marți, 30 august 2016

ATAC TERORIST ??? SUFERINȚA VINE PE INTERIOR !

                                                 
                                                   29 August 2016,ora 15,38 !

                                                   Dragii mei,

În aceasta după amiaza, in timp ce doar ma odihneam putin, aud un glas care spune ceva despre conducte intregi.
Glasul spunea asa dragilor:

               ”Hai sa vedem, ce s-a mai întamplat. 
             Conducte intregi .....!
Clipă în care, văd înspre Sud-Est circa 3  sau chiar 4 conducte mari, învelite în poliestiren peste care venea o ploaie de pietre de bolovani.
 
              Image result for conducte...

Astfel de conducte vedeam, dragii mei. Erau functionale,erau semi ingropate în Pământ ,doar la partea de jos erau puțin prinse în pământ, si erau învelite in folie ca de solarii.
Dragilor, asa precum din mitralieră curg gloantele cu viteza, tot la fel, venea si ploaia de pietre, de parca o mie de oameni nevazuti ar fi aruncat în conducte in acelasi timp.
Aud din nou un alt glas, care vine cu o completare:
                     Suferința ! 
               Marea suferință, vine pe interior !”
Pietrele nu cadeau de sus, ci veneau ca o rafală din lateral.
As putea spune ca, erau adevărati bolovani de râu.
Dragii mei, eu nu stiu ce as mai putea spune. Nu cunosc ce fel de conducte, si ce ar putea trece prin ele, ca sa ne provoace noua oamenilor o asa mare suferință.
Probabil ca e ceva toxic ce trece prin ele, si care se vor sparge, sau chiar o mână criminală le va sparge, si tot ceea ce trece  prin interiorul lor, se va răspândi în atmosfera.
Dragii mei, nu ne rămâne decât să ne întărim în Credință, împlinind cele 10 Porunci dumnezeiesti, și sa ne rugăm la BUNUL DUMNEZEU si la MĂICUȚA DOMNULUI ,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca cu MILA si cu DRAGOSTEA SA,AMIN!  
                             Cu dragoste,Maria. 
                   

17 comentarii:

  1. isis a promis atac terorist in Rusia. Sa fie vb despre conductele cu gazul rusesc inspre Europa? Deci, ramanem fara gaz, paralizati o perioada = suferinta mare? Mai ales inainte de iarna! Practic RO nu trebuie sa sufere,avem resurse (teoretic) Sau sa fie vb despre alt gaz sau altceva ce trece prin conducte si...suferim cu totii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Indiferent ce ar trece prin conductele respective, spargerea lor ar aduce suferinta oamenilor. Acum toate utilitatile de care suntem dependenti vin prin conducte .Si conductele de apa de ar fi sparte am face fata foarte greu situatiei, daca mergem cu gandul mai departe la gaze,deseuri de tot felul, deja devine infricosator.

      Ștergere
    2. Habar n-ai ce spui,Romania nu mai are nici-o resursa,toate au fost vandute pe doi lei si comisioane uriase austriecilor si jidanilor iudeo-masoni si khazari!!!!

      Ștergere
  2. Doamne fereste de o asa nenorocire si noi avem asa conducte pe teritoriu tarii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Meeeu ii spun sotului eu vreau o casa si cu comanda manuala ca pe vremuri sa nu mai depindem de facturi, cea mai buna solutie pentru viitor. Ma simt asa bine fara frigider, televizor, masina de spalat telefon fix mobila multa aragaz pe gaz, gaze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea ai mare dreptate,vom fi salvati numai daca vom renunța la confort si ne vom întoarce la natură si la Dumnezeu. Oare cită lume e dispusă să facă acest lucru in ziua de azi?DS

      Ștergere
    2. DS ar fi bine sa fie asa, insa si cerintele si pretentiile din partea societatii pentru individ ar trebui sa fie minime, ca pe vremuri... altfel este imposibil. Doar daca te retragi din societate si traiesti undeva din ceea ce produci... (daca se poate fara carne, caci nu e bine sa facem crime)...

      Ștergere
    3. Eu cred că nu e imposibil,dar sint foarte puțini aceea care vor renunța la carne,la confortul lor,la internet sau tel.DS

      Ștergere
  4. In Siria teroristii i.s.i.s. folosesc civili ca si sclavi in apropierea rafinariilor bombardate la care s-au racordat pana la cel mai apropiat drum accesibil.rafinariile nefiind functionale au improvizat mici rafinarii pe marginea drumului si rafineaza titeiul exact in aceladi mad cum facem noi tuica sau palinca.civilii sunt exploatati in cel mai oribil mod.sunt plini de titei din cap pana in picioare(negri).sunt folositi chiar si copii.de multe ori se produc explozii.multi mor din cauza intoxicatiilor.poate ca acestia se vor razvrati.dar nu vor putea lupta impotriva ticalosilor decat cu pietrele.e semn ca nimeni nu ii va ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cer mii de scuze ca am uitat numele celui ce detinea 6 combinate,si este cercetat de DNA in acest moment.Poate ma ajutati daca stiti,acest parvenit consuma trei sferturi din cantitatea de gaz metan al tarii cu aceste combinate ale sale.De cind au fost inchise tara acum este pe plus din propia productie.V-o spun din sursa siguara (pers.din securitate),daca v-om fi afectati de lipsa gazului rusesc nu o sa fie un colaps total.Pe conducte mai vin si alte chestii murdare ce otraveste pamintul si implicit tot ce este viata.

    RăspundețiȘtergere
  6. atac din interior, in Germania se va produce.

    RăspundețiȘtergere
  7. Probabil focoasele de la turci pe care le avem noi acum sunt ascunse in acest tip de conducte .

    Fiind de natura nucleara, va fi prapad . Pacat ca prostimea nu stie nimic si ca suntem mintiti pe fata . Pacat ca habar nu avem maine daca explodeaza ceva ce anume a explodat .

    Acum un an , apareau informatii despre trenul încărcat cu blindate şi tancuri americane, la Medgidia

    http://adevarul.ro/locale/constanta/foto-trenul-tancuri-blindate-americane-ajuns-medgidia-tehnica-razboi-destinatie-baza-mihail-kogalniceanu-1_5503e793448e03c0fd8aa800/index.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 30 aug 14:18 eu am mai spus că ne aflăm pe un butoi cu pulbere de cind am intrat in NATO,dar unele persoane nu au înteles nimic si m-au acuzat că sint de partea rusilor.Nimic mai fals,nu sint de partea nimănui,vreau doar să fim o țară independentă,stăpînă pe destinele si pe bogatiile ei.Slavă Domnului această țară a fost binecuvintată de Dumnezeu cu tot ce e mai frumos,avem mare,deltă,podiș,cîmpie,munte,ape termale, minerale,petrol,gaze,pămint roditor,peisaje de vis, dar din păcate nu sîntem capabili să ne gestionăm singuri tot ce avem.Așteptăm tot timpul să vină cineva să ne facă treaba, dar nu realizăm ca cei care vin aici,vin cu un scop ascuns.DS

      Ștergere
  8. Pot fi si conducte de apa. Cu ceva timp in urma au fost amenintari din partea ISIS cum ca vor otravi apa potabila din turcia .

    RăspundețiȘtergere
  9. D-na Maria astazi a fost atac terorist in Filipine.DS

    RăspundețiȘtergere