duminică, 31 iulie 2016

MOSTRELE DE SÂNGE, ALE MARIEI GHIORGHIU , SUNT DIFERITE FAȚĂ DE RESTUL OAMENILOR !

       fotografia ta de profil                   Dragii mei,

Iată cum,ceea ce scriam acum mai bine de un an, incep sa prindă contur în ceea ce mă priveste strict personal.
Scriam un articol cu titlul :

           "Vei fi dusă la Medicii cei mai neîntrecuţi ! 
           Şi vor afla şi vei afla , totul despre tine !"

Iar astăzi 31 Iulie  2016,ora 17,40 ,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care vorbeste în limba engleza despre mine, după care, văd un canal Tv, în care tânăra stiristă anunță așa:
                 ”Mostrele de sânge ale femeii care a prezis Tragedia de la Colectiv, sunt un pic diferite față de restul oamenilor.
Un cercetător (aici i se spune atât numele cât si nationalitatea, dar eu nu am înțeles)  ,a venit în România pentru a face cercetări amănunțite,în privința Mariei Ghiorghiu.
               Urmeaza sa aflam rezultatele finale!”

În aceasta clipă, vedeam pe ecranul TV imagini cu mine, si auzeam in acelasi timp ,glasul acelui cercetător care vorbea în engleza despre mine. 
Dragii mei, eu stiu că toate câte traiesc, uimesc pe unii dintre Semenii nostri , pentru că aud si văd toate acestea la orice ora din zi si din noapte, si-n orice loc din lume sau din univers; iar pe altii îi supără, deoarece ,ei nu cred decât în ceea ce văd cu ochii lor fizici ,precum si-n ceea ce aud cu propriile lor urechi, din păcate;iară acestia,sunt cei care aruncă primii cu piatra. 
Dragii mei, eu voi fi dispusă oricând si la orice oră din zi sau din noapte, să mi se facă orice fel de TEST, daca acesta va arata TAINA  DUMNEZEIRII si va fi spre întărirea Semenilor nostri in Credință.
Iata si articolul meu, din martie 2015:  

                           3 Martie  2015  ,ora 4,50 zori de zi !

                                               Dragii mei, 
   

Astăzi dimineaţă în zori, O Lumină alba ,orbitor de stralucitoare mă trezeste, ma face sa ma cutremur pe pat, si astfel aud glas, care imi spune ceva uluitor.
Ceva, ce mă face să fiu pregătită sufleteste, de ceea ce va urma.
Glasul dragii mei, mi-a spus asa :

     "Vei fi dusă la Medicii cei mai neîntrecuţi ! 
           Şi vor afla şi vei afla , totul despre tine !"

După care ,Glasul dispare precum un ecou.
Dragii mei, încă de când am început să am asemenea trăiri, m-am oferit sa merg la orice Medic, de pe acest Pământ, care va certifica fără nicio îndoială, că sunt în deplinătatea facultăţilor mintale ,si că tot ceea ce traiesc si scriu, sunt numai de la DUMNEZEU.
Numai cu Voia si cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt, le traiesc.
Mă voi supune oricărui TEST care ar dovedi ,că toate câte traiesc sunt de la DUMNEZEU !
Este posibil ca la un moment dat, cineva in domeniu, să-mi propună acest lucru; adică ,să fiu supusă la diferite TESTE ,care sa dovedeasca PUTEREA  DUHULUI  CELUI  PREA  SFÂNT , prin mine păcătoasa.
Şi nu voi refuza !
Aici pe Pământ am O  MISIUNE de indeplinit.
Si anume: să aduc si să readuc la Hristos ,pe multi dintre Semenii nostri. 
Si voi face aceasta, chiar si cu pretul vietii mele.
                                               Cu dragoste, Maria.

61 de comentarii:

 1. majoritatea celor care au viziuni despre viitor sint orbi ca BABA VANGA deoarece creerul relaxat de lipsa acestui simt al vederii[care consuma 40 la suta din capacitatea creerului] poate astfel mai usor sa proceseze viziunile prin glanda pienala,asa ca doamna Maria sinteti un unicat favorizat si prin starea de meditatie data de convingerile dumneavoastra profunde in religia crestina-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. gerda precup Domnule anonim se scrie "creierul " nu creerul !!!

   Ștergere
  2. D-na.Maria,mie personal mi-e teama,ca n-o sa mai aveti viata personala!Noi romanii vom ramane fara un fenomen ca DUMNEAVOASTRA!Cu stima Maria H

   Ștergere
  3. glanda pienala??? nu exista ..poate glanda pineala, e cu totul altceva....

   Ștergere
 2. Foarte interesant acest mesaj!
  Nu realizez ceea ce ar putea fi diferit la sange intre dvs si noi ceilalti.
  Ce grupa sanguina aveti?
  Ati donat sange vreodata?

  RăspundețiȘtergere
 3. Cand mi-am facut buletinul la 14 ani, aveam AB IV ; cand am schimbat buletinul după 10 ani,mi s-a spus ca am BIII.
  Când s-a gresit oare?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maria ce RH ai, negativ sau pozitiv?

   Ștergere
  2. D-na MARIA, daca traiti ceea ce si apostolul Pavel a trait, lucruri minunate care le vedeti din lumea de dincolo, acesta e un dar mare si greu in acelasi timp. E un privilegiu. Si eu cred ca Dumnezeu poate da astfel de daruri oricui voieste.
   2 Corinteni 12,1-12.

   ”1. Dacă trebuie să mă laud, nu-mi este de folos, dar voi veni totuşi la vedenii şi la descoperiri de la Domnul.
   2. Cunosc un om în Hristos, care acum paisprezece ani - fie în trup, nu ştiu; fie în afară de trup, nu ştiu, Dumnezeu ştie - a fost răpit unul ca acesta până la al treilea cer.
   3. Şi-l ştiu pe un astfel de om - fie în trup, fie în afară de trup, nu ştiu, Dumnezeu ştie S
   4. Că a fost răpit în rai şi a auzit cuvinte de nespus, pe care nu se cuvine omului să le grăiască.
   5. Pentru unul ca acesta mă voi lăuda; iar pentru mine însumi nu mă voi lăuda decât numai în slăbiciunile mele.
   6. Căci chiar dacă aş vrea să mă laud, nu voi fi fără minte, căci voi spune adevărul; dar mă feresc de aceasta, ca să nu mă socotească nimeni mai presus decât ceea ce vede sau aude de la mine.
   7. Şi pentru ca să nu mă trufesc cu măreţia descoperirilor, datu-mi-s-a mie un ghimpe în trup, un înger al satanei, să mă bată peste obraz, ca să nu mă trufesc.
   8. Pentru aceasta de trei ori am rugat pe Domnul ca să-l îndepărteze de la mine;
   9. Şi mi-a zis: Îţi este de ajuns harul Meu, căci puterea Mea se desăvârşeşte în slăbiciune. Deci, foarte bucuros, mă voi lăuda mai ales întru slăbiciunile mele, ca să locuiască în mine puterea lui Hristos.
   10. De aceea mă bucur în slăbiciuni, în defăimări, în nevoi, în prigoniri, în strâmtorări pentru Hristos, căci, când sunt slab, atunci sunt tare.
   11. M-am făcut ca unul fără minte, lăudându-mă. Voi m-aţi silit! Căci se cuvenea să vorbiţi voi de bine despre mine, pentru că nu sunt cu nimic mai prejos decât cei mai de frunte dintre apostoli, deşi nu sunt nimic.
   12. Dovezile mele de apostol s-au arătat la voi în toată răbdarea, prin semne, prin minuni şi prin puteri. ”


   E bine ca in astfel de timpuri se pot face astfel de cercetari, care pot face lumina referitor la un caz cum sunteti dv.
   Daca vi s-a zis asa, va veni si momentul acela.
   Aveti rabdare.
   Dar eu nu inteleg un lucru in legatura cu persoana dv uman vorbind. La nivel emotional, de ce sunteti afectata atat de mult ca unii nu cred ce spuneti dv, ca multi nu cred in mesajele dv care dupa un timp se împlinesc?! aveti in suflet o tensiune care va face sa va precipitati. Va afecteaza foarte mult criticile, chiar si criticile constructive, nu mai zic de cei care arunca cu piatra. Daca Iisus este la dreapta dv si va calauzeste, de ce aveti o atitudine ostentativa fata de cei care nu va accepta, si nu va sustin?!
   Poate pentru ca sunteti om si asta e slabiciunea dv, nu sunteti total intarita la nivel emotional.
   Insa sa stiti ca si acest lucru da de gandit in legatura cu dv ca posibil profet.
   Sa transmiti mesajele primite de sus, e usor, dar e mai greu sa va aplecati la nivelul celor care va asculta, sa-i intelegeti, sa aveti rabdare, si sa-I calauziti pe toti la Hristos.

   Ștergere
  3. Ar fi culmea sa aveti acum alta grupa sanguina... Sau cine stie

   Ștergere
  4. EU as vrea sa aveti o grupa rara.Nu stiu de ce.
   Cititi aici ceva despre ele:
   adevarul.ro/sanatate/medicina/cele-mai-rare-grupe-sange-1_5500eb7a448e03c0fd78f577/index.html

   Ștergere
  5. Nici eu nu stiu cum am ajuns pe acest site,dar stiu ca in viata nimic nu e intimlator!Din prima secunda am crezut cele postate de DOAMNA MARIA.Multumesc bunului Dumnezeu ca v-am gasit.Cu toata dragostea Maria H

   Ștergere
  6. Sunt oameni care sunt speciali..Eu am rh negativ 😉

   Ștergere
 4. Cu siguranta va va gasi cercetatorii cu 3 spirale de ADN supranaturale..Aici se face cercetare de la celula lumina pana la sange.Mostrele sunt unice din ce reiese din mesaj adica aveti ADN supranatural de 3.Orice om obisnuit are 2 spirale.Doamna Maria sunteti speciala sau Unicat mai bine zis.Totul se va lamuri la timpul potrivit.Va pup!
  Monica Meryah

  RăspundețiȘtergere
 5. si eu am BIII si am facut exercitii cu mantre,dar dupa cum am spus doar o data sau doua am avut viziuni si de citeva ori am reusit iesiri in afara corpului -craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Craciun,ori o data,ori de doua,tu te cam joci cu nichiduta...

   Ștergere
  2. Domnule Craciun,mi-a placut raspunsul! Maria H

   Ștergere
 6. Ma bucur ca ve-ti fii dusa la examinat ,asa se va lamuri totul cu dumneavoastra.Sunteti un fenomen in Romania..Pacat ca lumea nu constientizeaza inca...dar intr-un final toata lumea va va crede..iar v-am facut o profetie..:))
  Monica Meryah

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumneaiei nu are nevoie de confirmare sau infirmarea noastra!Cu respect Maria H

   Ștergere
 7. D-na Maria aveti RH-ul negativ?daca da,sunt multe de discutat,e posibil ca mama dvs.sa fi fost rapita putin de extraterestrii,dar nu neaparat,dovada,ca ii iubiti...

  RăspundețiȘtergere
 8. o grupa noua de sange..ceva in plus

  RăspundețiȘtergere
 9. Bună seara Doamna Maria.Acum o săptămână vam văzut la Brancu în emisiune va stiu din ianuarie acest an citesc Blogul dumneavoastră în fiecare zi .Ce vreau să vă spun eu e ca v-am visat în aceea noapte neam îmbrățișat și vam rugat să vă rugați pt.un motiv bun dar nu pot bineînțeles sa -l dezvălui.Dumneavoastră ați acceptat cerea mea fără vreo obiecție.Chiar mi-ați confirmați ca se va îndeplini dorința mea.Mam trezit cu o stare de bine de pace sufletească ceea ce eu as dori sa va întreb ceea ce am visat credeți că va rămîne la stadiu de un simplu vis sau chiar mi se va îndeplini dorința .Țin să vă spun că pt.această eu am citit Paraclisul Maicii Domnului cam 68 de zile și nici un răspuns de la Domnul.Îmi fac mii si mii de întrebări de ce Domnul numi asculta cerea mea.Pot să vă spun că sunt de religie catolică și la noi această rugăciune nu o avem si poate de aceea ,?Va îmbrățișez cu drag.Va rog ,vă implor sami răspundeți dacă aveți citeva minute.Vero.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scumpa mea,daca asa ti-am spus ca se va rezolva, atunci asa va fi. DOAMNE AJUTA !

   Ștergere
  2. Dumnezeu raspunde fiecaruia dintre noi daca,cerem din tot sufletul.Maria H

   Ștergere
  3. Mai oameni buni... Incercati sa nu mai chinuiti limba romana. Nu exista nicio scuza ca se fac tone de greseli gramaticale. Cum poti asculta un om care habar nu are sa scrie si sa vorbeasca corect limba materna? Ma apuca plansul cand vad atatea si atatea greseli.

   Ștergere
  4. Lasa mai Anonimule, nu te mai tot necaji atata... si nu mai plange... ca o sa ramai fara lacrimi... de atat de mult plans, acum si mai departe...

   Ștergere
  5. mai anonimule,ti-e rau,ai o problrma phisica,aici nu sintem la scoala,si tu profesoara,e atita lume in virsta,si care nu au avut posibilitati sa faca multa scoala,darsint si ei oameni ca si tine,au aceleasi drepturi,si nu-i asta o rusine,rusine-i cind faci lucruri urite,cind vorbesti urit,ca tine .Nu ai niciun drept sa-i jicnesti,rusine tie !!!!!!!

   Ștergere
 10. Grupa sanguina nu se schimba in viata,cel mai bine ar fii sa o faceti acuma,iar,ca sint aparaturi care o fac rapid si sigur,atunci ati putea afla cind s-a gresit.De obicei se mosteneste de la unul din parinti ,grupa sanguina.Acuma nu o mai pun pe cartea de identitate,e mai important abtibildulire daca ai fost la vot sau nu?!!

  RăspundețiȘtergere
 11. Maria,tu in poza asta ai asa o privire,nu prea stiu cum sa zic...semeni cu un extraterestru dragut,asa privea si Nicola Tesla

  RăspundețiȘtergere
 12. Peste alți 10 ani o sa v a spună ca aveti 01 ce ne mai mira in Ro... atate a gafe la nivel înalt ...

  RăspundețiȘtergere
 13. Maria daca stii grupa de sange a parintilor o stii si pe a ta.Poate fi si o greseala,ca multe altele.sau poate NU.Tu stii foarte bine,mult mai multe si mai bine!

  RăspundețiȘtergere
 14. Poate ca schimbarea s-a facut atunci cand ati fost dusa in nava spatiala de care ati povestit. Poate tot atunci au aparut si schimbari in ADN,provocate de extraterestri. Nu mai retin,ce varsta aveati atunci?

  RăspundețiȘtergere
 15. http://www.lovendal.ro/wp52/marele-actor-sylvester-stallone-a-fost-descoperit-intr-o-pictura-din-secolul-al-16-lea-seamana-leit-cu-papa-grigore-al-ix-lea/

  RăspundețiȘtergere
 16. PUTEREA DUHULUI CELUI PREA SFÂNT se va dovedi!Doamne ajuta,cât mai curând!

  RăspundețiȘtergere
 17. Cel mai probabil prima data s-a gresit, si mie mi s-a intamplat la fel, explicatia fiind ca in trecut reactivii care arata grupa de sange erau de proasta calitate...

  RăspundețiȘtergere
 18. Dragilor! Fiți pe fază ! Urmeaza o noapte cu postari de foc !
  Uluitor,câte Informatii am primit din toate partile!
  Europa se va incinge la propriu !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa inteleg ca se va intampla o nemorocire in noaptea asta?

   Ștergere
  2. Noaptea aceasta? Astept cu nerabdare!!! Cu drag Maria H

   Ștergere
  3. D-na Maria,am steptat cu sufletul la gura postarileDVS.si nu stiu din ce motiv,am doar doua postari!Cu respect Maria H

   Ștergere
 19. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Loredana, voi scoate primul volul al CARTII : ADEVARUL DUHULUI SFANT,in luna septembrie. Se va gasi la vanzare ,atunci cand voi lansa CARTEA,dar o voi trimite prin posta fiecarui doritor. Cu dragoste,Maria.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 20. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 21. Rusine ca,ati uitat limba natala.Va rog sa nu va suparati dar,am simtit ca trebuie sa va atentionez!Maria H

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Am ras cu lacrimi :))
   Maria Handic ,Loredana,va multumesc sincer!
   Viorica

   Ștergere
  2. Este adevarat,ca nu m-am exprimat corect dar nu stiu daca am facut greseli gramaticale! Maria H

   Ștergere
 22. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 24. Si eu am grupa sanguina B3,si ambii parinti au avut acelasi,si sora mea.Se pare ca se mosteneste de la parinti,si noi cei cu B3,avem ceva in plus ,fata de ceilalti,adica viziuni.

  RăspundețiȘtergere
 25. Doamna Maria dati-mi voie să vă spun că sunteți o persoană intradevar Sfânta.Mulțumim lui Dzeu ca existati.Vero

  RăspundețiȘtergere
 26. O sa descopere cai RH negativ, de reptilian

  RăspundețiȘtergere
 27. Buna seara. Singura minune și diferența ar fi a 3-a spirală grupa sanguină nu cred că contează,aici se putea greși la test.Poate ca odată luată și adusă înapoi pe pământ de către așa ziși extratereștri (eu încă nu am văzut unu) posibil să se fi făcut o modificare de ADN. Deși nu văd la ce ar mai folosi această schimbare dacă nu dați naștere unei noi generații cu 3 spirale. Sau poate că mai sunt și alte persoane care au deja această modificare ADN dar încă nu sa descoperit. Sper ca nu v-am supărat prin acest post Dna Maria. Cu drag Costin.

  RăspundețiȘtergere
 28. Dumnezeu exista si duhul sfant intradevar lucreaza in multe feluri dar nici macar Isus nu avea altfel de sange ca altfel ar fi extraterestru

  RăspundețiȘtergere
 29. Bună legat de grupa sanguina atât eu cât și soția avem Rh negativ ,grupa de sânge AB4, la fel și copilul nostru,oarecare fie întâmplător doresc sa aflu mai multe pe acest subiect cine mă poate ajuta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daca vrei ca cineva sa iti raspunda posteaza intrebarea din nou la ultima premonitie a Mariei.bafta

   Ștergere