sâmbătă, 30 iulie 2016

AVIONUL A LUA FOC ! S - A ADEVERIT DIN NEFERICIRE !

                                                                Dragii mei, 

Scriam în noaptea de 24 -25 Iulie 2016, un articol in care spuneam că ,un AVION la sol va avea mari probleme, si că era învaluit in mult fum dens si alb.
Dragii mei, din nefericire , după cum vedeti toate se adeveresc în timp.

Și iata dragilor, ce s-a intamplat cu un Avion ce decolase ieri din Dallas, si a carui motor a luat foc în zbor,pilotul fiind nevoit sa aducă din  nou, Avionul la sol. 
               

VIDEO / Momente de PANICĂ la bord! Un avion cu 130 pasageri la ...

spynews.ro/.../video-momente-de-panica-la-bord-un-a...
1 day ago - Un avion cu 130 pasageri la bord a luat foc în zbor, imediat după decolare ... Un avion care a decolat de pe aeroportul din Dallas cu destinaţia Searrle ... Imaginile cu flăcările, care ieşeau din motor au fost filmate de un pasager ... la numărul de urgenţă după ce au văzut flăcări ieşind din avionul care zbura ...
23 hours ago - Un avion care a decolat de pe aeroportul din Dallas cu destinaţia Searrle a ... Unul dintre motoarele aeronavei Arbus A320 a fost cuprins de flăcări. Imaginile cu flăcările, care ieşeau din motor au fost filmate de un pasager, ...
Iata si articolul meu:


                                       24 - 25 Iulie 2016,ora 0,30 !

                                             Dragii mei, 

În aceasta noapte ,în timp ce scriam la articolul anterior, văd dragilor înspre Est,Sud -Est,văd un AEROPORT si un Turn de control.
Partea de sus a TURNULUI de control,a început a se roti,precum morisca unui ventilator.  
.

Jos la sol, pe pistă, văd un AVION alb, învelit intr-un fum dens,extrem de dens.
AVIONUL abia că se mai putea vedea,din pricina fumului alb si dens,care îl cuprinsese de jur împrejur. 
.

Dragii mei, din nefericire vom auzi despre un Avion la sol, care va fi prins intr-un fum dens si alb, precum o ceață densa prin care ,poti vedea doar la un metru.
Unde anume si când se va întâmpla ,eu nu stiu a vă spune.
Cine ,sau ce va provoca acest Incendiu la bordul Avionului,sau la motoare,iarasi nu cunosc.
Cert este că, se va întâmpla ceva rău cu un AVION la sol,in timp ce partea de sus a Turnului de control ,se invartea precum elicea unui elicopter. 
Să dea BUNUL  DUMNEZEU si Măicuța  Domnului ,ca sa nu fie victime printre pasagerii acestui Avion, ce se va confrunta cu grave probleme.
                                   Cu dragoste,Maria. 

 Iar aici, iată si informatia mai pe larg:

Un avion cu 130 pasageri la bord a luat foc în zbor, imediat după decolare

Postat la: 29.07.2016 - 11:28 | Scris de: ZIUA NEWS
0

Pasagerii unui avion care decolase de pe aeroportul din Dallas au trăit momente de coşmar. Aeronava a luat foc la scurt timp de la decolare. Un avion care a decolat de pe aeroportul din Dallas cu destinaţia Searrle a luat foc la scurt timp după ce a decolat. Unul dintre motoarele aeronavei Arbus A320 a fost cuprins de flăcări.
Imaginile cu flăcările, care ieşeau din motor au fost filmate de un pasager, în momentul în care avionul se afla, la o altitudine de aproape 600 de metri. De asemenea, mai mulţi locuitori din statul Texas au sunat la numărul de urgenţă după ce au văzut flăcări ieşind din avionul care zbura, pe deasupra lor. Piloţii au decis să revină pe aeroportul din Dallas, iar avionul a ajuns la sol în siguranţă, la 20 de minute de la decolare. Pasagerii şi membrii echipajului nu au fost răniţi.

12 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Nu umbla cu pacaleli,ai scris ca avionul arde la sol nu in aer.Fii corecta,nu toata lumea crede in povestirile tale.vili.

      Ștergere
    2. Anonim30 iulie 2016, 17:20
      Chiar asa?
      Oare nu s-a intors pe PISTĂ cu motorul in flacari si cu mult fum?
      Cand a ajuns pe aeroport nu ardea oare?
      Oricum e păcat pentru sufletul tau! Esti departe de DUMNEZEU PREA BUNUL. Cauti doar galceava si-ti place sa arunci cu piatra,ca doar,doar te vei simti mai bine. Păcat!

      Ștergere
  2. Vili,Mariei ii arata Duhul Sfant numai fragmente din aceste evenimente.poate ca de data aceasta ia aratat sfarsitul fericit al evenimentului in care avionul era deja la sol dupa aterizare.poate esti putin sceptic si in privinta orientarii.pt mai multa precizie Maria atunci cand ai o premonitie ia ca reper capul.capul are forma planetei.daca simti o tresarire,o ciupitura,un tremur al unui muschi,o intepatura et.c intr-o anumita zona a capului acolo va avea loc evenimentul.si pt mai multa precizie Romania se afla chiar intre ochi,iar asa cum te uiti in oglinda punctele cardinale sunt invers:est este vest,iar vestul este est.nord ramane crestetul capului si sud barbia.deci daca simti o furnicatura pe obrazul stang evenimentul va avea loc in sud-est.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus,nu am prea inteles ce ai vrut sa spui,probabil ca la Maria cand spune sud-est poate fi si nord,sud vest,nord,toate punctele cardinale.Am mai citit ce ai mai scris,esti bun sa scrii lieratura stiintifico-fantastica.vili.

      Ștergere
  3. Ba a fost foarte explicit,in filmul lui..

    RăspundețiȘtergere
  4. Special pt tine Vili si pt an.11:51 am pus o poza cu o inima franta deasupra Argesului.poate intr-o zi ai sa intelegi vili ca lumea in care traiesti e controlata de forte pe care nu le intelegi.iar tu an 11.51 faci parte din filmul meu.o fi s.f. sau realitate?asta da arta pe cer.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am visat ca trebuoa sa merg la magazin mergeam cu bicicleta in sat si dupa cateva clipe a picat un avion pe jos si a venit chiar in spatele meu fiind pe bicicleta am accelerat si nu ma lovit avionul, am cumparat paine si cand mam reintors acasa am vazut cum curgea combustibilul din ea si nu puteam pedala parca eram prins in ceva foarte incet mam putut misca iar apoi dintrodata am ajuns acasa si fratele mai mare ma intrebat dar rosii ai cumparat? si mam trezit nu am mai putut sa spun ca ce sa intamplat .

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria cred ca era vorba despre un alt avion alb in flacari pe un aeroport din Dubai.S-a intamplat recent.
    Avion în flăcări pe o pistă a aeroportului din Dubai, după o aterizare de urgență eșuată. Toate zborurile pe aeroport au fost suspendate
    http://www.antena3.ro/actualitate/avion-in-flacari-pe-o-pista-a-aeroportului-din-dubai-370938.html


    RăspundețiȘtergere
  7. Va rog sa verificati mesajul cu avionul,,este exact descrierea dvs din mesaj..Aceasta s-a adeverit.Este pacat sa ducem in eroare oamenii.

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria,
    Cred ca despre asta este vorba:

    http://www.channelnewsasia.com/news/world/emirates-plane-crash/3009660.html

    RăspundețiȘtergere
  9. http://stirileprotv.ro/stiri/international/incident-pe-aeroportul-din-dubai-un-avion-al-companiei-emirates-a-luat-foc-la-aterizarea-fortata-pe-pista.html

    RăspundețiȘtergere