joi, 18 august 2016

HIROSHIMA ! AU TRECUT ZECI DE ANI , DE LA HIROSHIMA ÎNCOACE , DE LA HIPOTERMIE !

                                         Noapte de 15 -16 August 2016,ora 1,00 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva despre Hiroshima .
Iata dragilor ce spune glasul:

                ”Au trecut zeci  de ani, de la Hiroshima încoace; de la hipotermie !”
Dragii mei, să ne amintim ce s-a întamplat la HIROSHIMA -NAGASAKI ,mai ales că in acest an si chiar in aceasta luna, s-au împlinit 71 de ani de la nenorocire:
 

Bombardamentele atomice de la Hiroshima și Nagasaki


Norul ciupercă provocat de explozia aruncării celei de-a doua bombe atomice, [The] Fat Man, deasupra orașului Nagasaki s-a ridicat la 18 km (sau 11 mi = 60,000 ft) în atmosferă deasupra hipocentrului.

Norul ciupercă provocat de explozia aruncării primei bombe atomice, Little Boy, deasupra orașului Hiroshima.
Bombardamentele atomice de la Hiroshima și Nagasaki au constat din două atacuri nucleare implicând aruncarea a două bombe atomice, produse de Statele Unite ale Americii, la sfârșitul celui de-al doilea război mondial, asupra a două orașe din Japonia, Hiroshima și Nagasaki. La timpul aruncării celor două bombe atomice, deși războiul din Europa se terminase prin capitularea necondiționată a Germaniei, Imperiul Japoniei și Statele Unite ale Americii se aflau încă în stare de război. La 6 august 1945 bomba atomică cunoscută ca "Little Boy" a fost aruncată deasupra orașului Hiroshima, iar trei zile mai târziu, la 9 august 1945, cea de-a doua bombă atomică, cunoscută ca "Fat Man", a fost detonată deasupra orașului Nagasaki.

Motive pentru efectuarea bombardamentelor

Cele două arme atomice au fost arme de șoc și teroare. Avantajul enorm al acestor arme nu a fost militar (SUA dispuneau doar de câteva) ci politic. Din punct de vedere militar, Statele Unite ar fi câștigat puțin prin distrugerea a două orașe japoneze. Dar din punct de vedere civil, Japonia avea să piardă mult. Noutatea adusă de armele nucleare a fost nu distrugerea la scară largă (care s-ar fi putut realiza și cu arme convenționale în cantitatea necesară), ci faptul că armele nucleare comprimă distrugerea catastrofică într-o perioadă de timp foarte scurtă schimbă dramatic politica războiului, motivațiile oamenilor cu putere de decizie și capacitatea de a reflecta în timp ce războiul se desfășoară.

Acum dragilor, ce importanță are HIPOTERMIA cu HIROSHIMA, eu nu stiu a va spune.
Daca voi stiti dragii mei, astept cu mult interes Comenatriile voastre.
                                  Cu dragoste,Maria. 

16 comentarii:

  1. ,,Patriarhia Română și-a construit hotel lângă București,'' - deci nu case de copii sau institutii Caritas pentru saraci :

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/patriarhia-romana-si-a-construit-hotel-langa-bucuresti-desi-cere-bani-pentru-catedrala-mantuirii-neamului-foto-video-159368.html

    ,, Peninsula pe care este construit complexul - o fostă mănăstire, trasformată în hotel în vremea comuniştilor - a fost inundată cu tone de beton, marmură, gresie şi acoperiş de cea mai bună calitate, investiţii estimate la câteva milioane de lei. ''

    RăspundețiȘtergere
  2. S-a instalat iarna nucleara(hipotermia)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe Deveghepatriei am găsit o listă interesantă cu străinii evreii care controlează presa din România.
    Vă invit să o parcurgeţi şi să vă sustrageţi din a mai urmări aceste publicaţii cu rol de intoxicare informaţională a românilor.

    Cine încă mai urmăreşte în zilele noastre televizorul pentru informare n-are nicio şansă să priceapă realitatea reală, ci doar cea FALSĂ, livrată de mafia străinilor la TV.

    Adevăraţii stăpâni ai presei din România
    (14 iulie 2011, sursa: deveghepatriei)


    https://ceicunoi.wordpress.com/2015/07/28/presa-din-romania-nu-este-romaneasca-lista-cu-strainii-evrei-care-detin-mass-media-din-romania/

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu va lasati pacaliti de mass media mincinoasa detinuta de straini! Confesiunile unor evrei sionisti israeliti :

    Pentru cei care au auzit de Talmud (legea de căpătâi a evreilor sioniști care conduc lumea) și au citit pasaje de acolo, citatele de mai jos sunt de așteptat din partea unor asemenea criminali dereglați mintal.
    Pentru cei care trăiesc în iluzia unei lumi roz, în care TOȚI OAMENII DE PE PLANETĂ SUNT LA FEL, și anume, BUNI, și își văd de treaba lor, SĂ SE TREZEASCĂ!
    Avem pe planetă de-a face, pe de-o parte, cu oameni buni, care vor să muncească, să-și vadă de treaba lor liniștiți, să se bucure de viață, în țara lor, iar pe de cealaltă parte avem de-a face cu PRĂDĂTORI CRIMINALI CARE ATACĂ, COLONIZEAZĂ ȘI EXPLOATEAZĂ popoarele nevinovate care își văd de treaba lor.

    Aproape dintotdeauna în istoria omenirii au existat astfel de invadatori/prădători (gândiți-vă la cetățile făcute de oameni ca să se apere).
    Din păcate, astăzi atacurile NU sunt vizibile de popoare și popoarele nu pricep CINE îi atacă și ce li se întâmplă.

    Metodele de atac sunt mult mai sofisticate, iar popoarele NU au apărare, pentru că nici nu realizează că sunt atacate din exterior.
    În plus, din cauza distrugerii mentale premeditate nu multă lume poate face față psihic acestei realități – că suntem atacați și colonizați de criminali prădători, și oamenii buni nu pot pricepe că există pe planetă oameni într-atât de răi, într-atât de diferiți de noi.
    Așa cum spuneam și aici – Top cele mai importante 10 lucruri – înțelegerea faptului că sunt două tipuri principale de oameni pe planetă este esențială în evoluția noastră.

    Atenție – cei pe care acești mafioți criminali internaționali îi consideră „dușmani” nu sunt doar locuitorii din Palestina și Fâșia Gaza, ci TOȚI oamenii ne-evrei de pe glob.

    De fapt nu îi consideră dușmani, ci animale ce trebuie folosite pe post de sclavi, cum puteți vedea în Talmud și în citatele de mai jos:

    CONFESSIONS OF JEWISH ZIONISTS: CONFESIUNILE UNOR ZIONISTI IZRAELITI – NUMAI FIGURI MARCANTE (preluare de AICI)


    https://ceicunoi.wordpress.com/2014/08/28/cine-sunt-criminalii-in-razboiul-israel-palestina-fasia-gaza-evrei-sionisti-israeliti/

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum ceva timp ați scris că venirea lui Dumnezeu pe pământ va fi după acest război ce stă să-nceapă. Zilele trecute ați spus că o să dureze un secol până la venirea Domnului.
    Până la urmă cum este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai înteles gresit ! Am spus ca IISUS HRISTOS va veni in acest secol. Adica: 2001 - 2100!

      Ștergere
  6. Îmi cer scuze dacă am înțeles greșit!Să-nțeleg că după acest război vine sfârșitul lumii?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dupa unii savanti, nu se poate produce o reactie nucleara ca urmare a lansarii unei bombe. Si la Hiroshina, nu a fost bomba nucleara, ci bombe chimice lansate din multe avioane simultan.

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. E posibil să inceapă iarna acest razboi si daca se vor adeverii spusele părintelui Arsenie Boca o să fie vai de noi.A spus că intr-o noapte spre dimineată,ne vor ocupa 3 țări:Ungaria,Rusia si Bulgaria.Oricum situatia e tulbure peste tot,bine nu va fi.

      Ștergere
    2. Parintele Arsenie Boca nu a vorbit numai asa sa se afle in treaba,se va intampla din pacate.

      Ștergere
  9. ca tot vine iarna, si ce colaborare mai vreti cu statul roman de prevenire, singura colaborare sa fie cu Domnul, nu suntem pe timpul comunistului...dar ar putea sa va faca orice...mai bine nu, oricum daca vor sa afle afla de pe blog, ca doar scrieti TOT ADEVARUL...NU?

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe astia ii intereseaza mai mult comentariile17,51

    RăspundețiȘtergere
  11. Colaborare inseamna conditii care i-ar lua doamnei Maria libertatea de exprimare iar romanii ar ramine fara multe informatii din acest blog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate ! Nu au decât sa ia INFORMATIILE de pe acest BLOG. Nu cei sanatosi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi.
      Prieteni dragi,cu drag si cu multa dragoste sufleteasca, a voastra MARIA GHIORGHIU.

      Ștergere