joi, 18 august 2016

DOAR O LUNA DE ZILE A MAI RĂMAS ! OARE ACEASTA ,SA FIE CUMPLITA VESTE ?

                                               Dragii mei, 

Scriam in urma cu o luna de zile, un articol cu titlu:

           ”O LUNĂ  DE  ZILE , A MAI RĂMAS !”

Iar astazi dragilor ,a apărut vestea ingrijoratoare precum ca ,SUA isi mută armele nucleare din TURCIA la DEVESELU.
Un cititor al Blogului, mi-a sugerat aceasta idee,si eu cred ca are perfecta dreptate, si chiar îi multumesc tare mult..
Exact o luna de zile a trecut, până la aceasta dezastruoasă veste.
Voi ce spuneti dragilor?
Iata articolul meu:

                      16 Iulie 2016,ora  7,15 dimineața ! 

                                                   Dragii mei, 

Astazi dimineață dragilor,treaza fiind, dar mai stateam puțin in pat, aud un glas care sustine cu vehemență așa :

            ” Nu mai durează mult !
         Doar o lună de zile!
         Atât mai durează: doar o lună de zile!” 

Dragii mei, eu nu stiu ce vrea sa spuna acest MESAJ Divin; dar putem sa asteptam pâna pe 16 -17 august,ca sa vedem ce se va întampla. 
Doamne  Ajuta,ca sa fie pace si liniste în România, dar si in lume.
Pentru aceasta sa ne rugam ,cu inima si cu sufletul ,la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA  DOMNULUI. Amin!
                                        Cu dragoste,Maria.  

Iata si INFORMATIILE cu pricina: 

Decizie istorică: ARME NUCLEARE în România | Actualitate ...

spynews.ro/.../decizie-istorica-arme-nucleare-in-roman...
7 hours ago - Cele 20 de arme nucleare ar urma să ajungă la baza militară de la Deveselu, unde se află instalat scutul anti-rachetă. Mutarea Statelor Unite ...

SUA mută arme nucleare din Turcia în România (EurActiv). Ministerul de Externe neagă

Publicat: (acum 8 ore) // Actualizat: (acum 6 ore) // Sursa: romaniatv.net

SUA a început mutarea în România a armelor nucleare pe care le deţine la baza Incirlik din Turcia, scrie site-ul EurActiv citând două surse independente. Este vorba de peste 20 de focoase nucleare, mai precizează site-ul. Ministerul român de Externe neagă informaţia.
Armele provin de la baza americană de la Incirlik (Turcia), scrie EurActiv, care aminteşte că, în timpul loviturii de stat eşuate din Turcia, curentul electric a fost tăiat în baza militară, iar avioanele staţionate au primit interdicţie de zbor, odată cu închiderea spaţiului aerian turc.
Acţiunea de mutare este foarte anevoioasă, atât tehnic, cât şi politic, dar survine ca urmare a răcirii relaţiilor dintre SUA şi Turcia, pe fondul tentativei de lovitură de stat de la Ankara. Atât Turcia, cât şi România sunt membre NATO.
"Nu e uşor să muţi peste 20 de focoase nucleare", a declarat o sursă citată de EurActiv.
Destinaţia focoaselor nucleare este baza de la Deveselu, care adăposteşte scutul antirachetă construit de SUA în România şi recent declarat operaţional. Construirea acestui obiectiv militar în România a răcit şi mai mult relaţiile dintre ţara noastră şi Rusia, care se vede ameninţată de rachetele instalate la Deveselu, în ciuda asigurărilor SUA că scutul este strict defensiv şi nu are componentă ofensivă.
Ministerul român de Externe neagă cu fermitate informaţia, la solicitarea EurActiv.
"Răspunzând solicitării dvs, Ministerul român al Afacerilor Externe neagă cu fermitate informaţiile la care faceţi referire", a arătat MAE în răspunsul către EurActiv.

Site-ul a solicitat poziţii şi din partea Turciei şi a Statelor Unite, dar încă nu a primit răspunsuri.
Un răspuns a mai primit EurActiv din partea NATO, care a precizat că este politica Alianţei să se asigure că toate componentele armamentului nuclear de pe teritoriul statelor sale membre să fie menţinute "în siguranţă şi în funcţiune".

Citeşte şi: NATO preia COMANDA SCUTULUI antirachetă de la Deveselu

Traian Băsescu: Nu cred că România trebuie să devină un teritoriu pe care să fie şi un arsenal nuclear
Traian Băsescu a afirmat, marţi, la Izvoru Mureşului, răspunzând unei întrebări privind informaţii despre o posibilă intenţie a SUA de a-şi muta arsenalul nuclear de la baza aeriană de la Incirlik, că România nu trebuie să devină un teritoriu pe care să fie şi un arsenal nuclear.
"În ceea ce mă priveşte, cred că România a făcut suficient pentru alianţa NATO şi pentru relaţia bilaterală bazată pe Parteneriatul Strategic pentru secolul XXI cu Statele Unite, găzduind scutul antirachetă de la Deveselu. Nu cred că teritoriul României trebuie să devină un teritoriu pe care să fie şi un arsenal nuclear. Este suficient că avem rachetele scutului antirachetă. Nu cred în primul rând că acest lucru ar spori relevanţa noastră din punct de vedere al importanţei în interiorul NATO, atâta timp cât relevanţa ne este garantată de existenţa scutului antirachetă", a spus fostul preşedinte Traian Băsescu, citat de news.ro.
Fostul preşedinte consideră că SUA şi Turcia vor găsi formula să menţină la Incirlik facilităţile nucleare care există în momentul de faţă, şi nu crede că "Turcia va ajunge să se îmbrăţişeze cu Rusia”.
"Este doar o manevră tactică, după părerea mea, a lui Erdogan. Într-un moment în care toată lumea îi cerea să respecte drepturile omului, s-a dus şi el în braţele unuia care nu îi cerea aşa ceva. Putin e mai generos cu aceste exigenţe, însă interesele Turciei sunt ombilical legate de Occident. Turcia nu s-a dezvoltat cu bani din Federaţia Rusă şi dezvoltarea Turciei, atât militar, prin transfer de tehnologie americană, cât şi economică, s-a făcut în relaţie cu Occidentul. Cred că este doar o supărare de moment, o enervare a preşedintelui Erdogan, care o să-i treacă şi când va realiza cel mai bine care sunt plusurile şi minusurile va constata că relaţia cu Occidentul rămâne soluţia temeinică pentru un popor de 80 de milioane, o ţară de 75 la 85 de milioane de locuitori”, a explicat Traian Băsescu.

38 de comentarii:

  1. A scris d-nul Ponta pe pagina oficială de facebook,că este falsă știrea. O publicație din Romania sub îndemnul altei țări a spus asta.
    https://www.facebook.com/victor.ponta/?fref=ts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În condițiile în care Rusia își dorește acces la baza de la Icirlik iar Erdogan se gândește la chestia asta, ce zici tu, își vor mai ține americanii armele nucleare acolo??!!

      http://www.antena3.ro/externe/rusia-nato-turcia-baza-militara-373066.html

      Ștergere
  2. Sigur că da! Asa vor masca ADEVARUL ! Că doar nu le-o filma si le va da la TV.

    RăspundețiȘtergere
  3. Si daca a scris Ponta pe facebook,ce?E cumva Dumnezeu si nu stim noi?

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul adevarat e doar la Dumnezeu,nu in parlament!!!Vreau sa verific o stire,gata intru pe pagina lui Ponta.....asta-i buna!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dl.Victor Ponta minte ca ar fii stire falsa cu armele nucleare,a iesit la inaintare pe posturi Tv sa linisteasca oamenii la indemnul americanilor ca Nato sa-si muta armamentul in liniste la noi in tara.Asa se lucreaza la noi pe sestache.

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca sunteti tare ! Aveti uneori asa o forta, doamna Maria , le spuneti ca iti vine sa zambesti sub mustata . Normal, cum sa stie prostimea adevarul , altfel am fugi toti de aici . Lor cine le va mai plati salariile speciale si pensiile ? Fac ceva diversiune de te baga in ceata , te linistesc ca totul e in ordine si doar cand vor vui bombele deasupra tarii, atunci stii ca sunt alea de la turci. La noi deseurile, la noi focoasele nucleare , la noi vor trimite si imigrantii in curand . Cam multi araboi se vad de la o vreme prin Bucuresti , prin metrou ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Mamaia o araboaica bine imbracata facea baie:

      ,,Scene rar întâlnite pe litoralul românesc. Obișnuiți cu fete cât mai puțin îmbracte, turiștii s-au uitat la o musulmancă în burkini ca la urs.'':


      http://www.b1.ro/stiri/monden/costumul-de-baie-musulman-in-premiera-la-mamaia-intr-o-mare-de-bikini-o-femeie-in-burkini-a-atras-toate-privirile-video-159330.html

      Ștergere
  7. Cititi , stirea cu mutatul armelor in Romania, este in toate ziarele din afara . La noi se ascunde, se musamalizeaza . Aberant ce se va intampla oameni buni :



    USA moves nuclear weapons from Incirlik Air Base in Turkey to Romania :

    http://www.keeptalkinggreece.com/2016/08/18/usa-moves-nuclear-weapons-from-incirlik-air-base-in-turkey-to-romania/

    CLAIM: U.S. Moving Nuclear Weapons From Turkey To Romania :

    http://www.breitbart.com/london/2016/08/18/claim-u-s-moving-nuclear-weapons-turkey-romania/

    http://sputniknews.com/military/20160818/1044385389/us-nuclear-weapons-turke-romania.html

    US MOVES ITS TACTICAL NUCLEAR WEAPONS FROM TURKEY :


    https://southfront.org/us-moves-its-tactical-nuclear-weapons-from-turkey/


    The United States began to export nuclear weapons from Turkey to base in Romania :


    http://true-news.info/the-united-states-began-to-export-nuclear-weapons-from-turkey-to-base-in-romania/

    http://www.pravdareport.com/news/world/asia/turkey/18-08-2016/135373-incirlik-0/



    Vor fugi oitele de la Deveselu in galop , dar si restul romanilor care nu vor sa crape sub bombe sau asediati ca in Siria .


    https://www.youtube.com/watch?v=OjEgFoyllu8

    https://www.facebook.com/MichaelSavageFanPage/posts/1806286002949371

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim pentru INFORMATII!
      Se va intampla ca DEVESELUL va fi ținta sigură a rusilor! Se va întampla ca se va adeveri articolul cu : DEVESELUL va disparea de pe fața Pământului.
      Din nefericire,aceasta se va întampla; asa ca , sa ne lase in pace cu minciunile lor.

      Ștergere
    2. Cand v -au murit Romani in Franta, sot -sotie cu copii nu era clar ca Romania trebuie sa raspunda? tot indirect ei uite na ! au trimis 50 si au preluat bombele din Turcia ....sa se joace cu noi alcaizii in frunte cu Rusia...

      Ștergere
  8. Stirea este falsa, confirmă din surse sigure, ROMÂNIA nu va accepta pe teritoriul sau arme nucleare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E nu mai spune ? Stirea e mai mult decat reala . Stii cate convoaie si tancuri americane trec zilnic prin Busteni, pe sosea ? Nu au placuta de identificare dar au steagul american pe uniforme , la brat . Oare ce or face , unde se duc , crezi ca vin in vizita in concediu ? Habar nu avem ce e la noi , mai cititi si alta presa , lasati ziaristii corupti care scriu la comanda pentru prostirea populatiei . Macar sa stiti de ce maine va fi ce va fi , acum aveti internet , folositi-l la adevarata informare , nu pentru Guta si Salam sau Ala de-i zice Miracle ( Minune) sa le monitorizati miscarile . Si fiti atenti la primii milionari care vor lasa Romania si vor pleca de aici , atunci e bai , e groasa rau . Vor inrola la noi si pe cei cu handicap , nu numai pensionarii de 102 ani .
      Ah, si era sa uit , Ucraina ar putea introduce legea marţială :

      http://www.ziuaconstanta.ro/stiri/externe/ucraina-ar-putea-introduce-legea-martiala-604045.html

      "În cazul în care situaţia escaladează în estul ţării şi în Crimeea, noi nu excludem posibilitatea introducerii legii marţiale şi o nouă mobilizare" militară, a declarat Poroşenko într-un discurs televizat din regiunea Lviv, în vestul ţării, scrie agerpres.ro

      Ștergere
  9. Inseamna ca aceasta era VESTEA trista si inspăimântătoarecu : ”A MAI RAMAS O LUNA DE ZILE!”
    O luna de zile s-a implinit ieri!

    RăspundețiȘtergere
  10. Neagu Djuvara, 100 de ani de viață . Cum va arata Romania in viitor :

    http://www.b1.ro/stiri/eveniment/neagu-djuvara-100-de-ani-de-viata-cum-sa-te-reprezinte-ponta-in-europa-are-o-figura-de-tatar-scopit-159305.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Stire de pe site , astazi , cu ce cumpara armata romana, 55 milioane euro pentru achizitia a 6 avioane fara pilot . Vremuri de pace, nu ? :

    http://www.resboiu.ro/licitatie-pentru-drone-tactice/

    RăspundețiȘtergere
  12. De asta intra oamenii in panica, aveti o previziune

    RăspundețiȘtergere
  13. Tocmai am auzit o stire la DIGI 24,precum că SUA,nu neagă si nici nu infirmă ca ar transfera ARME NUCLEARE din TURCIA in ROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este , exact , doamna Maria . Deci nu se asteptau sa aibe asa de repede un ecou in tara asta de 2 lei care suntem noi ptr. ei . Nu aveau inca minciuna coapta pentru a fi digerata . Ce e extrem de periculos, este modul alunecos, dual, al reprezentantilor nostri de a nega fara a aduce dovezi, argumente reale. Daca altii scriu ca a inceput transportul armelor , al arsenalului , adica toti sunt spioni care dezinformeaza, care vor sa ne bage in gura lupului, pardon , al rusului ?

      Ștergere
  14. deci ...? formularea asta inseamna a pace ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand faci baze militare pe teritoriul unei tari , cand aduci arsenal greu , asta se numeste pace ? Pana la Deveselu a fost pace , dupa construirea lui, cu aceasta baza , tot aratam pisica la rusi .
      NATO va fi o mare dezamagire pentru noi, sa speram ca rusii vor ,,intelege'' ca suntem expusi fortat de americani sa-i provocam .
      Romania o tara - paduche, se pune cu o mare putere ca Rusia .
      Stiti ce submarine au rusii ? Stiti ce avioane au, ce armament ? Stiti ce pregatire militara ?
      Ai nostri abia se misca printre birouri si isi pregatesc iesirile la pensie anticipat . Militar suntem zero .

      Ștergere
  15. stirea poate fi doar o varianta de lucru cu rol in razboiul ideologic,dar daca e coroborata cu viziunea cu dezmembrarea turciei atunci probabilitatea ca sua sa-si mute armele periculoase dintr-o zona de conflicte interne si razboi civil , creste spre certitudine cu atit mai mult cu cit ocuparea crimeii impune o repozitionare NATO-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Cei de facut, care este solutia, problema o avem, calculam si rezultatul final care este?! Trebuie sa ne facem provizii de razboi?! DA SAU NU?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu provizii, PASAPOARTE ! Cine pleaca primul e salvat , cine nu, va cere azil la unguri si va sta in tabara la gardul cu sarma . Ca sa fim acceptati de ei , ne vor santaja cu tinutul secuiesc , asa cum fac acum turcii cu UE.

      Ștergere
    2. Puneti mana si invatati ungureste , altfel veti auzi doar ”nem tudom roman”, adică ”nu știu românește”!

      Imi aduc aminte de anii de liceu de la Sighișoara, unde, în camera de internat, eram singurul român împreună cu 2 unguri și 25 de sași, care studiau la liceul ”Haltrich”, de limba germană.

      Cînd intram eu, românul, toți cei 25 de germani schimbau limba și vorbeau exclusiv românește. Bineînțeles că, dacă eram doar cu colegii maghiari, aceștia vorbeau exclusiv în limba maghiară.

      Ștergere
    3. Nu cumva , doamna Maria , Ponta va pleca din tara la inceperea razboiului , pentru ca imi aduc aminte ca ati scris ceva referitor la plecarea din Romania a lui Ponta ?!

      http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2016/05/victor-ponta-nu-pleca-asta-este-tara-ta.html

      Ștergere
    4. La unguri, glumesti dute tu daca te tin coaiele, fugiti ca lasi.

      Ștergere
  17. Cine paraseste tara pe timp de razboi, se inchid granitele plus de asta pe barbati ii va inrola sigur de urgenta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Care barbati 20,58 ca in tara asta nu prea mai sint doar pensionari,cleptocrati ,boeri comunisti si progeniturile lor degenerate inecate in alcool.aflati in faza de dezintegrare.Tara pare tocmai pregatita de distrugere ca la Sodoma si Gomora.

    RăspundețiȘtergere
  19. Care barbati 20,58 ca in tara asta nu prea mai sint doar pensionari,cleptocrati ,boeri comunisti si progeniturile lor degenerate inecate in alcool.aflati in faza de dezintegrare.Tara pare tocmai pregatita de distrugere ca la Sodoma si Gomora.
    Poate asa se pregateste terenul liber pentru Noul Ierusalim cu oameni noi si adevarati nu cu epavele comuniste care ne conduc acum.

    RăspundețiȘtergere
  20. Care barbati 20,58 ca in tara asta nu prea mai sint doar pensionari,cleptocrati ,boeri comunisti si progeniturile lor degenerate inecate in alcool.aflati in faza de dezintegrare.Tara pare tocmai pregatita de distrugere ca la Sodoma si Gomora.
    Poate asa se pregateste terenul liber pentru Noul Ierusalim cu oameni noi si adevarati nu cu epavele comuniste care ne conduc acum.

    RăspundețiȘtergere
  21. Anonim 20.13 spui ca se pregateste noul Ierusalim, te rog explica cum vor putea trai fiinte vii unde au explodat 20 de focoase nucleare













    Anonim 20.13 spui ca se prgateste noul Ierusalim, dar cum vor putea trai fiinte vii pe un teritoriu unde au explodat 20 focoase nucleare? Daca se intimpla asa ceva nu cumva acea previziune a Mariei cu pustiul din inima Europei e mai plauzibil decit orice altceva? Americanii sunt o mare plaga pe pamint,unde ajung ei e numai moarte,ura,dezbinare.Rusii si ei la fel dar ei au un dezavantaj cu ,,CELE 20 DE FETITE,, sunt bagate practic in fundul lor. Daca ,,fetitele,,explodeaza radiatiile ajung la ei nu la americani, colegii lor de crime si genocid. Din tevatura asta ne poate scapa doua supraputeri DUMNEZEU sau extraterestrii. DOAMNE ajuta si pazeste pe poporul tau!





    A

    RăspundețiȘtergere
  22. ” Nu mai durează mult !
    Doar o lună de zile!
    Atât mai durează: doar o lună de zile!”
    Avand in vedere ca a trecut o luna de zile pana cand trebuia sa se implineasca mesajul pe 16-17 August, eu cred ca este strans legat de nasterea Pruncei Sapte care se va intampla tot in aceeasi perioada de 16-17 cand va fii Sfintele Pasti,si exact cu trei zile inainte,nu credeti ca se potriveste perfect in corcondanta cu mesajul Dvs? Cred ca timpul lui Sapte se apropie..Sfintele Pasti pica in 2017 ,16-17-18 Aprilie..Peste 9 luni de zile vom auzi de nasterea Pruncei in jur de 16-17. Pacat ca nu v-ati dat seama dar chiar a si fost un semn pe cer in perioada de 16-17..Sfanta Treime
    PASTI 2017 Aprilie
    16 D (Vecernia Învierii)
    (†) Învierea Domnului (Sf. Paști); Ap. Fapte I, 1-8; Ev. Ioan I,
    17 L (†) A doua zi de Paști (Mărturia lui Ioan Botezătorul); Sf. Mc. Simeon, Ep. Persiei; Sf. Acachie, Ep. Melitinei
    18 M (†) A treia zi de Paști (Drumul spre Emaus); Sf. Cuv. Ioan, ucenicul Sf. Grigorie Decapolitul; Sf. Ier. Cosma, Ep. Calcedonului; Sf. Mc Ioan din Ianina

    RăspundețiȘtergere
  23. solutia poate sa fie mai simpla,inchiriati pensiune din Ardeal si scapati si de rusi si de cutremur,unde Iohannis cu matusa sa Merkal au sa-si apere casele si investitiile.Oicum nu o sa dureze mult ,doar in cazul cind terenul va fi radioactiv varianta avuta in vedere de rusii cu robotul lor Si nordul olteniei si tot arcul carpatilor vor fi mai sigure.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  24. dupa parerea mea la un razboi rusia-nato,romania ar fi atacata mai mult ca pretext pentru republica moldova sau ca diversiune pentru atacul principal care trebue sa fie contra celei mai dezvoltate tari din ue-germania,care se face ca si tatarii la 1241 pe directiile cele mai scurte[atuci era si transilvania pe ruta dar obiectivul era ungaria]pentru germania ar pierde timp in romania,cea mai scurta ruta ar fi prin nord si prin cimpia panoica-ungaria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  25. dar deveselu ar fi logic sa fie atacat printre primele din punct de vedere tactic deoarece face parte din sistemul de interceptie al rachetelor cu raza lunga de actiune-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. rectific la17,19 si istoricii au facut mult gresala asta,la 1241 nu erau tatari ci mongolii lui ginging seng-cel mai intins imperiu,mai mare si decit cel roman.Mongolii au atacat pe cel putin trei direcii ungaria printre care si prin sudul transilvaniei brasov -sibiu si pe valea tirnavei mari fortind trecatorile din carpati aparate de secui=granicerii europei asezati in carpatii orientali[la origini avari] conform dictionarului englez-craciun

    RăspundețiȘtergere
  27. http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/10/romania-va-fi-implicata-activ-in.html

    RăspundețiȘtergere