joi, 25 februarie 2016

ASTRUL CERESC - LUNA , S - A ÎNTORS ÎNAPOI !

                                  24 -25 Februarie 2016,ora 0,10 !

                                               Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce scriam aici la calculator, văd Cerul de noapte deasupra mea, iar pe Cer, stralucea LUNA  de un galben crud.  Peste LUNA de pe Cer, treceau nori negri foarte transparenti,precum o perdea de fum negru răsfirat.                                         
.

Iar în timp ce vedeam norii negri ca de funingine,ce treceau prin fața LUNII înspre Nord, ceva uluitor se întampla dragilor.
LUNA  de pe CERUL noptii,se deplasa cu viteza ca si prin alunecare, înapoi.
Priviti cu atentie poza de mai sus, si imaginati-va ,ca vedeti LUNA cum se întoarce înapoi,pâna la marginea dreptunghiului.
Asa precum o masina dă cu spatele, la fel si LUNA de pe Cer,parcă se supărase, parcă se răzgândise, si aluneca înapoi;adică ,pe locul de unde se înălțase.
Multi veti spune că ,este vorba de iluzie optică!
Dar vă asigur, că nu a fost asa. 
DUMNEZEU a voit, ca să-mi arate acest Eveniment ce urmeaza a avea loc, Eveniment în care, LUNA  de pe CER se va întoarce înapoi, asa precum se întoarce Râul Iordan,în Ziua Sfanta a Bobotezei.
Dragii mei, eu nu cunosc ce însemnatate va avea acest viitor Eveniment,dar nici ce consecințe vor urma,în urma întoarcerii  LUNII înapoi.
Daca voi stiti,astept cu mare interes Comentariile voastre.
                                         Cu dragoste,Maria.
P.S.
Iata aici un material, despre LUNĂ:
   

Lună

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Acest articol se referă la satelitul Pământului. Pentru alte sensuri, vedeți Lună (dezambiguizare).
Luna Simbolul astronomic al Lunii
 
Luna plină văzută din emisfera de nord
Lună plină văzută din emisfera de nord
Caracteristicile orbitei
Circumferință 2.449.000 km
(0,016 u.a.)
Excentricitate 0,0554
Perigeu 363.104 km
(0,0024 u.a.)
Apogeu 405.696 km
(0,0027 u.a.)
Perioadă de rotație 27,321 66155 d
(27 d 7 h 43,2 min)
Perioadă sinodică 29,530 588 d
(29 d 12 h 44,0 min)
Viteză medie 1,022 km/s
Viteză maximă 1,082 km/s
Viteză minimă 0,968 km/s
Înclinare variază între
28,60° și 18,30°
(5,145 396° spre ecliptică)
Longitudinea nodului
ascendent
în regresie,
1 revoluție la 18,6 ani
Argumentul perigeului în progres,
1 revoluție la 8,85 ani
Satelitul Pământului
Caracteristici fizice
Diametru ecuatorial 3476,2 km[1]
(0,273 Pământuri)
Diametru Polar 3472,0 km
(0,273 Pământuri)
Aplatizare 0,0012[2]
Suprafață (arie) 3.793×107 km²
(0,074 Pământuri)
Volum km³
(0,020 Pământuri)
Masă 7,347 673×1022 kg
(0,0123 Pământuri)
Densitate medie 3346,2 kg·m−3
Gravitație ecuatorială 1,622 m·s−2,
(0,1654 gee)
Viteză de eliberare 2,38 km·s−1
Perioadă de rotație 27,321 661 d
Viteză dr rotație 16,655 km·h−1
(la ecuator)
Înclinare axială 1,5424° spre ecliptică
Albedo 0,12
Magnitudine -12,74
Temp. la suprafață
min mediu max
40 K 250 K 396 K
Compoziția scoarței
Oxigen 42,6 %
Magneziu 20,8 %
Siliciu 20,5 %
Fier 9,9 %
Calciu 2,31 %
Aluminiu 2,04 %
Nichel 0,472 %
Crom 0,314 %
Mangan 0,131 %
Titan 0,122 %
Caracteristici ale atmosferei
Presiune atmosferică 3 × 10−13kPa
Heliu 25 %
Neon 25 %
Hidrogen 23 %
Argon 20 %
Metan
Amoniac
Dioxid de carbon
urme
Luna este singurul satelit natural al Pământului,[3] și al cincilea ca mărime din Sistemul Solar. Este, totodată, cel mai mare satelit natural al unei planete din Sistemul Solar raportat la mărimile dintre acesta și planeta Pământ, având un sfert din diametrul Pământului și 1/81 din masă. Luna este al doilea satelit ca densitate după Io, unul dintre sateliții lui Jupiter. În rotația sa sincronă în jurul Pământului, Luna prezintă aceeași față a sa, cu mici schimbări. Priveliștea selenară cuprinde conuri vulcanice întunecate, zone de pământ și cratere de impact.
Luna mai este și al doilea obiect ca luminozitate de pe cerul înstelat, după Soare, în ciuda faptelor că suprafața sa este în totalitate neagră; Luna se vede strălucitoare datorită faptului că reflectă lumina primită de la Soare. Schimbarea Lunii în multitudinea de faze și de forme semicirculare a adus mari influențe, încă din cele mai vechi timpuri, în dezvoltarea limbilor, calendarelor, artei și a mitologiei.
Luna are o foarte mare importanță în viața de pe Terra; influențele gravitaționale ale acesteia produc fluxul și refluxul mărilor și oceanelor și „alungirea” timpului (Luna provoacă un decalaj de 2 ms la fiecare 100 de ani). Distanța orbitală curentă a Lunii, ce reprezintă în jur de treizeci de ori diametrul Pământului, cauzează asemănarea de mărime dintre Lună și Soare pe cer. De aceea, Soarele este acoperit aproape complet în timpul unei eclipse solare totale.
Luna este singurul obiect extraterestru pe care omul a reușit să aterizeze. În timp ce programul sovietic Union's Luna a fost primul apt în 1959 să trimită sonde fără oameni pe Lună, programul Apollo al NASA a realizat prima misiune cu oameni. NASA a început cu o misiune în 1968 cu Apollo 8 și cu altele între 1969 și 1972, cu Apollo 11. Aceste misiuni au adus peste 380 de Kg de roci lunare, ce au ajutat la dezvoltarea înțelegerii originii geologice a Lunii (se crede că s-au format acum aproximativ 4,5 miliarde de ani într-un impact cu Terra), a structurii interne și a istoriei sale.
După misiunea lui Apollo 17 din 1972, Luna a fost vizitată numai de sonde fără personal. Din 2004, Japonia, China, India, Statele Unite ale Americii și Agenția Spațială Europeană au trimis sonde pe Lună. Rezultatul misiunilor a dus la confirmarea descoperirii apei lunare înghețate în craterele umbrite de la poli și legate în regolitul lunar. Viitoarele misiuni spațiale cu personal omenesc sunt deja planificate. Luna rămâne, după cum spune Outer Space Treaty, liberă în explorare pentru toate națiunile, în condiții pașnice.

35 de comentarii:

  1. Doamnă Maria și cu un 1an și 3luni în urma am avut un vis afară era noapte și lună plină pe cer iar la un moment dat a cazul lună de pe cer cu o viteză mare înapoi iarla două saptamini a murit soră mea mare

    RăspundețiȘtergere
  2. Luna decodata:luna a aparut datorita coleziunii dintre terra(cand era in stare embrionara-bombardata de catre asteroizi)si o planeta mai mica.aceasta planeta a fost asimilata de terra.in urma ciocnirii celor doua planete au rezultat si reziduri care format la un moment dat un inel in jurul terrei asemeni planetei saturn.printre aceste reziduri se afla si o bucata mai mare din vechea planeta mai mica.aceasta bucata mai mare in decursul timpului a colectat toate celealte reziduri din structura inelului care orbitau in jurul terrei formand luna pe care noi o stim astazi.luna a fost un factor important in aparitia vietii pe terra.oamenii nu au aselenizat pe luna pt prima oara in secolul trecut.cautati pe yuotube si veti gasi informatii si filmulete secrete care au fost facute de nasa dar au scapat publicului in care au fost descoperite constructii foarte complexe si chiar mumii umane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. luna are omiscare aparent anormala pe cerul pamintului in cazul in care acesta din urma i-si modifica axa de rotatie fapt profetit de eduard caise

      Ștergere
    2. DOAMNA MARIA,AM O ÎNTREBARE INTERZISĂ PENTRU MADUS ȘI NU ÎMI BAT JOC. "CERCETĂTORUL ISRAELIAN ȘI MOISE"? MADUS ȘTIE DESPRE CE VORBESC,ȘI VREAU OPINIA LUI DESPRE ACEST SUBIECT.

      Ștergere
  3. POATE TERRA DĂ ÎNAPOI PE TIMP DE NOAPTE.

    RăspundețiȘtergere
  4. Luna se va misca cu siguranta asa cum a vazut doamna Maria ,numai ca aceasta miscare va fi una aparenta ,,,,,de fapt pamantul isi va schimba sensul de rotatie o data cu schimbarea polilor magnetici .Mai exista o varianta ;Luna a fost adusa cam la anul 12500 inainte de Cristos si asa cum a fost adusa tot la fel ar putea sa fie luata .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata inteligenta,ce mare ganditor esti,din ce tratat te inspiri,ai mai citit si altceva despre luna?M-ai distrat,rau de tot.

      Ștergere
  5. Madus,hai sa nu le luam pe toate de bune,adica reale,nu tot ce apre pe net e adevarat,trebuie sa mai si discernem,de ex.eu am citit ca Luna e artificiala(construita cu un scop)

    RăspundețiȘtergere
  6. SĂ CLARIFICĂM UN LUCRU. NU EXISTĂ ILUZII OPTICE,AUDITIVE,OLFACTIVE,TACTILE ȘI AȘA MAU DEPARTE. EXISTĂ DOAR ADEVĂRURI. MADUS CE AR FI SĂ FACEM DIN ACEST ARTICOL O ADEVĂRATĂ ENCICLOPEDIE?

    RăspundețiȘtergere
  7. Dumnezeu sa ne apere de o eventuala schimbare in fortele de atractie dintre cele doua corpuri ceresti.Oricum scris este in Sfanta scriptura ca Dumnezeu v-a scurta timpul in zilele din urma pentru a putea rezista la ce urmeaza.Vointei Divine nu ne putem opune si este spre binele nostru. Numai schimbandu-ne noi insine putem implora Mila Divina sa se indure de noi...Nu ne ramane decat sa ne rugam si sa ne indreptam pe noi insine,ce inseamna lasam in voia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si dacii au construit colibe pe luna,sunt documente care au scapat lui Traian,ba s-ar parea ca Decebal s-a refugiat pe luna din calea romanilor unde a trait pina la adinci batraneti si daca n-a murit mai traieste si acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Luna este cel mai ciudat satelit din sistemul solar fiind prea mare comparativ cu pamantul si fara rotatie fata de pamant plus dimensiunea si distanta pt o eclipsa perfecta adica se vad de pe pamant la aceiasi dimensiune ! oamenii de stiinta spun ca arfi goala pe interior

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luna are o rotatie in jurul axei sale de 27 zile si nu mai stiu cate ore .oricum stiu ca aceasta coincide cu perioada de rezolutie a terrei si asta fsce ca rotirea ei in jurul axei sa fie insesizabila de pe terra.de acees avem senzatia ca luna este mereu cu aceeasi fata spre noi adica nu se invarte

      Ștergere
  10. Luna mai poate da inapoi si in cazul unui cutremur puternic ca cel din japonia cand axa terrei si-a schimbat unghil de inclinatie cu un grad.asta sa intamplat pt ca miscarea placilor tectonice a dus la modificarea distribuirii greutatii acestora asupra centrului terrei aceasta reglandu-si noua distributie de greutati prin modificarea unghiului de inclinatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Madus dute si mai documenteazate.Faci mari eforturi de inteligenta si vad ca memoria incepe sa-ti faca feste,mai tot timpul scrii aberatii.

      Ștergere
  11. CRISTIAN AI DREPTATE. ESTE MAI MARE CA PĂMÂNTUL DACĂ TE UIŢI DE PE LOC ȘI NU MAI PRIVEȘTI ÎN PĂRŢI(TELESCOP),SAU PENTRU CĂ O ASOCIEZI CU SOARELE,FĂRA ROTAŢIE DACĂ TE UIŢI O SECUNDĂ LA EA SAU NU AI PRINS NORI PE CER.DAR ESTE IMPORTANT CÂND NE UITĂM LA LUNĂ SĂ FIM PE O CÂMPIE PLANĂ ȘI SĂ O PRIVIM CEL PUŢIN UN MINUT.ASTFEL VOM CONSTATA CĂ LUNA ESTE MAI MICA CA PĂMÂNTUL ȘI CĂ SE ROTEȘTE. DACĂ ARE ACEAȘI MĂRIME CA A SOARELUI PE CER ASTA NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU PUTEM DEMONSTRA CONTRARIUL. NU EXISTĂ REALITATE. PUTEM DEMONSTRA ORICE REALITATE.CUM? FOARTE BINE. CU VOINŢĂ ȘI PUTINŢĂ.CA MULŢI SPUN CĂ NU E PUTINŢĂ,BA ESTE PUTINŢĂ ÎN TOATE,PENTRU CĂ LA DUMNEZEU TOATE SUNT CU PUTINŢĂ. DECI SĂ CEREM AJUTOR LA DUMNEZEU DOMNUL PUTERILOR ȘI NE VA DA STĂPÂNIRE ȘI ASUPRA MORŢII.

    RăspundețiȘtergere
  12. IISUS HRISTOS A ÎNVĂŢAT PE DISCIPOLI SĂ ÎNVIE MORŢII. ACESTE FORMULE S-AU ATROFIAT ÎN TIMP.AU DISPĂRUT.NU ȘTIU DACĂ PE PĂMÂNTUL ĂSTA MAI ESTE CINEVA CAPABIL SĂ FACĂ AȘA CEVA. MADUS POATE NE OFERĂ NIȘTE LĂMURIRI,ABORDĂRI ȘI AȘA MAI DEPARTE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gabriel Domnul nostru Iisus Hristos nu a invatat pe nimeni sa invie mortii cu ajutorul unor formule.Aceasta s-a petrecut prin credinta lor cu participarea directa a Duhului Sfant care este datatorul de viata si vistierul tuturor darurilor bune.Si Domnul Iisus si-a inveput propovoduirea dupa Sfantul sau Botez cand a coborat Duhul Sfant asupra Sa,moment in care Insasi Sfanta Treime s-a aratat prin Fiul,prin Coborarea Duhului Sfant si prin Glasul Tatalui care s-a auzit spunand : " Acesta este Fiul Meu Iubit Intru care Am Binevoit. " Deci dragul meu,sunt pure aberatii.Iar Madus se joaca cu informatiile. Amestecati lumina cu intunericulIarta-ma dar nu pot accepta aceasta.Analizati ce spuneti. Numai vrajitorii au formule. Daca oamenii au aflat Har de la Dumnezeu o pot face dupa cum Domnul Iisus a spus " Ca acestea si mai mari decat acestea puteti face.Fratilor ori e alba,ori e neagra. Cautati-l pe Dumnezeu in Duh si Adevar,ca nu mai este timp de joaca.Cel rau e pe pamant.Vremea cand ne v-a cerne bate la usa.Si nu suntem pregatiti.Nu puteam sa te ignor - Iisus este inima mea si m-a durut ce-ai spus.Madus nu-ti va da nici-un raspuns in Adevar,pentru ca numai Duhul Sfant este izvorul vietii,numai El poate raspunde cuiva, daca afla har in fata Sa.Ai mila de sufletul tau si ramai stabil,bine-placut in fata lui Dumnezeu.

      Ștergere
    2. ANONIM 21:O8 AI DREPTATE,AM ÎNCERCAT SĂ FOLOSESC UN LIMBAJ ȘTIINŢIFIC,CA SĂ SMULG NIȘTE INFORMAŢII.TRĂIM ÎNTR-O ERĂ ȘTIINŢIFICĂ.NU SUNTEM PE VREMEA LUI MOISE. DACĂ VORBEAM DUHOVNICEȘTE ERAM ÎNJURAT.ORICUM ȘTIU CĂ SUNT ÎNJURAT. DAR AM ZIS SĂ FOLOSESC UN LIMBAJ CÂT DE CÂT ACCEPTAT.

      Ștergere
    3. Gabriel iti simt sinceritatea.Iti accept explicatia.Dar fii atent la ce spui,cuvantul e viu,chiar daca este al tau sau al meu. Da,nu traim pe vremea lui Moise,dar chiar si asa,poti vorbi stiintific fara sa te abati de la Adevar.Adevar nu este numai tipar batut in cuie,Gabriel.Adevar inseamna Tatal, inseamna Fiul , inseamna Duhul Sfant - inseamna Afectivitate si sensibilitate la cele mai adanci profunzimi, inseamna inima profund iubitoare, iar iubirea doare cand este ranita.Esti un copil bun. Maturizeaza-te. Bucura-l pe Tatal fiind tu insuti.Tu trebuie sa stralucesti prin ceea ce esti tu.Adu-ti aminte de domnul care a postat mai multe comentarii cu atata intelepciune ! Cu un vocabular elevat dar nu s-a abatut de la Adevar.Iarta-ma, nu o lua ca morala, ci ca unui frate al meu bun iti spun toate acestea.Sa fii binecuvantat.

      Ștergere
    4. ANONIM 00:38 MULŢUMESC.

      Ștergere
    5. Nu se vor mai naste sfintii ci doar mucenici, vom plati pacatele noastre de doua ori si aici si la ziua judecatii. Conteaza sa fie cat mai putine sau chiar deloc prin rugaciune cu lacrimi si milostenie.

      Ștergere
    6. Despre secretul invierii de care zici ca isus ia invatat pe discipoli nu am mai auzit.probabil se referea la reincarnare contiintei umane intr-un alt trup.dar asta am mai discutat-o pe blog.

      Ștergere
    7. Sfintii nu se nasc ii facem noi dupa moartea lor.

      Ștergere
  13. Pe net Madus,cauta,intreaba,ca Google e baiat destept si iti raspunde,ti-as recomanda o carte"Programul Terra"editura Conexiuni de Toni Victor Moldovan-vei afla muuuulte din acea carte,dar nu se prea gaseste,eu am cump.prin comanda,cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  14. AAA CRISTIAN ACUM ÎMI DAU SEAMA.PROBABIL ERAI PE LUNĂ CÂND AI FĂCUT ACEASTĂ AFIRMAŢIE. FAPTUL CĂ AI VĂZUT LUNA MAI MARE CA PĂMÂNTUL,PENTRU CĂ PĂMÂNTUL ÎL VEDEAI CA UN MĂR LUMINAT,IAR LUNA FĂRĂ ROTAŢIE,PENTRU CĂ ERAI PE EA.ACUM ÎNŢELEG.

    RăspundețiȘtergere
  15. Gabriel m-ai suparat,cum poti spune"aceste formule s-au atrofiat"ce suntem la abra-cadabra cu formule,minunile se faceau cu ajutorulDuhului Sfant,te credeam mai....Atrofiat e un cuvant care se refera adesea la organe,cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  16. ANONIM 20:17 AI DREPTATE.

    RăspundețiȘtergere
  17. RADIOFILADELFIA.RO/EDITORIALE/SAM-PARNIA-OMUL-CARE-INVIE-MORTII.HTML

    RăspundețiȘtergere
  18. Doamna Maria,incercati sa nu mai copiati text cu text de pe siteul wikipedia si sa preluati ca sa ne aratati noua aici ca vede astia de la Wiki si ne inchide blogul,pentru ca sunt cu drepturi de autor si e periculos in cazul asta,eu va spun din experienta mea cu calculatorul. Oricum stim si noi ce e aia luna si putem intra si noi pe google sa citim ca doar nu e greu.

    RăspundețiȘtergere
  19. Să ne rugăm fără încetare.

    RăspundețiȘtergere
  20. Înțelegeți odată pentru totdeauna că sarsailă arată exact ca luna! DUMNEZEU nu arată semne pe întuneric,ci numai în LUMINĂ! Bezna aia e plină de astfel de luni(forțele răului).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. IONUT ! Tu sa intelegi odata pentru totdeauna, ca nu esti buricul Pământului si ca nu le stii pe toate. DUMNEZEU face Lumina si-n IAD,si oriunde voieste. Tu nu ai cum sa intelegi ceea ce eiâu traiesc aievea,deoarece nu le traiesti tu. Si-atunci,cum poti spune ca DUMNEZEU nu arata SEMNE pe intuneric???DIAVOLII,sau mai bine spus,DRACII ,nu vor indemna niciodata pe om,ca sa mearga la SFANTA BISERICA, niciodata nu-i vor spune sa se spovedeasca ,sa se impartaseasca, sa se inchine LUI HRISTOS,etc ,etc. DRACII, îndeamna pe om,la desfrâu , la stat acasa si nu la SFANTA BISERICA, la amânat Sfanta Spovedanie, mai indemna la ură, la tot ce este rău in lume. Ori din toate cate eu scriu, nu ai sa gasesti asa ceva, chiar daca MINUNEA s-a aratat in intuneric, sau in lumina. Asadar,intelege odata pentru totdeauna, ca nu ai cum sa le stii pe toate.Iar acolo unde nu stii, este bine sa te abtii, si sa nu dai cu bâta.

      Ștergere
  21. AȘA ESTE DOAMNA MARIA. TOTUȘI PENULTIMA PROPOZIŢIE A DUMNEAVOASTRĂ E VALABILĂ PENTRU TOATĂ LUMEA.

    RăspundețiȘtergere