sâmbătă, 19 decembrie 2015

ŞI S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! BEIJINGUL ESTE ÎNVALUIT ÎN FUM !

                                                             Dragii mei, 

Spuneam la Emisiunea Agentul Vip, din seara de 17 decembrie 2015, că vom auzi de un oras învăuit în fum; un fum negru transparent ca o ceaţă densă. 
Iata dragilor, Emisiunea la care am intrat in direct,si am spus de un oras invaluit in fum, dar si Informatia cu Bejingul ,în care s-a emis COD  ROŞU de poluare  .
Faptul că nu am mai scris pe Blog, despre acest oras invaluit in fum, a fost si motivul că ,este inregistrat tot ceea ce am spus in direct.
În noaptea de 16 -17 decembrie 2015, la ora 2,45, in timp ce scriam pe Blog, vedeam în spatele meu, un oras invaluit într-un fum negru ,precum o ceata densa.            




Emisiunea 17 Decembrie, da-ti link, sunt 2 video.
Maria Ghiorghiu


Maria Ghiorghiu este femeia care prevăzut cele mai mari dezastre care s-au întâmplat în lume, în ultimul timp. Previziunile ei înspăimântă România! Femeia care a văzut…
antenastars.ro

COD ROŞU de poluare în Beijing: Chinezii cumpără aer curat din Canada. O sticlă de aer este de cincizeci de ori mai scumpă decât una cu apă – FOTO


Chinezii cumpără aer din Canada
Nivelul de poluare din oraşele din China a ajuns atât de ridicat încât tot mai mulţi chinezi se văd obligaţi să cumpere aer curat de la magazin, îmbuteliat, pentru a putea respira corect. Canadienii pofită de această nevoie a chinezilor şi au început să le vândă aer proaspăt îmbuteliat în sticle.
Compania canadiană Vitality Air, fondată anul trecut, care a lansat afacerea în glumă, îmbuteliază acum aer din zona Parcului Naţional Banff din Munţii Stâncoşi şi îl vinde la preţuri foarte mari în China.
Un recipient cu o capacitate de 7,7 litri de aer proaspăt se vinde cu un preţ aproximativ 100 de yuani (10 lire), de 50 de ori mai scump ca o sticlă de apă minerală în China.
Cei mai mulţi chinezi care cumpără aer sunt din marile oraşe din nord-estul şi sudul ţării, acolo unde nivelul de poluare a ajuns atât de ridicat încât autorităţile au emis recent un cod roşu de smog.
Moss Lam povesteşte că afacerea a pornit de o glumă, atunci când un alt cofondator al companiei, Troy Paquette, a umplut o pungă de plastic cu aer şi a vândut-o pentru 50 de cenţi pe site-ul Ebay. O a doua pungă de plastic cu aer a fost vândută pentru 160 de dolari.
“Apoi ne-am dat seama că există o piaţă pentru aşa ceva”, a declarat Lam.
Compania Vitality Air vinde recipiente cu aer proaspăt şi oxigen în America de Nord, India şi Orientul Mijlociu, dar China rămâne cea mai mare piaţă de desfacere pentru produsele sale.
Compania canadiană de pe piaţa chinezească nu este prima care vinde aer. Anul trecut un chinez, Liang Kegang a vândut un borcan cu aer din sudul Franţei cu 512 lire sterline, iar în 2013 un multimilionar chinez a vândut aer adus din zone mai puţin industrializate ale ţării.
Aer din Canada
De asemenea în 2014, o serie de imagini cu locuitori ai oraşului Zhengzhou care stăteau la rând pentru a putea respira aer curat de munte au făcut înconjurul lumii. Sute de bătrânii şi copiii din capitala provinciei Henan nu au stat pe gânduri atunci când au avut şansa de a respira aerul adus de pe Muntele Laojun. Oamenii au format cozi lungi pentru a putea beneficia de aerul adus în zeci de pungi şi peste 2.000 de cutii de către compania de turism Laojun Mountain Natural Reserve Development Co.
Articol relatat de Mediafax.
                                                             Cu dragoste, Maria.

3 comentarii:

  1. http://www.b1.ro/stiri/externe/beijing-un-nor-de-poluare-toxica-dupa-emiterea-celui-de-al-doilea-cod-rosu-134864.html

    RăspundețiȘtergere
  2. D.Maria de la ce vine aceasta poluare?

    RăspundețiȘtergere
  3. DA!CAND APA SI MAI ALES AERUL VOR FI VANDITE PE BANI ATUNCI SFARSITUL LIMII ACESTEEA SE APROPIE CU DESAVARSIRE ACEST MESAJ MI SA TRANSMIS DE SPIRITUL SFANT AL DOMNULUI.
    ---YHWH---MARANATA---AMIN---

    RăspundețiȘtergere