joi, 18 august 2016

ADEVARUL DUHULUI SFANT !


                                Image result for DUHUL SFANT                       

                                                             Dragii mei, 

Iata că se vede si luminița de la capătul Tunelului.
CARTEA numita de Dumnezeu, ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT, primul volum al acestei Cărti a Duhului Sfant, a plecat spre Editură  deja.
Acest prim volum scris de mine sub insuflarea Duhului Sfant, cu ajutorul vostru de nepretuit, va vedea lumina tiparului  si va fi gata in luna August. 
Abia astept s-o țin în mâini!  Este prima CARTE a mea care a fost posibila sa iese de sub tipar ,numai cu ajutorul vostru.
Sunt tare ,tare fericita, și nu am cuvinte de multumire pentru ajutorul vostru, al celor care ati donat fiecare după putere,pentru zidirea CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, pentru ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT.
Pentru voi toti, cei care ati donat pentru zidirea Cuvântului  Lui Dumnezeu,pentru ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT,CARTEA  o veti primi GRATIS, împreună cu multumirile din inima,precum si cu toate gândurile frumoase ,împletite cu Rugaciunile mele către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,pentru fiecare dintre voi si nu numai.
Multumiri,multumiri,multumiri din toata inima ,si ma rog la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa vă binecuvinteze cu mila si cu Darul Său, pentru DARUL vostru pe care mi l-ati dăruit din toata inima voastra, pentru zidirea CUVÂNTULUI,pentru zidirea ADEVĂRULUI adevărat.
CONTUL  la Raiffeisen Bank rămâne deschis , pentru viitoarele volume ale ADEVĂRULUI  DUHULUI  SFÂNT, în care puteți depune în continuare,si pentru care vă multumesc din suflet,  dar si inima si sufletul meu rămân deschise pentru voi toti Prietenii de suflet si nu numai.
Iată:

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

                  Cu toata dragostea sufleteasca si cu toata pretuirea, pentru voi Prietenii de suflet, 
                                                   Maria Ghiorghiu.

18 comentarii:

  1. o sa crape batuca in ei de invidie in unii din astia cu palton care s-au specializati in diversiuni contra celor de pe blog care dupa mintea lor indoctrinata ar vorbi prea liber-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Craciun si acum-vara-poarta palton?esti obsedat sau ce ai?sibianule ma faci de cacao!!!

      Ștergere
    2. Doar sibieni sunteti pe aici?

      Ștergere
    3. E,nu numai sibieni,cu siguranta sunt din toata tara si nu numai,eu va iubesc pe toti indiferent de unde sunteti,o seara linistita!

      Ștergere
    4. Dar craciun asta cred ca e diversionist,cred ca el e ala cu palton vara si face pe nisnaiul,sa-ti intre bine in urechi craciun ca pe mine nu ma duci(pacalesti)klar!!!

      Ștergere
  2. De unde se poate cumpara cartea?

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria , iti intoarcem gindurile frumoase ,suntem tare bucurosi ca te avem ,ca Duhul Cel Sfint te a ales pe tine ,esti comoara poporului roman...esti Maria noastra de Jos , si cu voia Celui de Sus am sa citesc cartile pe care le vei publica..sanatate si putere sa poti duce tot ce ti se da...cu drag te imbratisez..felicia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine sunt cei 144.000 de aleşi din “Apocalipsa lui Ioan”? Fiinţe supranaturale sau oameni? Ei vor înfrunta armata Satanei, iar în final vor ajunge în paradis, pe Muntele Sion…

    144=12×12
    144000=12×12000

    http://www.lovendal.ro/wp52/cine-sunt-cei-144-000-de-alesi-din-apocalipsa-lui-ioan-fiinte-supranaturale-sau-oameni-ei-vor-infrunta-armata-satanei-iar-in-final-vor-ajunge-in-paradis-pe-muntele-sion/

    RăspundețiȘtergere
  5. ATENTIE! Ceva ceea ce nu veti crede!
    CERN video appears to be mock of real Satanic Sacrifice Shiva https://www.youtube.com/watch?v=TEXT1FzIrkw

    Securitatea CERN, compromisă după difuzarea unei înregistrări video, arată mai multe persoane îmbrăcate în sutane negre, cu capetele ascunse sub glugi, care participă la un ritual în fața unei statui a zeiței Shiva în curtea privată a CERN, sacrificînd cu cuțitul o femeie tînără, situat la granița franco-elvețiană, nu departe de Geneva.
    http://www.agerpres.ro/externe/2016/08/18/securitatea-cern-compromisa-dupa-difuzarea-unei-inregistrari-video-07-35-09

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aceia sunt niste nebuni din videoul acela, nu au nimic in comun cu Shiva si nici nu vor avea vreodata.

      Ștergere
  6. Ce vor sa faca , doamna Maria , or sa mute astia armele de razboi in Romania ? Chiar conducatori alienati avem de ne baga in razboiul altora ? Ni s-a urat cu saracia noastra si cu pacea si vrem ca aici sa fie ca in Siria? Suntem aburiti cu stiri de tot felul , realitatea care este ?


    http://www.stiripesurse.ro/-romania-intra-in-razboi---se-pregate--te-o-reac--ie-a-rusiei--ipoteza-unui-fost-premier_1147652.html

    RăspundețiȘtergere
  7. 'klar' ora 22.00 dupa alfabet puteai spune si davai ceas,davai palton,de la nistru pin 'la don-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Ja,ja,a fost greu cu der,di,das,dar mai greu cu davai ceas.Davai ceas,davai palton,de la Nistru pana la Donau(dunarea)

    RăspundețiȘtergere
  9. Tara arde si ai nostrii ca brazii (Klaus si Colos)au plecat putin in concediu!

    RăspundețiȘtergere
  10. Asa e avem presedinte la termen redus la servici ,vacante dese si case cit mai multe,bugetar curat.Curat Murdar vorba lui nea Iancu.

    RăspundețiȘtergere