marți, 23 iunie 2020

AFRICA ! ALTE BOLI CONTAGIOASE ?


                                            21 Iunie 2020,ora 9,54 !

                               Dragii mei,

În aceasta dimineata eram la Sfanta Biserica la Sfanta si dumnezeiasca Liturghie care s-a savarsit in curtea Sfintei Biserici,chiar daca aveam voie sa fim in Sfanta Biserica.Afara era frumos si cald, iar de-am fi intrat cu totii in Sfanta Biserica,riscam ca sa nu putem respecta distanta sociala impusa de lege,si stim cu totii dragilor faptul ca,"unde-i lege nu-i tocmeala!"
Deci,fiind in mijlocul oamenilor si ascultand cu inima si cu sufletul Sfanta si dumnezeiasca Evanghelie,vad in stanga mea ,vad cu ochii sufletului un barbat inalt si atletic,un african caruia îi aparuse instantaneu pe faţă, multe bubite galbene ca niste cosuri coapte.
Apoi aceste bubite galbene si coapte (cu puroi) s-au intins si pe gat si pe trupul acelui barbat de culoarea neagra.
Dragii mei,din păcate,vom auzi de o noua boala contagioasa care se va extinde treptat in lumea intreaga.
Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni, si sa ne fereasca de toate bolile, de tot necazul si de toata suferinta ,Amin!
                                  Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Exista o profetie 'Ebola va fi urmatoarea epidemie care se va raspandi in toata lumea ,imediat dupa coronavirus.'

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu avioanele se transmit rapid cam toate bolile.

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant cum a intrat Gholam Reza Mansouri la noi in tara. Oare , de cand? Asa sa fi ajuns romanii, sa linga sireturile teroristilor? Dar de ce sa ne miram? De cand o fi fost asta dosit de-ai nostri pe aici? Pai, nu-i mananca pe ei in cur ca pe maimuta? Pe 12 a fost prins. Cum asa? De cand era asta pe aici? Si daca doar ce venise, nu se poarta carantina pentru toata lumea? Va dati seama in ce nenorociri ne baga jigodiile astea ale noastre?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Romanii ling sireturile tuturor, de la Basescu pana la ultimul politician. Ce mai conteaza un terorist, doi...?
      Suntem in NATO, deci popor agresor, teroristii nu știu prea multe. Este suficient ca un imam sunit cu capul plin de gargauni sa declare jihad. Atunci sa vedeti...Aia se duc la moarte zambind. Ca dacii de odinioara. Râd teroristii cand mor convinsi ca intra in Paradis daca omoară necredinciosi. Spurcati.
      Iar lumea duhneste de necredinciosi ce pretind ca sunt creștini.
      Daca a fi crestin inseamna a fura cat cuprinde, inseamna ca Romania este una din tarile cele mai crestine in top. Se fura tot si orice!
      Am un consatean roman ce a plecat in Germania la " munca". De fapt, s-a inhaitat cu tigani si a plecat la furat.
      La capitolul "crestinism" de spoiala nu ne intrece nimeni ca popor in Europa! Cele mai de temut bande de hoti se duc inspre Europa din Romania. Ni s-a dus vestea! Doamne, cât de crestini suntem! Ma mir ca nu vii sa ne premiezi!

      Ștergere
  4. Cutremur devastator de 7,4 in ultima ora in sudul Mexicului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. americanii fac experiente pe africani demult-am citit ca dupa calamitatea din USA populatia americana va coloniza AFRICA si nu le trebuie africani- vai de capul lor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Noi am devenit acum africanii tuturor. In Romania se experimenteaza culturi din seminte modificate genetic. Se experimenteaza medicamente si chiar o noua " spiritualitate": cea a oamenilor care sunt mintiti ca au fost alesi. Nu ati asteptat Judecata Lui Dumnezeu! V-ati autodeclarat alesi si v-ati vandut sufletele celor ce va mint. Pentru o iluzie!

      Ștergere
  6. IN SEARA ASTA IN MEXIC CUTREMUR DE 7,4 GRADE

    RăspundețiȘtergere
  7. Italienii cer tragerea la raspundere a statului pentru masurile prea tirziu luate,la fel francezii,spaniolii, americanii,englezii si sint voci si la noi cu aceleasi pareri despre oficialii vinovati-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Echipa de fotbal santajata din Sibiu de patronii nemti la nume german de Hermanstadt pentru a fi finantata a ajuns in mare criza financiara ajutata de Prodanca[evreica ca si Iohannis] cu 350 mii euro '' obtine'' infringeri dupa infringeri,de data asta de la echipa lui Hagi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 🤪🤪 da! Ce sa spun...Ca Becali, luptatorul luminii al crestinilor a facut praf fotbalul romanesc! Cand oierului i se nazare ca e om de afaceri face ce stie el mai bine: tunde oi si behaie popește. Si ne vorbeste de sus, din palat si din jilț aurit. De parca Iisus i-a zis sa aleaga lumea asta, opulenta si banul curatel murdarel castigat. Un crestinism la limita in Romania...Un fel de: " Haideti sa ne prefacem ca suntem crestini ca poate il pacalim pe Dumnezeu si ne baga in Paradis pe usa din dos. Fara examen"

      Ștergere
  9. vor sa distruga AFRICA-adica populatia pentru ca este un continent plin de resurse-asa ca ii vaccineaza pe capete si le introduce boli grave-mare pacat

    RăspundețiȘtergere