duminică, 21 august 2016

UN CUTREMUR MARE LA SUD ,SUD - EST !

                                 Noapte de 20 - 21 August 2016 ,ora 0,15 !

                                           Dragii mei,

În aceasta noapte ,în timp ce scriam aici pe Blog, văd in dreapta mea, o casa mare la care erau ridicati doar stalpii din beton,si care stâlpi, s-au culcat la pământ într-o secunda.
Un CUTREMUR mare ,i-a culcat la Pământ pe partea laterală,adică spre cea dinspre Răsărit, cât am clipi din ochi.
 Image result for seismograf.
Se tot vorbeste de CUTREMURUL cel mare in România.
Dar eu tot nu vreau sa cred, că acesta se va produce la noi in ROMANIA; nu asa curând.
DUMNEZEU va ocroti, NOUL  SĂU IERUSALIM !
Asadar dragilor, vom auzi de un CUTREMUR intens ,care va dărâma si case,chiar daca sunt noi,sau de orice altceva, vreun incident grav care va duce la dărâmarea acelei cladiri, cu doar stâlpii de sustinere..
Să ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA  DOMNULUI,ca sa ne ocroteasca pe noi, si pe toti semenii nostri, de cutremure,de inundatii si de tot ce ne aduce suferință. 
Să nu ne fie teama de nimeni si de nimic in lumea asta, ci numai de BUNUL DUMNEZEU ca sa nu-l mâniem.
Sa implinim PORUNCILE SALE, din dragoste si cu dragoste!
                                  Cu dragoste,Maria Ghiorghiu. 

72 de comentarii:

  1. Va fi la noi in noaptea de 22 spre 23 la ora 00:00, luni spre marti la 12 noaptea. Doamne ajuta sa nu fie nimic si ma rog Domnului daca va fi urgie in acele zile pentru sufletele ce vor trece la Domnul sa treaca in lumina. Sper din tot sufletul sa nu fie nimic dar zile nefaste mi s-au aratat acele zile si doamna Maria a spus ora cand va fi: Cutremur mare ora 00:00. Acum ati venit sa-mi confirmati. Dumnezeu sa ne aiba in paza si sa se milostiveasca de sufletele noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa aveti credibilitate @ Anonim 01:27 ,trebuie sa se fi intimplat si altceva care ati prezis inainte de a se intimpla.
      Daca ati avut o alta identitate ,poate v-as fi retinut predictia/predictiile.
      Eu ,din alta sursa, stiu ca va fi intr-o vineri spre simbata .Poate Dumnezeu sa amine acest eveniment nefast datorita rugaciunilor.Oricum,doar speranta ne-a ramas. Si rugaciunea ca sa nu se intimple...

      Ștergere
    2. Si dv.aveti viziuni? De ce va semnati cu " anonim " dumnezeu sa ne ocroteasca de tot ce va venii peste noi

      Ștergere
    3. Doamne fereste,despre ce confirmare vorbiti aici că D-na Maria nu a precizat niciodată ora si data.Nu mai panicati lumea,eu zic să vă gînditi de două ori inainte de a posta un mesaj aici.

      Ștergere
    4. Anonim21 august 2016, 01:27

      Ti-am publicat COMENTARIUL ” Va fi la noi in noaptea de 22 spre 23 la ora 00:00, luni spre marti la 12 noaptea. ”ca sa vezi că nu va fi deloc asa, iar altadata sa te gandesti de o mie de ori,până să inventezi aceste date. DOAMNE AJUTA si toate cele bune.

      Ștergere
    5. Ora 00:00 nu am spus-o eu doamna Maria ca sa va arat ca nu inventez eu ci dumneavoastra ati spus-o aici: http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/08/cutremurul-mare-ora-zero.html?m=0

      Cat despre cutremure tot ati vorbit de cel putin 6 ori in ultima luna si chiar si acum. Daca nici asa nu va spune Dumnezeu atunci cand si cum caci date si ore nu va spus in afara de ora zero... Despre cutremurul cel mare din Romania ati mai vorbit, dar trebuie sa va uitati in urma. Si acum veniti si spuneti ca va fi cutre cutremur mare la sud-est. Din cate stiu la Tecuci unde va aflati sunteti in Nord iar Bucuresti-ul este in sud-est-ul Vrancei punctul/ epicentrul de unde porneste cutremurul.
      Eu stiu doar ziua nu si luna, anul sau ora. Ora ati spus-o dumneavoastra. Dumneavoastra ati spus ca va fi cutremur si nu eu. Eu v-as fi spus ca intr-o zi de 23 va incepe totul. Mai grabnic v-as fi spus ca pe 23 ne vor invada rusii spre ziua cam pe la ora 5:15 dar dumneavoastra ati spus ca vine cutremurul cel mare. Si asa stiam si eu ca inainte sa ne invadeze rusii vor provoca un cutremur asupra noastra de 7,8. 3 zile ne vom plange mortii si 7 zile ne vom plange vii apoi va incepe urgia omului. Stiu si stiam ca maine va fi o zi neagra pentru noi, pentru omenire si stiu ca si pe 13 septembrie va fi. Ce va fi nu stiu, nu stiu ce va face satan dar cu ura mare priveste catre lume si timpul sau este scurt. Isi strange armatele de demoni ca sa lupte impotriva Domnului. Ma rog pentru voi, ma rog pentru acest popor putin la minte dar mult iubitor de Dumnezeu, ma rog pentru lume si pentru toata zidirea Lui, ca nimic din ce mi s-au aratat sa nu fie. Dar nu uitati, ziua de 23 august ii place Rusiei, si Romania a imbratisat aceasta zi ca zi nationala. Nu trebuie sa ai viziuni ca sa stii ce va fi. Trebuie doar sa-ti deschizi ochii.

      Ștergere
    6. Asa este am spus despre un CUTREMUR cu ora 0, dar nu stiu locul ,ziua si luna ,poate chiar anul.
      Vom auzi de un CUTREMUR la ora zero.
      Am spus si despre ROMANIA ca va fi CUTREMUR MARE,dar fara sa dau date sigure.
      Până atunci ,nu ne rămâne decât să ne intarim în CREDINȚĂ,si sa-L rugam pe BUNUL DUMNEZEU si pe MĂICUȚA DOMNULUI,ca sa ne mai dea o SANSĂ pentru a ne indrepta si a ne smeri.
      Iar BUNUL DUMNEZEU pâna aum , a raspuns Rugaciunilor noastre,pentru că în ciuda multor controverse din mass media,in ceea ce priveste timpul in care va fi CUTREMURUL cel mare in Romania ,DUMNEZEU ne mai pasuieste.este indelung rabdator.Asadar ,de ce sa ne cerem osândă când ne putem schimba modul de viață,în asa fel încât ,să nu încălcăm nicio PORUNCĂ dumnezeiasca.
      DOAMNE AJUTA si sa fim credinciosi si optimisti.

      Ștergere
    7. Asa este doamna Maria. Acelasi lucru am spus si eu. Cu lacrimile cu care ne spala pacatele si cu rugaciunile fierbinti pe care le inalta Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si Maica Domnului nostru Iisus Hristos si cu rugaciunile Sfintilor nostri parinti inaltate catre Sfanta Treime, Domnul ne-a mai dat ragaz si S-a mai indurat de noi. Asa ma rog sa nu fie nici de aceasta data si sa pazeasca acest popor si nimic din ce mi s-a aratat sa nu fie. De acum 2 ani trebuia sa se abata asupra noastra urgia dar numai lacrimile si rugaciunile Maicii Domnului a amanat urgia ce se va abate asupra gradinii sale si ale sufletelor ce vietuiesc in ea. Orice va fi si orice se va intampla, sa nu uitati ca vom fi protejati, caci mult iubeste Domnul acest popor greu incercat. Toate se intampla cu un scop fiindca nimic nu este intamplator si totul trebuie sa se intample atunci cand este dat. Timpul este scurt pentru satan si va abate urgie asupra lumii, dar toate-i sunt ingaduite de Tatal ca sa implineasca venirea Fiului. Toate cate vi se spun si toate cate vi se arata, sunt ca sa va intoarca la Dumnezeu si sa va intareasca in credinta si nu sa sadeasca samanta fricii in sufletele voastre, caci frica vine de la potrivnicul si nu de la Domnul. De nimic sa nu va fie frica nici in asta lume nici in ceea ce vine caci nimeni si nimic nu va va clinti, fiindca de la Dumnezeu ati venit, ai lui sunteti si la El va veti intoarce. Satana nu poate sa se atinga de ceea ce nu-i apartine ci poate doar sa va pacaleasca pe voi sa ii dati ceea ce el stie ca este a Lui Dumnezeu. De voi depinde. Satana poate sa va sfasie carnea si sa va zdrobeasca oasele dar de lumina voastra, de suflete voastre nu se poate atinge fara voia voastra. El are nevoie de aceste suflete ca sa-si stranga armatele de demoni impotriva Domnului. Satana nu creeaza demoni fiindca nu este Creatorul ci ii atrage de partea lui facand din lumina voastra intuneric, facand din voi osteni ai lui. Dumnezeu sa va intareasca in credinta, caci Domnul nu vrea moartea pacatosului ci indreptarea lui. Nu moartea trupului s-o plangeti, ci moartea sufletului care ii este dat potrivnicului, caci aceia sunt mortii si blestematii care vor fi stersi din Cartea Vietii. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

      Ștergere
    8. Pe scurt:mai lungeste Doamne boala pana se coace poama!ce trebuie sa se intample,se va intampla indiferent de ce facem noi,cei care sunt trecuti in cartea vietii de la inceput vor fi vii,cei care nu,pot face orice ca tot nu vor fi.E mult mai complicat de explicat,nu toata lumea poate intelege,e un plan bine pus la punct inca din antichitate si acest lucru l-a spus si Parintele nostru drag Arsenie Boca,niciodata sa nu ganditi ca Parintele a vorbit asa numai sa spuna ceva,multumesc Parinte Arsenie Boca pt.toate invataturile,Doamne ajuta!

      Ștergere
    9. A trecut si noaptea dintre 22 si 23 ...luni spre marti si la ora 12 nu a fost cutremur...doar Dumnezeu stie cand va fi nu omul

      Ștergere
  2. Bucurestiul trebuie sa fie ras de pe fata pamantului, ca apoi sa fie construit Noul Ierusalim. Vrem nu vrem asta se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rugati-va atunci sa nu fie , sa scapam cu bine .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce rost are sa mai lungeasca Dumnezeu boala,si asa e f.grea viata asta.

      Ștergere
  4. Nu,rectific.Spunea unele profeții că va fi pe data de 23 septembrie și la ora 9.30 (!). Dar nu ma incred in așa ceva.Dar dacă sa spus in S-E nu înseamnă ca va fi la noi.Eu cred că in zona Pământului.Ma rog D.zeu să fie cu noi și să ne apere de aceste dezastre.

    RăspundețiȘtergere
  5. ALERTĂ pe Autostrada Soarelui: TRAFIC BLOCAT CÂTEVA ZILE. Află ULTIMELE DETALII despre situaţia inedită :

    http://www.evz.ro/alerta-pe-autostrada-soarelui-trafic-blocat-cateva-zile-afla-ultimele-detalii-despre-situatia-inedita.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine v a spus si ziua si ora vb așa sa băgați lumea in panica vedeți va de treaba

    RăspundețiȘtergere
  7. Secventa cu stalpii casei seamana foarte mult cu imaginile razboiului din Siria.poate ca razboiul se va intensifica.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum am anticipat.conflictul din siria se va intensifica.

      Ștergere
  8. Dragilor, eu nadajduiesc că atunci când CUTREMURUL MARE va fi in ROMANIA, DUMNEZEU SI MĂICUTA DOMNULUI îmi vor spune.
    Sa ramanem buni la inima si la suflet, si sa crestem în CREDINȚĂ. Nu avem a ce ne teme, cu asemenea VIRTUTI
    dumnezeiesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa , doamna Maria , incurajati-ne si tineti-ne sus inimile , un cutremur inseamna moartea fratilor nostri , a copiiilor, a batranilor . Nu se poate asa ceva , lectiile vietile nu trebuie sa le invatam sub daramaturi . Bucurestiul nu trebuie sa fie ras de pe fata pamantului asa cum spune ,,blondul'' de mai sus .

      Ștergere
    2. DOM NUL nu are nevoie sa radă BUCURESTIUL ca sa-si construiasca NOUL SA IERUSALIM.
      IISUS HRISTOS,nu alege orasele mari,sau oamenii care sunt doxă de carte.Ci alege un suflet bun si umil,un loc in care oamenii au CREDINȚA si DRAGOSTE fata de APROAPELE. Asadar ,BUCURESTIUL va ramane in picioare,fara niciun dubiu.

      Ștergere
    3. Oooo,Maria,un mare si sfant parinte spunea ca in Bucuresti colcaie pacatele,asa este se vede de la mare distanta.

      Ștergere
    4. Da,asa a spus Sfintul Arsenie Boca!Maria H

      Ștergere
    5. Vrem, nu vrem si cu parere de rau, acolo in Bucuresti colcaie pacatele. D.zeu a facut potopul, stricarea Sodomei & Gomorei.

      Ștergere
  9. Cum sa provoace rusii un cutremur asupra Romaniei??😅😅😅doar Dumnezeu va misca pamantul cand va fi voia Lui..nimeni nu va sti si nu stie cand va fi un cutremur...noi ne asteptam sa fie un cutremur pentru ca tot sa vorbit dar doar Dumnezeu va decide ziua cand va fi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiindca nu stii. Japonezii au simtit-o pe pielea lor. Indienii au simtit-o pe pielea lor in 2004 mai grav deatat. Lumea o simte dar nu o vede. Nu numai rusii au aceasta capacitate ci si altii. Dar lumea cand se uita la Putin vede rusii si Rusia. Lumea se uita la papusa dar nu vede papusarul din spatele cortinei. Dincolo de cortina nu este din lumea aceasta ci este peste lumea aceasta caci este a lui. Americanii stiu si se tem.

      Ștergere
    2. Rusii au tehnologia potrivita pentru a produce un cutremur.Stie si dl.gral Strainu de chestia asta.
      Daca cumva se transporta bombele nucleare la noi,acest lucru i-ar putea determina pe rusi sa faca acest lucru.

      Ștergere
    3. Rusii au SURA ,iar americanii au HAARP...se pot provoca cutremure artificiale.

      Ștergere
    4. Anonim 12.40 :
      Cine este papusarul lui Putin,de care se tem americanii ?Daca nu este din lumea asta ,de ce ar provoca un cutremur prin intermediul lui Putin ,cand l-ar putea provoca in mod direct ?!

      Ștergere
    5. Dar fiind peste lumea asta ar vrea sa preia altii puterea, asa pare logic.Marea intrebare este de ce a ajuns peste si de unde stii tu ca americanistiu ?!
      Stiu si Germanii,Arabii, Chinezii, Rusii, coreenii,Australienii, Ungurii,Grecii,Moldovenii, Letonii, Kazahi,Sarbii.
      Altii se opun a stii..cam tot pe atatia...

      Ștergere
  10. daca va fi cutremur asa cum bine stim, se va petrece in aceeasi zi sau in cateva ore de cand spune Dna.Maria, nu inteleg de ce ne-ar anunta...ca urmeaza un cutremur...daca nu poate fi prevenit chiar si la noi in Tara, nu am avea timp sa ne pregatim???????...chiar daca veti afla ca va fi un cutremur mare in Romania, nu veti sti cand...ora , data...DNa.Maria, doar nu va imaginati ca oamenii au cum sa se pazeasca daca ii prinde in blocuri...aia e?

    RăspundețiȘtergere
  11. Adina, de noi insine nu ne poate apara nimeni, raul vine atunci cand trebuie unde trebuie, ingaduit la fel de Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  12. Dumnezeu a dat viata, Dumnezeu o ia...ce tot atata...rugati-va si gata

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate si omul a invatat cum sa faca rau.
    Cutremurul din Haiti si Japonia a fost provocat de niste unii fara Dumnezeu...

    RăspundețiȘtergere
  14. Iar legat de treaba asta (o spune Ioan Istrate) noi ca tara vom fi invadati de rusi dupa un cutremur...
    Ca va fi asa sau nu...OM TRAII si OM VEDEA!


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. D-nul, Istrate prevesteste cutremur foarte mare de cel putin 20 de ani.Maria H

      Ștergere
    2. Normal, omul a primit niste informatii de sus mai inainte sa se intample...
      Ca dureaza 20 de zile sau 20 de ani, nu importa!
      Am vazut emisiunea de la Antena1 in iulie 2001 invitat la "Marius Tuca Show" "In toamna in America 2 blocuri se vor prabusi iar in Romania se va forma un lac sarat"
      In 11 septembrie 2001 stim ce sa intamplat in America!
      Iar a 2-a zi in 12 septembrie la Ocnele Mari...
      http://evenimentvalcean.ro/ocnele-mari-orasul-unde-odata-pamantul-si-a-cerut-tributul-se-dezvolta-miraculos/
      Multi romani au auzit si vazut la tv ce a spus OMUL Ioan Istrate si la nici 2 luni...
      -Asa ca, incet cu pianul pe scari!

      Ștergere
    3. Asa spunea si parintele Arsenie, asa spune si parintele Macarie din vrancea si doamna Valentina Garlea etc. Bucurestiul va pica, artificial cand rusul apasa butonul (cu un motiv) ,,poate deveselu, cine stie,, si va iesi apa pt un timp! Apoi vin rusii si stau 5 ani pe capul nostru! Apoi vom avea conducere comunista..unde va fi mai multa ordine si disciplina! Dumnezeu nu vrea moarte ci vrea disciplina, credinta, iubire si fraternitate intre noi!..insa noi am uitat de astea..cele mai grele pacate, din punctul meu de vedere ale romanilor sunt avorturile. Ca si tara majoritar crestina, e grav! De restul nu mai vb..

      Ștergere
  15. De unde aveti atata frica, la oi nu le ie frica de lup, stau chiar si asteapta sa le vina randul, oricum trupul nui bun de nimica, sufletul conteaza, pe ala sa il salvati.

    RăspundețiȘtergere
  16. Nu stie nimeni ora exacta, locul si data,punct.ati demonstrat toti ca nu stiti nimic exact

    RăspundețiȘtergere
  17. despre tehnologia harp ati auzit?informativa ce poate sa se faa cu aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi cartile lui Pavel Corut!

      Ștergere
    2. Pavel Coruț este un securist,care nu are credintă si a recunoscut in direct că este ATEU.Nu vreau să vă dezamăgesc, dar acesta este adevarul spus chiar de el.

      Ștergere
    3. Aveti dreptate,numai ca am vrut sa evidentiez faptul ca, prima lui sotie a murit radiata de serviciile din care facea si el parte.Asta apropo de haart.

      Ștergere
    4. D-na Maria Hadic o vorbă spune asa:cine intră in aceste servicii nu mai iese decit cu picioarele înainte.Tot prin iradiere,după care a făcut un cancer galopant a murit și Senatorul Antonie Iorgovan supranumit Părintele Constituției Găsiti filmarea cu el pe Youtube unde vorbeste de cei care urmau sa-l omoare cei din Masonerie.La fel a sfîrșit si soțul Angelei Similea,Dinu Patriciu,dar si altii.

      Ștergere
  18. Adina rusii pot provoca un cutremur unde doresc la fel si americani care lucreaza de fapt impreuna sa vedem ce pot sa faca

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamne nu am mai stiut ca rusii sau americanii pot sa provoace un cutremur pe Pamant....o fi adevarat ..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca esti in urma cu stiinta!

      Ștergere
    2. Clar sunt in urma cu stiinta...asta e problema ta ca eu sunt in urma cu stiinta...daca si pe aici nu aveti altceva decat sa criticati si sa jigniti....ce mai pot sa zic

      Ștergere
  20. Dacain Biblie scrie ca un fir de par nu cade fara voia Domnului eu asa cred...orice se intampla este ingaduit doar de Dumnezeu si rau si bine...oricum bine nu va fi ...vedem cu ochii nostri vremurile in care traim..

    RăspundețiȘtergere
  21. vreti sa fiti pregatiti de cutremure dar sa intrati in Imparatie cum si cand va pregatiti?

    RăspundețiȘtergere
  22. Clarvazatorul Ioan Istrate despre alinierea planetelor din august: „MARELE CUTREMUR, in ACEST AN” va fi inainte de alegeri :

    Clarvazatorul si seismologul Ioan Istrate a facut cateva previziuni in exclusivitate pentru teotrandafir.com.

    Cunoscutul clarvazator vorbeste despre marele cutremur care va avea loc IN ACEST AN, lovitura de stat din Turcia, alinierea planetelor din luna august si planeta misterioasa de 10 ori mai mare decat Pamantul care se apropie de noi si va schimba totul.

    Pe 21 august 2016, Mercur, Venus, Marte, Jupiter si Saturn se pozitioneaza in linie dreapta.

    Alinierea planetelor va fi vizibila din Romania cu ochiul liber in noaptea zilei de 21 august.
    Aceasta aliniere nu ne va afecta in noaptea respectiva, ci abia dupa cateva zile si chiar luni.

    Clarvazatorul Ioan Istrate vorbeste despre o serie de evenimente infricosatoare care vor avea loc spre sfarsitul acestui an.

    Marele cutremur vine in acest an, inainte de alegerile parlamentare

    Ioan Istrate sustine ca alinierea planetelor va avea efecte devastatoare asupra Romaniei.

    „Marele cutremur se va produce pana in alegerile parlamentare. Axa Barlad-Chisinau-Kiev va fi cea mai afectata.

    Cutremurul va avea 8 pana la 8,3 grade pe scara Richter si va semana cu cel din Nepal”, ne-a declarat specialistul in cutremure.

    „In dreptul Romaniei, de la Apus la Rasarit, toate tarile trebuie sa fie alertate.

    Va fi alerta pe paralela 45”, atentioneaza Istrate. De asemenea, seismologul sustine ca un eveniment foarte ciudat se va intampla in urmatorii ani: „Este foarte aproape!”

    „Se apropie o planeta mai mare de 10 ori decat Pamantul”



    Cand se va afla intre Soare si Pamant, se va opri axa de rotatie a pamantului.

    3 zile si 3 nopti planeta se va afla in intuneric si vom asista la rasturnarea polilor. Axa de rotatie se va schimba in sens invers.

    Apele oceanelor si marilor se vor ridica la 1.500 de metri si vor rade de pe suprafata pamantului tari si orase importante aflate la coasta. Aceasta planeta ar putea fi Nibiru, de fapt, cred ca este Nibiru. Momentul e foarte aproape”, a declarat Istrate.

    Cat despre atentatul din Nisa si lovitura de stat din Turcia, Istrate spune ca si alte tari sunt vizate de evolutii sociale radicale: Grecia, SUA si Rusia sunt sub lupa catastrofelor.



    http://teotrandafir.com/exclusiv-clarvazatorul-ioan-istrate-despre-alinierea-planetelor-din-august-marele-cutremur-in-acest-an/119108/?utm_source=RTV&utm_medium=CROSS&utm_campaign=CROSS-RTV

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alegerile sunt in toamna,nu?

      Ștergere
    2. Alegerile se vor desfășura duminică, 4 decembrie 2016.

      http://www.stiripesurse.ro/guvernul-a-decis-data-alegerilor-parlamentare-2016-zvon_1148009.html

      Ștergere
  23. http://www.ccplus.ro/2016/08/17/previziuni-cutremuratoare-romania-va-fi-lovita-de-un-seism-de-83-pe-richter/

    RăspundețiȘtergere
  24. http://newss.ro/2016/08/22/breaking-news-plan-rosu-de-interventie-dupa-o-explozie-la-petromidia-navodari/

    sa fie asta cutremurul?

    RăspundețiȘtergere
  25. Chimistul,parapshihologul,clarvazatorul,seismologul....voi realizati ce ar insemna 8,3 grade pentru Romania?

    RăspundețiȘtergere
  26. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unknown de ce ai sters comentariul,sa nu-l citim si noi?Probabil era ceva interesant.Sau nu?

      Ștergere
    2. Nu doar a fost postat de doua ori

      Ștergere
  27. Nu știu de ce lumea are încredere în acest domn Istrate care acum câțiva ani (4 sau 5 ani) tot apărea pe un anume post TV și vorbea despre marele cutremur din România.In urma unei apariții tv,acest Istrate a lăsat pe post numărul sau de telefon.Am reușit sa iau legătură telefonica cu dansul spunându-mi atunci ziua,ora și data marelui cutremur. În respectiva noapte când urma sa fie marele cutremur am stat toată noapte plimbundu- ma pe străzi de frica.Asa ca eu nu dau doi bani pe previziunile domnului Istrate

    RăspundețiȘtergere
  28. http://www.radiochisinau.md/patru_cutremure_s_au_produs_astazi_in_romania-36937

    RăspundețiȘtergere
  29. Sa multumim Domnului ca si de asta data adica de acea zi de 22/23 aug ora 00 despre care se faceau comentarii ne-a pasuit Bunul Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  30. http://www.antena3.ro/externe/cutremur-italia-magnitudine-seism-bilant-373731.html

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu cred ca Dumnezeu care are putere deplina ne cerceteaza inimile si poate oricind hotari inplinirea sau neimplinirea prviziunilor in functie de credinta noastra.Daca avem incredere in El este cel mai imprtant lucru.

    RăspundețiȘtergere
  32. ......SUD, SUD-EST. Depinde de zona geografica in care te afli, (punctul de referință), asa ca.........

    RăspundețiȘtergere
  33. http://www.bzc.ro/avertismentul-facut-de-raed-arafat-romanii-sa-isi-faca-provizii-de-hrana-si-apa-41983

    RăspundețiȘtergere
  34. http://stirileprotv.ro/stiri/international/un-cutremur-cu-magnitudinea-de-7-4-a-zguduit-sudul-oceanului-atlantic.html

    RăspundețiȘtergere