duminică, 6 decembrie 2015

URMEAZĂ PLOI TORENTIALE !

                      Noapte de 5 -6 Decembrie 2015,ora 3,15 zori de zi.!

                                                Dragii mei, 

În această noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,vedeam  dragilor,o curte a unei case, in care apa curgea din Cer, ca la cascada.
Afara, era o lumina aurie, iar din Cer,ploaia cădea torential.

 ploi torentiale meteo.
Desi suntem in Decembrie dragilor,datorita temperaturilor ridicate,vom auzi de ploi torentiale,ploi care, vor cadea precum cade apa de pe munte, sau de la cascada.
                                              Cu dragoste,Maria. 

6 comentarii:

  1. Mai bine ar ninge si ar fi frig pt ca aceste temperaturi de primavara- toamna nu sunt bune in aceasta perioada .Dar ne supunem vointei bunului Dzeu ! Ce ne da asta ducem !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am descoperit acest blog de careva saptamani , dar recunosc ca am devenit dependenta de el. Abia astept sa citesc postarile si ma minunez pe zi ce trece....!!! Santeti binecuvantata si aleasa pentru a ne preveni cu diverse situatii...va transmit toata dragostea si admiratia mea!!!Mariana Iasi.

    RăspundețiȘtergere
  3. in ce tara,continent...????? nici un indiciu,nimic? ca pe tot globul asta e imposibil sa nu ploua torential undeva intr-o anumita zi..

    RăspundețiȘtergere
  4. EVENIMENTUL-DEZVALUIREA
    Extraterestrii de pe planeta sirusiana se pregatesc sa vina pe pamant.Comandanta acestei nave spatiale este AMUN,si este cea mai buna fiinta angelica si radianta a spatiului celest.
    https://www.youtube.com/watch?v=kaJXBQHKj4A

    http://noul-univers-christalin.blogspot.ro/2015/12/maryan-editorial-nr-14-evenimentul-ca.html?spref=fb

    RăspundețiȘtergere