sâmbătă, 27 august 2016

SI ROMÂNIA SE POATE PRĂBUȘI ! LIPSA CREDINȚEI ,DUCE LA PRĂBUSIRE !

                                                            26 August 2016,ora 17,13 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta după amiaza, în timp ce scriam aici pe Blog, brusc sunt intr-o alta casa,unde la masă sta un bătrânel.
Dar in dreapta lui ,apare ca de nicăieri insusi diavolul. Avea trupul subtire si păros, iar in loc de degete normale, avea gheare.
Diavolul îi striga la ureche batranelului, cât de multi au murit la Cutremurul din Italia.
Bătrânelului ,îi dă lacrimile de durere sufleteasca la auzul acestor vesti,dar cumplitul diavol il strange cu ghearele de gât,pe acel bătrânel, căruia îi dă sângele pe gură.
Printre dinți diavolul strigă cu satisfactie:
                
                         ” Ne vom prăbuși toți, toți !
             Toți merităm sa ne prăbușim.
             Lipsa credinței !
             Lipsa credinței duce la prăbusire.
             Și România se poate prăbuși !”
Dragii mei, acestea a strigat cumplitul diavol.
Am ajuns dragilor, la un punct foarte sensibil al vietii de pe Pământ. Sunt si vor fi razboaie; cei doi Poli se vor inversa,iar acest lucru va duce la INUNDATII extreme; atentate teroriste la tot pasul; si nu în ultimul rând ,CUTREMURELE vor scutura Pământul în toate cele patru părti,iar prăbusirea a tot ce este pe Pământ nu poate fi evitată.
                       Image result for sfanta treime
Faptul că diavolul a spus că și ROMÂNIA se poate prăbuși, acest ”se poate”,mai este încă ținut de Credința a puținilor oameni din România.Dar daca si acestia vor slăbi în CREDINȚĂ, atunci cu adevărat ,si ROMÂNIA se va prăbuși.
Dragii mei, să nu dăm satisfactie cumplitului diavol, ci să ne întărim în Credință, pentru ca Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului sa ne ocroteasca ca și până acum, iar România să straluceasca de Lumina Lui Hristos, care va veni pe norii Cerului însoțit de Sfinții Săi Îngeri, în România Noului Său Ierusalim,Amin.
                                   Cu dragoste,Maria. 

Cutremur in Italia: 278 de morti, dupa ultimul bilant. Orasul Amatrice a ...

stirileprotv.ro/.../cutremur-in-italia-pamantul-continua...
3 hours ago - "Vom continua cautarile pana cand toate persoanele care au fost in cladirile afectate vor fi gasite!", au spus cu hotarare si speranta salvatorii, ...

47 de comentarii:

  1. Doamna Maria Gheorghiu numai dragostea pentru Iisus Hristos și credința în Dumnezeu ne mai salveaza pe noi români acum.Propuneti va rog o oră cînd sa ne rugam toti din tot sufletul si din toată inima lui Dumnezeu .Rugativa pentru noi doamna Maria Gheorghiu va iubim .cu mult drag Isabela.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti dreptate doamna Isabela,trebuie sa stabilim cu totii o ora cand o sa ne rugam la dumnezeu sa ne ierte greselile si sa nu isi verse asupra noastra mania lui din pricina multor pacate ale noastre,o zi buna si dumnezeu sa ne apere de tot raul

      Ștergere
    2. Aoleooo iar incepe faza cu rugatul la o ora stabilita?precis o sa fie Toscana!Toscana!

      Ștergere
    3. Mai bine sa se roage fiecare individual cand considera, fara ore fixate... nu vrem complicatii...

      Ștergere
  2. Buna dimineata, of ce cumplita viziune hai sa ne rugam macar vizitatorii acestui blog impreuna cu doamna maria si sa convingem cat mai multi semeni de ai nostri sa- si intareasca credinta sa elimine frica fiindca diavolul cu frica se hraneste

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria,incerci sa ne transmiti ceva indirect?Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule, asa primeste Maria mesajele de Sus.

      Ștergere
    2. Da,Maria ne prevesteste Apocalipsa..Omenirea a decazut din pacate.Cei ramasi cu putina credinta sa ne rugam si sa nu cadem ca si ei.Multi au pierit pentru ca nu au ascultat.

      Ștergere
    3. APOCALIPSA dupa ISIS | Roma, transformata intr-un deșert de armata jihadista
      Un nou film de propagandă, publicat de Statul Islamic, prezintă versiunea jihadistă despre „sfârşitul lumii”. Intitulat „Meeting at Dabiq”, montajul video lansat online arată tancuri ale jihadiştilor avansând către inima Romei, prezentată într-un stil apocaliptic.

      Titlul face referire la o veche profeţie extremistă care susţine că sfârşitul lumii va avea loc după o bătaie între creştini şi musulmani, relatează express.co.uk, într-un articol preluat de stiripesurse.ro.
      Imaginile arată o Roma transformată în deşert şi tancurile jihadiste înaintând spre Colosseum şi Vatican.
      Gruparea Stat Islamic a ameninţat în repetate rânduri că îl va asasina pe Papa.
      Clipul este ultimul dintr-o serie lungă de filmuleţe de propagandă, distribuite online, prin care ISIS ameninţă Occidentul.SUA au solicitat Germaniei mai mult ajutor militar în lupta împotriva grupării Statul Islamic , la o săptămâna după ce parlamentul a aprobat un plan privind implicarea Berlinului în campania antiteroristă din Siria, scrie sâmbătă revista germană Der Spiegel, preluată de Reuters.
      Potrivit Der Spiegel, ministrul american al apărării, Ashton Carter, a trimis o scrisoare prin care cere o contribuţie militară mai mare din partea Berlinului, anunţă PRO TV.
      În prezent, misiunea germană prevede desfăşurarea a şase avioane Tornado de recunoaştere, a unei fregate pentru protejarea portavionului francez Charles de Gaulle, a unor avioane de realimentare în aer şi a unui contingent de până la 1.200 de militari.
      Decizia este un răspuns la solicitarea Franţei de după atacurile de la Paris soldate cu 130 de morţi, dar Germania nu intenţionează să lanseze lovituri aeriene în Siria.
      Un purtător de cuvânt al Ministerului german al Apărării a confirmat că scrisoarea a fost primită de la SUA şi în prezent conţinutul sau este analizat, fără a furniza detalii suplimentare.
      Peste 3.000 de militari germani sunt în prezent desfăşuraţi peste hotare, iar misiunea din Siria le va creşte numărul cu până la 1.200. Ministrul apărării, Ursula Von der Leyen, doreşte şi trimiterea a 650 de militari în Mali pentru a ajută armata franceză în lupta împotriva islamiştilor jihadişti.

      PS. Aceasta profetie a Mariei se va implini.Roma va deveni un desert plin de nisip.

      http://www.nasul.tv/apocalipsa-dupa-isis-roma-transformata-intr-un-desert-de-armata-jihadista/

      Ștergere
    4. Roma,transformata intr-un desert de armata jihadista.
      http://www.nasul.tv/apocalipsa-dupa-isis-roma-transformata-intr-un-desert-de-armata-jihadista/

      Ștergere
    5. Poate in film era vorba de sfarsitul crestinismului. Ca daca profetia face referire la sfarsitul lumii atunci cui ii mai foloseste? Emilia

      Ștergere
  4. Chiar credeti ca trebuie sa ne rugam la o anumita ora? Conteaza doar sa ne rugam si din inima sa fie spusa rugaciunea, ca doar Dumnezeu contabilizeaza totul! Daca vrei sa te rogi, roaga te! Nu mai cautati motive si piedici reprezentand "o ora" prestabilita.

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil ca da, ca nu ne schimbam asa cat sa tinem tara in picioare

    RăspundețiȘtergere
  6. tieretul plecat in strainatate au salvat Romania cu bani strinsi si-au facut case aici si au platit taxe,la fel vor face si in viitor-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca esti craciun cel fals

      Ștergere
    2. El e,sibianul,craciun cu palton,degeaba zice el ca....bla,bla,bla

      Ștergere
  7. Nu trebuie sa-l credetem niciodata pe diavol,nu e decat un MARE MINCINOS!
    v

    RăspundețiȘtergere
  8. Ne rugam ai pentru cei necredincios.Dar poate îi putem face si pe altii sa se roage,orice rugaciune conteaza mult pentru Dumnezeu.Si poate prin cartea dumneavoastra se vor mai căi si altii.Românii sunt un popor credincios,si asta îi va mai salva.

    RăspundețiȘtergere
  9. L-am visat pe Iisus,dar era doar o umbră de-a Lui,ori parea la fel ca un nor.Era trist cu capul aplecat în jos și spunea să-l urmez împreună cu familia mea,îmi arată un drum pe care să pășesc cu mult pământ si în fața mea aparea câte-o pietricicā.Eu adunam acele pietricele,dar mi-a zis să nu le mai adun,apoi a dispărut umbra Lui Isus.Rămăsese cu mine glasul Lui care mă îndrepta spre drumul cel bun și în continuare aparea pietricele mici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ahaaa ,cu capul aplecat catre Creatorul Terra.dar si drum cu mult Creator Terra(mult pamant).incerca sa iti arate calea catre adevaratul Creator al oamenilor?

      Ștergere
    2. Sunt pasii tai ( pietricelele) pe cararea vietii . Fa pasi mici pe drumul batatorit ( pamantul) !

      Ștergere
    3. De această dată știu la ce sa referit visul meu.Iisus privea în jos supărat deoarece nu toți oamenii îi urmează calea.Mulți preferă să fie salvați de orice și să nu sufere mai deloc.
      De câte ori mă aplecam să iau pietricelele,de fiecare dată mă durea spatele și chiar mă trezeam cu dureri de spate.Acele pietricele
      mă sfătuia să le las jos,știu la ce sa referit și aici.Să nu fac nimic la asta sa referit ptr că am probleme cu spatele cu adevărat.
      Pământul;încercările prin care vom trece cu toți,dar nu mulți vor reuși să le depășească cu răbdare și vor apela la cei care le vor face foarte mult rău.
      De această dată ma lăsat să văd ce înseamnă visul.
      Multumesc Madus!Multumesc Anonim 27 august 2016,20:33!Vă mulțumesc pentru răspuns!🤗Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
    4. Cristina , pentru durerile de spate, incearca un tratament pentru elongatii .

      Un procedeu nechirurgical care presupune relaxarea pe un pat special îndreaptă coloana, o scapă de presiunea din interiorul discurilor, permiţându-le acestora sa se rehidrateze şi, implicit, să se vindece.

      Hernia de disc reprezintă una dintre cele mai frecvente şi dureroase afecţiuni ale coloanei vertebrale. A
      pariţia ei este mereu suprinzătoare, fie că are un debut brusc, fie că se instalează pe nesimţite ţi culminează cu un şoc dureros, de nesuportat.
      99% dintre hernii apar pe o coloană bolnavă, ca urmare a unui proces lung de uzură, expunere la frig sau chiar la stres îndelungat.

      Pe langa durere, modificarea posturii corporale si a mersului ar trebui să fie semne clare ale instalarii herniei de disc.
      Iar netratată corespunzator poate duce chiar la modificari ale reflexelor.
      Pentru toţi cei care se regăsesc în aceste situaţii şi resimt deja efectele, există elongaţia, un remediu nechirurgical şi extrem de eficient.
      Această decompresie tridimensioală a vertebrelor reprezintă versiunea tehnologizată a tracţiunii.

      Practic, această repoziţionare a vertebrelor în ax longitudinal crează mediul de vindecare, iar în scurt timp deblochează discurile intervertebrale şi vertebrale.

      Dar totul în condiţii de siguranţă şi fără pic de durere. Iar dacă procedura este însoţită de fizioterapie efectele se simt după prima şedinţă.

      Astfel se obţin reducerea intensităţii durerii şi inflamaţiei, relaxarea musculaturii, starea de bine şi, nu în ultimul rând, o creştere în înălţime de unu-doi centimetri.
      Procedurile de elongaţie se fac de îndată ce se pune un diagnostic de specialitate asupra pacientului.
      Iar pentru
      asta aveti nevoie de un RMN.
      Multa sanatate !

      Ștergere
    5. Anonim 28 august 2016,18:02.
      Multumesc!Chiar am să încerc și acest procedeu nechirurgical.Am făcut deja Kinetoterapie,dar mă durea mai rău decât înainte de a ajunge la cabinet.Trebuiea să fac 10 ședințe,dar am rezistat doar 4.
      Multumesc încă o dată!Dumnezeu să te binecuvânteze!🤗

      Ștergere
    6. Cristina, draga, pietricelele pot sa fie transformate in bijuterii, asta-ti spune visul. Valori interne, reusite ale spiritului, asta este semnificatia si pentru aceasta reusita trebuie sa asculti indrumarile sufletului tau.

      Ștergere
    7. Pt dureri de spate iti recomand sa mergi desculta pe chipul Tatalui Creatorul Terra.energia degajata de el te va vindeca.tu tre sa crezi.

      Ștergere
    8. Mulțumesc Madus!Dumnezeu să te binecuvânteze!🤗

      Ștergere
    9. Anonim 29 august 2016,19:18
      Probabil asta o însemna,dar ptr mine răspunsul e altul deoarece Iisus îmi spunea în vis ce reprezintă ptr mine acele pietricele.Chiar îmi repeta să nu mai mă aplec să le iau,deoarece îmi fac rău singură.De trei ori mi-a repetat,apoi a dispărut,dar vocea Lui mă ghida în continuare.Deci pietricele ptr mine reprezintă problemele cu care mă voi confrunta.Ce să fac?Trebuie să trec și prin asta,nu prea am încotro.
      E un test prin care voi trece foarte greu,dar Iisus Hristos va fi alături de mine,nu mă va părăsit.
      Pace vă doresc și numai bine!

      Ștergere
    10. Poate ca Iisus Hristos iti spune sa nu te apleci dupa pietricele pt ca este suficient sa pasesti pe ele.

      Ștergere
    11. Pentru durerile de spate mai poți încerca câteva ședințe de acupunctura sau de Reiki :)

      Ștergere
    12. Madus,aici ai dreptate,îmi spunea să pășesc pe ele,dar să nu mă aplec să le iau de jos.Mulțumesc mult pentru ajutor!😊

      Ștergere
    13. Emanuel,mă faci să zâmbesc😊
      Ce mai faci?Cum te-ai simțit în timpul postului?Mulțumesc,dar eu sunt fanatica creștină,ai uitat?Nu ai uitat,știu.
      Acupuntura e bună,mersi!
      Sănătate ție și familiei tale!👪

      Ștergere
  10. Daca macar doi va veti ruga cu inima curata avand aceeasi cerere ruga voastra indeplinivi-sa ! Dar puteti avea voi fie si pt cateva secunde curat aceeasi dorinta ?
    Nu cred, ca de a-ti fi putut nu mai era nevoie sa va invat eu.
    Spalati-va deci bine inainte sa va puneti la masa..
    (Oare de ce m-oi chinui cand stiu dinainte cat de paraleli santeti)

    RăspundețiȘtergere
  11. miroase urit. asta.? sarsaila. ?

    RăspundețiȘtergere
  12. Roaga-te Și crede. Experiența mărturisită în urma unui accident de mașină: https://youtu.be/OgagNyceUZ0

    RăspundețiȘtergere
  13. Nimic nu se face numai cu vointa ta(ma refer la rugacunea din sufle) numai daca bunul Dumnezeu te ajuta.Nu as vrea sa generalizez,vorbesc strict despre mine.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  14. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/02/romania-prinsa-in-mijlocul-celui-de-al.html CARE A FOST PRIMUL CUTREMUR? CEL CU 800 DE MORTI?

    RăspundețiȘtergere
  15. IATA INCA UNA http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/04/un-cutremur-puternic-si-sfantul-parinte.html

    RăspundețiȘtergere
  16. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/01/romania-un-cutremur-devastator.html

    RăspundețiȘtergere
  17. nu 19,27 ,am doi copii afara si ambi au construit si platit impozite si taxe grele aici in tara-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. poate nu intamplator aveti aceeasi icoan la postare...http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/11/patru-cifre-tainice-patru-cifre-care-ne.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Scene ca în filmele despre APOCALIPSĂ! O tornadă a făcut ravagii în Rusia
    http://www.realitatea.net/scene-ca-in-filmele-despre-apocalipsa-o-tornada-a-facut-ravagii-in-rusia_1975288.html

    RăspundețiȘtergere
  20. Maria de ce nu lasi mesajele sa curga asa cum vin ele?Nu cred ca cineva de pe acest blog poate gandi ceva de rau cu atat mai mult sa scrie.

    RăspundețiȘtergere
  21. Aceasta este DECIZIA mea si numai a mea ! DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.aktual24.ro/cel-mai-longeviv-om-din-toata-istoria-umanitatii-a-trait-atat-de-mult-incat-spune-ca-s-a-saturat-de-viata/

    RăspundețiȘtergere
  23. Faptul ca acest mesaj este de la vrajmas nu poate fi dat cu alt scop, decit sa slabeasca pe cei credinciosi.Hadeti frati si surori in DONMNUL sa ne intarim in si mai ,,incapatinata,, credinta in fata sfidatorului! Asa urgia v-a trece ex. cetatea NINIVE, nu trebuie sa ajungem la disperare sa nu avem dupa aia o soarta teribila.

    RăspundețiȘtergere