vineri, 26 august 2016

LUMINA LUMII SE ÎNTUNECĂ ! CARTEA NEAGRA, DESCHISA SI SUSPENDATĂ ÎN AER !

                                            25 August 2016,ora 6,22 dimineața !

                                                   Dragii mei,

În aceasta dimineață ,treaza fiind,vad dragilor înspre Apus,la circa 5 metri deasupra Pământului,sub un Cer de noapte,văd suspendată în aer o Carte voluminoasa.
CARTEA era total neagra,si cu pagini negre.
În dreapta însă,pe foaia neagra la partea de jos , o fortă nevazuta, a pus o Carticica din lumină albă.
   

       Carte Deschisă, Citeste, Text, Cartea    Related image    ..

Dragii mei, toată CARTEA cu pagini negre fara inscrisuri, arăta precum doliul si era deschisă la jumătate.
Cărticica alba micuță,era asezată pe pagina dreapta jos,asa încât ,vedeam acum CARTEA neagra cu doar Cărticica de lumină pe foaia dreapta jos ce stralucea precum Luna de pe CERUL noptii.
Dragii mei, din nefericire ceva va întuneca lumina acestei Lumi, ceva va aduce durere si tristete mare, peste care vom putea trece ,numai prin puterea Rugaciunii.
Pentru că,acea CARTICICA din lumina alba, asezata de o mână nevazuta pe foaia neagra dreapta jos, era o Carticica de Rugaciuni.
Fratilor! DUMNEZEU voieste de la noi doar Dragoste infinita pentru El, pentru Maica Sfanta si pentru Aproapele nostru.
Suntem noi oare în stare ,ca să ne îmbracm inima si sufletul in Dragoste divină? Dacă da,atunci sa nu mai amânăm, ci prin Rugăciune curată,sa facem ca sa curga râuri,râuri de Dragoste, pentru Dumnezeu si Maica Domnului, precum si pentru Aproapele nostru. 
Sa devenim mai buni,mai milosi, sa nu mai adunam munti de haine,munti de mobilă,munti de bani, ci din toate câte avem sa împărtim si săracilor. Numai asa, vom putea trece peste vremurile negre care vin asupra omenirii.
DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI sa va binecuvinteze si sa va apere de tot raul si de tot necazul,Amin!
                                               Cu dragoste divină,Maria.                                

30 de comentarii:

  1. Buna dimineața. Cartea neagra este cele peste 800 de religii din aceasta lume,in care toți cred ca este cuvintul Domnului,si fiecare crede ca a lui este adevărata.Eu cred ca numai DUMNEZEU ne va arata adevărul,despre dreapta credință.Eu cred ca undeva este ascunsa adevărata Biblie,si când vom afla adevărul cu toți o sa ne întristam si nu o sa credem.De aceea si IISUS va veni pe pămint tot pentru dreptate si adevăr.Noi am trăit in minciuna,si suferință dar IISUS este așa de bun cu noi,ca ne iartă toate greselele care le facem in fiecare zi, daca ne-ar pedepsi pentru fiecare greșeală,noi l-am iubi mai mult pe IISUS.Cat de frumos ne scria doamna Maria,ca IISUS va veni pe pămint,dar noi omenirea nu am luat in seama această mare profeție a lumi,nu ne bucuram cu toți de acest mare dar Ceresc.Eu cred ca numai cei care cred din tot sufletul lor,ca IISUS este viață lor,aceeia vor trece mai ușor prin necazuri si suferințe care le vom primi.Sa nu uitam ca si IISUS HRISTOS a suferit mai mult decât noi,si nu sa vaitat ca a murit pentru păcatele noastre. Cine il iubește cu adevărat pe IISUS nu are frica de război,cutremur,potop.Toate sunt pentru ca noi sa ne întoarcem la credință si să-l așteptam pe IISUS.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna dimineata maria, primul lucru dimineata la cafea deschid la pagina ta sa vad ce ne mai instiinteaza creatorul si constat cu teama ca ne da avertismente din ce in ce mai grave si mai constat ca rautatea oamenilor trufia, ingamfarea si ipocrizia au ajuns la apogeu si noi inca nu ne trezim , fie ca avertismentele tale sa trezeasca cat mai multi esti o minune pentru noi ai un dar sfant si ma doare sufletul ca avertismentele tale nu sant luate in seama de cine trebuie fie ca bunul dumnezeu sa se indure inca o data de noi cei multi si nevolnici, iti trimit toata dragostea mea tie si intregii omeniri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. BUNA DIMINEAȚA, PRIETENI DRAGI !
      DA ! ESTE ULTIMUL VEAC PE CARE IL TRAIESTE OMENIREA,PE PLANETA PĂMÂNT !
      Cititi aceasta Poezie venita din Cerul sfânt,in care spre final,se va auzi si GLASUL LUI IISUS HRISTOS.
      Veti intelege si care este menirea mea pe acest Pământ.
      Că sunt multi care nu mă cred si mă blameaza, ma doare sufletul pentru ei.
      Cu dragoste,Maria.
      PROOROCIA PENTRU PLANETA PĂMÂNT , ŞI PĂCATELE OMENIRII
      mariaghiorghiu.blogspot.com/.../proorocia-pentru-pla... - Translate this page
      Nov 25, 2013 - PĂMÂNTUL ŞI PĂCATELE OMENIRII ! Ceru-i senin, noaptea-i tăcută. Doar greierii şi broaştele mai cântă. E-atâta de melodios. Şi cântă atâta ...

      Ștergere
    2. Poezia mea preferata,nu ma satur sa o citesc.

      Ștergere
    3. Da,cititi versurile cu privire la PROOROCIA PENTRU PLANETA PĂMÂNT , ŞI PĂCATELE OMENIRII ,VA VA SCHIMBA SPIRITUL SI VA VE-TI MANTUI LA GLASUL LUI IISUS.URGENT!URGENT!MANTUITI-VA!
      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2013/11/proorocia-pentru-planeta-pamant-si.html

      Ștergere
  3. Sa fie vorba de cele trei zile de intuneric?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai cam asa ceva!
      "Lumina lumii se intuneca"
      Asta semnifica lumina care nu provine de la soare, adica cea electrica.
      Din cauza lui Nibiru Planeta Pamant isi pierde din rotatie si implicit din campul magnetic, in consecinta generatoarele se vor opri, apa nu va mai curge la robinete decat prin gravitatie!
      Daca apropierea este destul de mare atunci se opreste de tot si la departarea de noi rastoarna pamantul (INVERSAREA POLILOR), nici nu vreau sa-mi imaginez consecintele...
      Sper ca asta-i doar un scenariu de film....

      Cartea neagra este evident biblia, poate ca este vorba de niste pasaje sau carti intregi care au fost scoase intentionat pentru ca deranja prea mult preotimea, iar daca prostimea afla...
      OM TRAII SI OM VEDEA!

      Ștergere
    2. Supervulcan Yellowstone are o activitate m-ai puternica in ultimele luni cu posibilitati de eruptie in acest an . Voi pune un link dar poate nu-l veti putea deschide in Romania si tot in aceasta pagina veti gasi de avertizarile facute in legatura cu catastrofele fara precedent care vor veni si ca cutremurul din Italia ii doar inceputul datorita unor alinieri planetare in perioada 20aug.-4sept http://www.radiosantiago.cl/devastadoras-consecuencias-advierten-que-supervolcan-de-yellowstone-entraria-en-erupcion-este-ano/

      Ștergere
    3. @Alexandru: cat de reala consideri tu planeta asta Nibiru si de ce? (ca se vorbeste despre ea de ani de zile dar dovezi clare ceva nu am vazut in sensul asta)

      Ștergere
  4. Cartea poate fi interpretata ca invatatura.Deci, sistemul de invataturi al oamenilor este "negru", venit din partea intunecata pentru a-i sluji acestuia.
    Carticica de Lumina este noua invatatura,noua constiinta care are menirea sa aduca Lumina in marele intuneric al cartii negre.
    Asa cum Isus a plantat samanta copacului Cunoasterii pe Pamant,iar rolul nostru era de a hrani aceasta cunoastere pana cand avea sa cuprinda toata planeta.Numai ca noi am lasat ghimpii si ciulinii sa ingradeasca SAMANTA CRISTICA.Dar nu a "murit",caci in timpuri au mai fost cei care au mai udat si ingrijit aceasta samanta care a inceput sa creasca.In aceste vremuri COPACUL CRISTIC DE LUMINA,este destul de mare dar mai are mult pana va cuprinde planeta.Pot sa va asigur ca nimic nu-l mai poate opri din crestere!Sunt destui cei care-l uda si vor fi si mai multi care ii vor manca fructele,si-si vor potoli "foamea" de cunoastere.

    Omule,tu esti carticica alba de Lumina!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  5. Speram ca raul din aceasta lume va fi invins. Faptul ca o carticica de Lumina a fost suprapusa peste cartea cu pagini negre care era deschisa pana la jumatate, arata ca lucrarea malefica era deja in desfasurare dar a venit Lumina peste ea. Este nevoie de cat mai multa Lumina!Sa fim si sa raspandim Lumina caci este nevoie acum! Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar mica carticica alba reprezinta numarul putin al credinciosilor in comparati cu marea carte cu pagini negre.Nu e tarziu,sa raspandim cu credinta lumina,acum cand ni se arata atatea semne din care putem sa invatam.Doamne ajuta-NE.Cu respect Minerva N.

      Ștergere
    2. http://www.lovendal.ro/wp52/declaratii-curajoase-ale-rectorului-universitatii-din-cluj-tinerii-sunt-manipulati-de-o-elita-malefica-care-doreste-sa-creeze-oameni-roboti-putini-oameni-de-cultura-au-curajul-domnului-profesor/

      Ștergere
  6. Am vazut ca se invita la greva pe dealul mitropoliei oare se va protesta si impotriva preotilor care au baruri restaurante hoteluri masini scumpe vile luxoase la fel lux si pt copii lor unde este credinta si iubirea fata de aproapele eu cred ca biserica trebuie ca sa fie exemplu in societate nu cei din guvern de dupa grati preoti care se dau in spectacol la televizor in diverse spectacole oare ISUS a cintat la microfon sau a predicat la popor vreau ca sa fie si preoti si artisti am vazut in postul mare un interviu la tv cu preoteasa cintareata mama lui Elena Gheorghe ia arata cum se prepara reteta urzicile de post avea gene false si blugi strinsi pe corp (bravo dn preoteasa) dar vati gindit la batrinele sarace din parochie eu nu cred deci nu toti preoti sint asa dar marea majoritate da pestele de la cap se impute atunci copii nostri de unde pot lua exemplu de smerenie si bunatate cer scuze dar acesta este adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cartea neagra reprezinta toate cartile care se refera la Dumnezeu dar scrise din punctul de vedere al oamenilor sau ceea ce cred ei ca stiu despre Dumnezeu.
    Carticica mica si stralucitoare este cartea ta Maria care este singura dictata de vocea Duhului Sfant.iar cu urmatoarele editii trebuie sa acoperi tot fondul negru.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aplauze Biserici Adormirea Maici Domnului din Zalau asa da Slujitori ai Domnului nu ma mai satur de a ma uita la Sfinta Liturghie as sta de dimineata pina seara ca sai ascult deci se poate cinta si in Biserica nu doar pe scena si te poate urmari o lume inteaga cu lacrimi in ochi cu inima plina de bucurie si Isus in suflet va multumim pentru aceste Sfinte Slujbe frumoasa aceste da exemplu de credinta si invatatura pt tara noastre va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am un mesaj nou pe care l-am primit.Suna asa:"Trupele NATO vor intra pe teritoriul Romaniei".
    Cred ca va fii in curand venirea soldatilor.RAZBOI???

    RăspundețiȘtergere
  10. la tv anunta ca in gheata de la polul nord creste o fisura pe sute de km care va desprinde o suprafata de gheata de6000km patrati care va pleca libera pe ocean.

    RăspundețiȘtergere
  11. Arafat anunta populatia sa faca provozii de apa si hrana, haine si lumanarii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unde a anuntat asa ceva Arafat,la tv.NU a anuntat.

      Ștergere
    2. Dar bateriile ce au?

      Ștergere
    3. Anonim 26 august 2016, 22:49, la TV a anuntat Arafat. A fost dat pe post TV anuntul sau de mai multe ori.

      Ștergere
  12. Am visat ca cineva intra in incapere in timp ce dormeam si sa transformat ca intr un nor negru ce vroia sa ma posedeze.Am spus Tatal nostru si mi am facut semnul crucii cu limba dar desi imi dadeam seama ca e un vis si puterea divina trebuia sa ma ajute sa trec peste acea ceata neagra nu tinea cont de nimic.Am incercat si am reusit sa imi strig sotia.Intr un final ma miscat si mi a spus ca visez reusind sa ma trezesc si sa ma rup din acea paralizie.Mentionez ca de abia acum am citi articolul dvs si ma intreb daca exista o legatura.Sunt genul de luptator dar asa ceva.... nu ma sperie decat Dzeu atat...dar pana acum nu miaa intamplat sa traiesc asa ceva.Ceva se intampla nu stiu ce dar stiu ca timpul e pe sfirsite simt asta nu vreau sa indispun pe nimeni ...scuzati scrisul..pe mobil tastatura e mai mica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema este ca nu ai visat... Anonim 27 august 2016, 02:17. Normal, trebuia sa te lase daca ai facut semnul crucii chiar si cu limba ...nu era un nor ci o umbra mare, imensa.

      Ștergere
    2. Paralizia în somn este activitate demonică

      http://www.satanism.ro/2011/08/31/cum-sa-opresti-paralizia-in-somn/

      Ștergere
  13. Poate e necesara si de mare ajutor o spovedanie sincera.

    RăspundețiȘtergere
  14. Asculta-ma bine . Acela era o fiinta ce s-e considereaza stapina , uneori de corpul omului . Si nu numai . Intra , ia tarie pe frica ce o cauzeaza . Ai vazut ca nu puteai face nimic pt a o inpiedica ...esti luat prin surprindere ...nu ai timp sa gindesti si e instinctiva . Nu au puterea pe care vor sa o arate . De aceia de trezesti pe cineva (incercai sa o chemi pe sotia ta , nu?) , fug . Citeodata functioneaza in a face cruce cu limba , sau cu ochii de nu poti misca nici aia . Doar citeodata . Nu ajuta la nimic nici agresivitatea noastra ...eu le spuneam in gind ca daca ma voi ridica la ei i-l vor gasii ai lui la ,, autopsie "300 de grame in minus , pt ca l-as fi mincat cu dintii . Nu ajuta nicimasta din contra . Totusi , trebuie scos la iveala ategiamentul de luptator . Ramai calm , nu lasa ca fricamaceia sa urce de la stomac la minte . Blocheaz-o acolo . Tu ramai perfect calm si constient . Ramanind asa ...ORDONEAZA-I sa se prezinte mascariciul in fata ta ! Aduna toata vointa ta , fara agresivitate si cu frica controlata ...calm , stapin pe tine . Ordina-i sa se puna inaintea ta . E posibil , pt a te speria si asa controla ...sa ia forme groaznice . Nu e chiar asa de urit ..sunt doar niste ...cum sa l-e chem ...doar niste holograme . Asta nu inseamna ca e vre-o frumusete . Scopul este de a provoca teroare si asa sa fii paralizat . Sunt mai speriosi ei decit noi , sa stii .
    Odata ce este in fata ta pacaliciul ...spune-i calm , zimbind ..."Tu Nu Existi !" Si continua a te uita drept la el amuzat . V-a fugii cu viteza luminii . Ha ha ha ...de nu te crede , zi-i ca am spus eu asta ...ha ha ha ... . Ce s-a intimplat ...in trecutul tau , in momentul cind aveai probleme ..de dragoste , familie , insatisfacere materiala ...sau simteai cum e firesc ca vrei si poti mai mult de la viata ...deci , in unul din momentele acelea ...ai dorit sa fii ajutat . Indiferent cum . Cpar ca tu nu te-ai gindit vreodata la ei ...dar se folosesc de asta , ca si cum ai fi fost de acord tu . Constientizeaza acuma ...ca nu vrei nimic de la ei si ca vointa ta ..este patroana . Onstientizeaza ca de fapt era doar o inselaciune a lor . Punct . O alta problema mai mica este ...ca ei pt a intra se folosesc de o alta entitate ce o duce omul inauntrul sau , ca pe un parazit . Asa cum au animalele in natura .
    Cum scapi si de ala ? In timp ...asculta bine ce-ti spun acum ...
    Omul are in el doi ,, caini" , unul alb si unul negru .
    Doar el decide pe care sa-l hraneasca mai mult "
    Asa ca ...nu numai sa-i dai de mincare la ala alb ...dar si alinta-l , dragaleste-l ...zi de zi . Orice ocazie e buna ...oricare . Nu obosii niciodata in a da atentie la cel alb . Asa facind ...la un momentdat , cel negru v-a pleca in lumea lui , cautind de mincare si ...afectiune .
    Simplu , nu ? Ha ha ha ....te inbratisez si ....putere sa ai si incapatinare in a urmarii strada asta !!! Cu afect ...

    RăspundețiȘtergere
  15. Taliene ai oaresce cunostiinte, dar putine faci cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar de unde sti tu Geto Dac-ule? Pe urma, Sorin este in primul rand roman, ca tine si ca mine:)...

      Ștergere