vineri, 26 februarie 2016

SOARELE SE VA ÎNTUNECA , IAR ZIUA VA DEVENI NOAPTE !

                                         25  Februarie 2016,ora 5,10 dimineața !

                                                                       Dragii mei, 

Tot în aceasta dimineață, în zori de zi, văd stând cu ochii închisi,văd un Cer de noapte neagra, iar pe Cer, SOARELE s-a facut si el negru, s-a întunecat.Doar conturul se mai zarea, dar foarte slab.
Cerul din zi ,se transformase in noapte neagra fara de stele.

 Image result for eclipsa de soare

În fața soarelui negru,la câtiva metri în aer,o Mână nevazuta scria doar două Cuvinte.
Citez:
                             ”România  rămâne !”

Dragii mei, cred ca aceste două cuvinte: ”România rămâne”, înseamnă că,România va fi senina si nu va fi cuprinsa de intunericul negru.  
                                                   .

România dragii mei, este deja GRADINA  MAICII DOMNULUI;este ocrotita de Maica  Lui Dumnezeu, si va fi fara nicio îndoiala,Viitorul cel de-al Doilea Ierusalim.
În ROMÂNIA ,scumpul nostru Mântuitor,va veni pentru a doua oara pe Pământ. 



.

Să ne pregatim cu inima si cu sufletul, sa ne spovedim la Preot,
să mergem dragilor la Sfanta Biserica macar in ziua Sfintei Duminici, si sa nu uitam a face Fapte Bune, pentru care ,vom fi rasplatiti de Duhul Cel Prea Sfant ,însutit.
   Cu dragoste,MARIA. 

163 de comentarii:

  1. ÎNCĂ UN ARTICOL BOMBĂ.SĂ FIE ECLIPSA TOTALĂ DE SOARE?NUMAI ATUNCI SOATELE E NOAPTEA PE CER.

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate insemna si eruptia unui vulcan ca cel din islanda a carui cenusa a acoperit intreaga europa iar soarele a fost opturat de aceasta.dar de data asta cred ca va fi vezuviul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate va erupe Campi Flegrei,mega-vulcanul de langa Napoli si ne scapa definitiv de jidani,iudeo-masoni,khazari si securisti......

      Ștergere
    2. Poate dispare Nobilimea Neagra!

      Ștergere
  3. ....sau Romania va fi ca o insula inconjurata de dezastre, razboi....
    Fr.Ioan

    RăspundețiȘtergere
  4. Este legat de profetiile biblice :
    Apocalipsa cap. 8 – Trambita a patra: A treia parte din soare, luna si stele ( vers. 12.13 )
    Vers. 12.13: “Al patrulea inger a sunat din trambita. Si a fost lovita a treia parte din soare, si a treia parte din luna, si a treia parte din stele, pentru ca a treia parte din ele sa fie intunecata, ziua sa-si piarda a treia parte din lumina ei, iar noaptea de asemenea. M-am uitat si am auzit un vultur care zbura prin mijlocul cerului si zicea cu glas tare: “Vai, vai, vai de locuitorii pamantului, din pricina celorlalte sunete de trambita ale celor trei ingeri, care au sa mai sune.”
    Sursa : http://www.loribalogh.ro/2011/08/apocalipsa-cap-8-trambita-a-patra-a-treia-parte-din-soare-luna-si-stele-vers-12-13/

    Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, soarele se va întuneca şi luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui.
    Atunci se va arăta pe cer semnul Fiului Omului şi vor plânge toate neamurile pământului şi vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere şi cu slavă multă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apocalipsa e o minciuna,de ce ar vrea dumnezeu sa distruga pamantul,omenirea,universul,daca ar mai trai cel ce a scris-o ar negao si el.

      Ștergere
    2. apocalipsa = revelație, nu distrugere.

      Ștergere
    3. Apocalipsa este revelatia schimbarii, Emanuel. Un cer nou, un pamant nou si un om nou...Iar Domnul Iisus v-a fi Soarele nostru,iar noapte nu v-a mai fi,nu vom mai suferi nici de frig si nici de foame.Se refera la Adevar,Pace si Iubire...
      Crezi ca la venirea Lui Iisus v-a rezista ce nu este in aceeasi vibratie cu cea Divina ? Te intreaba , Lucia.

      Ștergere
    4. Anonim 26 februarie 2016,23:42 - NU Dumnezeu distruge Pamantul. Nu subestima dragostea creatoare,care nu distruge nimic din ceea ce a creat. Problema este ca distrugerile sunt efectul clar al actiunilor rele,distrugatoare...Ignoranta este in defavoarea celui ce o prefera. mai cerceteaza si daca vei constata ca nu te-ai pregatit mai inca timp,desi suntem in ceasul al 12-lea,in care ne-am adus singuri...

      Ștergere
  5. Trei zile de intuneric ,,,,,asa cum scrie si in Biblie ,,,absenta totala a luminii inclusiv a celei electrice ,,,zile in care doar lumanarile sfintite vor putea da lumina.....etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand s-a scri biblia nici nu se stia de lumina electrica, cand spui ceva,mai si gandeste,ca te faci de ras nu poti pacali pe toata lumea.

      Ștergere
    2. Eugen Militaru,se vede ca tu stii cum sa ne protejam in acele 3 zile de intuneric. V-a trebui reamintit semenilor nostrii,pentru ca sunt multi care intreaba. Sa fii binecuvantat !

      Ștergere
  6. Dragi prieteni,
    Daca ati citit postarea mea Liliana Muresan 22 februarie2016,19:42-vizune 4 zile au trecut cu bine!
    V-am marturisit ca acel cutremur intens s-a produs in inima mea.Da,cauza-Didona-
    M-am cutremurat toata noaptea si am crezut atunci ca Didona a ajuns la un nivel f mare de rugaciune(precum Sfintii nostri parinti).Dar m-am inselat amarnic!
    Dar,cum era normal,Dumnezeu nu isi lasa copiii care Il cauta cu adevarat sa fie inselati.
    De fapt,cutremurul a avut loc in inima mea,ca sa ma atentioneze ca Didona nu crede in Dumnezeul in care cred eu,adica Dumnezeul Bibliei.
    Pt Didona, Dumnezeu,Sfanta Treime pana si semnatura cu care se semneaza,EU SUNT, au alte semnificatii,pana si Iisus este reincarnat.
    Da,deci Biblia Didonei este-Manualul Ascensiunii.pdf-Natura Divina.Va rog,daca aveti rabdarea necesara,sa cititi acest manual,va cutremurati(reincarnari peste reincarnari)....
    Acum,sustin cu tarie ca Didona nu crede in acelasi Dumnezeu ca si mine.Ea este una dintre adeptii miscarii New Age.Aceasta miscare este f periculoasa!Didona a ajuns la un nivel f mare de evolutie(satanica),daca a ajuns sa scrie intr-o postare,ca misiunea ei este sa ,,salveze rasa umana".
    Tinta acestor adepti,sunt crestinii ortodocsi.Oare de ce?Pentru ca celelate culte au ca arma principala Biblia.Noi ortodocsii,suntem mai usor de manipulat,si nu opunem rezistenta.
    Este mai mult ca oricand de unitatea crestinilor,prin rugaciune,rugaciuni indreptate pentru anihilarea duhurilor necurate care sunt rapandite in vazduh.Cei din miscarea New Age,au misiunea sa distruga ,,rasa umana",dar sa fiti convinsi ca Dumnezeul nostru nu va permite acest lucru.
    Eu cel putin,cat o sa mai raman pe acest blog o sa o ,,atac"pe Didona cu arma mea Biblia,ripostand asfel, nu o mai las sa evolueze...am sa o ,,ranesc"
    in Eul ei,Egoul ei,Sinele ei......
    Dumnezeu sa ne binecuvanteze si sa ne dea multa intelepciune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana ai dreptate:ortodoxii intradevar sunt cei mai usor de manipulat si nici nu se opun.Iar ca Biblia sa fie arma de lupta mai ramane de discutat.

      Ștergere
    2. Nu ai nici un drept sa o ataci pe Didona, caci nu ea a expus acel material. Daca nu il poti citi, da-i ignor!

      Ștergere
    3. Doamne Liliana, cine esti? Stai o clipa si evalueaza-ti sentimentele. Sunt ele benefice? De unde atata ura stransa? Daca ai sti cat rau iti produci tu tie si Universului cu aceasta atitudine... Esti tu IN LUMINA?

      Ștergere
    4. Liliana, serios, tu nu ai treaba? Didona salveaza lumea, tu ne salvezi de Didona... Eu stiu ca exista un singur Dzeu, al nostru, al tuturor. De ce nu invatati ca trebuie sa respectam omul de langa noi? Daca D crede in ceva si tu in altceva, care e problema? Tu nu trebuie sa crezi in ce spune ea si nici ea in ce spui tu. De asta si exista liberul arbitru. Eu nu cred in posturi si mers la biserici dar asta nu imi da dreptul de a-l face pe cel de langa mine sa imi dea dreptate. Tu vrei sa stai cu orele la slujbe, foarte bine. Asta simti, cu asta rezonezi, asta faci. Iar asa, printre randuri, sa inteleg ca ortodocsii sunt mai fraieri? De ce, Doamne iarta-ma sunt mai usor de manipulat?
      Eu te felicit ca ti-ai gasit un scop in viata si ca iti canalizezi toata energia punandu-i piedici Didonei. Dar instinctul meu imi spune ca ea nu va da doi bani pe "lupta" ta. Nu crezi ca e mai ok sa iti gasesti alte preocupari? Sunt o gramada de copii care au nevoie de o mangaiere, o multime de batrani care vor o vorba buna... Eu cred ca prin lucrurile astea il multumesti pe Dzeul tau.

      Ștergere
    5. Avea dreoptate Iisus Hristos in Evanghelia dupa Luca, cap. 5 vers. 37-38:
      37. Şi nimeni nu pune vin nou în burdufuri vechi, altfel vinul nou va sparge burdufurile; şi se varsă şi vinul şi se strică şi burdufurile.
      38. Ci vinul nou trebuie pus în burdufuri noi şi împreună se vor păstra.

      Ștergere
    6. Draga anonim(Dia),tu de ce esti asa disperata? Nu mai poate Didona sa treaca la urmatorul nivel?Iti spun si tie,am sa citesc toate postarile Didonei si ale tale(nu am sa le ignor)Nu va las sa evoluati, deoarece voi faceti rau Universului.Cu drag,

      Ștergere
    7. Liliana tu intri pe acest blog doar cu un singur scop:sa ii convertesti pe altii la dumnezeul tau din biblie.parerea mea esti obsedata de el iar cand intalnesti persoane persoane cu alte credinte si idei nu faci decat sa ii critici.presupun ca pt tine toti ceilalti sunt satanisti daca ii critici asa vehement.

      Ștergere
    8. Sentimentul de separare unul de celalalt le permite oamenilor sa-si faca unul altuia tot felul de lucruri pe care nu si le-ar face niciodata lor insisi!

      Ștergere
    9. Furie amestecata cu ura... asa arata imaginea ta in prezent... iubirea de aproapele este disparuta... negura in suflet, absenta luminii sfinte... esti candidatul perfect pentru o eventuala cruciada... este bine asa, Liliana?

      Ștergere
    10. Draga mea Liliana, consider ca fiecare merge pe drumul pe care si-l alege. Avem aceasta libertate oferita de Bunul Dumnezeu, din iubire neconditionata fata de lucrarea Sa! Tu ai grija de tine! Domnul sa te ajute! Dia

      Ștergere
    11. Mai completez: fiecare trece de la un nivel la altul dupa voie divina, nu tine nici de mine nici de tine! Evolutia este o chestiune individuala. Nu esti tu Dumnezeu sa stabilesti drumul altora! Iti doresc multa intelepciune! Dia

      Ștergere
    12. "Nu va las sa evoluati, deoarece voi faceti rau Universului"... Maica Domnului... tu realizezi ce ai scris in postare? Trezeste-te Liliana, ca nu e bine asa, parerea mea...tu,insa, esti libera sa faci cum doresti, este doar un sfat! Cu bine!

      Ștergere
    13. Cu cine te lupti tu, draga noastra Liliana? De ce ameninti? Nu-i mai bine sa ai grija de tine? Cred ca fiecare isi cunoaste drumul!Iti doresc multa pace in suflet!

      Ștergere
    14. Draga Dia,chiar ma faci sa zambesc.Cum poti sa spui ca Didona salveaza lumea? Sa-ti intre bine in cap si tie si Didonei,Numai Dumnezeu poate sa salveze lumea,nimeni altcineva.

      Ștergere
    15. Draga Madus,din cate stiu eu, acesta este blogul lui Dumnezeu.Deci trebuie sa vorbim despre Dumnezeu,despre invatatura care a propavaduit-o Mantuitorul nostru Iisus Hristos.Nu pot sa accept ca invatatura Lui sa fie denaturata in fel si chip.
      Eu nu convertesc pe nimeni,dar nici nu pot sa fiu de acord ,cum invatatura Lui care este batjocorita.

      Ștergere
    16. Daca dumnezeul biblic al Lilianei Muresan este razbunator tu cum ai vrea sa fie ROABA LUI LILIANA? Doar nu crezi ca robii acestui dumnezeu pot fi mai buni decat el, nu? dumnezeul biblic pedepseste, pedepseste si Liliana, dumnezeul biblic se razbuna, se razbuna si Liliana. Ea imita din adoratie acestu dumnezeu meschin. Oare daca acest dumnezeu biblic i-ar vorbi Lilianei si i-ar spune sa-si ucida copiii oare ar face-o sau ar ezita?

      Ștergere
    17. "Cum poti sa spui ca Didona salveaza lumea?"

      Acestea sunt cuvintele tale, Liliana... nimeni de pe acest blog nu a pretins ceea ce ai scris ... Dia

      Ștergere
    18. Dar accepti cumva ca ai fost mintita si ca biblia poate sa fie plina de minciuni? Mantuitorul nostru (DA, AL NOSTRU CA SI EU CRED IN EL SI MA INCHIN LUI) a spus sa-ti iubesti aproapele ca pe tine insuti! AI INTELES LILIANA? CA PE TINE INSUTI SA-TI IUBESTI APROAPELE! Stii ce zicea dumnezeul biblic: ochi pentru ochi si dinte pentru dinte! Te intreb eu pe tine, oare e acelasi lucru?!

      Ștergere
    19. Asa este LILIANA ! Numai BUNUL DUMNEZEU si cu RUGACIUNILE MAICII DOMMNULUI ,salveaza LUMEA! Noi suntem mici de tot, si trebuie sa ne rugam zi si noapte,pentru mântuirea sufletului nostru, si pentru BINELE APROAPELUI nostru. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    20. "Sa-ti intre bine in cap si tie si Didonei..." E frumos cum expui? De respect ai auzit? Chiar constat ca este multa furie adunata in sufletul tau... daca poti scapa de ea, nu o mai strange in tine caci te inrobeste.

      Ștergere
    21. Absolut NIMENI de pe blog nu a sustinut ca DIDONA salveaza lumea! Despre ce vorbeste ea si de ce acuza pe nedrept?

      Ștergere
    22. Iata unde duce dogmatismul... la inrobirea mintii... pacat...

      Ștergere
    23. Liliana, mai bine sa iubesti decat sa judeci pe altii! Lumina este sfanta, intunericul naste victime... sa sti! Asculta-ti inima si sufletul... chiar asa multa furie? Nu te lasa cuprinsa de aceasta!

      Ștergere
    24. Da,Dia aici poate sa confirme d-na Maria .
      Retin f bine ca Didona spunea ca misiunea ei este sa salveze rasa umana.

      Ștergere
    25. Ce sustine Didona ii apartine! Ea stie ce simte in sufletul ei!Nu avem dreptul sa judecam pe nimeni! Eu ti-am mai spus tie ca fiecare om are o misiune in aceasta viata si ca nimic nu e la voia intamplarii!Chiar si tu ai o misiune Liliana! Dia

      Ștergere
    26. Draga Emanuel,citeste Noul Testament,si apoi mai discutam... Deci,daca sustin credinta cea adevarata,inseamna ca ma razbun? Daca nu ai inteles,dar sunt sigura ca ai inteles,, razbunarea mea"este sa postez versete din Biblie.Mai degraba la tine simt un iz de razbunare.

      Ștergere
    27. Oau...esti un adevarat exemplu de om credincios. Observ ca sti ce inseamna iubirea, bunatatea, intelegerea. Liliana, tu de ce te duci la biserica? Ce inveti tu acolo? Cine ti-a dat tie misiunea de a ne salva de Didona? Cine te-a pus sa pornesti razboiul asta? In cartile citite unde ai gasit scris ca exista mai multi Dumnezei? E unul singur, perceput de fiecare om in parte. Acelasi Dzeu il ai si tu, si Didona si noi si arabii si masonii si jidanii...

      Ștergere
    28. Ohhh Doamne, mai Liliana o luam iar de la capat? Linisteste-te un pic, caci e mai bine! Dumnezeu ne iubeste pe toti! Te imbratisez! Dia

      Ștergere
    29. A cunoaste sau a nu cunoaste, aceasta este intrebarea... A avea Cunoastere sau necunoastere... That's the big question! Ce se poate se poate ce nu se poate, nu se poate... asta e! Unde este, ESTE iar de unde nu este NU ESTE! Like, a conclusion for this evening...

      Ștergere
    30. Draga Dia, ai schimbat tactica,ai vazut ca i-am cerut d-nei Maria confirmarea? Da,am vazut care este misiunea ta,sa o aperi pe Didona.
      Va urez noapte buna si Dumnezeu sa va binecuvanteze!

      Ștergere
    31. Draga Liliana, am citit noul testament de mai multe ori chiar si nu-mi venea sa cred cat de diferit este de vechiul testament. De la ochi pentru ochi si dinte pentru dinte la a-ti iubi aproapele ca pe tine insuti este cale ca de la iad la rai, ca de la satana la Dumnezeu. Cateodata stau si ma intreb cine era dumnezeul din vechiul testament?

      Eu te stimez din mai multe motive Liliana si nu am niciun motiv de razbunare pentru ca:

      1. Ai taria si curajul sa postezi cu numele real (deci esti peste 99% dintre "vitejii" de pe acest blog care arunca cu piatra din umbra anonimatului)

      2. Nu iti este frica sa-ti expui ideile in care crezi cu tarie chiar daca stii ca acestea vor starni controverse si pentru asta te iubesc

      3. Te revolti si IUBESC revolta ta. Asta inseamna ca esti pregatita sa lupti pentru ceea ce tu crezi ca este adevarat.

      Revolta ta de pe acest blog impotriva Didonei are o cauza foarte clara pentru mine: TU citind ce a scris Didona AI REZONAT cu ea si cu ceea ce a scris ea, te-a "atins" in sufletul tau si pentru o fractiune de secunda ti-ai pus intrebarea: oare e adevarat? PENTRU ACEST LUCRU esti tu de fapt si de drept revoltata, pentru ca Didona te-a facut sa te indoiesti de lucrurile in care tu credeai cu tarie si care se pot dovedi a fi false si de asta iti este frica mai rau decat de moarte, ca nu cumva sa te fi inselat si acum "cruciada" asta a ta de pe blog este ca TU SA-TI DOVEDESTI TIE INSUTI ca nu te-ai inselat. Daca Iisus a scris despre reincarnare in noul testament ce vrei mai mult? (cel pe care-l cunoasteti voi ca Ioan este Ilie - VREI MAI CLAR DE ATAT???). Daca imparatul Constantin a "eviscerat" la propriu cartea sfanta pentru ca nu-i convenea lui din anumite puncte de vedere si a taiat tot ce se referea la reincarnare asta inseamna ca nu mai exista reincarnare? :)

      Liliana este DREPTUL TAU DAT DE DUMNEZEU TATAL SA REFUZI SA CREZI! Este liberul tau arbitru! NIMENI si NIMIC nu te poate obliga sa crezi.

      Adevarul este ca nu ai nevoie de NIMIC si de NIMENI din afara ta ca sa-l cunosti pe Dumnezeu. Cauta-l si-l vei gasi in propriul tau mod UNIC caci asa cum spunea si Didona CREATORUL ESTE UNUL SINGUR!

      Si cand il vei gasi si din cauza bucuriei imense care va pune stapanire pe sufletul tau si vei vrea sa urli in gura mare ca l-ai gasit si vei vrea din toata fiinta ta sa trezesti intreaga planeta la Adevar atunci sa te vedem cum o sa te aperi de "Lilianele" blocate intr-o dogma a fricii si a controlului.

      Iti urez tot binele din lume tu suflete care-l cauti pe Dumnezeu ca stiu ca-l vei gasi caci simt ardoarea din sufletul tau, doar sa lasi un pic mintea sa se deschida si catre alte posibilitati si sa ai incredere sa pasesti cu curajul cu care te si exprimi!

      Ștergere
    32. DUMNEZEU este CEL care ține LUMEA si toate cate a creat !

      Ștergere
    33. Liliana, Liliana ... nimeni nu aplica tactici... de ce gandesti asa? Iti doresc mult har si pace! Intelepciune si dragoste sfanta in suflet! Cu bine!

      Ștergere
    34. Liliana,Dumnezeul din Vechiul Testament,care a indrumat poporul evreu,isi pregatea copilul sa vina pe pamant pentru a scoate fiinta umana din intuneric si de sub blestem cu pretul unei grele patimiri.Dumnezeu Tatal l-a incercat pe Parintele Avraam, cerandu-i jertfa pe unicul sau copil dupa ce ii spusese ca v-a ridica multime de popoare din coapsele sale.Iar Parintele Avraam, nu s-a gandit ca ce Dumnezeu crud ii spune sa-si ucida copilul ? A procedat la ascultare cu credinta in cele promise de Dumnezeu Tatal,desi Avraam si Sara sotia sa erau la o varsta inaintata. Dumnezeu Tatal insa l-a oprit de la sacrificiu printr-un inger,cerandu-i sa nu faca aceasta. Ce s-ar fi intamplat daca parintele Avraam ar fi zis cum zice Emanuel despre Dumnezeul din Vechiul Testament ? (Intrebare pentru toti ).Liliana,toti au sarit asupra ta... Si am o intrebare pentru Emanuel: daca Nu avem nevoie de nimic si de nimeni din afara,ca sa-l cunosti pe Dumnezeu,atunci de ce a mai creat Tatal Ceresc,cerul si pamantul,de ce a mai creat florile si copacii,norii,apa,de ce a mai creat-o Dumnezeul Tata pe Eva pentru Adam,de ce a fost nevoie de pregatirea unei intregi generatii de sfinti pentru a se naste Sfanta Fecioara Maria - unica fiinta din cer si de pe pamant si din intreaga creatie in care Dumnezeul Fiu si-a gasit placerea sa coboare si sa se imbrace cu trup din sangele ei sfintit de iubirea ce-o purta ? Multi il cautam pe Dumnezeu in afara si adevarat este ca in noi insine il cautam ca sub ultima reduta,dar Liliana nu este nici fricoasa si nici blocata in dogma fricii si a controlului, ea vrea sa trezeasca in voi respectul pentru Dumnezeu Tatal din vechiul testament care indruma un popor ca poporul evreu,care mergea pe legea Talionului.Orice popor are si bune si rele si stie Dumnezeu Tatal de ce a ales tocmai poporul evreu din care sa se nasca Iisus.Si totusi din acest popor,sub indrumarea acestui Dumnezeu,Emanuel, s-a nascut Iisus - Cuvantul Lui Dumnezeu care a rostit in cuvant si fapata Legea Iubirii,care este legea armoniei si pacii si stabiliatatii universale. Liliana ,doar striga in felul ei cine suntem noi sa-l juedecam pe creatorul nostru ? Prin parintele Avraam Dumnezeu Tatal a incercat intreaga omenire,dar nu a dus la indeplinire sacrificiul,Fiului sau insa I-a dat sa bea paharul suferintei. Uitati ca insusi Domnul Iisus a fost incercat de Satan. Noi cine suntem sa fim scutiti ? Si cu cata subtilitate suntem ispititi !... Iar noi toti suntem Una...Caci trece viata prin noi,dar daca ne indepartam de la Adevar in modul nostru unic, ajungem unde au ajuns cei de la Clubul Colectiv...Merg la biserica,si am duhovnic. Nu am simtit si nu am inteles nicaieri frica... Nu stiu unde vedeti voi frica...Liliana sper din tot sufletul sa te linistesti si ma rog Bunului Dumnezeu sa-ti dea intelepciunea de a-ti exprima opiniile in limba tuturor celor ce nu vad lucrurile asa cum tu le vezi.Eu am simtit ceea ce tu vrei sa trezesti in noi : RESPECTUL FATA DE DUMNEZEU TATAL.Si stii care este culmea ? Administratorul corectiei noastre este insusi Dumnezeul Tata, pentru ca scris este: " Nimeni nu stie ziua si ceasul cand v-a veni Fiul Omului ,decat numai Tatal"...Imi asum responsabilitatea celor spuse si semnez. Cu drag,Lucia... Liliana te iubesc si te imbratisez la fel pe voi toti.

      Ștergere
    35. Iti multumesc,suflet special!Si eu te iubesc Lucia draga,dar si pe ceilalti!

      Ștergere
    36. Imparatia Cerurilor este in NOI! Liliana are o problema cu Didona. Nu prea am inteles-o de ce, insa consider ca Liliana e prea prinsa in viziunea ei vizavi de ce inseamna Dumnezeu pentru ea, viziune pe care vrea sa o impuna tuturora, ceea ce este imposibil! Noi nu suntem Liliana la puterea n, fiecare are felul lui de intelegere si nivelul sau de evolutie. Or acest lucru nu l-a priceput pana in prezent. Plus ca trebuie sa invete sa-si respecte semenii, nu sa ameninte si sa scrie lucruri jignitoare. Este aceasta imaginea unui om din Dumnezeu? Nu prea cred... In fine pe om il recunosti dupa roada.

      Ștergere
  7. Eclipsa totala de soare pe 9 Martie 2016.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eclipsele,se calculeaza cu zeci de ani inainte,este un fenomen natural,ciclic.Eclisa din martie nu se vede din Romania,ai sa o vezi la TV.Oricum eun prilej de a se anunta noi cataclisme,nu va mai functiona internetul,sistemul energetic va intra in colaps samd...

      Ștergere
  8. Dna Maria vreau sa va intreb urmatoarele:suntem noi generatia(eu fac 27 de ani)care vom prinde oare venirea pruncei Sapte,venirea Mantuitorului,cutremurul cel mare etc etc,intelegeti cu siguranta ce vreau sa spun.Cu respect

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Categoric SAPTE, va putea fi vazuta ,atat de generatia tanara,cât si de generatia mijlocie !Ma bucur Prieteni, ca puteti purta o conversatie in mod civilizat.Fiecare crede ca RELIGIA sa este cea mai buna. Trebuie sa-i respectam alegerea si sa nu aruncam cu piatra. Indiferent in ce RELIGIE ne-am nascut si suntem, trebuie sa o urmam pe aceasta, si ne vom mantui, tinand cont de, PORUNCILE LUI DUMNEZEU,care sunt aceleasi pentru fiecare RELIGIE.

      Ștergere
  9. Dupa cum se vede , sunt cam multi Didonisti pe aici , care cauta sa ne prosteasca cu "ezoterismul lor".
    Dar noi , care credem in MANTUITORUL ISUS HRISTOS ne rugam pt voi ca sa lumineze , si sa veniti si voi la mantuirea data de ISUS HRISTOS.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nimeni nu incearca sa convinga pe nimeni, Anonimule! Este un blog unde scriem pareri, nu este o forma de propaganda religioasa, aici te inseli.

      Ștergere
  10. Doamna Liliana,sunt de aceisi parere cu dvs.dar lasti-o in plata lui Dumnezeu pe aceasta D´ca nici macar nu o cheama Didona si ceilalti care ii tin partea,nu au decat s-o urmeze,cu un gand bun Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se framanta prea tare Liliana!Libertatea apartie fiecaruia! Acest lucru nu-l intelege!

      Ștergere
    2. Dar chiar asa,ce nume mai e si asta Didona,e o porecla sau ce?!Suna asa de caraghios!!!

      Ștergere
    3. Nu-i caraghios, este un nume vechi, antic, purtat de catre o regina,fiica regelui din Tyr (o bogată cetate feniciană )
      Cateva informatii:
      "Didona, Dido sau Elisa este o celebră regină din antichitate, rămasă în istorie ca fondatoare a Cartaginei, dar şi în istoria matematicii pentru două motive: mai întâi că este prima femeie care avea cunoştinţe certe de matematică, iar mai apoi pentru că ridicarea cetăţii Cartaginei i se datorează."

      Ștergere
  11. Cum adica prunca sapte? Nu exista numele asta. Poate nascuta in ziua de 7.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca nu ai citif articolul cu prunca care se va numi SAPTE!!!cauta-l pe blog.Alina

      Ștergere
  12. Stiti in cine cred eu .in Bunul Dumnezeu Creatorul care a facut tot Universul pentru ca eu sunt un fir de praf creat de El .Ma uit la flori si vad minune ma uit la cer cu soare cu stele cu luna si vad minune ma uit la oameni cu bune cu rele si vad minune.Ma uit primăvara la pomi i nfloriti si vad minune ma uit la tot ce ma înconjoară si vad minune.Eu nu am putere sa fac asa ceva si atunci cred cu tărie in cel care lea facut.sa ne uităm dragi mei la tot ce ne înconjoară si sa credem ca numai Bunul Dumnezeu a creat si totul numai cu voia lui.daca pe mine m-a lăsat pe acest pământ trăiesc si sa experimentez.inseamna ca trebuie sa cred in Bunul Dumnezeu Creatorul si sa ii cer iertare de cate ori gresesc si sa îmi dea putere sa merg mai departe.in viața intampinam si bune si rele dar nici odată sa nu ne pierdem credinta.sa rămânem in Mâinile Ocrotitoare ale Sfintei Treimi.niculina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niculina, te iubesc.Subscriu la cele spuse de tine.
      Cu drag,Lucia.

      Ștergere
  13. Scuze...dar Emanuel .. bate campii in toate articolele. N-are legatura cu adevaraul Dumnezeu. El traieste dupa alte fantasme..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Nu zau... Anonim26 februarie 2016, 21:22. Poate ar trebui sa ne uitam la noi mai intai si pe urma sa vorbim de altii. Parca ar fi mai intelept, nu-i asa?

      Ștergere
  14. Omul merită să fie iubit numai pentru că este chipul lui Dumnezeu. Nu
    are importantă nici dacă este bun sau rău, virtuos sau păcătos. -Omul merită
    să fie iubit pentru ceea ce este. Hristos a iubit si S-a jertfit pentru oameni
    păcătosi, destrăbălati: N-am venit să chem pe cei drepti, ci pe cei păcătosi la
    pocăintă (Marcu 2, 17). în acest fel trebuie să-i iubim pe toti, fără deosebire.
    Asa precum soarele răsare pentru toti, inteligenti si prosti, buni si răi, frumosi
    si urâti, astfel si iubirea noastră trebuie să fie ca si iubirea lui Dumnezeu,
    care seamănă cu soarele si se îndreaptă fără deosebire către toate făpturile
    Sale“.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea scrise de tine anonim 26/02,21:32 - merita scrise cu litere de aur...

      Ștergere
  15. Foarte frumos coment Niculina si Pr.Arsenie Boca spunea:"sa privesti floarea,sa ii simti parfumul,sa te inchini la Sf.Soare,frumos,frumos,are o inregistrare pe youtube,e si unica,cautati-o si ascultati-o si sa va mangaie sufletul,cu mult drag Silvia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arsenie Boca spunea ' Să te oprești și să privești iară firul de iarbă, să vezi floarea să-i simți parfumul, să te închini la sfântul Soare și să-I mulțumești că ți-a mai dat o nouă zi.'

      OARE DE CE NUMEA ARSENIE BOCA SOARELE SFÂNT?! Deci soarele ne mai da noua încă o zi și trebuie sa-i mulțumim, nu? Hmmm, ce interesant. Foarte interesant! :)

      Ștergere
    2. Iti multumesc Silvia astăzi am fost in oras la cumpărături si ma uităm peste tot si mai ales la flori si ma minunam cat de frumos le-a creat BUNUL DUMNEZEU. Noi suntem luati cu treburile zilei si uităm de multe ori cat de minunat a creat BUNUL DUMNEZEU totul.de multe ori păcătuiesc alergând după ce îmi este necesar uit ce minuni am in jur .Dar in fiecare seara ii cer Bunului Dumnezeu Creatorul Atotputernic iertare.si sa ma ajute sa fiu sănătoasă sa merg mai departe . Ma supăr si eu când vad atâtea nedreptăți. Atât pot zice.sa fim in Mâinile Sfintei Treimi sa ne ocrotească de toate primejdiile si de toate necazurile. Iti multumesc Bunul Dumnezeu. Niculina.

      Ștergere
    3. Avea dreptate Sfantul Arsenie Boca! :) Cine are intelepciune pricepe aceste cuvinte minunate ale parintelui! Te iubim parinte Arsenie Boca!

      Ștergere
    4. Bartolomeu Anania spunea, cu valoare de crez de viata: "Mama ne zicea noua, copiilor, un proverb pe care-l mostenise de la inaintasii ei: "Decat sa intind in unt si sa ma uit in pamant, mai bine sa intind in sare si sa ma uit la soare". Daca m-ar intreba cineva: "Ce-ai invatat de la mama dumitale?", i-as raspunde: "Asta am invatat: sa ma uit la soare. Si daca Dumnezeu va harazi aceasta lumina si dincolo de mormant, voi fi, intr-adevar, fericit".

      Ștergere
    5. Arsenie Boca spunea 'Să te oprești și să privești iară firul de iarbă, să vezi floarea să-i simți parfumul, să te închini la sfântul Soare și să-i mulțumești că ți-a mai dat o nouă zi.'

      Nu pot edita postul de mai sus si vroiam sa subliniez un aspect deosebit de important: Arsenie Boca ne spunea sa ne INCHINAM LA SFANTUL SOARE si sa-i multumim ca ne-a mai dat o noua zi.

      Cred ca ar trebui sa faceti un efort si sa incercati sa intelegeti CINE ESTE SOARELE, DE CE ESTE SFANT SI DE CE SA NE INCHINAM LUI, vorbe spuse chiar de parintele Arsenie Boca, Sfantul Ardealului.

      Ștergere
    6. Indoctrinarea religioasa, zidul care sta in calea adevarului nu permite mintii sa inteleaga, de aceea este destul de greu a se pricepe...

      Denumirea data de daci Soarelui era "Dzio". De la acest nume provin cuvintele actuale "ziua" si "zeu" (DumneZeu), care are înca o forma apropiata în italiana: "dio".

      Ștergere
    7. Cu toata indoctrinarea religioasa,omul cauta Adevarul,iar Adevarul se reveleasa sine,celor ce-l cauta cu toata inima.

      Ștergere
    8. Daca esti in cautarea Adevarului..., da- acesta se reveleaza celui care a reusit sa sparga zidul indoctrinarii religioase, altfel apare riscul de a merge pe calea despotismului religios, lucru extrem de periculos.

      Ștergere
  16. Dna.Maria,varog frumos spuneti-mi mai apuc sa vad Prunca 7,eu am 6o de ani,oi mai trai vreo 2o zic eu cu ajutorul lui Dumnezeu,ce credeti?Multumesc frumos,Doamne ajuta-ne!

    RăspundețiȘtergere
  17. ANONIM 20:19 FRUMOS.DAR TE-AI ÎNTREBAT VREO DATĂ DACĂ POŢI GREȘI?

    RăspundețiȘtergere
  18. DIALOG IPOTETIC INTRE DOI OAMENI IPOTETICI:

    - Am descoperit ca imparatia lui Dumnezeu, Sfanta Treime si Duhul Sfant exista in oameni!

    - Oau, asta da descoperire senzationala. Si o poate accesa orice?

    - Da, oricine o poate accesa daca isi linisteste mintea prin rugaciune sau meditatie si isi umple inima de iubire.

    - Pai si cum se intampla fenomenul asta?

    - Orice fiinta din acest univers are o mama si un tata. Cand acestia se intalnesc in inima omului atunci se naste Fiul. Aceasta nastere nu este ca nasterea din femeie ci este mai degraba o nastere din duh.

    - Bun si cum putem noi invata oamenii despre acest adevar simplu dar profund?

    - Vom crea o biserica si vom pune invataturile intr-ansa.

    - Si vom pune niste oameni speciali, sa le zicem preoti, care vor invata lumea despre aceste lucruri

    - Vom face cateva ritualuri care sa sarbatoreasca cele mai importante evenimente din viata omului, adica nasterea, cununia si moartea

    - Da, totul este bine pana aici. Dar daca oamenii nu sunt pregatiti sa afle aceste adevaruri?

    - Atunci le vom transforma in taine si ii vom invata mai intai pe preotii nostri despre aceste lucruri sacre iar poporul va trebui sa aiba incredere in preoti si sa urmeze invataturile acestora

    - Deci poporul va face cum ii spun preotii nu?

    - Da, binenteles, caci ei vor fi oameni destepti si instruiti sa conduca poporul catre o viata mai buna.

    - Si daca acesti preoti nu vor da mai departe cunoasterea poporului si o vor tine doar pentru ei?

    - Atunci poate se vor mai gasi oameni ca noi care sa redescopere acest adevar simplu si profund caci adevarul intotdeauna va gasi o cale sa se reveleze acelora care sunt pregatiti sa-l primeasca.

    RăspundețiȘtergere
  19. Prichici, or mai fraieri din punctul tau de vedere, pe care vrei sa-i "imbrobodesti "cu inchinatul la sfantul soare , sau cum i-ti iei tu "lumina " din reiki si alte rataciri ezoterice...dar esti dovedit ca esti de bunul DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 27 februarie 2016, 08:28, NU aduce jigniri sistemului REIKI, caci nu ai dreptate. Abtine-te.

      Ștergere
    2. Practicile Reiki sunt bune de ceva dar pana la o limita.Mai departe de asta exista Dumnezeu.

      Ștergere
    3. Mai citeste. Reiki nu e rupt de Divinitate! Nu oricine poate practica Reiki. Toate bune!

      Ștergere
    4. Sunt profesor Reiki si am facut (asa cum am mai scris) si Reiki Modern si Reiki Traditional si m-am hotarat sa predau Reiki Traditional pentru ca este o diferenta foarte mare intre cele doua sisteme, atat la partea de Denju (invataturi, informatii primite) cat si la parte de Reiju (acordaje, initieri). Calitatea Denju si Reiju este clar diferita. Eu cand am facut primul grad de Reiki Traditional si cand am vazut diferenta enorma de calitate si cantitate de informatii primite fata de Reiki Modern am ramas perplex.

      In Reiki Traditional se lucreaza tot cu Duhul Sfant. Este aceeasi energie pe care preotii ortodocsi o numesc lumina. Multi se feresc sa spuna deschis acest lucru pentru ca nu vor sa aiba probleme cu biserica ortodoxa. Noi cei care practicam Reiki Traditional punem palmele pe corpul beneficiarului si lasam energia sa curga prin palmele noastre. Ne dam la o parte din calea Duhului Sfant si lasam beneficiarul sa absoarba prin palmele noastre energia Reiki caci asa functioneaza tratamentul Reiki Traditional. Nu informam in niciun fel energia, nu o impingem cu mintea, nu o modulam ci doar o lasam sa curga.

      Vindecarea care se produce se datoreaza beneficiarului caci el se vindeca, energia primita este doar un ajutor in vindecare (un ajutor consistent dar doar un ajutor). De aceea nu este corect si moral sa-i promiti omului vindecarea caci el se vindeca, nu tu-l vindeci ci doar ii oferi un plus de energie de o vibratie inalta atat de necesara lui in procesul de vindecare. Reiki faciliteaza vindecarea atat la nivel fizic dar si la nivel emotional, mental si spiritual.

      Initierile pe Reiki Traditional sunt ca un botez cu lumina si au rolul de a trezi anumite capacitati latente existente deja in om. Dupa initierea Reiki energia curge mult mai bine prin palmele initiatului si asta se simte imediat. Sunt oameni (printre care m-am numarat si eu) care nu simt imediat energia in palme dar asta nu inseamna ca enegia nu este prezenta sau ca nu curge. Va spun asta si din postura de practicant si din postura de profesor de Reiki Traditional. Sunt cazuri in care cel initiat nu simte cum curge energia prin palmele lui dar persoana careia i se face Reiki simte. Mie personal mi-a luat mai bine de un an si jumatate ca sa pot simti toate gradele de dezechilibre (care se numesc hibiki) in palme si care sunt in numar de 5 pentru ca vedeti voi, in Reiki Traditional vi se explica senzatiile care pot aparea in palme si semnificatia dezechilibrului pe care-l descriu aceste senzatii.

      In concluzie doresc sa va spun ca biserica ortodoxa nu are drepturi de copyright asupra Duhului Sfant cu toate ca ei vor sa creada acest lucru.

      Ștergere
    5. Si ca o completare intr-adevar nu oricine poate practica Reiki. Satanistii nu pot practica Reiki si nici oamenii care nu sunt in toate mintile. Trebuie sa fi sanatos mental si sa crezi in Dumnezeu ca sa poti practica Reiki, caci Reiki nu este o practica energetica ca oricare alta ci in Reiki Traditional se lucreaza cu cea mai inalta forma de energie din punct de vedere vibrational accesibila omului, Duhul Sfant. Cine practica Reiki dar nu crede in Dumnezeu nu are rezultate pentru ca noi in Reiki Traditional ne conectam constient cu energia Reiki tinand mainile impreunate in rugaciune (pozitia Gassho) multumind pentru acest dar primit de la Dumnezeu.

      Deci nu mai aruncati cu bolovani inainte sa va informati oameni buni, mai scoateti mintea din dogma pentru ca preotii nostri nu vor sa admita faptul ca si alti oameni pot avea Duh Sfant. Le e ciuda, considera ca doar ei sunt indreptatiti sa aiba Duh Sfant. E lucrurile nu stau chiar asa. :)

      Ștergere
  20. Emanuel,da asa este,poate reusesti tu sa pui tot acea inregistrare cu Pr.Arsenie si poate ne explici de ce treb.sa ne inchinam la Sf.Soare,da,bine graia Printele Arsenie pe care multa lume il iubeste,eu il divinizez,cu drag Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te iubim mult Parinte Arsenie Boca! Sfantul nostru drag Arsenie Boca! Un DAR SFANT de la Dumnezeu pentru acest popor romanesc! Iti multumim pentru toate invataturile si pentru grija si ajutorul tau pentru noi, romanii! Binecuvantat sa fii in veci!

      Ștergere
    2. Eu am mai explicat pe acest blog ca eu cred ca Hristosul este Soarele caci d-aia painea si vinul sunt trupul si sangele Hristosului caci Soarele face sa incolteasca si graul si coace si via cu caldura si cu lumina lui, ca d-aia sunt toate bisericile ortodoxe orientate catre rasarit, de unde rasare Soarele, ca d-aia biserica ortodoxa in loc de ziua de sambata (sambata = saturday = SATURN DAY = ziua lui saturn = ziua zeului mortii = seth = sheitan = satan - sabatul la evrei - poate d-aia dumnezeul biblic al evreilor era atat de insetat de sange) a decis sa-l cinsteasca pe Hristos duminica (duminica = SUNDAY = SUN DAY = ZIUA SOARELUI) pentru ca preotii stiu acest adevar profund si il stia si parintele Arsenie Boca. Fara Soare noi nu am exista. Asa cum pamantul este mama noastra asa Soarele este "Tatal nostru care esti in ceruri..."

      Si da, Hristosul a fost intrupat in trup din carne si oase pe acest pamant si nascut din trup de femeie si numele lui a fost Iisus dar asta nu inseamna ca a disparut soarele de pe cer timp de 33 de ani asa cum mi s-a mai reprosat ci doar o mica parte din Soare a fost intrupat asa cum nici noi nu ne intrupam cu totul, ci doar o mica parte din spiritul nostru exista in trup.

      Ștergere
    3. Draga Silvia,Sfantul Parinte Arsenie Boca,nu a spus sa ne inchinam la sfantul Soare."Sfantul Soare" este o vorba ardeleneasca.Nicidata Parintele Arsenie Boca nu ar fi spus ceva care sa ne duca in eroare.Dar Emanuel,ma ajuta sa inteleg de ce s-au interpretat eronat pana chiar si invataturile Domnului Nostru Iisus Hristos...Asculta pe net inregistrarea singura. De multe ori colegul meu ardelean zicea vorba asta cand nu intelegea ceva, sau gresea ceva,sau uita ceva,in diferite situatii : "Batu-m-ar Sfantul Soare !..."Si oricum nu a spus Parintele Arsenie a-l inlocui pe Dumnezeu cu Sfantul Soare - adica pe creator cu creatia Sa. Fie ca Bunul Dumnezeu sa ne lumineze pe toti dupa mare mila Sa.Cu drag,Lucia.

      Ștergere
    4. Lucia, situatia este mult mai profunda. Dacii sunt solarieni practicau Cultul Soarelui. Trebuie sa cauti material despre istoria reala a strabunilor nostri si a umanitatii, pentru ca acesti stramosi ai nostri si-au pus o amprenta asupra credintelor umanitatii. Oricum multa informatie este absolut ascunsa. Daca tu crezi ca Biblia este completa 100% sau ca ar contine totul acolo in forma perfecta si neadaptata... iti spun ca s-ar putea sa nu fie chiar asa. Strabunii nostri sunt adevaratii fondatori ai crestinismului, intr-o zi va iesi si acest mare adevar la iveala, in ciuda eforturilor "cuiva" de a acopri o realitate... Pe urma evreii au fost cei mai mari plagiatori din istoriei... deci sunt multe contradictii. Doamne ajuta adevarului!

      Ștergere
  21. Stimabile anonim o8,28 nu e vorba de imbrobodit pe cineva sau ceva,sau de sistemul Reiki,este vorba de niste cuvinte rostite de Sfantul nostru Parinte Arsenie Boca,te rog daca nu cunosti nu mai acuza.Asa spunea Sf.Pr.Arsenie printre altele"sa ne inchinam la Sf.Soare,"oare de ce,?de la Soare ne incarcam energetic,soarele e bland,bun dar mai si dogoreste cateodata,Soarele mentine viata pe Pamant.Tin sa te anunt ca sunt ortodocsa cu multe lucruri bune facute pt.Sf.Biserica si pt.oameni in general-milostenie-asa ca nu incerca sa-mi aduci ceva acuze ca lui Emanuel,cu drag Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Silvia, omul bun este linistit in interor! Cel rau tot chicoteste si creaza deranj caci nu are liniste si nici nu si-o gaseste... nu lua in seama orice rautate din partea unora. Ma bucur tare mult ca te implici in Lucrarea Sa caci Dumnezeu prin oamenii buni lucreaza!Iar omul se cunoaste dupa roada sa si actiunile sale. Ma bucur ca il iubesti pe Parintele Arsenie! Este Sfantul acestui neam romanesc!Am o pretuire deosebita pentru el in sufletul meu!Iti doresc multe impliniri sfinte in slujba Bunului Dumnezeu!Cu drag!Dia

      Ștergere
  22. Nu ai cum sa te inchini in mai multe directii.
    Cand ne inchinam o facem doar catre SF. TREIME. TATAL , FIUL , si SF. DUH.
    Fr. Ioan

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bun si daca parintele Arsenie Boca ne-a zis "sa ne INCHINAM LA SFANTUL SOARE" si el era unul dintre cei mai drept credinciosi din tara asta crezi ca era ratacit cu mintile sau crezi ca parintele realizase un adevar simplu, profund dar incomod? nu a zis doar sa multumim soarelui ci sa ne INCHINAM lui, nu a zis doar soarelui ci SFANTULUI SOARE! crezi ca parintele nu stia de Sfanta Treime?

      Explica tu Fr.Ioan

      Ștergere
    2. DOMNULE IOAN TOATE SUNT CU PUTINŢĂ. ÎN VIZIUNEA MEA ESTE UN SINGUR STĂPÂN ȘI ACELA E DUMNEZEU. IAR DIAVOLUL ÎL CONSIDER ADJUNCT. CE E AȘA DE GREU DE ÎNŢELES. EU VREAU SĂ LE ÎNCERC PE TOATE.

      Ștergere
  23. Ce frumos ai scris anonim 11,19.dar sa-i multumim si dnei Maria din suflet pt.toate,pt.ca avem posibilitatea sa ne expunem parerile aici pe blogul dumneaei.haideti va rog sa ne dam cate un nume,sa nu mai tot scriem anonim,anonim...va multumesc dna Maria,cu drag Silvia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe Maria o iubim! Ii multumim pentru mesajele divine pe care ni le transmite! Nu e usoara misiunea pe care o are! Dar o face foarte bine! Te imbratisam Maria! Duhul Sfant este mereu cu tine!Dia

      Ștergere
  24. http://m.caplimpede.ro/profetia-din-1998-care-s-a-adeverit-suta-la-suta-cu-romania-ce-i-s-a-intamplat-autorului/

    RăspundețiȘtergere
  25. Pricichi Emanuel la ce iti trebuie reiki cand tu ai ORTODOXIA din care poti sa practici ... ADEVARUL??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marius, te intreb daca ai darul vindecarii... Sau ce daruri spirituale ai primit?

      Ștergere
    2. Un om smerit nu iti v-a raspunde...Ce faci este doar o ispitire...

      Ștergere
    3. Nu-i o ispitire! Cand este sub forma de lauda este o ispitire pentru ca iti creste orgoliul... Deci Lumina nu o ascunzi!

      Ștergere
  26. Multumesc Dia sa fi sanatoasa alaturi de cei dragi. Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  27. Pentru acelasi motiv pentru care imi trebuie si maini (Reiki) si nu doar gura (ortodoxie): ca sa pot face si fapte (tratamente Reiki) si nu doar vorbe (rugaciune).

    Daca sistemul Reiki ar fi picat pe mana preotilor ar fi devenit o taina si nu mai avea nimeni acces la el, asa el a picat in mana unui japonez care IMPOTRIVA invataturilor traditionale din tara lui de la acea vreme (japonezii tineau mestesugurile doar pentru familie, nu le raspandeau si altora pentru ca familia sa prospere) a dat mai departe si altora sistemul Reiki. Eu unul intuiesc de ce a facut-o, pentru ca bucuria imensa si intensa pe care o simtea in suflet il "obliga" sa imparta si cu altii, pentru ca Duhul Sfant vroia sa se reverse si asupra japonezilor.

    Asa cum exista taine in ortodoxie asa era si la japonezi, orice "maestrie" era mentinuta in familia proprie. Din punctul meu de vedere sunt prea multe "taine" si prea putin Adevar, iar Adevarul doreste sa fie revelat.

    Pentru mine Reiki este o completare si o intarire a invataturilor ortodoxe cu aplicatii practice in viata de zi cu zi. Reiki nu se contrazice cu ortodoxia absolut deloc ci se completeaza cu ea. Invataturile lui Hristos sunt BAZA SI FUNDAMENTUL, PIATRA DE TEMELIE a sistemului Reiki dar sunt prea putini care si-au dat seama de acest adevar profund. (si cand zic Reiki INTOTDEAUNA ma refer la sistemul traditional Reiki - Usui Reiki Ryoho - nu la Reiki-ul Modern)

    Usui Reiki Ryoho este un sistem simplu de evolutie spirituala cu aplicatii practice in viata de zi cu zi pentru linistirea mintii si tratarea trupului. Reiki-ul si ortodoxia se pot practica in paralel excelent. Eu dupa prima mea initiere Reiki m-am reapropiat de biserica. Crezi ca daca Reiki-ul umbla cu alte energii in afara de Duhul Sfant mai simteam eu apropierea de biserica lui Hristos? Initierea in Reiki inseamna o impartasire cu Duh Sfant si asta scoate la suprafata dorul din sufletul omului fata de creator, fata de Tatal si omul in reincepe cautarile. Vietile oamenilor pe care eu i-am initiat s-au schimbat iar daca doriti marturii puteti vedea cateva dintre ele aici:

    http://reiki-traditional.ro/index.php/marturii-reiki-traditional/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este Emanuel! Ai expus foarte bine informatia! Reiki este un Dar Divin pentru omenire! Duhul Sfant, Lumina Divina, sa fie cu noi, in misiunea pe care o avem, fiecare! Iluminare si pace omenirii!

      Ștergere
    2. Emanuel, de fiecare data cand iti citesc postarile despre reiki, mi se intampla ceva ciudat. Simt cum ma furnica palmele si parca un curent de aer rece imi loveste palmele. Poate avea o insemnatate sau e doar o chestie psihica? Multumesc.

      Ștergere
    3. Nu este o chestie psihica. Reiki nu este ceva mental si nici autosugestie asa cum credea maica-mea pana de curand. :) Furnicaturile pe care le simti si curentul de aer rece sunt semne ale energiei Reiki. Inseamna ca esti o persoana foarte senzitiva.

      Eu unul simt acel curent de aer rece cum imi iese din palme de exemplu. Si cand scriu pe tastatura il simt, nu numai cand fac tratamente Reiki.

      Ștergere
    4. Cum bine ti-a spus anonimul 00.09 curentul rece intra in palme si nu iese, dom ,,profesor''si este energia ,,rea '' care paraseste locul vindecat sau este energia care arata ca poate avea loc cu succes interventia , operatia!

      Ștergere
    5. Si cum e cu energia "buna", Anonim 28 februarie 2016, 11:11?

      Ștergere
    6. Knock, konck...Hello there ... Anonim 28 februarie 2016, 11:11, what's up? No name, no number, no answer? Hmmmm...

      Ștergere
  28. Gabriel iar m-ai suparat,cum poti spune ca diavolul e adjunctul lui Dumnezeu si ca tu vrei sa experimentezi tot,adica ce?vrei sa fi si in caruta si in teleguta,sau si cu Dumnezeu si cu Mamona?te rog sa-mi raspunzi,ce ai vrut sa zici de fapt!? o seara buna,Silvia.

    RăspundețiȘtergere
  29. DRAGĂ SILVIA,ÎL IUBESC PE DUMNEZEU ȘI ÎL URĂSC PE DIAVOL. DECI SUNT CU AMÂNDOI. IUBIREA E MAI MARE CA URA. ȘI VREAU MAI MULT ÎN CĂRUŢÃ DAR ÎMI PLACE ȘI PIETON. ADOR DIVERSITATEA.

    RăspundețiȘtergere
  30. DACĂ CINEVA ATINGE PERFORMANŢA UNANIMITĂŢII ATUNCI INTERVINE DECESUL. DACĂ VREAU SĂ FIU DOAR CU DUMNEZEU VOI FI UCIS CĂ SUNT PREA BLÂND ȘI STÂRNESC REVOLTĂ. DACĂ VREAU SĂ FIU DOAR CU DIAVOLUL,DEȘI NU VREAU ASTA,LA FEL VOI FI UCIS CĂ SUNT CA O FIARĂ. DECI DUALITATEA TREBUIE SĂ EXISTE. DE FAPT ASTA SUNTEM NOI. TRUP DE LA DIAVOL ȘI DUH DE LA DUMNEZEU. DUHUL ESTE INFINIT,TRUPUL LIMITAT.

    RăspundețiȘtergere
  31. DE EXEMPLU INFARCTUL SE POATE FACE ATÂT LA BUCURIE EXCESIVĂ CÂT ȘI LA SUPĂRARE EXCESIVĂ. LUMINA PUTERNICĂ ORBEȘTE,ÎNTUNERICUL PUTERNIC ORBEȘTE. TOTUȘI LUMINA E O SURSĂ,ÎNTUNERICUL O LIPSĂ. CÂȘTIGĂ SURSA PENTRU CĂ "ESTE" . LIPSA ORICUM NU VREA SĂ CÂȘTIGE PENTRU CĂ PIERDEREA ESTE CÂȘTIGUL LIPSEI.

    RăspundețiȘtergere
  32. Anonim 28 15.42- f. simplu e ,,operatia''dupa ce reuseste, racoarea din palmi se estompeaza,chiar opreste; dupa asta poti trimite acea energie buna(de culoarea nimbului de la capul sfintilor din icoane) in int. locului respectiv sa inchizi procesul. Dar ce spun eu aici e mai mult teorie, in practica e greu sa poata cineva,asta nu e Reiki:)) asta poate ,,vindeca '' chiar si pe reik-ist,poate sterge un virus de ex. din istorie, poate da timpul inapoi,de ,,puterea''asta ar tremura si extratetestrii (presupunand ca ar exista) -oricat de evoluati ar fi ei !
    Problema cu mine este ca daca sant bine ,,provocat'' uitati ce iese, iar intrebarea mea pt. cei care vad vorbele mele incredibile este cum poate bubui mintea cuiva in felul asta, de unde poate avea cineva ideile astea ?!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Reiki, unde bolnavul are anomalii energetice sau orice lucru care nu-i ok, terapeutul simte senzatie de intepaturi si de arsura in palme cand verifica zona. Zona afectata de acea energie "rea", cum o numesti se simte precum am descris. In momentul cand acel ceva nu mai este, apare starea de rece, semn ca nu mai trebuie data Lumina pe acea zona. Emanuel nu a gresit in ceea ce a descris. El a expus din perspeciva Reiki. Cu bine! Iti doresc multe realizari in forma pe care o practici pentru binele umanitatii!

      Ștergere
    2. Energiile au intradevar culori! Ce spui tu este raza aurie! Sunt mai multe raze de culori luminoase! Este o carte scrisa de Barbara Y. Martin si Dimitri Moraitis, se numeste "Schimba-ti aura, schimba-ti viata!" Acolo sunt descrise razele de Lumina si cum ajuta! Doamne ajuta!

      Ștergere
    3. 11 38 - precizez : starea de rece apare pe masura ce vindecarea se infaptuieste;
      12 07- raza ,,aurie'' este cutia in care practicantii reiki sant inchisi, nu sant lasati de capu lor; tu asculta pe mine care stiu astea din fum, din nimic ,de nicaieri...-iti spun daca nu stiai ss citesti nu ti se modifica spiritul ? mie nu , ca nu le stiu din carti; Stiinta este cea care te ajuta sa intelegi ca, bazandu-te pe antemergatori,reusesti sa HABAR N-AI de nimic.

      Ștergere
    4. Pe de alta parte, am ridicat atatea mingi la fileu pe aici fara ca cineva sa le dezbata direct incat incep sa ma intreb daca sant pregatit pt. discutiile astea,trecatoare, de forma si cu repere subimportante, care nu vad padurea de copaci, care ar observa viteza f.mare a unei masini, dar nu ar observa si dezbate faptul ca e condusa de un elefant,de ex.

      Ștergere
    5. M-am referit la razele DH. Si totusi... unii vin cu informatii ancestrale depozitate, nu poate oricine sa treaca asa usor peste ei caci nu depind de un sistem sau altul... depinde cine e fiecare si cu ce "bagaj de Cunoastere" vine! Cateodata e necesara reamintirea, cateodata nu e cazul caci informatia este activa de la bun inceput!

      Ștergere
    6. Anonim29 februarie 2016, 16:02: te rog nu mai dezinforma despre Reiki si raze aurii si energii reci caci nu este adevarat ceea ce spui. Unii poate nu-si dau seama de misto-ul pe care-l faci si iau de buna ceea ce spui.

      Ștergere
    7. Iti spun din testare: NU SUNT PREGATITI CEI MAI MULTI! Degeaba vrei sa le dai o mana de ajutor caci nu o inteleg si nici nu o pot duce! Este dezolant insa nu prea ai ce le face! Asa a fost si alta data, asa este si in aceste vremuri... numai aici s-a ajuns...nu o pot numi performanta.

      Ștergere
    8. Stiu, ai dreptate, majoritatii cand ii intinzi o mana de ajutor crede ca esti satanist dar e liberul lor arbitru si nu trebuie incalcat. Propria mea familie se uita crucis la mine pana de curand asa ca stiu cum se simte. :) Dar oricat ar fi omul de necredincios, daca-si da acordul se poate vindeca caci asa cum am mai spus omul se vindeca, tu doar il ajuti in procesul de vindecare. Omul nu se poate vindeca impotriva vointei lui. Stiu cat de frustrant este sa te uiti la un om cum sufera si el sa-ti refuze ajutorul pentru ca nu crede in ceea ce faci tu, dar n-ai ce sa faci: binele cu forta nu e bine.

      ASA se vede diferenta intre Lumina si intuneric. Lumina NU se auto-impune, Lumina NU se ascunde, Lumina NU te forteaza cu nimic, te lasa pe tine sa faci primul pas catre ea, in schimb intunericul nu da doi bani pe liberul tau arbitru.

      Dar fiecare cu drumul sau. Vor sa sufere? E treaba lor, eu nu aplic Reiki cu forta nimanui. Cand se satura de suferinta te cauta ei.

      Ștergere
    9. Daca am aplica fara voia lor am prelua karma lor... ceea ce e aiurea sa platesti ce nu-ti apartine...

      Ștergere
    10. Da, corect, dar mai aiurea de atat este ca te mai si cearta ca te-ai bagat in viata lor fara sa-ti ceara ajutorul! Asupra copiilor minori se poate fara acordul lor dar trebuie acordul parintilor caci copiii fiind mici nu-si dau seama.

      Ștergere
    11. Asa este! Este corect!:)

      Ștergere
  33. Anonim 29 februarie 2016, 16:12: sa stii ca si eu am cam ajuns la aceeasi concluzie ca si tine. Nu stiu daca mai are rost sa continui sa ridic mingi la fileu ca nu prea are cine sa le prinda. Unii dintre colegii nostri de pe forum s-ar strange fericiti sa ne vada cum ardem pe rug (daca ar mai fi posibil). Ma intrebam uneori cum ar fi primit un musulman pe blog-ul asta. Ce i-ar spune crestinii si cum s-ar comporta ei vis-a-vis de el.

    In incheiere va las cu urmatoarea povestioara:

    Gândește-te la un frumos curs de apă într-o poiană de pădure. Apa strălucește, curată și dulce, și curge cu ușurință printre copaci de-a lungul albiei. Într-o zi, are loc o furtună puternică, și un copac se prăbușește, îndiguind cursul de apă. În aval de copac nu este apă suficientă: apa din albia cursului se evaporă și toate formele de viață mor. Mai sus de copac, se dezvoltă la început un mic iaz, și apoi apa devine stătătoare, infiltrăndu-se în terenul înconjurător și creând o mlaștină cu tot ce este asociat acesteia, căldură și duhoare; din nou, toate formele de viață mor.

    Dacă un castor apare și începe să roadă copacul, apa poate începe din nou să curgă în albia secată. La început, curentul nu va curge cum curgea în mod normal: poate începe ca o picurare, crescând într-un torent zgomotos, și apoi micșorându-se într-un curent normal de apă. Pentru o vreme, apa va fi umplută cu mizeria și duhoarea mlaștinii: tot curentul va fi poluat. Curentul va reveni la starea originală pură, curată, numai după ce va curge liber pentru o vreme. Acest curent ne poate reprezenta pe noi. Copacul prăbușit reprezintă o traumă pe care o experimentăm. Mlaștina reprezintă energie blocată rezultată din traumă, posibil o infecție. Castorul reprezintă decizia noastră de a ne vindeca, posibil ajutați de tratamente Reiki. Curentul poluat reprezintă procesul nostru de curățare care, desfășurându-se, ne va ajuta să ne reîntoarcem la sinele nostru curat, sclipitor, plin de viață.

    Gândește-te acum, la cum poate fi împiedicat cursul de apă care curge liber, de lucruri mai mici decât o furtună violentă sau un copac mare prăbușit. Gunoi se poate acumula treptat într-un meandru al cursului apei, așa încât apa va fi barată, și procesul de formare al mlaștinii va începe, așa cum a fost descris mai sus, când copacul a căzut de-a lungul cursului de apă. Acum, un castor nu ar putea deschide canalul. Dislocarea curgerii apei ar necesita un efort concertat; cineva va trebuie să vină și îndepărteze gunoiul și mâlul. Așa cum copacul prăbușit poate reprezenta o traumă din viețile noastre, gunoiul acumulat poate reprezenta mai multe traume mici. Acumularea acestor mici traume poate deveni o barieră mult mai însemnată a sănătății, decât o traumă mai mare. Persoana care ar putea veni să îndepărteze molozul poate fi un prieten care ne indică nevoia de vindecare și ne susține pe această cale. Din nou, apare necesitatea de a debloca barajul, și lăsarea apei să curga liberă, până când se va reîntoarce la strălucirea ei.

    Reiki poate ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt mai multe sisteme benefice care AJUTA! Printre acestea se afla si REIKI! Asa este,Emanuel, REIKI AJUTA!Imi pare rau ca exista atata neputinta si indoctrinare ... am observat aceasta mai ales in ultimele zile. Nu prea ai ce sa le faci unora si altora... pur si simplu, de unde nu este nu ai ce lua!La aceasta concluzie am ajuns. Ca de obicei mai speram... deci sper totusi intr-o ridicare a nivelului colectiv, undeva, candva! Cu bine!

      Ștergere
    2. Emanuel, te rog sa postezi in continuare. Iti citesc cu interes mesajele si consider ca am ce invata din ele. Acum, fara suparare dar pot sa pun mana pe biblie si sa o citesc, nu trebuie sa imi tot spuna cineva lucrul asta. Iar daca vreau sa aud versete ma duc la biserica. In speranta ca imi asculti ruga...iti multumesc. S.E.

      Ștergere
    3. Ce ar face cu un musulman? Cred ca l-ar devora... imi vine in minte o colega de blog care are Dumnezeul ei, cred ca apoi s-ar duce sa se laude cu prada si sa capete binecuvantari... pentru asa-zise realizare! La cata furie a prezentat...

      Ștergere
    4. Sa fie dupa voia ta S.E. Macar unu de asculta tot nu-mi racesc gura de pomana.

      Ștergere
    5. Postarile tale despre sanatate le consider si eu interesante

      Ștergere
    6. As putea intelege ca tu poti ,,vindeca '' usor un picior retezat, decat o luxatie a piciorului ? ( intreb doar, ca tot ziceai ca fac misto ) poate si raspunzi !

      Ștergere
  34. Domnule Emanuel, poti vindeca si la distanta ? daca da,care ar fi conditiile ?

    RăspundețiȘtergere
  35. @ L M: un picior retezat il poti trata cu Reiki cat vrei tu, dar el nu o sa creasca la loc. O luxatie (DUPA ce au fost puse oasele la loc de catre medicul ortoped) poate fi tratata cu Reiki si se vindeca mai repede.

    @ Mihai: eu nu vindec, ci omul singur se vindeca pe sine, eu doar ajut energetic procesul de vindecare si da, se pot face tratamente Reiki si la distanta. Problemele acute pot disparea rapid dar problemele cronice dispar mai greu (este nevoie de mai mult timp si de mai multe sedinte de tratament pentru ca repet, omul se vindeca asistat de energia Reiki). Una este sa tratezi o durere de cap si una este sa tratezi un cancer. Au fost cazuri in istoria Reiki de oameni care s-au vindecat de cancer dar omul respectiv primea Reiki minim 16 ore pe zi. Depinde de fiecare organism in parte si de vointa lui de a se vindeca.

    Detaliile despre tratamentele Reiki la distanta le putem discuta prin e-mail: emanuel.prichici@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Emanuel,citez : ,, acumularea acestor mici traume poate deveni o bariera mult mai insemnata a sanatatii,decat o trauma mai mare ''- extrapolat ar putea reiesi ce am spus, si anume ca din vb tale reiese , eronat , ca ai putea vindeca mai usor una mare decat alta mica.
      Oare nu ar fi posibil,tinand cont de faptul ca noi oamenii am fi de fapt energie care creaza fizic si consecinta energia remodulata ar putea ,,creste'' chiar si ceva lipsa ?:(( greu cu mine, este ? vreau sa te imbrobodesc nu-i asa ?
      Sa facem un ex. de imaginatie: masa mare, sfinti, cutare- ia zi Vasile, ce ai de spus in apararea ta ; o, pai am facut spitale- hm, bun, altceva;- am salvat pe cutare, am daruit etc; mai trebuie- l-am cunoscut pe l m... ; da ? treci atunci !

      Ștergere
    2. 1. Cateodata poate fi mai usor sa tai un copac decat 1000 de crengute. :)

      2. Exemplul tau cu membrul taiat nu cred ca este elocvent caci nu exista cazuri in istorie ca omului sa-i fi crescut membre taiate indiferent de procedeu sau rugaciune.

      Ștergere
  36. Doresc sa va spun cateva cuvinte intelepte ale lui Valeriu Popa (cautati-l pe youtube si veti avea de invatat multe de la el). El era supranumit si Nenea Omul. A ajutat foarte multa lume sa se vindece.

    Valeriu Popa spune asa: exista doua tipuri de bolnavi: auto-accidentati si auto-programati. Prima categorie se poate vindeca a doua nu.

    Ce inseamna auto-accidentat: omul din nestiinta se poate auto-accidenta avand un regim de viata nesanatos dar daca primeste ajutor si este indreptat pe calea cea buna se vindeca.

    Ce inseamna auto-programat: omul care isi face rau singur si care considera ca merita ceea ce primeste si care nu crede in propria lui vindecare. Ala nu se mai vindeca.

    E precum spunea si Iisus: credinta ta te-a vindecat!

    Aveti credinta in propria voastra vindecare si eliminand greselile din viata voastra (regim alimentar incorect, gandire incorecta, traume si blocaje psihice) va veti vindeca. Daca vi le auto-programati nu aveti sanse sa va vindecati caci vi le faceti singuri cu mana voastra. Am mai spus ca sunt oameni care se complac in situatia in care sunt de oameni bolnavi pentru a atrage simpatia, atentia si ajutorul celor din jur. Astia nu vor sa se vindece, le este bine asa. (sau cel putin asa cred ei = auto-programati)

    Te doare dintele du-te la dentist, ti-ai rupt mana du-te la ortoped, te simti rau du-te la doctor si fa-ti analize. Ai suferit o trauma du-te la terapeut. Te doare sufletul roaga-te si du-te la biserica. Apeleaza la cei din jurul tau care sunt calificati sa te ajute sa scapi de probleme. Dumnezeu nu te vrea bolnav si suferind.

    Ce este frumos la Reiki este ca actioneaza nu numai asupra corpului fizic ci si emotional, mental si spiritual. Multe persoane mi-au zis ca vietile lor s-au schimbat in bine dupa ce i-am initiat in Reiki, ca sunt mai calmi, mai linistiti, ca privesc viata cu alti ochi.

    Si viata mea s-a schimbat in bine dupa ce m-am initiat in Reiki. Eu nu mai sunt omul de acum cativa ani. Am alt mod de gandire si m-am si vindecat de anumite probleme cu Reiki. De cand am facut un altar dedicat Sfintei Treimi la mine in dormitor si de cand aprind cate o luminare in fiecare seara la culcare (d-aia de 9 lei de la biserica pe care scrie ca e pentru Catedrala Mantuirii Neamului) somnul meu este mult mai linistit si mai dulce ca inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-ti mai explic doua capcane si gata ( spun asta citind pe a ta, banuiesc involuntara-credinta ta te-a vindecat ) -vrajeala , nu credinta l- a vindecat in mod direct, Iisus a facut-o, respectand liberul arbitru al lui Dumnezeu,preintampinand in intelepciunea lui posibilele uramatoare ranchiune gen ia uite El poate eu nu dupa care urmand eu m-mam videcat ca daca eu nu aia sau ailalta nici Iisus nu putea sau mai stiu eu ce alta prostie mai debita bolnavul.
      Ex il tragi pe unu din fata masinii si ii spui: o barosane, bine ca m-am prins de tine , ca ma luase ameteala si cadeam de nu erai tu.-in realitate Iisus putea face bolnavul bine indiferent ce credea acesta!
      A doua : Dumnezeu e atotputernic , atotcunoscator,blandete pura si toate celelalte; un om simplu, pacatos vede o atrocitate in desfasurare, ce face? opreste din mila din bunatate, nu trece de ex pe langa un catel schingiuit fara sa reactioneze,asa nevrednic si pacatos cum este el.
      Si atunci Bunul Dumnezeu cum ar fi putut lasa divolu nestarpit ? eu cred ca e mare pacat sa crezi ca nu l-a ,,impachetat'' de mult.Si atunci de ce exista raul sub orice forma ? Ex razboaie, crime ? pt ca oamenii slabi fac in sinea lor pactul, alegand iluzoriu( bani,avere) si au in mod logic unele rezultate pt ca daca esti in stare sa faci orice pt bani n-ai scrupule e si normal sa ai pe moment acele rezultate.Cius.

      Ștergere
    2. Nu eu am spus-o, Iisus a spus-o. Intarind cuvintele lui Iisus s-a descoperit efectul placebo, Metoda Silva, Autocontrolul (Dan Seracu) etc.

      La Reiki Traditional nu este asa. Omul nu trebuie sa faca niciun efort mental ci doar sa fie dispus (adica sa aiba un minim de credinta ca tratamentul pe care o sa-l primeasca ar avea sanse sa functioneze) sa primeasca tratament Reiki caci secretul la tratamentul Reiki este ca nu tu daruiesti energie ci beneficiarul se conecteaza prin tine (inconstient) la energia Reiki care curge prin tine si isi "ia" el ce are nevoie. Tu ca terapeut nu ai rol decat de "fir de curent".

      Ștergere
  37. Iar referitor la diavol, Dumnezeu nu vrea sa-l piarda nici pe acela caci tot creatia lui este, atat de mare este iubirea lui.

    Iar referitor la oameni tu de ce crezi ca ne aflam pe acest pamant? De buni ce suntem? De plin de Duh Sfant si de curatenie sufleteasca ce avem in noi? TOTI avem de invatat, TOTI pasim in propriul nostru ritm si TOTI avem aceeasi misiune: Mantuirea sufletelor noastre si gasirea drumului catre casa, catre Dumnezeu Tatal, iar ajutorul nostru de nadejde este Hristos.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ca de obicei,esalonezi raspunsul,o ,,arzi''partial.
    Tine-o tot asa,atunci.
    Odata imi era mila de un necajit drogat;m-am gandit mult timp cum sa il scot din starea aia si am ales sa -i duc prin preajma o femeie,,disponibila'';a inghitit ,,momeala''dupa care spunea citez:,,f...e drogatul,ha ha ha !
    asa si voi, I s-a facut lui Iisus mila vindecandu-va si voi ,,tipati''acum :pot, fac! neintelegand ca din postura de fir de nisip de pe una din plajele pamantului singura putere este sa zburati in bataia vantului- sant dur pt ca o sperietura zdravana este solutia impotriva exuberantei,este Vindecare.
    Asta nu inseamna Emanuel ca nu te respect si nu imi iesti simpatic, fie si numai pt. ca tu incerci , tu cauti solutii.
    Continuind, te intreb : poti stinge o lumanare(bineinteles fara nici un truc) de la distanta prin ,,chi-ul'' ( sau reiki cum vrei tu ) fara sa te apropii de ea ?
    Poti face valuri intr-un pahar cu apa prin simpla apropiere a palmii ?
    Macar prin instantanee concentrare,la secunda , poti face un melc sa iasa din cochilie ?
    Ce sa mai zic daca poti sa plutesti ?
    In fine , nu ma lua in serios stii doar ca sant mistocar vreau sa te brobodesc:(( Re cius !( daca intri in dialog raspunde punct cu punct ca altfel din pct meu de vedere vei deveni monologist:( ca tot esti citit, cauta toate comentariile mele si o sa gasesti cel putin 4 cuvinte adhoc inventate din care ar trebui sa deduci si IQ) iar fata de anii tai de Reiki iti spun : am 30 de ani de instructie martiala tibetana da sa nu ma crezi, cerceteaza :((( sau nu e asa , dar s-ar fi putut sa fie:((

    RăspundețiȘtergere
  39. L M eu m-am apucat de Reiki pentru ca vroiam sa ma vindec pe mine si sa-i ajut si pe altii si cautam un instrument adecvat pentru asa ceva.

    Reiki nu-si propune lucrurile pe care le-ai scris tu mai sus. Nici macar nu le-am incercat caci nu asta este scopul pentru care m-am apucat eu de Reiki. Nu doresc sa ajung circar, magician, iluzionist etc Ii las pe altii sa se antreneze si sa faca ei demonstratii de genul de mai sus dar Reiki nu-si propune asta.

    RăspundețiȘtergere
  40. Probabil, o sa vina timpul cand iti vei da seama, bineinteles daca asta e adevarul, ca misiunea nu e mantuirea; este transformarea in energie pura si fiecare va ajunge asa, la un mom dat altfel chinuindu-se iar si iar ...

    RăspundețiȘtergere
  41. Semantica, caci mantuirea asta inseamna: transformarea in energie pura. Tu ai explicat din punct de vedere energetic, eu am explicat din punct de vedere crestin. Doar cuvintele (forma) au fost diferite, esenta insa este aceeasi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa-i Emanuel! Insa problema crestinilor din aceste vremuri este ca nu inteleg acest lucru. Foarte multi sunt la grupa mica iar altii pierduti prin mrejele dogmatismului, irecuperabili probabil... Nici L M nu greseste, insa nivelul actual nu permite intelegerea informatiei, de aceea ai zis LM ca nu esti inteles si ca nu prea ai cu cine vorbi.Iar de dogmatici nici nu incape vorba... nu ai cui sa explici caci sunt deja incuiati in ceva...

      Ștergere
  42. Mai sunt si alte sisteme care sunt benefice! Reiki este unul dintre acestea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De acord si cu tine, Reiki poate fi bun in lipsa de altceva,dar sant altele mult mai puternice; sincer eu sant f. putin citit pe tema, insa rezultatele mele sant spectaculoase ...
      Despre Reiki banuiesc ca foloseste energia alb albastra a lui Iisus si o poate folosi oricine merita asta, ca sa zic asa.
      Emanuel, tu mai cauta plecand de la urmatoarea idee: totul este energie, paradoxal fizicul este o plasmuire a mintilor noastre. Constientizand asta, nu te vei mai impiedica precum in ex tau cu copiii si antibioticele, unde rsp. il subantelegi gresit ca sant bune- nu , nu-s bune si nici necesare, stiu cateva solutii mai bune,cea mai buna ar fi sa intri in ,, comunicare'' cu virusul si sa-l ameninti tare- el este credul precum inconstientul uman, crede tot ce spui si pleaca singur daca poti lua ,,legatura'' cu el.
      Concluzionand sa stii : orice se poate, nu exista imposibil
      Fericire tie si anonimului care a mai intervenit 18 27

      Ștergere
  43. Sant de acord cu ce spui aici dar referitor la ,,probe'' nu e asa -
    magie egal excrocherie , eu vorbeam de transformare in realitate si nu de pacalirea observ , asta ar insemna magia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excrocheria este excrocherie iar magia este magie. Nu este semnul egal intre ele. Excrocheria este practicata de necunoscatori care pretind faptul ca ei cunosc. Magia este practicata de maestri in domeniu. Acuma in ce directie este folosita... e alta poveste. Doar cei 3 magi erau foarte respectati si chiar sunt pomeniti in Biblie. Sa nu incurcam lucrurile.

      Ștergere
    2. Asta asa e, dar intre timp cuvantul a fost deturnat complet de la sensul biblic

      Ștergere
    3. Mai degraba a fost deturnat la dorinta inaltilor bisericii din teama, inca din vechime. De ce sa cunoasca omul de rand prea multe? De ce sa aiba clarvedere? Nu era/este prea periculos pentru aceste fete bisericesti acest lucru (la fel si pentru stat) ... Pai ba da, caci omul cu clarvedere le cam vede si le cam stie mizeriile ascunse... de el nu te prea poti ascunde!Era si este un pericol pentru ei...De aceea avem o gramada de fluor in pasta de dinti si in apa de baut, tocmai ca sa inhibe glanda pineala prin calcifiere. Si astfel se rezolva problema...De aceea era/este atat de important ca omul de rand sa fie tinut in necunoastere, sub iluzia unui asa-zis crestinism, pe cand adevarata informatie din crestinism s-a transformat in taine la care au acces doar preotii... tocmai pentru a se crea o dependenta de ei si evident pentru a fi mai usor manipulabil acest om de rand.Ba mai mult, pe nedrept, blameaza orice forma/sistem care duce la cunoastere si la trezirea spiritului ca fiind ceva necurat... ceea ce nu este corect din partea lor. Intotdeauna am vazut si vom mai vedea: biserica pe aceeasi mana cu statul... stim bine si de ce.

      Ștergere
    4. Anonim 2 mar.21 45.
      Magia este arta de a pacali observatorul sa creada ca ce va inexistent exista.!!
      Eu vorbesc despre arta de a face ca lucrurile sa existe cu adevarat, nu de a induce in eroare, doar, ca exista;
      Nici o legatura cu sensul biblic al magilor- mai exista si alte deturnari dar banuiesc ca le stii tu, nu trebuie sa le expun eu aici...

      Ștergere
    5. Da, aici nu te contrazic! Vorbim de materializare.

      Ștergere
  44. Stiu ce spui, iar eu am dat exemplul pustnicului care invatase sa traverseze raul fara barca in 20 de ani.

    Ok, stiu ca se pot face lucrurile de care ai amintit prin forta chi-ului dar eu nu doresc sa-mi petrec ani de zile antrenandu-ma sa fac niste lucruri pur demonstrative.

    RăspundețiȘtergere
  45. Dragii mei, este prea multa necunoastere transformata "mestesugit" intr-o inchipuita cunoastere pentru om - membru al societatii cu deviatie spre dogmatism. Societatea are nevoie de un impuls puternic altfel ne pierdem partea de adevarata spiritualitate, atata cata mai exista, nu ma refer acum la religie, caci religia nu este decat indoctrinare nesesizata de catre foarte multi insa asimilata adinc in constiinta, evident in folosul cuiva... precum zicea Eminescu "religia o fraza de dansii inventata"...

    RăspundețiȘtergere