vineri, 1 iulie 2016

ROMÂNIA VA SĂRI ÎN AER , SPUNEA SUFLETUL MĂTUSII MELE !

                        Noapte de 23 -24 Iunie 2016,ora 5,12 zori de zi !

                                                                               Dragii mei, 

Scriam in 18 iunie 2016, un articol cu titlul:                            

ROMÂNIA VA SĂRI ÎN AER ??? POSTURILE DE RADIO , VOR SARI ÎN AER ??? 

Și iată dragii mei, cum si sufletul mătusii mele, care a trecut la DOMNUL in noaptea de 23 spre 24 iunie 2016, spunea acelasi lucru cutremurător.

La nici doar 3 ore de când îsi dăduse Sufletul, in timp ce pregateam toate cele pentru înmormântare, o vad intr-o clipită pe mătusica mea, in sicriu, intr-o groapa adâncă, o vad moartă,iar buzele ei incep a se misca cu greu, după care rosteste de acolo din groapa adânca asa:

               ” România  va sări în aer! Va sări în aer!”

În clipa următoare, totul a dispărut iar eu o privesc uluită, deoarece era inca pe patul in care isi dăduse obstescul sfarsit, iar trupul ei, inca era cald .

Dragii mei, ceva se va întâmpla în România noastra,si nu va fi ceva usor.

Sa fire oare ,Scutul de la DEVESELU tinta rautatilor si a toate câte vor urma?

Deci,este a doua confirmare care ne spune că: ROMÂNIA  va sari in aer. 

Doamne  ajuta , sa auzim numai de bine! 

Iată si articolul  meu:

                                 Noapte de 15 -16 Iunie 2016,ora 2,00 !


                                                                      Dragii mei, 

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog, 
aud glas în dreapta mea, care spune asa :

               ”România !
                România va sări în aer !”

Dragii mei, ce puteam, sau ce as putea să mai spun?
Am rămas uimită de cele auzite, si cu teama în inima si-n suflet,  mi-am notat cele auzite.
Dragilor ,am scris adeseori despre ISIS,care a amenințat si amenință România.
Sa-si puna ei oare în aplicare, planurile diabolice? 
Sa fie oare vorba ,de Scutul anti-racheta de la Deveselu?   
Oare ar putea Rusia chiar sa ne bombardeze si astfel sa sărim în aer cu totii? 
Ceva se va întampla în România noastra scumpă; si din păcate ,nu va fi de bine. 
Scutul american anti-racheta,de la DEVESELU ni i-a învrajbit si mai tare pe rusi, impotriva noastra. 
Am stat si m-am gandit 2 zile, daca sa scriu acest mesaj, sau sa nu-l scriu.
Si pana la urma, m-am gandit ca asa e corect si bineplacut Lui Dumnezeu si Maicii Domnnului,ca sa scriu tot si tooate cate vad si aud.
Dragii mei, noi sa fim optimisti, credinciosi si blânzi,milosi si plini de dragoste, milostivi față si cu Aproapele nostru,sa mergem macar în Ziua Sfintei Duminici la Sfanta Biserica , si va asigur ca, nimic nu vă va atinge.
                                           Cu dragoste,Maria.
P.S.
Revin dragilor cu un alt mesaj, ce se leaga cu acesta, si pe care l-am primit cand am facut clik, pentru a publica articolul.
Aud deci:
                    ” România va sări în aer!
                     Posturile de Radio ,au sarit în aer!”
După cum vedeti dragilor,  nu este de glumit!
Eu doar imi fac datoria de suflet si scriu.
 În rest ,Autoritatile Române, trebuie doar sa fie cu ochii în toate părtile,pentru a nu lăsa sa se întample asemenea catastrofa.    
        Teroristii,vor sa distruga Posturile de RADIO.
                               Cu dragoste,Maria.  
Să aibă oare legatură cu :

Profețiile PĂRINTELUI Ilarion Argatu despre CUTREMUR: Va fi pustiu peste tot şi jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături

17 martie 2015 14:20


Părintele Ilarion Argatu spune, într-una adintre profețiile sale, că Bucureștiul va fi pustiit și se va afla sub dărmâmături din cauza unui cataclism, cel mai probabil un cutremur.

Părintele Ilarion Argatu spune că a avut o viziune în care a avăzut cum arăta țara noastră, inclusiv Bucureștiul în urma unei catastrofe naturale, cel mai probabil un cutremur.
”Va fi pustiu peste tot şi jumătate din Bucureşti va fi sub dărâmături
Am văzut o jumătate de Bucureşti sub dărâmături şi jumătate în picioare, dar pustiu şi gol, fără oameni. Pe străzi erau maşini de tot felul, care mai de care mai frumoase, mai luxoase, dar fără oameni. Puteai să-ţi alegi pe care voiai. Nimeni nu era şi nimănui nu-i trebuiau. Am văzut oraşe şi sate pustii, câmpii verzi dar pustii. Am intrat într-o casă, să mă dumiresc, dacă este cineva acasă. Nimeni. Pe aragaz, încă mai fierbea ceaunul cu mămăliguţă, masa era aranjată. Jos lângă aragaz un şorţ şi haine femeieşti, semn că a prins-o moartea pe gospodină făcând mâncare, iar pe scaune şi spătar haine bărbăteşti şi femeieşti, semn că stăteau la masă. M-am mirat şi eram stupefiat de acea linişte ca de mormânt şi de acel pustiu.
Începând de la Galaţi şi până în nordul Moldovei, nu ştiu dacă am întâlnit vreo şapte oameni de toţi, aşa de rari şi de departe erau unii de alţii, poate la sute de kilometrii. Toţi erau îmbrăcaţi în haine albe, semn că numai atâţi drepţi s-au mai găsit printre oameni când s-a produs cataclismul. Am văzut până în Rusia. Până la Moscova, nu ştiu dacă or fi fost 7 oameni pe care i-am întâlnit şi aceia erau îmbrăcaţi în haine albe. Pe aici locurile erau arse, de parcă ar fi dat cineva foc la munţi şi la câmpii şi clădiri dărâmate ca la cutremur”, arată profeția potrivit credintadevarata.

 

                           

60 de comentarii:

  1. Așteptăm cu interes!!! Oricum nu mai avem ce pierde. Felicia din Crișana

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum adică să nu scrieţi mesajul? Este bine sa ne informaţi. Vă urmăresc cu interes chiar și de aici din spitalul universitar. Băieţelul meu de 8 anișori este la reanimare. Urmărea frecvent blogul și acum mam învăţat și eu. EU SUNT Q

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multa sanatate baietelului si dumneavoastra sa va dea putere sa treceti de aceasta incercare.

      Ștergere
    2. Multumesc anonim 23 11,baietelul a iesit din reanimare cu picioarele inainte,dar nui nimic,trece. Multa sanatate la toata lumea. EU SUNT Q

      Ștergere
    3. Îmi pare rău ! Condoleante si multa putere sufleteasca ! Acolo SUS,DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI,va avea grija de sufletelul lui.Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Doamnă dragă băiatul nu a murit. Am spus că a ieșit cu picioarele înainte,în sensul că e mai voios,plin de viaţă. Muţumesc oricum,dar nu cazul,Doamne ferește pe toată lumea! EU SUNT Q

      Ștergere
    5. Draga mea, imi cer iertare ca am interpretat eu gresit msj. Minunat ca e baiatul sanatos si voios.
      Dar sa nu mai spui niciodata ca despre cineva că a iesit cu picioarele înainte, căci asta inseamnna: că nu mai este printre noi.Iata msj tau: Anonim2 iulie 2016, 10:40

      Multumesc anonim 23 11,baietelul a iesit din reanimare cu picioarele inainte,dar nui nimic,trece. Multa sanatate la toata lumea. EU SUNT Q
      ASadar, ma bucur nespus de mult ca e mbine băiatul. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    6. Am specificat că nui nimic și trece.Poate e greșela mea căci nu știu scrie bine românește,nu sunt de aici. Vin din America de Nord,am triplă cetăţenie,dar predau la academie în Great Britain,Anglia. Doamne ajută!!! EU SUNT Q

      Ștergere
  3. Buna ziua. Frumoase profetii doamna Maria.Eu am inceput sa gindesc numai pozitiv despre tara. Eu cred ca vor scoate Vaticanul secretele ascunse in arhiva lor secreta.In anul 2012 ne asteptam la minuni dar eu cred ca nu acesta este calendarul adevarat.S-au in Romania se va.descoperi ceva legat de credinta.
    Bunul Dumnezeu sa ne arate adevarul
    Cu mult respect
    Mariana din Banat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfintul Arsenie a prezis,ca intro noapte ne vor ocupa trei natii,si pe ocupatori va cadea foc.Bunul Dumnezeu sa ne apere!Cu drag Maria H

      Ștergere
    2. Ma bucur din tot sufletul, Mariana din Banat.Acesta este si scopul acestui Blog, de a aduce pace, liniste si Credință în suflete.

      Ștergere
  4. Asta inseamna ca cei multi vor fi rapiti de extraterestri, asta-i constatarea daca vor ramane atat de putini oameni!

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca Romania "va sarii in aer" pentru ca pe teritoriul ei va fi razboi dupa peste 75 de ani, intelegeti ca nu scutul antiracheta de la Deveselu este cauza ci dorinta Rusiei de a face ce vrea si cand vrea cu statele din apropierea ei.
    Este adevarat ca obidienta catre vest, lacomia si incompetenta guvernantilior ne-a dus acolo unde suntem astazi: mari terenuri agricole si mari zacaminte sa fie in stapanirea strainilor, industria strategica si cea de aparare sa fie instrainata sau aproape desfiintata, armata tarii sa fie redusa la 70.000 de oameni si cu o dotare de 85-90% cu tehnica de peste 30 de ani.
    Cu o asemenea situatie suntem la cheremul rusilor, dar si la cheremul ajutorului altora de a ne apara, daca mai vrem sa fim independendeti.
    Trebuie sa ne gandim bine ori lupam si ne aparam, pentru ca Dumnezeu este cu cei drepti, sau cedam acelui pagubos principiu ca "capul plecat sabia nu-l taie" dar il face prizonier (sclav) in Siberia.
    Rusii vor, cu sau fara voia noastra si a polonezilor, sa faca panslavismul ortodox in centrul si estul Europei, atunci cand situatia le-o va permite si se pare ca acum situatia le este favorabila, Uniunea Europeana se destrama, Europa de Vest nu se implica in NATO, Europa este divizata si individualista pentru ca ea este alcatuita din popoare cu trasaturi genetice distincte si cu o istorii nationale distincte, chiar daca uneori au intrat in conflicte unele cu altele.
    Credinta, nadejdea si dragostea de Dumnezeu, neam si tara ne va mai slava.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ne putem opune vointei lui Dumnezeu,daca El permite,inseamna,caMERITAM@!

      Ștergere
  6. La Untold???aveati veva legat de Cluj!!#

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce interesant ca au folosit cuvantul Profetie...

      Ștergere
  7. Dna Maria , de ce nu publicati mesajul, despre WOW BIZ ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacă aici pe blog am citit atâtea adevăruri,în mod sigur când voi citi cartea mă voi minuna. Felicitări Marie.

    RăspundețiȘtergere
  9. http://lbhn-1602388572.eu-west-1.elb.amazonaws.com/stire/21125213

    Un avion de lupta impotriva incendiilor de padure cu 10 persoane la bord a disparut vineri dimineata de pe ecranele radarelor in regiunea Irkutsk din Siberia, a anuntat ministerul rus pentru situatii de urgenta, citat de AFP.


    "Astazi, un Iliusin IL-76 a disparut de pe ecranele radar la ora Moscovei 06,30 (03,30 GMT) in regiunea Irkutsk. Avea zece persoane la bord", a precizat sursa citata.

    Avionul decolase de o ora si se afla la 3.000 de metri altitudine cand a pierdut contactul cu controlorii aerieni.

    Autoritatile rusesti au trimis in regiune doua avioane si 100 de membri ai serviciilor de salvare, pentru a cauta eventuali supravietuitori.

    Ministerul Apararii anuntase marti ca a trimis in Irkutsk trei avioane Iliusin IL-76 si un elicopter MI-8 pentru a ajuta autoritatile locale sa lupte cu incendiile din regiune.

    Agentia forestiera rusa a precizat vineri dimineata ca 103 incendii afecteaza 38.000 de hectare pe teritoriul Rusiei, dintre care 8.900 hectare in regiunea Irkutsk.

    RăspundețiȘtergere
  10. atat ne mai trebuie, un cutremur si sa vina si rusii aici

    RăspundețiȘtergere
  11. Dumnezeu si Maicuta Domnului sa ne fereasca de tot cei rau pe acest pamant.

    RăspundețiȘtergere
  12. Baba Vanga a prezis ieşirea Marii Britanii din UE. Ceva ÎNFIORĂTOR se va întâmpla după asta

     Baba Vanga a prezis Brexit-ul
    Previous
    Next
     238 0 Google +0

    Baba Vanga, celebra prezicătoare din Bulgaria supranumită "Nostradamus din Balcani", care a prevăzut distrugerea turnurilor gemene din New York și escaladarea jihadismului, ar fi făcut o predicție legată și de ieșirea Marii Britanii din Europa, așa-numitul Brexit.

    Dacă profeţia Babei Vanga se va adeveri, urmează vremuri tulburi pentru Europa.

    Profeta oarbă Baba Vanga, care a murit în 1996, la 85 de ani, ar fi spus câteva lucruri legate de anul 2016 care par să facă trimitere la evenimentele istorice pe care tocmai le trăim. Baba Vanga a prezis că "Europa așa cum o știm va înceta să existe la sfârșitul anului 2016". Ceea ce trezește spaima interpreților profețiilor sale este continuarea acestei predicții care pare să aibă legătură cu Brexit-ul.

    Celebra prezicătoare spune că după acest an continentul nostru va fi aproape "pustiit și transformat într-un deșert lipsit de orice formă de viață".


    http://www.romaniatv.net/mobi/baba-vanga-a-prezis-iesirea-marii-britanii-din-ue-ceva-infiorator-se-va-intampla-dupa-asta_301102.html

    RăspundețiȘtergere
  13. Am vazut un film "Left Behind" cu un subiect care semana cu aceasta profetie! Poate fi intamplator?
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa speram ca Romania va sari in aer la modul de a iesi in strada, sa scapam de hotii care ne conduc. Acesti vasali corupti ne-au vandut viitorul...
    V.R.

    RăspundețiȘtergere
  15. Din profetie, eu ce sa inteleg,ca cei care raman pe pamant sunt cei buni?Dar ceilalti care au disparut fara urma adica,(nici in daramaturi nu sunt, nici in locuintele neatinse nu-i gasim)cu acestea cei oare?Unde or fi?

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu cred ca mai degraba este o rapire decat moarte fizica, pentru ca, la moarte fizica Dgasesti un trup cu ce era imbracat, pe cand la rapire,nu gasesti nici trup ,nici hainele cu care a fost imbracat ,nici urma de disparut.Biblia spune ca cei credinciosi lui Dumnezeu vor fi transformati si rapiti intr-o clipa ,iar cei ramasi pe pamant vor arde.Doamne ajuta-ne sa ramanem langa tine, pentru ca numai langa tine e bine.

    RăspundețiȘtergere
  17. EUROPA PLINĂ DE FLĂCĂRI ! ROMÂNIA , PRINTRE PRIMELE RÂNDURI !
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2015/12/europa-plina-de-flacari.html?spref=fb

    RăspundețiȘtergere
  18. Poate fi posibil si o bomba nucleara...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceva asemănător,dar cu o excepție,distruge doar ființele vii...efectiv se evaporă,iar atacatorul se poate instaura in teritoriul ocupat!

      Ștergere
  19. Poate ceva nuclear...va transforma Romania intr-un Pripiat??? ...poate e pentru un viitor foarte indepartat...tzunami nu avem....din ce zice parintele Ilarion...seamana cu seceta...desert...saracie...uscaciune..

    RăspundețiȘtergere
  20. Care ar fi probabilitatea ca aceste viziuni sa fie din trecut???poate din razboaiele trecute???

    RăspundețiȘtergere
  21. Deci...cum putem sa ne pregatim...pentru plecare???...nu cred ca voi fi printre cei 7...am putea sa ne adunam toti cei activi pe blog si sa facem o comunitate undeva departe...doar avem aceleasi valori, nu?? Nu stim cand va fi...dar cred ca in curand ar insemna...cativa ani?? Timpul nostru se masoara incet...cred ca in spatiu acest timp nu exista...totul tine de gravitatea raului facut de oameni si raspunsul cauza-efect...din proprie experienta...va spun ca totul se intampla foarte repede....acum ai gandul..in cateva minute se materializeaza...observati-va...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca da, daca acum ai gandul si apoi se materializeaza, cum bine ai observat atunci oamenii au numai ganduri rele
      N-ar fi bine sa le schimbam? Pace, armonie, frumusete, iubire, cinste, bunatate? Daca in loc sa huiduim raul il transformam in gandul nostru in ceva nemaipomenit?
      Eu deja o fac. Cred ca ar fi bine sa fim mai multi, nu credeti? Rugati-va ca dumnezeu sa schimbe gandurile si sufletele oamenilor, sa inceapa cu al nostru.

      Ștergere
  22. Pai daca sar posturile ...e clar ca e ceva razboi...doar asa se pierd legaturile de comunicare...poate cei 7erau ingeri...

    RăspundețiȘtergere
  23. MARIA, SA MA MUT DIN BUCURESTI ? CRED CA VA VENI MARELR CUTREMUR. EU SUNT TARE SPERIATA DE CUTREMURE, AM AVUT O LUNGA PERIOADA IN CARE VISAM IN FIECARE NOSPTE CUTREMURE .LUNI DE ZILE, AM TOT VISAT LA NIVEL CATASTROFIC, SI FE FIECARE DATA RAMANEAU DOAR RUINE. NU GASEAM BLOCUL, STRADA, COPIII. SIMT CA VA VENI. SI DPER SA MA INSEL. SUFAR DE O BOALA CRUNTA, CARE ARE CA FINALITATE, MOARTEA, SI SPER CA BUNUL D-ZEU SA-MI OCROTEASCA COPIII. MARIAH

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru tine Mariah
      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=26
      http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=65&cap=90

      Ștergere
    2. MULTUMESC, ANONIM 05:08. MULTUMESC DIN SUFLET. MARIAH

      Ștergere
    3. Mariah ,bunul Dzeu sa va pazeasca , aveti incredere in El. Va v-a ajuta sa va face-ti bine, sa va vindecati. Si nu va stresati despre un viitor cutremur. Multa sanatate. Si fiti tare pentru copii.

      Ștergere
  24. Prin 2004,imi amintesc,sigur,ca a venit la o televiziune la o emisiune un clarvăzător rus,nu mai pot sa va spun,cum il chema,si a prezis,destrămarea UE pina in 2018,si ceva cu relatie mai rea,cu Ungaria.Eu zic,ca ceva se leaga!

    RăspundețiȘtergere
  25. http://m.evz.ro/un-analist-rus-avertizeaza-romania-ar-putea-fi-victima-unui-razboi-nuclear-din-cauza-scutului.html

    RăspundețiȘtergere
  26. https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Arm%C4%83_nuclear%C4%83

    RăspundețiȘtergere
  27. Eu zic sa ne retragem undeva unde ne putem ruga in liniste...si cat mai mult posibil...Dumnezeu nu ne poate apara de noi insine...

    RăspundețiȘtergere
  28. nu va speriati ,se v-or intimpla peste 50 de ani nu v-om fii pe pamint cind se v-a intimpla

    RăspundețiȘtergere
  29. CEEA CE A VAZUT PARINTELE ARGATU ASA VA FI DE LA BOMBA CU NEUTRONI VATAMA NUMAI CEI VIU CA ESTE FACUTA NUMAI PENTRU OAMENI ASTA ESTE MANIA LUI DUMNEZEU PENTRU NOI PACATOSII CARE CEL DINTAI SANT EU NEMERNICUL DE IL MANII PE DUMNEZEU CU MILOANELE DE PACATE ZILNIC. CE ESTE FRATILOR SA NE RUGAM DIN INIMA SI CU PLANGEM PENTRU PACATELE NOASTRE. DAR NOI STAM ASA CUM SPUNEA PARINTELE IUSTINIAN PARVU SANTEM STAPANITI DE DUHUL INDARATNICIEI NU FACEM NIMIC.DOAMNE AJUTA SI NE PAZESTE SI NE DA PUTEREA SA NE RIDICAM DIN MOCIRLA PACATELOR.AMIN!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Cineva asemanator doamnei Maria spune asa :sa ne rugam la Dumnezeu la 7dimineata,14 la amiaza si la 21 seara.DUMNEAIEI SPUNE CA RUGACIUNEA IN GRUP ARE VALOARE MARE.SA NE RUGAM PENTRU OCROTIREA ROMANIEI,DACA NE VOM RUGA SI VOM FI 50+1DUMNEZEU NE VA OCROTI.

    RăspundețiȘtergere
  31. Cu ceva timp in urma,am propus sa ne rugam cu totii la ora 21.00.Se stie ca rugaciunea colectiva este foarte puternica.

    RăspundețiȘtergere
  32. la ora 21 a ramas, macar o data pe zi sa ne adunam toti cei ce vor sa s-o faca. Rugaciunea noastra sa nu fie canalizata doar pe tara ci pentru toti copiii lui Dumnezeu fiindca astfel va intra pe frecventa tuturor celor care se roaga de pe tot pamantul, puterea va creste exponential chiar daca e o diferenta de o ora sau doua. Sunt multe lanturi de rugaciune, nu suntem doar noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. RUGACIUNEA ORTODOXA se face mereu la orele 3,6,9,12, 15, 18,21,24 =cruce ... cine doreste poate intra si sa o faca in colectiv ....

      crestin ortodox

      Ștergere
  33. S-a elucidat:

    http://directproprietar.pro/BOMBA-care-arunc-n-aer-Romnia--S-a-AFLAT-unde-sunt-CASETELE-ASCUNSE-ale-lui-Victor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cui ii pasă?
      Morții nevinovați de la revoluție nu mai de întorc de la groapa, nu se reface industria vândută pe nimic, chiar nu ma mai încălzește adevarul. Trebuia sa-l spună atunci, după revoluție, când se mai putea salva ceva. Acum e o frectie la picior de lemn.

      Ștergere
  34. Va fi un accident aviatic cu multe victime in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  35. Stimată D-na.Maria -Ghiorghi, referitor la editarea cartii m-am gandit la CRISTI BRANCU
    Ei

    RăspundețiȘtergere
  36. DRAGI ROMANII, mie nu ami miroase a bine , eu cred ca cu scutul de la deveselu vom avea marii probleme. cu rusii. un roman aici spune de industrie distruna ok. dar sa ne uitam ca avem scutul de la deveselu si ar trebuii sa fim cu ochii an patru, ca ne paste un pericol foarte mare romanii . sa credetii ca ce spun nui de gluma . doar cel de sus sa ne apere.

    RăspundețiȘtergere
  37. http://stirileprotv.ro/stiri/stirileprotv-special/romania-printre-tarile-care-exporta-arme-in-siria-la-limita-legii-unele-dintre-acestea-ar-ajunge-in-mainile-jihadistilor.html

    RăspundețiȘtergere
  38. http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/euractiv-sua-isi-muta-armele-nucleare-din-turcia-in-baza-militara-de-la-deveselu.html

    RăspundețiȘtergere