vineri, 31 mai 2019

DESFIINTAREA CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI ???


                                                       31 Mai 2019, ora 15,34 !

                              Dragii mei ,

În aceasta după amiaza, in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,aud un glas cunoscut care spune asa:

             "Desfiintarea  Catedralei Mantuirii Neamului !
Şi vad un Ecran Tv,dar si un Realizator TV care spune asa:
               Acum ,ne vom duce până la desfiintarea Catedralei Mantuirii Neamului."
Prieteni dragi, iata din păcate,o veste extrem de ingrijoratoare .
CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI nici nu este pe deplin gata, si iata ca,de Sus ne vin vesti triste.
La un moment dat,in timp,CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI va fi desfiintata.
Ceva se va intampla, iar DUSMANII CRESTINISMULUI,DUSMANII LUI DUMNEZEU si ai MAICII DOMNULUI o vor desfiinta. 
CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI nu va mai fi (in timp )Acoperamant crestinilor si iubitorilor de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Nu va mai fi Izvor de Apă vie, credinciosilor !
              
Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.
Dragii mei, din păcate, aceasta CATEDRALA de care toti (sau aproape toti) ne bucuram acum si ne dorim ca sa fie gata si sa straluceasca si pe Pămant ,dar mai ales in Cer nu -si va mai putea primi Credinciosii de Dumnezeu si de Maicuta Domnului,ca sa le mangaie durerea inimii si sa le lumineze sufletul ,cu Lumina Invierii Lui Hristos.

Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.

Ce se va intampla si din ce motive se va dori desfiintarea Catedralei Mantuirii Neamului ,eu nu stiu dragii mei.
Ceea ce stiu, este faptul că, asa se va intampla precum mi s-a grait.
Imagini pentru CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa ne ajute sa trecem cu bine peste toate necazurile, si sa ne intareasca in Credinta.
Sa nu ne pierdem Credinta fratilor, sa nu ne pierdem Iubirea faţă de Aproapele.
Sa fim buni si milostivi fratilor; sa ajutam pe cel necajit si sarac; sa ajutam pe vaduva si pe orfan, si astfel, vom dobandi IMPARATIA LUI DUMNEZEU.
Aceasta, este cea mai de preţ bogatie si ne va aduce mantuirea sufletului.
                          Cu dragoste,Maria.
P.S.
                              Prieteni dragi,

Am redus pretul CARTILOR pentru ca 

fiecare dintre voi sa poata cumpara orice volum doreste.

Iata dragilor noile preturi:

25 lei ROMANIA VIITORUL al DOILEA IERUSALIM :
Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
10 lei VIATA EXTRATERESTRA :

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..
20 Lei primul volum din 2016 :

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhORNPR9VUJa35Mkf099iXuU5RD8tR5MV0BtRUxWwxRMewh0Sv-XInbhjYQ5SZcTLLSI5VgK0vHPvRj3S31uRRSjM6cKqKUV04wQVkfBVY0EFAV_icOBJwbQxAhOZmrhSX93TS6TcIlr_CC/w530-h374-p/14111967_650437155116702_1428354742_n.jpg.
La SALA DALLES -ANTICARIAT ,am lasat cateva CARTI din toate cele 3 volume.
DONATORII sunt rugati sa sune  la 0747226236 si vor primi toate CARTILE absolut GRATUIT !
Cititorii si doritorii pot suna tot la cest numar pentru a ne da toate datele,ca sa le trimitem CARTILE dorite prin posta sau fan curier.
Si totusi ,daca nu ati reusit sa ajungeti la LANSAREA din 11 - 12 august,puteti merge ca sa va procurati CARTILE dorite de la ANTICARIAT.
Deasemenea,ma puteti suna la 0747226236,pentru COMANDA CARTI,sau imi puteti scrie in privat pe Facebook : Maria Ghiorghiu.ro ,si pe maill : mariatecuci61@yahoo.com.
Va multumesc din inima !
Cu dragoste,cu iubire si cu aleasa recunostinta pentru voi toti cititorii Blogului DUMNEZEU EXISTA -MARTURII ,dar si pentru toti Prietenii de pe FACEBOOK si nu numai.
Iata dragilor si site/ul pe care puteti comanda Cartile,dar si linkul in care gasiti Contul bancar pentru DONATII ,pentru editarea urmatoarelor 2 volume la care m-am si apucat de scris :

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 

7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da

 un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe

facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 

1504 7307


Iata si site-ul pentru cumpararea CARTILOR ,dar ,

DONATORII sunt rugati sa sune 

 la 0747226236 si vor primi toate

 CARTILE absolut GRATUIT !

https://adevarulduhuluisfant.ro.
Dati clik pe - dreptunghiul in care scrie Comenzi.
Iata:



      





                 


a

64 de comentarii:

  1. Si atunci cum ramane cu mesajul acesta ? IISUS HRISTOS in catedrala mantuirii neamului.
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/12/iisus-hristos-in-catedrala-mantuirii.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 mai 2019, 18:26
      Toate la timpul lor ! Putintica rabdare si DUMNEZEU le va orandui pe toate!

      Ștergere
  2. Dumnezeu să ne apere. Mult rău este în lume..iar creștini vor suferi crunt

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate deasupra! Catedrala are subsol ce poate funcționa că adăpost antiatomic!

    RăspundețiȘtergere
  4. Câți bani s au băgat în catedrala acum n o mai vor? Nu mi o luați în nume de rău dar cu banii aceia se ditau spitalele în mizerie, scoli, avem catedrale di biserici destule, măcar sa fie credință romanilor atât de mare sa umple bisericile existente. Relația cu Divinitatea nu consta în asta ci în modul cu gândești, vorbești și acționezi spre binele celorlalți. Or la cum se vorbește și fce romanii sunt departe de Dzeu. Nu Catedrala ii îndreaptă pe oameni ci credință adevărată. Păcat de investițiile făcute, Isus a venit sărac fără zorzoane aurite și biserici de lux.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. foxy, daca oamenii nu au biserici uita de credinta. Sunt necesare bisericile, pentru nivelul la care este umanitatea.

      Ștergere
    2. Foxi, dar, daca, nu e vorba de catedrala la propriu si e vorba de creștinism...daca vor sa distrugă definitiv, poporul roman, trebuie sa ne distrugă religia...asta, e tot ce ne-a mai rămas, ce ne mai leagă....daca vor asta, vor reuși, așa cum au distrus psd-ul...prin campanii pe fb,prin incitare la ura ne vor starni, unii împotriva altora...

      Ștergere
  5. Catedrala desființată si numai vine Iisus in ea ? V-ATI RAZGANDIT.

    RăspundețiȘtergere
  6. Te-ai enervat pe Facebook când au modificat codurile penale, ai ieșit în stradă sau măcar ai dat un share la protestele din Piața Victoriei. Sau ai râs la sutele de meme de pe internet cu Viorica Dăncilă, probabil cel mai inteligent prim-ministru din istoria României. Dacă tot ai consumat atâta energie cu partidul de guvernământ, m-am gândit să-ți fac un ghid, pe literele abecedarului, cu toate chestiile relevante pe care ți le-a făcut PSD în 2018.

    https://www.google.com/amp/s/www.vice.com/amp/ro/article/bjek78/ce-a-facut-psd-in-2018-de-la-a-la-z

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar acum la Ant3, Radu Tudor a spus ca papa a sarutat crucea lui daniel, la Catedrala Nationala- nu a spus a Mantuirii Neamului. Nu i-a venit pe limba.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fratilor chiar nu pricepeti nimic ca hristos nu a avut nevoie de catredala voastra credeti ca daca va zis acum 2000 de ani ca distruge templul si il face la loc in trei zile so fi referit la biserica ziceti voi asta poate dar s-a referit la templul om nu si la nici o biseica si casa de rugacine dati tare cu capul in perete sa vedeti adevarul daca nu dati de grinda sa sara varul din pereti sa veniti cu picioarele pe pamint.

    RăspundețiȘtergere
  9. E greu de imaginat ce forțe oculte și mesaje înspăimântătoare ar putea duce la o asemenea panică, ce mișcări ale fundamentaliștilor islamiști avansează asupra noastră, ca să se dea lumea peste cap atât de tare. Sigur nu iese fum fără foc, nu? Nu, chiar nu. E totul o vrăjeală scoasă din proporții de tentația oamenilor de a crede orice rahat citesc pe internet, atât timp cât le validează opiniile personale.

    https://www.google.com/amp/s/www.vice.com/amp/ro/article/8qnmbv/panica-la-untold-din-cauza-unei-clarvazatoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, nici nu e nevoie de altii ca o daramam noi,din interior,se vede cu ochiul liber,a inceput cu,"vrem spitale,nu catedrale",si probabil ca nu se opresc aici,cu ajutorul lui D-zeu,cu conducatori buni,facem si spitale,scoli,etc;dar cred ca pana la urma toata nenorocirea poporului asta se va termina odata si odata.D-zeu nu va suporta la nesfarsit nedreptatea care i se face tarii asteia.Judecata va veni pentru toti,vom culege fiecare ce a semanat.Ar fi bine pentru multi dintre noi sa luam aminte si pana nu e prea tarziu,fiecare sa facem fapte bune,mila sa avem,iertare sa primim,Amin

      Ștergere
  10. voi chiar nu pricepeti ca cam sunteti la ultima 100 de m de hau alergati poate scoateti un timp bun si va alegeti cu o statuie in memoriam aici sa stat un destept . Teoria vietii e grea precum crucea din Caraiman . Ce va mirati ? nu o faceti ca poate intra musca in gura si mori ca nu ai apucat sa vezi filmul apocalipsa ca al dacului film cam prea prea real decit examenul la fizica si merita vizionat ca alta ocazie nu mai aveai asta e viata trebuie sa renunti la ceva care nu are drectie caci cica cum se zice caile domului sunt nestiute de nimeni asa ca datii inainte cu tupeu ca la vama nu ati fost sa dati de dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. care e jerfa ? focul ? lemne arse? credeati va cerut jerfa hristos ma nu mai aberati ca pinea sa copt la jarul aprins nu la aceva . https://www.youtube.com/watch?v=Cfrgtc8yqEc

    RăspundețiȘtergere
  12. ar fi prea de tot. o fi dorinta cuiva... sa fie sanatos ! altfel, echivaleaza cu sfarsitul crestinismului in Romania, cam acelasi lucru cu fiinta nationala !

    RăspundețiȘtergere
  13. puteti sa ridicati temple de rugaciuni miliade caci nu puteti sa ziditi un templu viu tot ce faceti e mort chiar nu pricepti acest lucru .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:43, daca ai sti cat gresesti. Nu-i mort, tu de ce porti haine pe tine si chiar ai nevoie de ele? De ce nu umbli iarna in pielea goala? Mai gandeste-te.

      Ștergere
  14. OARE SA FIE ASA DOAMNA MARIA;
    FA BINE DOAMNE,DOAMNE,INTRU BUNA-VOIREA TA,SIONULUI SI SA SE ZIDEASCA ZIDURILE IERUSALIMULUI.
    OARE SA AIBA LEGATURA SI SA NU FIE TERMINATA?
    MA GANDESC NU STIU DAR MANTUITORUL POATE ESTE FOARTE APROAPE DE VENIRE.
    BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI S-A NE AIBA IN PAZA SA CU TOT CE ESTE PE ACEST PAMANT ROMANESC.
    CU MULT DRAG DOAMNA MARIA SI RABDARE,SANATATE,VA DORESC DIN SUFLET.

    RăspundețiȘtergere
  15. Doar daca apare vreo formatiune politica care nu este de acord cu religia ortodoxa si se ajunge la desfiintarea Catredalei...de aici si stirea de la Tv...daca o sa avem un presedinte/partid politic pus de soros nici nu ma mir ca se ajunge la desfiintarea Catredalei :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti cunostinta de vreun partid politic in zilele noastre care sa dea macar doi bani pe credinta? Nu vorbim de declaratii si cruci in biserici cu televiziunile de fata. Inca mai aveti iluzii...

      Ștergere
    2. 21:17, nu exista deocamdata. Credinta curata este incompatibila cu partidele politice si cu cele religioase. Tot ce se numeste partid/organizatie(indiferent de care)= interese.

      Ștergere
  16. Dacă vin ET, se vor desființa toate religiile. Sa nu faci chip cioplit înseamnă-fără religiii. Dacă Dumnezeu voia o religie, știa cum sa ne convinga

    RăspundețiȘtergere
  17. Tocmai scrisesem cu 4 pagini inainte problema Bucurestiului va fi ca a marilor orase incalzirea globala si cresterea nivelului oceanic care daca-l va acoperii capitala trebue mutata mai sus ,ma gindeam la piemontul de 300m intre Tirgoviste si Pitesti.
    Europa si mai ales nordul ei va avea o mare problema cu cimpia joasa iar Romania cu lipsa de viziune a conducatorilor ei construind capitala prea jos impusa de Turci ,dar cei de azi fara viziune nu au prevazut cresterea oceanului planetar-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria ce simțiți in legatura cu energia Papei Francisc credeti ca este omul lui Dumnezeu sau nu ? Astept o părere.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine a citit mai mult despre acest cetatean in momentul in care a fost ales papa, e deja lamurit. Cine a fost interesat cat de cat de activitatea lui, a vazut ca sprijina exact ce nu trebuie (in cuvinte frumoase) si are mare grija sa indemne sa ne bagam in case musulmani jihadisti; nu a miscat un deget pentru crestinii martirizati. Iar daca cititi analizele politice privind vizita in "secuimea" inexistenta dar activa, ati intelege si ce cauta.Ioan Robu iese la pensie, de ce nu ar fi bun un ungur?

      Ștergere
    2. 21.14 ce „ziare” citesti ca ti-au otravit mintea?

      Ștergere

    3. Anonim31 mai 2019, 20:33
      Sigur ca este Omul LUI DUMNEZEU ! Chiar daca are si el ideile sale, asa trebuie sa fie. Atata timp cat raspandeste in Lume, Iubirea,Credinta ,Dragostea si nadejdea in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI ,inseamna ca este un om care respecta LEGILE DIVINITATII. Haideti sa nu-i mai cautam nod in papaura. Cine suntem noi ca sa-l judecam? Doar IISUS HRISTOS ne va judeca pe toti.

      Ștergere
  19. Of,of habar nu aveți ce înseamnă mântuirea!Nu va treziti Spiritul nu aveți mântuire.Nu catedrala va aduce libertatea civoi înșivă prin amintirea a ceea ce sunteți.Omenirea este prinsa in întuneric iar cine nu se eliberează din întunericul controlului mental va fi închisă .ilenii de acum încolo Intr o suferință fara imaginație.Ce va urma este greu de descris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:41, trezirea nu se poate produce instant la nimeni; intelege acest aspect.

      Ștergere
  20. Nu cred.
    Dusmanii pot sa "latre " pana le va creste par pe limba.
    Bumerangul este chiar in ceafa lor/gradina lor/curtea lor, si....doamneee fereste ca prapadul pamantului sa nu-i loveasca.

    Catedrala Mantuirii Neamului a fost si este construita cu dragostea si binecuvantarile TATALUI CERESC.

    RăspundețiȘtergere
  21. Să o desființeze și așa nu este bună de nimic. Credința nu stă în megaconstrucții în fier și cărămizi. Ridicați-vă catedrale în inimă nu megalomanii inutile. Este ceva obișnuit în România în timp ce oamenii trăiesc ca babuini în sărăcie lucie să se vopsească gardul de parcă străinii nu știu că România trăiește în neolitic. Probabil că un apropiat cutremur o va distruge și așa este o tâmpenie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:20
      Parintele Cleopa avea o vorba:
      "Manca-v-ar raiul" de suflete ratacite

      Ștergere
    2. 21:20, gresesti. Copilul nu poate merge singur de la nastere. Sunt anumite etape de care are nevoie pana poate umbla singur.

      Ștergere
  22. Papa da o lectie romanilor si la 30 de ani de la Revolutie, beatifica 7 episcopi greco-catolici Romani, asazisii''banditi' omoriti de comunisti.
    Evenimentul va avea loc Duminica peste 2 zile la Blaj-centrul Scolii Ardelene,pe Cimpia Libertatii a revolutiei de la 1848-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. Vai de credința ta femeie dacă ai ajuns să te închini la cărămizi la pământ ars în foc. Vai de tine dacă asta este credința ta în dragostea de ziduri de lucruri materiale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim31 mai 2019, 21:32
      Cine esti tu ca sa judeci ??? Crezi tu oare ca eu sau toti credinciosii care iubesc pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI,ne inchinam la ziduri ? Dar pentru a ne inchina la SFINTELE ODOARE BISERICESTI,fireste ca avem nevoie si de ziduri care sa la ocroteasca. Cum indraznesti sa-mi masori CREDINTA ? Te crezi cumva un sfant (a)? sau tu nu ai nevoie de SFINTELE ICOANE? ZIDURILE cum le spui tu,reprezinta MIREASA LUI HRISTOS,BISERTCA LUI HRISTOS si e firesc s-o iubim si sa mergem sa ne inchinam, sa traim SFANTA si DUMNEZEIASCA LITURGHIE. Eu niciodata nu m-as grabi sa dau in cap celui care -si dezvaluie Credinta sa. Tu vrei sa spui ca, tu esti cel mai tare si cel mai credincios dintre credinciosi,afirmand ca eu as fi vai de Credinta mea. Nici IISUS HRISTOS nu ar fi spus asa, iar tu...ai sărit din lac în puţ.

      Ștergere
    2. anonimul 21:32 nu a "sarit din lac in put". El sarac cu duhul sare din noroi in mocirla. Nu exista padure fara uscaciuni.

      Ștergere
    3. NU ZIDURILE SUNT BISERICA SAU TEMPLUL LUI HRISTOS,CI TRUPURILE NOASTRE!

      Ștergere
    4. 22:19, iar pozezi in "crestin" . te incurci in afimatii.

      Ștergere
    5. Pentru Anonim, 21:32 Evreii se roagă și astăzi lângă "zidul plângerii" care este rămășița unei mari clădiri, Isus frecventa templul și nu a combătut ideea existenței acelei clădiri și a faptului că oamenii se adunau acolo ca să vorbească de Dumnezeu! Deci, o clădire dedicată întâlnirii oamenilor pentru apropierea de cele sfinte (catedrală, biserică, templu, casă de rugăciune) este plăcută de divinitate dacă oamenii care merg acolo au inima curată și chiar fac lucruri în concordanță cu voia lui Dumnezeu! Când nu s-a mai întâmplat asta, Isus a răstunat tarabele comercianților din fața templului sau a "condamnat" acel templu la distrugere (făcută de romani câteva zeci de ani mai târziu). Așadar, clădirea în cauză este binevenită atâta timp cât nu devine un "idol" în sine, ci un "instrument" care să-i ajute pe oameni să progreseze în lupta lor de desăvârșire! Așa cum "instrumente" sunt și rugăciunea, pocăința, mărturisirea păcatelor, slujba religioasă sau postul!

      Ștergere
    6. Nu va fi nicio desfiintare, ci va fi o intarire a credintei si o sa apara protectie, chiar.

      Ștergere
    7. NU SE DESFINTEAZA NIMIC, NU VA FI SARACIE SI NICI APOCALIPSELE LA CARE VISATI.

      Ștergere
  24. Va putea fi desfintata daca o sa se adevereasca ceea ce a prezis Arsenie Boca , poate un bombardament si distrugerea Bucurestiului.Sa nu uitam de cel dea treilea razboi mondial de care si Maria la avut in viziuni ei.

    RăspundețiȘtergere
  25. ROMANIA ESTE TARA MANTUITORULUI LUMII!!!

    SFANTA TREIME,pe toate le randuieste fara voia noastra,chiar daca noi suntem foarte rai si ne dusmanim aproapele,distrugem toata creatia LUI DUMNEZEU,nu dorim binele pe pamant.Noi nu intelegem aceste mesaje foarte puternice asupra noastra,care sunt transmise de DUHUL SFANT,prin doamna Maria.Minunile au inceput sa apara in tara,si dupa vizita PAPEI,nu dureaza mult si vin si cei alesi de SFANTA TREIME,si PRUNCA LUI DUMNEZEU,va trezi omenirea sa-l urmeze pe DUMNEZEU,sa doreasca pacea pe pamant,sa-si iubeasca aproapele si sa-i ajute pe cei bonlavi si saraci,ca numai asa ajungem la mantuirea sufletului.Multi care sunt miliardari,vor dori sa faca scara din bani numai sa-si salveze sufletul din ghiarele celui rau,care doreste sa conduca,sa manipuleze omenirea cu minciuni,sa porneasca razboiul.Dar puterea LUI DUMNEZEU,este foarte mare,si daca il rugam sa ne ierte,toate se pot schimba in bine cu puterea SFINTEI TREIMI.

    RăspundețiȘtergere
  26. 22,33 Iti dau dreptate asa cred si eu e mai aproape si mai plauzibil un razboi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. Dragnea e de vina! Conduce de la Rahova guvernul :))

    RăspundețiȘtergere
  28. Distrugerea Catedralei Mănturii Neamului,ar arăta că dușmanii ortodoxiei sunt de-a dreptul furioși,și nu mai lucrează pe ascuns la distrugerea credinței.
    Catedrala Măntuirii Neamului este un SIMBOL CREȘTIN de prim rang,cu o putere energetică foarte mare,capabilă de a anihila energile negative din București si țară.CINE NU VREA SIMBOLUL MĂNTUIRII prin ortodoxie?
    Aceștia se vor da drept creștini(falși)care se vaită de banii cheltuiți pe catedrală,prin lozinci de genul"în loc de catedrale,mai bine din fondurile acelea să se fi făcut spitale și școli".Lozincă falsă! De ce? Pentru că,clădirea se construiește mai ales din donații benevole,contribuția primăriei București fiind de sub 1% din fondurile sale.Ce vor face cei cu strigăturile:"fonduri pentru spitale nu pentru catedrale"? Îi vor spănzura pe creștinii ce au făcut donații?
    În ceea ce privește"mai bine spitale,școli":
    -Catedrala Măntuirii Neamului are o latură care va fi SPITAL CREȘTIN,unde vor fi tratați gratuit cei săraci,și o altă latură cu o ȘCOALĂ pentru copiii săraci și orfani,unde toate vor fi gratuite.Să vezi ce se vor îmbulzi să se interneze gratuit cei ce acum strigă"mai bine spitale decăt catedrale"
    Apoi,dacă se distruge catedrala,ce va urma!?? Terenul este una din locațiile ce a fost"ochită"atăt de către investitorii imobiliari rapace,căt și de către cei ce vor construirea celei mai mari moschee din Europa! Nu știați??? Planul arhitectural este deja făcut.Au și alt plan,dacă nu vor putea dărăma clădirea,prin care vor transforma doar turnurile și cupolele în minarete gen geamii,ca la catedrala din Istanbul care a devenit Marea Moschee Albastră.Cu ajutorul oilor prostite cu lozinca"mai bine spitale",vor să dărăme catedrala construită pe fonduri majoritar donate,pentru a ridica în locul ei,Marea Moschee a Musulmanilor europeni"din fondurile statului român,de 10 ori mai mari decăt cele a catedralei!
    Știați că,ridicarea moscheeii face parte din "ordinul"primit de Ponta și Johanis de la "fiara europeana",prin care se angajează ca România să primească minim 750.000 de imigranți musulmani originari din nordul Africii(nu din Siria sau zone de război)și asta în prima fază! Ei vor avea nevoie,nu-i așa,de o moschee,iar românii trebuie să fie toleranți"political corect"și să nu comenteze!Știți că acești imigranți vor veni de bună voie în România,pentru că li se vor întocmi acte de emigrare încă dinainte de sosire.Vor fi proveniți dintre cei ce vor fi expulzați din țările din vest,prin politica de expulzare care va începe în 2020.Elvetia,Germania,Danemarca,Suedia se vor curăța de elementele periculoase,trimițăndu-le în România, singura care a acceptat.Iar românii habar nu au!.Nici măcar bulgarii nu au acceptat!De ce credeți că Ungaria,Polonia nu sunt de acord,și nici nu-și vor dărăma catedralele? Pentru a-și păstra identitatea națională!Dar J.K știe că în planul pentru România,se lucrează la dezmembrarea sa,iar el va urma să fie președintele Transilvaniei,rezultată din dezmembrare.Acolo nu vor fi moschei.În schimb,Muntenia va fi lăsată pradă musulmanizării.Mai puneți pe deasupra și asumarea repatrierii masive a rromilor în Romănia,prin care"se vor întoarce acasă"toți rromii din Europa,pentru ca toti vor fi declarați de origine română,inclusiv cei din Cehia,Slovacia,Ungaria.Aceste țări nu-i vor recunoaște,dacă nu au acte doveditoare de naștere pe teritoriul lor,iar proștii de români,de frică că vor fi arătați cu degetul de catre restul europei,ca fiind rasiști,îi vor primi pe toti pe simpla declarație de naștere.Vor fi atăt de mulți(milioane),încat li se va face țara lor în Oltenia!Restul Munteniei va fi pașalîc.
    Români,treziți-vă și nu puneți botul la lozinci anticatedrală,pentru că vă semnați condamnarea copiilor la deznationalizare,suplicii,execuții în stil issis prin decapitare,dacă nu aderă la islamism și șaria!Dacă suntem uniți și ne apărăm Catedrala Neamului,nu le vor reuși planurile de pe tabla de șah a României!
    CINE ESTE ANTI-CATEDRALĂ ESTE ȘI ANTI-CRIST!

    RăspundețiȘtergere
  29. sunt ANONIM 5-de la duhovnicul meu de suflet am aflat ca DUMNEZEU revelat lui, i-a spus ca aceasta catedrala a mantuirii neamului, trebuia sa fie construita in PIATRA NEAMT loc sfant si cu oameni credinciosi--deasemenea l-am auzit spunand: sa stiti ca multe biserici se vor construi dar lumea nu va calca in ele,in trecut erau mai putine si lume multa in ele- credinta sta in suflet iar sf liturghie necesara -sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  30. de unde atita sfintenie? ati adus-o cumva de acasa?

    RăspundețiȘtergere
  31. Daca e nevoie urgenta de locuinte pt sinistratii de la urgie nu o sd ii lasi sadoarma in frig..se vor face nationalizari pina acolo pona la rdezolvare prin reconstructie.

    RăspundețiȘtergere
  32. Maria Ghiorghiu ai "prins" iar "strategiile" dusmanilor. Mesajul pe care l-ai primit este de atentionare pentru popor si de informare a ceea ce se are in vedere asupra lui.
    Sunt venite in timp util aceste mesaje.

    RăspundețiȘtergere
  33. Dar nu o sa mai fie ulterior nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  34. A doua zi a vizitei papei m-a lamurit cu privire la scopul acestei vizite.Chiar asa,suntem luati de prosti?

    RăspundețiȘtergere
  35. Scopul nu-l stie nici prezidente...
    A venit banuind ca in Romania atacul pe care toti il resimt in desfasurare se estompeaza si i se mai spala din pacate...
    Sumitul s-a dorit la Sibiu pt. ca este loc Sfant si in felul asta spera ca UE nu se va destrama ! ( Sibiu-capitala europeana= coincidenta:(((( )
    A-ti vazut cat de repede si puternic a spalat ploaia pasii si fumul papii in Bucuresti ? oare; Intrebarea mea este cum o sa-l elibereze astia pe Dragnea, ca o sa o faca, intelegand ca e jale mare altfel..

    RăspundețiȘtergere
  36. Nu o distruge nimeni, o consolidează si o face de 5 stele dar o sa fie probabil templu masonic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha 19.11 esti simpatic(a). S-ar putea sa fie asa...din nefericire

      Ștergere
  37. Imi place catedrala,in special interiorul,peretele din fata numit iconostas sau catapeteasma,care este foarte luminos si are un aer tineresc.

    RăspundețiȘtergere
  38. pt 1 iunie 01:40-sunt ANONIM 5-mesajul d-stra incearca destabilizarea credintei omului-nici eu nici d-stra nu veti ajunge la credinta duhovnicului meu-ar trebui zile intregi sa va spun ce-am trait alaturi de el,cat m-a ajutat pe mine si pe multi-asta nu va da dreptul sa-i judecati pe cei cu har si daruri-suntem diferiti de la DUMNEZEU ca sa invatam sa distingem binele de rau-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  39. intreb-care a fost scopul Papei sa mearga in comunitatea rroma din Blaj?

    RăspundețiȘtergere
  40. Daca nu mai ai popor, nu mai ai ce mantui in Catedrala .

    Probabil vor mai emigra vreo 10 milioane de romani in urmatorii ani . Seceta , foame, coruptie, aici vor fi de toate.

    RăspundețiȘtergere
  41. Da Maria,Papa este omul lui dumnezeu,intrebarea este"CARE dUMNEZEU?"dUMNEZEUL CARE CONDUCE SI SUPUNE ACEASTA LUME IN INTERESUL PROPRIU.TU VEZI CE TREBUIE SA VEZI,NU CEEA CE ESTE!
    Omul nu stie ca dumnezeul care a condus aceasta lume de mii de ani care a infiintat toate religiile obligand sufletele care sunt si vin din Dumnezeul adevarat, sa ingenuncheze si sa i se inchine,este un REPTILIAN.Aceasta lume si scanteile Divine au uitat cine sunt ele si se inchina lumii intunecate,Demiurgului
    De aceea strig la voi,TREZITI-VA SI AMINTITI-VA CINE SUNTETI!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere