sâmbătă, 27 februarie 2016

ROMÂNIA , VA FI ZGÂLȚÂITĂ DE UN CUTREMUR !

                                              Motto: ”Ceea ce eu am scris în articolele anterioare ,precum și în acest articol, poate sa aibă loc, într-un timp mai lung, sau mai scurt.
Dar tot la fel de bine ,poate sa nu aibă loc, niciodată !  
Aceasta depinde numai de noi , numai de Credința si Rugaciunile noastre fierbinți ,către Bunul Dumnezeu si Măicuța Domnului.
Cine vrea să-și hrănească sufletul său cu Dragoste Divină, din Izvorul nesecat al Mânturii,si să creadă în cele scrise de mine, si graite de Duhul Cel Prea Sfânt, este minunat pentru sufletul său.
Cine nu vrea să creadă, să nu arunce cu piatra ! 
 Ci să cugete mai profund, după care, să aleaga ce voieste pentru sufletul si inima sa.
                                   Cu dragoste si prețuire,Maria Ghiorghiu.
      
                           26 Februarie 2016, ora 15,30 !

                                                 Dragii mei, 

După cum vedeti, astazi am postat MESAJE numai depsre România.
Daca pana acum scriam de Cutremure ,după punctele cardinale,iata că acum ,din nefericire, MESAJELE sunt cu destinatia ROMÂNIA.  
Iată ce spunea un glas,astazi după amiază:

                        ”România, va fi zgâlțâită de un Cutremur !”
                                              Image result for SEISMOGRAF.

Acest viitor Cutremur dragilor, ne este descris ca va fi puternic,dar nu atât de puternic, încât  sa faca si victime. Ci doar ,va zgâlțâi România si nu o va îngenunchea.
Să fim buni si milostivi dragii mei, sa nu slabim în Credință, iar BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI ne va ocroti, cu siguranță.
                                              Cu dragoste,Maria. 

17 comentarii:

  1. Multumesc Doamna Maria ca ne-ați avertizat Cu credință in Dumnezeu vom trece si acest hop , ma rog sa fiu alaturi de puiul meu ..."Doamne Isuse Hristoase , Fiul lui Dumnezeu , miluieste-ne pe noi pacatosii

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne-fereste ! Dumnezeu ne iubeste, dar, cred ca, daca asa ne este scris , nu putem schimba acest destin ! D-na Maria, ne transmite mesaje in legătură cu acest lucru, de foarte mult timp ! Nu ne ramane decat sa ne rugam in continuare ! Cu mult drag !

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar cutremur,parca spuneai ca suntem feriti de cataclisme.Acum ne ataca jihadistii,ba deraiaza vapoarele,ba vin extraterestii,numai tampenii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 09:26,nu stii ce scoti din inima ta. Suntem vizati.Lucrez foarte aproape de Africa.Iar despre cutremur : "Nu te mai tine pamantul de rau ce esti".Crezi ca vorba asta romaneasca este neadevarata? Sau ne-am intors cu totii cu fata catre Dumnzeu si ne-am facut buni si ne mai poate tine Pamantul. Inainte de a deschide gura sa jignesti,gandeste ca acum cuvintele au greutate.M-as bucura sa fie tampenii,dar este cazul sa facem gura mica si cu umilinta sa ne rugam sa ne ierte Bunul Dumnezeu si sa aiba macar mila de pruncii nevinovati.Dar inainte de venirea Domnului,unde au fost pacate strigatoare la cer,si pamantul v-a fi ars,daca omul nu-l mai sfinteste.Mai inainte trebuie insa sa ne sfintim pe noi...Crezi ca acestea se petrec iar noi ceilalti suntem tampiti ? Iarta-ma...

      Ștergere
    2. Anonim,15.08,de vreo doua luni de cand am dat peste acest blogg,am fostprevestiti,cu zeci de cutremure,incendii,inundatii,infiecare zi cate un cataclism,numai astazi,pana acum a prezis doua cutrmure, unii chiar cred,ii simt speriati,panicati.

      Ștergere
    3. Te inteleg,nu te condemn pentru ce spui,problema este ca si din alte surse au fost anuntate dezastre si vremuri tulburi.Oamenii nu trebuie sa fie panicati ci sa se impace cu ei insisi si cu Dumnezeu pentru o lume mai buna. Dumnezeu reaseaza pamantul,El nu l-a creat sa fie plin de rautati. Te gandesti la starea de discomfort a celorlalti,dar este mai bine sa fim informati inainte,pentru a ne pregati,a ne ruga.Dumnezeu poate schimba ,sau in milostivirea lui poate diminua dezastrele daca noi ne schimbam...Acesta este adevarul,suntem rai,rau primim,ca asta ne-am asternut - vorbesc la nivel general. Sa ma ierti...

      Ștergere
  4. Sa inteleg ca nu postezi toate mesajele pe care le primesti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, la asta ma refeream ieri. Publici un comentariu care iti este direct adresat si nu mai raspunzi? De ce? Care-i rostul? Daca nu ai timp, te inteleg dar, te rog, nu publica nici intrebarea. Multumesc

      Ștergere
  5. Doamne te rog ai mila de noi pacatosii

    RăspundețiȘtergere
  6. DA VA FI CUTREMUR CU SIGURANŢĂ. CUTREMUR DE PĂMÂNT AȘA CUM SE SCRIE! SĂ AVEM CERTITUDINEA CĂ DUMNEZEU TRIMITE ARHANGHELI CU SABII DE FOC SĂ NE PROTEJEZE. CEI FRICOȘI DIN PĂCATE...ÎI VA PROTEJA ȘI PE EI DAR MAI PUŢIN.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce va fi numai cel de sus stie,noi ne dam cu presupusul,unii stau mai bine cu calculul probabilistic,altii mai au de invatat,per total sa fim pregatiti pentru anul 2016,vedem cu totii ca aproape totul este gresit in jurul nostru, iar noi ce facem ? ne plangem unii altora? o zicala veche spune ca Tot raul spre bine.Doamne ajuta si capul sus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamnă Maria mulțumesc din suflet ca existați miati schimbat viață mult de tot și am ajuns să cred cu tărie am tor ce spuneți ,și cred ca ați reușit prin aceste mesaje să fiu mai bună ai mai miloasă .Ca datorită celor ce mi să întâmplat parcă mi se pietrificase sufletul ai va mai rog ceva ,să va rugati și ptr sufletul meu ca am greșit f mult va rog din suflet ptr mine sunteți mâna cerească .Mă culc citind blogul dvs ,mă trezesc la fel

      Ștergere
  8. De venit va veni mai devreme sau mai tarziu.important e sa nu ne pierdem speranta si credinta.Ana

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe radio Trinitas este campanie anti- cutremur...ceva ni se pregateste...campanie sustinuta de Ministerul de Interne!

    RăspundețiȘtergere