoritățile altor state membre ale Uniunii Europene-craciun
    https://www.romaniatv.net/dezastru-pe-sosele-din-romania-oamenii-legii-au-depistat-1-500-de-persoane-sub-influenta-alcoolului_527273.html

    RăspundețiȘtergere
  10. 01,58 Striga Iancu-n toiul noptii/
    Sa nu va jucati.. cu motii.-vers popular-craciun

    RăspundețiȘtergere