duminică, 12 mai 2019

GRAUL SE VA FACE ! DAR,OAMENII NU SE VOR HRANI DIN EL !

                                   11 Mai 2019,ora 23,34 !

                                     Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad inspre Sud -Vest, un lan mare de grâu verde,grau ce avea spic verde.

Imagini pentru GRAU VERDE IMAGINI.
Si din Cerul frumos si senin, plin de SOARE stralucitor,intr-o clipa totul s-a facut negru.
Imagine similară.

Cerul s -a intunecat, vijeliile au inceput, ploile torentiale au culcat totul la pămant.
Din graul frumos si plin de spice, nu se mai vedea nimic.Totul era culcat la pămant,de Furtuna cumplita ce tocmai incepuse.
Nu stiu daca era si grindina,dar ceea ce stiu, este faptul că,lanul de grau nu se mai vedea din pricina ploilor si vantului extrem de puternic.
Dragii mei,sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului,ca sa nu ne pedepseasca pentru rautatile noastre,ci sa ne ierte cu mila sa si sa ne inconjoare cu dragostea si cu iubirea Sa de oameni.
                                   Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:             

26 de comentarii:

 1. Asta inseamna ca trebue cules mai repede pentru ca ploile il vor inegri,dar nu mai avem uscatoare de griu de pe vrenea raposatului-craciun

  RăspundețiȘtergere
 2. Dar griul recoltat mai repede in iunie, poate fi depozitat si uscat ulterior, dupa ploi, la soare pe folie sau beton.
  Uite o viziune salvatoare pentru cei informati si curajiosi -craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Noi,cei de la tara le stim de la batranii nostri.Multumim,Craciun!

   Ștergere
 3. Este asa cum scrie si la cartile sfinte legumele vi le voi arata si le voi lua.
  Acum va dati seama ce greu o s-a fie acolo unde se va intampla acest lucru.
  Este dureros dar nu avem nici o putere in fata lui Dumnezeu.
  Cu mult drag.

  RăspundețiȘtergere
 4. E vremea cand roadele se vor vedea,dar nu ne vom bucura de ele...e vremea rugacinii cu inima! Am avut totul ...nici n-am pretuit,nici n-am multumit! Doina

  RăspundețiȘtergere
 5. Ne a dat Dumnezeu de toate,dar,omul a otrăvit mâncarea! De ce sa ne mai des dacă nu am prețuit? Că și cuvintele dumneavoastră! Ne da Domnul semne,dar nu credem și nu ne întoarcem la El!

  RăspundețiȘtergere
 6. Graul dauneaza sanatatii, de fapt.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 14.13 Tie sigur ti-a daunat !

   Ștergere
  2. 07:30, la toata lumea dauneaza, doar ca nu se prea cunoaste acest lucru de catre majoritatea.

   Ștergere
 7. Gresesti griul e cel mai sanatos fiind cel mai complet aliment,cu punga cu griu la cingatoare au facut romanii marele imperiu-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Te inseli dle craciun. Mai cerceteaza, dar mai cu aplecare!

   Ștergere
 8. 14.13 O perla mai mare nici nu puteai debita !!!!

  ,,Painea noastra cea de toate zilele , da-ne-o noua astazi '' . Iti spune ceva ????

  Pâinea era de altfel mâncarea de bază a evreului de rând, lucru întâlnit în întreaga lume mediteraneană în aceeaşi perioadă. Pentru iudei pâinea şi alte produse din cereale, în primul rând însă grîul şi orzul, constituiau mai bine de jumătate de procente din regimul caloric de fiecare zi.
  Tocmai de aceea, evreii arătau pâinii nu doar o importanţă deosebită, dar şi un respect cu totul ieşit din comun, ei neconcepând decât frângerea pâinii, iar nu tăierea ei sau aruncarea firimiturilor de pâine mai mari decât o măslină.
  Cu excepţia sărbătorile pascale iudaice, omul de rând consuma pâine dospită. Doar de Sărbătoarea Paştelui evreiesc se consuma pâine nedospită.


  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 19:20, la tine functioneaza vorba aceea: "crede si nu cerceta". Totusi o persoana informata este o persoana puternica. Deci?

   Ștergere
  2. 23.16 Deci tu ai cercetat de te-ai rupt , anulezi cuvantul bibliei cu teoriile pe care le ai in cap . Cerceteaza, cerceteaza ca o sa dai pe afara de atata desteptaciune !!!!!
   ,,Puterea '' nu se masoara in sloganuri, filtrul conteaza.

   Ștergere
  3. 07:30, "painea" din rugaciune nu inseamna painea din grau, asa cum gandesti dumneata. Mai cerceteaza.

   Ștergere
 9. Revin si mai adaug ceva doamna Maria
  Daca Dumnezeu si Maicuta Domnului nu ne va lasa painea este pentru ca oamenii nostrii din ziua de azi nu respecta sarbatorile Sf. Duminica nu trebuie sa ne mai intrebam de ce?
  Stiu cand eream acasa si chiar si aici unde locuesc acum,mama Dunezeu s-o odihneasca zicea asa;mama maine este sarbatoare,s-au duminica fierbeam mancare la puii de curca cu o zi inainte le tocam si doar incalzeam un pic apa mai fierbinte si le dadeam cand era sarbatoare nu munceam.
  Pasarile erau sanatoase noi la fel.
  Acum toti nu mai tin cont de cele sfinte. De aceia Dumnezeu le ia cu grindina cuploi acide si tot asa.
  Daca am lasa un pic alergatura aceasta dupa mai mult si mai mult poate ar fi mai bine si aici ma refer la a merge la sf.biserica s-au daca nu putem ajunge macar s-a nu mai muncim.
  Am vazut oameni care muncesc Duminica ma duceam la biserica si i-am zis;pai nu este pacat?
  Raspunsul a fost; nu am cand s-a fac.
  Nu le merge prea bine dar nici nu asculta.
  Dragilor haideti s-a tinem cont asa cum zice doamna Maria. Haideti Duminica la sf.biserica sa vefeti cat de bine va simtiti credeti-ma,si ce ajutor o sa primiti de la bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
  Cu mult drag tuturor si s-a avem sanatate.
  Cu mult drag doamna Maria.

  RăspundețiȘtergere
 10. Istoricii spun că în jurul anilor 1000 î.Hr. au fost introduse legile lui Moise.
  Cărţile Leviticului şi Deuteronomului conţineau indicaţii de preparare a hranei pentru poporul lui Israel.
  Când evreii au părăsit Egiptul, în timpul Ieşirii, au fost siliţi să mănânce pâine necrescută, făcută la repezeală.
  De aceea, Levitic spune că exodul trebuie celebrat mâncând azimă. Şi, de asemenea, în Numerii 15:19 se spune:„Şi veţi mânca pâinea ţării aceleia, să înălţaţi prinos Domnului”.
  Când poporul lui Dumnezeu a rătăcit în sălbăticie, el a mâncat mană, descrisă drept o pâine din ceruri.
  Dar simbolistica pâinii leagă indisolubil cele două Testamente. Iisus Hristos a înmulţit cei doi peşti şi cele cinci pâini pentru a hrăni mulţimea care-l urmase în pustiu (Matei 14, 14-22).
  De asemenea, în timpul ultimei cine a lui Hristos cu ucenicii lui, pomenită în Prima Epistolă către Corinteni a Apostolului Pavel, s-a mîncat pâine şi s-a băut vin, trupul şi sângele Mântuitorului, adică Sfânta Cuminecătură.

  RăspundețiȘtergere
 11. In traditia crestin ortodoxa, painea este simbolul vietii, bogatia pe care I-o cerem Domnului prin rugaciuni si pilde din vremuri pre-crestine. Acum peste doua mii de ani, Iisus Hristos impreuna cu Apostolii Sai au luat parte la celebra Cina cea de Taina. Mantuitorul a rupt o paine si a spus : „Mancati! Acesta este Trupul Meu”, si pornind de la acest eveniment, astazi crestinii se impartasesc cu vin si anafura si se roaga pentru „painea cea de toate zilele”.
  Aceste valente sacre s-au transmis ulterior si in credinta populara, punand, astfel, bazele unor cutume ce rezista chiar si modernismului zilelor noastre. „Grâul este cinstea mesei“, spunea folcloristul Simeon Florea Marian.
  In lumea satului romanesc exista inca obiceiul ca painea, simbol al hranei esentiale si intruchiparea lui Dumnezeu, sa fie asezata la loc de cinste pe masa, intr-un stergar alb si curat, iar apoi ca stapanul/ stapana casei sa faca semnul crucii deasupra acesteia inainte sa o imparta celor adunati la masa.
  Granele, faina, aluatul si, in cele din urma, painea poarta o simbolistica arhaica ce rezista generatie dupa generatie, pretinzand din partea romanilor si, in special, a credinciosilor, o atitudine de respect si pietate.
  De exemplu, in satele Moldovei, risipirea painii sau nerespectarea acesteia inca sunt considerate mari pacate caci fiind tovarasa fizica, dar mai ales simbolica, de-a lungul vietii, painea este uneori semn de bucurie si belsug, alteori de necaz, pierdere si moarte.

  RăspundețiȘtergere
 12. stiu de la parintii mei-dupa cutremurul din 1940 a inceput razboiul si recoltele au ramas pe camp-DUMNEZEU SA FIE CU NOI MEREU

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 23:10, AMIN !!!!
   Nu-i exclus sa se repete totul in aceeasi ordine.....

   Ștergere
  2. 23.10: in 1940 era nevoie de sclavi la cimp,acum nu,sint masini care fac treaba,nu mai e nevoie de oameni,decit ca mincatori de griu,ca altfel nu ai ce face cu griul,se strica marfa si nu scoti profit,nu ai bani sa cumperi oamenii care-ti plac!

   Ștergere
 13. Dumnezeu nu are "mila"pentru copii sai ci IUBIRE.Dar voi nu aveti habar nici ce-i una, nici cealalta,fiindca dormiti in constiinta,sunteti oile care cred in debitarile altor adormiti care au spus "crede si nu cumva sa te indoiesti de spusele mele!"Explu,cei ca 19.36,daca-i spui ca vine furtuna si-i darama casa maine,crede si se si bucura, ca-i de la dumnezeu.Vai,vai,ce sa faca Dumnezeu cu astfel de specimene,care nu au habar de nimic??

  Mila inseamna ca te cobori in vibratia fricii celui care este intr-o stare foarte joasa de frecventa,pe cand compasiunea este intelegerea starii in care se afla ajutandu-l sa se ridice.

  RăspundețiȘtergere
 14. 14 mai 23:43-e posibil ca sa nu fie timp de cules saaau recoltele sa fie compromise-oricum semne avem-sanatate va doresc sunt ANONIM 5 si pace sa-l rugam pe DOMNUL sa ne-o dea

  RăspundețiȘtergere
 15. Sau va deveni toxic din cauza pesticidelor.

  RăspundețiȘtergere
 16. Mihai 09,15,Daca ne ferim pe buna dreptate de pesticide [care sint cele mai CANCERIGENE] maxime in produsele animaliere dar si in fructe -la care se poate reduce cu 95 la suta in 15 minute tinute in apa cu bicarbonat=praf de copt,atunci cele mai bune si cu procent de contaminare infirm de pesticide mult sub o,0 procente sint CEREALELE cu o mica contraindicatie la cei cu alergie data la griu de cei cu boala celiaca,caz in care sint si seminte de unele cereale fara gluten cum este HRISCA,inclusiv sortimente de piine fara gluten-craciun

  RăspundețiȘtergere