marți, 9 august 2016

UN CAP DE BOU (BOUR ),PE CERUL SENIN AL NOPTII !

                                               9 August 2016 ,ora 4,23 zori de zi !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta dimineață în zori de zi, o lumina puternica ma trezeste, si astfel, vad cu ochii închisi,un Cer bleu senin de noapte ,pe care se afla doar un singur norisor albastru inchis.
Brusc, acel norisor ia forma ovală, iar deasupra acestei forme ovale, pe bolta cereasca bleu, apar doua coarne din lumină alba stralucitoare.
Dragii mei,vedeam acum bolta cereasca bleu, pe care se conturase perfect un Cap de Bou, ce avea coarnele ridicate, coarne ce erau din lumina alba, stralucitoare foarte.
Nimic altceva nu umbrea bolta cereasca bleu, decat CAPUL de BOU,având coarnele albe stralucitoare.            
                                               ...

Dragii mei, eu nu stiu ce semnificatie paote avea CAPUL de BOU pe bolta cereasca.
Chiar arăta, precum CAPUL de BOUR asa cum îl stim cu totii, ca fiind  STEMA  PRINCIPATULUI MOLDOVEI.

Steagul Principatului Moldovei - Wikipedia

https://ro.wikipedia.org/.../Steagul_Principatului_Mold...
„Steagul cel mare” prezenta pe pânză stema Moldovei: capul de bour (zimbru), simbolul statalității moldovenești. Culoarea de bază a steagului Moldovei era, ...Dragii mei, daca voi stiti ce ar insemna aceasta aparitie pe bolta cereasca,a CAPULUI  de BOUR ,astept cu interes si cu mult drag,Comentariile voastre.
Am mai scris exact acum un an un articol, tot cu un Cap de Bour pe bolta cereasca.
Iata: 

                                                      2 August 2015 , ora 16,50 !

                                                    Dragii  mei, 

În această după amiază  dragilor, în timp ce scriam aici pe blog, văd un Cer ca de noapte,care era chiar deasupra mea.
Desi eram cu ochii în Monitor, văd pe Bolta Cereasca un CAP de Bou.                                                                                                  ...
Dragii mei, închipuiti-vă un Cer de noapte transparentă , iar pe Bolta Cereasca, precum sta Luna si straluceste, asa se misca în toate părtile acest cap de bou, care rumega încontinuu.
Eu nu stiu ce semnificatie poate avea aceasta traire, dragii mei.
Daca voi stiti, astept cu mare drag Comentariile voastre.
                                         Cu dragoste, Maria. 

88 de comentarii:

  1. o fi capul de bour,simbolul moldovei,vre-un eveniment in moldova de la noi dincoace sau peste prut,tot la noi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DA! Arata chiar precum CAPUL DE BOUR !

      Ștergere
    2. Nicolae Furdui Iancu - Din nou s-aude strigăt de război
      https://www.youtube.com/watch?v=hbHKthcvILQ

      Vai Saracii Dusmanii (Nicolae Furdui Iancu)
      https://www.youtube.com/watch?v=VwbrCFXYM-0


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    3. Noi nu am uitat stravechiul juramint
      Pamintul SFINT sa-l aparam LUPTIND
      si NEGRESIT le vom SAPA MORMINT
      Acelora ce ne-or cersi pamint
      pe toi cei ce vor veni
      inapoi ii vom goni
      noi pamint nu avem de a darui


      Caci plamadit CU SANGE stramosesc
      EL ESTE , A FOST SI FI-VA ROMANESC
      si un colt din el DE VOM INSTRAINA
      CEI CE AU MURIT in veci NU NE VOR IERTA


      VOM LUPTA NEINFRICATI
      TOTI ROMANII DIN CARPATI
      De la Nistru pina la Tisa FRATI
      vom LUPTA nebiruiti
      pentru TARA si parinti




      Ștergere
    4. "Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
      În care te-adânciră barbarii de tirani!
      Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soartă,
      La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!"

      Ștergere
    5. Noi nu avem pamant de daruit, insa avem de vandut! Toata tara daca se poate, sa nu mai existam ca si natie! Versurile sunt ok, realitatea e alta!

      Ștergere
    6. "noi pamant nu avem de a darui"
      Dar il vindem cu viteza luminii pentru un pret de nimic!

      Ștergere
    7. Din pacate 80% din pamantul Romaniei, este data strainilor, asa ca, am dat tot ce aveam si acum facem pe luptatorii, unde am fost cand pamntul se vindea bucatica cu bucatica?
      Suntem buni la versuri si cam atat.

      Ștergere
    8. Capul de bour este REPUBLICA MOLDOVA .
      Evoluția istorică a Drapelului de Stat al Republicii Moldova, tricolorul, cu actuala amplasare verticală a culorilor – albastru, galben, roșu – cunoaște o cale lungă și glorioasă. Steagul îmbină vechiul însemn heraldic al Moldovei – tradiționalul cap de bour și culorile naționale ale neamului moldovenesc.

      Ștergere
  2. astazi soseste regina Ana,sa fie o legatura-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine perpedes?nu a fost regina Romaniei,s-a folosit doar de banii romanilor,a trait regeste din banii saragilor de romani,Doamne iarta-ma,dar,noi romanii mereu am fost saraci,vai de noi si mamele noastre.Am 6o de ani si nu am uitat cum am crescut,ce am mancat si ce am imbracat si incaltat,dar multumesc Lui Dumnezeu ca am invatat carte,de aceea ma enervez cand vad cum scriu unii,Doamne Ajuta!

      Ștergere
    2. Anonim 9 august 2016, 17:05,fiecare scrie cum poate...

      Ștergere
    3. Scrie cum a invatat,vai,vai...Mi se pare de bun simt sa scrie fiecare corect.

      Ștergere
    4. Ești prost de bubui mă. Cum dracu a trăit femeia ăsta regește? În perioada războiului a condus un tir cu sânge pentru răniți, după s-a căsătorit cu regele care a fost exilat și alungat de pe tronul ce îi se cuvenea au muncit la ferma și tu spui ca a trăit regește. .. Vai de capul tau

      Ștergere
    5. Anonim 10 august 2016, 07:55, repet: fiecare scrie cum poate... obisnuieste-te cu asta, altfel vei face cu nervii...daca te tot enervezi.

      Ștergere
    6. Mario,la an,o9:16 ii permiti sa ma faca prost dar mie de ce nu mi-ai publicat raspunsul,ca doar i-am raspuns la fel,vazi tu Maria,de aia nu are ursul coada...nu-i corect din partea ta!

      Ștergere
  3. Boii sint renumiti in lumea animalelor, prin docilitatea si rabdarea lor fata de om , care de multe ori ii exploateaza fara mila (am vazut personal, pe un drum de munte o pereche de boi injugati la un car cu osarcina f. mare greutate am vrut sa spun, erau cazuti in genunchi cu picioarele din fata dar trageau in continuare, iar animalul in doua picioare ii biciuia incontinuu.... Nu cumva acest cap de bou,sa semnifice docilitatea si rabdarea unui popor f. incercat de timpuri dar oare PINA CIND mai putem rabda ??

    RăspundețiȘtergere
  4. Să fie răbdarea pentru pocăință a omenirii, vizavi de furia cu care se va abate asupra lor ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Prea mult tam tam cu moartea acestei asa zise regine, a cui regina ca noi rominii nu am avut o regina,ea s a casatorit cu un fost rege care a abdicat. Dar se incearca cred eu abaterea atentiei poporului de la marile necazuri pe care le avem si altele mai mari plutesc deasupra noastra , vorba ( circ si piine) dar care pe zii ce trece este tot mai putina si scumpa sinumai din faina nu este facuta 4% este faina de griu dintr o piine, iar restul ??

    RăspundețiȘtergere
  6. mai degraba e un salut de dincolo pentru regina Ana si familia regala-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai lasa-ne mos craciun cu "regina"nu are nici o treaba Romania cu regina aceasta,nu a fost regina Romaniei,klar...!!!

      Ștergere
  7. Romania are neam puternic si nu o sa cada in mainile dusmanilor Mesaje din trecut !
    MESAJ pentru toate poppoarele

    https://www.youtube.com/watch?v=aaOm4IJqHBA

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere
  8. SA FITI ATENTI in ziua inmormintarii,precis vor mai fi semne deosebite,mai ales in natura schimbari bruste cu ploi zonale scurte si vint slab, in capitalele celor PATRU provincii romanesti dar si la Sinaia si Curtea de Arges, mai ales la momentul depunerii sicriului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Apocalipsa Sfantului Ioan capitolul 4: "Si inaintea tronului(Lui Dumnezeu), ca o mare de sticla, asemenea cu cristalul. Iar în mijlocul tronului si imprejurul tronului patru fiinte, pline de ochi, dinainte şi dinapoi.
    Si fiinta cea dintai era asemenea leului, a doua fiinta asemenea vitelului(taur/bour), a treia fiinta avea fata de om, iar a patra fiinta era asemenea vulturului care zboara."

    Apocalipsa capitolul 6: "Si cand a deschis pecetea a doua, am auzit, zicand, pe a doua fiinta: Vino si vezi.
    Si a iesit alt cal, rosu ca focul; si celui ce sedea pe el i s-a dat putere sa ia pacea de pe pamant, ca oamenii sa se junghie intre ei; si o sabie mare i s-a dat."

    Taurul/bourul simbolozeaza a doua fiinta dinaintea Tronului Lui Dumnezeu si anunta ruperea celei de-a doua peceti. Vesteste inceperea razboiului. Si mie mi-a aparut de mai multe ori si acum un an si recent chiar in ziua cand a fost puciul in Turcia, pe 15 iulie. Statea cu sotia la o cafea si i l-am aratat si chiar ii spuneam ca urmeaza sa fie ceva rau, razboi. Ea radea si spunea ca bat campii. 2 ore mai tarziu a fost lovitura de stat in Turcia. Deci incepe razboiul. Tind sa cred ca pe 22 august sau 13 septembrie vor fi niste evenimente mari pentru omenire. Nu stiu si inca nu am descifrat ce este cu cifra 23, cifra care mi s-a aratat de sute de ori in ultimii doi ani si il implica oe satana. Cred ca raul raului pe pamant va incepe pe 23, luna ai anul nu o cunosc, dar simt ca este aproape. Omului nu-i mai ramane decat sa se intoarca la Dumnezeu, sa se roage pentru semenii sai si pentru aceasta lume si sa se caiasca din inima si suflet pentru tot si toate pe care le-a infaptuit.
    Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ”Dacă pe 22 porneste Războiul Rus, ne vom ține în brațe ”! http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/03/rusia-va-porni-razboiul.html

      Ștergere
    2. da e adevarat TOT CE ATI SPUS !
      E VORBA DE ANUL EVREESC ! DUMNEZEU NE VORBESTE ,CAND NE DA DATELE LUNARE ,DUPA CALENDARUL EVREESC ! SI PE 23 SEPTEMBRIE A FOST PASOVER,ISPASIREA,CEA MAI MARE SARBATOARE CARE O SERBAU EVREII INCEPEREA ANULUI ...SI PE 13 SEPTEMBRIE PAPA FACE 3 ANI JUMATE DE DOMNIE 42 LUNI-EL SE DECLARA ANTICRIST.DECI VA FI DEZASTRU! DAR PENTRU CEI CARE TRAIESC CU IISUS PREGATIRI PENTRU RAPIREA SPRE RAI!

      Ștergere
    3. da e adevarat TOT CE ATI SPUS !
      E VORBA DE ANUL EVREESC ! DUMNEZEU NE VORBESTE ,CAND NE DA DATELE LUNARE ,DUPA CALENDARUL EVREESC ! SI PE 23 SEPTEMBRIE A FOST PASOVER,ISPASIREA,CEA MAI MARE SARBATOARE CARE O SERBAU EVREII INCEPEREA ANULUI ...SI PE 13 SEPTEMBRIE PAPA FACE 3 ANI JUMATE DE DOMNIE 42 LUNI-EL SE DECLARA ANTICRIST.DECI VA FI DEZASTRU! DAR PENTRU CEI CARE TRAIESC CU IISUS PREGATIRI PENTRU RAPIREA SPRE RAI!
      DECI LUNA ASTA SAU CEA URMATOARE .INCEP DURERILE NASTERII!!ADICA PREGATIREA PENTRU VENIREA DOMNULUI IISUS

      Ștergere
    4. https://www.facebook.com/profile.php?id=100012166966559

      Ștergere
    5. Şi ei l-au biruit *(pe Satana(raul...) prin Sângele Mielului (Domnului Iisus) şi prin Cuvântul Mărturiei lor (Cuvantul lui Dumnezeu folosit spre folosul nostru cu Credinta) şi nu şi-au iubit sufletul lor, până la moarte. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=4&cap=12 deci Sloganul nostru va fi cam asa SI NOI AM BIRUIT (BIRUIM) PRIN CUVANTUL MARTURIEI NOASTRE *(CUVANTUL LUI DUMNEZEU ) SI NU NE IUBIM VIATA NOASTRA PANA LA MOARTE / ACEASTA ESTE SABIA DUHULUI ! SA FOLOSESTI CUVANTUL LUI DUMNEZEU IN FOLOSUL TAU ... +++prin TRUPUL SI SANGELE DOMNULUI IISUS *(prin Jertfa Sa pe Cruce) suntem impacati,justificati si rascumparati pentru Dumnezeu PROMISIUNEA LUI DUMNEZEU=TREBUIE AFIRMAT MARTURISIT CU VOCE TARE ,CU CREDINTA... ptr a Doboandi RAIUL_SANGELE DOMNULUI IISUS HRISTOS NE CURATESTE DE PACAT DACA IERTAM,STAM IN LUMINA*DRAGOSTE SI CUVANTUL LUI DUMNEZEU/ASCULTATORI SI IMPLINITORI -FAPTE BUNE*PACE,IERTARE SI MILA FACUTA PENTRU SEMENI CA SA AVEM PARTE DE MILA si TREBUIE SA IERTAM ORICE GRASEALA,DATORIE..
      +++
      1.SANGELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS ARE PUTEREA DE A ELIBERA
      (1 Pet 1,18) Stiti ca nu cu lucruri pieritoare, cu argint s-au cu aur, a-ti fost rascumparati din felul desert de vietuire, pe care-l mostenisera-ti de la parintii vostrii, ci cu Scumpul Sange a lui Hristos, Mielul fara cusur si fara prihana.
      (Tit 3,3) Caci si noi eram alta data fara minte, neascultatori, rataciti, robiti de tot felul de pofte si de placeri (sclavi), traind in rautate si in pizma, vrednici sa fim urati si urandu-ne unii pe altii. +++
      2.SANGELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS ARE PUTEREA DE A IERTA
      (Mat 26, 28) Acesta este Sangele Meu, Sangele Legamantului celui Nou, care se varsa pentru multi, spre iertarea pacatelor. Domnul Iisus a platit pentru toate pacatele - trecute, prezente, viitoare.
      3. SANGELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS ARE PUTEREA DE A JUSTIFICA
      (Rom 5,8) Dumnezeu i-si arata dragostea fata de noi, prin faptul ca pe cand eram noi inca pacatosi, Hristos a murit pentru noi. Deci cu atat mai mult acum, cand santem socotiti neprihaniti prin Sangele Lui, vom fi mantuiti prin El de Mania lui Dumnezeu.+++
      4. SANGELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS ARE PUTEREA DE A CURATI
      (1 Ioan 1,7) Dar daca umblam in Lumina, dupa cum El insusi este Lumina, avem partasie unii
      cu altii; si Sangele lui Iisus Hristos, Fiul Lui, ne curateste de orice pacat.
      Lepra - simbol al pacatului (boala incurabila). Sangele Domnul Iisus curata Lepra pacatului ( Isaia 1,18)
      5. SANGELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS ARE PUTEREA DE A FACE PACE
      (Col 1, 20) Sa impace totul cu Sine prin El, atat ce este pe Pamant cat si ce este in Ceruri,
      facand Pace, prin Sangele Crucii Lui.
      (Ioan 14,27) Va las Pacea, va dau Pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se inspaimante. Pace prin Cruce - Sange.+++
      6.SANGELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS NE DA ACCES LA DUMNEZEU
      (Evr 10,19) Prin Sangele Domnul Iisus, avem intrare sloboda locul prea Sfant... (Efes 2,14) Caci El este Pacea noastra, care din doi a facut unul, si a surpat zidul de la mijloc care-i despartea.(omul perfect unit cu Dumnezeu(toti suntem Una in Domnul Iisus,Dumnezeu))
      (Evrei 10,22) Sa ne apropiem cu o inima curata, cu credinta deplina, cu inimile stropite si
      curatite de un cuget rau, si cu trupul spalat cu o apa curata. Vino cum esti, IIsus e vrednicia ta.
      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=22&cap=10
      7. SANGELE DOMNULUI IISUS CHRISTOS ARE PUTEREA SA NE APROPIE DE DUMNEZEU
      (Efes 2,13) Voi care odinioara erati departati, a-ti fost apropiati prin Sangele lui Hristos.
      (Evr 12,20) V-ati apropiat de Muntele Sionului...de Cer...de Dumnezeu ce Judeca…de Iisus.
      VA ROG DISTRIBUITI
      Domnul Iisus a zis : Adevărat grăiesc vouă: Nu este nimeni care şi-a lăsat casă, sau fraţi, sau surori, sau mamă, sau tată, sau copii, sau ţarine pentru Mine şi pentru Evanghelie,
      30. Şi să nu ia însutit - acum, în vremea aceasta, de prigoniri - case şi fraţi şi surori şi mame şi copii şi ţarine, iar în veacul ce va să vină: viaţă veşnică

      Ștergere
    6. VA DORESC VESNICA CU INSUSI DUMNEZEU TATAL FIUL SI DUHUL SFANT! DOMNUL IISUS ESTE CALEA ,ADEVARUL SI VIATA! +++{21. Şi Iisus le-a zis iarăşi: Pace vouă! Precum M-a trimis pe Mine Tatăl, vă trimit şi Eu pe voi.
      22. Şi zicând acestea, a suflat asupra lor şi le-a zis: Luaţi Duh Sfânt! Sfanta Ev. dupa IOAN CAP 20 V 22}+++
      +++; Spune-ti va rog CU VOCE TARE Rugaciunea, DOMNUL DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE SI SA VA PAZEASCA IN TOT CEASUL SI ZIUA SI NOAPTEA ! AMIN

      Ștergere
  10. Eu cred ca se va îndeplini profeția Babei Vanga,a lui Gupta Swami,sau a doamnei Maria,PRUNCA LUI DUMNEZEU SAPTE. Toate spun de aceeași profeție.
    Am fost avertizați de doamna Maria ca mai avem o luna,si data se apropie 16 august.O sa ne bucuram cu toții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In privinta babei vanga si gupta, laso mai moale ca aceei 2 sunt inselati, unde a pomenit pr.Arsenie Boca de prunca 7, dar Pr. Paise Aghioritul, dar in apocalipsa unde scrie de prunca lui peste prajit, si sunt tare curios cand se face al 2-lea Ieruslim la bucuresti, inainte de marele cutremur sau dupa bombardare lui de catre rusi, vedeti ca aveti niste profeti care sunt inselati.

      Ștergere
    2. Anonim 9 august 2016, 18:07, fara jigniri!Este alegerea fiecaruia sa creada cum doreste. Tu crezi ce vrei iar altul, la fel, dupa cum alege. Deci fiecare cu convingerea lui...

      Ștergere
    3. Eu cred din toată inima,si tot sufletul meu in aceste profeții,chiar daca biserica noastră ortodoxa nu accepta profețiile,stiu ca nu crdeti unii in profețiile de la Duhul Sfânt dar ele se adeveresc.Eu cred foarte mult si in profetia, Prunca lui Dumnezeu Sapte,si ca ia este in Moldova,si are si părinți,așa cum a avut si MAICA DOMNULUI,IOAN BOTEZATORUL,si APOSTOLI.Eu cred ca se apropie timpul,ca aceasta Prunca să-și primească Harul de la Duhul Sfânt, pentru a pregăti venirea lui IISUS HRISTOS,pe pamant,așa cum a fost IOAN BOTEZATORULNoi ne contrazicem uni cu alti dar,noi nu știm multe secrete,care sunt ascunse.Eu cred ca si doamna Maria va fi linga Prunca lui Dumnezeu când va primul Harul.Primi care vor vedea aceasta minune vor fi Romanii,si pe urma restul lumii.Fiecare om este liber sa gândească,sa creadă,si sa trăiască cum dorește pe pămint.Dar sa un aruncam cu vorbe urite in semenii nostri.Vorba doare mai mult ca o palma.Înainte de a arunca cu vorbe urite in semeni noștri,sa ne vedem pe noi,suntem perfecți,fara de păcat.

      Ștergere
    4. Da da uite care e problema va creati propriul adevar bazat pe tot felul de fantasme ale unor oamenii inselati si dupa ce sa vezi cand va treziti la realitatea adevarata va plangeti ca ati fost inselati.Iar referitor la prunca 7 cand se naste va fi cutremur ..de ce? Ca sa scape de balaur,stiti voi mai bn de care balaur e vorba.Vin vremuri grele e timpul sa va adaptati la ele ,lasati bucuriile desarte.

      Ștergere
    5. Ai dreptate an.oo:15

      Ștergere
    6. Buna dimineața.Dragilor profețiile nu sunt fatanisme.Dumnezeu a lucrat prin oameni,si tot prin oameni lucrează pina la venirea lui.Nu judecăți greșit ca si Sfanta Biblie si celelalte cărți Sfinte au fost scrise tot de oameni,si noi nu am trăit in acele vremuri,dar credem,si le respectam.Uni se cred mai credincioși ca au Biblia in mina,sau(sub brat)dar uni o poarta in suflet.Toți in aceasta lume suntem păcătoși,numai IISUS este fara de păcat.Nu încercați să-i convingeți pe alti sa nu creadă in profeții,ca nu o sa reușiți.Si eu care il iubesc pe IISUS mai mult decât pe mine,si il port in sufletul meu,nu o sa ma poată îndepărta de Dumnezeu,si de profețiile de la Duhul Sfânt,si eu cred in profeția Prunca lui Dumnezeu,dar nu stiu daca voi trai pina atunci.Va rog sa nu o mai supărați pe doamna Maria,sa o lăsam sa scrie,si să-i mulțumim ca este cu noi in Rominia.Cei care nu credeți in profețiile scrise de ia nu mai intrați pe blogul ei.Va dau un exemplu:la TV anunța ca vremea este frumoasa,dar când plecați de acasă vine furtuna(uraganul) si distruge tot,va răzbunați pe cei de la TV.ca nu a spus adevărul,sau ziceți ca așa a vrut Dumnezeu.Să-l lăsam pe Dumnezeu sa ne pregătească pentru venirea lui.Oare ce vom face când va apărea Prunca lui Dumnezeu,tot așa o sa jicnim si pe ia ca pe Maria.Pe mine ma puteți jicni,cat doriți voi,va întorc si celalalt obraz,dar lasat-o in pace pe doanma Maria.
      Va mulțumesc.
      Cu mult respect,Mariana din Banat.

      Ștergere
    7. Anonim 10 august 2016, 00:15, de unde sti tu?

      Ștergere
    8. Anonim 10 august 2016, 00:15, tu ai scris de la tine acum, din mintea ta.

      Ștergere
    9. Eu vorbeam de baba venga zenga sau cum o chema ,nu de Sfintii Parinti sau de Maria ,voi ce faceti decat e sa dati cu pietre si sa va faceti propriul adevar.Stiti cum sunteti voi?Exact ca si diavolul rasatalmaciti cuvintele si faceti cacealma.Eu faceam referire strict la "profetiile babei venga sau Gupta Swami" deci ma adresam direct catre Anonim9 august 2016, 13:07 ,deci asa ca va rog citit de zece ori inainte sa scrieti si sa intelegeti.Nu am nimic cu nici un sfant parinte sau cu atat mai mult Maria care spune adevarul si numai adevarul in proportie de 100% .Mariana data viitoare te rog sa citesti de 10 ori ce vrea cineva sa trasmita si sa intelegi ,nu doar sa ne expui exemplele tale de sfintenie.N-am nimic cu nimeni de aici de pe blog insa cand ma uit la comentarii si vad ce prostii debiteaza uni pe aici care pun pariu ca nici nu au citit biblia, doar isi fac pareri si mandri ca stiu ei adevarul ma apuca pandalia.E o adevarata harababura in capul crestinilor ca totul ce vine o sa fie doar lapte si miere.Va rog frumos cititi in biblie unde vorbeste Dumnezeu de Necazul cel Mare si Zilele de pe urma ,iar acele vremuri stau sa vina, sunt semne peste tot si voi credeti doar ce vreti voi sa credeti.Iar prin aceea perioada o sa trecem fie ca ne place sau nu,chiar Dumnezeu a spus in zilele de pe urma sa stam neclintiti in fata problemelor de o sa vina.Insa stiti de ce vreti sa auziti doar de -bucuriile- de or sa vina si alte vezi doamne fericiri?Pentru ca va e frica.In curand o sa vina si Mania lui Dumnezeu pentru ca ce e in lume e dezastru din toate punctele de vedere,insa vad ca nu aveti ochii sa vedeti doar ce va place sau cum va place.

      Ștergere
    10. Dar cu baba Vanga ce ai?

      Ștergere
    11. Sincer,tu doar atat ai inteles din ce-am spus?Ca am ceva cu baba venga?Mult va mai duce capul pe uni dintre voi.Iar referitor la baba venga si sa incheiem odata capitolul asta..ea s-a folosit de demoni in prezicerile ei (mai documentati-va inainte sa va dati cu presupusul),asa ca ascultati doar de cuvantul adevaratilor Sfintii Parinti si Maria ,in rest din ce vad doar profeti falsi au fost.

      Ștergere
    12. Anonim11 august 2016, 00:33, vorbesti din ce nu cunosti.

      Ștergere
    13. Hai nu zau Anonim 11 august 2016, 00:33, dar tu de unde te-ai documentat? De pe internet cumva?:)

      Ștergere
    14. Vanga a spus: “Romanii sunt oameni speciali si cu toate ca Dumnezeu i-a ales pentru o nobila misiune, din nefericire, multi dintre ei nu mai cred in valorile lor nationale. De aceea, daca acest mesaj – pe care am indatorirea sa-l transmit – le este adus de un strain, va fi mai bine primit de ei decat daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

      Textul predictiei este acesta:

      “Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

      In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

      Anul 2005 a trecut… mai ramane doar sa putem recunoaste, dincolo de aparente, toate aceste realitati tainice anuntate de Vanga. Adesea, multe dintre evenimentele, transformarile spirituale chiar salturile de mare anvergura, trec neobservate de catre oamenii preocupati mai mult de lumea materiala.

      Cunoscand aceasta profetie a Vangai, se cuvine ca noi sa devenim mai constienti si mai atenti la semnificatia tainica a anumitor evenimente pe care le traversam. Daca coroboram acest mesaj cu alte mesaje despre Romania – cum ar fi mesajul indianului Sundar Singh si al clarvazatorului Petrache Lupu – ar fi bine sa ne pregatim din punct de vedere spiritual pentru a fi la inaltimea transformarilor spirituale care ne asteapta.

      Este semnificativ faptul ca toate aceste profetii indica ca Romania are o misiune divina planetara. Daca acesti profeti au transmis mesaje din care reiese menirea spirituala a poporului roman, ar trebui, chiar si pe cei mai sceptici dintre noi, sa ne puna pe ganduri.

      Ștergere
    15. Analizând legendele legate de marile locuri sacre ale planetei noastre, dar mai ales vizitându-le pentru a le putea percepe direct măreţia, descoperim de multe ori elemente comune. Iar aceste elemente comune, fie că este vorba de tradiţia tibetană, mayaşă, greacă, egipteană, gaelică etc., ne conduc către acelaşi focar comun care le-a inspirat pe toate: lumea Shambalei.

      Foarte mulţi căutători ai Shambalei au încercat să localizeze şi să găsească Shambala chiar pe Pământ, mai ales în vastele ţinuturi misterioase şi neexplorate din Asia Centrală. Dar Shambala este un tărâm imens, locuit de milioane de fiinţe, şi este imposibil ca ea să fi putut rămâne ascunsă dacă ar fi fost undeva pe planeta noastră. Deoarece în descrierea tradiţională a Shambalei se precizează faptul că ea este înconjurată de munţi foarte înalţi, şi deoarece în tradiţia tibetană există anumite texte care descriu drumul către Shambala pornind din Tibet, mulţi occidentali îşi imaginează, în mod eronat, că Shambala se află în Tibet. Mai mult chiar, interdicţia accesului occidentalilor în Tibet a sporit fascinaţia pentru această ţară misterioasă. Deşi Shambala nu este acolo, totuşi este adevărat că Tibetul a fost în secolele anterioare zona de proiecţie a Shambalei pe Pământ.

      În ceea ce priveşte capitala Tibetului, Lhassa, restricţiile accesului erau şi mai severe: ea putea fi vizitată numai de către budişti. Dificultatea accesului în Lhassa, precum şi faptul că se cunoşteau practic foarte puţine lucruri despre acest oraş (inclusiv despre localizarea sa – nu se ştia precis până în 1866 unde este Lhassa) au făcut ca Lhassa să fie supranumită “Oraşul Pierdut” sau “Oraşul Interzis”. În Lhassa se află Palatul Potala, care era sediul tradiţional al lui Dalai Lama (conducătorul spiritual al budiştilor tibetani).

      Ceea ce este foarte interesant pentru noi este faptul că palatul Potala, construit în secolul al XVII-lea, seamănă foarte mult cu Casa Poporului (actualmente Palatul Parlamentului) din Bucureşti, deşi este puţin probabil ca arhitecţii acesteia din urmă să se fi inspirat după arhitectura palatului tibetan. Această sincronicitate este remarcabilă şi foarte semnificativă în sensul confirmării profeţiilor care afirmă că Bucureştiul va deveni în scurt timp Noul Ierusalim, adică principalul oraş sacru al planetei. Trebuie menţionat în acest context că celebrele profeţii ale lui Sundar Singh – referitoare la misiunea spirituală planetară a poporului român – au prezis corect construirea Casei Poporului, precum şi a canalului Dunăre – Marea Neagră, încă de pe vremea când nimeni nu şi le-ar fi imaginat.

      Ștergere
    16. Bucurestiul, noul Ierusalim

      Bucurestiul va fi un nou Ierusalim, ar fi proorocit Arsenie Boca, potrivit marturiei Letitiei Suciu din Dumbraveni.

      „Ne povestea ca Romania va fi gradina Maicii Domnului, Bucurestiul va fi noul Ierusalim. Si care vor ramane, alesii lui Dumnezeu, ca numai aceia vor ramanea, vor fi intr-o fericire nemaipomenit de mare”, potrivit autorilor cartii „Alte marturii despre Parintele Arsenie Boca”.

      Ștergere
    17. Faci pe stiutorul/stiutoarea si habar nu ai.Vad ca nu te dezici de mandria de a le stii tu pe toate fara a cerceta.

      Ștergere
    18. http://www.lovendal.ro/wp52/palatul-potala-cea-mai-mare-manastire-budista-palatul-cu-10-000-de-incaperi/

      Ștergere
    19. Din bunăvoința anonimilor rautaciosi acceptați sa dea în cei care comentează pe blog nu mai vad pe cei vechi. Crestin ortodox a făcut tone de comentarii la comentariile celorlalți si asa s-au îndepărtat toți cei care au fost mascariti de el.
      Pe acest blog au prioritate cei care dau în cap celor care spun ceva interesant si folositor. Sunt pusi sa comenteze aiurea, fara sa inteleaga nimic.

      Ștergere
    20. Unii spun ceva interesant si folositor pentru semnele ce or sa vina si mantuire,dar alti bat campii la modul grav,insa vad ca nu ati invatat sa va culegeti informatiile din mai multe surse si sa deosebiti amestecul de adevar cu minciuna -cam asta face balaurul spune 1 un adevar si 3 minciuni ca sa fie crezut de pampalai- .De parca cineva are ceva personal cu respectivul pe blogul asta ,dar din ce vad unii o luati personal.E doar o discutie libera,dar cum uni dintre voi va numiti crestini adevarati ridicati primi piatra.

      Ștergere
    21. Aici cam ai dreptate anonim. Multumeste-i gazdei blogului căci dansa se ocupa de moderare. Dacă Maria vrea sa țina în brațe fenomene precum crestin ortodox care interpreteaza 5 versete din biblie cum il taie pe el capul facand misto de toata lumea intr-un final nu o sa rămână decât cu el...

      Ștergere
  11. Print YM E-mail Mai mare|Mai mic Comentarii
    Tancuri din Transnistria au trecut Nistrul pe sub apa si au simulat un atac impotriva "inamicului". R. Moldova: prezenta ilegala a fortelor straine, sfidatoare si inadmisibila
    de G.S. HotNews.ro
    Marţi, 9 august 2016, 12:16 Actualitate | Internaţional

    Transnistria
    Transnistria
    Foto: Wikimedia Commons
    Tancuri din Transnistria au trecut Nistrul pe sub apa si au simulat un atac impotriva "inamicului" de pe malul drept al raului, in cadrul unor exercitii militare comune ale unitatilor Grupului Operativ de Trupe Ruse si cele ale asa-ziselor structuri de forta de la Tiraspol, scrie Deutsche Welle.

    La exercitiile militare a participat si pretinsul premier transnistrean, Pavel Prokudin, care a declarat ca "republica moldoveneasca nistreana" ar fi amenintata militar de Republica Moldova si Ucraina.

    Conform planului elaborat de Districtul Militar Sud-Vest al Federatiei Ruse, unitatile motorizate ale Grupului Operativ de Trupe Ruse din Transnistria au realizat "aplicatii de trecere a obstacolelor acvatice" pentru a bloca si a lichida niste presupusi "teroristi".

    Ministrul moldovean al Apararii, Anatol Salaru, l-a convocat pe atasatul militar al Federatiei Ruse pentru explicatii. Acesta, insa, nu s-a prezentat, invocand ca ar avea o alta agenda, noteaza Deutsche Welle.

    A urmat reactia Ministerului Afacerilor Externe si Integrarii Europene. Diplomatia de la Chisinau a apreciat exercitiile militare din Transnistria cu implicarea unor "forte militare straine aflate ilegal pe teritoriul Republicii Moldova" drept "sfidatoare si inadmisibile":

    "Judecand dupa declaratiile facute de catre unii oficiali in cadrul acestor exercitii militare, dar mai ales dupa modul in care acestea s-au desfasurat, inclusiv fortarea raului Nistru cu utilizarea tehnicii blindate, se poate conchide fara echivoc ca scopul real al acestora este altul decat cel declarat", se arata in declaratia diplomatiei de la Chisinau. (...)

    "Astfel de actiuni submineaza in mod flagrant suveranitatea si integritatea teritoriala a Republicii Moldova, principii in favoarea respectarii carora conducerea Federatiei Ruse s-a pronuntat deschis si univoc in repetate randuri."

    RăspundețiȘtergere
  12. ora 15.30 a sosit regina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ufff...regina, regina. Dumnezeu sa o odihneasca dar nu pricep de ce noua, romanilor, ne place asa mult circaraia? Care regina, fratilor? Asa mult si-a iubit "supusii" incat in 92 de ani nu a fost in stare sa invete romaneste. Regina...pe bune?

      Ștergere
    2. A trait regeste din banii saracilor romani,a se vedea cele spuse si pe casete inregistrate de gen.Atanasie Stanculescu

      Ștergere
  13. Filozofia promisiunii fericirii omenesti, A impus a nu vorbi si scrie ce gindesti, Deposedatii lichidati prin inchisori, Statul condus de tradatori si profitori. Visul comunist al crearii omului nou, Alienat in ghetou ,ca un bou, Oligarhia ciocoiului gainar bolsevic, Ne repeta intruna-'Ciocul mic' - -craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna ziua!

    Vor veni vremuri foarte tulburi!...Dupa alinierea planetelor se vor intampla multe lucruri...A nu se uita ca dezintegrarea UE e amintita in APOCALIPSA(...Si era o femeie cu o cununa de 12 stele pe cap...cititi...!)...Multe atentate,asasinate,razboaie s-au declansat in date 13...,22...etc...date preferate de oculta!...Dumnezeu trebuie sa purifice Pamantul si omul-incununarea cretiei sale!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce pe aceasta regina o mormanteaza pe 13,a tot lalait-o pana pe 13 special?

      Ștergere
    2. Pentru ca nu e gata locul de veci a regilor si printeselor la Curtea de Arges.
      Noua necropola este terminată doar in exterior. În interior e varză! Fac si ei niste cîrpeli in pripă. N-au stiut ca regele e bătrân si poate muri oricând?

      Ștergere
  15. POATE SA FIE SIMBOLUL EVANGHELISTULUI LUCA.

    RăspundețiȘtergere
  16. Candela Mariei Brincoveanu de la 1720 s-a reintors la Biserica'Sfintul Gheorghe-Nou' din BUCURESTI,o fi vreun semn-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate fi sf. Ev Luca cu simbolul vitelului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.romaniatv.net/mobi/tag/barbat-lovit-de-taur-in-inima_411805

      Ștergere
  18. Edgar Cayce a spus ca in " `36 " vine Mesia. Deci in 2036 vine "Sapte" ? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inseli.Va veni mai repede decat crezi..in 3 ani se vor intampla toate lucrurile..o sa vezi.Si apropo nu te mai increde in toti asa zisi profeti mincinosi Baba Vanga,Endar Cayence ,Nostradamus
      etc.pentru ca toti sunt inselati si nu detin niciunul adevarul autentic ,pana si Sfintii au grestit si au eronat si tot nu le-au nimerit cum trebuie dara sa mai crezi ce zic acesti prezicatori medievali care nu s-au potrivit acestor vremuri care noi acum le traim.

      Ștergere
    2. Aha...toti s-au inselat dar noi trebuie sa te credem pe tine ca in 3 ani se vor intampla toate lucrurile. De ce?

      Ștergere
    3. Serios, Anonim 9 august 2016, 23:57?

      Ștergere
  19. Chiar mai devreme am vazut un reportaj despre Catedrala Mantuirii Neamului care a iscat multe controverse mai ales pe seama banilor cheltuiti cu construirea acesteia.pe langa titlu era afisat o ilustratie cu un cap de bour intre coarnele caruia era o stea.despre aceasta sa fie vorba in premonitie oare?

    RăspundețiȘtergere
  20. Sau poate fi simbolul statuii din Detroit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 9 august 2016, 23:56, statuia aceea este un tap si nu un bour. Este statuia lui Baphomet.

      Ștergere
    2. Si americanii astia din Detroit... numai statui "deocheate" prefera...

      Ștergere
  21. Din cite am vazut se ,,lucreaza,, intens la unirea Basarabiei cu tara mama,si asta nu pot crede ca pe RUSUL PUTIN nu il incinta.Mare lucru daca si Basarabia nu v-a avea aceeasi soarta ca Ucraina.DOAMNE AI GRIJA DE ROMANI ! In ce priveste regina ANA nu o mai blamati atit pina ce nu veti trai si voi EXILUL, apoi dati cu pietre! Si nu uitati ca unirea celor trei principate a fost recunoscuta de marile puteri datorita acestei familii regale.

    RăspundețiȘtergere
  22. Dna Maria nu rugati pe Bunul nostru Dumnezeu sa ne fie schimbata imnul tarii intr-un imn regal patriotic si curat asa cum era odata?!
    Vremurile se schimba si Noul Ierusalim se apropie si totul trebuie sa fie gata si noi asemenea trebuie sa ne inarmam cu credinta cu nadejde si cu Cruce Sfanta.Eu cred ca tot teritoriul Romaniei se va transforma in raiul visat de toate popoarele pentru ca aceasta din urma va fii singura care va ramane in picioare si toti vor ingenunchea la picioarele ei.Peste Romania va fii rege si stapan Iisus Hristos.Doamne Ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  23. Prin anul 1997sau 98 regele si regina cei doi suverani au fost la Sibiu ocazie cu care le-am facut un dar simbolic,o solicitare scrisa de care cei doi s-au achitat cu brio , au batut intr-un an tot globul peste 30 000km ,doar asa am fost primiti in NATO si UE.Toata stima-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Na,ce sa-ti spun...datorita tie suntem in EU si NATO,n-am mai fi fost si in alta ordine de idei mos craciun,sa nu te mai vaiti cate urmaresc securistii,ca sa sti ca tot hotul striga hotii,parerea mea.

      Ștergere
  24. Timpul regilor a apus demult.Ceea ce au facut politicienii nostri are scop electora,de a atrage nostalgicii regalisti.Dupa moartea regelui nu se va mai auzi nimic de ei.val

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu e bou,se vede clar ca sunt coarne de vaca.Sunt perfect simetrice.m.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine maih si tu...nu te lua 100% dupa poza... Maria a spus clar ca a vazut cap de bour.

      Ștergere
    2. Da,da sunt de vaca,ce te mai pricepi la vaci !

      Ștergere
    3. Maih da' unde ai constatat ca sunt de vaca?

      Ștergere
  26. 20 28 ai dreptate timpul regelui e la trecut ,acum e timpul cleptocratilor si al boerilor comunisti si al slugilor lor de aceia se estimeaza ca in 30 de ani vor ramine doar ei si pensionarii circa 14 milioane dupa calculele intrnationale.adica populatia Romaniei va ajunge la jumatate.adevarata victorie a neocomunismului si comunstilor 'cinstiti' care si-au impartit tara intre ei;Otara fara tineri va fi otara fara viitor.

    RăspundețiȘtergere
  27. Spunea regina Ana;-Cele mai dragi cuvinte romanesti i-mi sunt;-sinceritate si unitate-craciun

    RăspundețiȘtergere
  28. Regina Ana vorbea si romineste dar nu la interviuri pentru a nu face gafe,dar si mai mult avea si singe romanesc moldovenesc din neamul Movilestilor prin Maria sotia lui Ludovic al cincisprezecelea regele Frantei-craciun

    RăspundețiȘtergere
  29. 10 august 22,53 daca era dupa astia ca voi eram acum la CSI cu Rusia si Belarus ,dar voi puteti sa merge-ti acolo daca ii duceti atit dorul lui Stalin si Beria care va asteapta-craciun

    RăspundețiȘtergere