joi, 30 mai 2019

UN CER DE ZIUA SENIN,BLEU -ALBASTRU CU O LUNA ALBA SI DENSA ,PERFECT ROTUNDA !


         Noapte de 28 -29 Mai 2019,ora 22,15 !

                              Dragii mei, 

În aceasta seara,desi eram cu ochii pe monitor,vad in stanga mea un Cer senin de ziua,iar pe Cer,pe mijlocul Boltii ceresti vad o LUNA alba si densa,stralucitoare chiar si perfect rotunda.

Imagini pentru luna plina.
Dragii mei, niciodata nu am vazut o LUNA plina,alba si stralucitoare pe un Cer senin de ziua; pe mijlocul Cerului senin.
Ce evenimente ne mai asteapta datorate si acestei imagini vii, eu nu stiu.
Dar stiu ca trebuie sa ne rugam mult la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului, ca sa ne ajute sa fim mai buni si mai milostivi, si sa ne apere de tot raul si de tot necazul in fiecare clipă.Amin.
                               Cu dragoste,Maria.

20 de comentarii:

  1. Luna plina din 19 iunie sa vedem ce ne va aduce...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa ne aduca!?Ne aduce noroc;realizari;belsug si prosperitate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica, vițel de aur. Asta au ales si evreii cand si-au tradat Profetul. Si priviti-i: nu au ajuns in Ierusalimul Ceresc. Sunt tot pe pamantul asta, sclavi intr-o istorie repetabilă. Iubesc prea mult banii!
      Dovadă ca istoria se repeta: apar din nou curente naziste, cum sunt acum cei ce isi apara stapanul, pe Iohannis. Greseala făcută si de PSD: au cerut ajutor la evrei, in loc sa-l ceara la Dumnezeu. Sclavii nu pot elibera alti sclavi.

      Ștergere
  3. Draga Ratoi, cand ti-am dat voturile , am facut-o ca ,, persoana fizica''☆Acum iti cer, tot din aceasta postura, mi-ar place sa-l vad pe Dragnea liber, daca se poate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00.34 Liber? De ce ? Trei ani sunt multi ? Crezi ca ii face , sa fim seriosi !

      Ștergere
    2. Dracnea nu mai vrea liber

      Ștergere
  4. Mihai 35 vad in comentariile tale de la alte topicuri ca tot scrii de asa zisa roexit. Ce te face sa crezi ca o sa iesim din nato,EU? Chiar de am vrea sa iesim de ce crezi ca ei ne lasa??!??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E vb despre delimitare individuala si de crimele NATO, si de hoțiile guvernantilor lumii si ai Romaniei. Iisus nu a căzut la ispita. Cine vrea in lumea lor, cu ei sa mearga! Oițelor docile, lupii le vor lua copilasii si-i vor face sclavii banului. Si scavii din țarile ca Romania sunt mana de lucru ieftină. Pleaca tinerii pe capete din Romania. Unde sa fugi? Peste tot sunt banditi, corupti, tradatori. Doar in Sus scapi. In Sus insemnand cu Dumnezeu Iubire. Dumnezeu nu este un zeu răzbunător. Asa au vrut unii sa credem. Fara Iubire, nu putem iesi din ghearele demonilor ce stapanesc pamantul

      Ștergere
  5. Sper sa mai aducă și de bine ca mi s a luat de cele rele😪

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce sa aduca luna? E un corp ceresc. Te influenteaza la nivelul emotiilor si te inspira cand esti creativ. Salvarea e in tine. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, evident. Dar nu poti sta intre lumi, cu un ochi la faina si unul la slanina.

      Ștergere
  6. Papa Francisc e cu avionul in Vaz-Duh-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea Esca -singurul roman[ca] in viata, trecut[a] in manualul de Istoria Romaniei il asteapta cu multii alti ziaristi pe Papa la aeroport-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Nici asta nu e chiar de bine ,luna va fi tot mai mica indepartindu-se de Pamint pe care dimensiunea zilei va creste.
    Dar asta se v-a intimpla incet in timp foarte foarte luung dar.. sigur-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. 00.51
    Mihai 35 este o celula care detine unele informatii sau face niste previziuni potential corecte pe baza de logica.

    RăspundețiȘtergere
  10. Avemus Papam. A coborit din Vaz-Duh.
    A sosit din Sibiu si greco-catolica Carmen Iohannis.
    La Cotroceni va cinta ...Imnul
    Andreea Esca intra a doua oara in istorie cu o poza in avion cu Papa Francisc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. Ne lasa sa iesim din UE si pe jumatatea posibila din Nato asa cum au lasat Marea Britanie pt ca nu e o dictatura UE cum vor unii sa para din vorbe fiind direct interesati de iesire.

    RăspundețiȘtergere
  12. 31 mai 00:51-nu ue nu ne lasa ca mai au de stors din resurse dar avem datorii cu dobanzi duble-cum sa saraceasca masonii?!

    RăspundețiȘtergere
  13. Luna pluna pe cerul senin imi aduce aminte de o profetie despre aparitia unei mari personalitati viitor lider spiritual mondial care va schimba toate lucrurile in bine cu pretul unor mari sacrificii aducind fericire si armonie trainica pt toate popoaele. Numele sau fiind legat de numele Lunii profetia fiind hindusa si trebuie talmacita in context cultural hindus. Numele Lunii in sancrita este Chandra iar unii au presupus ca acest lider ar fi Osho, Rajneesb Chandra fals guru mort otravit in inchisoare inchis sub aceleasi 3 acuzatii dovedite de care a fost acuzat si fugarul Bivolaru. Otravirea fiind reunoscuta de tatal unei minore una din victimele sexuale ale condamnatului desi are si victime prin ucidere paranormala dintte discipoli cu care se lauda in fata discipolilor. Multe ciudatenii se pot spune care dovedesc ca nu era de fapt sfint intre care si negarea divinitatii lui Iisus urmata dupa ceva ani de pretinderea ca el ar fi Iisus in cerc restrins emfaza de care nu aflasera decit unii. In viitor va fi acuzat si dovedit vinovat de plagiat prin furt prin interpusi din unele cuvintari de uz intern ale doamnei guru Shri Mataji in interiorul Sahaja Yoga pasaje folosite in cartile lui ca si cum i.ar fi apartinut. Originalele fiind autentificate notarial anterior. Numele mic al dumneaei este Nirmala tradus imaculata fiind folosit si traditional in cintece devotionale in care Luna este numita Nirmala Chandra, Luna fiind elementul simbolic al puritatii canalului actiunii. Ramine de vazut, viitorul ne va arata daca doamna guru raposata si ea va fi sau nu calauzitorul umanitatii promitind o revenire la viata cu un trup identic care insa va fi creat in Romania in Stincceni satul lui Gr. Lese la prinz in cerc extrem.de restrins discret dupa care va pleca pt a fi a doua zi in Ierusalim ziua cinrarilor in Sion etc. Nasterea sa ca prunca in trecut fiind in concordanta ca data cu doua profetii vechi una antica hindusa intrun Tratat astrologic Brigu Samhita si una a lui Mohamed din Hadite cu referire la Mahdi.
    Prea putini vor alergacatre Sion in acele zile dintte israelieni iar restul vor demoniza si se vor teme ca si data trecuta. Psalmul 1 in context profetic al Judecatii ne spune sa nu credem si sa nu ne temem de ceea ce ii este frica acestui popor Israel. Cei ca ei vor numi binele rau si raul bine..

    RăspundețiȘtergere
  14. Ceea ce asteptati deja este: foarte multi copii fara karma pe pamant. Motiv pentru care copiii sunt ținta predilecta a intunecatilor. Noi irozi ucid noi prunci, crezand ca vor putea schimba ceea ce in Cer a fost deja scris

    RăspundețiȘtergere
  15. Sunt 00.51 31 mai- multumesc tuturor de raspunsuri.

    RăspundețiȘtergere