duminică, 12 mai 2019

PSD -UL FACE CEA MAI PUTERNICA POLITICA !

Imagini pentru SIGLA PSD.
                                             10 Mai 2019,ora 23,34 !

                                         Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

                "O puternica Politica pe care,o va face fiecare.
              Îi spune PSD !
             PSD-ul explodeaza PSD-ul !"

Dragii mei, stiu ca multi dintre cititori vor arunca cu vorbe murdare,cu jignirii si injurii la adresa mea si a celor care sunt simpatizantii acestui PARTID.
Dar, daca o vor face, este exact modul lor de a se exprima; mai mult nu pot face, deoarece,nu-i ajuta mintea mai mult.
Cei care graiesc in acest mod faţă de Aproapele lor, se caracterizeaza pe ei înşişi.
Vorbele pe care le scot pe gura, arata cum este sufletul lor, inima si caracterul lor.
Atata îi duce capul, atata spun si ei. 
Ce poti sa-i ceri omului,daca nu poate mai mult.
Nici Dumnezeu nu cere mai mult,de la cel (cei)care nu are.
Vreau  sa va spun, doar atat:
PSD-ul nu sta intr-un singur om, pe care -l vor toti la puscarie.
PSD-ul este mult mai mult ! Are oameni de incredere,oameni intelepti ,oameni care tin cu poporul,cu pătura de jos. 
Iar cei care sunt certati cu Legea,indiferent ca sunt din PSD,PNL,USR, #REZIST,etc etc, trebuie sa plateasca in faţa LEGILOR in vigoare ale ROMANIEI.
Dar haideti, sa nu ne facem singuri Dreptate !
Nu mai suntem in 1907 ,cand a izbucnit Rascoala Taraneasca.
Sa lasam JUSTITIA sa faca DREPTATE!
A face POLITICA,nu inseamna a da cu pumnul,nu inseamna a batjocori si ameninta adversarii.
Suntem oameni intelepti,suntem oameni cu carte,deci,sa venim cu alte OFERTE mai bune faţă de adversari, sa -i biruim prin ceea ce putem noi oferi ca Opozitie in Romania, iar Poporul ,cu siguranta va sti ce sa aleaga,va sti ce sa voteze.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!

P.S.
Orice Comentariu jignitor,cu injurii si amenintator, nu va fi publicat.
Nu conteaza din care PARTID vine ! Trebuie sa invatam odata ca ,nu avem voie sa ne jignim,sa ne amenintam  si sa ne injuram ca la usa cortului.
Fiecare (din oricare Partid )sa vina cu ceva mai bun, iar Electoratul va decide.

                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:












               





88 de comentarii:

  1. Opozitia ''liberala'' a lui Iohannis,delatorul Orban si cei din jur nu au avut un program si nu au nici acum.
    Programul PSD ,ca ne place de ei sau nu,a fost chiar pentru doua mandate si se va vedea la alegerile de anul asta si anul viitor.
    VOTUL VORBESTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mesajul de acest tip a pus punct citirii acestui blog!
    Îmi pare rău...dar nu cred că Duhul Sfânt vă trimite astfel de mesaje!
    Deși sunt apolitică, pentru mine nu mai prezentați încredere!
    Deja sunt o grămadă de mesaje cu trimitere la politică, prea multe și mult prea insistente doar pentru un anumit partid.
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 mai 2019, 14:03
      Daca ai fi cautat in ARHIVA BLOGULUI DUMNEZEU EXISTA MARTURII,ai fi constatat ca sunt si procente atunci cand sunt alegeri.
      Nimeni nu obliga pe nimeni ca sa citeasca acest Blog.
      Fiecare crede ce vrea,cum vrea si cand vrea !
      Eu sunt si răman aceeasi de ani de zile.
      Avem un singur CER si un singur SOARE ! Incapem cu totii sub el, si toti ne incalzim la fel,indiferent ca suntem buni sau răi.
      DUMNEZEU nu ne spune :iubiti numai pe cei care va iubesc! Ci ne spune asa:
      7 "Să respectăm Regula de aur. Această regulă este exprimată în următoarele cuvinte rostite de Isus în Predica de pe munte: „Tot ce vreţi să vă facă vouă oamenii faceţi-le şi voi la fel, fiindcă aceasta înseamnă Legea şi Profeţii” (Mat. 7:12). Când îi tratăm pe alţii aşa cum ne-a îndemnat Isus, acţionăm în spiritul celor consemnate în ‘Lege’ (cărţile Geneza până la Deuteronomul) şi în ‘Profeţi’ (cărţile profetice din Scripturile ebraice). Din aceste scrieri reiese clar că Dumnezeu îi binecuvântează pe cei care manifestă iubire de aproapele. De exemplu, prin intermediul lui Isaia, Iehova a spus: „Urmaţi justiţia şi faceţi ce este drept. . . . Fericit este omul muritor care face lucrul acesta” (Is. 56:1, 2). Aşadar, faptul de a acţiona în mod drept şi iubitor faţă de aproapele nostru ne aduce multe binecuvântări.

      8. De ce ar trebui să ne iubim duşmanii şi care ar putea fi rezultatul dacă procedăm astfel?

      8 Să ne iubim duşmanii. Isus a spus: „Aţi auzit că s-a zis: «Să-l iubeşti pe aproapele tău şi să-l urăşti pe duşmanul tău». Dar eu vă spun: Continuaţi să-i iubiţi pe duşmanii voştri şi să vă rugaţi pentru cei care vă persecută, ca să vă dovediţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri” (Mat. 5:43-45). Apostolul Pavel ne-a dat un îndemn asemănător: „Dacă duşmanului tău îi este foame, dă-i să mănânce, dacă-i este sete, dă-i să bea” (Rom. 12:20; Prov. 25:21). Potrivit Legii mozaice, un om trebuia să-l ajute pe un duşman să-şi elibereze animalul dacă acesta se prăbuşea din cauza poverii (Ex. 23:5). Colaborând astfel, unii oameni care înainte se urau puteau deveni prieteni buni. Întrucât au văzut că manifestăm iubire, mulţi dintre duşmanii noştri şi-au schimbat atitudinea faţă de noi. Dacă îi iubim pe duşmanii noştri, chiar şi pe cei care ne persecută cu asprime, vom fi foarte bucuroşi dacă unii dintre ei devin slujitori ai lui Iehova!

      9. Ce a spus Isus despre faptul de a face pace cu fraţii noştri?

      9 ‘Să urmărim pacea cu toţi oamenii’ (Evr. 12:14). Bineînţeles, acest îndemn se referă şi la fraţii noştri. Isus a spus: „Dacă îţi aduci darul la altar şi acolo îţi aminteşti că fratele tău are ceva împotriva ta, lasă-ţi darul acolo, în faţa altarului, şi pleacă. Fă mai întâi pace cu fratele tău şi apoi, când te vei întoarce, oferă-ţi darul” (Mat. 5:23, 24). Dumnezeu ne va binecuvânta dacă manifestăm iubire faţă de fraţii noştri şi acţionăm prompt pentru a face pace cu ei."

      Ștergere
    2. Luca 6:27-36 Nouă Traducere În Limba Română (NTLR)
      Iubirea duşmanilor
      27 Eu însă vă spun, vouă, celor ce ascultaţi: iubiţi-vă duşmanii, faceţi-le bine celor ce vă urăsc, 28 binecuvântaţi-i pe cei ce vă blestemă şi rugaţi-vă pentru cei ce se poartă urât cu voi! 29 Celui ce te loveşte peste un obraz, întoarce-i-l şi pe celălalt! Pe cel ce-ţi ia haina, nu-l împiedica să-ţi ia şi tunica[a]! 30 Oricui îţi cere, dă-i, iar de la cel ce-ţi ia din bunurile tale, nu le mai cere înapoi! 31 Aşa cum aţi dori să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi la fel!

      32 Dacă-i iubiţi doar pe cei ce vă iubesc, ce răsplată vi se cuvine? Căci şi păcătoşii[b] îi iubesc pe cei care-i iubesc pe ei! 33 Şi dacă le faceţi bine doar celor ce vă fac bine, ce răsplată vi se cuvine? Şi păcătoşii fac la fel! 34 Iar dacă-i împrumutaţi doar pe cei de la care speraţi să primiţi înapoi, ce răsplată vi se cuvine? Şi păcătoşii îi împrumută pe păcătoşi ca să primească înapoi la fel! 35 Voi însă iubiţi-vă duşmanii, faceţi bine şi împrumutaţi fără să mai aşteptaţi nimic în schimb! Astfel răsplata voastră va fi mare şi veţi fi fii ai Celui Preaînalt, căci El este bun şi cu cei nerecunoscători şi răi! 36 Fiţi milostivi, tot aşa cum şi Tatăl vostru este milostiv!

      Footnotes:
      Luca 6:29 Vezi nota de la 3:11
      Luca 6:32 Vezi nota de la 5:30; şi în vs. 33, 34

      Ștergere
    3. 14:03,nu ți-a cerut nimeni părerea, nu te-a pus nimeni sa contabilizează, ești libera sa crezi ce vrei la fel cum ești libera sa dispari de pe acest blog, ok?!

      Ștergere
    4. Prin restrangerea drepturilor si libertatilor cetatenilor Ro nu va avea economia in crestere, puscariile vor fi pline mereu, tara saraca, romanii vor pleca in alte tari unde sunt lasati in pace sa faca bani. Din moment ce omul nu are bani sa cheltuie, economia nu creste, nivelul de trai fiind foarte scazut. Institutiile statului ANAF DIICOT DNA SRI ICCJ CSM sunt cele care au distrus Ro. Daca aceste institutii nu ar exista deloc , in Ro va curge lapte si miere. Am vazut "ce au produs" aceste institutii de cand li s-au dat megadrepturi : saracie , romanii au plecat pe capete in afara. In Ro drepturile omului nu exista.
      PSD a luat zero masuri in urma justitiei care s-a facut abuziv si ilegal in cei 14 ani.
      PNL SI USR sustin mizeria asta de justitie. Concluzie: pt ce platim acesti politicieni care nu fac nimic in ceea ce priveste drepturile si libertatile omului, ci dimpotriva fac legi din ce in ce mai aberante, care restrang din ce in ce mai mult drepturile si libertatile romanilor, taxe peste taxe, etc etc

      Ștergere
    5. 14.03, sa fi sănătos, nu înseamnă că dacă tu nu crezi acel lucru nu există.
      Ma bucura fff tare acest mesaj👍 au luptat și lupta cu toate mafiile posibile, cu toate atacurile, mizeriile, minciunile. Merita o victorie din plin. Doamne ajuta😇👍 Bravo PSD🌹

      Ștergere
    6. Anonim 12 mai 2019, 14:03,
      Pana si Duhul Sfant e simpatizant PSD :))
      Poate s-a saturat si El de intoxicarea mincinoasa a USR, PNL, PMP si alte partide de securisti mascati in iubitori ai "statului de drept".

      Ce sa ii faci, adevarul doare iar politica face parte din viata oamenilor.

      Nici eu nu sunt de acord cu multe aberatii religioase care apar in mesaje dar asta nu inseamna ca nu mai urmaresc blogul.

      Ștergere
    7. Anonim12 mai 2019, 14:03
      Eu nu pierd nimic !!! Cine vrea citeste ,cine nu ,nu !
      Eu nu oblig pe nimeni sa citeasca, la fel cum nu oblig pe nimeni sa creada ! Eu nu vreau sa fac voia oamenilor, ci trebuie sa fac VOIA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI !
      Cine vrea sa-si adune pacate si sa dobandeasca un loc in fundul iadului,poate sa improste in continuare cu venin si cu noroi, cu jigniri si injurii,cu blesteme si cuvinte murdare. Il asigur ca, locul îi este pregatit in strafundul iadului,daca va continua sa-si urasca aproapele si sa terfeleasca CUVANTUL LUI DUMNEZEU .
      Asdar fratilor,va doresc drum intins spre Rai,sau,care vreti, fie după voia voastra,adica,spre iad.

      Ștergere
    8. 15.02, Forta este si va fi cu tine !

      Ștergere
    9. Dna Maria din ce biblie dati exemple?Iisus se scrie cu doi 'i'asa stiu eu ca se scrie la noi in Ortodoxie !!!

      Ștergere
    10. Oare acolo sus in cer nu au ce face decat sa discute de politica din Romania?. M-as mira sa fie asa.

      Ștergere
    11. Anonim13 mai 2019, 11:33
      Nu am scris niciodata IISUS cu un singur I . Doar daca am copiat vreun pasaj de pe net, si-atunci nu aveam cum sa modific eu.

      Ștergere
  3. Multe mesaje au tangenta directa cu Politica pentru ca scopul viziunilor este de a dicuta si incerca salvarea si modificarea cursului gresit al omenirii.
    Iar MACAZUL schimbarii in BINE sau in RAU a cursului gresit este in mod Normal in zona POLITICA sau Anormal in zone gresite cu emotie ca;incendii atentate cum a fost cazul lui Hitler cu incendierea Reichstagului sau la noi cu cazul COLECTIV-craciun

    RăspundețiȘtergere
  4. Da așa este, dar ce este politica? Este manifestarea binelui și a adevărului ? NU! Politica este manifestarea minciunii si a imposturii, capitole la care PSD este campion.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma intreb ca prostul, care sunt acei oameni de incredere din PSD ?

    Poate nu stiati , dar si ultimul portar se angajeaza intr-o institutie publica tot pe linie de partid !!!!


    Vreau sa stiu si eu care sunt doar 3,4 insi nepatati din PSD sau din vreun partid . Faceti lista care stiti .

    E vreunul care traieste la bloc , la 2 camere , are Logan , nu detine conturi , terenuri , bijuterii, tablouri, insule si salariu mediu pe economie , isi face concediile in tara si se opereaza gratuit si perfect in spitalele romanesti ?????
    Firea a incercat si a ajuns la 4-a operatie punandu-i- se sarma in colon . Pe Iorgovan l-au omorat cu uraniu sub scaun .

    Care sunt deci oamenii de bine din partide care pot spune cu mana pe biblie : eu nu fur, nu am cazier , traiesc ca si voi , sunt un om normal, cu rate , datorii , copii tinuti cu greu in scoli si parinti pe numele carora nu exista averile lor . ??????!!!!!

    Justitiarul

    RăspundețiȘtergere
  6. Iisus...cu 2 de i!!! Sa Ne ajute Dumnezeu sa castige cei care vor binele acestei țări, nu hoților si penalilor care își fac legi după bunul plac,numai să scape de pușcărie si aleg să creadă că ce fac ei,ar fi singurul mod de salvare a democrației...😭

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,

    Cred ca interpretarea mesajelor este posibila din mai multe puncte de vedere.
    1 O puternica politica ce o va face fiecare se poate referi la implicarea cetatenilor in politica si aceasta implicare se va face cu determinare.
    2 Ii spune psd este un mesaj care avertizeaza asupra urmatorului mesaj pentru a-l sublinia.
    3 psd-ul explodeaza - un mesaj care poate fi vazut ca explozie de popularitate - ca o metafora sau ca o explozie in sens distructiv- la sensul propriu

    RăspundețiȘtergere
  8. Mesajul publicat nu spune că face psd-ul "cea mai puternică" politică, ci că "o puternică politică o va face fiecare" din psd (probabil)! Rămâne de văzut ce înseamnă "puternică", pentru că nu e musai să fie ceva de bine! Iar partea finală care include cuvântul "explodează" pare să indice mai degrabă ceva de rău pentru psd !

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamns Maria cata dreptate este in aceste cuvinte spuse din Sf. Evanghelie.
    Acum revenind la PSD ma bucur si mai mult.
    Intodeauna cand un om se zbate s-a faca ceva bun pentru semenii lui Dumnezeu le ajuta.
    Am mai spus ca este singurul partid care va iesi la guvernare.
    Eu nu zic decat atat Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a le ajute la cei care vor aceasta tara sa traiasca mai bine si oameni care iubesc poporul si pe mama noastra ROMANIA.
    Nici o tara nu este mai frumoasa ca tara noastra.
    Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului s-a ocroteasca aceasta tara si pe poporul roman crestin de tradatori si de lupii cei rai.
    Dona Maria cu mult drag si mai abitir credem si suntem multi chiar daca nu multi scriu aici dar citesc acest blog.
    Cu multa dragoste si stima va pupam.
    Langa mine sunt colegi care le spun de ce scriti dv.
    Doamne Ajuta poporului Roman Crestin!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nici un partid din Romania nu va face o politica dreapta,si in folosul aproapelui,doar cei care vor veni la putere care sunt alesi de SFANTA TREIME.
    Nu o jicniti pe doamna Maria,ca tine cu acest partid,nu este adevarat,treziti-va,pentru ca mesajul este completat din SFANTA SCRIPTURA,si cel promis lumii se apropie sa vina pentru dreptate si adevar in lume.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea promisa lumii este asteptata de toata planeta inclus in America se vorbeste de dezvaluirea ei in orice moment si ca apare in timpul mandatului lui Trump ,si revelata lumii ca fiind cea care va aduce raiul pe pamant,si va straluci ca diamantul.Asta este ceea ce a revelat Iisus Hristos Americii.Prin ea va arata gloria si puterea lui.

      Ștergere
  11. Amin.așa este .numai Dumnezeu va salva România

    RăspundețiȘtergere
  12. P=preoteasa sau PRUNCA LUI DUMNEZEU

    S=solidara cu intreaga omenire,va straluci ca un soare

    D=puterea ei este de la DIVINITATE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si PCR cum poate fi interpretat ???

      Ștergere
    2. P= putere cereasca

      C= credinta,crestini

      R= Romania

      Ștergere
    3. Anonim 12 mai 2019, 20:43

      Baga-ti PCR-ul in poponet !!!

      Ștergere
    4. Cine il iubeste cu adevarat pe DUMNEZEU,pe toate partidele politice le asociaza cu CUVANTUL CEL SFANT,A LUI DUMNEZEU.Nu partidele se dusmanesc,ci oamenii care fac parte din aceste partide.DUMNEZEU,sa va lumineze,si sa nu va mai dusmaniti aproapele,crezand ca le stiti pe toate,mai bine decat SFANTA TREIME.

      Ștergere
  13. “PSD-ul explodează” - mesajul piate fi interpretat oricum, poate câștiga alegerile sau se poate rupe.

    RăspundețiȘtergere
  14. Se spune ca nimeni nu e profet-iubit in tara lui.
    Ca o gluma,la o mare televiziune este angajata o prezentatoare tinara si foarte frumoasa .
    I se spune sa zimbeasca tot timpul ca va fi bine primita si va prezenta stirile.
    A doua zi incepe cu gura pina la urechi zimbind cu prima stire: un cutremur de 8 grade in Peru cu mii de morti.
    Concluzia ar fii ca omul trebue sa aiba si discernamint-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Mare dreptate aveți doamna Maria. Multa sănătate.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dumnezeu sa binecuvanteze PSD-ul!!! Adevarati patrioti care au facut si fac ceva pentru omul de rand si pentru RO spre deosebite de hastagi si rezistu -basesescu, pdl-ul care n-are nici un program, doar urla si ameninta.

    RăspundețiȘtergere
  17. ''Explodeaza PSD''-ul poate sa insemne si dinamitarea lui intentionata din interior cum ar fi incercarea programata de unii cu mina procurorului Ponta,dar asta poate sa insemne si curatarea partidului de anumite influente si elemente,iar daca rezista ,in final sa fie chiar un factor benefic de clarificari in Partid si in afara lui prin clarificari si divizarea lui in curente mai clare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Dna Maria , Dragnea ,presedintele P.S.D este cel mai mare mincinos!!! Doar un mic ex. Toata tara am vazut intâlnirea de la Sibiu unde Iohanis a fost tot timpul in mujlocul invitatilor si a fost tot timpul laudat de toti liderii europeni . Dragnea afirma cu neruşinare ca Iohanis se plimba singur printre invitati si NIMENI NU IL BĂGA IN SEAMA PT.CĂ SLUGILE NU SUNT BĂGATE IN SEAMA !!! Si ăsta e un mic ex. Adica un nr.imens de telespectatori sunt prosti si nu au vazut bine. Trebuie sa credem ce zice el NU CE AM VAZUT NOU,CU OCHII NOSTRII !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:38 înseamnă că nu și și nu vezi nimic sau pur și simplu nu înțelegi. Dacă faci asemenea afirmații nici nu meriți replay. Dzeu te lumineze

      Ștergere
    2. Mai avem nevoie de comentarii??

      Ștergere
    3. 18.38 traiesti degeaba!
      16.38 ai mare dreptate!

      Ștergere
  19. Maria Ghiorghiu, pentru postarile tale neocomuniste vei ajunge in iezerul de foc ( asa cum scrie in Apocalipsa ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim12 mai 2019, 17:01
      Primesc cu bucurie si cu dragoste infinita,toate cate vin de la BUNUL DUMNEZEU !
      DUMNEZEU sa aiba mila de sufletul tau ,si sa te ierte pentru rautatile tale, si pentru veninul pe care-l ai in inima si-n suflet.Sa nu-ti puna la socoteala acest păcat !

      Ștergere
    2. Ura și prostia 17:01 va duce acest popor la pierzanie. Cine ești tu sa i spui asta d-nei Maria? De unde ști de iezerul de foc, ai fost acolo? Ce fel de creștin ești tu dacă blestemi. De asta nu am religie, mi e lehamite de "credincioșii" ca tine care arunca cu blesteme și injurii, și zic ca L au pe Isus în inima lor. 😡

      Ștergere
    3. In smoala si pucioasa !!!

      Ștergere
    4. 18.26 asa e, pana si eu ma minunez de cata prostie ai in cap! :)))

      Ștergere
  20. Doamna Doina Pana fost ministru PSD pina in ianuarie 2018, acuza OTRAVIRE cu mercur in 2017 in legatura cu modificarea legii padurilor,codului sivic si cu austriecii de la Sebes,sprijiniti de Iohannis care a ingreunat aprobarea codului silvic la cererea austriecilor.
    .S-a deschis un dosar penal la DIICOT, pentru grup infractional organizat pe baza unui raport toxicologic ,conform spuselor unui ziar din Cluj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Decretul pentru defrisarea padurilor a fost semnat de Iliescu si Adrian Nastase in 2 decembrie 2004. Iohannis nu are nici o vina.

      Ștergere
  21. https://www.youtube.com/embed/0yaKqTCOJ08

    RăspundețiȘtergere
  22. Psd explodeaza Psd adica il arunca in aer pt ca forta puterii e atit de mare incit duce la dictatura sire voita din UE s NATO urmate logic de dezmembrare teritoriala si prabusire econ9mica. Ca o cpntrareactie si cei din opozitie indeosebi strada vazind escaladarea va voi sa exercite o forta de acelasi fel contrara la fel fra respectarea legii si a Constitutiei dar in prima faza va fi invinsa represiv incit doar Dumnezeu prin urgie ii va pune capat desfiintind toate partidele din interior datorita dezastrylui descurajator. Va fi o dubla lectie prin suferinta si sacrificiu a doua fiind cea privind credinta respectiv hula fata de teofania Fecioarei cu puteri depline supreme care se va vesti.
    De aceea este nevoie in contextul din Isaia41 ca Dumnezeu Fecioara si Femeie sa isi apere imaginea identitara facind apel la vechile profetii care nu aufost talmacite corect oficial fiind necesara o noua intrunire a Marelui Sinod si alte adunari in cadrul fiecarei religii si ramuri. Totul e sa avem credinta si rabdare si sa nu ne temem de ceea ce se tem dusmanii lui Savaot asa cum am fost indemnati. Ea fosta prunca este Savaot asociata identitatii Fecioarei. Cei care vor crede ca ar fi vb. de un fals Duh Sfint vor fi surpati interior de pacatul necredintei si hulei de neiertat chiar daca va fi pusa pe seama presupusei Sale rautati doar pt ca vine cu o cunoastere noua care pare sincretista sau eretica pagina desi nu e. Ci doar sabloanele vechi canonice erau prea partinitoare lipsite de cercetare adinca. Astfel cei nescrisi vor fi tinuti departe prin necredinta inca o data traind cu impresia ca lipta de partea adevarului deplin.

    RăspundețiȘtergere
  23. Maria Gh. recunoaste fără frică că ești simpatizanta sau membru PSD.E dreptul tău sa ai convingeri, chiar și politice. Pozitiineaza-te clar, fara frica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te oftici asa de rău pt aceste mesaje care nu ți convin ca trebuie sa ataci pe cineva. De ce nu te cerți cu Duhul Sfânt? Pai nu ca dna Maria este mai la îndemână. Atrageți răul g ral cu atâta ura și violenta, boala voastră și a pământului. Puneți stop ego ului.

      Ștergere
  24. P.S. sunt anonim 17,47 si urăsc PSD-ul, e dreptul meu sa am convingeri, il detest , vreau sa faca implozie, ma rog la Bunul Dumnezeu sa ne scape de ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marioaro,
      cu postarea asta vei ajunge in fundul Iadului !!!

      Ștergere
    2. Anonim12 mai 2019, 19:04
      Imi asum toate cate scriu ! Si voi merge acolo unde BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI va hotărâ pentru mine !
      Vrei sa spui ca, ai nostri semeni care nu sunt de acord cu tine,vor ajunge si ei in fundul iadului ? Vezi ca suntem mai mult de jumatate de tara! Ce spui? Numai voi incapeti si aveti dreptate??? Numai voi aveti voie sa aveti o optiune ,iar noi ceilalti multi,trebuie sa ne dam la fund ???
      Unde-ti este respectul si iubirea de semeni ?
      Daca eu te respect pe tine,iti respect alegerea ta,oricare ar fi ea, nu te jignesc,nu te trimit in iad, tu de ce nu ma respecti ??? Iti spun eu: Pentru ca atata poti sa spui,si atata gandesti ! Ceea ce spui,te reprezinta in totalitate !

      Ștergere
    3. Si dreptul meu sa urasc toate minciunile PSD.Promisinile au fost doar ...

      Ștergere
    4. Nici nu merita răspunsul dvs, vor doar sa va tulbure liniștea. Atâta știu și pot atâta fac.

      Ștergere
    5. 18:20
      1. Ura e de la diavol. IUBIREA E DE LA DUMNEZEU.
      2.zi de zi /noapte de noapte, sa traiesti cu atata ura?!, pacat
      de tine, ura iti mananca SUFLETUL/tot ce ai tu mai bun in interior(celulele-sanatatea-te transforma intr-un monstru)
      3. o singura viata ai .Crezi ca merita sa ti-o dedici urii?!
      TRIST. Paraschiva.

      Ștergere
  25. De aceea i-au gonit in Galati contramanifestantii autocarele cu PSD-isti? !Unii tot cu capul in nisip vreti sa ramineti toata viata!?Am ajuns undeva in 30 de ani!?Mai mult de jumate din acesti ani,PSD a guvernat! !!Adevarul va invinge!!Cum a zis Isus:EU sint Calea,Adevarul si Dreptatea!

    RăspundețiȘtergere
  26. 18:20 dacă tu crezi ca rugandu te cu ura la Dzeu El te va ajuta înseamnă că ai probleme grave și ura îți întunecă judecata

    RăspundețiȘtergere
  27. Oamenilor,voi chiar nu știți ce spuneți!Sunteți foarte departe de Duhul sfânt!Sunteți în sfera controlului mental unde gândurile și cuvintele voastre rănesc Conștiința colectivă.O imbolnaveiti și o afundati în tenebre.Imi pare rau pentru voi dar mai ales pentru aceasta lume bolnava mintal.
    Sunteți pierduți în credințe dăunătoare Spiritului Sfant,mi e teama nu numai că nu va va put înaltă,dar cred că va afundati din ce in ce mai mult în întunericul mintii din care nu mai puteți discerne ce i corect.
    Coborâți in dimensiunea gazelor și a ramelor care nu au conștiința de Sine.
    Am incercat tot ce am putut că sa vă aduc lumina in inima dar sunteți blocați în ego,sunteți pierduți!
    Dum exeu sa va ajute,căci e teribil de dură aceasta Stare de a FI!

    RăspundețiȘtergere
  28. Dat fiind că ești o susținătoare a psd acest mesaj vine de la tine nu de la Duhul Sfânt. Trebuie să fii nebun să crezi că Duhul Sfânt din toată planeta și sute de partide duce taman grija psd-ului. Să facă ce vor, rezultatul îl vor simți la vot. Dincolo de politică românii votează în funcție de traiul pe care l-ai creat pentru ei,dacă o duc bine economic și au siguranța zilei de mâine te votează în continuare dacă nu nu te mai votează.

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu ia gonit manifestantii ci #hastagi au tabarat pe autocarele cu simpatizantii PSD.
    Nu mor caini cand vor lupii.
    Ce rautate au unii oameni in sufletele lor Doamne,Doamne.
    Sunt anii dreptatii chiar nu va este frica de Dumnezeu de aruncati vorbe atat de urate la doamna Maria si chiar si a noastra a celor de bunacredinta?
    VA MAI SPUN SI EU ODATA PSD VA GUVERNA SINGUR.
    DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A LE AJUTE DACA VOR BINELE ROMANIEI SI ROMANILOR.ASA S-A LE AJUTE DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
    SI VA MAI ZIC UNA ROMANIA VA AJUNGE UN IMPERIU SI DUSMANII ROMANIEI VOR INGENUNCHEA LA HOTARELE PATRIE NOASTRE SFINTE.ACEST POPOR CU AL SAU PAMANT ESTE BINECUVANTAT.
    AVEM FRAMANTARI IN INTERIOR PENTRU A FI MANTUITI.SA NE RUGAM CA BUNUL DUMNEZEU S-A NE DEA FORTA,RABDAREA SI DRAGOSTEA SA TRECEM PESTE TOATE CATE VOR VENI.
    SA NU PIERDEM O VESNICIE PENTRU O VIATA SCURTA AICI.
    CU MULT DRAG TUTUROR SI BUNUL DUMNEZEU SA NE INDREPTE PE CALEA CATRE BIRUINTA SI SA NE RUGAM PENTRU CONDUCATORII TARII NOASTRE S-A LE AJUTE DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SI S-AI APERE DE LUPII CEI RAI.SA IASA CEI CARE VOR BINELE ACESTEI TARI SI ACESTUI POPOR.
    DOAMNE AJUTA.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI BUNUL DUMNEZEU SA VA DEA RABDARE SI IAR RABDARE.VA PUP CU MULT DRAG.

    RăspundețiȘtergere
  30. Dragnea ;Iohanis si ai lui cu cisma pe gitul justitiei,mai rau decit era Basescu.

    RăspundețiȘtergere
  31. Oameni buni, nu va mai certati pe politica. Toti sunt la fel! Nu prea ai ce sa alegi si sa votezi! Eu mi-as face griji ca vremurile vor deveni din ce in ce mai grele si atunci va aparea si antihrist! Si problema e ca OAMENII IL VOR ALEGE ca pe o salvare! Politicienii de acum sunt mici copii.o sa regretam timpurile astea.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ciolos ,Atac frontal la Iohannis , vrea CIOLANUL Cel mare.

    RăspundețiȘtergere
  33. De cand au venit la petere singurul interes al PSD a fost sa scape Dragnea si gasca lui de dosarele penale

    RăspundețiȘtergere
  34. Doar DUMNEZEU mai poate salva Romania si pe noi,oamenii de rand.Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  35. toate partidele de azi sunt -ipocrite ,mincinoase si hoate-SA VINA DUMNEZEU SI SA SCHIMBE TOT CA NOI NU STIM PE CE LUME TRAIM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iarăși așteptați sa va pice dar gândiți, vorbiți și faceți numai rău. Bravo! Se va întoarce ce ați gândit. Dzeu ne a dat liberul arbitru, cum ne așterne asa dormim.

      Ștergere
    2. Foxy esti penibil

      Ștergere
    3. Foxy cine mai esti si tu ? Zace rautatea in tine serios.

      Ștergere
    4. Da sunt penibila pt ca spun adevărul și adevărul doare

      Ștergere
  36. Unde vezi tu răutate la mine? De fapt vezi răutatea din tine, nu ai o replica mai inteligenta?

    RăspundețiȘtergere
  37. Ca vrem noi, ca nu vrem noi, Dumnezeu este singurul care va hotari si va fi exact cum va dori El. Ca ne dam noi cu parerea sau nu, pana la urma vom afla. Aveti putintica rabdare, cu calm si vom vedea ce se va intampla. Eu sunt sigura ca mesajul se va adeveri.

    RăspundețiȘtergere
  38. Oameni buni , nu va mai certati si jigniti pe cauza politicii ! Nici unul nu este bun pentru tara,dar stiu ca Dumnezeu va face dreptate si va plati toti cei ce a vrut rau tarii noastre! Si mai stiu ca Dumnezeu,va trimite omul ales de el iar atunci i sa fie doar iubire si pace intre noi! Cand va veni acea clipa , doar bunul Dumnezeu stie,dar pana atuncivom trece prin multe incercari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe toate forumurile de discutii se cearta oamenii, mai ales din cauza politicii. Trist, dar asa este peste tot!

      Ștergere
  39. Dumnezeu nu accepta ce face Dragnea si sustinatorii sai si de asta ii pedepseste, restul in PSD sunt doar votanti automati

    RăspundețiȘtergere
  40. Buna ziua,

    Eu nu sunt cu niciu un partid si nu pot intelege de ce persoanele care scriu mai sus, care se cred mai inteligente si mai superioare celorlalti care voteaza psd, nu inceteaza sa improaste violenta lor verbala. Suntem intr-o tara democratica sau nu? Avem propriul arbitru sa alegem ce dorim in functie de experienta noastra de viata? De ce trebuie sa ii umiliti pe ceilalti fiindca nu sunt liberali ca voi? Ce a facut liberalismul (comunismul mascat agresiv) din Europa? Spuneti-ne? Europa e in faliment de mult timp si asta din cauza liberalismului!

    Suntem cetateni egali si fiecare decide ce crede de cuviinta.

    Astazi cand am vazut discursul presedintelui am plans.
    Am plans deoarece nu inteleg de unde atata ura, violenta verbala si psihologica.
    Cum e posibil sa indemni la ura intre oameni? Votul meu merge la psd si nu referendum!

    RăspundețiȘtergere