sâmbătă, 27 august 2016

TĂIEREA CAPULUI SFANTULUI IOAN BOTEZATORUL AM VAZUT , ASA CUM A FOST ACUM 2000 DE ANI !


                        LA  29  AUGUST  2016, 

        Sărbatorim prin Post  si Rugaciune ,

TĂIEREA  SFÂNTULUI  SI  CINSTITULUI  

CAP , AL  SFÂNTULUI  PROOROC  - IOAN  

BOTEZĂTORUL  DOMNULUI  NOSTRU  

IISUS  HRISTOS !
 

                                           Dragii mei,

Scriam la 27 ianuarie 2014, despre cum I-a fost tăiat Cinstitul Cap, al Sfântului şi Proorocului ,Ioan Botezătorul !
Acesta este fratilor ,Adevărul  adevărat, despre cum şi unde i s-a tăiat Cinstitul Cap al Sfantului Ioan Botezatorul.
Am fost dusă cu sufletul  de Duhul Cel Prea Sfânt, chiar în temniţa în care i s-a tăiat Cinstitul Cap, al Sfantului Ioan Botezatorul.                                                        Image result for sfantul ioan botezatorul

                                        Bucuraţi-vă  Fraţilor, că puteţi citi ADEVĂRUL  de acum 2000 de ani, asa cum s-a întâmplat atunci !

Iată dragii mei,Adevărul  de  acum  2000  de  ani , trăit de mine, cu Voia Duhului Celui  Prea Sfânt :
          

  CUM   I - A   FOST TĂIAT CAPUL , SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL !

                                 1  Iunie  2003 ora 0,58 !

Mă rugam la BUNUL  DUMNEZEU  şi la MAICA  DOMNULUI, când brusc, ochii mi se închid fără voia mea şi aud GLAS, care spune  aşa :

                 "PENTRU  CĂ  IUBITUL  NECREDINCIOS  CREŞTIN...
                  NAŞTEREA  LUI....."!

                                   Image result for sfantul ioan botezatorul
(şi glasul nu mai continuă ), dar vai, ce văd !
Vai, ce am chiar în faţa mea, la niciun metru distanţă......!
       Sunt şi eu într-o încăpere foarte îngustă. 
 Din doi paşi , ajungeai in orice colţ al acestei încăperi înguste şi întunecată.
Aici , la doar un metru în faţa mea, văd o siluetă învelită la trup cu ceva maro, înfăşurat trupul de la umeri până la genunchi.
Acest bărbat înalt si slabut,este desculţă, iar o LUMINA  albă strălucitoare, apărută de nicăieri ca şi pământesc, îmi arată că este desculţă . 
LUMINA  aşezându-se în întunericul negru, pe picioarele acelui bărbat, al cărui CHIP nu îl vedeam încă. 
Deci ,mă aflam şi eu în acea încăpere extrem de strâmtă, unde nu te puteai întinde cu tot trupul,ca să te odihnesti, atât era de îngustă.
Brusc, văd chiar în faţa mea, cum la picioarele acestui bărbat, chiar în faţa tălpilor sale, alunecă ceva.
Acel CEVA fraţilor, era un CAP  tăiat chiar în acea clipă,  în faţa mea, de două mâini în întunericul  negru.
CAPUL Îi fusese tăiat fără gât, ci exact de sub bărbie.
Dar vaiii!  Am recunoscut în acest chip, CAPUL  tăiat ca fiind al SFÂNTULUI  IOAN  BOTEZĂTORUL.
Avea barba castanie, şi mai lungă acum decât CAPUL  SĂU tăiat, şi care alunecase la picioarele Sale. Era foarte slab la faţă, şi cu barba care îi acoperea obrajii şi atârna mult peste chip.
Arăta  exact ca în SFÂNTA  ICOANĂ  a SA, pe care o vedem în zilele noastre.
Fratilor :văd cum cele două mâini care-I tăiase capul, deasupra unei mese din lemn, foarte mica si îngusta, şi de pe care măsuţă curgeau şiroaie de sânge ,  ţineau  o TAVĂ  de argint, o TIPSIE !
                                Image result for sfantul ioan botezatorul
Mâinile călăului ,le văd cum coboară la PICIOARELE  SFÂNTULUI  IOAN BOTEZĂTORUL, cum ridică  CAPUL  SFÂNTULUI, şi îl aşează cu faţa în sus, pe TAVA  de argint.
LUMINA  ALBĂ, orbitor de strălucitoare, îmi arăta pas cu pas, tot ce se întâmplă.
Aud GLAS, care repetă :

                "PENTRU  CĂ  IUBITUL  NECREDINCIOS  CREŞTIN ,
                NAŞTEREA  LUI......"!

Şi aşa cum se întâmplă întotdeauna, tresalt puternic fiind la RUGĂCIUNE în camera mea, şi mă cutremur la propriu de cele văzute şi auzite.
Îmi notez repede toate câte am văzut şi auzit, şi îmi reiau Rugăciunea, de unde rămăsesem.
Dragii mei, să credeţi în toate câte vă spun, căci nu sunt scorneli sau invenţii de-ale mele, ci sunt de la DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT !
Iată ce-mi spune chiar acum un glas :

                     "Acolo unde pătrunde Dumnezeu, diavolul nu are ce căuta !
Iar un alt glas ,întreabă mirat :

                          Nici  Tu ?"
Iar glasul dispare ca un ecou.
                                  Dragii mei,
     
Cu adevărat fericiţi suntem noi , acum şi -ntotdeauna, că putem afla din TAINELE  LUI DUMNEZEU, pe care mi le descoperă mie păcătoasa, aşa după VOIA SA. 
Iar eu ,I-am promis cu viaţa mea, că le voi descoperi cu dragoste  semenilor noştri, spre a aduce DOVADĂ  GRĂITOARE  DE  ADEVĂR, DOVADĂ  VIE, prin mine roaba Sa, care nu mă ruşinez şi nici nu mă voi ruşina în veacul veacurilor,de cele scrise de mine şi spuse de DUHUL  CEL  PREA  SFÂNT. 
Să spună cine ce-o vrea despre mine, nimic nu-mi va atinge sufletul ! Am dăruit de mai bine de 18 ani, si trupul si sufletul şi toată fiinţa mea, MÂNTUITORULUI  HRISTOS, ca să facă după VOIA SA, cu mine roaba Sa, iar eu mă voi supune trup si suflet ,inimă şi cuget VOII  SALE. AMIN !
                                                   Cu dragoste, MARIA

18 comentarii:

  1. Doamna Maria a fost Sfantul Proroc Ioan Botezatorul inainte mergatorul Domnului nostru Iisus Hristos intruparea Sfantului Proroc Ilie asa cum facea referire Domnul nostru Iisus Hristos si nascut asemenea lui si nu facut ca oamenii obisnuiti asa cum si Sfanta Nascatoare de Dumnezeu Fecioara Maria a fost adusa in aceasta lume, pentru indeplinirea planului lui Dumnezeu prin Fiul Sau?! Sunteti printre putinele persoane prin care Duhul Sfant vorbeste cu noi si ne releveaza adevaruri nestiute si ascunse chiar si de biserica! Multumesc lui Dumnezeu ca sunt persoane in tara aceasta placute lui si ne lumineaza si pe noi pacatosii prin intermediul lor. Fiti binecuvantata doamna Maria! As vrea sa cred ca nu v-am pus intr-o postura dificila prin aceste intrebari dar cate persoane pot comunica cu Divinitatea?! Multumesc pentru orice raspuns! Doamne iarta-ma daca supar pe cineva sau gresesc in cautarile mele! Dumnezeu sa ne ajute sa avem grija de semenii nostri si tara aceasta Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Auziti ca s-a descifrat corect Misterul de la Fatima! Este un comentariu aparut pe acest blog, al d-nei Maria Ghiorghiu si se spune ca-i pentru prima data aparuta decodificarea in lume:
      "... se spune ca s-a descifrat "Misterul Profetiei de la Fatima", care rastoarna toate interpretarile care au fost pana in prezent. Se spune ca profetia este despre intruparea Maicii lui Dumnezeu, care este o femeie nascuta in anul 1960 si numele apare chiar in profetie, insemnand "lumina interioara" si ca incepe activarea echipei care se ocupa cu protejarea Ei pe Pamant." (aparut in 23.Aug.2016)

      Ștergere
    2. Mai sa fie! Deci i-a derutat pe toti, in primul rand pe cei din "partea adversa", ea purtand un alt nume in aceasta intrupare! Asadar nu numele de Maria !?

      Ștergere
    3. Da. Din cate se zice pe aici si prin alte targuri, Zeita Mama este prezenta in persoana pe planeta Pamant si detine si toate darurile tuturor Zeitelor prezente de-a lungul timpurilor si se mai spune ca ea a fost si Imparateasa Atlantilor. Cica Statuia Libertatii ar reprezenta-o , alte statuiete si icoane prezente, atat la popoarele pagane,cat si la cele crestine, necrestine s.a.m.d. Daca lucrurile se prezinta asa, atunci intreaga planeta cu toate vietatile, cu toti oamenii au sansa.

      Ștergere
    4. Dumnezeu lucreaza intotdeauna la vedere si surprinzator.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai si noi cum sa ne rugam la indemnul tau daca ii ceri Mariei sa nu publice comentariul tau.noroc cu Maria ca isi da seama de situatie.merci Maria ca ai publicat.cu totii sa ne rugam acum.Doamne ajuta.

      Ștergere
  3. Buna ziua ! Doamna Maria va adresez 2 intrebari daca imi permiteti... Oare ne sunt primite si ascultate rugaciunile cele in care nu putem sa ne concentram foarte bine la rugaciune si ne fuge mintea in alta parte la cele lumesti ? Am unele zile in care desi fac eforturi sa ma concentrez nu prea reusesc si simt ca as spune o poezie :( Si a doua intrebare este aceasta : La cine trebuie sa ne rugam mai mult ? La Sfanta Fecioara la Dumnezeu Tatal sau la Sfintii mijlocitori ? Cu stima

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când simțim că suntem obositi si gandurile noastre zboara in loc sa fie la RUGACIUNEA pe care dorim s-o spunem,mai bine este a spune:
      DOAMNE IISUSE HRISTOASE ,MILOSTIV FII MIE PĂCĂTOSUL(A).Sau putem relua RUGACIUNEA si sa ingenunchem in fața SFINTEI ICOANE si sa ne fie gandul la RUGACIUNE.
      Incepem a ne ruga la SFANTA TREIME, continuam cu MAICA LUI DUMNEZEU,cu SFINTII ARHANGHELI MIHAIL SI GAVRIIL, cu INGERUL PĂZITOR si cu SFINTII LUI DUMNEZEU cei stiuti de noi si cei nestiuti.
      RUGACIUNILE noastre sunt ascultate de le vom spune cu inima si cu sufletul, si nu numai cu buzele.DOAMNE AJUTA!

      Ștergere
    2. Doamna Maria ma bucura nespus raspunsul Dumneavoastra :) Imi este de mare folos !!! Va MULTUMESC frumos pt atentia acordata !

      Ștergere
    3. Doamna Maria, in spetmbrie anul acesta, se naste prunca 7? Parca asa ati spus din cate am inteles eu, prin martie spuneati ca o cunoasteti sau ati vazut-o pe femeia care ii va da nastere pruncii 7 si spuneati atunci ca prunca 7 se afla deja in pantecele acelei femei si ca ar fi in 3 luni atunci. Nu mai tin minte ziua in care ati spus asta, parca era ceva cu 3, ori pe 3 martie sau 13 martie sau 23, dar daca atunci era in 3 luni maica pruncii 7 ar insemna ca acum in spetembrie va veni pe 3, 13 sau 23 spetmebrie dupa calculele mele se implinesc cele 9 luni de sarcina. Daca este asa, ar trebui ca Duhul Sfant sa va instiinteze de venirea ei pe 1, 10 sau 20 septembrie, cu 3 zile inainte de nasterea ei. Sper sa nu ma insel.

      Ștergere
    4. Biblia reptiliana - de Cristian Milos .


      Autorul a scris aceasta carte accesand biblioteca galactica si folosind un cronovizor!

      El spune ca cea mai veche portiune din Creierul Omului este Creierul Reptilian.

      Omul de pe Terra este conform Tablitelor de la Sumer un Hibrid Reptiliano-Uman, creat de reptilienii galactici androgini ce au aterizat cu navele lor acum 450.000 de ani pe Terra, venind de pe a 12-a planeta – planeta NIBIRU.

      Ștergere
    5. CARTEA LUI ENOH SI BIBLIA REPTILIANA O interpretare real fantastica, o paralela posibila.

      Cartea lui Enoh este mai veche decat Biblia.
      Dar este o carte apocrifa, necanonica, deoarece biserica sectara si religiile lumii au fost vizibil deranjate de faptul descris cu amanuntime despre casatoriile interzise din punct de vedere al Codului Galactic intre Fii lui Dumnezeu si Ficele Oamenilor. Aici e aici.

      Potrivirea genetica a Extraterestrilor-Ingeri Cazuti cu Pamantenii nu dadea bine cu manipularea oamenilor.

      Ori Religiile Lumii preamintii credibil si manipula in scopuri de ortodoxe Popoarele Terrei pentru interese de putere, financiare, ca niste paraziti ai societatii (Nietsche) au scos din circuitul oficial cea mai veche carte a Omenirii sau ma rog dintre cele mai vechi - Cartea lui Enoh.

      Si acum in sec XXI se practica un Rasism Crestin la distanta de ani lumina de Iubirea lui Christos.

      Cine nu este cu noi este impotriva noastra. Clericii sunt Stapanii vietilor noastre si frica de ei si de Dumnezeu promovata de ei, te scufunda in ziarele depresiei si ale descurajarii paranoice.

      De ce sa ne fie frica de Tatal Nostru ceresc, cand Dumnezeu chiar si Reptilian fiind, nu ne vrea nici bolnavi nici saraci, nici ignoranti, ca sa nu zic prosti, lenesi, puturosi.
      Dumnezeu Reptilianul ne vrea co-creatori, ca si Fii de Dumnezeu.
      Vezi Isus Christos ce ne spune: "purtati-va ca adevarati Fii de Dumnezeu ce sunteti!" .

      Insa popii ne baga frica in oase, transforma Omul intr-un Zeu al Fricii, si ni-l prezinta pe Dumnezeu, pe care ei nici nu il cunosc, ca pe o persoana celesta, straina, de temut, razbunatoare si cruda, noi "credinciosii" dependenti de propria frica acceptam minciunile milenare ale religiei, renuntam la Stiinta , cu multa indulgenta, fratie si fatarnicie crestina, ne rupem pantofii de pragurie bisericilor si imbogatim pe clerici de la nastere pana la moarte.

      Dar asta nu inseamna ca suntem mai sanatosi, mai bogati sau mai fericiti.

      Acceptam dependenta de un sistem mincinos, vechi de EV mediu, inchizitorial, pus foarte bine la punct din cauza fricii la care suntem supusi de catre semeni de ai nostrii isteti ce ne tin in catusele Fricii noastre.

      Ce nevoie avem noi de intermediar - clerici, intre noi si Dumnezeu?
      Dumnezeu este omniprezent, omnipotent, omniscient si asta o stiu si manualele teologice, deci EL stie tot.

      Si atunci de ce as avea nevoie de Rugaciunea altuia pentru Mantuirea Mea?
      Caci Rugaciunea ca si orice alt serviciu bugetar se face pe bani!

      De unde stiu EU, ca Clericiii sunt mai tari in Rugaciune ca mine, doar fiindca au facut Facultatea de Teologie?

      Ștergere
    6. **

      Ei se folosesc de Forta Noastra Energetica a Rugatorului dar o canalizeaza dupa interesele lor meschine, financiare, de putere nicidecum Divine.

      Pentru a gasi solutii nenumaratelor contradictii din Cartile Sfinte trebuie sa ne inchipuim aproape o istorie real fantastica SF.

      Dar tot ce e azi S.F. , maine, in Viitor e Realitate.

      Deci, sa ne pornim motoarele memoriei noastre cosmice si sa calatorim in timp - in Trecut si in Viitor!

      Intr-o expeditie Extraterestra de pe Nibiru, Sirius, Orion, Pleiade, Zeta-Reticuli, un grup de Astronauti Extraterestrii Reptilieni, refuza, se razvratesc, sa mai asculte de Ordinile Comandantului-Capitan Spatial al Expeditiei, al Flotilei de Nave Spatiale- "Carele de Foc ale Zeilor".

      Deci, Ingerii Cazuti nu mai asculta "de cel mai inalt", de "Maretia Sa".

      Aceste evenimente au loc cu sute de mii de ani in urma, spre exemplu in Sumerul Antic.
      Acesti Fii ai lui Dumnezeu "Veghetori ai Cerului" - Ingeri Cazuti", coboara pe Terra si intretin relatii nepermise (sexuale - nn.) cu fetele pamantene, unii intemeiind familii si procreand Fii si Fice.

      Din pacate, primele Generatii de Hibrizi, Reptiliano-Uman, Uriasii din Vechime, Nefilinii, erau mari ca si fizic, 3-4 m inaltime, inceti la minte si canibali.

      Comandantul expeditiei Reptiliene, "Cel prea inalt", ii pedepseste pe Extraterestrii Rebeli dezlantuind Potopul Biblic, distrugand, mutantii genetici, hibrizi, lucru posibil, prin mijloace tehnologice cum ar fi: detonarea unei bombe cu hidrogen deasupra calotei Polare, caderea dirijata a unui Meteorit, ori evaporarea apei de pe Marte si dirijarea ei pe Terra, provocand caderea de ploi continue timp de luni de zile.

      Grupul de Rebeli Extraterestrii Reptilieni, sesizand pericolul se retrag in adaposturi subterane, construite in interiorul gol al Terrei, creind si un Soare artificial alcatuind ceea ce noi numim azi Intraterestrii.

      Ei Reptilienii intraterestrii sunt adevaratii conducatori ai Pamantului avand o viata medie de 500 de ani, ei fiind Stapanii Pamantului iar noi Oamenii, Chiriasii!

      Ștergere
    7. **

      Pe Terra incep Razboaiele Zeilor nucleare, de aici deserturile Terrei, intre Extraterestrii Rebeli Reptilieni si restul expeditiei Extraterestre fidele comandantului "Celui prea Inalt" .

      Supravietuitorii Rebelilor Extraterestrii, insa trebuiau sa aiba srevitori, slugi, robi.

      Astfel ca ei, fractiunea Extraterestra Reptiliana Rebela condusa de Lucifer i-au inrobit pe Oameni, transformandu-i in Sclavi Cosmici!

      Lucru ce este valabil si azi in Mileniul 3 de Civilizatie Cosmica, caci din 7 miliarde de Terrieni, doar un Miliard sunt fiinte Dumnezeiesti mergand pe drumul stiintei rationale, celalalte 6 Miliarde ramanand la stadiul de Animal Superior inrobit propriilor frici si instincte dobitocesti.

      Rebelii aveau nevoie de hrana (prin sacrificii animale omenesti), de minereuri.
      Toata munca de jos o faceau oamenii servitori ce in Nestiinta si Primitivismului Lor le spuneau Rebelilor Zei.

      Oamenii erau invatati cu ajutorul castelor preotesti sa stea cu capul plecat in conditia de sclavi si dependenti de propriile frici si nestiinte, caci Biblia le spunea, scrisa de Oameni onerosi, formalisti si afaceristi ai credintei, " sa nu ai alt Dumnezeu inafara de mine"!

      Aceasta speculare a naivitatii si ignorantei si sinceritatii omenesti se vede in Biserica si in religii si in secte pana in ziua de azi, din pacate.

      Cu toate ca religiile vor disparea in urmatorii 50 - 100 ani!
      Pana atunci insa in Republica Terra se practica pe scara Planetara imbecilizarea mistica, idolatrie, minciuna, a popoarelor, franandu-se dezvoltarea mentala, spirituala, morala si fizica a omenirii.

      Lupta intre Fractiunea Pasnica Reptiliana - Dumnezeu, Isus, ce ne considera Fii Lor, si Fractiunea Ostila Oamenilor -Rebelii condusi de Lucifer se da pentru suprematia asupra Terrei si Terrienilor, se duce pana azi, in zilele noastre parca la un Tribunal Galactic.

      Omul are Liberul Arbitru de a alege intre conditia de Sclav al Urii si a Intunericului Dogmelor si Nestintei al instinctelor bestiale animalice - adept al lui Lucifer ori dimpotriva sa se elibereze din sclavia Animalitatii devenind, mantuindu-se in lumina stiintelor cosmice si al Iubirii lui Isus Christos.

      Iata o posibila paralela intre Cartea lui Enoh si Biblia Reptiliana recent aparuta ce transmite mesajul prin Timp din Tablitele Cuneiforme ale stramosilor nostrii din Summerul Antic!


      Ștergere
    8. Eu te iert, nonime de prostiile pe care le spui...
      Dumnezeu e iertarea insusi asa ca spune tu cu voce tare ca te ierti si tu si contracul ce crezi ca l-ai facut va dispare.
      Si sa nu mai faci !
      Eu care pot si din cand in cand va mai ajut

      Ștergere
  4. Intotdeauna sa ne rugam la Dumnezeu ...Sfant nu a fost decat Iisus

    RăspundețiȘtergere
  5. Rugaciunile catre Dumnezeu, catre Maica Sfanta, catre toti Apostolii, catre toti Sfintii, sunt sfinte si benefice atat sufletului, cat si trupului.

    RăspundețiȘtergere