luni, 15 februarie 2016

S - A ADEVERIT ,DIN NEFERICIRE ! CATASTROFE SUA ! TIRURI ÎNTREGI AU DERAIAT !

                                                                Dragii mei, 

Scriam in ziua de 11 Februarie 2016, un articol cu titlul :

”MARI CATASTROFE ! TIRURI ÎNTREGI AU DERAIAT !”

Din nefericire dragilor,iata ce accident cumplit , s-a intamplat in SUA,in care au fost implicate TIRURI  intregi:

Accident cu 50 de masini pe o autostrada din Pennsylvania. Cel putin 3 oameni au murit, iar drumul a fost inchis cateva ore

publicat 2016-02-14 08:15:18 (ProTV)


Carambol urias pe o autostrada acoperita de zapada din estul statului american Pennsylvania.

ACCIDENT cutremurator: peste 50 de masini implicate, zeci de raniti si trei morti

publicat 2016-02-14 17:45:16 (Realitatea-TV)
<span style='background:#EDF514'>ACCIDENT</span> cutremurator: peste 50 de masini implicate, zeci de raniti si trei morti Cel putin trei persoane au murit si alte zeci au fost ranite intr-un ACCIDENT rutier produs pe o autostrada din statul american Pennsylvania in care au fost implicate peste 50 de autovehicule, pe fondul ninsorilor. ...continuare.

  11 Februarie 2016,ora 6,48 dimineața !

                                                  Dragii mei,

În aceasta dimineață, treaza fiind, aud dragilor un glas, care spune ceva ce urmeaza a se intampla, cu niste TIRURI.
Iata dragilor, ce spunea acel glas :

                     ”Catastrofe ! 
                  Tiruri  întregi au deraiat !
                 Aici , Catastrofe !!!”
Dragii mei, in acest context, cuvantul ”deraiat”,are un alt inteles alături de TIRURI. Adică ,TIRURI  intregi, vor iesi din decor;se vor ciocni, se vor rasturna.
 Image result for TIRURIImage result for TIRURI
De ce mi s-a spus in MESAJ ca aceste TIRURI  intregi, vor deraia,eu nu stiu.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Măicuța Domnului,ca sa ne apere si sa ne ocroteasca.
Doamne fereste sa se intample aceste Catastrofe.!
 Cu adevarat vor fi, mega -catastrofe.  
                                 Cu dragoste,Maria.

Iata aici ,si Informatia mai pe larg:

SUA: Accident rutier cu peste 50 de mașini implicate. Imagini șocante - VIDEO

  
de D.G.   •   14 Feb 2016   •   17:54
SUA: Accident rutier cu peste 50 de mașini implicate. Imagini șocante - VIDEO  817
Cel puţin trei persoane au murit şi alte zeci au fost rănite într-un accident rutier produs pe o autostradă din statul american Pennsylvania în care au fost implicate peste 50 de autovehicule, pe fondul ninsorilor, relatează BBC News online.

Incidentul a avut loc, sâmbătă după-amiază, la 120 de kilometri nord-vest de Philadelphia.

Potrivit Agenţiei pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă din Pennsylvania, 40 de persoane au fost transportate la spital, iar 70 în adăposturi temporare.

Un purtător de cuvânt de la Centrul Medical Hershey a declarat că trei pacienţi au fost aduşi în stare critică, alţi trei cu răni moderate spre grave şi patru cu răni uşoare.

Cory Angell, un purtător de cuvânt al Agenţiei pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă din Pennsylvania, a precizat că la locul incidentului zăpada era viscolită, ceea ce a fi cauzat ciocnirea celor peste 50 de maşini de pe autostrada Interstate 78.

"Poţi să conduci pe autostradă şi dintr-odată condiţiile meteorologice să se schimbe din cauză că vântul viscoleşte zăpada pe carosabil", a declarat oficialul american.

Potrivit martorilor, mai multe persoane au rămas blocate în autovehicule.

"Zăpada a început să cadă şi totul a devenit alb în jur. Maşina din faţa noastră a dispărut pur şi simplu", a declarat Ashley Fisher, unul dintre şoferii implicaţi în accident, pentru NBC News.

Oficialii americani au avertizat locuitorii din nord-estul Statelor Unite să nu efectueze drumuri din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi a temperaturilor extrem de scăzute.

PHOTO: PennLive.com posted this photo to Twitter on Feb. 13, 2016 showing more than a dozen vehicles involved in a multi-fatal crash on I-78 in Lebanon County.
PHOTO: Cooper Leslie posted this photo to Twitter on Feb. 13, 2016 with the caption, People may have some trouble getting to the Lehigh meet. Camp Hill was 50 yards away..
 
PS.
Multumesc tuturor celor care, mi-ati trimis linkul cu accidentul din SUA.

3 comentarii:

  1. PUTEM FACE CA ACESTE CATASTROFE SA NU SE MAI ADEVEREASCA,PRIN IGNORANTA. LE NEGAM PUR SI SIMPLU. DAR IGNORANTA ESTE DEASEMENEA UN PACAT. UNDEVA SCRIA CA AMERICA NU EXISTA INAINTE SA FIE DESCOPERITA. O ALTA VARIANTA MAI CINSTITA AR FI IUBIREA TUTUROR STĂRILOR. ADICĂ SĂ NU MAI PRIVIM TRAGEDIA CA PE O TRAGEDIE CI CA PE UN EVENIMENT. PE O SCARA A VALORILOR PUTEM CONSIDERA IN LUMEA ASTA DOAR LUCRURI PLACUTE SI MAI PUTIN PLACUTE.

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos spus Gabriel,eu nu pot fi pozitiva cu gandul la cutremur!Alina

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze, dar nu e vb nici de catastrofe, nici de ignoranta si de nici altceva. Nu trebuie sa ne simtim vinovati pt nimic. E vorba de "legea echilibrului". Toti trebuie sa plateasca pentru ceva. De unde stii ca n-au gresit candva acei oameni si trebuie sa plateasca cumva. Mai degraba trebuie sa invatam din pataniile lor, fie ele de oricare natura. Acei americani, ca si taiwanezii, etc etc au trebuit sa plateasca pentru ce au facut in trecut. E simplu.

    RăspundețiȘtergere