miercuri, 9 decembrie 2015

UN CICLON MARE ! UN SPECTACOL DE ZI !

                                    9 Decembrie 2015 ,ora 6,50 dimineaţa !

                                              Dragii mei, 

Iata cum,tot in aceasta dimineaţă, când încă mai leneveam în pat, aud un glas care, spune ceva frumos la prima vedere.
Glasul spunea aşa :
                     "Un Spectacol !
                 Un Spectacol  de zi !"
Moment în care,văd în faţa ochilor închisi, o Apă mare înspre Sud, Apă în care ,s- a format un mare Vârtej, sau chiar un Ciclon.  

      ciclon.Prevén ciclón tropical en Guerrero y Oaxaca
Apa se rotea cu repeziciune de la  dreapta  la stânga, si se tot adâncea ,formând ca un tunel în mijlocul ciclonului.
Dragii mei, să sperăm că  acest Ciclon se va dovedi doar "un Spectacol de zi", aşa cum se spune în citatul de mai sus. 
                                      Cu dragoste, Maria. 

15 comentarii:

  1. Acest ciclon este de fapt o spirala de energie de frecventa foarte inalta care va veni pe Pamant intre 25 decembrie si 6 ianuarie, asa ca asteptati-va la tot felul de simptome care nu reprezinta neaparat o boala ci un fenomen spiritual care are menirea de transformare a constiintelor si chiar a corpurilor fizice la nivel de ADN. Din aceste simptome pot sa spun doar cateva:dureri foarte puternice de cap, ameteli, greata care apare si dispare de la sine, insomnii si altele.Daca sunteti interesati de aceste manifestari ale energiei inalte la nivelul corpurilor noastre va mai spun. D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sintem interesati

      Ștergere
    2. Și ce trebuie să facem?

      Ștergere
    3. Daca stii detali, sigur ca suntem interesati!

      Ștergere
    4. chiar as fi interesata,mai vreau detalii,daca se poate si timpul va permite,multumesc

      Ștergere
  2. Cu siguranță,așteptăm..să nu întrăm în panică de ceea ce urmează să trăim!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce spui tu imi suna mie ca o initiere in masa. Acele simptome pot aparea si in cazul initierii Reiki dar rareori. (depinde foarte mult de starea energetica si vibrationala a celui initiat si de blocajele de care sufera). La ce initiati deja nu vor aparea aceste simptome.

    Intamplator (sau nu), primul simbol din Reiki (CKR) arata ca o spirala si este denumit simbolul puterii (spirituale binenteles - manastire intr-un picior, ghici ciuperca ce e?). Curiosii il pot gasi pe google.

    Ce spune Anonimul de mai sus se potriveste cu "de craciun vom manca foc" dar este vorba despre focul initiatic, focul despre care vorbea Ioan Botezatorul: eu va botez cu apa dar cel ce vine dupa mine va va boteza cu foc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfantul Ilie este cu focul...Si el trebuie sa vina?

      Ștergere
  4. va voi povesti mai jos una dintre experientele mele initiatice, initiere pe care am primit-o dupa o revelatie:

    am avut un moment de "iluminare" si am simtit cum energia incepe sa emane din mine prin toti porii corpului, iar de fiecare data cand imi aduceam atentia in seika tanden simteam efectiv cum energia de acolo "tasneste" (parca cu o bucurie imensa) si se revarsa in toate directiile cu putere, carnea pe mine "tremura" usor (aveam un "bazait" placut in corp si simteam cum misuna energia prin corp si cum radiaza), starea mea emotionala era de o bucurie intensa si plina de recunostinta iar mintea mea era in pace, intr-o pace profunda, parca luase o pauza de la gandit si doar "observa" cum energia se revarsa din mine prin toti porii corpului in toate directiile. era ca si cum 1000 de manute mici imi "masau" creierul si acesta se bucura de "masaj".

    a fost un sentiment mai mult decat inaltator care a durat circa 2 ore pana cand m-am culcat. nici nu imi mai era somn si imi era parca usor ciuda ca o sa adorm si nu o sa-l mai simt.

    ulterior cand am initiat alte persoane acea stare energetica a revenit brusc in momentul in care am inceput initierea si s-a estompat dupa ce am terminat de facut initierea persoanei respective. pentru mine a fost ca o confirmare ca ceea ce faceam era bine.

    aceasta senzatie de tremurat/bazait energetic a ramas la mine in corp ca un motor care sta la relanti si cand incep o initiere e ca si cum energia "se tureaza" pe durata initierii.

    o alta initiere pe care am primit-o la Prislop in pestera sf. Ioan (nu voi intra acum in f. multe detalii) am simtit-o ca pe un fel de presiune pe cap. in ziua aia am condus peste 500 de km si cand m-am bagat seara in pat pe la 12 noaptea eram plin de energie si nu-mi era somn.

    la o alta initiere pe care am primit-o am simtit cum din centrul palmelor mele se formeaza un curent de aer care curgea pur si simplu fara incetare. acea senzatie s-a pastrat cateva zile bune.

    asa ca nu toate initierile trebuie sa se soldeze cu efecte neplacute. depinde si de situatie si de om si de felul initierii etc

    RăspundețiȘtergere
  5. Avem toti interes, incepe odata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria dacă vom avea parte de un spectacol al venirii extraterestilor ,sunt sigura ca vom iesi cu mic cu mare sa vedem spectacolul, poate are legătură si cu articolul STRADA,iar de frica unii vor fugi si poate cei mai curajoși rămân să vadă. Om trai si om vedea.RĂMÂNEM IN MÂINILE BANULUI DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  7. ANONIM 18,29,este vorba de focul care nu arde,-FOCUL DUHULUI SFANT-

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai fiti sceptici..cu siguranta vom avea parte de intalnirea cu extraterestrii...nu de venirea lor...pt.ca au venit de f.mult timp...Nu v-ati intrebat niciodata de ce tehnologia a explodat in ultimii 100 de ani comparativ cu perioadele precedente..sau ati crezut ca s-au nascut mai multe genii!? Toate bolile pot fi vindecate...dar nu se doreste asta...pt.ca cei care ne controleaza din umbra vor ca mortalitatea sa creasca...e mai usor de manipulat un grup mic de oameni decat unul mare. Stiati ca exista un extract din canabis care vindeca cancerul?..ei bine sunt doctori in Olanda care au vindecat oameni de cancer si s-au judecat cu statul ca sa legalizeze tratamentul lor...iar raspunsul final a fost: s-a investit prea mult in aparatura de chimio-terapie si medicamente, trebuie sa recuperam acesti bani...Astept o schimbare,extraterestrii sau inaltare spirituala...nu conteaza...orice..numai sa scapam de tot raul din lume...#S

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu cred; ciclonul poate fi itr-o parte ..... si spectacolul de zi in alta parte .... asa cred eu / pentru ca in viziunea ta nu au fost localizate . OK?

    RăspundețiȘtergere
  10. Momentan nu-mi permite timpul sa explic ce reprezinta aceste energii, dar va pot spune ; NU VA FIE FRICA, doar permiteti energiilor sa curga prin voi si cel mai important impamantati-va ca energiile sa curga in Pamant iar energiile venite din Pamant va vor echilibra. D

    RăspundețiȘtergere