marți, 23 august 2016

NORI NEGRI , PÂNĂ LA PĂMÂNTUL ÎMBRĂCAT ÎN PÂNZĂ NEAGRA !

                                                                                   
                                                                       20 August 2016,ora 16,20 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta după amiaza,în timp ce mă odihneam puțin,văd dragilor două mâini ce întinde peste Pământ ,o pânză neagra cu mici floricele albe ,si foarte decolorate aceste floricele de pe pânza neagra.           

                                                    Image result for PÂNZA NEAGRA.
Imediat ,vad cum nori negri ca niste munti negri 
si extrem de grosi (densi)au coborât deasupra Pământului.
Vad dragilor, cum vantul bate de la Vest la Est ,cu o intensitate uluitoare.  
Dragii mei, cu siguranță vom auzi de Furtuni violente,de vijelii si ploi torentiale care vor face mari ravagii.
Doamne  Ajuta, ca sa nu fie devastatoare si sa nu fie cu pierderi de vieti omenesti.
                                           Cu dragoste,Maria. 

40 de comentarii:

  1. Floricele mici si albe-copiii nevinovati prinsi in negura timpurilor

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut la tot Poporul. In articolul anterior, cineva "Anonim22 august 2016, 20:23" spunea:
    Următorul semn, care va declanșa și Apocalipsa, va fi asasinarea unui bărbat de nivel înalt.
    Atunci un război nuclear, așa cum nimeni nu își poate imagina, se va declanșa.
    Oare Erdogan va fi cel asasinat ? Sau Putin ? Ei sunt cei 2 actori diabolici pe scena lumii .
    Eu cred că Regele/Președintele Coreeii de Nord va fi asasinat. Pe Putin și pe Erdogan, multă populație din țara lor îi vor morți. Dar pe Regele/Stăpînul Coreei de Nord, mai mult de jumătate din populație, îl venerează ca un Dumnezeu și î se închină la icoana lui. Deci, pt cine se vor vărsa lacrimi și vor fi răzbunări?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Posibil, dl. Cicerone , este si aceasta o optiune. Bine punctat ! Coreea de nord tot ameninta cu declansarea unui atac nuclear.

      Ștergere
    2. Toti uitati ca mai exista si Barak Obama.dar stati linistiti ca nu sunt ei cei mai puternici oameni din lume.cel mai puternic este Cristos.are primul rang dupa Tatal Creatorul Terra si sigur se va gasi un tantalau sa-l asasineze.dar pt el nu va fi decat cea mai scurta cale sa se aseze langa Creator si sa inceapa cernerea.

      Ștergere
    3. CICERONE, adu pacea pe pamant. Spuneai candva, in postari mai vechi, ca poti face lucruri din acestea. Opreste raul din lume.

      Ștergere
    4. Nu mai radeti de omul asta , a avut mari suferinte . Am citit recent o postare a dansului de cand a plecat in Anglia si a trebuit sa doarma pe strazi ani de zile . Traumele schimba omul si il imbolnavesc iremediabil .

      Acesta este link-ul unde am citit un comentariu de-al dansului . Spuneti orice vreti , dar demnitatea si-a pastrat-o . Cine ar mai fi normal, intreg daca ar trece prin asa ceva ?! Iarta-ne Doamne pe toti ca suntem de o rautate neinchipuita !

      Ștergere
    5. Koreea de Nord nu inseamna nimic pentru economia globala si nici nu reprezinta nimic intre puterile lumii.Sunt vai de mama lor,muritori de foame condusi de niste criminali paranoici.

      Ștergere
    6. Anonim 23 august 2016, 11:15, dar nu rade nimeni... de unde ai luat-o?

      Ștergere
    7. Anonim 23 august 2016, 11:15, la modul general vorbind: traumele pot fi vindecate.

      Ștergere
    8. Rautatea omului atrage mania lui Dumnezeu.La final multi vor fii aspru pedepsiti,pentru pacatele lor se vor pierde.

      Ștergere
    9. Si unde ar fi rautatea aici, Anonim 23 august 2016, 14:38? Poti specifica?

      Ștergere
    10. Gresit. De ce nu vreti sa intelegeti ca Dzeu e DOAR iubire. Cand Dzeu ne iubeste cu o iubire ce nu poate fi descrisa cum credeti ca se poate mania? Terminati cu prostiile astea cu mania si pedeapsa.

      Ștergere
    11. Anonim23 august 2016, 18:46, iti dau dreptate! Asa este! Dar sa spuna anonimul unde este rautatea la care face referire.

      Ștergere
  3. E bine ca ploua - scapam intr-un fel de seceta. Numai Tatal din ceruri stie adevarurile toata. Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sarumana, doamna Maria ce stiti despre cele 3 zile de intuneric?! Sunt adevarate sau nu?!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu cred ca e vorba de furtuni la propriu,alte rele vor veni de la vest la est.

    RăspundețiȘtergere
  6. Preoții și călugării de la Athos se REVOLTĂ: amplu protest împotriva Patriarhului Daniel


    http://www.stiripesurse.ro/video-preo-ii-i-calugarii-de-la-athos-se-revolta-amplu-protest-impotriva-patriarhului-daniel_1148215.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avand in vedere ca majoritatea calugarilor(si nu numai de la Athos) au o stransa legatura cu Maica Domnului si ca incep sa se ceara o solutie, atunci cu siguranta ca va veni solutia care sa rezolve situatia si, chiar este posibil ca ceea ce cer ei sa se incadreze in Adevarul lui Dumnezeu Divinitatea Creatoare. In alta ordine de idei, se spune ca s-a descifrat "Misterul Profetiei de la Fatima", care rastoarna toate interpretarile care au fost pana in prezent. Se spune ca profetia este despre intruparea Maicii lui Dumnezeu, care este o femeie nascuta in anul 1960 si numele apare chiar in profetie, insemnand "lumina interioara" si ca incepe activarea echipei care se ocupa cu protejarea Ei pe Pamant.

      Ștergere
    2. O fi Maria noastra,da ea e din 61,zic si eu,Silvia.

      Ștergere
    3. Multumesc frumos anonimului 13:34 pentru cele publicate. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
  7. Azi in 3ore, 3cutremure mici in Vrancea

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.lovendal.ro/wp52/un-ziar-din-germania-arunca-bomba-guvernul-lui-merkel-le-recomanda-cetatenilor-sa-si-faca-aprovizionare-cu-alimente-si-apa-pentru-10-zile-si-sa-se-pregateasca-in-caz-de-razboi-ce-li-se-va-intampla-n/

    RăspundețiȘtergere
  9. potop.....? ca cel a lu noe....?

    RăspundețiȘtergere
  10. E vorba de un pustnic ce a declansat acest asa zis protest care nu reprezinta pe nimeni decat pe el. Chiar ieri am venit de acolo si am vb cu un parinte in legatura cu acest subiect. Cei de pe Sfantul munte vor sa uneasca oamenii nu sa dezbine asa ca fiti atenti la ce aplecati urechile. Sunt destui care vor sa dezbine ortodoxia care a ramas singura biserica nescindata de-a lungul istoriei, biserica domnului nostru Iisus Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  11. 23 august 1944:

    Propaganda comunistă ne-a învățat că 23 august 1944 a reprezentat „momentul de eliberare de sub jugul fascist odată cu întoarcerea armelor împotriva Germaniei Naziste alături de trupele sovietice eliberatoare”. Ca de obicei, comuniștii mințeau.

    23 august 1944 a reprezentat data la care România a capitulat necondiționat fără să semneze nici un fel de acord prealabil deși avea destule atuuri, cel mai important fiind lanțul Carpaților, o fortăreață naturală care ar fi încetinit mult înaintarea trupelor sovietice.

    Chiar și Stalin a recunoscut că rezultatul războiului era încă incert în momentul la care România a întors armele împotriva Germaniei.

    Acordul de armistițiu a fost semnat 20 de zile mai tarziu, abia pe 13 septembrie 1944, la Moscova.

    23 august 1944 a reprezentat momentul în care România a cedat Uniunii Sovietice controlul asupra teritoriului propriu, a reprezentat momentul în care rușii au început jaful și crimele împotriva populației autohtone în timp ce armata româna lupta împotriva trupelor germane.

    Sunt mărturii numeroase din zilele respective, a intrat în folclorul românesc expresia „Davai ceas”, expresie folosită de soldații ruși pentru a cere ceasurile românilor.

    Faptul că România s-a predat fără condiții și fără să semneze vreun act a permis rușilor să trateze trupele românești ca inamice deși acestea nu mai opuneau rezistență.

    Este edificator faptul că doar în primele 24 de ore dupa lovitura de stat de la 23 august 1944, 130.000 de soldați și ofițeri ai armatei române au fost luați prizonieri de trupele sovietice în Moldova.

    Ca și termen de comparație, în primii trei ani de război 147.000 de soldați și ofițeri români au căzut prizonieri.

    Armistițiul semnat cu Rusia prevedea, printre altele:

    - Plata a 300 milioane de dolari ca despăgubiri de război în decurs de șase ani sub formă de mărfuri, produse petroliere, lemn, vapoare maritime și fluviale, mașini, etc.
    - Permitea Uniunii Sovietice să emită monedă pe teritoriul românesc, practic să tipărească bani, fără să specifice nici o limită și se obliga să-i și răscumpere: „Guvernul român va răscumpăra în timpul și în termenele pe care Înaltul Comandament Aliat (Sovietic) le va decide, toți banii emiși de către Înaltul Comandament Aliat pe teritoriul românesc” (Anexa 10 a Convenției de la Moscova).
    - România se obliga să întrețină toate trupele rusești aflate pe teritoriul României fără să stabilească vreo limită și vreo durată a șederi acestora pe teritoriul românesc.


    Cînd s-au aflat la București condițiile armistițiului semnat la Moscova Iuliu Maniu a spus: „Mai bine n-am fi semnat nimic, rezultatul ar fi fost același” iar Ion Mihalache, vicepreședinte PNȚ, a completat: „Mai bine și-ar fi tăiat mana decît să semneze„.

    Și acesta a fost doar începutul, jefuirea României de către Uniunea Sovietică a continuat pana în 1958, anul în care trupele armatei roșii, „eliberatoare”, au părăsit teritoriul țării noastre.

    În concluzie, 23 august 1944 reprezintă un moment negru în istoria României.

    Este rușinos pentru clasa politică de atunci, în frunte cu regele, că nu au fost în stare să profite de atuurile pe care încă le avea România și au capitulat fără condiții în fața barbarilor de la Răsărit.



    RăspundețiȘtergere
  12. Chiar și Stalin a recunoscut că rezultatul războiului era încă incert în momentul la care România a întors armele împotriva Germaniei.

    Albert Speer sustine ca germanii erau foarte aproape de a realiza bomba atomica.
    Daca aceasta ar fi fost realizata existau mijloace de a realiza bombardamente atomice asupra Angliei, Armatei rosii si asupra SUA: submarinele germane puteau fi adaptate ptr. a o lansa asupra oraselor americane.
    Cele 6 luni cu care Romania a scurtat razboiul, ar fi putut in aceasta situatie sa incline balanta in favoarea axei.

    Iesind din universul ipotezelor putem intra in cel al profetiilor :

    1) Sf Serrafim de Virita le profetea rusilor in 1941, dupa ocuparea regiunii lor: „Nemtii sunt ca niste „oaspeti”. Asa cum au venit peste noi, asa se vor intoarce in tara lor.

    2) Exista si o profetie a lui Agatanghel de cateva sute de ani: „Vulturul (armata germana) va ajunge pana la inima ursului, dar chiar atunci se va ridica o fiara apocaliptica, …. si vulturul va fi invins.

    3) Sf Serafim de Sarov si alti sfinti vazatori cu duhul rusi vorbesc despre faptul ca rusii sunt un popor cu destin apocaliptic, mai exact ca neam vor dainui pana pe vremea lui antihrist, si mai au multe de spus in istorie (NU NEAPARAT IN SENSUL BUN).

    Din punct de vedere teologic, Hitler a facut 2 mari greseli:
    s-a legat de 2 neamuri apocaliptice pe care nu avea cum sa le distruga.

    1) evreii care slujesc fiarei apocaliptice si care vor instaura pe antihrist – in conditiile in care 1/3 din ei vor reveni la ortodoxie.

    2) rusii, care ne place sau nu, nu si-au epuizat rolul istoric si nici nu si-l vor epuiza curand.

    La una din conferintele sale, tinute in anii '80 la Facultatea de Litere , poetul Ioan Alexandru era de parere ca Dumnezeu a dat gerurile napraznice din iernile 1941, 1942 care au dus la dezastrul armatei germane.

    PS: Nu sunt sigur, dar parca parintele Arsenie Boca i-a explicat lui Antonescu faptul ca razboiul nu poate fi castigat.
    In mod cert, in luarea deciziilor nu a tinut seama de sfaturile unui Daniil Sihastrul.
    Intr-o vreme in care exista cuviosul Arsenie Boca ce avea darul profetiei…

    Cum a gandit regele Mihai, consilierii sai, Maniu si Bratianu e greu de spus daca a fost corect sau nu. Totusi inca din 1943, la Teheran Romania fusese vanduta Rusiei.

    RăspundețiȘtergere

  13. II

    Dupa marea apostazie de la Ferara-Florena (1439) urmata de dezastrul de la 1453, Rusiei i-a venit ideea de a se proclama a 3- a Roma.
    Spre deosebire de Imperiul bizantin, (cel putin in primele secole) tarii rusi au inteles prin a 3- a Roma un stat etnic rusesc, care sa asimileze natiunile ortodoxe, inclusiv pe plan bisericesc.

    O critica a ideologie legate de a 3- a Roma o face Nichifor Crainic in cartea despre Dostoievsky – curs tinut la fac de teologie in perioada interbelica.

    Cu toate acestea, imparatia ruseasca a avut si unele din trasaturile autentice ale unei a treia Rome (in conditiile in care multi contesta acest lucru).

    Cine va citi talcuirea Sf Ioan Gura de Aur catre Tesaloniceni (referitoare la taina faradelegii), poate recunoaste faptul ca vidul de putere lasat de caderea Romei in erezie si de prabusirea Imperiului bizantin sub turci , a fost luat de Moscova.

    Sf. Apostol Pavel spune ca Antihrist nu se poate arata pana cand nu va fi inlaturat ceea ce-l opreste.

    Sf ioan Gura de Aur, talcuieste faptul ca ceea ce-l opreste pe Antihrist are si o componenta politica.

    Daca Sf Pavel ar fi spus explicit acest lucru, ar fi fost acuzat explicit de judecatorii de la Roma, ca instiga la distrugerea imperiului.

    Intr-o carte in 2 volume cu sfinti de la Athos se spune cum unui monah vazator cu duhul i s-a descoperit ca Tarul a fost inlaturat de la putere in urma evenimentelor din 1917. Acesta a spus: „Ultima imparatie crestina a cazut”.

    Ne place sau nu, Rusia cu bune si cu rele (ptr. romani mai mult cu rele) mentine un precar echilibru mondial.

    Ultima bariera politico-militara impostriva „uraciunii pustiirii”, pe care noi incepem sa o percem tot mai mult prin legile anticrestine care ni se impun.

    Iata versurile:

    61. Cel făr’ de-nceput,
    Veşnice Părinte, Fiu şi Duh Sfânt,
    Întăreşte stăpânirea ’mpăratilor
    Împotriva duşmanilor, ca un bun.

    Se vede clar faptul ca NUMAI REGALITATEA, INTARITA HARUL DE DUMNEZEU poate lupta impotriva dusmanilor [lui Hristos].

    Regele Mihai trebuia sa inteleaga la Londra in 1947 ca Romania este data ‘cu acte in regula’ lui Stalin de catre masoneriile occidentale; ca nu mai are ce cauta in tara.
    REGELE ERA PASTRATOR AL HARULUI REGALITATII, CA ARE MANDAT DIN PARTEA LUI DUMNEZEU, CA NU SE RENUNTA DE BUNA VOIE LA EL.

    TREBUIA SA RAMANA CU HARUL REGALITATII DEPLIN !

    Nu te lepezi de harul lui D-zeu formal , deoarece asta era atuul luptei impotriva tainei faradelegii. O stim de la Petru: ,,lepadare chiar formala, ramane lepadare.''

    Dar inca o data, trebuia sa ramana in occident, fara sa mai intre in complicatiile insolvabile din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  14. Parintele Cleopa si profetiile despre Romania din cartea „Hristmos”


    Părintele Cleopa a fost unul dintre sfinții care au avut ocazia să mântuiască societatea românească. Poveţele sale, cât și previziunile pe care le-a oferit oamenilor au fost adevărate guri de oxigen în lupta cu înțelegerea divinității, dar și a vieții de zi cu zi.

    O carte interesantă despre care a vorbit părintele Cleopa când se afla în viața, poartă numele de „Hristmos”.
    Aceasta se împărțea în două parți distincte. În prima erau scrise diverse texte profetice, iar în cea de-a două erau interpretate.
    Cartea a fost tradusă și adusă de la Muntele Athos de către Zosima Pascal.

    Atunci când părintele Cleopa a avut ocazia să pună mâna pe această carte a înțeles imediat că este vorba despre un text profetic, despre ceea ce se va întâmpla în viitorul omenirii.
    Pentru că între timp cartea a dispărut fără urmă, Cleopa, în timpul vieții sale, și-a notat diverse pasaje despre care și amintea.
    Iată unul dintre textele pe care părintele Cleopa le-a scris cu privire la profețiile din „Hristmos”:



    A ieşit sfântul la marginea mării şi a văzut o harta de piele, pe care era întreaga Europă, iar pe harta arătau fiecare ţară.
    Iată profeţiile referitoare la fiecare ţară:

    Italia

    “Am văzut o femeie, pe curva Servastopi, care zicea: Fosta-am ţiitoarea unui împărat, dar mi-am pierdut fecioria”. Împăratul este Hristos, ţiitoarea este Biserica Italiei. În anul 1054 prin ruperea Bisericii catolice de cea ortodoxă şi-a pierdut fecioria dogmelor. A pierdut curăţia dogmelor originare ortodoxe.
    Mare păcat. Zice Agatanghel: că dacă ce se va face împărăţia creştineasca a răsăritului, va veni Papa de la apus şi se va uni cu Biserica Răsăritului şi se vor face una precum au fost şi mai înainte”.

    România

    Am văzut 3 focuri pe o movilă înaltă pe Dunăre, un glas strigă: Românie, Românie, sfârşitul necazurilor tale un 5 şi 50, adică 550 de ani. Vedenia are loc la anul 1327+550 de ani=1877, când România şi-a dobândit independenta.

    Apoi am văzut un bou şi un leu.

    Boul este mult luptător, dar va scoate drepturile sale, anul 1916 biruinţa. De când e ţara aceasta a avut numai de suferit, dar a răbdat ca şi boul, este boul de pe stema Moldovei.

    Leul este prea viteaz, se va ridica deasupra cocoşului (Ungaria). Cocoşul însă va scoate ochii leului, i-a scociorât în 1940, ne-a luat Ardealul, dar Leul (Transilvania) a luat înapoi de la unguri Ardealul.”

    “Şi atuncea se vor duce toţi la dânsul din toate părţile şi îşi vor cere părţile ţărilor care au fost robite de alţi împăraţi, şi îşi vor lua locurile care le au stăpânit alţii cu nedreptate, pentru că, zice: se vor întoarce fiecare la cuiburile părinteşti, că zice Sf. Metodie: şi boul va răgi, adică ţara noastră (România), care era de jaful tuturor. Așișderea vor face naţiunile, şi îşi vor lua părţile lor fieștecare. Că împăratul acesta aşa va fi de paşnic, că va fi ca un tată al tuturora. România va lua toate hotarele sale! “

    parintele-cleopa Parintele Cleopa si profetiile despre Romania din cartea "Hristmos"

    Ungaria

    “Amărâtul de cocos (Ungaria) se retrage în ţara lui şi nu mai cânta altul niciodată”. Nu va mai cânta Ungaria în România niciodată.

    Germania

    Spune profeţia, că va veni înapoi la ortodoxia la care a fost mai înainte de a ajunge protestantă. Şi Biserica romano-catolică se va întoarce la ortodoxia răsăritului.

    Rusia

    Am văzut 4 stâlpi … Am auzit un glas: Rusie, Rusie, sora mea iubită, unde este bună ta credinţa? De ce ai făcut din Biserici grajduri? La tine va străluci făclia adevărată (ortodoxia), vei fi mult mai iubita la urmă, mai mult decât dintâi”. 70 de ani Biserica Rusiei a fost prigonita 1917-1987, iar acum s-au terminat cei 70 de ani de prigoană, după cum au profeţit sfinţii ruşi: Serghie de Radonj, Sf. Serafim de Sarov, Sf. Tihon de Zadonsk şi alţi sfinţi ruşi.

    RăspundețiȘtergere

  15. Suedezul Anton Johansson, în urmă cu ceva mai mult de 100 de ani, prezicea Primul Război Mondial şi cutremurul din San Francisco. Apoi, a prezis şi Al Treilea Război Mondial (însemnări despre Al Doilea nu s-au găsit).

    Din nou, Rusia va fi agresorul şi vor fi folosite arme noi, care vor aduce uragane şi vor învălui lumea în foc.


    Matthias Stormberger, în secolul 19, spunea: "Două sau trei decade după primul război, va veni al doilea, chiar mai mare. Aproape toate naţiunile lumii vor fi implicate.
    Milioane de oameni vor muri, fără a fi fost soldaţi.
    Foc va cădea din cer şi multe oraşe mari vor fi distruse.
    După finalul celui de-Al Doilea Mare Război, va fi un Al Treilea, cu arme complet noi.
    Într-o singură zi vor muri mai mulţi oameni decât în războaiele anterioare.
    Luptele vor fi duse cu arme artificiale.
    Vor avea loc catastrofe gigantice. Se va întâmpla peste noapte".


    Remarcabile sunt profeţiile unui tânăr orb din Praga, făcute în secolul 14.

    În mare, acestea sună cam aşa: Un mare război va începe după regicid (se presupune că ar fi vorba despre declanşarea Primului Război Mondial).
    Va fi un alt mare război, între popoarele lumii.
    Germania va fi un morman de moloz.
    Războiul se va sfârşi când cireşii înfloresc (s-a terminat în luna mai).
    Un nou război va izbucni şi va fi cel mai scurt dintre toate. Oamenii vor distruge lumea şi lumea va distruge oamenii.
    Când oamenii vor încerca să-i ia locul lui Dumnezeu, sfârşitul e aproape.
    Nu va fi pace în lume până când Praga nu e o ruină.

    RăspundețiȘtergere
  16. Cea mai veche profetie despre Al Treilea Razboi Mondial ramâne profetia cavalerului templier Ioan de Vezelay:


    Cunoscută de templieri, Profeţia lui Ioan de la Ierusalim descrie cu o exactitate uimitoare istoria lumii pâna în anul 3000, iar ceea ce a descris până în anul 2000 s-a împlinit deja.

    El spunea atunci în anul 1099, adică în urmă cu 914 ani :



    „Văd şi ştiu. Ochii mei citesc in adâncurile cerului întâmplările viitoare şi eu trec dintr-un singur pas pragul Timpului. O mână mă conduce spre ceea ce voi nici nu vedeţi şi nici nu ştiti.

    Peste o mie de ani Ierusalimul nu va mai fi oraşul lui Cristos. Creştinii veniţi în pelerinaj de departe nu vor mai putea intra după voia lor acolo unde ei aveau dreptul să intre, în locurile care sunt leagănul credinţei lor. Creştinii nu vor mai îndrăzni să se apropie de Sfântul Mormânt şi de relicvele credinţei lor care vor fi în întregime sub paza şi supravegherea evreilor care îşi vor ridica din nou aici templele lor şi ţara lor. Evreii vor umple lumea si o vor domina de la un capăt la celălalt capăt al ei şi oamenii îşi vor pierde credinţa în Isus pe tot Pământul.


    Continente şi lumi la care Herodot nici nu visa măcar vor fi descoperite de oameni dincolo de marile păduri de care vorbeşte Tacit şi dincolo de oceanul nesfărşit de apă care începe imediat după Coloanele lui Hercule (este vorba despre descoperirea Americii, care pe vremea lui Vezelay nu era descoperită și se afla dincolo de Gibraltar numit in antichitate Coloanele lui Hercule –n.n.). Peste o mie de ani de aici încolo toate micile ţări din Europa şi câteva ţări mari şi puternice se vor uni într-un singur imperiu (Uniunea Europeană n.n.). Apoi războaie fără număr vor începe cu popoarele Răsăritului.

    Peste o mie de ani oamenii vor scotoci fundul mărilor cu corăbii care merg pe sub ape şi vor zbura cu navele Fehler! Es wurde kein Dateiname angegeben.în cer printre stele. Ei vor ţine în pumnii lor puterea soarelui şi se vor crede dumnezei şi vor înălţa spre cer mii de clădiri cât Turnul lui Babel pe toată faţa Pământului.

    Fiecare oraş va deveni o Sodomă. Obiceiuri spurcate vor deveni firesti. Oamenii vor fi mulţi ca nisipurile, vor popula pustiurile şi mările şi vor fi puternici ca nişte dumnezei şi se vor crede chiar dumnezei. Omul va deveni aşa de însetat de putere că setea lui de putere nu va mai putea fi potolită. Dar la capătul acestui drum îl va pândi prăbuşirea in abis.

    Peste o mie de ani foametea va domni pe cea mai mare intindere a Pământului, va arde măruntaiele oamenilor şi oamenii vor dori cu ardoare să schimbe lumea.

    Atunci vor apare negustorii de iluzii, dar iluziile pe care ei le vor vinde oamenilor vor otrăvi sufletele, vor pângări trupurile şi vor întuneca minţile. Atunci se vor porni răzmeriţe şi războaie cumplite, vor fi comise omoruri şi nelegiuiri şi viclenii aşa de mari ca lumea întreagă va deveni un iad şi fiecare zi va fi precum o apocalipsă.

    Oamenii vor cade în păcate trupeşti înfiorătoare, bărbaţii şi femeile se vor destrăbăla la vedere. Femeia va fi cutezătoare şi semeaţă în destrăbălarea ei.

    Popoarele se vor topi într-o unire fără rost, vor forma o adunătură în care fiecare se va simţi singur, legea va fi uitată, tradiția pierdută, credinţa abandonată.

    Peste o mie de ani femeile se vor culca cu femeile şi bărbaţii cu bărbaţii, bătrînii se vor culca cu copilele şi aceste cumplite fărădelegi se vor petrece în văzul întregii lumi şi vor fi considerate de toţi ca lucruri fireşti. Toate aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi.

    Dar din pricina acestei destrăbălări și a acestui marasm sângele va deveni impur, răul se va intinde dintr-un pat în alt pat precum focul de la o casă la altă casă, boli cumplite şi molime înfricoşătoare se vor abate peste locuitori, trupurile vor putrezi de vii adunând în ele toate bolile pământului, feţele se vor acoperi de răni şi bube cu puroi, membrele se vor descărna şi dragostea trupească va fi o primejdie de moarte pentru oricine (sida –n.n.).

    RăspundețiȘtergere
  17. II

    Peste o mie de ani peste tot se vor răspândi ca o apă revărsată ereziile. Ura cea mai crâncenă va domni între popoare.

    Peste o mie de ani lumea va ajunge la un cinism şi o prefăcătorie aşa de mari încât cel care este putred de bogat şi doarme pe sacii plini cu aur va primi ajutor și sprijin şi va primi hrană de pomană, iar el la rândul său se va preface că îi ajută pe săraci, dar ce va da el săracilor cu o mână le va lua inapoi înzecit cu cealaltă mână.

    Peste o mie de ani lumea întreagă va deveni o piaţă în care fiecare lucru îşi va avea preţul lui şi totul va fi de vânzare. Carnea şi munca omului îşi vor avea şi ele preţul lor, ochi de om şi inimi de om scoase din piepturi ca nişte bucăţi de carne se vor vinde altora (transplantul de organe –n.n.). Cuvîntul dat, onoarea sau credinţa nu vor mai valora nimic. Omul va ajunge cu adevărat stăpânul pământului, dar pământul va fi sterp, apa otrăvită şi putredă, văzduhul va fi dogoritor.

    Peste o mie de ani viaţa se va scumpi fiindcă bogăţiile pământului vor secătui, bogatul va trăi ascuns in bogăţia lui ca lupul în vizuină.

    Peste o mie de ani cei care vor conduce lumea nu vor avea nici un dumnezeu, vor fi suverani fără credinţă şi onoare, al căror nume nimeni nu-l va cunoaşte, vor porunci mulţimilor neştiutoare şi indiferente şi le vor hotărî soarta de la adăpostul palatelor lor ascunse de ochii lumii, de dinapoia zidurilor impenetrabile. Nimeni nu va participa la adunările lor şi la sfatul lor. Vor face în aşa fel încât orice om ducând o viaţă de sclav să se creadă liber şi fericit.

    Peste o mie de ani soarele va dogori cu putere şi va pârjoli câmpiile, apa se va ascunde tot mai adânc sub pamânt şi se va împuţina, văzduhul nu va mai apăra omul de căldura soarelui, lumina va arde pielea şi ochii.

    Peste o mie de ani cei saraci si lipsiţi de drepturi, cei fără acoperiş deasupra capului vor porni un război distrugător în care vor fi ocupate multe ţări şi în care luptele cumplite vor aminti de năvălirile barbare de odinioară.”(La Prophetie de Ioan de Ierusalem )



    Profeţia lui Ioan din Ierusalim este de fapt o descriere completă şi fidelă nu doar a actualei societăţii in care noi trăim azi ci şi a situaţiei ecologice planetare actuale.

    RăspundețiȘtergere
  18. O alta doamna din Irlanda sustine ca primeşte mesajele de la Sfânta Treime şi de la Fecioara Maria.


    http://profetieavertisment.ro/despre-site/


    Conform vizionarei, Fecioara Maria doreşte să fie cunoscută după noua sa titulatură de Mama Mântuirii.

    Vizionara este cunoscută ca Maria Milostivirii Divine şi spune că este dorinţa lui Isus ca ea să rămână anonimă, pentru protecţia familiei sale şi pentru a nu distrage atenţia de la mesaje.

    Exprimarea "Milostivirea Divină" se regăseşte în numele ei deoarece Avertismentul, un eveniment supranatural, un Act al Intervenţiei Divine destinat salvării lumii de către Dumnezeu, este o manifestare a Milostivirii Divine.


    Mesajele au fost primite începând cu noiembrie 2010 şi continuă şi astăzi.

    Mai mult de 1300 de mesaje (dintre care unele sunt mesaje private) au fost primite, împreună cu 170 de rugăciuni ale Cruciadei de Rugăciune, 6 litanii "Isus pentru Omenire" şi peste 25 de rugăciuni individuale.

    După spusele unor teologi independenţi, mesajele reflectă Învăţăturile Catolice despre credinţă şi morală.

    Maria a primit sprijinul multor credincioşi inclusiv sute de preoţi şi creştini voluntari din toată lumea, care ajută ca mesajele să fie transmise rapid lumii.

    Mesajele, spune vizionara, sunt date oamenilor pentru binele lor şi al celorlalţi. Mesajele au fost deja traduse în 38 de limbi.

    Creştinii catolici nu sunt moralmente obligaţi să susţină mesaje (deşi ele pot fi demne de încredere pioasă, fie ele aprobate oficial de către Biserică sau nu) care provin de la o sursă de revelaţii privată (apariţii, locuţiuni interioare etc).

    Spre deosebire de revelaţiile publice (cum este Sfânta Scriptură) Biserica nu oferă protecţie providenţială în domeniul revelaţiilor private.


    A doua Pecete: Al treilea Război Mondial
    Mesajul (433) din Cartea Adevărului


    Miercuri, 16 mai 2012 la ora 03:30

    Fiica Mea preaiubită, trebuie să-ți spun că un al Treilea Război Mondial este pe cale să se desfășoare în lume.

    Îmi curg lacrimile în dimineața asta, așa cum vezi.*

    A Doua Pecete este pe cale să se desfășoare așa cum a fost prezis lui Ioan Evanghelistul în Cartea Revelației.

    El va începe în Europa.

    Sistemul vostru bancar va fi cauza, și Germania, încă odată, va fi implicată în această tragedie, precum a fost și în ultimele două cazuri.

    Când va începe, va fi în mare parte pentru salvarea economiei, și catastrofa va afecta Grecia, cu multe repercusiuni asupra Franței.

    Orientul Mijlociu va fi de asemenea implicat în război cu Israel și Iran, iar Siria va juca un rol important în căderea Egiptului.

    Fiica Mea, te-am trezit ca să-ți spun asta, nu ca să te înspăimânt, ci ca să vă îndemn la mai multă rugăciune pentru Europa în aceste timpuri.

    Din cauza războiului și a lipsei de bani, o mare parte a recoltei se va distruge, ceea ce va duce la deschiderea celei de-a Treia Peceți, care înseamnă foamete.

    De aceea Îi îndemn pe toți copiii lui Dumnezeu să încerce să stocheze hrană uscată și neperisabilă pentru a vă hrăni familiile. Este important să vă produceți propria hrană, pe cât posibil.

    Amintiți-vă că , totuși, rugăciunea poate diminua mare parte a acestor suferințe.

    Efectul acestui război va fi că Biserica Mea Catolică de pe pământ va fi înglobată într-o biserică mondială, în numele unificării.

    RăspundețiȘtergere
  19. II

    Această unificare, sau pace falsă, va deveni realitate după ce va apărea anticristul să creeze pacea falsă și un așa-zis sfârșit al războiului.

    Acest pact de pace va implica lumea occidentală, până când China și Rusia devin implicate în problemele mondiale.

    Ele vor amenința "Fiara cu zece coarne”, Europa, și o vor birui ca să introducă comunismul.

    "Dragonul Roșu”, China, câștigă deja o poziție puternică în lume, deoarece controlează finanțele mondiale.

    Dragonul Roșu și Ursul, care este Rusia, nu-L iubesc pe Dumnezeu.

    Ele sunt conduse de anticrist, care provine din est și care se ascunde în spatele ușilor închise.

    Atunci când aceste profeții se vor desfășura, întreaga lume va crede în aceste mesaje. Atunci nu vor mai fi îndoieli.

    Vă rog să vă rugați Cruciada (54), care va ajuta la diminuarea impactului acestor evenimente.

    Rugăciunea (54) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune către Tatăl pentru diminuarea impactului celui de-al III-lea Război Mondial

    "O, Tată Ceresc, în numele Fiului Tău Preaiubit Isus Cristos, care a suferit cumplit pentru păcatele omenirii, Te rugăm, ajută-ne în aceste timpuri grele care ne stau în față.
    Ajută-ne să supraviețuim persecuției puse la cale de către conducătorii lacomi și de către cei care vor să distrugă Bisericile Tale și pe copiii Tăi.
    Te implorăm, Tată Preaiubit, ajută-ne să ne hrănim familiile și salvează viața celor care sunt obligați, în ciuda voinței lor, să intre în acest război.
    Te iubim, Părinte drag; Te implorăm să ne ajuți în aceste timpuri de mare nevoie. Salvează-ne de strânsoarea anticristului, ajută-ne să supraviețuim semnului ei, semnul bestiei, refuzând să îl acceptăm.
    Ajută-le celor care Te iubesc să rămână fideli Cuvântului Tău Sfânt în toate timpurile, ca să le poți dărui harurile supraviețuirii în trup și suflet. Amin."

    Fiica Mea, Îmi dau seama că această veste ar putea veni ca un șoc, dar amintiți-vă că rugăciunea și Pecetea Dumnezeului Celui Viu - Rugăciunea (33) a Cruciadei, îi va proteja pe cei care Mă urmează, Rămășița Bisericii Mele.

    Voi, copiii Mei, veți supraviețui, deși nu va fi ușor.

    Veți fi hărțuiți pentru Creștinismul vostru, dar voi niciodată nu Mă veți părăsi pe Mine și nu Mă veți respinge.

    Pentru aceasta vi se vor da haruri. D
    arul Peceții Dumnezeului Celui Viu vă va face invizibili pentru ochii dușmanilor voștri.

    De acum înainte, rugați-vă zilnic (rugăciunea (33).
    Păstrați-o acasă în fața ochilor voștri și binecuvântați-o cu un preot.

    Începeți curând pregătirile, căci ziua căderii Europei nu este departe.

    *Notă: Când Maria scria acest mesaj, o lacrimă a căzut din ochii fotografiei lui Isus care era în fața ei.

    Al vostru Isus

    http://profetieavertisment.ro/mesaje/433/a-doua-pecete-al-treilea-razboi-mondial/

    RăspundețiȘtergere
  20. Proorociile schimonahiei Nila


    ,,Atunci când vor începe prigoanele asupra creştinilor, grăbiţi-vă să plecaţi în exil cu primul şuvoi, faceţi-vă luntre şi punte, dar să nu rămâneţi. Cei care vor pleca primii se vor mântui '':




    Rezervele nu vă vor salva, deoarece foametea nu va începe brusc. Din an în an va fi tot mai greu, recolta va scădea, tot mai puţin pământ va fi prelucrat.
    Toţi trebuie să se îngrijească să fie mai aproape de pământ, în oraşele mari viaţa va fi deosebit de grea. Foamea va fi atât de groaznică, încât oamenii vor da buzna prin case în căutare de ceva alimente. Vor sparge geamurile şi uşile, vor ucide oameni pentru hrană. Mulţi vor purta în mâini arme şi viaţa omului nu va mai avea nicio valoare.

    – La venirea lui antihrist se va lăsa aşa o foamete, încât se vor epuiza cerealele.
    Trebuie să pregătiţi flori de tei, urzică şi alte ierburi, să le uscaţi şi apoi să faceţi din ele ceai – această fiertură va fi de ajuns pentru hrană.



    Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

    – Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii.
    Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre­surat cu cadavre.
    Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi! – de multe-multe ori repeta maica.


    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2009/03/06/proorociile-schimonahiei-nila-10-ani-de-la-adormire-6-martie/

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamne iti multumim pentru oameni pe care ii trimeti sa ne deschida mintile. Amin

    RăspundețiȘtergere
  22. Multumim anonim pentru profetii.

    RăspundețiȘtergere
  23. mutumim mult pentru profetiile foarte ample-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. pe 1 septembrie va fi eclipsa de soare

    RăspundețiȘtergere
  25. Iata ca se confirma profetia ta, in india ploi catrastrofale inundatii si peste 300 de morti, aceste transformari planetare dovedesc ca pamantul se purifica si nu mai ingaduie sa fim ipocriti si ne obliga fortat sa ne intoarcem fata catre creator

    RăspundețiȘtergere