vineri, 19 august 2016

COD ROȘU DEVESELU ! ???

                                             Noapte de 18 -19 August 2016,ora 0,35 !

                                                 Dragii mei, 

În altă Țară, oameni care au astfel de previziuni, oameni care au un astfel de DAR dumnezeiesc,sunt căutate de Autoritati pentru a colabora.
La noi însă, orgoliiile si mândria sunt la mare înălțime.
Eu m-am oferit GRATIS, ca sa le dau astfel de Informatii Autoritatilor in drept.Dar nimeni nu a dat niciun semn, ca ar dori o cât de mică colaborare.
Drept consecință,voi continua sa scriu pe BLOG, tot ceea ce urmeaza a se intampla.
Iata dragilor o convorbire dintre două glasiuri distincte intre ele, in timp ce eu scriam la articolul anterior.
Citez:
                      ” Deveselu !
             Să-i dau acel Cod rosu ? 
Alt glas spune:
                Nu ! Eu nu i-l dau pe acela !
Dar primul glas spune:
              Da!”
Clipă în care, văd înspre Sud un Cer de noapte, iar jos pe Pământ ,văd o persona care se apleaca si trage cu mâna sa , ceva de jos în sus; ceva ca un fitil, sau ca un buton . 
În aceasta clipă dragii mei, s-a declansat o Explozie puternică, încât Pământul ,arăta precum un vulcan în clocot.


                                Image result for duhul sfant
  .
De deasupra Exploziei declansate de acea mână criminală,Își ia zborul un imaculat Porumbel alb, adică, DUHUL CEL PREA SFÂNT.
Până la momentul Exploziei,DUHUL SFÂNT statuse deasupra pământului,acolo la DEVESELU.
Dragii mei, sa nu uitam ca eu am mai scris despre DEVESELU.
Iata: 

DEVESELU VA DISPĂREA DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI !!! CRUCEA ...

https://plus.google.com/.../Q4ighMerU8h
May 15, 2016 - DEVESELU VA DISPĂREA DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI !!! CRUCEA LUI HRISTOS , CU DEVESELU ! DEVESELU VA DISPĂREA DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI !

Dragii mei, trebuie sa fiti ferm convinsi că, DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,ocrotesc ROMÂNIA.
Sa ramanem plini de CREDINȚĂ si de DRAGOSTE , iar NĂDEJDEA sa ne-o punem numai în DUMNEZEU si niciodata in oameni.
                              Cu dragoste,Maria. 

41 de comentarii:

  1. D-nă Maria,mă sperie acest previziuni ale d-voastră.Până la urmă în acest război,ne vor salva extretereștrii?
    Vă sun sincer,îmi este frică,groază de ce s-ar putea întâmpla.
    După acest război,ce se va întampla,nu știți?
    Aștept răspunsul d-voastră.
    Vă mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Întareste-te in CREDINȚĂ, si nu ai de ce sa te temi !
      Lasa toate in grija DOMNULUI si a MAICII DOMNULUI, si vei fi bine. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Vă mulțumesc de răspuns...cred că aveam nevoie de asta.
      Încerc,deși știu că păcătuiesc zilnic,și zilnic Dumnezeu mă iartă! Încă o dată...mulțumesc!

      Ștergere
    3. De la FAȚA LUI DUMNEZEU nu avem unde sa fugim. Asadar,ne punem toata NADEJDEA in EL si-n MAICA DOMNULUI.

      Ștergere
    4. Anonim 19 aug 01.51 nu aveti de ce să vă speriat că de murit oricum murim,nu doar Deveselu o sa dispară de pe hartă,vor urma si alte localitati.Am vazut un reportaj făcut in Deveselu si nu mi-a venit să cred ce aberatii spuneau locuitorii de acolo ca-i asteaptă pe americani să vină că le măresc si lor pensiile,le asfaltează strazile si o sa le fie mai bine.Vă dati seama ce minciuni li s-au spus din partea autoritătilor si a Primarului de acolo,incît au crezut tot?Ei nici măcar nu stiu că se află pe un butoi cu pulbere si au zilele numărate,asa cum le vom avea și noi pentru că numărătoarea inversă a inceput.Amintiti-vă de bieții oameni din Pungesti cum au iesit in stradă să se opună extragerii gazelor de șist si erau bătuti cu bîtele de anumite găști, care erau PRO.Primarii din toate localitatile au fost instruiti să mintă populatia si să facă jocul celor de afară pt că sint niste trădători de țară si de neam.Nu au credintă,nu au mamă,nu au tată după ei POTOPUL.

      Ștergere
    5. D-na Maria prin bunătatea dvs incercati să ne incurajati să ne rugam la Maica Domnului si la Bunul Dumnezeu,dar pînă cind credeti că ne mai poate ierta si apăra?Zilnic se petrec atîtea rele si ne simtim neputinciosi că nu avem puterea sa schimbam nimic la nivel înalt,pentru că sintem prea mici.Ne rămîne doar să ne rugăm,dar oare rugile ne mai sînt ascultate?

      Ștergere
  2. Da,e adevărat,n-avem unde sa fugim,din fata Domnului,si daca El asa vrea ,nici un fir de par de pe cap,nu poate să ne cadă,fara voia Lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci pt asta a mai ramas o luna

    RăspundețiȘtergere
  4. Stimata doamna nu aveti de ce va teme toate au timpul lor si nimic nu e intamplator , noi trebuie doar sa fim atenti la semne si sa ne dam seama care e misiunea noastra

    RăspundețiȘtergere
  5. Inseamna ca vor declansa..«accidental» ceva nuclear si pt a nu panica lumeaa...vor spune ca nu e nimic grav...ca de obicei...ne va afecta in taccere

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu inclin sa cred ca cineva,undeva ia in consideratie ceea ce spuneti.Daca nu de la noi,atunci de afara.Sint multe servicii secrete si informatori care analizeaza tot.Si nu gresesc daca nu considera avertizarile scrise pe blog.
    Ati vazut daca s-au luat masuri cum trebuie la Cluj, nu s-a intimplat nimic rau?
    Chestia cu Deveselu e tragica!Poate or citi cei de la US Embassy...Dar nu stiu ce vor face.Sa vedem ce s-o nai intimpla.Voia Domnului!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum trebuiau manifestatii in Piata Universitatii , macar imaginile erau preluate ziarele din afara , insa doar vorbe rastalmacite se dau pe stiri .
      De ce nu intreaba nicio televiziune de la noi ce este cu convoiul de pe autostrada , ce transporta si unde duce ceea ce este asa bine pazit ????

      Ștergere
  7. Buna ziua d-na Maria. Am citit mai multe bloguri de ale dvs si ce vreti sa spuneti este ca Romania e in pericol?

    RăspundețiȘtergere
  8. Exact ce ati spus dvs doamna Maria.
    Atat de grav va fii pentru Romania explozia.
    În cazul unei ipotetice explozii a bombelor nucleare în zona Deveselu, consecințele ar putea fi dezastroase pentru România.
    http://ro.sputnik.md/analytics/20160818/8643653.html
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  9. Doar bunul Dumnezeu ne poate scapa de toate relele in care intram fara voia noastra .

    Faptul ca romanii nu sunt nationalisti, a permis intrarea pe teritoriul nostru a acestor baze de la Deveselu, Kogalniceanu - baze permanente . Altfel le-ar fi facut la unguri , la Orban .

    Potrivit Comandamentului SUA in Europa, in acest moment in Romania se afla circa 620 de militari americani: circa 160 de soldati implicati in misiuni de antrenament in sustinerea Operation Atlantic Resolve; 260 de puscasi marini in cadrul operatiunilor din Black Sea Rotational Force; 200 de membri ai fortelor aeriene americane.

    Observati si harta interactiva cu restul operatiunilor americane de pe teritoriul nostru :

    http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20257414-harta-interactiva-prezenta-militara-americana-romania-cati-soldati-armament-trimis-sua-pentru-asigura-securitatea-romaniei-fata-amenintarile-rusiei.htm

    Urmeaza doua centre NATO in Garnizoana Bucuresti.

    Parlamentul Romaniei a aprobat o solicitare a presedintelui Klaus Iohannis privind aprobarea infiintarii Unitatii de Integrare a Fortelor NATO, sub denumirea NATO Force Integration Unit (NFIU), si a Comandamentului Multinational de Divizie, cu indicative de unitate militara, pe teritoriul Romaniei, in Garnizoana Bucuresti.


    Stiati ca ?


    Centrul de excelenta NATO in domeniul HUMINT (intelligence militar) de la Oradea functioneaza sub directa coordonare a Comandamentului Militar NATO si al Comandamentului Strategic Aliat pentru Transformare (SACT). ( Uitati-va e harta ! ) Tara noastra e cartografiata de ei metru cu metru .

    Directorul adjunct al Centrului este american. Aici sunt instruiti spionii militari ai fortelor NATO.


    Deci noi ,,gazduim'' , adica permitem spionajul american pe teritoriul nostru . Foarte tare ! Pai si de ce nu am permite si focoasele de la turci ?


    RăspundețiȘtergere
  10. NE FACEM PROVIZII DE RAZBOI, DA SAU NU?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gandeste cu capul , nu cu burta ! Pasapoarte , omule ca sa o stergi in caz de razboi , ce aprovizionare . Ia lista cu neamurile plecate din tara si mai suna-i din cand in cand sa le spui ca ti-e dor de ei .

      Ștergere
    2. Te gandesti, cand ai copii, pasapoarte niciodata nu voi pleca din tara asta, de sunat nu am pe cine atata timp cat ei nu vor sa stie de mine.

      Ștergere
  11. Si pentru ce credeti ca se va intrerupe circulatia ? Oare ce transporta atat de secret si despre ce gabarit e vorba ? Ghiciti singuri despre ce convoi de 5 zile se mentioneaza mai jos :

    ,,Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale îi informează, vineri, pe conducătorii auto că un transport agabaritic va pleca din zona Litoralului şi circulaţia va fi întreruptă temporar şi local între Vama Veche - Pod nou Agigea - A2 - Drajna - Călăraşi, până miercuri, 24.08.2016.

    Traseul este: DN39: Vama Veche PTF ÷ 23August ÷ Tuzla ÷ Int. (DN39 cu DN39A); DN39A: Int. (DN39 cu DN39A) ÷ Int. (DN39A cu Drum local); Drum local: Int. (DN 39A cu Drum local) ÷ Pod nou ÷ Int. (Drum local cu A4); A4: Int. (Drum local cu A4) ÷ Int. (A4 cu A2); A2: Int. (A4 cu A2) ÷ Int .(A2 cu DN21, Drajna); DN21: Int. (A2 cu DN21, Drajna) ÷ limita municipiu Călăraşi.

    "Convoiul va fi însoţit, conform prevederilor Autorizaţiei Speciale de Transport (AST), de două vehicule autorizate şi de un echipaj al Poliţiei Rutiere.
    Transportul se va desfăşura etapizat, cu întreruperea temporară şi locală a circulaţiei rutiere.
    Detalii privind desfăşurarea transportului (perioade şi sectoare restricţionate) se pot obţine de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA, la numerele de telefon: 021/9360; 021/264.33.33; 021/264.33.34", se mai spune în comunicatul CNADNR.''

    http://www.antena3.ro/economic/auto/cnadnr-circulatie-intrerupta-timp-de-cateva-zile-pe-litoral-si-autostrada-soarelui-373175.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le vor aduce in secret.Grav

      Ștergere
    2. Mint autoritățile române? Un site respectat din Israel continuă să susțină că americanii mută arme nucleare "în grabă" în România. Motivul pentru care ar fi luat această decizie

      http://www.activenews.ro/stiri-politic/Mint-autoritatile-romane-Un-site-respectat-din-Israel-continua-sa-sustina-ca-americanii-muta-arme-nucleare-in-graba-in-Romania.-Motivul-pentru-care-ar-fi-luat-aceasta-decizie-135908

      Ștergere
    3. Aduc focoasele pe mare la baza de la kogalniceanu si apoi la Deveselu . De asta e convoiul de pe autostrada ;

      http://www.antena3.ro/economic/auto/cnadnr-circulatie-intrerupta-timp-de-cateva-zile-pe-litoral-si-autostrada-soarelui-373175.html

      Ștergere
  12. Razboiul bate la usa...vai de noi

    RăspundețiȘtergere

  13. Putin a spus la ONU ca Rusia considera incalcat Tratatul ABM - al rachetelor antibalistice, semnat intre Gorbaciov si Reagan , deoarece rachetele interceptoare din Romania pot fi inlocuite in cateva minute cu rachete de croaziera echipate cu arme nucleare tactice care pot lovi tinte la peste 1000 de km in interiorul Rusiei.
    Adica Rusia are acum un motiv extrem de credibil sa considere Deveselu un pericol major ptr. securitatea ei nationala si sa-si reconfigureze arsenalul nuclear .
    Deci revenim la situatia Hrusciov- Kennedy cand toata lumea era cu degetul pe butonul rosu , insa acum avem in plus un actor misterios numit - Statul Islamic, care tot timpul acapareaza arme americane ,,din intamplare'' ....
    Scenariul seamna cu un meci de fotbal jucat pe un teren plin de mine . Cine castiga ? Doar cei care vand fotbalisti si cei care vand mine .
    Concluzie : lumea este condusa de bolnavi psihici , de dihanii sataniste - bancherii si fabricantii de arme .
    Acum ati inteles ?



    S.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lumea este condusa de CONTAMINATI...aici este problema.

      Ștergere
    2. Din când în când am vise premonitorii...și acum 6 luni am visat că un stol de avioane survolat cerul și din ele cădea un praf galben...și era un vuiet asurzitor..și aveam un sentiment de groază...nu știu ce înseamnă.

      Ștergere
    3. Anonim 19 august 2016, 22:40, daca ai cumva stari frica, teama, impresia de situatie fara iesire... elimina acestea, nu le lasa sa existe. Orice stare rea nu este decat o iluzie.

      Ștergere
  14. Mint autoritățile române?

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Mint-autoritatile-romane-Un-site-respectat-din-Israel-continua-sa-sustina-ca-americanii-muta-arme-nucleare-in-graba-in-Romania.-Motivul-pentru-care-ar-fi-luat-aceasta-decizie-135908

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu putintimp in urma, pe un post demteleviziune turcesc a spus ca rusia va folosi baza de la icirlik pentru a ataca siria.deci e clar ca nu vor putea folosi aceeasi baza rusii alaturi de americani...pleaca americanii si vin rusii..americanii unde isi duc traistile cu bombe ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La oitele de la Deveselu . Aia saracii cred ca le vin ajutoare de la americani .

      Ștergere
    2. Transport agabaritic ?

      http://www.antena3.ro/economic/auto/cnadnr-circulatie-intrerupta-timp-de-cateva-zile-pe-litoral-si-autostrada-soarelui-373175.html

      Ștergere
  16. Excelent punct de vedere al lui victor Ponta privind plecarea simultana in concediu a lui Ciolos si a lui Klaus , dar si lipsa de pozitie a tarii in ceea ce priveste mutarea armelor nucleare in Romania .
    Cititi, situatia nu e clara , iar Romania risca sa fie implicata intre marile puteri SUA si Rusia .


    http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-se-implica-i-cere-masuri-rapide-e-de-viata-si-de-moarte_1147844.html


    Vara nu dorm marile puteri. La noi se doarme sau sunt în concediu.

    "Aşteptam de ieri un punct de vedere clar al preşedintelui şi al premierului că nu există arme nucleare şi că nu se pune problemaa''.


    Vor să ne împingă într-o zonă de conflict între marile puteri. România a dat semnale de lipsă totală de leadership.

    RăspundețiȘtergere
  17. Sfantul Vasile cel Mare - LEUL LUI HRISTOS


    http://blogortodox.blogspot.ro/2014/01/sfantul-vasile-cel-mare-leul-lui.html


    Vizionare placuta !


    S.

    RăspundețiȘtergere
  18. Padre Pio


    http://www.4shared.com/video/aull-pON/Padre_Pio_1.html



    http://www.4shared.com/video/KRA1F4YV/Padre_Pio_2.html



    http://www.4shared.com/video/ZFTxBI7o/Padre_Pio_3.html



    Download 4shared

    Partea 1 - 50 min

    Partea 2 - 50 min

    Partea 3 - 56 min


    Vizionare placuta celor care nu l-au vazut inca !


    S.

    RăspundețiȘtergere
  19. Focoasele nucleare sunt 20 bombe de aviatie care se pot transporta si intr-un camion de 20t insotit de paza militara.
    Problema este ca la Deveselu nu mai este aeroport militar ci baza de rachete si nu poate folosi aceste bombe de aviatie.
    Acestea ar trebuii duse intr-un aeroport militar de unde pot decola avioane de bombardement strategic, daca le-ar duce la Deveselu, rusii ar impusca doi iepuri, ar distruge baza si ar distruge si bombele, ori nu cred ca amaericanii nu sunt constienti de aceasta.
    Cert este ca Turcia nu mai este sigura si tot mai mult din aliat devine un posibil inamic.
    Ministrul turc de externe a anuntat ca Turcia doreste sa initieze programe de innarmare cu Federatia Rusa.
    Pe de alta parte, Rusia, dupa vizita lui Erdogan, a pornit o campanie antiucrainiana care seamana foarte mult cu ce au facut germani ca sa justifice atacarea Poloniei, la 1 septembrie 1939.
    Eu cred ca cu Deveselu sau nu, cu NATO sau nu, Rusia actuala, a lui Putin, doreste sa reinvie imperiul tarist si sa devina o noua putere militara care sa controleze lumea impreuna cu China.
    Om trai si om vedea, numai Dumnezeu stie ce va mai fi, dar pacea va deveni o amintire.

    RăspundețiȘtergere
  20. Rusia in pragul unui razboi nuclear.Oficiali americani:"Rusii vor lansa prima lovitura".
    http://www.alternativenews.ro/2016/08/rusia-in-pragul-unui-razboi-nuclear-oficiali-americani-rusii-vor-lansa-prima-lovitura.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Plan rosu de urgenta dupa explozia de la Navodari, a explodat un rezervor cu azot. Bineinteles ca nu spun nimic cum ca ar fi grav sau risc de poluare

    RăspundețiȘtergere
  22. http://www.realitatea.net/explozie-urmata-de-incendiu-la-rafinaria-petromidia-din-navodari-plan-rosu-de-interventie-4-raniti_1973263.html

    RăspundețiȘtergere
  23. Posibil sa fie facut intentionat, sa nu mai aglomereze lumea strada pe care sunt transportate rachetele sau ce sunt alea...sa se sperie lumea de aerul poluat si sa nu mai treaca prin acea zona

    RăspundețiȘtergere
  24. Le duc la baza Kogalniceanu???

    RăspundețiȘtergere