miercuri, 17 august 2016

SICRIELE AU IESIT DIN GROPI ! S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                                 Dragii mei,

Scriam în 5 iunie 2016,un articol cu titlul:

CIMITIR INUNDAT ! SUVOAIELE DE APĂ CURGEAU CA ÎN CASCADA , IN GROPILE DIN CIMITIR. 

Și iata dragii mei, ce s-a întamplat de curând în Louisiana -SUA:  

Externe Inundații fără precedent în SUA. Ce s-a întâmplat ... - Antena 3

www.antena3.ro/externe/inundatii-fara-precedent-in-s...
9 hours ago - ... în SUA. Ce s-a întâmplat după ce un cimitir a fost inundat. ... Inundații "fără precedent" au fost înregistrate în statele americane Louisiana și ...
Iata si articolul meu: 

CIMITIR INUNDAT ! SUVOAIELE DE APĂ CURGEAU CA ÎN CASCADA , IN GROPILE DIN CIMITIR.

                                                            5  Iunie 2016,ora 10,34 !

                                                   Dragii mei , 

În aceasta dimineață,la Sfanta Biserică fiind,si stand in strana ajutandu-l pe Dascal, brusc, vad in stanga mea, de parca as fi avut un ochi la urechea stanga, văd cum șuvoaie mari de apă învolburată,acoperă un intreg Cimitir înspre Sud - Est.
 .

Dragii mei, apa  năvălise în Cimitir ,precum o CASCADĂ care curge puternic de pe munte.
Vom auzi dragilor de un CIMITIR inundat, care va tulbura linistea celor dragi noua, si care se odihnesc in Cimitir pentru vesnicie.
Doamne  Ajuta,sa auzim numai de bine. 
                                         Cu dragoste,Maria. 

Din păcate,si aceasta s-a adeverit,iar linistea celor plecati de la noi, a fost cutremurator de tulburata.
Iata si informatia mai pe larg, si multumesc frumos persoanei care mi-a trimis linkul cu informatia. 

Inundații fără precedent în SUA. Ce s-a întâmplat după ce un cimitir a fost inundat

de 16 Aug 2016   •   15:41
Inundații fără precedent în SUA. Ce s-a întâmplat după ce un cimitir a fost inundat 127
Foto: Strange World Paranormal - Facebook
Inundații "fără precedent" au fost înregistrate în statele americane Louisiana și Mississippi, din sudul Statelor Unite, au informat autoritățile și mass-media, potrivit cărora intemperiile s-au soldat cu trei morți, scrie Agerpres.
Sâmbătă, guvernatorul democrat din Louisiana John Bel Edwards a descris inundațiile care au afectat sudul statului său drept "fără precedent", după ce vineri decretase starea de urgență din cauza ploilor abundente așteptate încă câteva zile.
Localnicii au surprins imagini macabre, dupa ce un cimitir a fost inundat, iar coșciugurile au început să pluteasă pe apă in Denham Springs, in statul Louisiana.
"Avem niveluri record de inundații de-a lungul râurilor și pâraielor", a declarat el în cadrul unei conferințe de presă, cerând persoanelor din zonele indicate de autorități să-și părăsească locuințele.
Per total, peste 1.000 de rezidenți din zonele afectate au fost strămutați.
Un bărbat în vârstă de 68 ani s-a înecat la aproximativ 25 de kilometri de orașul Baton Rouge, din Louisiana, iar un altul și-a pierdut viața după ce a căzut într-o fosă, fiind luat de ape, a indicat CNN, citând-o pe directoarea serviciilor de urgență locale, Joanne Moreau.
Un al treilea bărbat a murit tot în statul Louisiana, au confirmat pentru CNN responsabili din cadrul serviciului de pompieri ai acestui stat.
Drumurile principale din jurul orașului Baton Rouge se aflau sămbătă sub ape, însă rezidenții care s-au refugiat de inundații în copaci sau pe acoperișurile caselor au fost salvați.

13 comentarii:

  1. Nu inseamna deloc a bine,pentru acel loc,unde au iesit cosciugele!O fi vreun semn rau pentru ei!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ochi la urechea stanga, nu inseamna vest??

    RăspundețiȘtergere
  3. Reptilienii si masonii ;

    https://deconspirareafrancmasoneriei.wordpress.com/reptilienii/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultimul interviu al lui Aaron Russo (Dezvaluiri Cutremuratoare Despre Masonerie) :

      https://www.youtube.com/watch?v=GFDS2SQtBtU

      Ștergere
    2. Anonim 17aug15.35 am vazut si eu interviul lui Aaron Russo in urmă cu mai mult timp si este chiar cutremurător.Daca vrei să vezi un interviu la fel de interesant iti recomand să vezi tot pe youtube Adevarul despre vaccinuri-FOSTUL MINISTRU AL SĂNĂTĂTII DIN FINLANDA RUPE TĂCEREA.Americanii sint in spatele tuturor relelor,iar farmaciile au apărut ca ciupercile după ploaie si la noi in țară pentru că medicamentele sint o industrie,care aduc miliarde de euro in buzunarele unora.Noi sintem doar niste cobai,pe care se fac experimente.

      Ștergere
    3. Anonim 17 aug 14.57 mă bucur că ai postat acest link si sper să vadă cit mai multă lume adevarul despre MASONERIE,dar să caute si lista masonilor din Romania si functiile lor.Dupa cum se stie SENATORUL ANTONIE IORGOVAN a fost iradiat si omorit de masoni,pentru că era importiva lor.Eu l-am cunoscut personal,iar unii l-au avut profesor in Facultate pentru că preda DREPT CONSTITUTIONAL,cine iși mai aminteste de el era supranumit si PĂRINTELE CONSTITUTIEI.Inerviul lui se află pe Youtube si face dezvaluiri incredibile despre Masonerie.

      Ștergere
  4. WikiLeaks – Hillary Clinton este membră a unui grup orientat spre credințe oculte :

    https://vremuritulburi.com/category/hillary-clinton/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog să vezi si ADEVĂRUL DESPRE MASONI SI NOUA ORÎNDUIRE MONDIALĂ,este ultimul interviu al lui Aaron Russo inainte să moară.A murit in 24 aug 2007 si a rugat reporterul Alex Jones care la intervievat,că dacă se v-a întîmpla ceva cu el să păstreze acea filmare.Cum vă explicati că acest om a făcut subit cancer asa cum a facut si Antonie Iorgovan sau Victor Surdu, (soțul Angelei Similea) cine nu stie despre cine e vorba.

      Ștergere
  5. ,,Sintagma - „strămoşii noştri daci“, ar trebui discutată. Sigur, dacii pot fi consideraţi dintr-un anumit punct de vedere strămoşii noştri. Dar s-a exagerat teribil mult. Ei sunt strămoşii noştri cu siguranţă din punct de vedere genetic, biologic. Toate popoarele care s-au perindat pe teritoriul acesta au lăsat măcar o mică amprentă genetică, şi cu atât mai mult geto-dacii care au fost cuceriţi de romani.''

    http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/sintagma-stramosii-nostri-daci-ar-trebui-discutata



    RăspundețiȘtergere
  6. Pasionatilor de astronomie :

    https://www.youtube.com/watch?v=o7fE9kiuZAU

    RăspundețiȘtergere
  7. Potrivit unor previziuni se spune că SUA o să dispară de pe GLOB.Se face referire si la unele țari si orase din Europa,printre care Marsilia si Paris,care vor avea aceiasi soartă.În Turcia vor dispărea strîmtorile Bosfor si Dardanele.Tot din acel filmulet,unde am vazut aceste previziuni,am aflat si de Marea Britanie că v-a iesi din UE si se v-a cere votul populatiei pentru Brexit.In noaptea aceea toată lumea stătea cu sufletul la gură să afle soarta Angliei, iar eu stiam deja rezultatul de la inceputul anului,iar Brexitul a fost in iunie 2016.Se pare că soata tuturor e decisă acolo undeva.

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ar fi rau in ceea ce priveste SUA,de acolo vin toate relele,sa ma ierte Dumnezeu,dar fiecare primeste ce merita,de aceea cant avem piedici sa ne gandim ca undeva,candva am gresit sau am pacatuit si meritam.

    RăspundețiȘtergere