duminică, 3 iulie 2016

CARTEA CU ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT !


                                                                     Dragii mei, 

Iata că se vede si luminița de la capătul Tunelului.
CARTEA numita de Dumnezeu, ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT, primul volum al acestei Cărti a Duhului Sfant, va pleca spre Editură luna aceasta.
Acest prim volum ,scris de mine sub insuflarea Duhului Sfant, cu ajutorul vostru de nepretuit, va vedea lumina tiparului luna aceasta.
CARTEA este gata, urmează doar ,sa mai verific de la A la Z,toate câte am scris, si sa mai adaug ceea ce am lăsat anume la urmă, despre SFÂRSITUL LUMII ,precum si ,despre Prunca Lui Dumnezeu ȘAPTE. 
Sunt tare ,tare fericita, și nu am cuvinte de multumire pentru ajutorul vostru, al celor care ati donat fiecare după putere,pentru zidirea CUVANTULUI LUI DUMNEZEU, pentru ADEVARUL  DUHULUI SFÂNT.
Pentru voi toti cei care ,ati donat pentru zidirea Cuvântului  , CARTEA - ADEVĂRUL  DUHULUI SFÂNT o veti primi GRATIS, împreună cu multumirile din inima,precum si ,cu toate gândurile frumoase ,împletite cu Rugaciunile mele către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului,pentru fiecare dintre voi si nu numai.
                  Cu toata dragostea sufleteasca si cu toata pretuirea, pentru voi Prietenii de suflet, 
                                                   Maria Ghiorghiu. 
P.S.

Mai jos, este ultimul articol,in care am primit de la DUHUL CEL PREA  SFÂNT, Titlul Cărtii: 

                                    Prieteni dragi, 

După ce am incercat cu totii ca sa gasim un TITLU la CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVÂNT,(si va multumesc din suflet) iata că astazi dragilor, MARE MINUNE a avut loc.
În timp ce republicam articolul cu : CARTEA CU AL LUI DUMNEZEU CUVANT, aud glas din Cerul Sfant ,un Glas rasunator,care imi graieste asa:

                 ”Maria!
             Cartea cu al Lui Dumnezeu Cuvânt, se va chema așa : 
                  ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT !”

În aceste clipe dragilor, pe obrajii mei,curgeau lacrimi de infinită bucurie. 
DUMNEZEU ÎNSUSI, a ales TITLUL CĂRTII SALE:

          ”ADEVĂRUL  DUHULUI  SFÂNT !”
 
   Ce spuneti dragilor, de aceasta MINUNE? Eu plang de bucurie! DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,vegheaza scumpii mei PRIETENI de suflet, la fiecare cuvintel pe care il scriu, si vi-l daruiesc. Sa fiti siguri Prieteni dragi, ca ajutorul vostru este de nepretuit, iar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI va vor binecuvanta cu MILA si cu DRAGOSTEA SA, si vă vor intoarce DARUL vostru pentru editarea CARTII: ADEVARUL DUHULUI SFÂNT, vă vor intoarce însutit! Din inima si din suflet ,pentru voi toti,toata dragostea sufleteasca si toata pretuirea. Cu dragoste,Maria.
                      

                                                        
                                                      Image result for DUMNEZEU

                                                                Dragii mei,

Sunteti bucuria inimii si sufletului meu!
Fara ajutorul vostru de nepretuit, eu nu as fi putut sa public primul volum al Cartii Lui Dumnezeu,din motive financiare.
In aceasta CARTE, in acest prim volum, veti găsi absolut tot ce este nevoie,  pentru a merge pe CALEA MÂNTUIRII SUFLETULUI, si cel mai de nepretuit LUCRU, veti gasi CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ,pur, imaculat si neîntinat.
Asa cum mi-a fost GRAIT de DUHUL CEL PREA SFÂNT. 
S-a adunat in CONTUL pentru CARTE, circa 80% din suma necesara(cu aproximatie )editarii Cartii,a scoaterii la LUMINA al ADEVARULUI LUI DUMNEZEU.
Fiecare dintre voi, aveti acolo Sus in Ceruri, o caramida pusa la zidirea CUVANTULUI PREA SFINTEI TREIMI.
Vă promit PRIETENI dragi, ca nu veti fi dezamagiti, in privinta primului volum al CARTII LUI  DUMNEZEU, si nici la cele foarte multe care vor mai urma, si pe care le voi scoate cu banii obtinuti din vanzarea primului volum ,precum si ,prin bunavointa si bunatatea inimii voastre,care pentru mine, este un ajutor imens, de nepretuit.
Toti cei care ati daruit si veti dărui din suflet ,si din bunatatea inimii voastre ,bănuti pentru editarea acestei CARTI cu adevarat sfinte, veti primi CARTEA GRATIS, impreuna cu cele mai calde si curate ganduri si Rugaciuni ale mele ,către DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, pentru voi toti ,precum si pentru cei dragi si scumpi sufletului vostru.
     Din partea mea pentru voi Prieteni dragi, toata recunostinta, pretuirea si multă dragoste sufleteasca .
                                         Cu dragoste si cu aleasa pretuire,
                                                                           Maria. 


              .
Articole mai din urmă:


 CARTEA  VA  APĂREA, MULT MAI DEVREME DECÂT AM ANTICIPAT !
Iar acest minunat lucru, se datoreaza vouă cititorilor cu inima buna, cu suflet curat si plin de lumină si Credință.
Vă multumesc din inimă tuturor celor care, ati donat si veti mai dona pentru CARTEA cu al LUI DUMENZEU CUVANT.
Am văzut extrasul de cont ,dar nu voi da nume,pentru că ,DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI cunoaste inima si sufletul fiecaruia dintre voi.
Doresc sa va spun că, am fost si sunt placut impresionata de bunatatea inimii voastre.
Voi scrie un POMELNIC cu numele mic, al fiecaruia dintre voi dragilor, si-l voi da Duminica la Sfânta si Dumnezeiasca Liturghie,pentru ca Părintele să se roage pentru sanatatea si binecuvantarea voastra, si a celor dragi vouă.
O treime din suma necesara, s-a adunat până acum.
Iar CARTEA este scrisa circa 80%, mai am foarte putin, după care, s-o reanalizez ,s-o corectez si s-o trimit la Editură.

Îmi doresc din suflet,ca la finalul lunii Iunie 2016, sau cel târziu iulie,materialul pentru CARTE (primul volum)să poată fi trimis spre Editură.
Cu adevărat PRIETENI dragi:
”PRIETENUL LA NEVOIE SE CUNOASTE !”

 
                               Cu dragoste si prețuire,Maria.

                                                               Dragii mei,


                          Vă aduc , o Veste minunată!

.
 
Până la sfârsitul anului 2016, voi scoate o primă CARTE cu al Lui Dumnezeu Cuvânt,în care voi scrie cum a început totul, dar si viata mea de la nastere până în prezent, precum si alte MINUNI ,pe care nu le-am putut scrie pe Blog,din motive obiective.
Aceasta primă CARTE, o voi scoate într-un tiraj  mai mare,iar prezentarea Cărtii o voi face la Bucuresti.
Evenimentul va fi televizat, de mai multe televiziuni.
Dragii mei, deoarece situatia mea financiară nu-mi permite ca să scot aceasta CARTE într-un tiraj mai mare , m-am gândit sa deschid un Cont la RAIFFEISEN BANK, pentru ca voi cei care doriti si aveti dragoste de Dumnezeu si de Maica Domnului, să puteti contribui la editarea acestei Cărti,cu atât cât puteți si cu cât vă lasă inima.
Eu deja lucrez la CARTE, iar atunci când va fi gata o voi trimite la Editură, timp în care, cu VOIA LUI DUMNEZEU, cu MILA si DRAGOSTEA MAICII  DOMNULUI, cu ajutorul vostru de nepretuit, se va strange si suma de bani necesara editarii Cărtii.

Contul pentru strainătate:


Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307 
sau prin WESTERN UNION :
Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un nr mai mare, si mi-l puteti scrie in privat pe fb, sau pe maill. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

Doresc să vă mai spun dragii mei, că pentru voi toți cei care, veti ajuta la Zidirea Cuvantului Lui Dumnezeu,vă voi dărui aceasta CARTE cu toată dragostea sufletească ,in care voi asterne numai gânduri bune si frumoase,scrise cu inima -mi, anume pentru voi si nu numai.
Vă multumesc din toată inima, vă iubesc cu sufletul,si mă rog pentru fiecare dintre voi, pentru ca BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI sa va ajute si sa va binecuvinteze împreună cu toti cei dragi.
                                        Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
P.S.
Donatiile vor fi folosite strict pentru CARTE,si se va putea verifica oricand,fiecare bănuț. 
Pentru voi dragilor ,cei din strainatate ,se poate depune in cont in orice moneda,deoarece, in România eu îi voi primi în lei.

20 de comentarii:

 1. Oh, my God! Deasupra Iaşului a fost observat un nor incredibil, de tip “ciupercă atomică”! Formaţiune naturală sau cineva face experimente secrete?

  http://www.lovendal.ro/wp52/oh-my-god-deasupra-iasului-a-fost-observat-un-nor-incredibil-de-tip-ciuperca-atomica-formatiune-naturala-sau-cineva-face-experimente-secrete/

  RăspundețiȘtergere
 2. Maria, informatiile despre Sfarsit si Prunca vor fi mai cuprinzatoare decat ai postat pe blog? De abia astept sa citesc. Unde voi gasi cartea, in librarii? Te imbratisez cu drag! Duminica frumoasa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Abia astept sa am cartea dar eu nu locuiesc in ROM.
  Sant sigura insa ca vom gasi o solutie pt a intra in posesia cartii
  Doamne ajuta !

  RăspundețiȘtergere
 4. De unde putem cumpara/comanda cartea, Maria?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De fapt cat la suta din continutul cartii reprezinta vesti "proaste" si cat la suta "bune"?

   Ștergere
  2. 100% "proaste" și 100% "bune" acum depinde cum le interpretează fiecare :))

   Ștergere
 5. Buna ziua.Putere de munca sa aveti doamna Maria.Cu putere de sus ajungeti la capat,sa terminati cartea.Aceasta carte va fi citita mai mult decat Sfinta Biblie.Unele persoane o sa citeasca din curiozitate,iar alti din invidie ca sa va necajeasca, dar sa nu le bagati in seama,dumneavoastra lasati-le in puterea lui Dumnrzeu.Eu sunt mandra ca m-am nascut in Romania,ca avem asa o personalitate ca dumneavoastra,ce alte tari nu au, si ca tara noastra va fi Noul Ierusalim,si Prunca lui IISUS va fi tot din Romania.
  Cu mult respect,Mariana din Banat.

  RăspundețiȘtergere
 6. Avem Biblia, Cuvantului Sfant a lui Dumnezeu. Nu avem nevoie de alte carti. Nu putem schimba dupa bunul nostru plac Cuvantul Sfant al lui Dumnezeu. Nu va obositi sa mai proliferati blesteme. Va vor lovi cand va e lumea mai draga. Grija mare. Cu Dumnezeu nu e de joaca!

  RăspundețiȘtergere
 7. Luminati-ma fratilor si pe mine,cu aceasta Prunca7.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uita-te mai in urma pe blog,ca o sa găsesti scris despre Sapte.

   Ștergere
 8. PRUNCA 7 ESTE FICA LUI DUMNEZEU. DOAMNA MARIA A MAI PRECIZAT DE STOICA 7 ÎNTR-UN MESAJ. PAREREA MEA ESTE CĂ ESTE VORBA DESPRE ILLUMINATI IAR DOAMNA MARIA ESTE CAPUL UNGHIULUI DINTR-UN TRIUNGHI. DOAMNE AJUTĂ!!! Y

  RăspundețiȘtergere
 9. sa va fie rusine ca cersiti bani pt carte. Daca vreti sa va publicati timpeniile mistice, munciti si publicati pe banii dvs, nu cersind de la altii!!!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ANONIM 5 iulie 2016,21,42 !
   Eu nu am de ce sa ma rusinez ! Nu cersit si nici nu cersesc bani de la nimeni. Oare nu ai auzit de cuvanatul DONATII pentru o CAUZA SFANTA?
   DUMNEZEU si MĂICUȚA DOMNULUI sa te ierte pentru nimicnicia ta, pentru cuvintele hulitoare impotriva DUHULUI SFÂNT. Vei primi un semn divin, care te va face sa intelegi cât de mult ai gresit, aruncand cu venin si hulind graiul DUHULUI SFANT.Mi-i tare mila de tine si de sufletul tau. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  2. Am dorit ca sa-i public veninosul Comentariu, ca sa-l vada toata lumea, si asa poate s-o rusina, si isi va cere iertare in FAȚA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI,căci mare păcat a săvârsit, spunând că ADEVARUL DUHULUI SFANT, este egal cu tampeniile sale.Vai de sufletul celor care aduc HULĂ impotriva DUHULUI SFÂNT. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
 10. Nu-i mai publicati niciodata D-na Maria pe cei care jignesc, care nu respecta nimic, care sunt impotriva femeilor, care scuipa venin .
  Cea mai mare lectie pe care trebuie sa le-o dati, e ignoranta . Sa fiarba in suc propriu si pe limba lor ! Amin .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am dorit ca sa-i public veninosul Comentariu, ca sa-l vada toata lumea, si asa poate s-o rusina, si isi va cere iertare in FAȚA LUI DUMNEZEU si a MAICII DOMNULUI,căci mare păcat a săvârsit, spunând că ADEVARUL DUHULUI SFANT, este egal cu tampeniile sale.Vai de sufletul celor care aduc HULĂ impotriva DUHULUI SFÂNT. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
 11. Doamna Maria iertati pe cei care nu stiu, nu inteleg si care simt nevoia sa spuna si ei ceva...

  RăspundețiȘtergere
 12. Cine pune numele Sapte in ziua de azi?Cu siguranta primeste ceva semn divin sa se numeasca asa si cu siguranta Doamna Maria are un rol important ...la un moment dat se vor intersecta...numele este romanesc, posibil doar sa fie al saptelea copil al unei familii ??

  RăspundețiȘtergere