luni, 30 mai 2016

DECEMBRIE ! 10 DECEMBRIE 2016 ! SAU 10 - XII - 2016 ! CE VA FI OARE ???

 c                                          Noapte de 29 -30 Mai 2016,ora 2,45 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta noapte,(atât cât a mai rămas din ea), în timp ce scriam la articolul anterior,desi eram cu ochii pe monitor, aud dragii mei un glas ,care imi dictează cifră cu cifră,literă cu literă, o dată anume,luna si anul.
În timp ce glasul îmi spunea ce sa scriu, in acelasi timp vedeam în fața mea, în aer, sub un Cer de noapte, scris pe o banda neagra, precum pe burtiera TV, la nivelul biroului la care scriu acum, văd si scris asa:

                     ”Zece Decembrie 2016 !

                  10  .XII.  2016     ! .

Dragii mei, eu nu stiu ce va fi la aceasta dată;că va fi în România sau în altă parte, ceva răsunător se va întampla, dar eu nu stiu ce va fi.
Dar dacă mi-a fost dictată rar,cifra cu cifra,cuvânt cu,cuvânt,trebuie sa le memorăm si sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, ca sa ne apere si sa nu fie nimic rău. 
Nu-i asa dragii mei, că acum v-ati convins că spun ADEVĂRUL si ca nimic nu este de la mine?
Credeti voi oare, cei care v-ati îndoit si poate vă mai îndoiți , că as sta noptile, ca sa scriu minciuni si inventii,fabulatii? Nicidecum ! 
Tot ce scriu, este numai din GRAIUL DUHULUI  SFÂNT ! 
Asa cum ne auzim unii pe altii,asa cum ne vedem unii pe altii,asa aud eu toate câte nu se aud cu urechea fireasca, si vad tot ce  nu se vede cu ochii firesti, numai cu Puterea Duhului Celui Prea Sfânt.
Cine va urmări acest Blog al Lui Dumnezeu, nu are cum sa rataceasca CALEA  spre mântuirea sufletului său. 
Aici veti găsi CUVANTUL LUI DUMNEZEU,precum si POVETELE cele mai curate si vindecatoare pentru inima si suflet,și fara gânduri ascunse. 
                                   Cu dragoste si pretuire,Maria. 
 

22 de comentarii:

  1. Inainte de Sfanta Inviere a Domnului, m-a sunat mama sa-mi spuna ca a avut un vis ciudat. De obicei se cam adeveresc visele ei stiut si de astrologi sau ezoterici ca cei nascuti in zodia Pesti primesc tot felul de mesaje premonitorii, ea fiind in aceasta zodie. Mi-a spus ca a visat un medalion rotund dintr-o piatra neagra, presupun ca era din obsidian. Inauntrul pietrei era un peste. S-a speriat cand a vazut ca pestele dinauntrul pietrei era viu, caci misca ochii si se misca si el. In partea stanga de sus a medalionului scria "22 August" iar in partea dreapta de jos a medalionului scria "13 Septembrie". Nu stiu nici ce va fi pe 22 August, 13 Septembrie sau pe 10 Decembrie caci numai Dumnezeu le stie pe tot si pe toate cate sunt, cert este ca fiecare dintre noi ar trebui sa ne rugam pentru aceasta lume si pentru semenii nostri ca sa se intoarca la Domnul Dumnezeul nostru, Tatal, Fiul si Sfantul Duh, pe Calea si la Cuvantul Lui, caci bine nu va fi pentru omenire si pentru aceasta lume, pana la venirea Lui de nu i-L vor gasi. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este ! Nu vorbim de vise aici pe Blog, ci numai de trairi personale. Visele se tâlcuiesc,dar trairile sunt GRAIUL DUHULUI SFANT !

      Ștergere
    2. Doamne,cata rautate,nu puteti fara sa repeziti omul asa?!

      Ștergere
    3. Doamna Maria, v-am spus ce mi s-a aratat, ce mi s-a spus si v-am si aratat toate cate vor fi din cate mi s-au aratat, din trairi cum spuneti dumneavoastra si v-am confirmat aproape de fiecare data multe din trairile dvs. de la Duhul Sfant. Dar oare si eu din ce mi se arata si dumneavoastra din ce vi se arata si noi toti de aici ce impartasim toate aceste trairi de la Domnul, oare nu le interpretam cu mintea noastra omeneasca, ca pe vise? Iaca eu spuneam mereu ca pe 13 mai va fi ce va fi caci asa vedeam cu ochii mei ceea ce mi se arata si interpretam dupa mintea mea vazand acel 13 5 asa cum am vazut 22 si 23 si dumneavoastra ati spus despre 22 ca va fi ceva inca de anul trecut dar nu ati stiut a interpreta. Si iaca vine mama si imi spune: 13 spetembrie si 22 august. Nu pot sa dezvolt toate acestea dar va spun ca au o logica. Poate va raspuns la acel 22 despre care vorbeati. Eu sunt sigur ca mie mi-a raspuns la acel 13 5 pe care il vedeam si il interpretam eronat. Litera S poate fi confundata cu cifra 5 si am vazut si un S si un 13 in alta parte. Este posibil ca acel 5 sa nu fie luna 5 adica mai ci sa fie S adica septembrie. Cert este ca pe orice cale ar comunica Dumnezeu cu oamenii, mai putin cea directa prin care desluseste omului ce va fi, omul va interpreta intotdeauna dupa minte lui. Dumnezeu a vorbit prin vise cu multi mari proroci si in Sfanta Evanghelie aveti destule exemple. Va pot spune ca multe vise ale mamei mele mi-au fost confirmate de-a lungul anilor si chiar daca nu vede sau nu i se arata unele lucruri asa cum mi se arata mie, a trait destule aievea pe care multi dintre voi nici nu visati la asa ceva. Domnul Craciun viseaza tot timpul si ma cearta ca eu nu visez ca dansul cu ochii inchisi ci cu ochii deschisi si ca interpretez dupa mintea mea omeneasca si nu divina, indumnezeita ca a dumnealui si a unor persoane inaltate in absolut de pe aici si totusi nu-l certati ca vorbeste din vise, iar eu nu il judec pentru aceasta caci Judecata este a Lui Dumnezeu fiindca El este Dreptul Judecator si nu mintea omului si El alege pe prorocii Sai si calea prin care sa comunice lumii voia Sa. Din pacate asa face omul, se abate de la drumul sau gasind intotdeuna altceva de spus sau de facut decat a avut in minte a face si a spune de la bun inceput. Ne abatem de la obiectivul principal, si anume, sa ne intoarcem la Domnul cu totii. Nici dvs., nici eu si nici aceste mesaje mot a mot si toate urgiile pamantului nu au nicio relevanta. Punctul final, capatul de linie, scopul cel mare este ca lumea sa se indrepte si sa se intoarca la Dumnezeu. Din pacate oamenii se pierd in detalii, deviaza si uita care a fost scopul initial. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea, numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

      Ștergere
    4. Aveti dreptate,11.12 si eu am avut vise care s-au adeverit printre care cel mai important si cel mai benefic s-a realizat prin faptul ca am facut O Santa Cruce pentru Santul Altar acum sase ani,Ii multumesc Lui Dumnezeu in toate zilele vietii mele ca mi-a dat sansa asta.Nu puneti la inima totul,asa sunt oamenii si vremurile,Dumnezeu are un plan cu fiecare,degeaba se cred unii mai deosebiti decat altii,ma unge pe suflet binecuvantarea dvs.de la sfarsitul fiecarui coment,cu drag,Vasilica.

      Ștergere
  2. Doamne,ce mult imi place fraza,,Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea,inima,sufletul si calea,caci El este Calea,Lumina,Adevarul si Viata si toata puterea,marirea,slava,cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa i-o inaltam!Amin
    Efectiv,ma ,,hranesc" cu aceasta fraza.
    Numerele 22 august si 13 septembrie m-au rascolit putin,
    Mama mea N-13.septembrie(nascuta) si D-22.august(decedata)
    Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
    Si pe dvs si mama dvs,Dumnezeu sa va binecuvanteze!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Liliana,e minunata,eu simnt asemenea tie,cu drag,Vasilica.

      Ștergere
  3. Lumnile subtile nu se bazeaza pe date,dar in curand vom avea parte de un eveniment spiritual magnific ce va face lumina in mintile noastre intunecate. Doar mintea noastra poate cataloga "bun si rau",in rest totul este de bine indiferent ce este.
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios,D,ce grozava esti!chir crezi ca le sti pe toate?

      Ștergere
    2. Anonim 31 mai 2016, 16:01, poate le stie si tu nu...sper ca nu esti gelos.

      Ștergere
  4. simplu de VAZUT .....
    medalion rotund -piatra neagra -peste -ochi si trup miscator -
    DIAGONALA
    medalion stanga sus 22 august
    medalion dreapta jos 13 septembrie
    .......

    RăspundețiȘtergere
  5. Dumnezeu Tata ajuta tara ta Romania si ocroteste-ne cu al tau Duh Sfânt.Slăvit sa fii tu Tata in vecii vecilor!Amin

    RăspundețiȘtergere
  6. Nădejdea noastra este Dumnezeu Tatăl,Scăparea este Fiul,Si Acoperamantul este Maria Fecioara mama întregului neam omenesc.Slavita fie Sfânta Treime in vecii vecilor!Amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu Tatăl ajuta toții românii din tara si din afara țării si scuteste-i de viitoarea ta mânie apocaliptică tinandu-i sub protectia umbrelei tale.Si binecuvanteaz-o pe Maria de jos cu mai multe mesaje din al Tau Cuvant.Te iubesc Dumnezeu Tata si Dumnezeu Fiul.

    RăspundețiȘtergere
  8. unde va pot gasi d-na Maria?

    RăspundețiȘtergere
  9. 10 Decembrie 2016 Alegeri prezisentiale in SUA. LUNA DECEMBRIE 2016 va fi in semnul acestor alegeri. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://planetapamant.com/2016/07/03/conform-planului-toti-bebelusii-nou-nascuti-vor-avea-microcip-incepand-din-decembrie-2016/

    RăspundețiȘtergere
  11. Nimic! Nu s-a întâmplat nimic, absolut nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Profetul10 decembrie 2016, 22:05
      Serios????
      Pentru tine, inseamna nimic aceste tragedii:UPDATE Accident feroviar în nord-estul Bulgariei: 7 morți și zeci de ...
      www.agerpres.ro/.../alerta-un-tren-a-deraiat-in-nord-es...
      Translate this page
      14 hours ago - Accident feroviar în Bulgaria: Cel puțin cinci morți și 25 de răniți (nou bilanț). Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața și 25 au fost ...
      You've visited this page 2 times. Last visit: 12/9/16
      precum si:
      Explozii puternice la Istanbul. 20 de răniți - Digi24
      www.digi24.ro/.../explozii-puternice-la-istanbul-6294...
      Translate this page
      2 hours ago - Două explozii puternice au avut loc în Istanbul, în aproierea stadionului Beșiktaș. 20 de persoane au fost rănite, din primele informații.????

      Ștergere
    2. și cu ce ne afectează pe noi toate acele evenimente? au fost nenorociri mult mai mari în alte zile, și care ne priveau pe noi, românii!

      Ștergere