marți, 10 mai 2016

CUTREMURE ??? LĂSAȚI PĂMÂNTUL SĂ SE LEGENE !

                                                      10 Mai 2016,ora 5,17 zori de zi.

                                                 Dragii mei, 

Astazi in zori de zi,  aud un glas prieteni dragi, care parcă ne imploră ca sa tinem cont de sfatul său.
Glasul spunea așa dragilor:

                         ”Pământul !
                  Lăsati Pământul să se ajoace și să se legene; căci astfel se aseaza !”

După care dragii mei, glasul dispare ,iar eu vad cum spre Sud -Est o întindere mare de Pământ, cumiarba verde pe el, începe a se legăna amețitor.
Dragii mei, exact asa cum va spuneam adeseori, Cutremurele de intensitate mică, au drept scop de la BUNUL DUMNEZEU si de la MAICA DOMNULUI , ca să reaseze Pământul si nicidecum să-l intoarca pe dos.
Sa ne rugam la Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne pere de tot necazul si de tot rău,amin.
                                        Cu dragoste,Maria. 

13 comentarii:

  1. Maria sud est ce inseamna?Sud estul europi?romaniei?sau sud est din pozitia in care esti tu?Cu drag Ana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Ana. Inchipuie-ti că esti cu fața spre Nord, Nordul Pământului.
      Apoi o forță nevazuta te intoarce cu fața spre Sud, sau Sud - Est, ..etc.
      Deci ,nu e vorba de ROMANIA, ci de punctele CARDINALE ale Globului pământesc. Cand e vb de vreo ȚARA, ori mi se spune, ori ramane la aprecirea mea cu punctele cardinale. Eu as putea sa nu mai scriu orientarea,căci se intampla sa mai si gresesc orientarea, si-apoi primesc critici de la cei priceputi. Dar eu tot scriu si consider doar un mic amănunt orientarea, si că depinde numai de mine cum percep aceasta orientare,in cele cateva fractiuni de secunda cand mi se arata.
      Daca vreti sa nu mai scriu orientarea, pot renunta la a mai scrie orientarea, si sa le dau satisfactie celor care ma critica,atunci cand gresesc orientarea,iar Evenimentul se adevereste,in alt punct cardinal decat cel scris de mine.

      Ștergere
    2. Eu nu am spus sa nu mai scrii orientarea eream doar un pik curioasa.Iti multumesc ca m ai lamurit.Ana

      Ștergere
  2. Eu cred ca, intotdeauna cand a scris doamna Maria, referitor la un punct cardinal, se refera la pozitia ei din acel moment! Deci, in raport cu orasul sau...

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este ! Nu am de unde sa stiu ȚARA, decat daca mi se spune. Dar sunt intoarsa cu fața de o forta nevazutaa, ca sa pot vedea locul in punctele cardinale,unde se va intampla ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Atunci sa lasam Pamantul sa se aseze singur. Cutremurele mici si dese elibereaza din energia acumulata. Totul este bine, din ce in ce mai bine. Traiti bucuria vietii, asa cum este ea, iar atunci cand vor veni necazurile vom gasi solutiile cele mai bune ca sa iesim din ele. Fiti prevazatori, dar nu utati ca nu aveti decat un singur lucru: clipa de acum. Iar de va fi sa vina clipa despartirii sa plecati cu un bagaj plin de amintiri placute, cand ati ras, cand ati iubit, cand ati ajutat dezinteresat, cand ati mangaiat cu o vorba buna, cand ati urcat un munte, cand ati mirosit o floare, cand ati dat valoare vietii.
    De cand ne nastem, in fiecare zi murim putin cate putin. Este singura certitudine din viata noastra. Noi alegem cum sa ne traim viata si ideal ar fi ca la sfarsitul ei sa intelegem scopul pentru care am trait aici. :)
    Curaj! Si chiar daca viata s-ar termina maine, mai e pana atunci, clipa de acum e tot ce conteaza si e singurul timp in care poti sa indrepti ce ai gresit.
    Mira

    RăspundețiȘtergere
  5. Alungati fricile , nu sunt ale voastre,sunt induse de cei care doresc aceasta. Planeta trece printrun poces de terraformare care va aduce echilibrul climatic la nivelul corpului sau.Pamantul este ajutat de fiintele de lumina(E.T.) evoluate spiritual si tehnologic ca daunele de la suprafata planetara sa fie cat mai mici deoarece Mama Pamant si-a exprimat dorinta de a nu-si rani copii ei ,adica noi cei care am ranit-o foarte tare.In aceste vremuri,prin aceste manifestari corpul sau trece printr-o vindecare.Ar fi bine daca noi am trimite multa lumina si iubire inimii sale care are mare nevoie pentru a se putea vindeca.Este ajutata si sustinuta energetic de fratii nostrii din inalt cu tehnologiile lor foarte sofisticate.
    Multi oameni neaga cu vehementa existenta extraterestrilor sau ii catalogheaza pe toti drept diavoli,dar va asigur ca vine vremea cand vom manifesta contactul direct cu ei, care sunt cei din familiile noastre. Ne-am cufundat intr-o apriga amnezie incat am uitat cine suntem noi dar am uitat si de familiile noastre celeste.
    Daa! Fiecare dintre noi avem o familie celesta(cea reala) in afara celei pamantene si ne apare in visele noastre ca noi sa ne putem aminti de ei fara sa ne speriem.Ei se distreaza foarte tare cand ne vad atat de ignoranti,dar tot odata ne felicita pentru curajul nostru de a veni pe Pamant si a ne cufunda in amnezie si a trai ca si cum am fi singuri si uitati de Dumnezeu.
    Dragilor pot sa va asigur ca nimic din ce stiti voi nu este ceeea ce pare.Cele care se bat aici pentru supravietuire sunt ego-urile noastre,nicidecum Ceea Ce Noi SUNTEM.
    Constientizez ca uneori repet informatii dar sunt si persoane mai noi carora poate le folosesc acestea.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot insistati cu teoriile dvs la infinit , la orice articol al d-nei Maria care nu are legatura cu subiectul postat de dansa . De ce nu va deschideti un blog pentru adeptii teoriilor dvs ? Nu e mai simplu dacat sa impuneti ceea ce vreti si stiti altor cititori ai altui blog ???

      Ștergere
    2. Anonim11 mai 2016, 17:20, dar ce te deranjeaza asa? Suntem o diversitate!Unora le place un fel, altora un alt fel iar altora ambele...

      Ștergere
    3. Tu Didona sa iei contact direct cu ei, daca asta iti doresti!

      Ștergere
  6. Didona fata,mam înselat când am crezut ca ti-ai revenit, dar tu nu si nu,acuma ai luat-o la vale rău de tot.Ai grija ca la fundul văii,dai de TENEBRE.

    RăspundețiȘtergere