duminică, 19 mai 2019

VENIREA LUI IISUS HRISTOS ESTE , FOARTE APROAPE !

                               19 Martie 2018,ora 4,34 zori de zi !

                                      Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste un glas care spune asa:

                    "Viată încordată spiritual,nu e din plastic !
Iar un alt glas intreaba cu uimire :

                   Da?
Si iata ca rapsunsul veni din nou :
              
                Venirea Lui Iisus Hristos este foarte aproape ,de România Duhului Sfant ! "
Prieteni dragi,asa cum am scris adeseori,MANTUITORUL nostru drag si prea scump va veni în Noul Său Ierusalim numit România . 
             Image result for iisus
Nu vom cunoaste ziua anume cand va veni, dar atunci cand se va intampla aceasta MARE MINUNE va fi intr-o clipă.
Toata omenirea va vedea aceasta MARE si uimitoare MINUNE cand , IISUS HRISTOS va coborâ din Cer insotit de Sfintii Săi Ingeri.
Sa-L asteptam si noi dragilor cu inima si cu sufletul deschis, impacati fiind cu toata lumea, sa-L asteptam cu inifinita bucurie si sa -L rugam ca sa ne ingaduie sa-L strangem in brate  si sa-i spunem din inima :

              Te-am asteptat Iisuse drag si scump sufletului meu, bine ai venit !"
                             Cu dragoste,Maria.51 de comentarii:

 1. Ati mai postat asta odata

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e,in acelasi format.
   Si,daca vine,ce se intimpla?
   Ne aduce tehnologie,sa traim fara munca?
   Acolo de unde vine,cum se traieste? Nu sunt ca noi?

   Ștergere
 2. Dragi crestini ortodocsi !!!!
  Protest organizat impotriva Papei si ecumenismului, sambata 25 mai la poalele Dealului patriarhiei !!!!
  Adunati-va cat mai multi !!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nerusinatilor, macar respectati pe altii daca pe voi nu va respectati. Ne faceti tara si pe toti romanii de rusine lumii. Nu-i destul ca trebuie sa rabdam rusine dupa tigani si dupa faptele unora prin Europa, mai trebuie sa rabdam rusine si dupa voi. Sa vina papa in Moldova si-n Ardeal ca voi sunteti nedemni de a primi un lider crestin. Rusine sa va fie!. Sunt ortodox si sunt roman!.

   Ștergere
  2. Papa inseamna biserica crestina,trebuie boicotat?
   Mergeti la vot,votati trandafirul,e o floare frumoasa

   Ștergere
  3. 00:52, Mai loaza de Bucuresti, lasa-te de tampenii mojicule. Tu iti dai seama ce faci sau esti platit sa distrugi eforturile si stradania altora. Te-ai trezit si tu ca poti face un ban de la cei care te platesc pentru a face fapte rele?. Ce oameni (josnici) avem prin capitala tarii.

   Ștergere
  4. Numai dracii sint in stare sa faca un asemenea protest ( chiar daca acest papa nu e cel mai bun )

   Ștergere
  5. Jigodiile comuniste din sud se afla sa faca protest impotriva unui lider crestin, dar cand vin lideri crestini evrei, musulmani sau de alte religii bstau cuminti ca porcii n cucuruz. Cine va plateste pentru asemenea proteste nu este crestin si nici aceia care nu accepta un alt crestin. Salbaticilor, unde este morala crestin-ortodoxa de va manifestati asa.

   Ștergere
  6. 09.01 De unde stii ca e din Bucuresti? Nu e loaza,e crestin ortodox,tu esti loaza,ca jignesti!

   Ștergere
  7. 08:48, bine punctat!

   Ștergere
  8. SFANTA TREIME,sa va lumineze si sa va iubiti aproapele,indiferent unde se afla pe pamant,toti sunt copiii LUI DUMNEZEU,cine va indrazni sa faca rau PAPEI,sau altor persoane,mare suferinta va primi de la SFANTA TREIME.
   DUMNEZEU,sa va lumineze pe toti,sa va iubiti ca fratii,pana la Venirea MANTUITORULUI.

   Ștergere
  9. 13:28, se vede de la posta ca e din Bucuresti dupa cum gandeste s-si foloseste mintea .... bolnava de ura si de scandal. Un crestin, fie el si ortodox nu alunga un alt crestin. Crestinii cauta ce-i uneste pe oameni nu ce-i desparte, dar ...... nu in Bucuresti unde e moara dracului, loc plin de desfranari, ura si delicventa.

   Ștergere
  10. Decât să vă gândiți la proteste împotriva Papei mai bine rugați-vă să ne ierte DUMNEZEU și să aibă milă de noi.

   Ștergere
 3. Trebuie sa se împlinească ce este scris în Biblie

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce trebuie sa se implineasca? Spune ceva concret,nu gargara!
   Vine Isus,ne spune sa ne iubim,apoi pa,ne vedem dupa 2000 ani.
   Daca ne asteapta dupa moarte,ce rost mai are cite o vizita,din cind in cind?

   Ștergere
  2. nu sunt impotriva cu venirea LUI ISUS, vreeam sa spun ca din biblie avem de trecut prin multe

   Ștergere
  3. Crestinii sa fie o turma si un pastor nu divizati in tot felul de ramuri si secte crestine.

   Ștergere
 4. Asa este doamna Maria.
  Ce avem mai scump pe acest pământ este Mântuitorul sufletelor noastre.
  Vino Doamne al sufletelor noastre!!
  Cu mult drag doamna Maria si o zi binecuvântată.
  BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului s-a ne binecuvîntare pe toți cu harul sau.

  RăspundețiȘtergere
 5. O lectie pentru toti politicienii: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ce-i-a-raspuns-klaus-iohannis-unui-timisorean-care-i-a-strigat-jos-iohannis-1132467
  In asemenea situatii (cand nu sunt consilierii prin preajma) se vede diferenta de clasa intre oamenii politici. Dragnea i-a raspuns celui din sala ca este un "nimic si un mincinos" iar Johannis i-a raspuns celui ce a strigat jos Johannis ca "fiecare cu parerea lui", fara sa-l jigneasca pe acel om. Bravo Johannis pentru acest gest de om politic educat si de gandire normala in politica respectiv, de a accepta si opinia contrara a celorlalti.

  RăspundețiȘtergere
 6. Huooo papa satanistuke nu veni in tara asta .nu suntem demoni ca tine.huoooo sa fiii anatema.Isus sa te mustre om demonizat.amin.19-5-2019

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Taci si nu ne face de rusine ca multa rusine trebuie sa rabdam dupa voi , cei din sudul tarii. Oare cand o sa va civilizati si voi?.

   Ștergere
  2. Om smerit ai dreptate, ei sunt orbi, dar nu uita antihrist e ales de oameni! Va fi pt ei salvatorul! In opinia lor! Papa e profetul fals pe care ei nu il vad. Asta e, fiecare sa aiba grija de sufletul lui cum crede.

   Ștergere
  3. om smerit, unde iti e smerenia?

   Ștergere
 7. Huooo papa satanistuke nu veni in tara asta .nu suntem demoni ca tine.huoooo sa fiii anatema.Isus sa te mustre om demonizat.amin.19-5-2019

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 09.22-fii mai smerit! Papa nu-i crestin de-al tau?

   Ștergere
  2. Anonim 13:33 papa nu e crestin ci un eretic........deschide ochii sufletului, crestine ortodox, el e inaintea mergatorul antihristului!!!!!!!
   Felicitari crestinilor bulgari !!!!!

   Ștergere
  3. 14:35, am impresia ca tu doar te prefaci ca nu ai toate tiglele pe casa ........ ca daca este asa, mai bine dute la medic ....... stii tu care ... se ocupa de problemele cu capul. Dute-n ......Bulgaria cu rusii tai cu tot, ce cauti intre latini.

   Ștergere
  4. 09:22, tu esti un om smerit atata cat este si dracu, mucarule.

   Ștergere
  5. 14.35 si tu esti tot asa de eretic ca si papa. Numai ura aveti in voi. Ura se cultiva din belsug pe blog.

   Ștergere
 8. Doamna Maria,venirea lui Isus inseamna ca ca veni comunismul? Bogatii vor da fabricile la saraci? Si paminturile,casele multe? Ce vor face dupa aia? Va dispare coruptia? De ce va dispare,nu e mai bine asa ca acum,e distractie multa,dupa aia ce o sa facem, nu ne plictisim?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 10:59, Atata ai inteles tu din crestinism?. Ai auzit de "dati cezarului cele ale cezarului si lui Dumnezeu cele ale lui Dumnezeu"?. Iisus vine pentru suflet/spirit/duh si nu pentru materie/trup/averi.

   Ștergere
  2. 18.18 Habar nu ai ce e crestinismul. Chibuturile,adica societatea comunista,au aparut in Israel,pe vremea lui Isus,ca un model de societate oferit de Dumnezeu. E scris in biblie("fringerea painii" adica impartirea bunurilor intre membrii comunitatilor formate dupa "vorbirea in limbi"-adica fixarea unor informatii in creierul discipolilor lui Isus)

   Ștergere
 9. Vin ET,Dumnezeu nu vine,niciodata! El lucreaza,asa cum se spune,prin oameni(fie si de pe alta planeta)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 12:17, deja multa lume spune ca "Vin ET", deci este posibil sa ajunga in acest an!

   Ștergere
  2. In profetiile in primul rind biblice srie ca va veni si eu stiu ca e venit, am si vazut in anii 90. Faptul ca zic unii ca vor veni ET poate fi la fel de adevarat dar conteaza cind pt ca si pt asta e un context profetic in revelatia Dogma Adevarului cu referire strict la ET sfinti dar la 3 generatii dupa Judecata pe vremea nepotilor nostrii deci. Mai exista inca o profetie in care este si anul primelor negocieri de aderare la Asociatia Civilizatiilor Superioare 2072 iar in primavara 2073 contact d6irect la nicel larg cind vor vni ca turisti prieteni mii sa ne vada si sa fie vazuti dupa un timp de acomidare mediatica cu infatisarea lor usor diferita.

   Ștergere
  3. 16:03, deja s-a cerut "actualizare", deoarece s-a amanat totul prea mult. Deci, vorbim de acesti ani, nu mai sunt de actualitate anii despre care ne spui.

   Ștergere
 10. Da este f aproape fiind demult venit anonim pt cei multi si aratat doar unora dintre primii alesi.
  Data de azi nu a fost sa fie pt ziua cintarilor in Sion data posibil pt altceva incit a mai ramas o profetie pt ziua sau preajma zilei de 1 iunie. Cineva si Iisus anonim vor fi prezenti atit in Sion la cintari dar si anterior in bis.Sf.Mormant cind Sfintia Sa Cineva va primi dupa ce a cerut sa fie adus Chivotul si Tablele Legii din ascunzatoarea din Egipt pt a jura cu mina pe Table ca a inceput Judecata. Toate artefactele vor fi lasate spre autentificare dar nu in posesia Bisericii Ortodoxe nici altei denominatiuni crestine ori mozaice. contextul biblic este in 2Mac.2.4-11. Iar cum exista o profetie franceza despre statura vesmintele si chipul lui Iisus revenit pt a i se asigura anonimatul va mergd amestecat intrun alai de barbati cu infatisare cit mai asemanatoare lucru care va intriga pe unii care nu cunosc aceste profetii si care vor interpreta negativ mai ales ca si prezenta surpriza si restul amanuntelor despre Cineva vor fi cu atit mai socante din prisma asteptarilor si a cunoasterii limitate a lumii. Juramintul Sau cu mina pe Table e parte din anuntarea catre toti locuitorii ca a venit Judecata din contextul Apoc.14.6-7.
  Asa ca mai este timp pina atunci sa mai vina revelatii si despre ziua cintarilor in Sion mai ales ca vor fi de toate 5 mari impliniri legate de mai multe contete profetice.
  o profetie scrisa si in cartea Minunile Maicii Domnului : La judecata Biserica va fi gasita vinovata ca are doar un san si nu doi. Iar asta poate insemna mai multe lucruri grave in primul rind in relatie cu lumea fata de care pt unii e muma iar pt altii ciuma etc dar si ca mijlocitor al lui Dumnezeu care ne e si Mama nu doar Tata. Binecuvintarile Duhului Sfint daruite dincolo de granitele Bisericii fiind negate si demonizate la gramada ca si cum toti restul ar fi numai posedati si inselati. Desigur faptul ca Biserica nu mai este una ca la inceput inclusiv cu vindecatori care nu ii urmau pe ierarhi lucru necondamnat de Iisus este atit un lucru rau dar si un lucru bun deocamdata. Este bun pt ca fiara aceea se cocoata in fruntea Bisericii celei mari adica a catolicitatii care se va rupe in 3. Incit restul sint ferite. Dar e mai rau pt ruptura din suflete in care sint asezati demonii partinirii au urii si violentei in numele unor adevaruri prea mici ca,sa justifice atita dusmanie oarba.

  RăspundețiȘtergere
 11. Exista mai multe feluri de ecumenism din care cel placut lui Dumnezeu este al inimii a dragostei fratesti dincolo de granitele unei religii iubire care sta la baza dorintei si puti tei de a binecuvinta si converti acesta al inimii fiind singurul promovat de Papa. Iisus insusi a interzis papalitatii renuntarea la primatul papal gresit si la orice diferenta fata de ortodoxie primat pe care il va desfiinta odata cu papalitatra ca functie El insusi la Judecata. Iisus a mentionat clar ca orice incercare de a negocia armnoniza doctrinele Bisericilor pt unificare oricare ar fi fara sa tina cont integral de adevarurile revelatiei secretizate nuita Dogma Adevarului este interzisa si va fi fara sorti de izbinda cita vreme Dumnezeu va face sa nu fie posibila. In ortodoxie la fel mesajul catre ecumenistii care doresc din inima,o unificare doctrinara este ca ei nu pot face asta ci aceasta este misiunea Duhului Sfint Care o va implini.
  In realitate Duhul Sfint nu va abroga primatul petrin eventual si Fioque si gata asta e toata misiunea, nicidecum. Inca nici macar Dogma Adevarului nu contine tot adevarul promis ci doar unele lucruri considerate straine eretice necanonice sau doar necunoscute
  Este vorba de o noua convertire asta insemnind acea alegere din nou a Ierusalimului inca o data in context profetic al judecatii din Psalmi si Zaharia. O convertire noua la o religie noua in tot adevarul nu doar in cel pretins majoritatii nescrise de catre Biserica. Religie noua curtea interioara a Noului Ierusalim coborit pietricica minoritara initial , adevarata mireasa catre trebuie crescuta pregatita incousiv doctrinar de catre Cineva Duhul promis incit pe Iisus nu il vom mai intreba nimic pt ca vom sti deja ce trebuia dar vom asculta ce porunci ne da incepind cu regii presedintii premierii etc toti vor asculta politic de El in cadrul Noului Pamant. Hulitorii vor ramine minoritari pe cale de disparitie cerezind sablonard si in urma unei omisiuni si proaste talmaciri ca Noul Pamint ar fi dictatura asteptata de ei cu care trebuie sa moara de git. In vreme ce ea deja trecuse deja incit fusese nevoie sa fie si ea data in vileag dar ei vor prefera sa mearga pe falsa dare in vileag la, adresa Lor. Asa va fi posibila ridicarea tuturor popoarelor contra Sionului adica a lui Cineva Careva locui acolo temporar s impotrivirea la legea mare si mareata noua invatatura noua religie a sfintilor astfel prigoniti lege mare aparent sincretista voita de Dumnezeu, hula contra Duhului Sfint Cineva Savaot si motivul turnarii urgiei ca rasplata impotriva dusmanilor jihadisti sau nu urgie cu care va cistiga razboiul si recunoasterea majoritara astfel vom sti ca este Dumnezeu. A numarat oare cineva de cite ori a zis Dumnezeu in context profetic Vor sti ca Eu sint Domnul sau ve.ti sti ca Eu sint Domnul ?
  Asta exceptind alte dari de inteles ca Dumnezeu insusi e prezent vorbeste judeca striga da foc etc in mijlocul lor, in fala popoarelor , in ochii tuturor popoarelor.

  RăspundețiȘtergere
 12. Venirea este aproape de Romania Duhului Sfint,dar Romania actuala e departe de Romania Duhului Sfint. Mai avem de asteptat!

  RăspundețiȘtergere
 13. https://ortodoxinfo.ro/2019/05/18/protest-autorizat-impotriva-papei-si-ecumenismului-sambata-25-mai-la-baza-dealului-patriarhiei/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Au comandat rusii protest impotriva papei ca si la bulgari?. Doar la Bucuresti ar afla protestatari impotriva papei ca in restul tarii sunt crestini, dar sudul tarii este dominat de tigani si de atei.

   Ștergere
 14. Ce frumos!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 15. Dragilor ce poate sa faca un om chiar si papa fiind?
  Dacă suntem creștini adevărați nu trebuie sa vorbim si sa ne comportăm asa.
  BUNUL Dumnezeu este Tatăl tuturor,negri albi,tigani etc.
  Eu stiu asa ca vine la mine un Egoist care chiar vin îl lasă să zică ce are de zis si credeti-ma am răspunsuri la orice.
  Nu trebuie sa răspundem cu violență nu din vorbe îl dezarmați pe om nu altfel.
  Asa si cu Papa Francisc dacă este primit de Biserica Ortodoxă poate de ca as uitând căutările noastre sublime vine la Ortodoxie?
  NU putem lua în calcul și acest lucru?
  Dacă este ultimul Papa se va lupta cu Antihrist va trece la Ortodoxie si ii va fi foarte greu dar o va face.
  Cand a venit Papa Ioan Paul al II-lea a sărutat pământul țării noastre și a zis cu mare bucurie ca Dumnezeu și Măicuță Domnului la ajutat s-a ajunga in Grădină Maicii Domnului.
  Nu ne trimite nimeni sa ne plecam lui.
  Noi sa avem grija ca nimeni s-a nu ne fure cununa.
  Suntem creștini Ortodoxie și asa sa rămânem.
  Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc,va îmbrățișez cu mult drag.
  Doamne Ajuta la toata lumea.
  Nu uitati dragilor credința nu ne-o poate fura nimeni,Sa fim stânci de granit ca oricâte religii ar aparea sa fim de neclintit.

  RăspundețiȘtergere
 16. Din auzite ca DOMNUL IISUS HRISTOS,va veni in anul 2026,totul depinde de noi pamantenii cat de mult il chemam in rugaciunile noastre in fiecare zi.Pana la venire LUI,va veni PRUNCA LUI DUMNEZEU,in care nici preotii nu o sa creada la inceput dar se vor trezi cu totii,ca ea este mai puternica decat ei,ca asa este randuit de SFANTA TREIME

  RăspundețiȘtergere
 17. pt OM SMERIT-nu-i frumos ce spui -sunt ANONIM 5 si duhovnicul meu de suflet spunea-si repet- FIECARE RELIGIE SA-SI PASTREZE LEGILE CACI ORICE OM VA FI JUDECAT SI MANTUIT DA CA LE PASTREAZA-PAPA e reprezentantul bisericii catolice si in ce va fi gasit la plecarea sufletului in aceea va fi judecat-asa si preasfintitul DANIEL si noi toti-va doresc sanatate si pace in suflet si-n lume

  RăspundețiȘtergere
 18. I'd like to find out more? I'd love to find out more
  details.

  RăspundețiȘtergere
 19. Eu nu as zice ca-s din sud mai degraba diverionisti in preajma vizitei papei cu scopul de a creea disensiuni artificiale si programate asemenea secuilor cu cimitirul profanat.

  RăspundețiȘtergere
 20. Venirea este de fapt răpirea bisericii a miresei a României sa fie pus acolo unde ii este locul în Rai

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa e,dupa venirea ET,bisericile vor fi rapite la cer,adica vor dispare din cauza adevarului venit din cer. Din cer au venit,in cer s-or duce;

   Ștergere
 21. Rapirea nu e la cer ci la tron iar tronul este insusi Cineva care va locui in Sion. Temporar cum reiese din Psalmi dar va locui. Doar cei desavirsiti merg direct in Rai cita vreme fara desavirsire cu nici un chip nu se poate iar casa devenimim desavirsititrebuie sa ne straduimsa fim desavirsiti de aceea si Iisus a spus Fi-ti desavirsiti. Restul sint metafore si exprimari rezumative care trebuie sesizate intuitiv.

  RăspundețiȘtergere
 22. Mihai35,trezeste-ti inteligenta nativa caci mintea ta ego-inntelectuala bate campii rau de tot!

  RăspundețiȘtergere