marți, 10 mai 2016

AISBERGURI CHINA !!! INUNDATII CATASTROFALE IN CHINA !

                                                         10 Mai 2016, ora 17,10 !

                                                   Dragii mei, 

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune ceva cutremurator despre China.
Glasul spunea asa dragilor:
                        ” Aisberguri !
                Căci vârful nu se afla cică, 
                                     deasupra Chinei!
                 Dezastre,drame....!”
Moment in care, văd înspre Est o intindere mare in fața unei ape mari si tulburi.
O masină mare ce se afla în mers,cu tot efortul soferului de a accelera si sa scape de la pieire , nu a mai avut scapare si a fost acoperita de vârful unui val enorm, după care, a fost atrasă in mijlocul valului, mașina dispărând sub valurile imense de ape.

 Image result for gip masina
Dragii mei, din nefericire CHINA se va confrunta cu mari dezastre, probabil din pricina topirii Aisbergurilor.
Eu am mai scris depsre CHINA dragilor , si nu era deloc de bine. 
Iata: 
                     16  Martie 2016,ora 5,10 dimineața !

                                                      Dragii mei, 

Astăzi dimineață printre altele câte am văzut si-am auzit, am intrebat în gandul meu, daca in România va fi vreun Cutremur mare în viitorul apropiat.
Mare mi-a fost uimirea, când imediat am auzit un glas care, intreba continuu asa:

                  ”România ! Cutremur mare?
              România !Cutremur mare?”
Glasul se exprima ca atunci când, noi am căuta ceva si vorbim singuri, pentru că nu gasim ce căutam.
Dar după circa 10 secunde dragilor, ca raspuns la intrebarea mea, mi s-a arătat un Cer de noapte, iar pe Cer ,precum stau stelele, asa stateau numai semnul întrebării peste tot. 

                       ???????????????             ??????????????????????         . 
Deci, nu se gasise un raspuns,oricare ar fi fost el.
Dragii mei, după cum ati constatat nu mi s-a dat un raspuns pentru România ,că ne-ar paște un eventual Cutremur mare. Aceasta insemnand că, DUMNEZEU încă ne mai dă o șansă ca sa ne intoarcem la EL.
Dar, exista un dar, mi s-a transmis despre CHINA !
Iata ce mi s-a transmis despre CHINA :
                      ” China ! 
                China să-și facă provizii !”
Și vedeam o strada ingusta cu multe cladiri  mai înalte, dar nu blocuri ,ci case. 
De la aceste cladiri ca niste Vile,vedeam cum au cazut acoperisurile, geamurile, scanduri, etc etc.

    Image result for china cladiri.
Dragii  mei,ce va fi cu adevarat in China, eu nu cunosc. Poate fi Cutremur, poate fi vreun TAIFUN mare, dar ceva care va afecta grav economia CHINEI se va intampla, atâta timp cât, mi s-a transmis că aceasta Țară,va trebui sa-si faca provizii.
O calamitate, un dezastru, se va intampla in China. 
Sa ne rugam dragilor si pentru acesti frati mai nostri, sa ne rugam si pentru noi, pentru ca BUNUL DUMNEZEU sa-i ocroteasca cu Mila cu Dragostea Sa. 
                                                Cu dragoste,Maria. 

            Iata si un alt articol, cu INUNDATII:


                                14 - 15 Septembrie 2014, ora 0,40 !

         În timp ce scriam aici pe Blog, la articolul anterior , aud un glas care spune ceva cutremurător despre ce va urma în CHINA !

                                               
                                                                     Citez :

                "China !
              China e îngheţată de Ape !
              China va fi îngheţată de Ape !"

Deci să nu credeţi că am gresit când am scris, îngheţată şi nu înghiţită de ape !
Glasul a spus că : China va fi îngheţată de ape!
                     
    Dragii mei, China a mai trecut prin grave Inundatii! Ferească Dumnezeu şi Măicuţa Domnului, ca să se repete istoria, şi să fie ruptă de restul Lumii, din pricina Inundatiilor.
Sa ne rugăm fratilor si pentru noi, şi pentru poporul chinez, şi pentru fratii nostri, ca sa fie ocrotiti de Dumnezeu si Maica Domnului.
Sa fie apăraţi de toate dezastrele şi necazurile !
                                  Cu dragoste, Maria.

18 comentarii:

  1. DA . IN CHINA V-A FI FOAMETE MARE , EI SUNT FRATII NOSTRI . D-ZEU SA-I FEREASCA DE RELE SI PE NOI LA FEL. DOAMNE AJUTA !

    RăspundețiȘtergere
  2. in viitor datorita incalzirii globale se estimeaza ca polul nord va ajunge in rusia-camciatca iar nord estul chinei va fi mai rece ducind la un val de migratie al chinezilor spre sud dar si spre rusia si europa unde se vor contopi cu rasa alba dar si cu musulmanii care vin inaintea lor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. Marele zid chinezesc ii va proteja impotriva inundatiilor catastrofale care vor veni din nord.asta este adevaratul scop al marelui zid chinezesc.dar nu vor face fata altor dezastre nici ei nici rusii nici americanii si nici arabii.curand vor fi dorit sa se fi nascut toti in romania.samburele civilizatiilor viitoare va fi din nou romania.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se va produce o schimbare a polilor, estimandu-se noile pozitii ale polilor dupa cum scrie craciun. Insa nici pe departe asta nu se va intampla din cauza incalzirii globale... a cam facut un ghiveci :)

    RăspundețiȘtergere
  5. aisberguri plutitoare- e metoda pri care se extinde fortat in sudul marii chinei cu portavioane pe insule construite artificial in mare intre vietnam filipine si malaezia motiv pentru care china a intrat in conflict inclusiv cu sua care sprijina tarile riverane mentionate , in europa deocamdata doar cu geamantanele.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru a ne face o imagine reala si clara e suficient sa facem periodic la 5 ani ,la un an sau cind evenimentele sint alerte chiar si de la o luna o statistica cu evenimente certe-implinite. si sigure. cam asa; cresterea procent bioxid carbon incalzire globala crestere nivel oceanic. deplasare anuala pol magneic cu 50 km din spre canada spre rusia care atrage dupa el in deaproape axa de rotatie pamint. politice- china cauta extindere in sud estul asiei. rusia s-a extins in sud-georgia.in crimea-peste tatari neam turcic si in est peste ucraina.rusia sa inarmat dar vinde portavioane chinei care la fel se inarmeaza si extinde si ambele in conflict cu sua si cu turcia care doboara avionul rusesc. geofizic-creste mult numarul de cutremure in toata lumea .dar si la noi i curbura carpatilor unde din 1-9 mai au fost 13 cutremure inte 2si4 pe richter,fata de perioada similara de luna trecuta cind nu a fost raportat nici unul. vedem ca intram intr=o perioada diferita APOCALIPTICA=REVELATIE.- craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stateam si contemplam cat de norocosi sunt musulmanii. Ei ca sa ajunga in rai nu trebuie decat sa se arunce in aer luand cu ei vietile catorva necredinciosi si gata, ajung in rai. Si unde mai pui ca au parte si de 72 de fecioare.

      Cred ca ar trebui sa ne convertim cu totii la islam si sa ne aruncam in aer impreuna cu cativa necredinciosi si ne vom bucura de viata vesnica si unde mai pui, 72 de virgine nu sunt de colo. :)))

      La noi la crestini e tare naspa. Ne chinuim toata viata sa respectam alea zece porunci si daca la final scapi vreuna si n-apuci s-o spovedesti AI PUS-O, iadul te mananca de viu pentru eternitate!!!

      Hadeti fratilor cu toti la musulmani. Am auzit ca religia aia e atat de misto inca te lasa sa ai legal pana la 4 neveste. Oricum femeile nu sunt bune decat pentru a face mancare, curatenie si copii si trebuie sa fie si supuse, ca asa le spune religia, deci ganditi-va la toate avantajele islamului: mai multe neveste, toate supuse barbatului (care este capul nu?) si dornice sa-ti poarte copiii in pantec. Adevarat va spun voua ca islamul este o adevarata binecuvantare si Adevarata Credinta! :))) (nu au de ce sa se supere crestinii pentru ca nu am spus dreapta credinta :P)

      I-auziti cat de simplu e sa te convertesti la islam: nu trebuie decat sa spui urmatorul crez: cred ca Allah este unicul Dumnezeu adevarat iar Mahomed este profetul lui si GATA, esti musulman! :)

      Deci cine se inscrie? Mortu' care moare de rasss in iaddd te bagi? Cred ca e religia perfecta pentru tine. Ai femei supuse (vezi ca folosesc pluralul, da, deci femei, mai mult de una) si unde mai pui ca poti sa ajungi si martir pentru Allah deci e ghini rau di tat! :)))

      Ștergere
    2. Emanuelesti liber ca sa alegi pentru tine!
      Dar CREDINȚA CEA ADEVARATA, este CREDINȚA CRESTIN ORTODOXĂ. PORUNCILE LUI DUMNEZEU însă,sunt aceleasi in toate limbile! Cine va implini PORUNCILE DOMNULUI, nu are cum sa faca precum musulmanii. mi-ar plăcea sa cred că chiar ai glumit ,desi nu se glumeste cu astfel de lucruri.

      Ștergere
    3. Stii Maria care este defectul MAJOR al Dumnezeului crestin? Ca nu are simtul umorului. :)))

      Ștergere
    4. Subscriu emanuel.si inca ceva:smerenia crestinismului va duce si la sfarsitul lui.

      Ștergere
    5. Ups Emanuel, ai comis-o rau de tot! Tu ai spus deja ce trebuie sa spui ca sa fii musulman! :))) Mira

      Ștergere
    6. Vai, ce ma fac acum Mira?! :)))

      Pai sa ma uit sa-mi mai iau cateva neveste, nu? :)))

      PS: mai trebuie si un mic ingredient secret pe care nu l-am spus (sic): sa crezi cand spui lucrurile alea :P

      Ștergere
    7. Ce sa faci? Gandesti ca un barbat!:))))
      Sa fii musulman si sa nu te multumesti doar cu 4 neveste, ci sa pulsezi la cele 72 de fecioare. ;) Daca te gandesti, poate gasesti un "necredincios" care rade mult. :)
      In numele credintei este permis orice:))))
      Mira

      Ștergere
    8. Am fost si eu musulman in alte vieti, stai linistita, de unde crezi ca vine gandirea mea? :P

      Ștergere
    9. Gandirea ta este suma educatiei primite, a credintelor, a experientelor traite.
      Nu se spune ca esti ceea ce gandesti? :)
      Cat despre vieti anterioare... cand ai trait tu nu era inventat islamul. :))
      Pamantul este un loc minunat, unde poti experimenta o varietate de sentimente, lucruri, poti fi ce iti propui sa fii, intalnesti peste tot oameni atat de diferiti si de minunati. Insa, oricat de minunata viata terestra, nu mai vreau sa o repet. :)
      Vreau altceva, pe cea de pe Pamant am invatat-o. :)
      Mira

      Ștergere
  7. de aceia sint importanti cei care pot sa vada evenimentele inainte chiar de a se produce si sint importante cartile doamnei Maria dar si cartea cu prorocirile apocaliptice ale lui Nil Dorobantu care am inteles ca urmeaza a se edita-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. cind china va ajunge peste rusii v-or vedea si acestia cum e sa fii deportat ca moldovenii romani ,tatarii polonezii si nemtii la cercul polar-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. un mare politician roman din perioada interbelica trecind prin piata palatului a avut o viziune vazind-o tapetata cu pinza rosie el a prevazut ca la bucuresti va ajunge de doua ori comunismul odata din rusia si a doua oara din china-dar in ultima faza a comunismului chinezesc. aceasta previziune corespunde si cu cea a babei vanga care si ea prevazu-se revenirea comunismului peste vreo citeva zeci de ani.-craciun

    RăspundețiȘtergere