joi, 11 august 2016

O APĂ DE PE UN VÂRF DE MUNTE, CURGE CU PUTERE , ÎNTR-UN VÂRTEJ ALBASTRU .

                                                                    10 August 2016,ora 16,00 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta după amiaza, in timp ce ma odihneam putin, văd înspre Est, văd un vârf de munte ,de pe care apa curge cu mare putere.
                                  

.

Jos la baza muntelui, din pricina volumului mare de apă, dar si din cauza vitezei mari de cadere de pe munte, se formase ca un mare crater;dar un crater ca un vartej imens de apă; o gaura albastra ,ce se roatea uluitor de tare, atunci când absorbea apa de pe munte.

.

Dragii mei, eu nu stiu cum să-mi exoplic acest lucru; dar vreau sa va rog pe voi, ca  sa comentati aceasta ,de stiti mai multe despre ce ar putea urma.
                                     Cu dragoste,Maria. 

12 comentarii:

  1. nu stiu daca ai vazut... http://www.mediafax.ro/social/greva-foamei-la-exploatarea-de-uraniu-crucea-83-mineri-de-s-au-blocat-in-subteran-15554505

    RăspundețiȘtergere
  2. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/07/infundat-la-galerie.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ca vor urma ploi torentiale la munte.iar asta va avea consecinte grave pt cei care locuiesc in aval.exista riscul formarii unor cascade de namol sau mai degraba al unor avalanse de namol care pot secera tot in calea lor asemeni unui tsunami.

    RăspundețiȘtergere
  4. securistii cu palton sa ne spuna ce inseamna acesta cascada sau vortex si sa nu mai urmareasca uamenii cinstiti.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveti o obsesie cu securistii acestia,nu vad ce legătură au aceste mesaje cu previziunea D-nei Maria,care ne-a rugat la final să comentăm daca stim cum să interpretam cele spuse de ea.

      Ștergere
  5. iar s-a trezit sciind impostorul de la servicii la ora 00,42 care scrie comentarii si se semneaza cu numele meu,o fi grea munca de pinda la servarul de urmarire al internetului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. 00,42 ce mai face seful vostru baronul Mult-haus-en sapte case, am auzit ca e plecat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Toti oamenii pot fi presedinti,dar prea putini presedinti pot fi oameni.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cleptocratia ajunsa la virf 'salveaza' Romania.

    RăspundețiȘtergere