sâmbătă, 20 august 2016

TURCIA SI RUSIA ! RUȘINE ! RUȘINE !

                                                            19 August 2016,ora 17,05 !

                                                      Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care spune asa:
                  ”TURCIA  -  RUSIA !
            Rușine ! Rușine !” 


Image result for erdoganImage result for putin.

Moment in care ,ceva se ridica de jos si intoarce spatele celeilalte cu multa ură..
Era ceva în intuneric, ce o putem asemăna
 cu HARTA fiecarei Țări ,care se ridică si-i intoarce  spatele celeilalte, în timp ce inca mai auzeam:
               Rușine ,rusine !
Dragilor, din nefericire , relatiile dintre turci si rusi vor fi mai mult decât deteriorate.
Sau cine stie? Poate se vor alinia impotriva noastra ,precum  si a NATO.
Cred că va fi exact , picatura care va umple paharul.
Ce pot sa mai spun, decât :DOAMNE  AJUTA sa fie pace si liniste.
Iară un glas, imi spune chiar acum asa:
                           DOAMNE, Te rugam miluieste-n pe noi; de la Fața TA ,unde putem fugi?”

                                                   Cu dragoste, Maria.


60 de comentarii:

  1. Rusia este un lup costumat in oaie. Dacă este adevărat America muta bombele nucleare in Romania sunt șanse mari sa înceapă Războiul Rusia este înconjurată de "NATO" America daca muta bombele nucleare in România este picătură care umple paharul. Rusia susține că America a încălcat tratatul care au semnat la sfârșitul celui de al doilea război mondial.

    RăspundețiȘtergere
  2. D-na Maria eu nu cred că Rusia va intra in conflict cu Turcia ci dimpotrivă s-ar putea ca Putin sa-l tragă pe Erdogan de partea lui, sa-l determine să renunte la NATO si să intrerupă relatiile cu americanii.Nu degeaba se discută acum mutarea bazei de la Incirlik pe teritoriul nostru la Deveselu.Oricum Putin a avut o întîlnire secretă cu Erdogan,similară cu cea de la Baku unde sa negociat la singe proiectul Turkhis Stream,un gazoduct prin care Rusia vrea să transporte pe teritoriul Turciei 63 de miliarde de metri cubi de gaz pentru piata UE.Intre timp negocierile au fost suspendate,dar este o miza foarte mare pt ambele parți.Cu sigurantă visul lui Putin este sa-l convingă pe Erdogan să reia prietenia cu Bashar al Assad fiind musulman de-al lui si să renunte la Americani si la bazele NATO,care nu au fost de niciun folos Turciei.Dacă americanii se consideră cea mai mare putere de pe Glob si au trupe NATO solide de ce nu au intervenit să indepărteze regimul lui Bashar al Assad,asa cum l-au indepărtat si pe Saddam Hussein? Cum de toate tările membre NATO au permis să emigreze musulmanii prin toată lumea fără a securiza granitele si au intrat ca in brînză unde si-au dorit si odată cu ei si teroristi ISIS.Aceste lucruri sint voite si se doreste instabilitate si uciderea oamenilor in masă cu bună stiintă.Tot la sugestia americanilor,turcii au doborît avionul rusilor pentru ai determina să intre in conflict si să rupă relatiile.Americanii tot timpul au instigat alte țări să intre in conflic si ei au stat pe margine ca niste ulii la pîndă pentru că ei totdeauna si-au clădit fericirea lor pe nefericirea altora.Să nu uităm că americanii au bombardat Iugoslavia si l-au indepărtat pe Miloșevici chiar in ziua sfintă de Paste,pt.că au luat modelul teroristilor arabi care au facut atentat la Nisa chiar de ziua Franței.Iar la noi un extremist de etnie maghiară Beke Istvan Atilla vroia să facă un atentat chiar de ziua Romaniei,la Tîrgul Secuiesc,daca vă mai amintiti atentatul i-a fost dejucat,acesta fiind arestat.Din păcate trăim vremuri grele si ne simțim neputincioși in fața acestui fenomen.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. asa este. Dar, nu cred, in prietenia Rusia-Turcia.

      Ștergere
    2. Anonim 21 aug 09.44 Ce vă face să nu credeti in prietenia Ruso-Turcă,Erdogan joacă mult teatru cu americanii,el trage tot in partea rusă. După urma americanilor turcii nu prea au avut de castigat, dar după urma rusilor da.Începînd de la petrol si gaze pînă la partea turistică,care e predominantă de turisti rusi cu foarte multi bani.Hotelul Kremlin din Turcia,care este poleit cu foiță de aur îi apartine miliardarului Roman Abramovici(Patronul echipei de fotbal Chelsea) si este plin ochi de turisti rusii.Cind am fost acolo am constatat cu stupoare că si Mall-urile erau pline de rusi,care lăsau in magazine foarte multi bani,iar in restaurante si hoteluri(5 stele)pînă si meniul era in limba rusă.Majoritatea turcilor vorbeau rusă la perfectie,asa că turcii au toate motivele din lume să meargă cu rusii. Americanii distrug economia tărilor pe unde trec, asa cum ne-au distrus si pe noi,dar si pe Greci.Ei au in spate echipe intregi de asasini economici,care cu asta se ocupă. Turcia este una dintre cele mai frumoase si dezvoltate țări din orient si unora nu le cade bine,asa că s-au gîndit să le tragă putin frîna si sa-i facă dependenti de FMI si Banca Mondială.Recunosc că nici in Dubai nu m-am simtit atit de bine si nu am vazut in nicio parte din orient spitale mai bune si mai dotate ca la ei,dar si un turism făcut ca la carte.Turcii au in zona Anatoliei o agricultura, care le permite să exporte fructe si legume in toată lumea, dar si importante depozite de lignit,carbune negru,minereu, feroase si neferoase,crom dar si ceva petrol.Nici nu mai punem la socoteală zona industriei usoare cu imense fabrici de piele, confectii,blănuri,dar si bazare întregi de aur.Pe Erdogan si pe orice președinte,care e cit de cit PATRIOT il intereseaza economia tării lui nu alianțele cu NATO,care îi va lăsa țara intr-o ruină,asa cum s-a întîmplat peste tot pe unde au trecut.Stiu că vor exista multi pro occident,care mă vor critica,dar îi rog sa-si amintească un lucru,daca sint la curent cu politica externă.Oare ce s-a întîmplat cu Tunisia si Egipt dupa așazisa revolutie de catifea? Vă spun eu NIMIC aceste tări au ajuns o ruină.Pînă atunci plecau avioanele pline de turisti in aceste tări relativ ieftine cu hoteluri de 4-5 stele si cu niste peisaje de vis(exotice).Si dacă tot sintem pe pagina cu previziuni se spune ca această mașină de ucis NATO o să dispară de pe fața pămintului cit de curind. Așca că nu putem decit să ne rugăm si să spunem DOAMNE AJUTĂ.

      Ștergere
  3. turcii si rusii sint 'prieteni dusmani' ca si noi cu rusii-davai ceas.

    RăspundețiȘtergere
  4. da DUMNEZEU are si umor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Parintele Paisie Aghioritul prooroceste inceputul razboiului cu atacul Rusiei asupra Turciei.
    Probabil a primit Putin unda verde odata cu retragerea bazei americane de la turci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 20 aug 08.42 pe Youtube sint multe profetii făcute de Sfinți părinti si de alti proroci unde se spune că Rusia o să intre in razboi cu Turcia,iar rusii vor ieși învingători.Dar există si previziunea parintelui Arsenie Boca,care nu vorbeste nimic de Turcia si spune că intr-o noapte spre dimineață,ne vor ocupa 3 țăti:Rusia,Ungaria si Bulgaria.Acum numai Dumnezeu stie ce se va întîmpla cu noi.

      Ștergere
  6. Poate că mesajul vrea să scoată în evidență prietenia dintre Rusia și Turcia, o prietenie bazată pe interese comune rușinoase (împreună s-au înțeles să-și împartă zonele de influență din Orient).

    RăspundețiȘtergere
  7. CICERONE! Ce faci? Apuca-te de treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine mulțumesc. Eu am găsit mai multe obțiuni la aliarea Turco-Rusă. Citițimi comentariul mai jos.

      Ștergere
    2. Opreste sa se intample aceste rele!Poti tu sa faci aceasta?

      Ștergere
  8. Poate rusine Romaniei ca a acceptat armata satanelor americane in coasta rusilor Turcia si Rusia s-au aliat iar armata NATO e obligata sa plece de la turci si unde sa se duca decat aici in coasta lui Putin .Rusiiau fost si vor fi vecinii nostri si nu trebuia sa ne vindem americanilor.Isi fac interesele si pe urma cu sutul in fund.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce e mai rau este ca suntem mintiti pe fata prin disculpari penibile .

      Ștergere
    2. Anonim 20 aug 13.41 si eu sint de aceiasi părere cu tine.Daca vom păstra relatiile nealterate cu vecinii,vom avea si pace, dar din păcate pe linie diplomatică sintem zero.

      Ștergere
  9. Erdogan va fi asasinat .

    RăspundețiȘtergere
  10. Cand Dalai Lama a fost intrebat ce surpeinde cel mai mult umanitatea, el a raspuns: "Omul. Deoarece el isi sacrifica sanatatea pentru a face bani.Apoi isi sacrifica banii pentru a recupera sanatatea.Apoi este nerabdator sa vina viitorul incat nu traieste prezentul; rezultatul fiind ca nu traieste nici in viitor nici in prezent; traieste ca si cum niciodata nu o sa moara si apoi moare fara sa traiasca niciodata cu adevarat".
    Rusine tuturor celor fara minte care nu inteleg ca aici suntem trecatori. Rusine celor care, pentru bani, sacrifica si distrug si omoara oameni nevinovati. Rusine tuturor celor care nu au inteles nici o farama care le e menirea si ce inseamna sa fi OM. Rusine tuturor celor care stau pasivi si permit sa se intample tragedii. Rusine celor care descopera/inventeaza lucruri menite sa distruga tot. Rusine celor care tin ascunse descoperiri menite sa vindece. Rusine celor care nu-si respecta "casa" si care polueaza si distrug acest pamant. Rusine celor care se folosesc de religii ca sa tina oamenii in intuneric, sa-i maninpuleze. Rusine...mult prea multa rusine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate aveti .Saraca omenire poporul ,tineretul este manipulata pshic pt a nu cunoaste adevarul pt a sta in nepasare ca "bravii politicieni" care ne au vandut tara cu trup si suflet Satanelor care vor Ordine Mondiala sa poata sta linistiti in fotoliile lor parlamentare si sa nu fie deranjati.Sa ne rugam neancetat bunului D-zeu ca adevarul sa iasa la suprafata si lumea sa se trezeasca la realitate Santem manipulati pshiotrnic ca lumea sa nu izbucneasca si chiar daca ar izbucni se intorc acasa mai nepasatori.Doamne vino tu cu dreptate divina ca nu avem coducere sa ne apere tara si interesele

      Ștergere
    2. RUSINE NOUA, OAMENILOR, CA SPECIE, CACI NU NE TREZIM ODATA.

      Ștergere
    3. Aveți dreptate. Din păcate astăzi trăim în lipsa rușinii, în era tupeului, a aroganței, a minciunii pe față, a zambetului fals si perfid, a manipulării, a lipsei de scrupule în atingerea scopului, chiar daca asta înseamnă sa-ti distrugi-omori semenul sau tot ce este viu pe pământ, trăim în era banului, al consumului exagerat fara trebuință. Acesta este noul om, care nu mai are principii morale, nu mai are credință în Dumnezeu, nu mai are rușine. A-ti fi rusine înseamnă sa-ți stii istoria, sa-ți cunosti părinții si înaintașii, să le cinstesti memoria si să le fii recunoscător pentru ca fără ei nu ai fi ajuns omul de astăzi. Bunii noștri au prețuit cu viața lor si au udat cu sângele lor acest pământ, ca să avem o moștenire, un loc al nostru sub soare, să avem rădăcini. Noi am nesocotit aceasta jertfă sfântă, am batjocorit memoria lor si am vândut pe 30 de arginti mormintelor străbunilor noștri. Când un popor, un neam se dezice de istoria lui, o uită si nu are responsabilitatea păstrării moștenirii strabune pentru copiii si nepoții lor, el este sortit pieirii. Ce n-au putut face dușmanii țării cu arma reușesc cu ușurință cu vorba dulce si diplomație.
      Rușinea a fost puntea de legătură cu strămoșii si Dumnezeu.
      În ziua de azi e la modă să te dezbrace în public, să nu muncești, să răspunzi părinților care te-au crescut, să castigi bani din bârfe si minciuni, e la modă tot ce e opus moralei si educației din moși strămosi.
      Acesta est ex tavalugul gândirii libere fara rușine a erei moderne si care, într-un final, va fi sfârșitul civilizației noastre. Pământul va rămâne, iar noi vom fi în cărțile de istorie asa cum sunt pensii, grecii antici, romanii, egiptenii, maladii si toate celelalte civilizații dispărute cu tot cu gloria lor.
      Mai binele si confortul are ca preț moartea acelei civilizații. Asta e lecția pe care trebuia sa o învățăm din ruinele descoperite. Sa prețuim viața si mai puțin confortul, sa ne bucurăm de viață traind-o demn, în armonie cu pământul, casa noastră si nu in cluburi cu cocktail -uri pâna dimineața.
      Viața nu e în alcool, ci în munca de a te hrăni sănătos si nu cu chimicale, în a prețui omul de lângă tine ca pe tine însuți, în a cinsti si onora strămoșii cu demnitate si fara a ravni bunurile celuilalt, a da tot ce ai mai bun pentru a îmbogăți cu experiența ta moștenirea copiilor tăi.
      Uitați -vă în jurul vostru si vedeți limpede unde am ajuns. Si asta din ziua în care am aruncat la cos rusinea, ne-am înăbușit glasul conștiinței si ne-am dezis de strămosi si Dumnezeu.

      Ștergere
    4. Anonim 20 aug 15.55 si 21 aug 12.37 cită dreptate aveti in aceste mesaje,ultimul ma uns la suflet acela este adevarul.

      Ștergere
    5. Strabunii nostrii stiau sa pretuiasca si sa se grijesca de Tatal Creatorul Terra.fiind in contact cu el pe tot parcursul vietii traiau mai mult si erau mai sanatosi.pana si colectivizarea comunistilor a fost un lucru mai bun decat democratia de azi.ia adus pe oameni mai aproape de Creator si i-a facut sa lucreze intr-o echipa.democratia de azi i-a indepartat pe oameni de Creatorul Terra.Pedeapsa maxima merita omenirea.

      Ștergere
    6. Madus nu vorbi despre lucruri despre care habar nu ai.

      Colectivizarea s-a facut prin fortarea oamenilor (apeland deseori la TORTURA) sa renunte la pamanturi si animale.

      COLECTIVIZAREA A FOST FACUTA PRIN FURT, FRICA SI TORTURA!

      Colectivizarea inseamna sa vina la tine la poarta, sa-ti ia animalele si pasarile si sa te SILEASCA PRIN TORTURA (daca este cazul) sa renunti de "buna voie" la pamanturile tale, la animalele tale, la pasarile tale LA TOT CE AI!

      Am auzit istorisiri de la oameni care au fost batuti si obligati sa stea pe sticla pisata cu genunchii ca sa renunte la bunuri si tu vorbesti despre colectivizare ca despre un lucru bun?

      COLECTIVIZAREA A INVATAT ROMANUL SA FURE PENTRU CA NU MAI AVEA NIMIC AL LUI CI TOTUL ERA AL STATULUI si aceasta mentalitate A RAMAS si in zilele noastre.

      POLITICIENII DE ASTAZI AU RAMAS CU MENTALITATEA COLECTIVIZARII PE CARE TU O PREAMARESTI! D-AIA FURA CA ASA AU FOST INVATATI SA FURE PENTRU CA SI COLECTIVIZAREA S-A FACUT TOT PRINTR-UN FURT!

      NICIUN SCLAV CARE A IESIT DIN ROBIA EGIPTULUI NU A CALCAT PE PAMANTUL LUI ISRAEL PENTRU CA AVEA MENTALITATE DE SCLAV!

      ASA SI LA NOI: TOTI CEI CARE AU TRAIT PE VREMEA RAPOSATULUI AU MENTALITATE DE HOTI PENTRU CA AU INVATAT DE LA STATUL CARE LE-A FURAT PAMANTURILE SI VITELE SI PASARILE DIN BATATURA!

      CINE SEAMANA VANT CULEGE FURTUNA!

      Ștergere
  11. De acord.....rusine, prea multa rusine. Insa oamenilor le place sa fie manipulati....suntem un popor mult prea slab. ...din cauza asta ne calca -n picioare toti!!!
    Nimeni nu ia atitudine in tara asta.......rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Unii spun ca primii oameni din stat au plecat in acelasi timp,altii spun ca nenorocirea e ca se intorc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Posibil ca Erdogan sa fie asasinat pt ca nu mai vrea sa faca jocul papusarilor mondiali.Asa cum l au asasinat pe Ceusescu .Gadaffi Sadam Hussein pt ca nu si au vandut tarile iar americanoizii aveau nevoie de bogatiile lor pt a si construi Imperiul totul e posibil .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot ce e posibil,americanii au metodele lor specifice.DS

      Ștergere
  14. http://www.efemeride.ro/isus-cel-nascut-romania-marele-secret-al-vaticanului

    RăspundețiȘtergere
  15. Salut la tot poporul! Eu am 2 obțiuni pt aliarea Turco-Rusă. Obțiunile sunt următoarele :
    Prima obțiune.
    Turcul se gîndește: Dacă mă voi alia cu Rusia, un stat mare și puternic, vom fi 2 state mari și puternice și nu va mai trebuii să plătesc milioane de dolari pe an lui NATO. Noi avem destule arme cît și Rușii și ne vom putea ajuta reciproc. Ies mai ieftin așa. Poate ați jucat jocuri de strategie online cum ar fi Travia și Triburile. Și astfel, Turcia și Rusia se vor înțelege de minune.

    A doua obțiune.
    Turcul către American: Dă-mi pe trădătorul țării mele care a organizat puciu. Americanul: Noi îți vom da pe acel trădător dar, fă și tu ceva pt noi. Turcul: ce? Americanul: prefă-te că te ai supărat pe noi și vrei să colaborezi cu Rușii și noi vom fi nevoiți să scoatem armele noastre de la tine și va trebuii să le depozităm în cea mai apropiată bază NATO. Și o bază NATO ft importantă, unde este? la Deveselul. Turcul: dar după aceea va trebuii să îmi dați pe trădător. Americanul: bine înțeles că nu suntem așa proști să pierdem milioane de dolari pe an pe care îi trimiteți pt NATO. Credeți că nu ar fi dat Americanii un om politic către cel mai mare aliat al lor? E doar un joc politic. Cît despre previziunea lui Tanti Maria, eu cred că este vorba de rușinea aruncată de către orice țară către Rusia și Turcia. Poate din partea lui NATO. dacă observați, spune: rușine Tucia, rușine Rusia. E clar că rușinea este aruncată și pt Rusia și pt Turcia. Momentan atît.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, interesant, un punct de vedere obiectiv.

      Ștergere
    2. Rușine TURCIA,rișine RUSIA cine poate striga așa decit America.Eu așa am interpretat mesajul că Erdogan se va alia cu Putin,iar americanii îi vor bate obrazul lui Erdogan ca se vot simți trădati.

      Ștergere
    3. Cicerone... se spune si se scrie, optiune si nu obtiune !

      Ștergere
  16. Un dictator este un om capabil sa calareasca un ghepard. Si este mandru si fericit facand acest lucru, uitand cu desavarsire ca si ghepardului i se face foame.

    RăspundețiȘtergere
  17. Putin o sa le cunoasca slabiciunile si o sa capete turcii de nici nu viseaza !!!!legile universului nu le poti schimba prin viclenie !!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Cicerone Lichi tu ai blog personal?Unde pot vedea postarile tale?

    RăspundețiȘtergere
  19. Au aparut si primele semne care este legat de mesajul dumneavoastra.
    NASUL TV-TELEVIZIUNEA LIBERA

    ERDOGAN il loveste pe la spate pe PUTIN.Ultimele decizii ale Turciei vor rescrie istoria lumii.ALERTA LA KREMLIN.

    Președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a luat o decizie istorică şi care are legătură directă cu Rusia, scrie evz.ro
    Turcia nu va recunoaște anexarea Crimeii de către Rusia, cu toate că ultimele contacte dintre Moscova și Ankara deveniseră mai apropiate. Conform Agerpres, vestea a fost dată de preşedintele Ucrainei, Petro Poroșenko. “Erdogan i-a confirmat lui Poroșenko poziția neschimbată a Turciei de susținere a integrității teritoriale a Ucrainei în cadrul frontierelor recunoscute internațional. Turcia nu va recunoaște ocupația Crimeii și va continua să sprijine prin toate mijloacele tătarii din Crimeea”, se arată în textul difuzat de administraţia ucraineană.
    În plus, a mai apărut un alt semn care indică o răcire a relaţiilor dintre Turcia şi Rusia, cu toate că întâlnirea recentă dintre Putin şi Erdogan părea că duce la o normalizare a relaţiilor după incidentul avionului rus doborât de aviaţia turcă. Declaraţia făcută recent de premierul turc, Binali Yildirim, este edificatoare în acest sens: “Statele Unite rămân un partener strategic, nu duşmanul Turciei. Pot exista suişuri şi coborâşuri în relaţiile dintre cele două ţări, dar avem nevoie să eliminăm elementele care dăunează relaţiilor noastre,” a declarat Yildirim, care s-a referit la clericul musulman Fethullah Gulen, stabilit în Pennsylvania, în exil auto-impus. Yildirim a mai spus că Turcia şi Statele Unite au un acord de extrădare a clericului.
    „Ne dorim ca procesul să fie accelerat. Acest om a fost liderul loviturii de stat. Ce mai aşteptăm? Statele Unite au la dispoziţie toate informaţiile cu privire la incidentele în care a fost implicată această organizaţie teroristă şi liderul acesteia. Cererea noastră este clară: trebuie să fie reţinut temporar şi extrădat”, a declarat Yildirim.

    http://www.nasul.tv/erdogan-il-loveste-pe-la-spate-pe-putin-ultimele-decizii-ale-turciei-vor-rescrie-istoria-lumii-alerta-la-kremlin/

    RăspundețiȘtergere
  20. http://www.nasul.tv/erdogan-il-loveste-pe-la-spate-pe-putin-ultimele-decizii-ale-turciei-vor-rescrie-istoria-lumii-alerta-la-kremlin/

    RăspundețiȘtergere
  21. Credeti ca se va termina cu razboi toata aceasta poveste dintre Turcia-Rusia?
    Ultimele informatii par sa se lege direct de mesajul dvs,sa se concretizeze mai clar. Si este ingrijorator.Vom vedea..

    RăspundețiȘtergere
  22. A aparut si informatia ca Turcia vrea sa adere la UE,pana in 2023.Vom vedea si asta,in timp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 aug 17.53 stiu că multi sinteti PRO UE,dar TURCIA va face cea mai mare greseală,daca va adera la UE,asa cum a făcut si cind a intrat in NATO.Toate țările care au intrat in aceste alianțe si-au luat o cocoașe in spate,iar cele care nu au avut putere financiară au avut de suferit si mai mult.Cind semnezi un tratat si intri intr-o asemenea aliantă ar trebui toți membri să aibe aceleasi drepturi si obligatii,numai că acest lucru nu se întîmplă.Ne aliniem doar la taxe,impozite si alte obligatii,dar cind e vorba de salarii,pensii sau locuri de muncă ne intorc spatele si ne spun să strîngem cureaua sau vin cu directive să reducem salariile cu 25% cum s-a întîmlat in Guvernul Boc.Asa că dacă tot nu avem aceleasi conditii si drepturi ca și ei la ce bun să mai stăm in această aliantă,care are costuri uriașe pt noi.

      Ștergere
  23. Poroșenco lansează zvonul că Putin vrea să invadeze Polonia, Țările Baltice și România
    Ziarul German Suddeutsche Zeitung arată că Vladimir Putin plănuia ca Rusia să invadeze Polonia, România și țările baltice. Cotidianul relatează că președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, a făcut această amenințare într-o conversație recentă.

    ”Dacă vreau, în două zile armata Rusiei poate ajunge nu numai în Kiev, ci și la Riga, Vilnius, Tallinn, Varșovia și București”, a declarat Vladimir Putin, președintele Rusisie, potrivit lui Petro Poroșenko, potrivit Telegraph.

    Aceasta este prima dată când Vladimir Putin amenință că ar putea să invadeze state membre NATO și UE, iar orice trupe trimise în capitalele meționate anterior ar putea cauza grave probleme.

    Sursa citată precizează că dacă Putin ar acționa în acest mod, Marea Britanie ar intra automat în război cu Rusia.

    Președintele ucrainean nu e la prima abatere de acest gen în a lansa zvonuri alarmiste pentru răspândirea unui război în estul Europei.
    http://www.napocanews.ro/2016/08/porosenco-lanseaza-zvonul-ca-putin-vrea-sa-invadeze-polonia-tarile-baltice-si-romania.html

    RăspundețiȘtergere
  24. Occidentul a tradat! Rusia va începe războiul "pe fata" nu doar hibrid! România afectata direct!
    http://www.stiripesurse.ro/occidentul-a-tradat-rusia-va-incepe-razboiul-pe-fata-nu-doar-hibrid-romania-afectata-direct_1148006.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Poroșenco lansează zvonul că Putin vrea să invadeze Polonia, Țările Baltice și România.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu am stat si m-am gandit bine.Dar daca toti din Romania am fugi pe luna inainte de razboi?:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 21 aug,23.07 cred că te-ai gîndit atit de mult incît ți s-a încins creierul.Tu te auzi ce spui? Hai poate cumperi si un lacăt să inchidem si să plecăm toti,ultimul să stingă lumina. Doamne mare ți-e grădina.Să ne rugăm să ne lumineze mintea.

      Ștergere
    2. Cred ca mai bine am fugii pe soare ca-i mai mare...
      Pe Luna terenul e cumparat, deci nu poti mere la arat!

      Ștergere
    3. Anonim 22 august 2016, 06:53, omul glumea, nu te-ai prins? Offf...

      Ștergere
    4. A fost o gluma...:)
      Am vrut sa va fac sa mai radeti putin,ca prea incrustati mai sunteti.

      Ștergere
    5. Da, Anonim 22 august 2016, 19:44, era evident... :)

      Ștergere
    6. Alexandruuu... acolo, daca vrem, trebuie sa corespundem... nu facem fata caci e prea multa Lumina;) pentru noi, oamenii!:)

      Ștergere
  27. Pe blogul d-nei Maria,lucrurile sint cit se poate de serioase,nu cred că e cazul să facem glume,glumele se fac in altă parte dacă doriti.Vă multumesc pt întelegere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine mai... incruntatule si seriosule. Asa este si viata ta?

      Ștergere
  28. Viața mea nu e deloc incruntată si e cit se poate de normală,dar cind văd că se sare calul,chiar pe blogul D-nei Maria simt nevoia să intervin pt a nu lua amploare aceste glume.Aici se vorbeste despre lucruri serioase si nu trebuie să facem glume pe baza unei previziuni.Chiar dacă a fost o glumă,nu-și avea rostul aici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceasta nu o decizi tu ci Maria!

      Ștergere
    2. Anonim 24 aug 10:55 Se spune D-na Maria,nu Maria,că nu te-ai tras de șireturi cu dînsa,măcar atîta respect să ai dacă tot esti pe această pagină.Am mai vazut un troglodit de ziarist pe nume Sorin Ovidiu Bălan, care a luat-o peste picior cind a intrat in direct la Agentul Vip.Acest lucru ma revoltat peste măsură pentru că a tratat-o pe D-na Maria ca si cum ar fi vorbit cu vrăjitoarele Oanei Zăvoranu,cred că acesta se credea la vreo emisiune de Cancan cum e el obișnuit.Era si el invitat in emisiune si s-a trezit vorbind,asa cum se trezesc unii pe aici,care nu au ce spune,intră decit să facă bașcălie si să se amuze.DS

      Ștergere