luni, 29 august 2016

HARTA ROMÂNIEI ,DE TREI ORI CONCENTRICĂ !

                                                                   
                              Noapte de 26 -27 August 2016,ora 1,05 !

                                                 Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici pe Blog, vad de parca as fi avut un ochi in crestetul capului, văd cum plafonul camerei dispare si apare un Cer albastru ca de noapte.
Pe acest Cer dragilor, apare HARTA ROMÂNIEI alba si fara inscrisuri,doar cu un contur negru dens si intens.
Image result for HARTA ROMANIEI..

În interiorul primei Hărti ,o forță nevăzută mai aseaza o hartă identică cu prima ,cu HARTA mamă.
Image result for HARTA ROMANIEI.
Acum ,erau două HĂRTI concentrice,care pulsau pe Cerul noptii albastre,la doi metri înălțime deasupra mea.
Forța nevazuta, mai are o HARTA la fel cu primele ,doar ca era  mai mica  si o aseaza si pe aceasta în interiorul celei de a doua.
 Image result for harta romaniei.
Acum, erau cele trei HARTI albe si fara inscrisuri,erau un in cealaltă (precum cercurile concentrice).
Toate pulsau ca o inima. Totul a durat circa 5 secunde după care au disparut.
Dragii mei ,daca voi stiti ce vrea sa insemne 3 HARTI concentrice ale României,astept cu mare drag Comentariile voastre.
                                                 Cu dragoste,Maria. 

173 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Da,asta am simtit.....am lacrimi in ochi.....Duhul Sfant imi confirma.Dumnezeu apara Romania.

      Ștergere
    2. asa sa gindim pozitiv ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sa ne rugam la dumnexeu din toata inima..................dumnezeu apara romania daaaaaaaaaaaaaaaaaa ,,,,,,,,,,,,,,,,,,amin

      Ștergere


    3. Romania ramine ACEEASI ca PESTE( FORMA EI ) dar PULSEAZA ca si harta CACI ARE o misiune IN LUME de realizat .Si ca sa VEdeti AICI SCRIE CLAR si citez :´´Acum ,erau două HĂRTI concentrice,care pulsau pe Cerul noptii albastre,la doi metri înălțime deasupra mea.´´ si ´´Toate pulsau ca o inima´´
      ROMANIA se va ridica DIN MOCIRLA cind O SA INVATATI credinta ADEVARATA ORTODOXA si harta mica este INIMA de la care pulseaza HARTA ROMANIEI ... e vorba despre
      CELE 3 CREDINTE ale LUMII - ORTODOXIA ( crestinism ) , islam si iudaism PE CARE ROMANIA va avea misiunea SA LE UNEASCA IN NUMELE LUI IISUS HRISTOS IN ORTODOXIE ... ADICA MUSULMANII SI EVREII vor deveni CRESTINI ORTODOCSI .... Lumina DE LA IERUSALIM DE LA MORMINTUL SFINT prefigureaza ACESTE LUCRURI pe care ROMANIA are misiunea SA LE INDEPLINEASCA ca si NEAM .... DE ASTA ROMANIA ESTE GRADINA MAICII DOMNULUI ..... EA ESTE MIRIAM IN ISLAM , ESTE FECIOARA IN IUDAISM PROFETITA IN VECHIUL TESTAMENT , SI ESTE FECIOARA MARIA IN CRESTINISMUL ORTODOX .... DECI PRIN GRADINA MAICII DOMNULUI = FECIOARA MARIA = ROMANIA se va face asta .....intoarcerea celor doi FII RISIPITORI a lui AVRAAM SI ANUME ISMAIL = ISLAM , SI IACOV = ISRAEL la FIUL LUI DUMNEZEU , IISUS HRISTOS

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX





      Ștergere
    4. Ca bine le zici tu Crestin Ortodox. DA,MIRIAM este numele adevarat al Fecioarei Maria. VIRGIN MIRIAM.

      Ștergere
    5. Anonim 30 aug 08:56 eu nu cred că musulmanii vor trece vreodată la crestinism,in conditiile in care ei sint o mare parte fanatici si chiar i-au chinuit pe crestinii din Siria că nu au vrut să învete CORANUL.Asta e parerea mea.DS

      Ștergere
    6. Miriam a purtat si numele de Maria "Mareata; Superioara", intr-o intrupare din sec. VIII i.e.n.
      Era o veche proorocire, de pe vremea atlantilor, care s-a implinit. Minunea prezisa de atlanti s-a implinit. Desigur, semnele ce anuntau Evenimentul Cosmic nu erau lesne de inteles(cum este si acum- semnele nu sunt lesne de inteles si Dumnezeu intotdeauna surprinde...).De aceea , cand ACAMAS "Cel Pur" si INO " Cea Nobila", doi soti geti care nu aveau copii, au gasit o fetita, pe care au infiat-O imediat, nimeni nu a banuit ca Ea va fi Mama trimisa de Cer. Au botezat-o MARIA "Mareata; Superioara" si au promis-O unui Templu. La vremea majoratului, Maria era deja vestala. Pe Ea a anuntat-O Arhanghelul CAEP-ROEZUS "Chip Stralucitor", atestat ca nume de get, ca ii va naste pe Cei Doi Gemeni Divini. Proorocirea era ca Doi Gemeni Divini, baiat si fata, Se vor naste pe Pamant si-i vor mantui pe cei insetati de Cer si ca Fiii Cerului se vor numi ZAL-MOXIS "Mag(i) Stralucitori(i) si ca un semn de-al Lor este zvastica, adica doi de Z, initiala acestui teonim si, deasemenea,vechiul lor simbol este Crucea. In apropiere de Craiova s-au descoperit protome de cai- simbol pentru dubla initiala a Celor Doi Zalmoxis. Arta getica.; Zeita Maria apare pe o gema de la Romula-Olt si nu numai... apoi, p o gema(o iconita) tracica, scrisa, unde apare si Crucea cu Ion-Orpheus crucificat. Era supranumit si VAKK-INKOS" Inainte Mergatorul"- el a prevestit nasterea Gemenilor Ceresti. Textul de pe iconita are mai multe sensuri, intre care si acesta: " Cel Jelit S-a inaltat (la cer)"In mitofolclorul romanesc, Orpheus este Sfantul Ion Inaintemergatorul).

      Ștergere
    7. Anonim30 august 2016, 23:15
      Anonim 30 aug 08:56 eu nu cred că musulmanii vor trece vreodată la crestinism,in conditiile in care ei sint o mare parte fanatici si chiar i-au chinuit pe crestinii din Siria că nu au vrut să învete CORANUL.Asta e parerea mea.DS


      Raspuns :
      26.Dar Iisus, privind la ei, le-a zis: La oameni aceasta e cu neputinţă, la Dumnezeu însă toate sunt cu putinţă.
      matei

      SA NU UITAM CA 12 APOSTOLI au dus EVANGHELIA imparatiei cerurilor IN TOATA LUMEA si nu a fost necesar decit de PUTEREA LUI DUMNEZEU ca sa o faca , deci MUSULMANII vor deveni ORTODOCSI ca LA DUMNEZEU TOTUL E POSIBIL si ISTORIA CONFIRMA MULTE ASTFEL DE ASPECTE .... LUMINA DE LA IERUSALIM , ARE IN PROCESIUNEA EI SI MUSULMANI CRESTINI , asa ca nu sun exclusi de la INTOARCERE .... cit despre Siria nu e momentul de A CRESTINA ,mai intai acolo ci RESTUL LOR,, din alte parti ... apoi NU E OBLIGATORIU sa VINA la IISUS CA E LIBERA ALEGEREA .... CA SCRIS ESTE :

      34.Şi chemând la Sine mulţimea, împreună cu ucenicii Săi, le-a zis: Oricine voieşte să vină după Mine să se lepede de sine, să-şi ia crucea şi să-Mi urmeze Mie.


      pe vremea lui IISUS ERAU ZELOTII evrei care UCIDEAU in numele lui DUMNEZEU si stim ce s-a intimplat cu ei DACA nu s-au potolit .. deci nu e nici un bai ca pina in al 12 -LEA CEAS TOTI SUNT CHEMATI ... deci Siria poate ULTIMA SA vina la IISUS HRISTOS ( ORTODOXIE ) ,,,, musulmani fanatici = zelotii evrei din vechime CA MANIFESTARE ... NIMIC NOU SUB SOARE ...

      citeva date despre ZELOTI ca sa VEZI despre ce spun:
      Zelotii au fost membrii ai unei grupari politico-religioase iudaice aparute in timpul in care Iudeea s-a aflat sub ocupatia greaca, ulterior romana. Scopul lor era sa apare legea si viata nationala a poporului iudeu impotriva influentelor idolatre. Aceasta grupare nationalista s-a manifestat intr-un mod mai intens incepand din vremea lui Irod pana la caderea Ierusalimului si infrangerea Masadei.

      Zelotii au practicat izolarea sociala retrangandu-se impreuna cu familiile lor in pesteri si in fortarete, pentru ca mai apoi sa lupte si sa moara pentru convingerile lor si pentru libertate.

      Deoarece aceasta grupare era activa in Galileea in timpul vietii Mantuitorului, Acesta a cunoscut cativa dintre ei. Se pare ca Simon Zilotul Fapte 1:13 ar fi fost un membru al acestei grupari, precuM si Iuda Iscarioteanul.
      fapte 1 ----Simon Zelotul
      13.Şi când au intrat, s-au suit în încăperea de sus, unde se adunau de obicei: Petru şi Ioan şi Iacov şi Andrei, Filip şi Toma, Bartolomeu şi Matei, Iacov al lui Alfeu şi Simon Zelotul şi Iuda al lui Iacov.


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox
      PS crestinarea MUSULMANILOR se face si e in proces
      http://semneletimpului.ro/pe-scurt/zeci-de-mii-de-musulmani-se-convertesc-la-crestinism-in-iran.html

      aviz amatorilor si amatoarelor


      Ștergere
    8. Anonim30 august 2016, 23:15

      unu care stie coranul SI VORBESTE DE IISUS fiind MUSULMAN CONVERTIT LA CRETINISM . Asta e raspunsul la dilema ta care poate sa nu fie adevarata , dar raspund si te citez ´´ i-au chinuit pe crestinii din Siria că nu au vrut să învete CORANUL´´
      DECI CORANUL INVATAT CORECT TE DUCE LA IISUS si el ....

      https://www.youtube.com/watch?v=TAuNBqepAEE

      AVIZ AMATORILOR SI AMTOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    9. Anonim30 august 2016, 18:18
      Ca bine le zici tu Crestin Ortodox. DA,MIRIAM este numele adevarat al Fecioarei Maria. VIRGIN MIRIAM.

      MIRIAM = MARIA si ca SA VEZI ca NU STII uite aici

      MIRIAM = MMIRIA= MIRIA = MMIIRA= MARIIM= MARI IM = MARI A ( M se inchide si I e liniuta din A )

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps DUMNEZEU vorbeste TUTUROR in acelasi MOD ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    10. Pentru crestinii ortodocsi care cred ca islamul este o credinta intr-un Dumnezeu strain de cel ortodox aflati ca:

      1. Allah inseamna Dumnezeu in limba araba
      2. Allah este acelasi Dumnezeu ca si Dumnezeul lui Avraam si al lui Moise
      3. Islamul recunoaste tora si evanghelia ca si carti sfinte asadar islamul recunoaste ca adevarate vechiul si noul testament precum si psalmii lui David (psaltirea)
      4. Islam inseamna supus lui Dumnezeu si este o religie a pacii.

      IN SCHIMB:
      1. Evreii nu recunosc nici noul testament si nici coranul
      2. Crestinii recunosc vechiul testament dar nu recunosc coranul

      Evreii, crestinii si musulmanii CRED SI SE INCHINA ACELUIASI DUMNEZEU. Ceea ce diferentiaza cele trei religii este ca fiecare religie are mesagerul ei divin. (Moise, Iisus, Mohamed)

      Daca lumea s-ar concentra pe mesaj si nu pe mesager nu ar mai exista frictiuni intre cele trei religii monoteiste care au ACELASI Dumnezeu!

      Ștergere
    11. pridikitsch IARA ADORMI vorbind ...

      IISUS HRISTOS ESTE FIUL UNIC A LUI DUMNEZEU si ORICINE NU IL RECUNOASTE este ANTIHRIST , fie el musulman , evreu sau crestin ... deci REPET ca sa PRICEPI ca FARA IISUS HRISTOS NU EXISTA DUMNEZEU deci alah CARE NU RECUNOASTE PE FIUL SAU , e MINCIUNA DIAVOLULUI ... DA e DUR ADEVARUL , DAR musulmanul CARE NU IL VEDE PE IISUS HRISTOS UNICUL MANTUITOR NU ESTE DIN AVRAAM `PRIN ISMAIL ...ASA CUM IISUS HRISTOS A SPUS CLAR EVREILOR ca INAINTE DE AVRAAM AM FOST EU IN SPITA LUI IACOV ... DECI EVREII SAU MUSULMANII CARE SPUN CA IL AU CA TATA PE AVRAAM ORI IL RECUNOSC PE IISUS HRISTOS CARE ERA INAINTE DE AVRAAM SI IMPLICIT PE DUMNEZEUL LUI AVRAAM adica SFINTA TREIME DE LA MANVRI , ori SUNT ANTIHRISTI SI MINCINOSI

      SI CA SA VEZI CA E TOTUL SCRIS SI SA NU MAI FI SUPERFICIAL CA DE OBICEI UITE SI VERSETELE CLARE CU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU , UNIC NASCUT DE SI DIN FECIOARA MARIA

      3.Şi orice duh, care nu mărturiseşte pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care aţi auzit că vine şi acum este chiar în lume.
      4.Voi, copii, sunteţi din Dumnezeu şi i-aţi biruit pe acei prooroci, căci mai mare este Cel ce e în voi, decât cel ce este în lume.
      5.Aceia sunt din lume, de aceea grăiesc ca din lume şi lumea îi ascultă.
      6.Noi suntem din Dumnezeu; cine cunoaşte pe Dumnezeu ascultă de noi; cine nu este din Dumnezeu nu ascultă de noi. Din aceasta cunoaştem Duhul adevărului şi duhul rătăcirii.

      IN ACESTE VERSETE AI ORTODOXIA care spune clar aceste adevaruri

      aviz amatorilor si amatoarelor


      crestin ortodox

      ps tin sa te felicit ca ai spus de MELCHISEDEk SI TOATA STIMA pentru asta ... citeste VERSETELE si acolo VEZI ADEVARUL UNSULUI LUI DUMNEZEU = PAINEA SI VINUL = IISUS HRISTOS .... REPET INCA O DATA FELICITARIIle MELE pentru acel lucru postat cu SEMNUL lui Melchizedek SI INDEMNUL TAU sa citim biblia ...

      DECI Emanuel Prichici31 august 2016, 12:08 VEZI CLAR aici ca ATUNCI CIND AI DREPTATE ti se da

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    12. Evreii, crestinii si musulmanii CRED SI SE INCHINA ACELUIASI DUMNEZEU. Ceea ce diferentiaza cele trei religii este ca fiecare religie are mesagerul ei divin. (Moise, Iisus, Mohamed)

      raspuns :
      AICI AI DAT-O IN BARA

      MESAGERUL DIVIN CARE nu il RECUNOASTE PE IISUS HRISTOS CA UNIC FIU A UI DUMNEZEU SI PE SFINTA FECIOARA MARIA PURTATOAREA SFINTEI TREIMI IN PINTECE NU VORBESTE DE DUMNEZEUL LUI AVRAAM ci de UNUL FABRICAT SAU ANTIHRIST INDIFERENT CA SE NUMESTE EVREU SAU MUSULMAN SAU CRESTIN

      DECI ATENTIE MARE LA DIFERENTE ca EXISTA UN SINGUR ADEVAR INTRUPAT = IISUS HRISTOS SI CALEA LUI CARE DUCE LA EL = VIATA VESNICA ... DECI ORTODOXIA SI LUMINA APARUTA NUMAI SI NUMAI LA ORTODOCSI CERTIFICA ASTA CLAR fie ca vrei sau nu sa vezi ... DUMNEZEU CERTIFICA CU LUMINA LUI DE LA IERUSALIM ORTODOXIA si atentie sa nu aberezi cum ai mai facut-o IN ALTE POSTARI ca nu ai studiat CUM TREBUIE ... SI CREDE-MA PE CUVINT despre LUMINA DE LA IERUSALIM SI NU E LOCUL dar pot oricind sa te fac sa VEZI ca nu stii nimic despre ea ... toate la momentul potrivit ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS ASTA CA SA TE PUI UN PIC LA PUNCT CU MULTE LUCRURI PE CARE NU LE STII SI AR FI CAZUL SA LE APROFUNDEZI ca sa nu mai vorbesti prostii

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    13. Ia raspunde tu crestin ortodox cum de ortodoxia (unica cale dreapta si adevarata) INCALCA cu nonsalanta porunca asta:

      „ Să nu-ți faci chip cioplit, nici vreo înfățișare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ, sau în apele mai de jos decât pământul. Să nu te închini înaintea lor și să nu le slujești.”

      Vorbesc despre icoane si despre bisericile ortodoxe care pictate cu astfel de infatisari.

      Crucifixul reprezinta chip cioplit da?
      Cand sfintesti o icoana nu slujesti unei infatisari?

      Raspunde sincer si nu cu bla-bla-uri ortodoxe ok?

      A zis Dumnezeu sa nu-ti faci chip cioplit (crucifix) si nici infatisari (icoane si picturi) si sa nu le slujesti? Da sau nu?

      Ștergere

    14. PRODIKITSCH inainte sa VEZI ca AM RASPUNS cu mult timp in urma pe acest site la ´´ PORUNCILE LUI DUMNEZEU ´´ imi dai voie SA RAD CU POFTA de PROSTIA TAAA inainte , daaa?? ha ha ha ha ha SI ITI SI RASPUND CU COPY PASTE ca SA INVETI inca ceva NOU ca esti habarnist rau SI MAI CITESTE BIBLIA ca sa te citez pe tine --- ha ha ha
      articolul copy paste


      COPY PASTE

      Alexandru Dragomir25 august 2014, 10:43
      ´´Cum ramane sa nu te inchini decat lui Dumnezeu?´´

      pentru ca ai intrebat si pentru a rezolva pentru todeauna aceasta dilema AICI versete CLARE DE CE ii s-a spus lui MOISE aceste lucruri
      raspunsul este :
      pentru ca DUMNEZEU NU A FOST VAZUT ( nu se aplica PROFETILOR SI APOSTOLILOR care L-AU VAZUT ca scris este ´´ fericiti cei curati cu inima CA EI VOR VEDEA PE DUMNEZEU ) si in VT AU FOST PUTINI CARE L-AU VAZUT SI L-AU DESCRIS CU AMANUNTE SI ORICINE POATE SA CERCETEZE SI SA VADA ce si cum ADEVARUL .... POPORUL NU L-A VAZUT, DECI POPORUL SA NU FACA VREUN CHIP SI ALTE BAZACONII , DAR MOISE NU A FOST PRINTRE EI SI EL L-A VAZUT , DE ASTA LA SCHIMBAREA LA FATA L-A VAZUT PE DUMNEZEU TATAL SI IN FIUL SAU IISUS HRISTOS SI DA MARTURIE CELOR 3 APOSTOLI , SFIRSIND ASTFEL LEGEA SI MAI DA MARTURIE CIND LEGEA A FOST DESFINTATA SI VENIND HARUL PRIN SI DE CATRE IISUS HRISTOS PRIN IMPLINIRE - CHIVOTUL LEGII VECHI ESTE TRUPUL SI SANGELE LUI HRISTOS( ASTA E USOR DE VAZUT si multi NU STIU iar acum stiti aceasta taina .... LEGEA VT NU MAI EXISTA IN IISUS HRISTOS .....DE ASTA a primit PORUNCA POPORUL sa NU IL FACA VAZUT ,NEVAZINDU-L ----UN INDEMN FOARTE SIMPLU SI CORECT .....REPET .. POPORUL NU L-A VAZUT DECI SA NU IL REPREZINTE in tot felul de bazaconii CA SI PAGINII ....

      SI VERSETELE CARE CERTIFICA ACEST ADEVAR DISCUTAT SUNT :
      12.Iar Domnul v-a grăit de pe munte din mijlocul focului; şi glasul cuvintelor Lui l-aţi auzit, iar faţa Lui n-aţi văzut-o, ci numai glasul I l-aţi auzit.
      13.Atunci v-a descoperit El legământul Său, cele zece porunci, pe care v-a poruncit să le împliniţi, şi le-a scris pe două lespezi de piatră.
      14.În vremea aceea mi-a poruncit Domnul să vă învăţ poruncile şi legile Lui, ca să le împliniţi în ţara aceea în care intraţi ca s-o stăpâniţi.
      15.Ţineţi dar bine minte că în ziua aceea, când Domnul v-a grăit din mijlocul focului, de pe muntele Horeb, n-aţi văzut nici un chip.

      CONCLUZIA SIMPLA
      POPORUL SA NU FACA CHIP CU ASEMANAREA TUTUROR DE PE PAMINT , caci NUMAI PROFETII AU VAZUT CHIPUL SI LA EI NU SE APLICA .... DE ASTA CHIVOTUL LEGII A FOST FACUT VAZUT EXACT CUM S-A ARATAT PRIN CUVINTE .....

      INDEMN POPORULUI LUI ISRAEL in continuare

      16.Să nu greşiţi dar şi să nu vă faceţi chipuri cioplite, sau închipuiri ale vreunui idol, care să înfăţişeze bărbat sau femeie,
      17.Sau închipuirea vreunui dobitoc de pe pământ, sau închipuirea vreunei păsări ce zboară sub cer,
      18. Sau închipuirea vreunei jivine, ce se târăşte pe pământ, sau închipuirea vreunui peşte din apă, de sub pământ;
      19. Sau, privind la cer şi văzând soarele, luna, stelele şi toată oştirea cerului, să nu te laşi amăgit ca să te închini lor, nici să le slujeşti, pentru că Domnul Dumnezeul tău le-a lăsat pentru toate popoarele de sub cer.

      deci poporul lui israel SA NU FACA chip cioplit si alte lucurURI ca NU L-A VAZUT PE DUMNEZEU ..... deci SA NU CONFUNDE CU ALTE CUVINTE FACIND aceste greseli CU ALTE POPOARE PAGINE CARE FAC ACESTE LUCRURI ... in zielel noastre SE CONFUNDA DESEORI asta cind oamenii NEINBATATI spun ca ´´ paginii s-au inspirat de la evrei sau evrei de la pagini ..


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ICOANA este VEDEREA LUI DUMNEZEU deci LEGEA VECHIUL TEAMENT nu se aplica PENTRU CA NOI CRESTINII L-AM VAZUT PE DUMNEZEU CACI FIUL LUI DUMENZEU -IISUS HRISTOS NI L-A FACUT CUNOSCUT SI NI L-A ARATAT

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR


      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    15. 1 Crucifixul reprezinta chip cioplit da?
      2 Cand sfintesti o icoana nu slujesti unei infatisari?

      RASPUNS

      1 NU
      2 NU

      IISUS HRISTOS A MURIT PE CRUCEEEE SI SFINTESTE CRUCEA astfel CRUCEA ESTE SFINTA CACI SCRIS ESTE :
      23.Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.


      CONCLUZIA SIMPLA
      HRISTOS CEL RASTIGNIT adica CRUCEA lui ... banuiesc ca nu a fost rastignit IN AER si tu intelegi CRUCE prin rastignire SI NU VREO NEBUNIE UMANA sau vreun ´´ simbol ´´ desi DACA AI PRICEPE ´´CUVINTUL´´ SIMBOL CU ADEVARAT ai VEDEA adevarul dar asa ESTI ORB ( ALTA DATA o sa iti explic CUVINTUL SIMBOL ce ESTE LA PROPRIU , DAR SA RAMINEM LA CRESA pentru tine )...

      DECI IISUS HRISTOS PE CRUCE A FOST VAZUTTTTTT si DE ASTA E PROPOVADUIT MAI DEPARTEEEEEE ca SA VEZI SI TUUUU .... SAU POATE ESTI EVREU si nu pricepi inca ... ha ha ha

      deci VAZUTUL FIULUI LU DUMNEZEU DIN SFINTA TREIME PE CRUCE este ICOANA - CHIP VAZUT UMAN a Fiului LUI DUMNEZEU IISUS HRISTOS ´´ EU CU TATAL SUNTEM UNA ´´ = cuvint INTRUPAT pe cruce

      baga la cap ca poate reusim sa treci cresa ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    16. Vorbesc despre icoane si despre bisericile ortodoxe care pictate cu astfel de infatisari.

      HAI SA ITI EXPLIC SI ASTA

      bisericile SUNT PICTATE CA SA PRICEAPA ORICE ANALFABET Sfinta Scripturaaaaa ..... deci daca cineva NU STIE SA CITEASCA SFINTA SCRIPTURA dar merge IN BISERICA ORTODOXA si VEDE IMAGINILE ( CUVINTE DESENATE ) INTELEGE SFINTA SCRIPTURA ... DECI POTI SCRIE SAU DESENA SFINTA SCRIPTURA .... si nu e nici un chip cioplit

      si ca sa RIDEM ai fi in stare tu si restul sa spuneti ca ARAMAICA e limba vorbita de IISUS si restul LIMBILOR sunt CHIPURI CIOPLITE si nu trebuie folosite , NUUU ?? cam asa gindesc cei care NU GINDESC .... HA HA HA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      astea sunt intrebari de CRESAAA si nu imi trebuie decit citeva secunde CA SA SCRIU raspunsul .... CEVA MAI GREU AI ?? ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    17. Cu toate ca esti de o NESIMTIRE CRUNTA si esti plin de BATJOCURA la adresa semenului tau o sa continui dialogul cu tine caci prea ti-ai facut de cap pe acest blog si unii chiar au tendinta de a crede idioteniile pe care tu le spui pe aici si nu am de gand sa-ti mai permit sa-ti bati joc de acest blog si de scriptura dupa cum te taie pe tine capul.

      Explicatiile tale sunt PUERILE si nici un copil de clasa intai nu te-ar crede. Cand ti se spune negru pe alb sa nu faci chip cioplit sau vreu infatisare si sa nu le slujesti tu bagi ca argumente niste cretinatati pe care le si sustii cu litere de lege.

      UNDE a scris Iisus ca ANULEAZA legea lui Dumnezeu? NICAIERI iti spun eu. Cauta si nu vei gasi. Poate sa te bufneasca si rasul si plansul ca tot n-ai sa gasesti. Iisus a scris: eu nu am venit sa schimb legea ci s-o IMPLINESC.

      Ca mintea ta stramba REFUZA sa inteleaga acest adevar simplu este problema ta. Iisus nu a venit si nu le-a zis evreilor: uitati tot ce v-a zis Moise ascultati comanda la mine! NU! Asa ca nu mai folosi scriptura dupa cum vrea muschiul tau ca alea nu sunt argumente ca daca l-a vazut cineva pe Iisus la fata GATA, sa ne apucam sa facem crucifixuri si sa pictam biserici ca poporul este analfabet. NU! Invatam poporul cum sa citeasca! CAPISI?

      Uite o intrebare mai grea pentru tine MINUNATULE: CUM din arca lui Noe s-au dat jos dupa potop chinezi, negrii, indieni etc? Raspunde la intrebarea asta MINUNATULE!

      Ștergere
    18. Cunosc musulmani care au avut revelații cu Iisus și au devenit Creștini.Chiar un patron de fast-food ia recunoscut că,e Creștin soțului meu.Fratele meu cunoaște și el de asemenea mai multe cazuri asemănător.
      Ceilalți musulmani care citesc Coranul,nu l-au înțeles corect.Ei interpretează ce li se pare lor,dar înțelesul e altu.
      Nici pe doamna Maria nu o înțelegeți ptr că primește mesaje un pic codate.Acele mesaje codate doar unii le pot înțelege,dar acei oameni sunt diferiți și ajutați de Duhul-Sfant se le descopere misterul.

      Ștergere
    19. Creștine Ortodoxe,știi mai multe decât pot crede.L-ai văzut pe Iisus Hristos cumva?
      Eu l-am văzut prima oară în realitate când aveam 7 ani de revelion.Se oprise lumina,iar bunicul de plictiseală a zis să ne uităm în oglinzi la ora 00.00,să ne vedem viitorul.Bunica mea nu a vrut,dar eu încapățânată am insistat să îmi văd viitorul..
      Când m-am uitat prima oară nu am văzut nimic,dar când am dat să văd a doua oară mai bine,l-am văzut pe Iisus într-o Lumină puternică îmbrăcat în alb și i-am auzit vocea.Mi-a zis să nu mai fac așa ceva niciodată,că e păcat.
      Le-am spus bunicilor mei că e un bărbat înbrăcat în alb care mă privește şi-mi vorbește.Bunica sa speriat și din greșeală a spart oglinda.

      Ștergere
    20. pridikitsch mor de rasss
      deci intai sa te citez cu PROSTIILE tale SI Sa arat pentru a nu stiu cita oara CA HABAR NU AI ... DECI INTA TE CITEZ ca demonii din tine TREBUIE facuti praf si pulbere si ma ocup de ei ... ha ha ha

      te citez ´´ Explicatiile tale sunt PUERILE si nici un copil de clasa intai nu te-ar crede. Cand ti se spune negru pe alb sa nu faci chip cioplit sau vreu infatisare si sa nu le slujesti tu bagi ca argumente niste cretinatati pe care le si sustii cu litere de lege.´´

      deci amice VERSETELE SE REFERA LA EVREIIIIIIIIIIIIIIIII ... si ca sa iti arat CA AI CITIT -DELOC- BIBLIA si ca te-am laudat degeaba cu MELCHISEDEK , INAINTE DE MOISEEE CU LEGEA ERA AVRAAAAAAAAAMMMMM SI MELCHISEDEK CU CREDINTAAAAAAAAAAA .... DECI AVRAAM E PARINTELE NEAMURILOR .... deci MOISE NU EXISTA CU LEGEA PENTRU EVREI CA NU EXISTAU EVREIIIII.... pricepi lucrUri simple sau iti desenez ???? ASADAR REPET CA SA PRICEPI inainte de moiseee ERA AVRAAMMMMMM SI MELCHISEDEK SI NU EXISTA LEGEA CI CREDINTA SI STIM FOARTE BINE CA numai si numai CREDINTA MANTUIESTEEEE CA MELCHISEDEK L-A BINECUVINTAT PE AVRAAM SI IA DAT PAINEEEE SI VINNNNNN .... CAPISICI PROSTIE INTRUCHIPATA ??? DUR ADEVAR STIU dar DORMI PROFUND si inca mai dai din gura cu demonii tai ... nu e nimic II ALUNGAM CA AVEM TIMP ...HA HA HA HA ... DECI CONCLUZIA SIMPLA REPETATA A 3- OARA

      1MELCHISEDEK -PAINE SI VIN= CREDINTAAA
      2AVRAAM
      3ISMAIL
      4ISAAC
      5IACOV = ISRAEL
      6MOISE
      7LEGEA

      CONCLUZIA SIMPLA AMICE CARE TE RAZVRATESTI NUMAI SI NUMAI PE PROSTIA TA este ca MAI trebuie sa CITESTi BIBLIA SI CRONOLOGIA EI ca poate pricepi ce discut ...CRESA E VESNICA PENTRU TINE ... HA HA HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox



      Ștergere
    21. continuare pridikitschh ...

      te citez ´´UNDE a scris Iisus ca ANULEAZA legea lui Dumnezeu? NICAIERI iti spun eu. Cauta si nu vei gasi. Poate sa te bufneasca si rasul si plansul ca tot n-ai sa gasesti. Iisus a scris: eu nu am venit sa schimb legea ci s-o IMPLINESC.´´

      HAI SA ITI ARAT CU SFINTA SCRIPTURA UNDE si o sa iau citeva exemple ....
      DAR INTAI SA LUAM CUVINTUL IMPLINIRE DIN DEX SA VEZI CA E DESFINTATA LEGEA SI DEX-UL LIMBII ROMANE CITIRE

      ÎMPLINÍ, împlinesc, vb. IV. 1. Tranz. A atinge vârsta de... 2. Refl. (Despre timp sau măsuri de timp) A ajunge la soroc, a se scurge, a trece în întregime, a expira.

      IMPLINIRE = A EXPIRA = A TRECE IN INTREGIME
      concluzia simpla pina aici

      LEGEA IMPLINITA = LEGEA EXPIRATA

      si acum vechiul testament de la prorocul ieremia citire
      doua legi UNA CARE NU A FOST TINUTA DE EVREI SI A FOST DESFINTATA FIIND IMPLINITA SI A TRECUT
      SI LEGEA NOUA = IISUS HRISTOS
      SI VERSETE BIBLICE ca asa CITESTI SI TU ...
      LEGEA NOUA
      31.Iată vin zile, zice Domnul, când voi încheia cu casa lui Israel şi cu casa lui Iuda legământ nou.

      ISRAEL = LEGE NOUA

      32.Însă nu ca legământul pe care l-am încheiat cu părinţii lor în ziua când i-am luat de mână, ca să-i scot din pământul Egiptului. Acel legământ ei l-au călcat, deşi Eu am rămas în legătură cu ei, zice Domnul.

      LEGEA PARINTILOR SCOSI DIN EGIPT = LEGEA LUI MOISE = INCALCATA desi DUMNEZEU PRIN CREDINTA a ramas in legatura cu ei

      33.Dar iată legământul pe care-l voi încheia cu casa lui Israel, după zilele acela, zice Domnul: Voi pune legea Mea înăuntrul lor şi pe inimile lor voi scrie şi le voi fi Dumnezeu, iar ei Îmi vor fi popor.

      legea noua = inauntrul lor = pe INIMA VOI SCRIE

      si acum sa VEDEM LEGAMINTUL NOU

      NOUL TESTAMENT CITIRE
      IISUS HRISTOS = LEEGEA NOUA SI MOISE LA REVEDERE cu legea lui CA LA SCHIMBAREA LA FATA MOISE A VAZUT DOMNUL LEGII SI ICOANA LUI ( CHIPUL LUI ) si iaca si moise E ORTODOX ( DREapta credinta ) ... MOISE A DEVENIT CRESTIN LA AVRAAM SI MELCHISEDEK inscrindu-se PRIN VEDEREA ICOANEI = CHIPULUI LUI IISUS HRISTOS .... DECI REPET MOISE LA SCHIMBAREA LA FATA L-A VAZUT PE DUMNEZEU IN FIUL SAU IISUS HRISTOS ... DECI LEGEA CU CHIPUL CIOPLIT DESFINTATA DE INSUSI MOISE si Dumnezeu ---- E GREU sa vezi NU PRIDIKITSCHHH ??? HA HA HA

      26.Iar pe când mâncau ei, Iisus, luând pâine şi binecuvântând, a frânt şi, dând ucenicilor, a zis: Luaţi, mâncaţi, acesta este trupul Meu.
      27.Şi luând paharul şi mulţumind, le-a dat, zicând: Beţi dintru acesta toţi,
      28.Că acesta este Sângele Meu, al Legii celei noi, care pentru mulţi se varsă spre iertarea păcatelor.

      sangele LUI IISUS HRISTOS = LEGEA NOUA dupa ce maninci TRUPUL LUI si asta este VINUL SI PAINEA LUI MELKISEDEK CARE L-A BINECUVINTAT PE AVRAAM .... ISRAEL NU EXISTA , SI MOISE NICI ATIT .

      CONCLUZIA PRIDIKITSCH ESTE CLARA ... habar nu aiii SI E DUR ADEVARUL dar dupa ce PRICEPI ASTEA SIMPLE trecem si mai departe ... nu mai raspund la PROSTII de cresa ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarfelor

      crestin ortodox

      ps ... preia-ti sfatul SI MAI CITESTE BIBLIA ... ha ha ha

      dur adevar stiu DAR DEMONI nu te lasa sa vezi , ORBULE ...

      CU PROSTIILE TALE SI DEMONII DEVIN INGERI ca se lasa de astfel de ´´ aparari ´´ ale tale si te parasesc pina si ei ... ha ha ha

      ce sa facem ca E SCRIS :
      19.Căci scris este: "Pierde-voi înţelepciunea înţelepţilor şi ştiinţa celor învăţaţi voi nimici-o".

      SI EXACT asta fac ori de cite ori deschiz gura si spui prostii SI FI CONVINS CA MAI AM VERSETE CARE ARATA CLAR CA legea lui moise pentru evrei E DESFINTATA IN SI DE CATRE IISUS HRISTOS ... daca taceai SI GINDEAI nu o luai ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox


      Ștergere
    22. ´´Ca mintea ta stramba REFUZA sa inteleaga acest adevar simplu este problema ta. Iisus nu a venit si nu le-a zis evreilor: uitati tot ce v-a zis Moise ascultati comanda la mine! NU! Asa ca nu mai folosi scriptura dupa cum vrea muschiul tau ca alea nu sunt argumente ca daca l-a vazut cineva pe Iisus la fata GATA, sa ne apucam sa facem crucifixuri si sa pictam biserici ca poporul este analfabet. NU! Invatam poporul cum sa citeasca! CAPISI?´´

      Raspuns :
      imi dai vois SA RAD CU POFTA si iti raspund LA PROSTIILE ASTEA mai mari decit CASA POPORULUI

      deci DUMNEZEU CIND A SPUS CUVINTE A FACUT IMAGINI SI ASA VEZI LUMEA ... CA DACA ERA DUPA TINE , am fi invatat toti sa citim si NU VEDEAM UNIVERSUL si PAMINTUL ca NU ERA NEVOIE ca NU SUNTEM ANALFABETI

      AI GINDIT PROFUND ce ai scris mai sus ???

      mor de rassss

      DECI PRIDIKITSCHH ORTODOXIA ARATA PRIN ICOANE EVENIMENTE PETRECUTE IN SFINTA SCRIPTURA CA ORICINE SA VADA CUVINTUL LUI DUMNEZEU SI ASA SE IMPLINESTE CA E SCRIS :
      ´´cuvintul S-A FACUT TRUP´´ .... sau daca spunem trupul( icoana ) lui pridikitsch NU E NEVOIE SA il si vedem CA NU SUNTEM analfabeti NU ?? HA HA HA .... SA IMI SPUI CIND INCEPI SA GINDESTI LOGICA SIMPLA ca pina la aia complicata MAI CURGE MULTA APA PE DUNARE si vine apocalipsa pina apuci tu sa ajungi acolo .... asadar ia-o incet si nu sari ars si etape CA HABAR NU AI ...

      ASADAR PE VIITOR cind te infurii FA-O PE PROSTIA TA nu pe mine ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    23. Uite o intrebare mai grea pentru tine MINUNATULE: CUM din arca lui Noe s-au dat jos dupa potop chinezi, negrii, indieni etc? Raspunde la intrebarea asta MINUNATULE!

      EXEEMPLU ASTA e PERFECT PENTRU MINE ca sa TE FAC SA PRICEPI PE TINE diferenta dintre chip cioplit si ICOANA ....
      deci fi atent .
      pot sa rid CA DE OBICEI inAINTE de prostia TA , da??? CA ALTFEL NU ITI RASPUND ... intai : ha ha ha
      DOI = raspuns

      Mai, din arca lui noe S-A DAT JOS NOE SI FAMILIA .... ca scris este :
      1.După aceea a zis Domnul Dumnezeu lui Noe: "Intră în corabie, tu şi toată casa ta, căci în neamul acesta numai pe tine te-am văzut drept înaintea Mea.


      AI VAZUT TU chinezi, negrii, indieni etc?
      Raspunde la intrebarea asta MINUNATULE , PRIDIKITSCHH ...

      iti faci chip cioplit PE ARCA LUI NOE cind faci acolo chinezi , indieni si altii CARE NU EXISTAU .. upsss AI O REVELATIE PRIDIKITSCHH ... EXACT ASA ERA CU CHIPUL CIOPLIT cum ai dat tu exemplu cu arca lui noe si chinezi , indieni si altii SI ORICE DUMNEZEU INTERZICE ASTA PRIN LEGE ca NIMENI NU A VAZUT CHINEZI , INDIENI SI altii acolo ....

      banuiesc ca nu spui ca animalele erau simbolul lor CA MOR DE RASSS daca ajungi acolo SI NU M-AS MIRA daca CREZI IN REINCANARE sa imi spui CA ANIMALELE erau OAMENI ... SPER CA NU AI SARIT atit de jos de pe fix ---- ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      PS nu mi-a luat decit citeva secunde sa raspund la marea ta intrebare ... MAI AI DIN ASTEA DE CRESA ??? ah scuze, AI DESTULE si le astept DUPA CE AI PRICEPUT ce am DISCUTAT PINA ACUM ca daca tot o facem SA RAMAI CU CEVA DIN CRESA ASTA
      si, si pentru asta exista verset si MA ACUZI degeaba dar TE IERT ca asa face ORTODOXIA iarta de 70 de ori cite 7


      13 Şi oricine nu se hrăneşte decât cu lapte nu este obişnuit cu cuvântul despre neprihănire, căci este un prunc*.
      * 1 Cor 13:11; 1 Cor 14:20; Efes 4:14; 1 Pet 2:2;
      14 Dar hrana tare este pentru oamenii mari, pentru aceia a căror judecată s-a deprins, prin întrebuinţare, să deosebească* binele şi răul.

      HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      DACA TE SIMTI JIGNIT postarile TALE pot fi ACUZATE si fa ceva cu ele CA SA DISPARA SI JIGNIREA , CAPISCI ???

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    24. PRIDIKITSCHH te citez :

      ´´unii chiar au tendinta de a crede idioteniile pe care tu le spui pe aici si nu am de gand sa-ti mai permit sa-ti bati joc de acest blog si de scriptura dupa cum te taie pe tine capul.´´

      raspuns :

      tu nu imi permiti ? ha ha ha ---- la cite prostii scoti pe gura si SA NU VREAU si imi permiti sa te fac ORICIND habarnist , DACA PINA ACUM nu ai priceput ASTA ... deci DAI BICE ca sunt aici si FA-MA ca te iert DE PE ACUM , DAR UN SFAT inainte sa incepi :PREGATESTE-TE BINE ca O IEI si apoi sa nu plingi CA AI FOST VICTIMA , CALAULE .... ha ha ha

      MOR DE RASSS

      ps ´´am fumat´´ din astia ca tine MII , DE TOATE GENURILE CARE MAI DE CARE MAI SARITI DE PE FIX si acum STUDIAZA intens ortodoxia aia care au priceput SI AILALTI sunt eliminati SI DUMNEZEU II PUNE unde trebuie pe fiecare ....deci LEGIUNE poti sa iti chemi si ajutoare LA GINDIRE si cit mai multi si multe CA SA MA FACI si apoi ca TOTI sa VADA ORTODXIA SI CINE DORESTE sa SE INTOarca SI SA O APROFUNDEZE CORECT ... succes ´´luptatorule´´ ---- ha ha ha

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      SA MA ANUNTI CIND E PRIMA RUNDA ca sa nu spui ca tin eu scorul si ca SUNT NEDREPT ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    25. pidikitsch
      AVRAAM film
      VIZIONARE PLACUTA si apoi vi sa ma inveti , asa cum ´´ ma amenintai ´´ --- ha ha ha --- hai ca te Pregatesc in confruntarea cu mine CA SA MA PUI LA PUNCT asa cum iti doresti ... ha ha ha ...

      VIZONARE PLACUTA
      VIATA LUI AVRAAM inainte de MOISE si lege E CREDINTA LUI AVRAAM ....
      https://www.youtube.com/watch?v=Qj5OFe_FPB0

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    26. Îmi cer scuze,aveti comentarii frumoase,dar daca nu ati pune jigniri.Măcar pe acest blog sa nu ne jignim.Scuze.( EVREI 8 ).

      Ștergere
    27. O explicație de toată jena ai dat la faza cu icoanele creștin ortodox. Tu nu folosești logica căci tu nu știi ce e aia logica, doar te minți singur ca știi. Premisele tale sunt false așadar si concluzia ta este tot falsa.

      Ștergere
    28. Legea împlinita nu are cum sa fie lege desființată. Dacă eu îți zic ție sa nu treci pe roșu si tu nu treci odată pe roșu si apoi treci pe roșu asta nu înseamnă ca legea împlinita odată poate sa fie desființată ca așa ți s-a năzărit ție sa crezi. Dacă legea lui Moise este desființată înseamnă ca tot Decalogul este desfiintat deci si păcatul este desființat asadar suntem toți fata de păcat. Mișto, nu? :)))

      Ștergere
    29. Creștin ortodox tu chiar nu poți purta o conversatie civilizata? Chiar trebuie sa jignești si sa te comporți pueril la fiecare postare? Crezi ca Melchisedec nu l-a învățat nimic pe Avraam? Tot o dai ca nu existau evrei si lege. Pai tocmai de asta a venit Melchisedec sa le deschida capul oamenilor, d-aia l-au si respectat. Crezi ca dacă Melchisedec il lua pe Avraam la miștouri d-astea ieftine cum ma iei tu ar mai fi existat un dialog între cei doi? Te autointitulezi creștin ortodox dar chiar ești?

      Ștergere
    30. Nu cred ca e crestin-ortodox ca daca era ar fi trebuit să vadă ce au pățit crestinii din Siria.Casele le-au fost arse, le-au fost incendiate Bisericile,iar copii creștinilor au fost legați cu lanțuri la picioare si bătuți cu biciul că nu au vrut să treacă la Islam si să învete Coranul pe de rost. Cine nu crede acest lucru sa caute pe Youtube filmarea.Copii crestini torturati de musulmani ca sa treaca la islam.DS

      Ștergere
    31. Emanuel Prichici2 septembrie 2016, 01:17
      Legea împlinita nu are cum sa fie lege desființată. Dacă eu îți zic ție sa nu treci pe roșu si tu nu treci odată pe roșu si apoi treci pe roșu asta nu înseamnă ca legea împlinita odată poate sa fie desființată ca așa ți s-a năzărit ție sa crezi. Dacă legea lui Moise este desființată înseamnă ca tot Decalogul este desfiintat deci si păcatul este desființat asadar suntem toți fata de păcat. Mișto, nu? :)))

      repet a patra oara

      MOISE SI LEGEA NU EXISTAu CIND AVRAAM A PRIMIT CREDINTA CARE MANTUIESTE .... DECI INAINTE DE MOISE OMUL AVEA CREDINTA DREAPTA CARE L-A FACUT PE AVRAAM SA PRIMEASCA PAINEA SI VINUL PE IISUS HRITSTOS PRIN MELCKISEDEC ... ERAU OAMENII FARA DE PACAT ATUNCI ???? NUUUUU ..... DECI REPET LEGEA NU MANTUIESTE SI NU EXISTA CIND LUI AVRAAM i s.a fagaduit PRIN CREDINTA LUI ca va fi PARINTELE POPOARELOR si A FORMAT TOT NEAMUL UMAN A LUI DUMNEZEU ..... CREDINTA ASTFEL ESTE inainte de legeeee SI DUPA LEGE fiind si asa se explica ca DIN CREDINTA TOATE SE FAC ....

      ASADAR DECALOGUL NU EXISTa ci credinta LA AVRAAM si uite aici si versete CLARE CE FACE CREDINTA ADEVARATA CARE MANTUIESTE SI O SA PUN PE SARITE VERSETELE ca sunt LUNGI dar CA SA VEZI ADEVARUL..... IISUS HRISTOS ESTE LEGEA DESFINTATA IN EL CU EL SI PRIN EL SI MANTUIREA
      1.Deci fiind îndreptaţi din credinţă, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Iisus Hristos,

      INDREPTAREA DIN CREDINTA

      SI ACUM CA SA FOLOSEC rizind fireste LOGICA PE CARE MA ACUZI CA NU O AM , DAR TE IERT cum am spus uite versete CLARE

      4.Căci sfârşitul Legii este Hristos, spre dreptate tot celui ce crede.

      DECI SFARISTUL LEGII ESTE DESFINTARE si este HRISTOS
      legea DESFINTATA = SFIRSITA in HRISTOS

      SI CA SA PRICEPI CA LEGEA DATA LUI MOISE este PENTRU POPOR si NU PENTRU MOISE ca e era CREDNCIOS , VAZIND PE DUMNEZEU in rugul APRINS .... DESI MOISE ESTE CEL CARE A DAT LEGILE , MOISE NU ESTE SUB LEGE ci sub HARRRRRR .... DECI HARUL LUI DUMNEZEU PESTE MOISE a dat legile lui moiseee ....
      SI AICI AI IN NT si versetele clare

      15.Oare, atunci să păcătuim fiindcă nu suntem sub lege, ci sub har? Nicidecum!


      acum E CLAR ? daca mai vrei AM VERSETE cite vrei DAR CITESTE si CREDE-MA pe cuvint CA NU STII

      si asa un pic de continuare cu DIFERENTA dintre lege si HAR ( credinta ) CA SA VEZI si o sa pun cu liniute concluziile CA SA NU INGREUNEZ TEXTUL si fi atent

      . CREDINTA VT
      MELCKISEDEC
      AVRAAM
      SARRA
      ISMAIL PINA PE LA 13 ANI
      ISAAC
      IACOV
      LOT


      REPET moise NU EXISTA SI NICI LEGEA .... CI CREDINTAAAA

      apoi cind DREPTII au murit in vechiul testament UNDE SE SPUNE CA AJUNGEAU ????

      ai GHICIT ... IN SANUL LUI AVRAAM

      DECI DREPTII DIN VT care erau legati de legea lui moise ERAU IN SANUL LUI AVRAAM A CREDINTEI ... INTELEGI FRUMUSETEA DREPTEI CREDINTE ??? SAN APARE CA UN REZULTAT AL LOCULUI CREDINTEI si LEGEA ESTE DESFINTATA in AVRAAM pentru dreptii din vechiul testament ....

      deci EVREI SI LEGE NU EXISTAU si AVRAAM SI MELCKISEDEH ERAU CREDINcIOSI ( DREAPTA CREDINTA AUZIND VOCEA LUI DUMNEZEU SI AVRAAM a FOST VIZITAT DE SFINTA TREIME LA MAMVRI, IMPLININDU-SE INAINTE ACESTE LUCRURI SPUSE DE IISUS INSUSI
      ´´ FERICITI CEI CURATI CU INIMA CA EI VOR VEDEA PE DUMNEZEU ´´ adica ei erau ORTODOCSI ....SI credinta este ALFA SI OMEGA .... DACA STII semnul lui MELCHISEDEK poti spune EXACT ca IN ACELASI TIMP CREDINTA ESTE INAINTE SI DUPA LEGE si ca legea este INFERIOARA CREDINTEI ... descopera asta si atunci ori de cite ori vorbesti de cele doua cuvinte lege si credinta VEI VEDEA care mantuieste ... SUCCES LA DESCOPERIRE
      DECI CREDINTA = INIMA = SANUL = VEDE PE DUMNEZEU . ALTE TAINE REVELATE ca SA VEZI ce se discuta ... deci CIND SPUN SA VEZI dialogul ITI DAU mereu si mereu ICOANE care te mantuiesc .... gindeste ce spun SA VEZI si ICOANA LOR este spre SLAVA SFINTEI TREIMII SI A FECIOAREI MARIA ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox



      Ștergere
    32. Emanuel Prichici2 septembrie 2016, 01:08
      O explicație de toată jena ai dat la faza cu icoanele creștin ortodox. Tu nu folosești logica căci tu nu știi ce e aia logica, doar te minți singur ca știi. Premisele tale sunt false așadar si concluzia ta este tot falsa.

      mor de rasss ca de obicei

      deci dupa logica ta sublima CIND PREMISA ESTE CLARA CA NU EXISTAU MOISE . LEGEA SI ICOANA VAZUTA DE AVRAAM LA MANVRI PICTATA DE NOI AZI IN BISERICILE ORTODOXE este chip cioplit este SUBLIMA , DEOSEBITA dar LISESTE CU DESAVARSIRE

      ICOANA DE LA MANVRI a lui AVRAAM ARATA VIZITA TRINITATII INAINTE CA SARRA DE 90 DE ANI SA RAMINA INSARCINATA CU ISAAC ... este chip cioplit IN CAPUL TAU plin de prostii si fara logica CA LEGEA CU CHIP CIOPLIT NU EXISTA CA NU EXISTAU EVREII SI NICI MOISE CA ISAAC NU SE NASCUSE SI CONFORM LOGICII DIN IACOV = ISRAEL SI DESPRE MOISE NICI NU SE DISCUTA , NU POTI APLICA LEGEA DACA NU EXISTA ... UPSSS E LOGIC PENTRU TINE AMICE ? DACA NU EXISTA LEGE NU POTI APLICA LEGEA CARE NU EXISTA ??? CE ZICI E LOGIC SIMPLA ????.... SIGUR CA LA DUMNEZEU TOATE ERAU STIUTE DAR LA OMMM NUUUUU ..... DECI PRIDIKITSCH REPET

      AVRAAM LA MANVRI A VAZUT ICOANA TRINITATII , FIIND VIZITAT DIN CREDINTAAAAAAAAAAAAAA de catre insasi SFINTA TREIME ... ICOANA ACESTEI VIZITE este in BISERICILE ORTODOXE CACI AVRAAM NU NUMAI CA VaZUT SFINTA TREIME , dar culmea este CA A SI NASCUT pe cel CARE VA NASTE PE CEL CARE SE VA CHEMA ISRAEL CARE VA ADUCE PE MOISEEE ... MAI SA FIE CE FRUMOS NE ARATA DUMNEZEU TOT CE A FACUT PRIN ICOANELE LUI .... ti-am spus ca daca nu esti bine pregatit o iei SI MA TIN DE CUVINT ... HA HA HA


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    33. ´´Creștin ortodox tu chiar nu poți purta o conversatie civilizata? Chiar trebuie sa jignești si sa te comporți pueril la fiecare postare? ´´

      desi ti-am explicat in FIECARE POSTARE repet pentru ultima oara
      prostiile TALE SCRISE sint JIGNIRILE care ti se aduc ca am aplicat ce este scris :
      36.Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii.
      37.Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, şi din cuvintele tale vei fi osândit.

      deci e bine sa fi ´´ judecat ´´ AICI ca dincolo NU MAI POTI SCHIMBA si sentinta este DRASTICA ... deci DEBARASEAZA-TE DE PROSTII SI MINCIUNI inca de pe pamint ca nu stii ziua cind vei muri si s-a sfarsit cu posibilitatea TA de a te mai CURATI...
      TRUPUL si sufletul TAU SUNT CUVINTELE TALE si e INTUNERIC prin ce scrii ....


      ´´Crezi ca Melchisedec nu l-a învățat nimic pe Avraam? Tot o dai ca nu existau evrei si lege.´´

      BA DA la INVATAT cind I-A DAT PAINEA SI VINUL DESPRE IISUS HRISTOS indeplinit ce a spus IISUS HIRSTOS EVREILOR ca ´´ INAINTE DE AVRAAM AM FOST EU ´´
      ´´inteleptii´´ evrei cu legea lui moise NU AU INTELES NIMIC ca NU AVEAU CREDINTA ... intelegi mai pridikitsch CA ESTI LA FEL SI ORICINE face asta SE ASEAMANA CU EI ....

      ´´ Pai tocmai de asta a venit Melchisedec sa le deschida capul oamenilor, d-aia l-au si respectat.´´

      Melckisedek I-A CONFIRMAT LUI AVRAAM DESPRE DUMNEZEUL PAINII SI VINULUI ....care este IISUS HRISTOS SI ASTFEL CREDINTA ERA COMPLETA ca APOI prin credinta SA IL VADA LA MASA CU DUMNEZEU TATAL SI DUMNEZEU SFINTUL DUH . SA AIBA PE FIUL ISSAC SI SA MEARGA SA IL SACRIFICE .. CREDINTAAA ESTE ASTA CE L-A INVATAT MELCHISEDEK ....

      ´´Crezi ca dacă Melchisedec il lua pe Avraam la miștouri d-astea ieftine cum ma iei tu ar mai fi existat un dialog între cei doi? Te autointitulezi creștin ortodox dar chiar ești?´´

      MELCKISEDEK NU AVEA CUM SA IL IA PE AVRAAM LA MISTORURI CA AVRAAM SI MELCHISEDEK AVEAU ACELASI DUMNEZEU AL SFINTEI TREIMI ... DECI S-AU INTELES DIN PRIMA ....

      ciT despre mine si tine TU IMI DAI DUMNEZEI FALSI = DEMONI SI daca te-ai uitat la FILM e o secventa CIND AVRAAM DA CU BITA in ´´ dumnezei pentru orice lucru´´ ba IL CONFRUNTA SI PE TATAL LUI si astfel NU A RESPECTAT PARINTII CONFORM LEGII LUI MOISE si .... stai asa CA NU EXISTA MOISE SI LEGEA si UPSSS A FACUT BINE ca NU SI.A RESPECTAT TATAL SI PROSTIA LUI DIN CAP ..... HA HA HA .... DECI CREDINTA DREAPTA NU ARE DECIT HAR PESTE HAR SI LA NOI A AJUNS PRIN UNICA SI SINGURA = ORTODOXIEEEEE ....

      ASTA M-A DISTRAT CU ANTOINTITULAREA
      CRESTIN ORTODOX ESTE o PREZENTARE ca sa STIM cu cine vorbim ca sa elimin orice idee de secta CARE NU ARE NIMIC cu mine ...

      stiu CA ADEVARUL E DUR pentru ca e PUR , dar E SI CALEA SI VIATA

      DECI PRIDIKITSCH CALEA E INGUSTAAAAAAAAAAAAA si putini o afla .... DECI STRADUIESTE-TE MAI MULT SI APROFUNDEAZA ca esti pe aratura rau de tot ... asta SA O STII DE LA MINE .... si sa nu ma intrebi de unde stiu ca iara repet :DIN SCRIERILE TALE ca nu judec ce NU VAD ....

      SI ADEVARUL SE NUMESTE IISUS HRISTOS

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps am inceput vreo batalie sau mai ceri ragaz SA TE PUI LA PUNCT CU ADEVARUL CLAR ??? NU DE ALTA DAR IARA o SA MA ACUZI CA NU STIU CE ´´ JIGNIRI ´´ iti aduc....

      am lamurit ´´ jignirile ´´ , da ? ...

      crestin ortodox

      Ștergere
    34. Anonim2 septembrie 2016, 05:52
      Nu cred ca e crestin-ortodox ca daca era ar fi trebuit să vadă ce au pățit crestinii din Siria.Casele le-au fost arse, le-au fost incendiate Bisericile,iar copii creștinilor au fost legați cu lanțuri la picioare si bătuți cu biciul că nu au vrut să treacă la Islam si să învete Coranul pe de rost. Cine nu crede acest lucru sa caute pe Youtube filmarea.Copii crestini torturati de musulmani ca sa treaca la islam.DS

      Raspuns
      ma distreaza cum UNELE si UNII in PROSTIA LOR vorbesc de alte zone SI NU LE PASA CA domnul Țării Românești Constantin Brâncoveanu SI FII AU FOST DECAPTATI PENTRU CREDINTA SI CULMEA ESTE CA SUNT SCOSI DIN RELIGIE CA SI PREZENTARE ca sa nu ´´ inspaiminte copii ´´ care AU VAZUT LA FARADELEGI CU CARUL in lumea asta ... ca pe vremea comunismului IN ROMANIA au murit PENTRU CREDINTA ORTODOXA mii DE ROMANI de asta stii ??? CA FARADELEGILE IN ROMANIA SE INMULTESC SI CREDINTA DREAPTA SE PIERDE STII ??? etc etc etc ....

      deci DS sunt crestin ortodox DAR MAI AM CEVA care tu UITI CA NU ESTI .... sunt ROMAN si pina la siria AM TARA MEA care trebuie ocrotita .... CAPISCI PAPUSA fara logica ???

      cind ROMANII MEI vor fi la adapost o sa ma intereseze si de altii DAR NU INAINTE DE ROMANIA . este siria sau orice alta zona care mi-o prezinti tu ... si NU E TREABA MEA sa VAD copii din SIRIA cind COPII DIN ROMANIA nu au CREDINTA ADEVARATA si SUNT LASATI DE IZBELISTE ... fiecare NEAM E RESPONSABIL MAI INTAI DE NEAMUL LUI SI APOI DE RESTUL ... SA ITI INTRE BINE LA CAP ... dur adevar stiu DAR FIIND FEMEIE fara logica e de inteles DS ... cind ROMANIA va FI CUM TREBUIE ne ocupam si de alte zone cu mare drag ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    35. Amice tu poti sa mori de ras cat vrei, DAR fi atent la discutie ca esti pe langa rau de tot. Eu cand am spus de chip cioplit si infatisari ma refeream la icoanele, picturile si crucifixurile din zilele noastre, nu la vreo icoana de pe vremea lui Avraam, asadar exista si Moise si Legea. Ca preferi tu sa inventezi o scuza patetica ca sa scoti ortodoxia curata la fata e problema ta. Tu poti sa te minti cat vrei dar nu pacalesti pe nimeni.

      Alta problema este sabatul (ziua sfanta) care nu mai este tinut sambata ci a fost schimbata ziua sfanta din sambata in duminica. Binenteles ca si pentru aceasta incalcare a decalogului se gaseste o explicatie ca sa scoata ortodoxia curata pentru ca biblia isi acopera fundul cu toate ca se contrazice pe alocuri. In 2000 de ani de istorie au avut timp s-o perieze si s-o peticeasca atat de bine incat e fara de cusur.

      In privinta focului care se aprinde la Ierusalim eu nu sunt convins ca e foc divin ci dimpotriva, o inselatorie a ortodoxiei. Uite ce se scrie despre lumina divina: când Pașa Ibrahim al Egiptului a fost acolo a dorit să verifice autenticitatea minunii, deci le-a spus slujitorilor patriarhului să-l lase înăuntru în altar în timpul ritualului. Dacă minunea era autentică, el urma să doneze o sumă mare de bani, dar dacă era o fraudă urma să confiște toți banii dați de pelerini și să dezvăluie frauda în toate ziarele europene. Delegații - mitropolitul Misaеl al Petrei, mitropolitul Daniel al Nazaretului și Episcopul Dionisie al Filadelfiei - s-au întâlnit să discute propunerea. Misael a admis atunci că aprinde focul de la o lampă de icoană care stă ascunsă în spatele icoanei de marmură a Învierii lui Hristos, înapoia patului mortuar. Astfel, ei au decis să-l implore pe Ibrahim să nu se amestece în treburile religioase și să nu dezvăluie secretele riturilor creștine, pentru că Împăratul Rus Nicolae ar fi foarte nefericit dacă s-ar întâmpla așa ceva. Pașa Ibrahim a decis atunci să nu insiste asupra chestiunii. Dar din acel moment clerul Mormântului a încetat să creadă în coborârea miraculoasă a Luminii Sfinte.

      Asadar tu poti sa te bati cu pumnul in piept si sa mori de ras cat oi vrea tu, pe mine nu ma prostesti.

      Ortodoxia incalca doua legi din Decalog si mai si minte populatia cu lumina sfanta.

      „Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești. Lucrează șase zile și-ți fă în acelea toate treburile tale, iar ziua a șaptea este odihna Domnului Dumnezeului tău.”

      SUNDAY = SUN DAY = ZIUA SOARELUI = SA FIE LUMINA = PRIMA ZI A SAPTAMANII

      Saptamana are 7 zile, prima zi fiind SUNDAY (duminica) iar ziua a SAPTEA este sambata.

      Biblia este o colectie de texte scrise de niste oameni care se PRESUPUNE ca au fost sub influenta Duhului Sfant, se PRESUPUNE!

      Eu cred ca Dumnezeu nu este cum ni l-au infatisat evreii, razbunator si gelos ci cred ca evreii S-AU FOLOSIT DE NUMELE LUI DUMNEZEU CA SA-SI JUSTIFICE EI CRIMELE ORIBILE PE CARE LE-AU FACUT ASUPRA ALTOR NEAMURI SI TOTODATA S-AU FOLOSIT DE NUMELE LUI DUMNEZEU PE POST DE SPERIETOARE! (vai Dumnezeu aia, vai Dumnezeu ailalta cand de fapt ei insisi erau vinovati si isi atrageau nenorocirile asupra lor fara sa ii pedepseasca nimeni)

      Ortodocsii si catolicii s-au separat din motive egoiste caci existau doua biserici: una la Roma si una la Constantinopol si mai marii bisericilor se certau intre ei pentru PUTERE!

      Ștergere
    36. Eu acest dialog il am cu tine nu pentru a-ti schimba tie vreo parere caci tu ultra-ortodox asa cum esti trebuie sa te reincarnezi ca sa te "resetezi" si in mod normal nu ti-as adresa nici macar 2 cuvinte caci imi esti drag precum sarea in ochi, dar o fac pentru restul colegilor de pe blog ca sa contrabalansez parerile tale extremiste si sa inteleaga lumea ca nu doar ce spui tu este adevarul caci logica ta nu exista, tu folosesti asocieri fortate ca sa-ti impui un anumit punct de vedere iar asta nu are nicio legatura cu logica. Tu nu esti decat un troll care cauta atentie (orice fel de atentie iti este buna pentru ca in mod normal tu nu primesti absolut niciun fel de atentie in viata reala si te simti frustrat) iar eu acum hranesc troll-ul din tine dar o fac constient, fara sa fiu atras fara voia mea in jocul tau murdar. Oamenii ca tine ar trebui sa ceara ajutor de specialitate caci ai o problema grava.

      Cine cauta si studiaza isi da seama ca anumite lucruri "nu pupa" si inceteaza sa-si mai ia portia de adevar cu lingurita de la mai marii bisericii din care fac parte. Eu pentru aia scriu, nu pentru ultra-ordocsi.

      Stiti ca asa cum eu sunt acuzat astazi ca lucrez cu demoni cand fac Reiki ca asa era acuzat si Iisus acum 2000 de ani cand vindeca sau scoatea draci? Cu ce putere face el asta? se intrebau mai marii bisericii caci in impotenta lor spirituala pierdusera si ultimul gram de Duh Sfant din ei. Sa fie clar si sa nu se inteleaga sau sa nu se interpreteze ca m-as compara eu in vreun fel cu Iisus dar lucrurile stau FIX la fel din punctul asta de vedere. Cand cineva incearca sa faca un bine imediat se gasesc unii care sa-i dea in cap si sa-l "demonizeze". Ce baieti de treaba demonii astia. Se dau singuri afara, vindeca trupurile pe care ei insisi le-au imbolnavit etc. La ce bun atunci Dumnezeul biblic daca el ne pedepseste si demonii ne vindeca? :))) Nu vedeti ca asta nu este judecata dreapta ci stramba?

      Iar referirea pe care o face Pavel prin "Pierde-voi intelepciunea inteleptilor si stiinta celor invatati voi nimici-o" daca o scoti din context poti s-o folosesti cum te taie pe tine capul DAR IN CONTEXTUL DIN CARE A FOST LUATA se intelege clar ca este vorba despre un indemn de-al lui Pavel catre smerenie in fata lui Dumnezeu caci asa cum o furnica nu se poate compara cu mine nici noi nu ne putem compara cu Dumnezeu. Este clar ca intelepciunea lui este mai mare decat a noastra, la asta se refera si nu la modul barbar pe care-l folosesti tu ca sa-ti justifici concluziile tale fortate pe care le scrii pe aici.

      Ștergere
    37. crestin ortodox: "repet a patra oara

      MOISE SI LEGEA NU EXISTAu CIND AVRAAM A PRIMIT CREDINTA CARE MANTUIESTE ...."

      vezi cum te incurci in propriile tale minciuni?

      ai zis ca pana nu a murit Hristos pe cruce toti ajungeau in iad asadar cum a primit Avraam credinta cea adevarata care mantuieste?

      vezi ca chiar daca nu vrei adevarul TOT iese la iveala chiar si prin gura ta? credinta adevarata mantuieste. bun. cu asta sunt si eu de acord, asadar restul este CAN-CAN.

      daca eu am credinta adevarata atunci ma mantuiesc INDIFERENT de ceea ce latri tu sau altii despre respectarea unor reguli (abolite dupa logica ta) date de Dumnezeu (sau de Moise ca nu e clar care cine cum le-a dat, ca era Dumnezeu care i le dicta lui Moise, ca era Moise care era sub har si le-a scris el etc).

      dar hai sa ne mai si distram un pic, vrei?

      deci Dumnezeu il arunca pe Adam si pe Eva din rai ca nu au respectat porunca, apoi i-a blestemat sa-si castige cu greu hrana zilnica si sa nasca in chinuri, apoi i se face mila de ei pentru ca au fost luati in robie de o rasa creata de ALT Dumnezeu al egiptenilor (SF nu?) pe care il bate in lupta cinstita prin Moise (hahaha) si isi ia poporul, il plimba vreo 40 de ani prin desert, le da sa manance un puf numit mana le da un set de legi care nu valoreaza DOI BANI pentru ca oricum legile alea nu mantuiesc pe nimeni asadar daca le respecti sau nu tot in iad ajungi, si DUPA CE MOR TOTI FARA SA INTRE IN PAMANTUL FAGADUIT (ce Dumnezeu de treaba nu, s-a razbunat pe ei ca nici ei nu au ascultat porunca sa nu manance din pom - nici macar Moise n-a calcat pe pamantul fagaduit cu toate ca a fost folosit de Dumnezeu cum a vrut muschiul lui) ii pune sa MASACREZE CETATI INTREGI (ce Dumnezeu dragut si blajin si pasnic, nu?) ca sa-si ia prin FORTA SABIEI pamantul promis de El.

      Ștergere
    38. Parca mi si-l inchipui pe Dumnezeu plimbandu-se ingandurat prin rai, cu capul in jos, cu mainile la spate si cu o privire ingandurata zicandu-si: ptiu, UNDE sa-i mai pun si pe evreii astia, ca NU MAI AM LOC!!! :)))

      (la care un inger: Doamne, nu te supara pe mine dar decide-te mai repede ca au trecut deja 40 de ani si mor astia pe capete si nu mai avem pe cine sa ducem in IS-RA-EL - zeita, zeul, fiul - doar pentru cunoscatori)

      Apoi la ceva timp dupa ce ajunge poporul in TARA FAGADUINTEI, ce-si zice Dumnezeu: ptiu, o facui si p-asta, imi adusasi poporul in tara promisa, eh, murira ei cateva sute de mii de necredinciosi, se supra-aglomera putin infernul, sper sa nu se supere fiul meu Hades pre tare caci toti trebuie sa facem sacrificii, DAR daca faci omleta trebuie sa spargi cateva oua) asadar acum trebuie sa-mi fac si eu o resedinta de vara in IS-RA-EL (zeita, zeul, fiul) asadar sa le zic astora sa-mi faca si mie un templu ca sa am unde sa stau cand vin in vizita pe la ei caci in Rai iarna e cam racorica si oasele mele batrane se cam resimt de la frigul din Valhalla. Hmmm, ce miroase asa de bine? Ahhh, porumbei si miei fripti, e ora mesei!

      Ștergere
    39. Amice tu poti sa mori de ras cat vrei, DAR fi atent la discutie ca esti pe langa rau de tot. Eu cand am spus de chip cioplit si infatisari ma refeream la icoanele, picturile si crucifixurile din zilele noastre, nu la vreo icoana de pe vremea lui Avraam, asadar exista si Moise si Legea. Ca preferi tu sa inventezi o scuza patetica ca sa scoti ortodoxia curata la fata e problema ta. Tu poti sa te minti cat vrei dar nu pacalesti pe nimeni.

      morrrr de rasssss AMICEEEEEE

      TOCMAI ITI EXPLICAM CA AVRAAM A VAZUT TRINITATEA SI A MINCAT LA MASA CU EA , CA TRINITATEA L-A INSTIINTAT CA VA NASTE UN FIU - ISAAC si CA ICOANA EXISTA IN BISERICA ORTODOXA EXACT INAINTEEEEEEE de vreo lege a Lui moise CA NU EXISTA MOISE si tu LOGICA SIMPLA NU O PRICEPI dar vrei sa dialoghezi cu mine pentru colegii de pe blog ???? seriossss

      ORICE OM CU MINTEA INTREAGA PRICEPE CA DREAPTA CREDINTA A LUI AVRAAM, adica ORTODOXIA LUI AVRAAM a facut ca TRINITATEA sa il VIZITEZE SI SA II DE-A SI UN FIU CIND SARRA ERA LA 90 DE ANI el fiind de 99 ...

      DECI CREDINTA ADEVARATA a lui AVRAAM a facut POPOARELE LUMII si legea NU EXISTAAA .... REPET

      NU EXISTA LEGEA CIND CREDINTA DREAPTA A LUI AVRAAM EXISTA

      si ca tot ma acuzi ca am spus cu AVRAAM a ajuns in iad ESTE CORECT si asta ... si iti explic SIMPLU ..... fagaduinta CA AVRAAM VA VEDEA IMPARATIA CERURILOR era IN CREDINTA dar TOT IN IAD ERA CA RAIUL ERA INCHIS PRIN IZGONIREA LUI ADAM SI A EVEI DIN RAI SI IMPARATIA CERURILOR DE CATRE DUMNEZEU TATAL ERA INCHISA CA NU VENISE DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS DAR proorocita DE DUMNEZEU SFINTUL DUH ... DECI LUI AVRAAM I S-A FAGADUIT ca PRIN CREDINTA va intra in rai si imparatia cerurilor EL FIIND IN IAD

      concluzia simpla
      1 adam si eva IZGONITI DIN RAI
      2 .pamintul BLESTEMAT este iadul --- IADUL ESTE PE PAMINT SI INCA NU SI-A ARATAT TOATE DEMONISMELE caci e scris ca duhul lui antihrist ESTE IN LUMEEEEE .... am dat versete de-a lungul dIalogului nostru de N ORI dar o sa le repet daca NU LE GASESTI sau cumva ai impresia ca vorbesc de la mine
      3. DEMONII SI TOT ALAIUL CAZUTI DIN CER
      4 . IMPARATIA CERURILOR inchisa



      deci pamintul TOT UNIVERSUL SI SUB PAMINT A FOST ESTE SI VA FI iadul de asta pamintul si UNIVERSUL COMPLET VA FI DISTRUS si VA TRECE COMPLET ... apocalipsa spune clar aceste lucruri dar alta data DISCUTAM SI ASTA ca tot LA CRESA ESTI si raminem la ea CA AM SPUS CA VINE APOCALIPSA SI TU TOT in urma ramai ... ha ha ha
      DECI Avraam NU POATE FI ATACAT DE DEMONI ca ARE CREDINTA DREAPTA ADEVARata DAR eRA in iad CA IISUS HRISTOS NU VENISE

      INTELEGI AMICE ??? deci TU ACUM SI ORICINE SUNTEM IN IADDD si IADUL ARE MILIOANE DE LOCASURI si DIN INGADUINTA LUI DUMNEZEU nu PATIM RAU DE TOT .... sau crezi cumva ca TOATE CALAMITATILE SUNT FACUTE DE DUMNEZEU ??? nu amice ... de demonii existent pe pamint si univers ... nu pricepi STIU dar pentru cei de pe blog CA PUN PARIU CU TINE ca VAD CLAR CINE ARE DREPTATE ... si CREDE-MA ca nu esti tu ala ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox


      PS AI SCRIS MULT PROST SI FARA ROST si o sa imi iau timpul sa TE DESFIINTEZ in postari CA TEHNICA SCRISULUI MULT nu inseamna ca ai dreptate CI CA AI SCRIS BAZACONII CU CARUL dar DEMONII DIN TINE NU MA SPERIE SI O SA II ARDDD PE TOTI .... SA INCEAPA DISTRACTIA

      PS ASTEAPTA-TE SA ITI IAU FIECARE REPLICA LA PURICAT PAS CU PAS SI CIND AM TERMINAT NIMIC NU MAI RAMINE DIN TINE .... E O PROMISIUNE sau ai sansa SA STERGI MULTE BAZACONII ....

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      PS : AI 24 DE ORE SA RECTIFICI TOATE POSTARILE DE MAI SUS sau maine INCEPE DISTRACTIA SI NU AI VAZUT NIMIC PINA ACUM ....
      PREIA-MI SFATUL SI STERGE prostiile sau NU MAI SCRIE MULT SI FARA ROST

      HA HA HA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    40. Mai...acest mor de rasss. Cum Doamne iarta-ma te semnezi crestin ortodox si ai un astfel de comportament? Absolut, dar absolut degeaba ai citit tu atatea carti daca nu esti capabil sa-ti transmiti invatatura. Esti rau, zeflemitor, arogant, nesimtit, prost crescut. Admir persoanele care isi sustin punctul de vedere, admir persoanele care explica felul in care vad ei viata. Din pacate,la tine nu pot admira nimic. Lucrurile inteligente scrise de tine, din pacate, se pierd printre rautati, ironii si arogante. Pacat!!!

      Ștergere
    41. E bolnav , saracul , cred ca face tratament , uneori e mai potolit , dar alteori parca e posedat . Vai de el !

      Ștergere
    42. Anonim 2 sept.11:09 află că imi pasă de țara mea si de C-tin Brîncoveanu,dar imi pasă si de creștinii din alte țări pentru că și ei au suflet,pt că si ei au dreptul de a alege in ce religie vor să trăiască.MUSULMANII nu trebuie să oblige pe nimeni să se convertescă la ISLAM asa cum nici CRESTINII nu obligă pe nimeni să devină CRESTINI-ORTODOXI.Eu nu m-am referit la ce s-a întîmplat in urmă cu sute de ani pe vremea lui C-tin Brîncoveanu si m-am referit acum in zilele noastre unde avem pretenția că lumea a evoluat si nu trebuie să mai vedem crime in numele religiei.Chiar daca copii torturati erau din Siria sau din alte țări,imi pasă si de ei la fel cum imi pasă de românii mei pentru că și ei sint fii lui Dumnezeu.Mărturisesc că nu am vazut un om mai rau decit tine pe acest blog,atît de individualist,atît de lași si de urîcios,parcă stai la pîndă să te bucuri de raul altuia.Cred că si zilele trecute cind a fost cutremurul din Italia nu ti-a păsat de moartea copiilor de acolo pentru ca nu erau români de-ai tăi si pentru că nu sa întîmplat in țara ta.Roagă-te la Dumnezeu să-ti lumineze mintea,dacă tot te consideri crestin-ortodox,că nu faci cinste ortodoxiei.DS

      Ștergere
    43. Anonim2 septembrie 2016, 19:52
      Mai...acest mor de rasss. Cum Doamne iarta-ma te semnezi crestin ortodox si ai un astfel de comportament? Absolut, dar absolut degeaba ai citit tu atatea carti daca nu esti capabil sa-ti transmiti invatatura. Esti rau, zeflemitor, arogant, nesimtit, prost crescut. Admir persoanele care isi sustin punctul de vedere, admir persoanele care explica felul in care vad ei viata. Din pacate,la tine nu pot admira nimic. Lucrurile inteligente scrise de tine, din pacate, se pierd printre rautati, ironii si arogante. Pacat!!!


      gindeste si PRICEPE si daca nu reusesti MA OCUP si de tine:
      NEBUNIA PROPOPOVADUIRII
      ha ha ha

      1 cointeni 1
      21.Căci de vreme ce întru înţelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înţelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii.
      22.Fiindcă şi iudeii cer semne, iar elinii caută înţelepciune,
      23.Însă noi propovăduim pe Hristos cel răstignit: pentru iudei, sminteală; pentru neamuri, nebunie.

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    44. prodikitsch
      mai ai 48 de ore SA TE PREGATESTI DE DIALOG ...
      PREIA-MI SFATUL si modifica POSTARILE ca mor de rasss inca de pe acum si CREDE-MA ca nu stii ce te asteapta , DAR TE-MA ANUNTAT in direct CA SA VEZI CA NU SUNT MISEL si te ATAC pe la spate ... ....

      sigur ca daca nu o faci IN POSTARIle tale LE DESFIINTEZ eu SI FI CONVINS CA nu o sa mai scrii NIMIC de ortodoxie= DREAPTA CREDINTA SI ADEVARATA CREDINTA a lui MELCHISEDEK SI AVRAAM , ca demonii NU O SA TE MAI AJUTE si O SA RAMAI sleit de puteri .... TU VEI FI EXEMPLU pentru toti care SE JOACA cu focul ... SE ARDDDDD .....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Dumnezeu NU SE LASA BATOCORIT ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    45. AVRAAM FILM
      https://www.youtube.com/watch?v=Qj5OFe_FPB0
      MOISE FILM
      https://www.youtube.com/watch?v=XS89kMFGnbY

      vizionare placuta si apoi discutam ...

      crestin ortodox

      Ștergere
    46. Anonim3 septembrie 2016, 04:23
      Anonim 2 sept.11:09 află că imi pasă de țara mea si de C-tin Brîncoveanu,dar imi pasă si de creștinii din alte țări pentru că și ei au suflet,pt că si ei au dreptul de a alege in ce religie vor să trăiască.MUSULMANII nu trebuie să oblige pe nimeni să se convertescă la ISLAM asa cum nici CRESTINII nu obligă pe nimeni să devină CRESTINI-ORTODOXI.Eu nu m-am referit la ce s-a întîmplat in urmă cu sute de ani pe vremea lui C-tin Brîncoveanu si m-am referit acum in zilele noastre unde avem pretenția că lumea a evoluat si nu trebuie să mai vedem crime in numele religiei.Chiar daca copii torturati erau din Siria sau din alte țări,imi pasă si de ei la fel cum imi pasă de românii mei pentru că și ei sint fii lui Dumnezeu.Mărturisesc că nu am vazut un om mai rau decit tine pe acest blog,atît de individualist,atît de lași si de urîcios,parcă stai la pîndă să te bucuri de raul altuia.Cred că si zilele trecute cind a fost cutremurul din Italia nu ti-a păsat de moartea copiilor de acolo pentru ca nu erau români de-ai tăi si pentru că nu sa întîmplat in țara ta.Roagă-te la Dumnezeu să-ti lumineze mintea,dacă tot te consideri crestin-ortodox,că nu faci cinste ortodoxiei.DS

      MOR DE RASSS ----
      raspuns :

      pacatul ADUCE MOARTEA si SUNT CONVINS ca DUMNEZEU NU LASA SA MOARA pe cine NU TREBUIE .... AI PRICEPUT FEMEIE FARA CAP ??? deci DUMNEZEU PEDEPSESTE pe cei care NU DORESC SA ASCULTE DE EL si CUTREMURUL din ORICE ZONA este TREZIREEEEEEEEEEEEEEE ...

      e o vorba in engleza ´´ you GET it ´´ ?? si o si traduc pentru cine nu stie engleza --- AI LUAT-O ??? ai prins-0? ai INTELES-O ? si mai pot si altele sa vorbim

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps TE IERT de restul cuvintelor CA NU STII CE SPUI si NU TI SE PUNE la socoteala , asta ma invata pe mine ortodoxiA= DREAPTA CREDINTA sa iert de 70 DE ORI CITE 7 si te INCLUD si pe tine ..... daca ai stii ce adevar tainic are cuvintul Iertare ,AI IERTA instant PE ORICINE si retine ATIT ... iertarea = binecuvintare .....

      POATE CINDVA VORBIM SI DE ASTA , toate a timpul lor ....

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    47. Nu am vazut in viața mea un om mai îngust la minte ca tine, mai rău si mai obraznic.Cum poti sa spui că Dumnezeu a vrut să moară copii aceea că nu au ascultat de El.Cum poti să te bucuri de moartea lor si să spui ca si-au luat-o.Dacă ție ti-ar murii copii sau părintii sub dărîmături inseamnă că au fost plini de păcate si nu au ascultat de Dumnezeu?Tu te auzi ce spui? Crezi că cei care au murit in atentate sau la cutremur,au avut vreo vină,ia-i cercetat tu să vezi asta?Să iti fie rușine că jignesti pe toată lumea si ai o gîndire asa bolnavă.Tu te hrănesti cu nefericirea altora si te mai consideri și CREȘTIN-ORTODOX.Dumnezeu nu doreste moartea păcătosului ci îndreptarea lui.DS

      Ștergere
    48. Nu-ti inteleg balmaseala. Insiri niste lucruri aiurea. Ce ai spus tu te face la fel de rau, nesimtit, zeflemitor... Daca vrei sa inteleg ceva din inteligenta ta, trebuie sa fi bun, amabil, calm, cu bun simt. Pana atunci...la revedere. Te las sa mori de rasss in continuare si sa-ti versi veninul.

      Ștergere
    49. Emanuel...nu se merita. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Intelegi?

      Ștergere
    50. @crestin ortodox: tu te supra evaluezi grav de tot. Ti-ai luat medicamentele azi? Iti recomand o vizita la Balaceanca. Ei sunt echipati se ocupe de oameni cu probleme la mansarda ca tine. O sa ai un mare soc daca crezi tu ca ma desfiintezi pe mine.

      Il tot citezi pe Pavel dar daca ai fi fost in locul lui cu comportamentul tau te-ar fi linsat multimile din prima cetate in care ai fi deschis gura. Tu nu ai nebunia propovaduirii ci ai doar nebunie.

      Daca vrei sa imi iei postarile la puricat iti recomand sa cauti si sa incepi cu prima mea postare de pe acest blog asa poate inveti si tu ceva.

      Ștergere
    51. Emanuel si eu consider că nu se merită sa-ți consumi energia cu cei care intră aici doar să se certe si să jignească pe toată lumea.Numai după felul cum se exprimă acest individ iți dai seama că are ceva la mansardă.Cred că dacă ne-ar avea pe toți in față,ne-ar trage si un pumn.Eu l-am perceput ca pe un om violent si totul trebuie sa fie așa cum vrea el, părerea altuia nu contează,asa că lasă-l pe drumul lui.DS

      Ștergere
    52. Ai dreptate CS, nu se merita efortul si in mod normal nici nu m-as baga in seama cu un astfel de individ dar m-a deranjat rolul pe care si l-a asumat pe acest blog de invatator si judecator cand el e vai de mama lui si ca daca toata lumea il lasa in pace unii mai creduli chiar ar putea sa-i creada ineptiile si nebuniile lui. Cred ca este pe tratament psihiatric caci normal mie nu-mi da impresia ca ar fi.

      Ștergere
    53. Anonim3 septembrie 2016, 21:36
      Nu am vazut in viața mea un om mai îngust la minte ca tine, mai rău si mai obraznic.Cum poti sa spui că Dumnezeu a vrut să moară copii aceea că nu au ascultat de El.Cum poti să te bucuri de moartea lor si să spui ca si-au luat-o.Dacă ție ti-ar murii copii sau părintii sub dărîmături inseamnă că au fost plini de păcate si nu au ascultat de Dumnezeu?Tu te auzi ce spui? Crezi că cei care au murit in atentate sau la cutremur,au avut vreo vină,ia-i cercetat tu să vezi asta?Să iti fie rușine că jignesti pe toată lumea si ai o gîndire asa bolnavă.Tu te hrănesti cu nefericirea altora si te mai consideri și CREȘTIN-ORTODOX.Dumnezeu nu doreste moartea păcătosului ci îndreptarea lui.DS


      RASPUNS :

      EXACT
      indreptarea LUI dar PACATOSUL NU VREA SA SE INDREPTE SI ATunci ce ramine ??? moartea PACATULUI cu EL CU TOT si cel sau cea in cauza CA se identifica CU PACATUL ...

      si ca sa intelegi UITE AICI SI VERSTELE care spun CLAR
      ca OMUL CEL VECHI TREBUIE SA MOARA la figurat DACA PACATOSUL PRICEPE sau LA PROPRIU CIND NU PRICEPE
      3.Au nu ştiţi că toţi câţi în Hristos Iisus ne-am botezat, întru moartea Lui ne-am botezat?

      deci BOTEZUL ESTE MOARTEA OMULUI VECHI .... se intimpla asta IN MOD CLAR ???? nuuuuu .... SI E BATJOCORIT IISUS HRISTOS CARE A MURITTTTTTTTT pentru pacatele noastre SI nuuuuu a fost CRUTAAAATTTTTT de INSUSI DUMNEZEU TATAL .... deci CIND NU SE MAI POATE FACE NIMIC PENTRU PACATOS CACI PACATOSUL SI PACATUL SUNT UNAAAA se MOAREEEE .... dur adevar stiu DAR SE FACE PENTRU a PRICEPE CEI RAMASI CA PACATUL ADUCE MOARTEA ,.... se pricepe asta ??? se schimba cei ramasi ???? NUUUUUU .... atunci MOARTEA VINE SI MAI GRAVVV PENTRU TOTI .... dur adevar sttiu DAR FEMEIE CINE A DAT NASTERE CELUI SAU CELEI CARE A MURIT ?? PARINTII ??? mai gindeste-te si pricepe CA IN AFARA DE ACTUL IN SINE , DEZVOLTAREA ´´COPILULUI´´ ETC ETC ETC NU A FOST IN MINA CELOR DOI .... ASADAR DACA NU E INCLUS SI DUMNEZEU IN FAMILIE , toata familia dispareeeee ...... deci DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT ....


      aviz amatorilor si amatoarelor


      PS CIT DESPRE HRANIREA MEA CU NEFERICIREA ALTORA stai pe aproape CA FARADELEGILE sunt ATAC IPOTRIVA LUI IISUS HRISTOS si tu te hranesti CU ATACUL ASTA si pentru asta ESTI NEFERICITAAA .... cind cineva VA AVEA SUDOARE DE SANGE cum a facut-o IISUS HRISTOS in gradina ATUNCI POATE INCEP sa ma gindesc LA ´´ nefericirea altora ´´ DAR PINA ATUNCI MAI E MULTA APA PE DUNARE DE CURS .....
      36.Atunci Iisus a mers împreună cu ei la un loc ce se cheamă Ghetsimani şi a zis ucenicilor: Şedeţi aici, până ce Mă voi duce acolo şi Mă voi ruga.
      37.Şi luând cu Sine pe Petru şi pe cei doi fii ai lui Zevedeu, a început a Se întrista şi a Se mâhni.
      38.Atunci le-a zis: Întristat este sufletul Meu până la moarte. Rămâneţi aici şi privegheaţi împreună cu Mine.
      39.Şi mergând puţin mai înainte, a căzut cu faţa la pământ, rugându-Se şi zicând: Părintele Meu, de este cu putinţă, treacă de la Mine paharul acesta! Însă nu precum voiesc Eu, ci precum Tu voieşti.

      DECI VOIA DE A MURI DECISA DE DUMNEZEU este MAI PRESUS DE OM si DUMNEZEU NU E NEDREPT, NICIODATA ... asadar femeie IOV A FOST PARASIT DE TOTI INCLUSIV DE NEVASTA dar a raspuns simplu mereu si mereu DUMNEZEU A DAT , DUMNEZEU A LUAT .... dur adevar stiu , dar femeie fara cap NECREDINTA TA e MAREEEE si e moarte sigura .....


      crestin ortodox

      Ștergere
    54. ´´ Crezi că cei care au murit in atentate sau la cutremur,au avut vreo vină,ia-i cercetat tu să vezi asta?´´

      raspuns:

      DA ,cum TOTI MURIM si SUNTEM VINOVATI inca de la CADEREA DIN RAI --- unii mor de boli , altii de prostie , altii in accidente etc etc etc si se implineste mereu si mereu adevarul acesta :PACATUL ADUCE MOARTEA ..... SI ASTA SE INTIMPLA PINA DUMNEZEU VA PUNE STOP pacatului si VA OMORI MOARTEA PENTRU TOTI --- apocalipsa SPUNE ASTA , dar ca de obicei FEMEILE FARA CAP nu citesc , nu vad dar au IN MANDRIA LOR pareri si mai se si supara CA O IAU pe coaja cind li se spune ca BARBATUL E CAP --- capisci femeie ? eva are cap de sarpe SAU PE BARBAT dar il alege mereu si mereu PE SARPE pina MOR CEI DIN JUR SI RAMINE SINGURA si ATUNCI INCEPE PAS CU PAS sa vada ... e necesar asta PENTRU DUMNEZEUU ???? nuuuu DAR pentru multi oameni tari de cap DAAAAA ..... cutremure peste cutremure Vor fi pina NIMENI nu va mai avea pareri DE TATEEEE DE LA SANT si vor fi atenti si atente ..... GOT IT ????

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    55. Emanuel Prichici4 septembrie 2016, 03:57
      O sa ai un mare soc daca crezi tu ca ma desfiintezi pe mine.

      Il tot citezi pe Pavel dar daca ai fi fost in locul lui cu comportamentul tau te-ar fi linsat multimile din prima cetate in care ai fi deschis gura. Tu nu ai nebunia propovaduirii ci ai doar nebunie.


      DESIGUR , DACA DUMNEZEU INGADUIE ASTA si uite ce le voi raspunde atunci :
      Sfintul stefan PRIMUL MARTIR care SI-a varsat sangele PENTRU HRISTOS inainte de pavel CARE A OMORIT pentru LEGEEEE .... si apoi A MURIT SI EL CA MARTIR pentru CREDINTAAA ...

      DECI VERSETE CLARE si MARTIRISMUL IN HRISTOS :
      1.Şi a zis arhiereul: Adevărate sunt acestea?
      2.Iar el a zis: Bărbaţi fraţi şi părinţi, ascultaţi! Dumnezeul slavei S-a arătat părintelui nostru Avraam, când era în Mesopotamia, mai înainte de a locui în Haran,

      30.Şi după ce s-au împlinit patruzeci de ani, îngerul Domnului i s-a arătat în pustiul Muntelui Sinai, în flacăra focului unui rug.
      31.Iar Moise, văzând, s-a minunat de vedenie, dar când s-a apropiat ca să ia seama mai bine, a fost glasul Domnului către el:
      32."Eu sunt Dumnezeul părinţilor tăi, Dumnezeul lui Avraam şi Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov". Şi Moise, tremurând, nu îndrăznea să privească;
      33.Iar Domnul i-a zis: "Dezleagă încălţămintea picioarelor tale, căci locul pe care stai este pământ sfânt.

      35. Pe Moise acesta de care s-au lepădat, zicând: Cine te-a pus pe tine domn şi judecător?, pe acesta l-a trimis Dumnezeu domn şi răscumpărător, prin mâna îngerului care i se arătase lui în rug.

      37.Acesta este Moise cel ce a zis fiilor lui Israel: "Prooroc ca mine vă va ridica Dumnezeu din fraţii voştri; pe EL să-L ascultaţi".
      38.Acesta este cel ce a fost la adunarea în pustie, cu îngerul care i-a vorbit pe Muntele Sinai şi cu părinţii noştri, primind cuvinte de viaţă ca să ni le dea nouă.

      40. Zicând lui Aaron: "Fă-ne dumnezei care să meargă înaintea noastră; căci acestui Moise, care ne-a scos din ţara Egiptului, nu ştim ce i s-a întâmplat".
      41. Şi au făcut, în zilele acelea, un viţel şi au adus idolului jertfă şi se veseleau de lucrurile mâinilor lor.
      42. Şi S-a întors Dumnezeu şi i-a dat pe ei să slujească oştirii cerului, precum este scris în cartea proorocilor: "Adus-aţi voi Mie, casă a lui Israel, timp de patruzeci de ani, în pustie, junghieri şi jertfe?


      45. Şi pe acesta primindu-l, părinţii noştri l-au adus cu Iosua în ţara stăpânită de neamuri, pe care Dumnezeu le-a izgonit din faţa părinţilor noştri, până în zilele lui David,
      46. Care a aflat har înaintea lui Dumnezeu şi a cerut să găsească un locaş pentru Dumnezeul lui Iacov.
      47. Iar Solomon I-a zidit Lui casă,
      48. Dar Cel Preaînalt nu locuieşte în temple făcute de mâini, precum zice proorocul:
      49."Cerul este tronul Meu şi pământul aşternut picioarelor Mele. Ce casă Îmi veţi zidi Mie? - zice Domnul - sau care este locul odihnei Mele?
      50.Nu mâna Mea a făcut toate acestea?"
      51.Voi cei tari în cerbice şi netăiaţi împrejur la inimă şi la urechi, voi pururea staţi împotriva Duhului Sfânt, precum Şi părinţii voştri, aşa şi voi!
      52.Pe care dintre prooroci nu l-au prigonit părinţii voştri? Şi au ucis pe cei ce au vestit mai dinainte sosirea Celui Drept, ai Cărui vânzători şi ucigaşi v-aţi făcut voi acum,
      53.Voi, care aţi primit Legea întru rânduieli de îngeri şi n-aţi păzit-o!

      continuare mai jos ca ceasul tau se apropie TIC TAC TIC TAC

      AVIZ AMATORILOR si amatoarelor

      crstin ortodox


      Ștergere
    56. aici IL VEDETI PE PRIDIKITSCH dupa ce il desfiintez ca timpul se scurge SI NU A ASCULTAT ce am spus .... au trecut 72 de ore SI SE VA IMPLINI DESFINTAREA LUI PRIDIKITSCHHH ....

      54.Iar ei, auzind acestea, fremătau de furie în inimile lor şi scrâşneau din dinţi împotriva lui.
      55.Iar Ştefan, fiind plin de Duh Sfânt şi privind la cer, a văzut slava lui Dumnezeu şi pe Iisus stând de-a dreapta lui Dumnezeu.
      56.Şi a zis: Iată, văd cerurile deschise şi pe Fiul Omului stând de-a dreapta lui Dumnezeu!
      57.Iar ei, strigând cu glas mare, şi-au astupat urechile şi au năvălit asupra lui.
      58.Şi scoţându-l afară din cetate, îl băteau cu pietre. Iar martorii şi-au pus hainele la picioarele unui tânăr, numit Saul.
      59.Şi îl băteau cu pietre pe Ştefan, care se ruga şi zicea: Doamne, Iisuse, primeşte duhul meu!
      60.Şi, îngenunchind, a strigat cu glas mare: Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta! Şi zicând acestea, a murit.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    57. Anonim3 septembrie 2016, 22:59
      Emanuel...nu se merita. Unde nu e, nici Dumnezeu nu cere. Intelegi?

      da e corect, DAR E SI ASTA CORECT

      UNDE E, DUMNEZEU CERE ca EL A DAT ...SI PENTRU SLAVA SFINTEI TREIMI , amin
      si gindeste BINE aceste versete :
      1.Acestea vi le-am spus, ca să nu vă smintiţi.
      2.Vă vor scoate pe voi din sinagogi; dar vine ceasul când tot cel ce vă va ucide să creadă că aduce închinare lui Dumnezeu.
      3.Şi acestea le vor face, pentru că n-au cunoscut nici pe Tatăl, nici pe Mine.

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    58. 17.Căci nu este nimic ascuns, care să nu se dea pe faţă şi nimic tainic, care să nu se cunoască şi să nu vină la arătare.
      18.Luaţi seama deci cum auziţi: Celui ce are i se va da; iar de la cel ce nu are, şi ce i se pare că are se va lua de la el.
      Luca 8

      crestin ortodox

      Ștergere
    59. pridikitsch
      Alta problema este sabatul (ziua sfanta) care nu mai este tinut sambata ci a fost schimbata ziua sfanta din sambata in duminica. Binenteles ca si pentru aceasta incalcare a decalogului se gaseste o explicatie ca sa scoata ortodoxia curata pentru ca biblia isi acopera fundul cu toate ca se contrazice pe alocuri. In 2000 de ani de istorie au avut timp s-o perieze si s-o peticeasca atat de bine incat e fara de cusur.

      raspuns
      DUBLA PROSTIE la tine in capsor si stai linisti ca sunt mii de pridikitsch CARE SUNT CONFUZI RAU DE TOT atit cu cronologia bibliei CIT SI CU INTELSURILE si o sa dezvolt ca pentru cei de pe blog CA DE TINE ma ocup si altfel ....-
      ortodoxia dreapta crednta ESTE DE LA AVRAAM prin MELCKISEDEC - o taina care acum o stii

      MOISE NU EXISTA SI NICI LEGEA

      moise A PRIMIT HAR DE LA ORTODOXIE = DREAPTA CREDINTA ca scris este :
      32."Eu sunt Dumnezeul părinţilor tăi, Dumnezeul lui Avraam şi Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov". Şi Moise, tremurând, nu îndrăznea să privească;

      deci au trecut 40 DE ANI si NU EXISTA NICI O LEGE ...ci credinta CARE INDREPTEAZA ...

      APOI MOISE , si fii atent PRIDIKITSCH ca NU CITESTI merge IN MUNTE sa primeasca legile SI STA MULT TIMP ACOLO iar jos DOBITOCII DE EVREI din CAPUL LOR fac UN VITEL DE AUR CARE IL DENUMESC DUMNEZEU SI MAI SI SE VESELESC PUNINDU-L IN FATA LOR ...SI CREDEAI CA DUMNEZEU DOARME si se lasa batjocorit ,nu ??? sa vedem .
      INAINTE CA Moise sa coboare DE PE MUNTE ... si SE INCHINA LA EL .... deci repet VEZI FILMUL MOISE pe care l-am postat mai sus si ti-am spus ca te pregatesc sa ma infrunti si acolo INAINTE DE PRIMELE TABLE ALE LEGII , EVREII DEJA AVEAU UN VITEL DE AUR = ´´DUMNEZEUL´´ LOR DIN CAPUL LOR ( UN POPOR DE IDIOTI )LA CARE SE INCHINAU ... upsss BAGA LA CAP , dur adevar stiu DAR POATE DEPASIM CRESA DE DATA ASTA ... ha ha ha

      coboara moise , VEDE VITELUL SI SPARGE PRMELE TABLE ALE LEGII ... .... dar MOISE le FACE PRAF CA POPORUL A FOST NEASCULTATOR SI DUPA CE A VAZUT PE DUMNEZEU IN MANIFESTARE ,poporul TOT BOU =VITEL A RAMAS ... cu un popor de BOI caruia ii arati DUMNEZEUL CEL VIU IN FOC si el isi face chip cioplit NU AI DECIT O VARIANTA ... DESPARTI CEI CARE SE INCHINA LA BOI si cei care sunt cu Moise si adevaratul Dumnezeu VIU ... iar cei care erau cu BOUL= vitel au FOST OMORITI din PORUNCA DOMNULUI ca sa priceapa CA DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT SI CA MOARTEA E REZULTATUL PACATELOR LOR SI BOUL A FOST DISTRUS
      si A DOUA OARA tabele legii se aduc DUPA CE BOII AU MURIT si UITE AICI CA E FOARTE CLAR ca EVREII au legea NU NEAMURILE .... DECI AVRAAM E AL NEAMURILOR , moise e pentru evrei
      27.Şi a mai zis Domnul către Moise: "Scrie-ţi cuvintele acestea, căci pe cuvintele acestea închei Eu legământ cu tine şi cu Israel!"

      legea PENTRU ISRAEL = EVREI --- UPSSS
      pina cind sa tina legea asta ??? simplu de raspuns DAR PRIDIKITSCH mai e mult pina acolo ... dura adevar stiu dar dubla prostie te orbeste ... une e ca NU AI CITIT , a doua este CA NU AI GINDIT ... si o sa calculez fiecare prostie pe care o desfiintez de a tine pentru RESTUL DE PE BLOG si pina la 1000 si apoi iti explic ca PROSTIA DOARE fizic ...

      aviz amatorilor si amatoarelor de BOI

      CRESTIN ORTODOX

      PS CONTINUI ca e greu cu boii CA SCRIS ESTE
      .51.Voi cei tari în cerbice şi netăiaţi împrejur la inimă şi la urechi, voi pururea staţi împotriva Duhului Sfânt, precum Şi părinţii voştri, aşa şi voi!...


      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox





      Ștergere
    60. Ortodoxia incalca doua legi din Decalog si mai si minte populatia cu lumina sfanta.

      „Adu-ți aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfințești. Lucrează șase zile și-ți fă în acelea toate treburile tale, iar ziua a șaptea este odihna Domnului Dumnezeului tău.”

      desigur dar INAINTE DE ASTA SCRIE ASA :



      ASCULTA ISRAELEEEEEEEEEEEEE upsss.... Vrei versete ??? SAU ma crezi pe cuvint ??? HA HA HA ... eu mi.as aduce aminte DAR NU SUNT EVREU .... ci crestin ortodox .... CE SA IMI ADUC AMINTE ??? A TREIA PROSTIE REZOLVATA SIMPLU .... deci MOISE A VORBIT CU ISRAEL ADICA EVREII CARE AU FACUT VITELUL DE AUR Si SUNT MORTI si AIA RAMASI aduc aminte DE VITEL ??? asa esti si tu cind imi dai legea DESFINTATA DE IISUS HRISTOS SI ASCULTA crestine DE LA MELCHISEKDEK CITIRE SI DE LA DUMNEZEUL LUI AVRAAM , ISAAC SI IACOV .... FIUL LUI DUMNEZEU IISUS HRITSOS ESTE CALEA ADEVARUL SI VIATA = CREDINTA DREAPTA .... SI MOISE LA SCHIMBAREA LA FATA I-A DAT LEGEA INAPOI CA DE SUB BLESTEMUL legii am fost scosi de catre IISUS HRISTOS CARE A VARSAT sangele legii celei noi , ai auzit evreul ramas in urma ???? ha ha ha


      te citez
      ´´SUNDAY = SUN DAY = ZIUA SOARELUI = SA FIE LUMINA = PRIMA ZI A SAPTAMANII´´

      daca erai analfabet ERAI INTELEPT dar ca te crezi intelept ESTI ANALFABET . si sa explic

      AI O PRONUNTIE care suna la fel si daca nu ai stii sa scrii AI VEDEA ca EA ESTE :
      SON DAY = ZIUA FIULUI

      si daca ai fi un pic de ASCULTATOR cu urechi NEAStUPATE ai intelege ca SUN DAY = SON DAY ca si pronuntie CIND NU STII SA SCRII ... DUMNEZEU VORBESTE SI RAR SCRIE ...

      ASADAR ZIUA SOARELUI ESTE ZIUA FIULUI CACI EL ESTE LUMINA LUMII ... A CITA ZI ESTE ??? nu stii iti spun eu ca ESTI ORB....

      CONCLUZIA SIMPLA
      de pe vremea lui avraam ZIUA FIULUI ( SON DAY ) era ziua soarelui ( SUN DAY ) si INVIEREA se sarbatoreste azi DUMINICA = ZIUA FIULUI = ZIUA SOARELUI NOU ....

      deci pridikitsch ACUM ai priceput CA SANBATA EVREILOR NU MAI EXISTA CA E DUMINICA LUMINII PRIN INVIERE .... mor de rassss CIND VAD PROSTII DIN ASTEA SI MAI VAD SI ´´ CAPETE CERBICE ´´ CARE SE FALESC cum ca ar sti ----



      concluzia pina aici , PRIDIKITSCH
      dubla prostie , DECI 4 prostii pina acum pridikitsch , au mai ramas 996 prostii de la tine ---- ha ha ha

      CONCLUZIA SIMPLA PINA AICI
      DREAPTA CREDINTA = IISUS HRISTOS = PAINEA SI VINUL = MELCKISEDEK = AVRAAM = INTILNIREA DE LA MANVRI = AVRAAM 99 ANI , SARRA 90 - NASTEREA LUI ISAAC = NASTERA LUI IACOV = ISRAEL - MOISE - HARUL SI CREDINTA LUI DUMNEZEULUI LUI AVRAAM ISAAC , IACOV PESTE EL - CONDUCATORUL ISRAEL = LEGEA LUI ISRAEL ....pina aici am discutat dar mergem si mai departe --- ha ha ha


      aviz amatorilor si amataorelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    61. PRIDIKITSCH
      Asadar tu poti sa te bati cu pumnul in piept si sa mori de ras cat oi vrea tu, pe mine nu ma prostesti.

      RASPUNS :

      PAI EXACT ASTA FAC NU TE PROSTESC , AI REUSIT TU SI ALTII CU BRIO.... , EU FAC CONTRARIU CA SA NU RAMAI ASA , DOAMNE FERESTE ....

      HA HA HA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    62. pridikitsch
      Tu nu esti decat un troll care cauta atentie (orice fel de atentie iti este buna pentru ca in mod normal tu nu primesti absolut niciun fel de atentie in viata reala si te simti frustrat) iar eu acum hranesc troll-ul din tine dar o fac constient, fara sa fiu atras fara voia mea in jocul tau murdar. Oamenii ca tine ar trebui sa ceara ajutor de specialitate caci ai o problema grava.

      raspuns
      AICI TI-AI PIERDUT VREMEA SA SCRI SI PE VIITOR nu o mai fa ca DEGEABA mor neuroni ... aceste vorbe le resping EXACT cu
      aceste versete :
      60.Şi, îngenunchind, a strigat cu glas mare: Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta!

      asadar pridikitsch orice cuvint scris CA CEL DE MAI SUS nu va mai primi raspuns CA TOATE SE INCLUD in ACCEST RASPUNS ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps NU TE MAI CHINUI cu raspunsuri ca mai sus CA LA MINE NU EXISTA .... si pierzi vremea degeaba

      aviz amatorilor si amatoarelor

      deci ai ramas la 996 ... SI SE NUMARA PROSTIILE despre care am vorbit



      Ștergere
    63. cretin ortodox sa te desfiintez:

      1. DOBITOCII DE EVREI din CAPUL LOR fac UN VITEL DE AUR CARE IL DENUMESC DUMNEZEU SI MAI SI SE VESELESC PUNINDU-L IN FATA LOR ...

      Deci evreii dobitoci = POPORUL ALES AL LUI DUMNEZEU! (asadar nu erau dobitoci, hahaha, morrr de rasss)

      SUN DAY = SON DAY = ZIUA FIULUI DECI FIUL ADICA HRISTOSUL ESTE SOARELE!!! Multumesc ca mi-ai demonstrat punctul de vedere! DUR ADEVAR STIU!

      AVIZ TIE AMATORULULE!

      Ștergere
    64. pridikitsch te citez SA VEDEM apoi o noua prostie si pe asta tot DUBLA o punem
      intai dubla prostie si te citez >
      Alta problema este sabatul (ziua sfanta) care nu mai este tinut sambata ci a fost schimbata ziua sfanta din sambata in duminica. Binenteles ca si pentru aceasta incalcare a decalogului se gaseste o explicatie ca sa scoata ortodoxia curata pentru ca biblia isi acopera fundul cu toate ca se contrazice pe alocuri. In 2000 de ani de istorie au avut timp s-o perieze si s-o peticeasca atat de bine incat e fara de cusur.

      RASPUNS .
      deci spui ca orotoxia = DREAPTA CREDINTA a schimbat asta ???? hai SA VEDEM

      decalogul DUMNEZEU CITIRE CA VORBESTE EVREILOR si le spune :
      "Dupa aceea Moise, intorcandu-se; s-a pogorat din munte, cu cele doua Table ale Legii in mana, scrise pe amandoua partile lor. Tablele acestea erau lucrul lui Dumnezeu si scrierea era scrierea lui Dumnezeu, sapata pe table. Atunci, auzind Iosua glasul poporului rasunand, a zis catre Moise: "In tabara se aud strigate de razboi". Iar Moise a zis: "Acesta nu este glas de biruitori, nici glas de biruiti; ci eu aud glas de oameni beli". Iar dupa ce s-a apropiat de tabara, el a vazut vitelul si jocurile si, aprinzandu-se de manie, a aruncat din mainile sale cele doua table si le-a sfaramat sub munte" (Iesire 32, 15-19).

      upsss TABLELE LEGII DISTRUSE .. vroia sa NE SPUNa DUMNEZEU CEVA ???? hai gindeste pridikitsch SI DACA NU REUSESTI iti spun eu ...

      APOI A DOUA OARA :
      Dupa aceasta, a zis Domnul catre Moise: "Ciopleste doua table de piatra, ca cele dintai, si suie-te la Mine in munte si voi scrie pe aceste table cuvintele care au fost scrise pe tablele cele dintai, pe care le-ai sfaramat" (Iesire 34, 1).

      SI APOI DUPA MOISE APARE ALT PROFET SI ANUME IEREMIA

      si sa vedem CE SPUNE DUMNEZEU lui IEREMIA
      31.Iată vin zile, zice Domnul, când voi încheia cu casa lui Israel şi cu casa lui Iuda legământ nou.

      DECI DUMNEZEUL LUI MOISE CU LEGILE SPUNE LUI IEREMIA CA VA INCHEIA CU ISRAEL UN LEGAMINT NOU ... DE CE DUMNEZEU FACE ASTA ??? banuiesc pridikitsch ca ACUM VEZI CA DUMNEZEU SCHIMBA LEGILE LUI MOISE CU UN LEGAMINT NOU PENTRU ISRAELLLLL ... UPSSSS EVREII AU INTELES CA EXISTA ieremia dupa MOISE ???? la cita prostie e in jur BANUIESC CA NU .... deci sa concluzionam simplu

      DUMNEZEU DA LEGEA LUI MOISE
      DUMNEZEU SCHIMBA LEGEA LUI MOISE SI IL ANUNTA PE IEREMIA

      ambele PENTRU EVREI
      DECI DECALOGUL E DESFIINTAT INCA DE CATRE DUMNEZEU TATAL SI ANUNTAREA ASTA E PRIN IEREMIA ... CE A FACUT ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA ???? EXACT ,a PASTRAT DREAPTA CREDINTA DE 2000 DE ANI SI DUMNEZEU A DAT SI A SCHIMBAT LEGEA PRIN DESFINTARE ... TAINA MARE ESTE si acum GINDESTE DUBLA PROSTIE cind afirmi ca omul a facut asta ... SE IMPLINESTE SI CU DECALOGUL EXACT CUVINTELE LUI IOV : DUMNEZEU A DAT DUMNEZEU A LUAT si aici
      NOUL DECALOG SI PENTRU EVREI CA DUMNEZEU NU ISI UITA POPORUL DESI POPORUL IL UITA PE EL : IACA EVREUL DEVINE CRESTIN intelegind simplu asta ....

      33.Dar iată legământul pe care-l voi încheia cu casa lui Israel, după zilele acela, zice Domnul: Voi pune legea Mea înăuntrul lor şi pe inimile lor voi scrie şi le voi fi Dumnezeu, iar ei Îmi vor fi popor.

      DUMNEZEU SCHIMBA DECALOGUL LUI MOISE CU UN DECALOG NOU

      UPSSSSS .... TE PUI CU DUMNEZEU ???? incearca ... ha ha ha

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      pridikitsch repetam si bagam la cap ADEVARUL SIMPLU ....
      DUMNEZEU A SCHIMBAT DECALOGUL LUI MOISE CU UN DECALOG NOU ..... si ORTODOXIA A PASTRAT ASTA CA TAINA 2000 DE ANI ... CE SA II FACI DACA NU PRICEPI RINDUIALA LUI MELCHISEDEK , DAR am rabdare sa te hranesc ca la cresa ....voi continua ca eu ma tin de cuvint ....

      ai 994

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    65. Emanuel Prichici6 septembrie 2016, 15:38
      cretin ortodox sa te desfiintez:

      1. DOBITOCII DE EVREI din CAPUL LOR fac UN VITEL DE AUR CARE IL DENUMESC DUMNEZEU SI MAI SI SE VESELESC PUNINDU-L IN FATA LOR ...

      Deci evreii dobitoci = POPORUL ALES AL LUI DUMNEZEU! (asadar nu erau dobitoci, hahaha, morrr de rasss)

      Raspuns :
      PRIDIKITWCHHH
      STII SA CITESTI ?

      ACEI EVREI CARE SI-AU FACUT VITEL DE AUR si dupa venirea lui moise de pe munte NU AU VRUT SA IL DISTRUGA , SUNT MORTIIIIIIIIIIII caci DUMNEZEU I-A OMORIT ....

      acum logica o folosim si fie vorba intre noi , TU NU O AI... ,cum poti spune ca poporul ales este dobitoc CIND dobitocii AU MURIT CU TOT CU VITEL ?? deci au raMAS inteleptii cu MOISE .... ACESTA E POPORUL ALES , CEL RAMAS ATUNCI si a lui Dumnezeu .... asadar NU CONFUNDA ca vrajelile nu tin la mine .... asadar CRONOLOGIA adevarului SE MENTINE ...

      asadar pridikitsch pentru CA NU CITESTI SI ESTI NEATENT , te pedepesesc si ai dubla prostie ---

      asadar am coborit la 992

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      Ștergere
    66. pridikitsch citire
      ´´SUN DAY = SON DAY = ZIUA FIULUI DECI FIUL ADICA HRISTOSUL ESTE SOARELE!!! Multumesc ca mi-ai demonstrat punctul de vedere! DUR ADEVAR STIU!´´

      AVIZ TIE AMATORULULE!

      RASPUNS :

      repetam un pic CA SA VEZI prostia ta , dar si la ASTA ITI ARAT CA AI DREPTATE dar NU CUM CREZI TU ...CA SA VEZI CA ADEVARUL E ABSOLUT ... cind auzi pe cineva ca spune ca adevarul e relativ FI CONVINS ca SPUNE ´´ SUNT IN MINCIUNI ´´ --- HA HA HA

      ZIUA soarelui = ZIUA fiului

      deci stim pina aici da DUMINICA ESTE ZIUA FIULUI

      acum sa vedem ce e cu soarele acesta

      este scris EU SUNT LUMINA lumii

      soarele este lumina
      si becul e lumina
      si lumnarea e lumina
      si focul e lumina

      etc etc etc

      DAR mai stim CA E SCRIS
      imparatia mea NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA ... upsss

      concluzia pina aici
      LUMINA NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA

      asadar pridikitsch simplu ca buna ziua

      LUMINA LUMII NU ESTE DIN LUMEA ACEASTA SI ESTE IISUS HRISTOS

      soarele este din lumea aceasta SI NU ESTE IISUS HRISTOS

      deci deasupra tuturor sorilor ESTE IISUS HRISTOS ca scris este la schimbarea la fata :
      "Si a stralucit fata Lui ca soarele, iar vesmintele Lui s-au facut albe ca lumina" (Matei 17, 2),

      MAI STII cind spuneam ca NU CITESTI ??? SE ADEVERESTE DE FIECAE DATA si AICI AI O COMPARATIE prin ´´CA´´ ....

      asadar IIsus NU E soarele si nici vreo stea ci TOATE LA UN LOC SI MULT DEASUPRA , daca tot vrei sa stii LUMINA LUI IISUS HRISTOS - FIUL LUI DUMNEZEU .... si gindeste CUVINTUL ´´ DRAGOSTEA ´´ si acolo ai taina ULTIMA .... cindva cind depasim cresa ajungem si La asta ..... MULTA apa mai trebuie sa curga ca sa te spele ... ha ha ha ... Dunarea o fi de ajuns ? sau marim cantitatea de apa sa te spele ???

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      si vt CITIRE :
      iov9
      7.El porunceşte soarelui şi soarele nu se mai ridică. El pune pecetea Lui asupra stelelor.

      asadar ridikitsch PROSTIA e dubla si de data asta iau in calcul si finalul tau cu ´´ aviz TIE amatorule ´´ si nu il mai folosi ca altfel iti scad mai repede punctele ... daca spuneai aviz amatorule era ok DAR PENTRU cuvintul ´´TIE ´´ esti taxat ...

      ai 990 ca ai introdus TIE in ´´ aviz amatorule ´´ , DACA NU O FACEAI AVEAI 991 ca si GRESEALA = prostie

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox





      Ștergere
    67. cretin ortodox: 7.El porunceşte soarelui şi soarele nu se mai ridică. El pune pecetea Lui asupra stelelor.

      hahaha, morrr de rasss! Prostia ta atinge cote biblice!

      Nu se mai ridica soarele? SERIOS? Dar pe vremea lui Iov soarele se ridica? Hai nu ma înnebuni. Credeam ca pamantul face spirale in jurul soarelui care se roteste in jurul centrului galaxiei, nu ca se ridica soarele si ca pamantul este plat. Scrierile din vechiul testament REFLECTA nivelul de STUPIDITATE al oamenilor care au scris biblia. DUR ADEVAR STIU! Dar na, tu locuind in universul ala al tau blestemat si plin de demoni nu ai cum sa intelegi subtilitatile astea.

      AVIZ TIE (DA, TIE) AMATORULE!

      PS: soarele este reprezentarea in plan fizic al Hristosului!

      A, si inca ceva: punctele alea pe care le tot numeri tu acolo se pot folosi sa cumparam si telefoane sau accesorii? :)

      Ștergere
    68. Emanuel Prichici9 septembrie 2016, 16:12
      cretin ortodox: 7.El porunceşte soarelui şi soarele nu se mai ridică. El pune pecetea Lui asupra stelelor.

      hahaha, morrr de rasss! Prostia ta atinge cote biblice!

      raspuns :

      dupa cum spuneam LOGICA TA NU EXISTA nici cu text in fata
      morrrr de rassss pe bune .... subcresa esti .... tripla prostie CA NU CITESTI .... DECI LUAM TEXTUL

      7.El porunceşte soarelui şi soarele nu se mai ridică. El pune pecetea Lui asupra stelelor.
      concluzia simpla
      EL = DUMNEZEU
      SOARELE

      EL =DUMNEZEU PORUNCESTE SOARELUI ... ACUM VEZI ??? MOR DE RASSSSSSSSSSS

      MAI DEPARTE TU CU LOGICA LIPSA
      DUMNEZEU PORUNCESTE SOARELUI SA MEARGA PE CER , DAC EL PORUNCESTE SA SE OPREASCA ( AI 3 ZILE CIND A FACUT ASTA )

      INTELEGI ? sau iti desenez ??? ha ha ha

      textul tau ca sa iti arat CA IMI DAI DREPTate DIN NOU SI DIN NOU
      ´´Credeam ca pamantul face spirale in jurul soarelui care se roteste in jurul centrului galaxiei, nu ca se ridica soarele si ca pamantul este plat.´´

      centrul galaxiei = soarele =
      galaxia = PLATA
      pamintul daca nu s-ar roti ar fi plat amice .... de ce ? simplu .... are aer in el= pesteri , gaze, petrol si mult GAURI etc etc etc .... in golurile lui ... nu pricepi acum stiu , dar PENTRU CEI CARE GINDESC sa cerceteze ....

      o intrebare simpla pentru tine de subcresa :
      CITE FETE ARE UN BALON prIdikitschhh ??? hai ca poate asa pricepi .... prostie INTRUCHIPATA ...

      ´´ nu ca se ridica soarele ´´ pe bune ??? soarele RASARE si APUNE sau nu ??? poate in capul tau nu se intimpla asta ... ha ha ha ....se ridica = RASARE .... UPSSS .... dur adevar stiu

      si +´´ tie´´ adaugat = ai de 4 ori prostie si scaderea este la 886

      planul fizic a lui Hristos NU ESTE SOARELE ... aici nu te taxez inca CA TE LAS SA GINDESTI ca sunt darnic ...

      O SA ITI EXPLIC SI CU TRUPUL LUI HRISTOS SI LUMINA LUI dar mai curge multa apa pe Dunare CA SA TE SPELE pina sa ajungem acolo ..... crede-ma pe cuvint ca esti HABARNIST RAUUU ....HA HA HA

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox

      ps acel numar de 1000 l-am ales ca ai adus ceva bun in discutie si este semnul lui mechisedek si pentru asta ai primit acel punctaj, DAR DACA AJUNGE LA ZERO o sa fie 1000 de prostii DEBITATE DE TINE .... ASADR FA IN ASA FEL INCIT SA NU AJUNGA ACOLO .... HA HA HA .... si din aceste discutii incep numaroatoare ,NU DIN ALTELE ca daca as face asta cu toate postarile DINAINTE ar trece instant punctele ( asta ca raspuns la ce ai spus cu ´´ sa incep cu primele tale postari ´´ si ar fi urit din partea mea cind nu exista legea sa aplic legea ... stii la ce ma refer ??? logica lipsa .... deci aplic CREDINTA DREAPTA = ORTODOXIA LUI MELCHISEDEK ...

      aviz amatorilor si amatoarelor

      crestin ortodox








      Ștergere
    69. pridikitsch
      Iar referirea pe care o face Pavel prin "Pierde-voi intelepciunea inteleptilor si stiinta celor invatati voi nimici-o" daca o scoti din context poti s-o folosesti cum te taie pe tine capul DAR IN CONTEXTUL DIN CARE A FOST LUATA se intelege clar ca este vorba despre un indemn de-al lui Pavel catre smerenie in fata lui Dumnezeu caci asa cum o furnica nu se poate compara cu mine nici noi nu ne putem compara cu Dumnezeu.


      raspuns :
      dubla prostie ca de obicei
      spui ca am rupt din context ???? ha ha ha ... ia SA VEDEM
      si continuarea cu VERSETE ca sa iti arat ca iara NU CITESTI
      20.Unde este înţeleptul? Unde e cărturarul? Unde e cercetătorul acestui veac? Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?
      21.Căci de vreme ce întru înţelepciunea lui Dumnezeu lumea n-a cunoscut prin înţelepciune pe Dumnezeu, a binevoit Dumnezeu să mântuiască pe cei ce cred prin nebunia propovăduirii.
      CONCLUZIA SIMPLA SI RETINE ASTA
      ´´Au n-a dovedit Dumnezeu nebună înţelepciunea lumii acesteia?´´......

      dupa cum vezi , si ESTI ATENT pridikitsch INTELEPCIUNEA LUMII ACESTEIA SI A UNIVERSULUI CU CARE TE LAUZI NU IL CUNOASTE PE DUMNEZEU SI ESTE NEBUNIEEEEEEEEEEE .... DECI STIINTA NEBUNIEIIIII ACESTEI LUMII SI A UNIVERSULUI COMPLET VA FI NIMICITA completttt ....

      cit desprE prostia ta cu smerEnia lui pavel IN FATA LUI DUMNEZEU , iar vorbesti prostii CA SCRIS ESTE :
      ´´FITI DESAVARSITI PRECUM TATAL ESTE ´´ SI NU PRECUM AI TU PROSTTILE IN CAP .... ´´ PRECUM TATAL ´´ = ORTODOXIA = DREAPTA CREDINTA ..... DECI NU EXISTA MANTUIRE IN AFARA DREPTEI CREDINTE = ORTODOXIA ca IISUS HRISTOS ESTE CALEAAAAA UNICAAAA ..... adevarul UNICCCC , SI VIATA UNICAAAA

      AI PRICEPUT SAU ITI FAC MAI MARUNT ???? HA HA HA


      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR
      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
    70. PRIDIKITSCH CONTINUARE

      CIT DESPRE CIT DE SMERIT ERA PAVEL , REPREZENTANTUL LEGII uite aici MOARTEA LEGII prin credinta si anume STEFAN

      SAUL = LEGEA
      MOARTE
      STEFAN= CREDINTA

      58.Şi scoţându-l afară din cetate, îl băteau cu pietre. Iar martorii şi-au pus hainele la picioarele unui tânăr, numit Saul.
      59.Şi îl băteau cu pietre pe Ştefan, care se ruga şi zicea: Doamne, Iisuse, primeşte duhul meu!
      60.Şi, îngenunchind, a strigat cu glas mare: Doamne, nu le socoti lor păcatul acesta! Şi zicând acestea, a murit.

      1.Şi Saul s-a făcut părtaş la uciderea lui.

      LEGEA UCIDE CREDINTA conform celor care se cred ´´ cu moise ´´ SI SA VEDEM CE SE INTIMPLa CU SAUL mai departe
      1.Iar Saul, suflând încă ameninţare şi ucidere împotriva ucenicilor Domnului, a mers la arhiereu,

      concluzii :
      1.legea PRIGONESTE credinta
      2. legea dispare si e inlocuita cu CREDINTA in SAUL devenind PAVEL
      3 . legea orbeste
      4. vederea credintei
      5 . moartea legii
      6 propovaduirea credintei

      3.Dar pe când călătorea el şi se apropia de Damasc, o lumină din cer, ca de fulger, l-a învăluit deodată.
      4.Şi, căzând la pământ, a auzit un glas, zicându-i: Saule, Saule, de ce Mă prigoneşti?
      5.Iar el a zis: Cine eşti, Doamne? Şi Domnul a zis: Eu sunt Iisus, pe Care tu Îl prigoneşti.
      6.Şi el, tremurând şi înspăimântat fiind, a zis: Doamne, ce voieşti să fac? Iar Domnul i-a zis: Ridică-te, intră în cetate şi ţi se va spune ce trebuie să faci.

      8.Şi s-a ridicat Saul de la pământ, dar, deşi avea ochii deschişi, nu vedea nimic. Şi luându-l de mână, l-au dus în Damasc.
      9.Şi trei zile a fost fără vedere; şi n-a mâncat, nici n-a băut.
      şi caută în casa lui Iuda, pe un om din Tars, cu numele Saul; că, iată, se roagă.
      12.Şi a văzut în vedenie pe un bărbat, anume Anania, intrând la el şi punându-şi mâinile peste el, ca să vadă iarăşi.
      13.Şi a răspuns Anania: Doamne, despre bărbatul acesta am auzit de la mulţi câte rele a făcut sfinţilor Tăi în Ierusalim.
      14.Şi aici are putere de la arhierei să lege pe toţi care cheamă numele Tău.

      Frate Saul, Domnul Iisus, Cel ce ţi S-a arătat pe calea pe care tu veneai, m-a trimis ca să vezi iarăşi şi să te umpli de Duh Sfânt.


      20.Apoi propovăduia în sinagogi pe Iisus, că Acesta este Fiul lui Dumnezeu.

      LEGEA ORBESTE SI UCIDE = DISPARE COMPLET si apare credinta care este INAINTE SI DUPA lege-
      LEGEA = este anuntata de DUMNEZEU TATAL ca se desfiInteaza si E DESFIINTATA DE IISUS HRISTOS- FIUL SAU ....


      DECI PRIDIKITSCH AI 884

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      Ștergere
  2. Romania impartita adevaraatii romani sunt cat incpe in cea micaa

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil ceva in legătura cu cele trei regiuni al României vrea sa semnifica ceva?!

    RăspundețiȘtergere
  4. Principele Radu a anuntat prelatii din minastirea Argesului, sa pregateasca totul pentru inmormintarea regelui Mihai.Regele este intr-o stare deplorabila d.p.d.v.al sanatatii.Poate fi si acest aspect de luat in considerare, regele este unsul lui DUMNEZEU fie ca e in exercitiul functiunii,fie ca este exilat. DUMNEZEU sa ai ierte pacatele,si pe noi la fel cind ne v-a lua la EL.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce secol traiesti? Cum poti afirma, in 2016, ca regele e "unsul lui Dzeu"?

      Ștergere
    2. Fostul rege a murit de mult,inaintea sotiei lui,dar principesele doresc avantaje de la statul roman pe care numai regele le poate obtine si apoi ele sa mosteneasca,acesta e adevarul si scopul minciunii ca regele inca mai traieste,aceasta dinastie nu se mai satura de supt de la poporul roman,chiar nu pricepeti?!?te rog sa publici Maria,multumesc.

      Ștergere
    3. Tu ai descoperit in 2016 ca Dumnezeu nu mai poate face nimic?
      Cum asa, ii interzici tu?

      Ștergere
  5. Harta concentrica, cercuri concentrice,....poate avea legatura cu cutremurul care trebuie sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  6. trei ziduri de aparare au cele mai bune cetati,in cazul romaniei sint oamenii, riurile si muntii-coroana romaniei.Sa ne pregatim-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. - s-ar putea ca dvs cititi/auziti planurile carorva tari belicoase de a ataca romania si a o imparti/cioparti in asa fel incat sa ramana doar un petec de pamant. sau

    - este cazul incalzirii globale si apele care vor inunda tarmul si depresiunile vor face romania greu de locuit si astfel ultimul refugiu va fi romania centrala, unde sunt muntii, acolo unde indica harta aratata dvs. am auzit ca printul charles al angliei si-a cumparat castel in muntii carpati? interesant daca castelul lui e situat in harta centrala, a treia, cea mica?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dc lasati doar comm care va convine..sa va vindeti mai bine cartea..urat..ati vrut sa fiti public atunci lasati sa vina mesajele toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. adina rohneab29 august 2016, 08:59
      Draga mea,
      Când vei inceta a-mi mai aduce acuze si jigniri,atunci iti voi publica Comentariile.
      Mai întâi de toate,învață sa te comporti in societate, căci ai in sufletul tau o doză de rautate iar in inima ta, ai o alta doza de egoism si invidie.Nu ti-am facut nimic,nu ma cunosti personal, daca vrei citesti Blogul ,daca nu ,NU .
      De ce ma jignesti si ma acuzi? Mă rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa-ti lumineze inima si sufletul, si sa-ti arate tie CALEA cea DREAPTA si ADEVARUL SĂU. DOAMNE AJUTA! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Maria, tu ne "vezi" sufletele noastre ale tuturor celor ce intra in legatura cu tine aici pe blog?

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    4. Pt salvarea sufletelor...????daca citesti o carte esti salvat sufleteste.....Biblia este pt salvarea sufletului dar nu doar citita ci trebuie sa respectam si sa facem cum ne invata Iisus in Biblie ...."nu toti cei ce Imi zic Doamne Doamne va intra in Imparatia Domnului ci cel ce face Voia Tatalui Meu din ceruri""

      Ștergere
    5. Doamna Maria si Iisus a fost batjocorit jicnit si chiar acuzat si nu a selectat pe nimeni,nu a judecat pe nimeni si nu l-au cunoscut personal si tot ce se datoreaza Celui De Sus Bunul Dumnezeu, el adica Iisus a impartit cu saracii si a ajutat bolnavii.
      Daca Dumneavoastra stiti sa iertati si cei ce comenteaza acest Blog vor incerca sa ierte si sa-si iubeasca aproapele.Degeaba ne inchinam noi si mergem in Sfanta Biserica,daca dam asa replici la oameni credinciosi sau mai putin credinciosi, inteligenti sau mai putin inteligenti si asa mai departe pana la aceste cuvinte:Toti oamenii suntem egali in fata Bunului Dumnezeu.Va rog in a fi un exemplu pentru noi .

      Ștergere
    6. d.na Maria. va rog sa blocati toate comentariile nedemne de acest site.Va iubim.va respectam si avem incredere in eforturile dumneavoastra de a impartasi mesajele primite de SUS.

      Ștergere
  9. D-na Maria eu cred că daca se va întîmpla să intrăm intr-un razboi, care nu e al nostru cu siguranță,ne vom pierde din teriroriu si e posibil ca harta tării noastre să fie modificată de 3 ori.DS

    RăspundețiȘtergere
  10. La 1 ianuarie 2016 , scriati un articol despre Prunca 7, despre viziunea avuta in noaptea de 2-3 iulie 2005 :

    ,, Este pentru prima oară, când vă voi descoperi mai pe larg, aceasta MARE TAINĂ a DUHULUI SFÂNT.
    Era în noaptea de 2 spre 3 iulie 2005,când mă rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MĂCIUŢA DOMNULUI, cu lacrimi fierbinţi .
    Brusc, nu mai sunt cu sufletul in camera mea, ci sunt luată de Doi Sfinţi îmbracati în alb, şi dusă în Ceruri.
    Aici Sus, s-a deschis în Cerul nostru de noapte, un alt CER numai al LUI DUMNEZEU, ce avea culoarea albastra ca un amurg.
    Desi eram în acest CER al LUI DUMNEZEU, vedeam totusi dincolo de el, Cerul de noapte, Cerul nostru cel de toate zilele,care era negru.
    Eram în faţa celor Doi Sfinţi, pe care acum ,chiar le vad si chipul.
    Sfântul din faţa mea, din dreapta ,îmi spune ceva ce m-a lăsat fara cuvinte.
    Citez :
    "Se va naşte o Fetiţă, şi va purta numele de Şapte!
    La care eu întreb cu nedumerire:
    Dar ce fel de Nume este acesta ?
    Îngerul părea că s-a supărat pe mine, pentru că l-am intrebat aceasta, si pe un ton poruncitor îmi spune:
    ŞAP-TE !
    ŞAPTE EXPLICIT! Acesta va fi numele Pruncii Lui Dumnezeu!"
    I-am spus Sfântului care mi-a vorbit,i-am spus fără cuvinte, că am înţeles si că voi face toate câte mi-a poruncit.

    Dragii mei, pe parcursul a mai bine de 10 ani, am mai primit MESAJE ce au stransa legatura cu PRUNCA LUI DUMNEZEU - ŞAPTE, care urmeaza să vină pe Pământ, urmează să se nască si să pregătească CALEA VENRII A DOUA , a Lui Iisus Hristos,în Noul Său viitor Ierusalim ,România.
    Am văzut dragii mei, si persoana care va aduce pe LUME, pe PRUNCA LUI DUMNEZEU pe ŞAPTE, şi am primit multe si frumose MESAJE, in legatura cu ŞAPTE.
    Cum ar fi,într-o noapte ,un glas din Cer spunea aşa:
    Şapte plângea !
    Şapte litere zice !"
    Şi văd dragii mei,un cuvant scris cu litere de Soare, un cuvant scris in aer,asa :
    Părinte !
    Acesta era Cuvantul, format din 7 litere, strigat de ŞAPTE ,Prunca Lui Dumnezeu nenăscută încă, dar Ea fiind acolo Sus la Tatăl Său şi Dumnezeul nostru.
    În alta zi, aud Glasul Pruncii Lui Dumnezeu Şapte, care vine de Sus din Ceruri ,si-mi spune aşa :
    Cere-I Lui Iisus Dragoste!
    Multă Dragoste ,de la Împăratul Hristos!"
    Iar din acest moment ,am inceput a cere in Rugaciunile mele, DRAGOSTE DIVINA, pe care am primit-o, si-o primesc din belsug, si pe care cu multa dragoste ,o daruiesc Semenilor, prin ceea ce scriu din CUVANTUL LUI DUMNEZEU.
    Altădată ,un glas îmi spune :
    Aceasta este hrana Lui Şapte:
    Şapte ori Şapte !"
    Iar în altă zi, un alt glas spunea :
    Atenţie !
    Timpul va sosi, iar Şapte va sosi ca o suliţă.
    Şapte are un specific aparte, este nemurirea sufletului tău.
    La Nastere, toti se vor minuna si vor căuta ca să afle, Cuvânt peste Cuvânt.
    La care ,eu am intrebat iarasi:
    Dar am voie să spun ?
    Şi cum nu am primit niciun răspuns, nu am spus nimic timp de 10 ani, si nici acum nu spuneam, daca nu as fi văzut, cum Lumea intreaga e panicata,ca va veni Sfarsitul Lumii în 2016.
    Nu va veni fratilor !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elisabeta - isi are originea in numele ebraic compus din "El" care inseamna "Dumnezeu" si sheba - "sapte", cifra considerata simbol al perfectiunii. Elisabeta - "Dumnezeu este perfectiunea";

      Ștergere
    2. CSi ce-i cu asta,ce legatura are?

      Ștergere
    3. Foarte frumos, de altfel daca DRAGOSTE NU AI NI8MIC NU AI...poti avea toate bunurile pamantului si universului...

      Ștergere
    4. Eu cred ca e de bine. Se spune ca Romania va fi protejata. Nimeni nu va putea sa intre sau sa iese. Nu stiu cum se va realiza treaba asta. E greu de inchipuit.

      Ștergere
  11. Mai întâi de toate,trebuie să se nască din Puterea Duhului Sfânt, Prunca Lui Dumnezeu- ŞAPTE!
    Ceea ce nu va pot spune acum, este numele persoanei care ,o va aduce pe LUME si pentru LUME, pe PRUNCA LUI DUMNEZEU,pe ŞAPTE.
    În rest, v-am dezvaluit si vă voi dezvalui totul.
    În altă zi dragilor, primesc de Sus un alt MESAJ, care-mi spune aşa :
    Şapte ,va veni pe Lume,în Ajunul Patimilor Domnului.
    Şapte este minunat, Şapte este luminat în fiecare clipă.
    Te vei bucura de fiecare clipă a vieţii tale.
    ŞAPTE, se va naste în Joia Mare!
    11 Stele va scrie pe Ea!
    11 Rogoz!
    Şapte, va apărea chiar ca o suliţă!
    Şapte va arăta al Lui Dumnezeu Cuvânt, pe care tu Îl scrii. Ale Lui Dumnezeu Cuvinte ,va arăta Şapte, pe care tu le scrii.
    Şi iarasi intreb in gandul meu:
    Dar unde se va naste ŞAPTE ?
    Clipă în care, aud Glasul rasunator al Lui Dumnezeu, care îmi vorbeste asa :
    Locul unde se va naste, se va sti! Se va sti !
    Eu îţi voi spune ,cu 3 zile înainte!
    Vei cunoaste cu 3 zile înainte ,când se va naste ŞAPTE!
    Dragii mei, doar atât pot să vă dezvalui despre PRUNCA LUI DUMNEZEU ,ce va purta numele de ŞAPTE, şi care Pruncă, se va naste în ROMÂNIA, şi va pregati CALEA VENIRII MÂNTUITORULUI nostru IISUS HRISTOS.
    Din acest motiv ,vă spuneam adesea că, VENIREA LUI IISUS HRISTOS este mai aproape decât credem noi.
    Sa nu mai credeti in clevetirile oamenilor, care spun că vine sfarsitul lumii, căci nu este adevarat.
    Dragii mei, atunci când ŞAPTE se va naste, acea clipă va fi cunoscută de tot Pământul, de toată suflarea de pe Pământ, deoarece ,DUMNEZEU va arăta Semne pe Cerul Său; Semne pe care le vom vedea cu totii, precum vedem Soarele, sau Luna cu Stelele...''



    Deci Prunca 7 se va naste in Joia Mare , va veni pe Lume,în Ajunul Patimilor Domnului.
    Nu se stie in care saptamana mare, din al carui an, se va naste PRUNCA LUI DUMNEZEU - ŞAPTE.

    Deci , mai avem de asteptat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Depinde daca Dumnezeu voieste a se naste Prunca Sapte in Joia Mare cea dupa randuiala noastra a oamenilor, sau in Joia Mare cea adevarata, asa dupa cum s au petrecut cu adevarat lucrurile in acele vremuri.

      Ștergere
    2. Maria, Sapte poate este viitoarea ta nepotica. Tu esti deosebita asa ca genele tale pot transmite mult. Asta-i parerea mea.

      Ștergere
    3. SAPTE va veni din CERURI lânga o mamă de pe Pământ,care va trebui să o creasca cu infinita dragoste DIVINA, si va avea pe cap 11 STELE .
      SAPTE este PRUNCA TATĂLUI CERESC.
      Sa avem rabdare! Ca o suliță asa va veni SAPTE ,exact ca o suliță ! Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Unde scrie in Biblie ca se va naste o prunca a lui Dumnezeu cu numele Sapte.....ca sa pregateasca venirea Lui pe Pamant...venirea lui Dumnezeu nu stie nici Fiul doar Tatal stie cand va fi aceea zi

      Ștergere
    5. Ce rol are PRUNCA?
      Ca INAINTEMERGATORUL-IOAN BOTEZATORUL?

      Ștergere
    6. Nr. 11
      Acest Arcan (in Qabala) este cunoscut ca Arcanul "Persuasiunii". Persuasiunea in ea insasi este o forta de ordin subtil, spiritual; forta minunata care poate domina si supune Leii adversitatii, este in esenta, spirituala. Persuasiunea are mai multa putere decat violenta.
      Daca insumam in mod qabalistic Nr. 11: 1+ 1= 2; Arcanul nr. 2 este Sacerdoteasa, Mama Divina, ea in sine insasi este "Foc Viu". A invata sa lucram in Foc este vital, de aceea acel 2 se descompune in mod qabalistic in 1 barbat + 1 femeie, care trebuie sa lucreze cu Focul, in Magisterium-ul Focului. Arcanul 11 este Munca cu Focul, cu Forta Iubirii, pentru a ne preschimba in Flacari Vii. (aceste informatii-informari sunt aparute , dale la liber(si) pe net(cum zicea cineva) si, ca si informatiile-informarile tale, draga noastra, Maria Gheorghiu, sunt necesare intru intelegerea lucrurilor si a putea face diferenta intre ele, adica, pentru a putea stii semnificatia lui "asa DA, asa NU"- stim cu totii ca toate ne sunt date, dar nu toate ne sunt de trebuinta si de folos).

      Doamne ajuta !
      Lucia Dobrea

      Ștergere
    7. Adica langa tine, ca tu ceri iubirea divina de ceva timp , asa ai zis si o redistribui omenirii!

      Ștergere
    8. Ca o raza-laser!?

      Ștergere
    9. Deci Sapte chiar este un om! Prima data am crezut ca e ceva simbolic.. Frumos! Minunat. Chiar sunt curioasa cand va veni..in ce an, ce misiune va avea si in ce regiune a tarii se va naste. Ma bucur ca mai exista mame care sa nasca si sfinti in zilele noastre unde avortul e la putere iar familiile cu mai mult de 2 copii sunt tot mai rare! Eu am 3 fete si pe unde ma duc, toti se mira cum de am avut atata curaj nebunesc sa nasc 3 si toti ma compatimesc si ma avertizeaza sa ma feresc cu atentie, ca nu cumva sa raman iar din greseala de parca eu m.as fi plans la cineva de ceva! Astea sunt timpurile. Doamne ajuta sa se mai nasca sfinti!

      Ștergere
    10. Sa te bucuri de ele , Diana si sa fie sanatoase ! Invidia nu se termina vreodata , daca ai unul ....trebuie sa-l faci pe al doilea ca sa nu ramana singur ....daca ai doi, deja ai sarit calul ....ca sa nu mai vorbesc ca daca ai mai multi ....esti sectant . Daca nu ai deloc , esti bolnav , deci nu e bine in niciun fel .

      Ștergere
    11. Nu ai inteles Diana,nu o naste nimeni pe pamant vine de la Dumnezeu ca o sageata.

      Ștergere
    12. Ce semnifica cele 11 stelute?? Maria pai tu esti aleasa, 90%,probabil in 2017,contine cifra 7, se va naste, si veti avea protectie divina, nimeni si nimic nu va poate atinge, in 2039 ar avea..23 de ani

      Ștergere
    13. prun ca sapte = ca prun sapte = ca prun paste
      prunca = parinte = paste = sapte = sulita

      Şapte ,va veni pe Lume,în Ajunul Patimilor Domnului.
      Şapte este minunat, Şapte este luminat în fiecare clipă.

      e UN EL , nu o ia --- sapte e LUMINAT , MINUNAT .... NU E o ea .... vine ca o SAGEATA , NU SE NASTE .....

      etc etc etc


      el = parinte =minunat = luminat = naste = joia mare = paste = sulita = 11 stele , etc etc etc ......dumnezeu il va arata cu 3 zile inainte .....

      Şapte ,va veni pe Lume,în Ajunul Patimilor Domnului.
      Şapte este minunat, Şapte este luminat în fiecare clipă.

      EL in ajunul patimilor

      ´´Şapte plângea !
      Şapte litere zice !"
      Şi văd dragii mei,un cuvant scris cu litere de Soare, un cuvant scris in aer,asa :
      Părinte !´´

      Părinte !=´´Şapte= p a r i n t e = 7 litere
      sapte = paste = parinte

      parinte paste .......

      etc etc etc

      Ștergere
    14. ȘAPTE este o FETIȚĂ ! ȘAPTE se va naste precum va veni o suliță din CER! ȘAPTE VA ADEVERI CELE SCRISE DE MINE, SI GRAITE DE DUHUL CEL PREA SFÂNT ! ȘAPTE va avea scrise pe EA,11 STELE ROGOZ !
      ȘAPTE va veni precum o suliță, pe neasteptate,dar se va naste ca O PRUNCĂ a LUI DUMNEZEU, in acea clipă !

      Ștergere
    15. ´´ȘAPTE este o FETIȚĂ ! ȘAPTE se va naste precum va veni o suliță din CER! ȘAPTE VA ADEVERI CELE SCRISE DE MINE, SI GRAITE DE DUHUL CEL PREA SFÂNT ! ȘAPTE va avea scrise pe EA,11 STELE ROGOZ !
      ȘAPTE va veni precum o suliță, pe neasteptate,dar se va naste ca O PRUNCĂ a LUI DUMNEZEU, in acea clipă !´´

      raspuns :

      ´´În altă zi dragilor, primesc de Sus un alt MESAJ, care-mi spune aşa :
      Şapte ,va veni pe Lume,în Ajunul Patimilor Domnului.
      Şapte este minunat, Şapte este luminat în fiecare clipă.´´


      ceva nu merge ???
      pai ori e minunat , ori e minunatA ??? MESAJELE SE BAT CAP IN CAP .....

      NU POTI SCRIE DESPRE EA CA SI CUM AR FI EL sau despre ea ca si cum ar fi el apoi sa spui ca se naste etc etc etc

      si ca sa rezolv aceste dileme :

      ea este O ICOANA a maicii DOMNULUI ca FETITA care e dusa de un parinte EL .... SI CARE ARE NUMELE DE sapte= parinte ....poate si icoana are un nume AL MAICII DOMNULUI CA FETITA .....


      simplu
      ICOANA MAICII DOMNULUI FETITA cu 11 stele CA O SAGEATA dusa de un parinte care paste OILE ....

      icoana = prunca dusa de un parinte ...


      etc etc etc

      Ștergere
  12. De la granite spre interior vor veni romanii sa-l venereze pe Creatorul Terra.vor deveni cu totii argeseni,brasoveni,prahoveni...Acolo in munti va poate simti Creatorul Terra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey Madus,eu sunt prahoveanca la origine,de 39 de ani sunt la Sibiu dar nu m-as mai intoarce in orasul meu natal-V de M,desi e o zona frumoasa.Silvia.

      Ștergere
    2. Pai dupa atatia amar de ani si cu bune si cu rele parca ma simnt mai mult sibianca.

      Ștergere
  13. Buna ziua. Noi Romanii,astăzi avem o mare sărbătoare,de la care trebuie sa luam exemplu,Sfântului si sa ne schimbam cu toții,daca il iubim pe IISUS HRISTOS,așa cum la iubit,IOAN BOTEZATORUL.
    Aceste trei hărți,sunt cu un scop anume pentru noi Romanii,dar noi comentam de toate,numai de credință si IISUS,foarte puțin.Toate mesajele care le primește doamna Maria,ne privește personal pe noi Romanii,si pe urma pe restul lumii.Cat de bun,si iertător este IISUS cu noi,așteaptă de la noi,să-l rugam sa vina mai repede,pe pământ,dar noua ne este rușine de IISUS.Zile trec foarte repede,si viață noastră,totul depinde de noi,ce facem cu sufletele noastre.
    Astăzi fiind o zi sfântă,nu degeaba a apărut hărțile,ele o reprezintă pe Maica Domnului,IISUS HRISTOS,si Ioan BOTEZATORUL,sau Prunca lui Dumnezeu,toate reprezintă ceva pentru tara noastră,ceea ce urmează,cu noi.
    Cu mult respect,Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
  14. Daca ati vazut persoana care o va naste pe prunca 7 , atunci ne puteti spune daca este o persoana publica , cunoscuta de toti sau este o persoana anonima ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Romania va fii lovită de cutremure,asta mi se pare cel mai grav mesaj.
    Oare cate cutremure se vor declansa ca Bucurestiul sa se prăbusească?
    Este posibil câteva replici mai dure inainte de cel mare ca un avertisment.?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cifrele1,3,19,9...pot semnifica o data 19.09.2016 si orele de cutremur1-3sau de rugaciune adica 1-3noaptea

      Ștergere
    2. O femeie i-a spus Parintelui Arsenie ca ea se roaga noaptea,la miezul noptii,tu sa nu mai faci asa,ca daca innebunesi nici lui Dumnezeu nu-i mai trebuiesti.Concluzia:e periculos,a mai spus(Parintele)ca daca am vedea noi cate umbla noaptea-in intuneric-nu am mai umbla pe cale dupa lasarea serii.A precizat ca noua,oamenilor obisnuiti,nu ne este dat sa vedem,dar ne poate face rau!!!

      Ștergere
  16. ,, Aceasta este hrana Lui Şapte:
    Şapte ori Şapte !"

    7X7= 49 Geneza- Cap. 49 Iacov îşi binecuvântează fiii


    Sapte este numarul perfectiunii divine sau ceva care este desavarsit, la fel ca in saptamana creatiei din Geneza.

    Creatia si definirea saptamanii au fost atat de complete si terminate in sapte zile, astfel incat acestea indica faptul ca sapte este un numar desavarsit sau un lucru finalizat.

    Cifra sapte din Biblie reprezinta perfectiunea divina, totalitatea sau desavarsirea si este mentionata de cel putin 490 de ori.

    Dumnezeu a creat omenirea si fiarele in ziua a sasea si astfel sase este cifra care reprezinta omenirea si lucrurile create.
    Chiar si numarul 666 mentionat in Biblie ce reprezinta numarul fiarei este, de asemenea, numit numarul omului, astfel incat sase este simbolul sau reprezentantul omenirii, iar sapte este un simbol al lucrarii lui Dumnezeu.

    Iata cateva referiri la cifra sapte, care apar in scrierile Bibliei.

    -Niciun animal nu va fi sacrificat pana cand nu va avea sapte zile.
    -Domnul va pedepsi Israelul de sapte ori daca nu Ma va asculta.

    -Iisus mentioneaza sapte judecati ale nepocaintei in Matei 23.
    -Iisus vorbeste despre sapte pilde in Matei 13.

    -Au fost sapte scrisori catre sapte biserici in Cartea Apocalipsei.
    -Au fost sapte trambite care anuntau judecatile lui Dumnezeu in Cartea Apocalipsei.

    -Au fost sapte semne prezentate in Evanghelia dupa Ioan.
    -Au fost sapte perechi de animale care au fost primite pe Arca lui Noe.

    -Au fost sapte calitati sau atribute ale lui Mesia, mentionate in Isaia.
    -Au fost sapte ingeri care au turnat in sapte potire mania lui Dumnezeu, in Cartea Apocalipsei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arcanul nr. 7 este Carul de Razboi pe care l-a realizat Monada pentru a putea actiona in aceasta lume cu putere, pentru a lucra in acest camp al vietii. Este Monada deja realizata manifestandu-se prin cele 7 Corpuri ale sale. Pe de alta parte nr. 7 inseamna lupte, batalii, dificultati. "Triumful" Arcanului 7 se obtine prin intermediul acestor mari lupte. Triumful se dobandeste prin auto-dominarea Carului Vietii, dominandu-ne pe noi insine, stiind sa manuim propria viata, adica dirijand in mod inteligent Carul Vietii. Numarul 7 este un numar foarte puternic. Aici gasim efortul Sufletului, al actiunii si imaginea, raspuns sau rezultat. Sapte este numarul Victoriei. Totusi, sa o obtinem, implica mari eforturi si amaraciuni; aceasta o vedem in cele sapte pacate capitale pe care trebuie sa le transmutam in sapte virtuti. Numarul 7 este de asemenea eficienta, integritate, concentrare, clementa, nazuinte de viata ascendenta. ( aceste informatii le-am selectat(si) de pe net. ;))..)

      Ștergere
    2. Urmeaza anul 5777,incepand cu 6 sept 2016,anul evreiesc......

      Ștergere
    3. La atlanti anul 2016 ar fi 7529, iar la daco-geti anul 2016 ar fi 7524. Inclin sa cred ca acesta-i mai aproape de adevarata istorie.

      Ștergere
  17. Doamna Maria, dvs va puteți da seama de sufletul și inima celor ce comentează la poștari? Întreb pt ca as avea nevoie de o părere obiectiva. Cred ca oricine se crede bun....pe mine m'ar interesa părerea dvs la adresa mea. Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa stie sufletul cuiva fara sa cunoasca...nici daca cunosti o persoana nu stii ce este in sufletul lui. Doar doar si numai Dumnezeu stie

      Ștergere
    2. Si daca Dumnezeu voieste sa i arate Mariei cum este sufletul cuiva, poate cineva sa se împotrivească?

      Ștergere
    3. Dragilor! Eu nu am nicio putere ca sa vad sufletul ,cuiva. În schimb însă, cunosc omul după cum vorbeste sau scrie aici pe Blog.
      Il simt ce fel de om este,daca este bun si iubitor sau, daca este egoist si fara Credință.Va imbratisez cu drag.

      Ștergere
    4. Adica cunoaste.ti omul dupa cum vorbeste sau scrie aici pe Blog..simtiti daca este bun si iubitor sau egoist si fara Credinta...asta este ca judecati un om dupa aparente dupa o vorba dupa un mesaj sau dupa niste randuri scrise aici pe Blog..gresit ....iti dai seama de sufletul omului dupa ce il cunosti personal dupa ce vorbesti cu acel om dupa faptele lui pamantesti nu dupa un mesaj vedeti daca e egoist rau fara credinta si etc...

      Ștergere
    5. Doamna draga îmi cer mii de scuze,dar si cel mai mic om de pe pământ ,dacă are un bob de credinta în el ,îsi poate da seama ce fel de om poate fi cel (care scrie,care vorbeste),nu trebuie sa fii geniu sa îți dai seama.Si nu judecă nimeni pe nimeni. Numai ca sunt oameni care îsi dau seama ce fel de om este cel cu care vorbeste dupa felul în care scrie si se exprima.Îmi cer mii de scuze nu vreau sa supăr pe nimeni.Dar Da ,sunt oameni care îsi dau seama ce fel de om este celalalt dupa mesajele scrise.

      Ștergere
    6. Da se poate..dar se poate sa si gresesti cateodata...de multe ori judecam un om dupa cateva vorbe dar cand ajungi sa vb cu acel om iti dai seama ca poate l.am judecat gresit

      Ștergere
    7. Nu este om pe pamânt sa nu greseasca.De aceea nu trebuie sa judecăm.Are cine sa ne judece.

      Ștergere
  18. in cancelariile "lumii',se discut de impartirea Romaniei in trei.
    Daca stam si nu facem nimic, veti vedea ce ne asteapta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Anonim. Aceasta se urmareste, distrugerea/dezintegrarea Romaniei...disparitia ei de pe harta Europei si a lumii...

      Ștergere
    2. Cum disparitia Romaniei de pe harta Europei?Pai Gradina Maicii Domnului unde va mai fi?Cititi cu atentie,mai bine,ce scrie Maria.Multumim Maria!

      Ștergere
    3. Daca luăm in calcul previziunea sumbră făcută de Părintele Arsenie Boca spunînd că intr-o noapte ne vor ocupa trei țări: Rusia,Bulgaria si Ungaria.De aici deducem că fiecare va ocupa cite o parte din teritoriul Romaniei si harta noastră va fi diminuată.Dar dacă gindim in sens pozitiv previziunea D-nei Maria,cele trei harti pot reprezenta Sfinta Treime,care ne apără si ne ocrotește.Este doar o părere.DS

      Ștergere
    4. Anonim 30 august 2016, 00:06, ei si tu: am spus "se urmareste" dar aceasta nu inseamna ca asa va fi, incercam sa subliniez ca exista rauvoitori la adresa tarii noastre, care planuiesc cum sa distruga Romania. Important este sa nu le permitem. Semnat:Anonim 29 august 2016, 22:34.

      Ștergere
  19. http://www.cutremur.net/2016/08/cutremur-puternic-cu-magnitudinea-de-68_29.html
    Astazi a avut loc un cutremur major in Oceanul Atlantic...R.

    RăspundețiȘtergere
  20. https://alexcurbet.wordpress.com/2008/03/14/ce-spune-biblia-despre-vrajitorie-si-ghicit/
    Doamna Maria, sa nu iti faci chip cioplit, asta este una dintre cele 10 porunci....numai Dumnezeu stie ceea ce se v-a intampla. Nu va suparati pe mine dar eu cred ca dumneavoastra vreti sa va faceti cat mai multa publicitate. Dezastre se intampla mereu, pentru fiecare in parte exista un sfarsit al lui. Au fost foarte multi oameni care tot au zis de cutremure, de sfarsitul lumii ( in fiecare an vad ca vine sf lumii)
    Poate imi publicati comentariul

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptele Apostolilor 2
      -Coborârea Duhului Sfânt-
      "În zilele de pe urmă,zice Dumnezeu,voi turna din Duhul Meu peste orice om ;fii vostri si fetele voastre vor prooroc, tinerii vostri vor avea vedenii si bătrâni vostri vor visa visuri!
      Da, chiar si peste robii Mei si peste roabele Mele voi turna, în zilele acelea, din Duhul Meu si voi proroci.
      Voi face sa se arate semne sus în cer si minuni jos pe pământ,sânge, foc si un vârtej de fum; soarele se va preface în întuneric si luna în sânge înainte ca sa vina ziua Domnului,ziua aceea mare si strălucita.
      Atunci oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit."

      Ștergere
    2. Sunteti in urma rau! Tot ceea ce a spus dna Maria s-a adeverit! Nu este vrajitoare caci nu le vede in globul de cristal si nici ghicitoare ca nu da in bobi!C

      Ștergere
    3. Chiar asa Anonim 29 august 2016, 17:13? Pai numele de Nisa iti spune ceva? Cred ca singura Maria a prevazut ca acolo se va intampla ceva... foarte precis si cu mult timp inainte. Despre ce tot vorbesti?

      Ștergere
  21. Dece nu lasati sa comenteze toata lumea si lasati doar ce vreti cred ca toti avem dreptul la libera exprimare :(

    RăspundețiȘtergere
  22. 17,13 daca si tu ai avea viziuni ai intelege ,macar ia si citeste cartea ,tehnici de deschidere al celui de al treilea ochi-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim29 august 2016, 19:10
      Daca nu ti s-a dat, crezi ca e bine sa forteti deschiderea celui de al 3-lea ochi?
      Cereti dar nu primiti, pentru ca nu stiti ce cereti...spuna Iisus...

      Ștergere
    2. Al treilea ochi trebuie sa se deschida de la sine, nu provocat...si acest lucru se intampla doar cand esti pregatit.

      Ștergere
  23. https://danielvla.wordpress.com/2016/08/24/poftiti-la-romania-la-pamantul-romaniei-documentar-in-premiera-cu-carmen-avram/

    RăspundețiȘtergere
  24. Adica o Romanie, din ce in ce mai mica...pana la disparitia ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimee,tu o sa dispari cu siguranta dar,tara noastra Romania, NU!
      :)zambesc dar,sa stii ca nu glumesc!
      Viorica

      Ștergere
    2. Anonim30 august 2016, 00:28
      Alias:Viorica
      Acesta a fost interpretarea mea.
      A ta care este?

      Ștergere
  25. Anonim 29 aug 17.13 după cum vedeti D-na Maria nu va sters niciun comentariul pt că nu are nimic de ascuns,nu face decit să transmită mesajele asa cum le primeste de la Duhul Sfînt,nu adaugă si nu scade niciun cuvînt. Dacă credeti bine dacă nu,nu dar să o acuzati de publicitate mi se pare absurd.Nu vrea sa-si facă chip cioplit si nici de publicitate nu are nevoie că nu e cazul.Este o persoană mult prea demnă,mult prea credincioasă si uneori am impresia că noi nu o merităm,pt că aceste persoane alese de Dumnezeu sint foarte rare si trebuie să le prețuim si să le respectăm,nu sa le acuzăm.DS

    RăspundețiȘtergere
  26. Lasati răutățile,mai bine va rugați la bunul Dumnezeu să ne apere si sa ne ferească de toate relele.observ ca mai tot românul s-a focusat pe marele cutremur,de parcă va doriți să vină.nu faceți altceva decât să atrageți asupra voastră ceea ce gândiți.fiti pozitivi,rugati-va la Dumnezeu și va fi bine,pt ca Dumnezeu ne iubește,si dacă va fi să fie ceva să-i mulțumim lui Dumnezeu,pt ca așa trebuie să fie.noi nu putem schimba nimic dacă este dat să fie.dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cele trei hărți concentrice care pulsau ,simbolizează viața spirituală care la rândul ei influențează viața materială a oamenilor din România .Calitatea vieții spirituale fiind în scădere va determina si scăderea nivelului vieți materiale.

    RăspundețiȘtergere
  28. Cele 3 harti suprapuse amintesc de simbolul Matrioskai rusesti.
    Ganditi-va la sensul figurativ si nu la cel reprezentativ.
    Simbolul national rus isi alunga tentaculele sa inglobeze 3 regiuni din tara noastra , cele 3 cercuri concentrice . Care sunt ele , nu se stie inca , este totul blank , inca nescris, nestabilit , exista doar INTENTIA, ,,,,pentru moment .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Der ce nu te gandesti ca dacii hiperboreeni sunt (si) in Rusia si in Scandinavia si in Europa si ca-si vor reface Marele Imperiu din perioada matriarhatului !?

      Ștergere
    2. Iti continui ideea...daca vrei :

      Intr-o viziune a stiintelor de avangarda, Matrioska a ajuns simbol pentru creier.
      Mai exact spus, pentru suportul de orice fel (uman sau mecanic) al inteligentei, creierii acestia avand calitatea de a se cuprinde unul in altul, dispunandu-se asadar intr-o arhitectura complexa si colaborand nemijlocit la realizarea unor performante tehnice spectaculoase.

      Multi ar putea trata ideea drept o nebunie, fiindca tinde sa schimbe relatia noastra traditionala cu lumea.
      Ne obliga sa gandim in functie de repere ce ies in chip hotarat dincolo de cadrul strict uman al civilizatiei.
      De ce sa iasa? am putea intreba alarmati.
      De ce sa nu ramanem intre comoditatile, totusi productive, ale creierului nostru autentic si in limitele unei evolutii naturale ce ne-a construit ca oameni si ne-ar putea oferi coordonate trainice si pentru viitor?

      Ei bine, vizionarii astia de formatie tehnico-matematica au un singur raspuns: pentru ca lor li se pare ca viata curge firesc spre colosala fuziune de inteligenta pe care ne-o prezic.
      Ne-am lansat intr-o cursa a constructiei de computere tot mai performante, iar abilitatile ingineresti ale omului ajung sa creeze obiecte din ce in ce mai mari si sa controleze forte din ce in ce mai impresionante.

      Informatica si metodologiile de programare inregistreaza progrese ce conduc inevitabil la masinile superinteligente, de dimensiuni cosmice, dar si - la polul opus - de marimi inversate, computere vizibile abia prin microscop.

      Ștergere
    3. 2.

      Toate aceste masinarii inteligente si producatoare de inteligenta se imbuca una in alta si se protejeaza reciproc, contribuind fiecare la nasterea unei megainteligente sintetice, care va fi, in orice caz, mai mult decat suma izbanzilor lor individuale.
      Va fi altceva.

      In acest creier Matrioska al viitorului, inteligenta umana se va cuprinde, probabil, mai spre mijlocul papusii, intre reperele "extrem de mare" si "extrem de mic", intre performanta absoluta si o oarecare mediocritate inevitabila.
      Nu vom fi exclusi de la aceasta aventura despre care stim unde incepe, intrucat o pornim noi insine, fara sa putem spune unde va sfarsi.
      Fiindca ne incearca si nedefinitul, dar tulburatorul sentiment ca ar putea sa nu se termine niciodata.
      De la inteligenta noastra se asteapta lucruri importante, deoarece masinile de pe megascala dimensiunilor posibile trebuie construite de cineva, iar constructorul acela urmeaza sa dea, dupa modelul divin ("Sa se faca lumina!"), si semnalul de pornire, impulsul fundamental.

      O asemenea masina care sa reprezinte primul (ori ultimul, cum doriti) recipient al Matrioskai rationale n-ar mai avea dimensiuni descrise prin masuri preluate din repertoriul experientei comune. si nici nu va fi alimentata satisfacator cu energiile produse de civilizatia actuala, chiar daca s-ar pune la bataie, concentrat, resursele intregii planete Pamant.
      Savantii o vad construita din materia unui intreg sistem solar si consumand, ca sa poata functiona eficient, energia extrasa din stele.
      Un veritabil vampir al zonei galactice unde ne aflam.

      Te doare mintea! Ceea ce nu-i decat o alta dovada ca inteligenta umana - altfel plina de o inventivitate mereu surprinzatoare - ramane, totusi, sub nivelul inteligentelor universale pe care suntem chemati sa le producem si sa le punem in miscare.

      Ștergere
    4. 3.

      Cu toata limitarea noastra fundamentala, urmeaza sa cream un invelis artificial in jurul Soarelui, ca o cochilie de scoica inchizandu-se peste perla energetica indispensabila.

      Scenariile actuale, care vad perfect posibila din punct de vedere tehnic operatiunea in jurul anului 2250, ne complexeaza pe noi, visatorii profani, prin acuratetea savanta si dinamismul lor senzational.

      Un asemenea proiect tehnic va fi destinat viitorului nu prea indepartat: se convertesc unul sau mai multi asteroizi in colectori de energie (timp de executie: cativa ani); se dirijeaza asteroidul colector spre Mercur, unde va servi la transformarea masei planetare in colectori aditionali, pentru captarea energiei solare (timp de executie: o luna); se foloseste energia solara pentru a demantela restul asteroizilor, cometele, satelitii si planetele minore, din care se vor confectiona parti importante ale creierului Matrioska (timp de executie: in jur de 20 de ani); parti din satelitii importanti si din planetele minore servesc la construirea reactorilor termonucleari cu care vor fi dezmembrate uriasele planete gazoase Uranus, Neptun, Saturn si Jupiter (timp de executie: pana la un mileniu).
      Un alt scenariu al demolarii planetare sare direct la convertirea lui Mercur si a unor parti din Venus in colectori de energie si in elemente computerizate pentru creierul Matrioska.

      Imi sare gandul la Swift, mai precis la savantii lui din Lagado, ale caror proiecte tindeau sa extraga razele de soare inmagazinate in castraveti si sa reconstituie bunatate de alimente din excrementele in care le prefacuse deja hameseala umana.

      N-ar fi de mirare ca stiinta actuala chiar sa recupereze, daca-si propune, energia din castraveti, iar despre reciclarea dejectiilor se stie ca NASA are deja tehnici bine puse la punct, pe care le va folosi in zborurile cosmice de durata.

      Cat despre Phobos si Deimos, satelitii lui Marte, cu care tot imaginatia lui Swift s-a amuzat intr-o abordare jucausa inca inainte ca ei sa fi ajuns de-adevaratelea in lentilele astronomilor, vor fi printre primii bagati in moara de tocat, pentru ca din substanta lor pulverizata sa se prefigureze un inceput de Matrioska circumsolara.
      Dupa care - intr-un ritm alert, ca de kazaciok al mega-tehnicitatii - o sa vina si restul.

      Ștergere
    5. Da, iti multumesc si te salut!
      (putem sa spunem ca acum incepem sa intram pe fagasul normal, firesc, natural si, mai cu seama, in ordine...).

      Toate cele bune,
      Lucia Dobrea

      Ștergere
  29. Daca vor sa ne imparta si sa ne desparta ca si popor...scantei de rOMani vor ajunge si se vor inmulti in toata lumea...ortodoxia va dainui vesnic

    RăspundețiȘtergere
  30. Cele trei cercuri concentrice reprezinta semnul lui Melchisedec, regele Salemului. Cititi biblia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai zi ce inseamna Emanuel,multam.

      Ștergere
    2. Ce inseamna crucea? Semnul lui Hristos, nu? Asa si cu cele trei cercuri concentrice - semnul lui Melchisedec. (care are mai multe semnificatii precum are si crucea de altfel)

      Pentru mine asta inseamna protectie divina de cel mai inalt grad. Harta Romaniei fiind pe culoare alba pentru mine inseamna pace.

      Viziunea eu as traduce-o asa: Romania are protectie divina de cel mai inalt grad iar locuitorii ei vor trai in pace, feriti de razboaie si de calamitati naturale.

      Pe de alta parte pentru mine conturul negru semnaleaza ca protectia divina se opreste la granitele Romaniei.

      Ștergere
    3. Bravo, Emanuel ! Iar 3 e Sfanta treime .

      Ștergere
    4. Multumesc Emanuel,mi se pare corecta interpretarea ta,toate cele bune!

      Ștergere
  31. 19.Pe care o avem ca o ancoră a sufletului, neclintită şi tare, intrând dincolo de catapeteasmă,
    20.Unde Iisus a intrat pentru noi ca înaintemergător, fiind făcut Arhiereu în veac, după rânduiala lui Melchisedec.

    Evrei 6

    RăspundețiȘtergere
  32. Alarma Romania la integritatea statala...cineva vrea asa de mult ca sa o regionalizeze sau sa o desfigureze ca stat national si independent incat sa-i dispara numele de tara. Conturul ingrosat al granitei avertizeaza ca acolo va fi problema pe toata granita Romaniei, din toate partile.Faptul ca mai exista o harta, in interiorul celei cu granita ingrosata, pare a arata ca din interiorul tarii sau cineva doreste sa o miceasca ca tara.Conturul ultim si cel mai mic arata ca atacul este si vine chiar din inima tarii, deci cel mai probabil din politica. Cu toate aceste e vorba si de urmatoarele: granita si armata, politica si economie, religie si crestinism ortodox.Toate acestea se pare ca sunt foarte in pericol si vor ridica pulsul, cel mai probabil vor apare tensiuni mascate care urmaresc clar o destabilizare fiintiala a tarii noastre. Cele 3 contururi concentrice arata ca e un semn divin autentic si ca cel mai probabil providenta se va ingriji ca un doctor spre a nu lasa tensiunile si raul de mai sus a produce pagube.Dar vom vedea. Cu toate acestea, e clar ca Romania este luata in vizor de forte oculte rele! Atentie deci, Romania!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 31 august, 19:44, pot sa-ti spun si impresia mea, care este sub forma unor expresii: " Ai pus punctul pe "i" , " Punct ochit, punct lovit" s.a.m.d.

      Mai pot sa spun doar ca nu suntem lasati de izbeliste, chiar daca ,aparent, asa ar putea aparea lucrurile.
      (este-o vorba: "socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ" si n-am spus-o numai acum, aci...

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  33. Emanuel nu mai intra in polemica cu ..ortodoxul'' , omul este in transa , vorbeste doar pentru el .
    Nimeni nu te asculta, mai ,,crestine'' , avem preoti care sa ne invete si carti din care sa citim , nu ne speli tu creierii cu zbieretele tale cu jigniri si arogante .
    Acceptam cuvintele de duh despre ortodoxie de la vreun preot de pe site , daca este . Dar este ? Cum nu esti preot , nu te calculeaza nimeni .
    De altfel, nu e nimeni obligat sa stie biblia pe de rost , suntem persoane care avem cu totul alte meserii unde tu nu esti capabil sa legi 2 cuvinte . Asa ca , sezi bland si nu mai fi asa nevricos ca iti plesneste vreun vas de sange .

    RăspundețiȘtergere
  34. http://www.realitatea.net/putin-daca-se-pune-in-calcul-suveranitatea-rusiei-dupa-al-doilea-razboi-romania-e-pe-lista_1977648.html

    p.s. nu am putut gasi postarea vizavi de Rusia, cand spuneati ca ati vazut doi roboti/manechini in haine de scafandru luptandu-se in est pe platforma ruseasca - cred ca are legatura cu defectarea care sa produs in ultimul timp la satelitii GLONASS (echivalentul GPS-ului) care micsoreaza capacitatile rusilor de a utiliza armament de precizie intr-un eventual atac.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din nou putin http://moldnova.eu/ro/putin-si-transilvania-aluzia-tarului-la-dezmembrarea-romaniei-5803.html/

      Ștergere
  35. Anonim2 septembrie 2016, 20:55
    Emanuel nu mai intra in polemica cu ..ortodoxul'' , omul este in transa , vorbeste doar pentru el .
    Nimeni nu te asculta, mai ,,crestine'' , avem preoti care sa ne invete si carti din care sa citim , nu ne speli tu creierii cu zbieretele tale cu jigniri si arogante .
    Acceptam cuvintele de duh despre ortodoxie de la vreun preot de pe site , daca este . Dar este ? Cum nu esti preot , nu te calculeaza nimeni .
    De altfel, nu e nimeni obligat sa stie biblia pe de rost , suntem persoane care avem cu totul alte meserii unde tu nu esti capabil sa legi 2 cuvinte . Asa ca , sezi bland si nu mai fi asa nevricos ca iti plesneste vreun vas de sange .

    raspuns

    MORRRR DE RASSSS amice
    altul fara logica simpla si de cresa si sa ITI ARAT cita prostie AI SCRIS ... deci eu sunt sau nu preot ramine de vazut DAR daca NU SUNT preot si stiu BIBLIA pe de rost * iti spun o taina NU O STIU dar stiu UNDE SA CAUT si ORTODOXIA FFFFFF BINE te face PE TINE CU ALTA MESERIE SA FI JUDECAT CA NU O STII PENTRU CA EU conform SPUSELOR TALE , O STIU FARA SA FIU PREOT deci MESERIA TA E IRELEVANTA SI INDIFERENT CE MESERIE AI TREBUIE SA STII ADEVARUL ) SFINTA SCRIPTURA daca esti CU HRISTOS , iar daca SUNT PREOT ASCULTA ce spun si VERIFICA CU ORICE PREOT daca SPUN ADEVARUL ... DECI IN ORICE VARIANTA ESTI ACUZAT CORECT CA NU STII SFINTA SCRIPTURA SI VORBELE DE DUH DE LA UN PREOT NU AJUNG LA TINE ... SI ESTI FATARNIC ....
    acum sunt sau nu preot ? mai conteaza ? pe viitor GINDESTE si taci sau DACA DUHUL LUMII te pune sa vorbesti IL ELIMIN .... DUR ADEVar stiu DAR AR FI TREBUIT SA FI INVATAT DE LA PRIDIKITSCHH ca NU E USOR CU MINE ca NU TIN VRAJELILE ... DU ADEVAR STIU CA E PUR SI ARDE ORICE MINCIUNA .... procesul lui pridikitsch a inceput SI ORicine e binevenit la REINoINIREA MINTII LOR in IISUS HRITSOS SI A SFINTEI SALE CRUCI SI PENTRU SLAVA SFINTEI TREIMI CARE S-A NASCUT DIN SFINTA FECIOARA MARIA .... SLAVA SFINTEI TREIMI SI LAUDAT SA FIE DOMNUL CACI ´´ SFINT SFINT SFINT E DOMNUL SAVAOT ´´


    capisci , prostie INTRUCHIPATA ????

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    PE VIITOR CIND VREI SA MA JUDECI , FA-O dar NU CA ACUM CU PROSTII ca O IEI .... ha ha ha


    aviz amatorilor si amatoarelor care lasa GURA LOR sa o ia inainte

    cresti ortodox

    RăspundețiȘtergere
  36. Cele trei cercuri concentrice din interiorul Romaniei inseamna ca din Romania va renaste mica turma si bisericuta a lui Hristos.Si El va pastori aceasta mica bisericuta din inima Romaniei pe centru.Toti vor fii trasi in inima Romaniei.Acolo este coroana regala fix pe centru.

    RăspundețiȘtergere