miercuri, 22 mai 2019

BOICOT ! S -A ADEVERIT ! PRESEDINTELE ALDE ,CERE ELECTORATULUI SA BOICOTEZE REFERENDUMUL !

                                                                       Dragii mei,

Scriam în urma cu 5 zile,un articol cu titlul din linkul de mai jos :

Acum 5 zile - În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu , un singur cuvant ... Boicot ! Boicot,Boicot." Dragii mei, acesta a fost cuvantul, acesta l-am scris si eu. ... Cu dragoste,Maria.                                

Si iata ce a anuntat dl Calin Popescu Tariceanu:
Acum 7 ore - Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că solicită electoratului să boicoteze referenumul iniţiat de preşedintele Klaus ...

Se pare ca este vorba despre Boicotul Referendumului din 26 Mai 2019.
Asa cum toate se adeveresc in timp, asa va fi si rezultatul acestui REFERENDUM.
Nu va trece !
Eu am si-acum o sabie infipta bine in suflet,cand romanii au fost chemati la REFERENDUMUL pentru familia traditionala,adica ,CASATORIA dintre un barbat si o femeie,iar KLAUS IOHANNIS jubila de bucurie ca nu a trecut REFERENDUMUL. 
S-a pus de-a curmezisul contra LEGILOR LUI DUMNEZEU ,impreuna cu cei care l-au ascultat si nu au iesit la vot.
Cum ar fi putut sa treaca,daca el ca PRESEDINTE al ROMANIEI,a iesit pe sticla si a spus oamneilor sa nu mearga.
Iata: 
20 mar. 2019 - Pe 20 martie 2019, prezent la o dezbatere în cadrul festivalului de filme documentare One World, președintele Klaus Iohannis a răspuns unei ...
19 mar. 2019 - Dar românii au dat o lecție imensă acestor infatuați care au promovat ura și, așa cum se spune popular, i-au tratat cu flit. ... Subiecte: Activism LGBT Parteneriat civil Referendum pentru familie Revizuirea Constituției ...


21 mar. 2019 - https://basilica.ro/patriarhul-daniel-vizita-istorica-in-rusia-invitatia-a-fost- ... N-ar strica, pe lângă această susținere a familiei normale, să se predice mai ..... Referendumul pentru fMilie a fost initiat de societatea civila si a fost 

Iohannis spune că susținătorii „infatuați” ai Referendumului pentru Familie „au promovat ura” și că „românii i-au tratat cu flit”.



românii le-au dat „o lecție imensă” celor care au promovat „un mesaj intolerant”.
„Stat de drept fără drepturile omului nu poate să existe și aceste lucruri sunt statuate în Constituție. Cu siguranță că nu e suficient ca un lucru să fie scris, trebuie și respectat și pus în practică. În această zonă, cred că societatea mai are un drum lung de parcurs, este vorba de acceptare, este vorba de educație și de toleranță. Vă amintiți când a apărut ideea cu referendumul, am devenit inamicul public nr.1  când am spus că trebuie să fim toleranți. Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranți. Dar românii au dat o lecție imensă acestor infatuați care au promovat ura și, așa cum se spune popular, i-au tratat cu flit. Românii au fost mult deasupra acelei părți a clasei politice care a promovat agresiv și cu un mesaj intolerant acel referendum”, a declarat Iohannis, citat de Știri pe surse.
În perioada 6-7 octombrie 2018 a avut loc primul Referendum Național pentru revizuirea Constituției declanșat printr-o inițiativă cetățenească, în sensul definirii căsătoriei ca fiind uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie, spre deosebire de textul anterior, care folosește noțiunea de „soți”, lăsând loc de interpretare în limbajul noilor ideologii despre genul persoanelor. Referendumul a fost invalidat din cauză că nu s-a atins pragul minim necesar de participare la vot, textul constituțional despre căsătoria civilă rămânând neschimbat: uniunea liber consimțită dintre soți.
Președintele nu este la primul mesaj favorabil homosexualilor. Anul trecut, în timpul unei întâlniri cu studenții, acesta a spus că-și dorește legi care să elimine total discriminarea și a spus că intoleranța este în creștere, refererindu-se la Referendumul pentru Căsătorie.
La peste trei ani de la începutul procedurii cetățenești, Președintele afirma că momentul respectiv nu este potrivit pentru desfășurarea consultării populare. La finalul lui 2016, Președintele spunea că Referendumul ar fi un pas spre „fanatismul religios”.
De asemenea, șeful statului a blocat legea organizării referendumurilor de două ori: o datăprin retrimiterea actului în Parlament pentru revizuire și apoi prin refuzul de a-l promulga și sesizarea depusă la CCR. 
Acum de ce ar trebui sa mearga romanii la REFERENDUMUL său??? Ca sa i se faca numarul de electorat?
In viata,Roata se intoarce ! DUMNEZEU are grija de fiecare. 

Tăriceanu: Cer electoratului să boicoteze acest referendum

V.I.
Politică / 
Călin Popescu Tăriceanu
Călin Popescu Tăriceanu

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marţi, că solicită electoratului să boicoteze referenumul iniţiat de preşedintele Klaus Iohannis, care nu este altceva decât un mijloc de a aduce mai mulţi oameni la urne şi de a favoriza PNL.
"Comisia Europeană şi Comisia de la Veneţia, atât de des invocate, au spus că nu este corect să se organizeze o altă manifetare electorală în ziua alegerilor pentru Parlamentul European. Aţi văzut cumva vreun oficial european, pe domnul Timmermans sau pe Junker, să spună un singur cuvânt despre acest referendum? Eu profit de ocazie să mă adresez electoraului din România să-i cer să boicoteze acest referendum pentru că el nu este un instrument de măsurare a popularităţii peşedintelui. Trebuie să mergem la alegerile pentru PE să dăm o opţiune pentru cei care pot să reprezinte cât mai bine România", a declarat, marţi seară, la Antena 3, Călin Popescu Tăriceanu.
Aceasta a spus că şi-ar dori ca după alegeri, toţi europarlamentarii care merg la Bruxelles "să reprezinte împreună România, toţi parlamentarii, o voce puternică, capabilă să reprezinte interesele României".
Tăriceanu a afirmat că "aceste alegeri sunt mai importante decât cele din trecut", miza fiind mai mare.
"Miza este mai mare, se încearcă obţinerea unei mai mari participări la vot prin organizarea referendumului. Preşedintele încearcă să-şi favorizeze partidul, crezând că, dacă va fi o rată mai mare de participare, va obţine un scor mai mare, în speranţa - aşa cum am văzut în ultima vreme - ca rezultatul alegerilor, presupus unul defavorabil pentru coaliţia la guvernare şi favorabil pentru PNL, să creeze premiza unei răsturnări a Guvernului şi eventual aducerea unei formule de guvernare cum a mai fost în 2016 cu rezultatele catastrofale pe care le cunoaştem, dar care să-i paveze drumul actualului preşedinte pentru câştigarea alegerilor de la toamnă", a mai declarat Tăriceanu.
Preşedintele Klaus Iohannis a decarat, marţi, la Craiova, că referendumul din 26 mai este "cel mai important lucru", fiind capabil să redea România românilor. Şeful statului susţine că referendumul se axează pe două lucruri fundamentale: justiţie dreaptă şi lupta anticorupţie. "Acest referendum oferă ştampila românilor să spună clar PSD-ului că aşa nu se mai poate continua", a afirmat şeful statului, potrivit căruia "Da" la referendum înseamnă "Da, PSD acasă".
Eu voi merge la VOTUL pentru ALEGERILE 
PARLAMENTARE a UE,dar Buletinele pentru
 REFERENDUM le voi refuza categoric.
Voi dragilor, faceti cum va dicteaza inima 
,sufletul si constiinta !
                              Cu dragoste,Maria.

106 comentarii:

  1. Tariceanu, Dragnea si slugile lor au adus tara asta de rusinea lumii. Nici o sansa si nici un viitor cu astia. Ce pedeapsa de la Dumnezeu sa avem asemenea conducatori, huiduiti de propriul popor. Cealalta (prim-ministru) era in Suceava si spune ca e in Hunedoara, a fost in Galati si a spus ca este in Iasi ..... ce oameni, habar n-au pe ce lume traiesc si nici macar unde se afla.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt pierduti in spatiu si in timp!

      Ștergere
    2. Ești complet dezinformat. E rusine

      Ștergere
    3. Esti bolnav de ura si esti manipulat fiindca nu ai informatia corecta ,,Asta este ,, Esti bine platit ??? Te pun in grija Domnului ,,AMIN ,!!!

      Ștergere
    4. Iata ce face si cu ce se ocupa DEZBINATOAREA SEFA, cu indemnul la boicot si incitarea la ura nationala! Dumnezeu sa-i dea dupa masura faptelor ei! Amin!

      Ștergere
    5. Maria Ghiorghiu, pesemne ca ai furat mult la viata ta daca esti atat de ingaduitoare cu hotii! Ti-e frica, ti-e frica! Tic, tac, tic ,tac!

      Ștergere
    6. An.16.44 ai uitat sa spui aici ce a facut basescu in 10 ani de guvernare! Vezi ca Psd-ul a facut si face ceva pentru omul de rand iar voi de 4ani de la alegeri faceti dezbinare si dizordine in tara impreuna cu sasu' care uraste acest popor iar acum vreti puterea s-o luati cu japca cu batai de strada cu batjocorirea pensionarilor de catre "tinerii frumosi si liberi". Oare cine-i penalul sef in tara asta???

      Ștergere
    7. Cei care alegeti sa NU votati la referendumul lui Iohannis, este important sa va asigurati ca pe lista cu semnaturile de participare la referendum, in locul semnaturii dvs. este trasa o linie! Doamne ajuta!

      Ștergere
    8. 14:22, cum as facem asta? da-ne o idee....

      Ștergere
    9. 15:23, vezi-ti de treaba, nu umbla du smecherii. Mesajul este clar.

      Ștergere
    10. 14:22, buna precizarea si-ti multumim!

      Ștergere
  2. Ce mi-as dori sa ca veda pe voi, astia care tineti cu infractorii, care vreti gratiere si amnistie, in Sectia de Politie facand plangere penala ca v-a fost furat portofelul, v-a fost sparta casa, copiii si parintii vostri au fost talhariti sau...feresca Dumnezeu violati. Atunci, cand veti simti prin ce trec victimele infractiunilor savarsite de actualii detinuti si viitorii gratiati, veti intelege cat de importante sunt legile, ce inseamna pedeapsa dispusa de instanta, ce inseamna recuperarea prejudiciului. Sa ma ierte Dumnezeu, dar voua, alora care vreti amnistie,gratiere, coruptii in libertate, etc, chiar va doresc sa deveniti victimele unor infractiuni. Stiu ca voi fi biscorodita si mi-o asum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi sa nu-ti cada pe capul tau si al copiilor tai blestemele celor condamnati pe nedrept. In locul tau mi-ar fi maaare frica. Apoi ...cei mai mari infractori, cei care au furat miliarde de euro si au vandut tara pe nimic strainilor, drepturi si libertati se afla in megafunctii. Aia-s mafiotii si adevaratii infractori
      Sa stii ca peste tot in lume,in tari bogate, se fura portofele ,etc dar pedepsele sunt cel putin de 10 ori mai mici ca in Ro. Nu mai prosti tu si veni cu vrajeli de 2 lei
      Rezultatul puterii sporite a abuzurilor si mafiei din justitie din ultimii 10 ani: Ro este cea mai saraca si prost vazuta tara din UE si de pe tot globul "datorita" SRI si a institutiilor de forta DIICOT DNA ANAF si restului mafiei. Aici sunt infractorii cei mai periculosi

      Ștergere
    2. Totusi 22.02, rezultatul , shariei'' este o oaresce curatenie pe plan minor in Romania, dar cu ce pret, Dama la pioni, dama la nebuni...una peste alta COMPLET IMPOTRIVA GANDIRII MELE !este incredibil!

      Ștergere
    3. 17.00 la cate furaciuni de sute miliarde euro au ajutat/ participat cei din justitie si servicii care au mii de euro salar/pensie lunar, imagineaza-ti ca unul cu salar de 300 euro lunar este indreptatit sa mai ciordeasca de pe unde poate . Corect? Este corect si firesc🍟🍟🍟😎😎😎

      Ștergere
    4. 22.02 SE VEDE CLAR CA ESTI UN INFRACTOR CA SI EI, CU MUSCA PE CACIULA!DU-TE SI FREDONEAZA LA ALTA MASA DE FRAIERI!

      Ștergere
    5. 22:02, ce ai scris pe tine te loveste...realitatea.

      Ștergere
    6. Asa este 22:02!

      Ștergere
  3. Si eu cer de mult,e neconstitutional,doar o metoda de a creste ponderea naivilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu cer de mult,e neconstitutional,doar fara rost ,ca o metoda de a creste ponderea naivilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acuzati acum pe antena 1 pentru o femeie care a vindut copii,mai stim noi pe unul nu spunem cine ca oricum stie cam toata lumea,cel cu boicotarea familiei crestine.

    RăspundețiȘtergere
  6. actuala Putere sa sprijine blogul.
    incredibil.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si totusi ,in referendumul din 26 mai se intreaba niste lucruri de bun simt : sa nu mai se dea legi pt. INFRACTORI.
    PSD de 6 ani numai asta face .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti tare naiva,se incearca indreaptarea unor legi proaste,ai impresia ca,in Romania,legile sint perfecte?

      Ștergere
    2. An.18.34 dar basescu ce a facut in 10 ani de guvernare???

      Ștergere
    3. 23.34 se indreapta niste legi proaste pt. hoti?

      Ștergere
  8. De ce doamna Maria sustineti acesti hoti? Referendumul este pentru a scapa Romania de hotii din toate partidele. Noi trebuie sa votam pentru o Romanie fara penali si corupti. Dumneavoastra in loc sa indemnati lumea la vot pentru a vota o Romanie fara penali si corupti,dumneavoastra il denigrati pe Iohannis pentru ca lumea sa boicoteze Referendumul. Stiu ca sunteti o persoana credincioasa dar nu inteleg de ce sustineti hotii. Eu chiar nu inteleg sunt persoane care nu au ce manca ,copiii lor merg seara la culcare cu burtica goala sau forfotesc un colt de paide de acum trei zile. De ce sa nu incercam o schimbare. Am vazut ce a facut PSD-ul,a promis in campanie multe dar nu au facut nimic ,s-au ocupat doar de legi pentru a scapa ei de dosare. Scolile au ramas cu wc.in curte de ne mor copilasii inecati,autobuzele sunt varza,ne mor copiii pentru ca se deschid usile din mers,strazile sunt carpite si nu mai vorbesc de autostrazi zero. Trebuie sa iesim la vot sa votam pentru o Romanie curata,o Romanie fara penali si fara corupti. De ce sa-mi fie mila de ei? Au furat trebuie sa mearga unde le este locul,sa nu va fie mila de acesti hoti,indiferent din ce partid fac parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord.

      Ștergere
    2. 18:37, corect!

      Ștergere
    3. An.18.37 esti de acord ca primul penal al tari dovedit de tribunal este tocmai cel care face referendumul? Praf in ochii poporului este acest referendum. Tot dati vina pe Psd care a facut totusi ceva pentru omul de rand atat cat l-a lasat iohanis, dar basescu 10 ani cu pdl-ul azi pnl-ul ce-a facut?????

      Ștergere
    4. sunt platiti gras sa spuna contrariul si sa bage zazanie intre oameni insa in realitate ei acopera hotii de miliarde nu pungasi de doi lei

      Ștergere
  9. boicot=dezinformare=lupta pentru putere-TOATE PARTIDELE SUNT MINCINOASE SI NU LE PASA DE POPOR

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba le pasa...doar de propriul buzunar...in rest,Dumnezeu cu mila.

      Ștergere
  10. Foarte, foarte bine !!!!!
    Felicitari dlui Tariceanu !!!!!!
    Dna Maria, a-ti punctat dv. f.f.f. bine ceea ce aveam de spus...asa ca inca o data, rog cetatenii acestei tari sa nu iasa la vot nici macar pt. a anula buletinele de vot !!!!!
    BOICOT !!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Roagate lui Dumnezeu nu la cetateni!.

      Ștergere
    2. 19.41 Stiga hotul cat il tineau rarunchii! Esti un hot ca si el daca il aprobi. Dumnnezeu rabda dar nu iarta ce faceti voi acum impreuna cu aceasta femeie inselata de diavol care se numeste Maria Ghiorghiu!

      Ștergere
    3. Anonim23 mai 2019, 06:47
      Va veni peste tine RASPLATA LUI DUMNEZEU ! DOAMNE AJUTA s-o poti duce !

      Ștergere
    4. 06:47, 👏👏👏👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  11. "Domnul Tăriceanu are atârnată de coadă o tinichea extrem de urâtă – sesizarea justiției din Austria privind o mită de 800 de mii de euro, din perioada în care era prim-ministru. Candidatul la președinție Tăriceanu are nevoie de o amnistiere a faptei de luare de mită. Adică de o ștergere ca și cum n-ar fi fost. Or exact despre asta este prima întrebare de la Referendum.

    Așa se explică faptul că aseară Călin Popescu Tăriceanu și-a îndemnat public susținătorii la boicot. Ca să înțeleagă și ei, neatenții, că oricât l-ar urî pe Dragnea, oricât l-ar iubi pe el, pe Tăriceanu, chestia asta cu Referendumul nu-l ajută ci îl scufundă."
    Sursa: https://www.moise.ro/2019/05/19/cei-mai-eficienti-promoteri-ai-referendumului/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.52 da la case merje amnistia, daca-s mai putine de 50 ?

      Ștergere
    2. 19.52 da la case merje amnistia, daca-s mai putine de 50 ?

      Ștergere
    3. Juncker a ajutat la evaziune fiscala de sute de miliarde in perioada unde a fost prim ministru si a fost curatat si tu vii cu gainaturi...te rad si curcile

      Ștergere
  12. Doamne nici nu credeam ca acest iohanus poate fi asa cum de fapt este un dezbinator si manipulator de romani intr-un mod pervers si ticalos. Dumnezeu asa sa-i dea!!!Doamne ajuta-i pe romani oriunde s-ar afla ei pe acest pamant!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.58 Dumnezeu sa-ti lumineze mintea.Doamne ajuta!

      Ștergere
    2. 19.59 GANDESTI CU ANUSUL DE CARE FACI VORBIRE.AI MINTEA MURDARA!

      Ștergere
    3. 06:45, tu dai dovada de minte murdara, nu altcineva.

      Ștergere
  13. Asa trebuie doamna Maria
    Doamne Ajuta poporului român ori cum stie ce face romanul nu se mai lasă păcăliți.
    Cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.04 ti-am mai spus si ti-o repet, nu fi naiva, ai grija in cine iti pui increderea ca este lup in blana de oaie si drac in piele de inger! AI GRIJA MARE DE SUFLETUL TAU!

      Ștergere
    2. amenintari in mediu online??? un an inchisoare si 40.000 euro amenda

      Ștergere
  14. asta cu intorsu rotii, pai roata s-a intors, actuala guvernare a lovit prima cu un reverendum invalid, e randul Presedintelui, sa ne arate ce poate.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si ma intreb,sau il intreb pe Duhul Sfint,ca bine face cine o boicoteaza! ?Asta inseamna ca acel om ,e acord cu hotia,cu raufacatorii,inseamna ca pot sa ne conduca ei,prin a fii seful unor institutii. ..!!E bine asa cine are dosare penale sa ne conduca! ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21:08 corect spus cine boicotează ori este hoț ori prost. Un om cu frica de Dumnezeu care nu fură nu va boicota un referendum care condamnă hoția. Exodul 20:1/17 (8) Să nu furi.

      Ștergere
    2. 21.08,ce vezi rau in asta...sa ne conduca hotii,talharii,coruptii,mincinosii si de ce nu chiar violatorii si criminalii!Asa gandim,asta meritam.

      Ștergere
    3. Aratati-mi unde scrie cele afirmate? Eu dupa experienta mea, cred ca ne-au acceptat in UE pe post de obiect tap ispasitor. Aratandu-ne "iata hotii" cred ca de fapt ei distrag atentia ca ei sa fure in voie libera caci ciné va indrazni sa ii ancheteze pe ei, in special dl Junker specialist in evaziune fiscala de sute de milioane. In 2018 Bruxelles a anchetat doar Romania si Bulgaria pentru 4 miliarde primit, insa voi credeti ca restul de 163 miliarde a fost bine folosit ? Nimeni nu ancheteaza?

      Ștergere
    4. Aloo, coana maria, ce faci tu e tot impotriva legilor lui Dumnezeu. Cum adica sa vrem sa fim condusi de hoti? incalci porunca Domnului: „Sa nu furi!” Umbli cu manipularea si minciuna, coana marie! Instigi lumea la ura! Toata lumea stie cine e tariceanu, un borfas nesimtit cu 7 neveste. Nu s-a adeverit nimic! Sa-ti fie rusine pentru ce faci acum!

      Ștergere
    5. Ajuta, Doamne Dumnezeule ca hotii sa nu aiba spor si referendumul sa treaca! Izbaveste , Doamne tara asta de hoti si infractori precum si de „bine intentionati” ca Maria Ghiorghiu care ii fac mult rau!Amin!Asa sa ne ajute Dumnezeu!

      Ștergere
    6. Anonim23 mai 2019, 06:41
      Da ,o sa va ajute (si o sa te ajute ) DUMNEZEU ,ca sa treaca acest REFERENDUM al lui IOHANNIS,asa cum si voi ati ajutat ca sa se consfinteasca CASATORIA dintre un BARBAT si o FEMEIE ! Cum a trecut acel REFERENDUM care era LEGE DIVINA de cand lumea si pămantul,asa va trece si acest mincinos REFERENDUM pe JUSTITIE.

      Ștergere
    7. Anonim, 06:41, ma uimesti! De ce este mai bun si mai cinstit Johannis decat Tariceanu?

      Ștergere
    8. An.06.41 asa sa-ti ajute Dumnezeu!!!

      Ștergere
    9. An.06.41 asa sa-ti ajute Dumnezeu!!!

      Ștergere
  16. Rectificare: referendumul va trece!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.04 DAAAA!Dumnezeu va fi de partea romanilor cinstiti! Jos cu mafia psd-alde-udmr. Praful se va alege de tot ce-au furat!

      Ștergere
    2. NU VA TRECE ! CATEGORIC ! Va trece precum a trecut si cel care ar fi trebuit sa treaca, cel desxpre CONSFINTIREA FAMILIEI dintre un barbat si o femeie. Acesta treebuia sa treaca cu 99,99 %. Roata se invarte ! Stie DUMNEZEU cum !

      Ștergere
  17. UE = Sistem Anti-Crestin si Anti-Romanesc.

    DE CE AM VOTA ASA CEVA?

    UE ataca spre distrugere, prin legislatia impusa popoarelor europene, toate valorile crestine europene.

    UE impune pas cu pas:
    1. Consumerismul si Materialismul. Disparitia spiritualitatii in Europa
    2. Descrestinarea Europei
    3. Homosexualizarea copiilor europeni prin programe si manuale in Gradinite si Scoli
    4. Vaccinarea Obligatorie pentru imbolnavire si limitare a capacitatii intelectuale
    5. Disparitia banilor cash (lichizi) care va insemna dependenta totala de banci
    6. Cipuirea populatiei care va insemna sclavia totala
    7. Imbolnavirea popoarelor prin medicamente toxice si alimente toxice vandute legal in farmacii si magazine
    8. Metisarea Europei prin invaziile premeditate de hoarde de imigranti musulmani etc

    Cine este cu adevarat european, nu merge sa voteze si sa gireze un sistem anti-european numit Uniunea Europeana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Total fals. Propaganda rusa.

      Ștergere
    2. Care propaganda rusa????deja sunt in derulare aceste programe mihai35 ce faci dormi????

      Ștergere
    3. https://eufrosin.wordpress.com/2010/02/19/masoneria-pe-fata-vrem-homosexualitate-dizolvarea-tarilor-europene/

      Ștergere
    4. https://eufrosin.wordpress.com/2010/02/19/masoneria-pe-fata-vrem-homosexualitate-dizolvarea-tarilor-europene/

      Ștergere
  18. Ii rog pe cei care detin mai multe informatii daca vor sa-mi spuna,se maresc indemnizatiile fostilor detinuti politici?Va multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  19. Tu 21.08, se vede ca ai ordine nu intrebari :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:54, sate intrebe oare pe tine?.

      Ștergere
    2. 23:54, ce ordine, ce intrebari? :))))
      02:09, ce anume sa-l intrebe pe user-ul 23:54? Si cine?

      Ștergere
  20. https://sanatosvalley.ro/angajat-onu-tehnologia-5g-inseamna-razboi-impotriva-umanitatii/

    RăspundețiȘtergere
  21. https://m.zf.ro/business-hi-tech/vodafone-anunta-lansarea-serviciilor-5g-in-bucuresti-este-o-retea-live-nu-mai-este-un-test-am-iesit-din-zona-de-experimente-18129868

    RăspundețiȘtergere
  22. Papa Francisc afirma ca Sfanta Cruce este un semn al esecului lui Dumnezeu. Ceea ce dovedeste ca Papa, cu satanistii si cu sectarii, sunt frati in NECINSTIREA Sfintei Cruci.
    https://m.facebook.com/groups/2312569732305103?view=permalink&id=2369897246572351

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eretic acest papa,lumea se convinge pe zi ce trece

      Ștergere
    2. 00:04, Sfanta Cruce este Mantuitoare. Sfanta Cruce reprezinta Invierea, fiind o Inaltare, nicidecum un esec. Esecul este al celor care privesc Sfanta Cruce ca moarte si nu o privesc ca si Viata. Sper ca m-am facut inteleasa!

      Ștergere
  23. https://gandeste.org/general/uniformizarea-maselor-in-laboratorul-mintii/94341

    RăspundețiȘtergere
  24. Mercurul din peste e toxic iar cel din vaccinuri e terapeutic?

    RăspundețiȘtergere
  25. https://www.flacaraortodoxiei.ro/2016/06/dupa-legalizarea-casatoriilor-gay-vine-pasul-urmator-oamenii-caine.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  26. 23.28 termina cu prostiile, indoctrinatule!

    RăspundețiȘtergere
  27. SFANTA TREIME,sa lumineze poporul Roman,sa se lepede de minciuna,si sa porneasca spre drumul cel drept catre BUNUL DUMNEZEU.Nu avem ajutor decat la SFANTA TREIME.

    RăspundețiȘtergere
  28. BOICOTUL trebue folosit ca pregatire pentru REVOLUTIA prin Vot la urne in luna NOIEMBRIE,dar ar trebui ca biserica ortodoxa sa ia pozitie de sprijinire a unui BUN CRESTIN moldovean care la rindul lui odata ales sa sprijine realizarea ''AUTOSTRAZII UNIRII' intrerupta in 1940 cind constructorii de linga Chisinau care lucrau efectiv la autostrada,au fost ultimii care s-au retras din Basarabia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. Vorbiti de Iohanis ca nu este crestin ,cand el merge la biserica impreuna cu unica lui sotie ? Atunci Tariceanu care este la a 6 nevasta si Dragnea care trsieste in concubinaj cu tanara juna ce sunt ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anit23 mai 2019, 10:36
      Ce porti tu grija celor care se insoara de nu stiu cate ori ?
      Iti da de mancare? Iti da salariu mai mare? Ce te intereseaza pe tine ,cine cu cine se insoara? Este viata lor ! Pe noi ne intereseaza faptele lor, felul cum ne conduc ! Da-mi si mie un exemplu bun ,ce a facut IOHANNIS in toti acesti ani de domnie ??? Ai? Eu nu cred ! A dezbinat poporul roman si a calcat in picioare CONSTITUTIA ROMANIEI. S-a folosit de orice TRAGEDIE ca sa pota arunca cu noroi in cei de la guvernare. Voia sa serbeze REVOLUTIA din 1989 in IUNIE,ca sa-i prinda lui bine la alegeri. Acestea chiar nu le vedeti ? Si sunt doar cateva ! Amintiti-va de acest articol: Dumnezeu există - Mărturii.: NEAMŢ AŢI VRUT ,NEAMŢ AVETI ...
      mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/05/neamt-ati-vrut-neamt-aveti-bociti-va.html
      10 mai 2018 - NEAMŢ AŢI VRUT ,NEAMŢ AVETI ! BOCITI-VA COPIII SI TINERII ! Dragii mei, Deoarece s-au intamplat lucruri care aduc lumina in acest articol, ...
      Eu va remintesc toate acestea, căci multe vom trage după acest om,anti -popor romanesc.

      Ștergere
  30. https://www.youtube.com/watch?v=iF-MFqxKVBk&list=UUy3rtqv4zz5g71IGNuvKozQ&index=9

    74-RO Andreea, 6° Protocol De Investigare: 5G

    9. Exista un proiect neoficial in spatele utilizarii noului standard de comunicare 5G? Raspunde cu da sau nu. Ce se intentioneaza prin acest proiect? Pentru a atinge viteze mari, 5G-ul foloseste frecvente neutilizate pana acum, numite "unde milimetrice". Aceste unde au un spectru de frecvente intre 30 si 300 GHz (giga herti). 10. De ce sunt utilizate aceste frecvente electromagnetice? Radiatiile wireless in MHz, GHz si THz sunt efectiv de miliarde de ori superioare frecentei normale a Terrei, cunoscuta ca si rezonata Schumann cu valoare de 7.83 Hz ( denumita si frecventa OM). 11. In prezent, rezonanta Terrei este in crestere. Exista o corelatie cu utilizarea undelor milimetrice in cadrul proiectului 5G? 12. Observati efectele radiatiilor undelor milimetrice asupra naturii. 13. Observati efectele asupra animalelor. 14. Descrieti efectele asupra oamenilor dupa cum urmeaza: - reactiile corpului astral - reactiile corpului mental - reactiile corpului emotional - reactiile corpului fizic.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne omoara cu zile acesti intunecati care conduc lumea...

      Ștergere
  31. Boicotul sub o formă sau alta a fost anunțat înainte de postarea dumneavoastră. Nu mai mințiți lumea. Vă faceți de râs cu asemenea postări prin care anunțați lucruri anunțate deja și nu este prima dată când faceți asta. Ați mai anunțat evenimente care avusese deja loc. Nu vă este rușine să mințiți în așa hal?

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu voi vota doar pentru Europarlamentare.Activitatea actualului presedinte, ideile sale, atitudinea pe care-a avut-o fata de poporul roman si convocarea acestui referendum nu merita atentia mea si nici votul meu.

    RăspundețiȘtergere

  33. Anonim23 mai 2019, 06:59

    Anonim23 mai 2019, 07:00

    Ce spui tu ca am furat eu toata viata mea,sa/ti dea BUNUL DUMNEZEU tie si sa nu ai alt venit,decat din ceea ce sustii si ma acuzi tu ca eu as fi furat. Cu aceia sa traiesti toata viata !

    RăspundețiȘtergere
  34. Anonim23 mai 2019, 06:38
    Deci ceea ce eu fac si multi ca mine vor face, este impotriva LEGILOR LUI DUMNEZEU,da?
    Dar ceea ce voi ati facut cu REFERENDUMUL pentru FAMILIE,ca nu ati iesit la VOT sa votati CASATORIA SFANTA dintre un barbat si o femeie,cum se numeste ?
    Iti spun eu,si nu de la mine! Chiar acum mi-a spus un glas: se numeste SODOMIE ! Si ce s-a intamplat in SODOMA si GOMORA,de aceea veti avea parte.

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi doresc atat de mult sa fie armonie si pace intre toti oamneii politici ai Romaniei! Sa nu mai fie atata risipa de energie cheltuita cu asiduitate pe fel de fel de neintelegeri, si ura cumplita care a dus la divizarea poporului in tagme politice. Imaginati-va cat de minunat ar fi ca dl Iohannis sa fie in relatii de prietenie cu dl Dragnea si invers, sa nu se mai urasca intre ei, sa nu se mai barfeasca reciproc. Daca-ar fi asa tara noastra ar inflori pe toate planurile, ar fi fericirea pe pamant. Toti am avea fetele zambitoare si nu ar mai fi loc de huiduieli si alte manifestari ale urii si raului. Doamne ajuta sa fie pace, armonie, iubire intre liderii nostri politici!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  36. http://www.justitiarul.ro/aberatiile-puerile-si-dusmanoase-ale-lui-andrei-caramitru-sa-nu-uiti-darie-cand-mergi-duminica-la-vot/

    RăspundețiȘtergere
  37. http://www.justitiarul.ro/viitorul-cu-coviltir-al-tarii-romania-educata-a-klausului/

    RăspundețiȘtergere
  38. DA,'' Bociti-va copii'' pentru ca cei pacaliti cu vorbele ;ca-si vor revedea copii dati la infiat{?}, in vacante,ca si Doamna i-si da la infiat o fata {?},Nu au mai auzit nimic de la copii din care unii erau marisori.
    Ba o doamna Iliut, a luat si un picior in fund pentru ca a cerut relatii despre ei.

    RăspundețiȘtergere
  39. Va învățați cu apa,daca votul oamenilor ar fi contat nu ar fi fost permis.Intr o lume controlata in toate aspectele ei să crezi că cineva respecta opinia omului e totala inconștiență. Uitați va inc odată la lumea noastră,poate veți vedea realitatea!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  40. Inca nu se cunoaste reactia corpului uman,plantelor si animalelor si nici al celui atmosferic al Terei fata de invazia viitoare a undelor 5G.
    S-ar putea sa avem mari surprize,e ceva ce nu exista inainte,neexperimentat care se experimenteaza pe o scara planetara.
    In orice caz nu poate fi de bine fiind ceva nou si artificial sub ionosfera care in mod normal opreste razele cosmice permitind doar trecerea spectrului vizibil care e mult mai ingust
    S-ar putea sa fie nevoie de perdele de protectie pentru ecranarea camerelor in special a celor mai sensibili copii,batrinii si bolnavii,pentru ca se cumuleaza si cu atacul chimic din poluare si alimente chimizate-craciun

    RăspundețiȘtergere